Új privát üzeneted érkezett!

hmmm, sehol senki, elbeszélgetek magamban :) megyek én is kicsit lepihenek, eléggé elfáradtam és a kalács még sehol - ellenben gyártottam egy (hamis) "tortát" :)

dodó: sárgatúró felakasztva, apa rettentően örült neki! remélem jó lesz, de majd csak holnap vághatja fel :)

megebédeltünk, kisfiam ismét tombol! hihetetlen! délelőtt ülve paníroztam és alul is mozgott a pocakom meg a bordáim alatt is :shock: elgondolkodtam, h biztos egy bébi lakik-e benn :shock: :lol:

na befogtam, megyek pihi

Kép
zsani78

Sziasztok!

Kellemes húsvéti ünnepeket :) főzöcskézőknek jó kajálásokat :)
Niki: én sem tudok csak némi alapkaját. de ha főzök eltünik egy nap alatt és nem marad csak a mosatlan utánna :D na meg persze ráment szinte az egész napom :shock: valamit tuti rosszul csinálok :D

csajszi: akkor hivja hajnalban amikor én nem vagyok ott...
:( sajnos sehogyse tudok rákérdezni, igy csak lesek és várom az alkalmat... de figyelek!!!! :twisted:

Zsani: grat a 27. héthez :)

pocimocorgás: én szine csak alul érzem. de ott intenziven :D
csak igy nem látom. érdekesség h apa nem érzi pedig mostanában erősödött a manópacsi :D még mindig félhason alszom, de csak a bal oldalon, és ha nem jó néha ugy rugdos h felugrom. :shock: de apa nem érzi :( amugy formailag látványosan kiköltözött jobb oldalra :) ott nem nyomom ha alszom :lol: okos kölök. alkalmaszkodó :lol: :lol: :lol:

Kép
freyja

Kép

BOLDOG NYUSZIT MINDENKINEK :)

Kép
freyja

Niki! Akkor gyere hozzánk egyéb házimunkát csinálni, én meg megyek hozzátok sütni-főzni :lol: Inkább, mint a takarítás.....
Készen van a kalácsom, tök ó lett, és fele-fele arányban tartalmaz fehér illetve teljes kiörlésű lisztet, így még egészségesebb is egy picit (legalábbis ezzel nyugtatom magam). A Muffin is így készült :D Tök jó lett mindkettő!
A sonka a lében, husik bepácolva,ruhák kimosva, lakás kitakarítva (nagyjából), apa a szegélykövet rakja a kertben, négy órára jönnek a vendégek.
Addig láblógatás ezerrel, mert kicsit elfáradtam, és Máté baba is rugdos már, hogy nem bírja a pörgést.... Pedig még meg is próbáltam odafigyelni, hogy közben üljek le néha, de ha egyszer beindulok, nehezen állok le :oops:

Zsani ügyi vagy a túróval! :)

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

zsofka83

ja lányok köszi a jelöléseket :) vissza klikkeltem :D

Kép
freyja

Halihóóó

kééész vagyok.... hááát basszus, azért egy autótakarítás sosem viselt meg ennyire. Anno fél óra alatt csilli villi volt az autó, de most? :S 1,5óra alatt vagy inkább 2 óra alatt lettem készen, hulla fáradt vagyok, a derekam leszakad, kééész vagyok. Mondtam is, hogy na a következő talarítás Augusztusban lesz, mikor Botifiú is ott lesz már mellettem.... :roll:

Zsani
Gratula a 27. héthet, hamarosan 7. hónap... repül az idő :P
Mi ma léptünk a 6. hónapba, és éppen Anyunak mondtam ma, hogy repül az idő... :D Észbe sem kapunk és hamarosan a képeket nyomjuk fel a törpékről :P

Én nem sütök semmit, olyan fáradt lettem mint a fene, ráadásul mozizni megyünk este Botikerikamival, de hogy hogy.... :S remélem észbe kapok addígra, mert ritka fárad lettem....

Látom mindenki élvezni a napsütést és a jó időt, na meg persze hétvége van....

Kellemes nyuszit csajok :P
Kép
Vendég

sziasztok,
Csak jöttem Mindenkinek Boldog, Békés Húsvétot Kívánni!

M.
Vendég

Sziasztok!

Én is csak jöttem Boldog, Békés Hústvétot kívánni Mindenkinek :)
Visszaolvasni még nem volt időm, mert 2 napja nagyszülőzünk Emmával, tegnap meg elhoztam a maradék gyerekruhát Aputól, úgyhogy feltettem mindent az albumba - kukkoljátok meg, van egy csomó kisruha is (mondjuk nagyobbak...) :wink:
Mi ma Anyósékhoz megyünk, csak holnap este jövünk, addig is jó pihit mindenkinek :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Hú, én hulla vagyok. Ma még nem nagyon ültem, de most már muszáj volt, mert keményedik a poci. Pedig itt volt Judit barátnőm, és sokat segített. Főztünk, ő mosogatott (fiuk horgászni voltak kicsit, de nem fogtak semmit sajna). Fől a sonka, fől a festeni való tojás, készül a sárgatúró.... a kalácshoz lehet hogy nem lesz energiám...de lehet holnap reggel még igen.

d.dodó

dodó: én is kipurcantam :) leszakad a hátam-derekam! nem a legjobb ötlet nagy pocakkal kézi dagasztásnak nekivágni!!!! már kel a kalács, kettőt csináltam belőle: két kb fél kilós fonott lesz, remélem finom is!

még szerencse, h mi megyünk holnap és nem hozzánk jön vendégsereg, mert a lakás állapota..... röviden borzalom! hiába az állandó mosogatás-mosás-pakolás... kupi van :oops: de már nincs erőm semmihez! ha valaki mégis jönne meglocsolni, hát ráfázik mert csengőnk nincs, kutya meg senkit nem enged be :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

dodó: még jó, h ilyen messze vagy tőlem! ha meglátnád ezt a valamit, amit merek én kalácsnak hívni :) :) :) pékek és cukrászok szégyene :lol: :lol:

Kép
zsani78

Zsani, köszönöm a bíztatást. Hát igen, anyum szerint két baj van:
1. kell lángelosztó lap, és úgy jobb
2. Amíg nem megy túl jól, addig ne hagyjam ott a főzést mondjuk azért, hogy vasalhassak. Majd ha már nagyon megy.
Hátha. Dani megette a főzit.Azt mondta jó lett, finom ízű.Hát remélem csak kicsit hazudott. :oops:
Zsofka, nagyon ügyi vagy!!!Mennyi mindent csináltál!!!!
Amúgy ok, megbeszélhetjük. Kár hogy nem egy városban lakunk. :lol: :lol: :lol:
Nem tudom miért, de ma meg a fejem fájt nagyon. manó is mintha köhögne, meg este hányt is egy picit. Lehet, hofy csak bekajált nagyon, mert megemeltem az uzsi és a vacsiadagot is.Előtte meg bömbölt egy kicsit,mert az apja fel merte öltöztetni.Micsoda szörnyűség! :lol: :P

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Kép
Mi is kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!!Holnapra hozzon a nyuszi sok finomságot mindenkinek! Hétfőre sok locsolót kívánunk a lányoknak és sok tojást a fiúknak!
Dani, Riki, Niki és Lara
[b]
[/b]

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

niki: egyébként most sokkal jobban kell mindenre koncentrálni, mert elkalandozunk! legalábbis én állandóan ezt veszem észre! és leégetek, otthagyok, elfelejtek.... sok dolgot! ma pl. 3szor kellett mennem a közértbe, mert valamit mindíg lehagytam :) ez van, majd helyrerázódunk - remélem :)

Kép
zsani78

Zsani!
neked legalább volt időd, és energiád sütni...én még meg se sütöttem...

d.dodó

Pocak
merre vagy??? :) Beállnék melléd a sorba, a cicicsöpögéssel :) Ma elkezdtem csepegni, ami meglepő módon annyira boldoggá tett, hogy már most van, legalább biztos, hogy lesz tejcsije Botinak....

Teljesen boldog lettem tőle :P

jipijupijééééééé tralalalala :)
Vendég

edi!
Én sajna azt hallottam, hogy attól hogy van előtej, nem bizti, hogy lesz a babának is elég! :( Állítólag ez nem függ össze. De reméljük a legjobbakat!! :)
Nekem Lizyvel naggyon sok lesz...remélem most is igy lesz, és ha van rá lehetőség, le is adnék, mert Lizy pl a lefagyasztottat már nem itta meg sohasem.

d.dodó

húúúú na most nagyon felhúztam magam :evil: :evil: :evil: :cry:
megruházom ezt a nőt! komolyan lemegyek terhesen de ha lenn találom a clubban a hajánál fogva rángatom ki onnan!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
freyja

freyja!!
Mi történt?????

d.dodó

Dodo :( most nincs itthon apa, le tudom irni, nem látja... :oops:
szóval ez a csaj egy régebbi ismerőse. ezt leinfoztam iwiwen. kapcsolatban. elvileg nem lenne gondom vele...
csakhogy ugye a telefonok. ha apa itthon van és hivja nem veszi fel :shock: na én ezen felhuzva magam: belenéztem a telefonjába amig pancsizott.és volt olyan h éjjel hivta a csaj. vagy hajnali 4kor. amikor apa dolgozott... HONNAN TUDJA H DOLGOZOTT AKKOR? :evil:
ugy kb 2-3 naponta hivja a csaj. aztán apa vissza hivja... de sose ugy h ott legyek... :shock:

most nézem h tegnap a csaj bejelölte a legjobb barátját apának.
iwiwen.aki egyben a klub tulaja is ahol apa dolgozik.
eszerint ott járt...lenn :evil: :evil: :evil:

lehet butaság,lehet túl kombinálok valamit de engem bosszant h ELÖTTEM NEM BESZÉLNEK és bosszant h már a legjobb barátja is ismeri, vagy azért mert lemászkál a csaj ( mert ugye én most nem mehetek...) vagy mert bemutatta neki... :cry: :cry: :cry:
és bosszant h nem tudok rákérdezni merthát milyen alapon nyúlkálok a telefonjába:( csúnya dolog...

most meg itt bőgök :(

Kép
freyja

freyja!
Jaj istenem, de sajnálom!! Bár ugye még tényleg nem biztos, de ez a titkolózás nekem is az agyamra menne az tuti!! :(

d.dodó

dehát kapcsolatban van a csaj :( most ezt télleg csak kombinálom? :cry:

Kép
freyja

Dodó
az a helyzet, hogy nekem Bálinttal semmi előtejem nem volt.
Szülés után az 5. napom még éppen hogy volt valami, és mivel most van, ebben egészen biztos vagyok, hogy sok sok tejcsi lesz. Kivételesen kikombináltam, hogy mivel akkor nem volt és megszenvedtem azért, hogy 2,7évet tudjak szoptatni, így mivel most van, remélem sok sok tejcsi lesz szenvedés nélkül is Botinak :)

Freya
nehéz így kívűlállóként tanácsot adni, de azt gondolom, hogy a párod legalább olyan hibás mint a csaj. Miért engedi egyáltalán, hogy éjjel hívogassa, és miért hívja vissza... :evil: Tökéletesen megértem, hogy kivagy... de mielőtt bárkit megtépnél, érdemes lenne apával beszélni erről, mert ennek nem lesz jó vége. Megint kapsz valami rohamot és görcsöt, ami aztán tényleg nem hiányzik most Nektek a babával.... :(
Az, hogy valaki kapcsolatban van-e az iwiwen vagy sem, arra nem lehet alapozni. Szerintem sajnos az semmit nem jelent, de valamiért azt gondolom, hogy itt nincs semmilyen viszonyról szó, szimplán jópofinak gondolja, hogy éjjel trécselnek vagy ilyesmi... lehet oda jár a clubba a csajszi is....
Vendég

Freya
még annyit akartam, hogy teljesen melletted állok. Abszolúúút igazad van. Azt kellene kitalálni, hogy miként lehetne apának felhozni ezt a témát úgy, hogy ne derüljön ki, hogy belekukk a mobiljába....
Vendég

Hello éjszakás műszak! Látom nem csak én nem tudok aludni....

Freyja! Sajnálom :(
Abban totál igazat adok Edinek, hogy valahogyan oda kéne állni apa elé, mert ez így nem mehet tovább....
Neked most pihenésre és nyugalomra van szükséged, nem pedig ilyen dilemmákra. Próbálj megnyugodni légyszi!

Úgy tűnik ez egy ilyen este. Én is itt ülök az ágyban és pityergek órák óta :(

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Dóri
no, mi történt??? mi a pityergés oka???
Vendég

Látom mindenki lepihent.... akkor elmegyek én is lefekszem:)

jó éjt lányok
Vendég

... nem jutott dinnyeföld! :?
Nem nagyon akarok senkit fárasztani a hülyeségeinkkel, mert imádom szeretem a párom és tudom, hogy Ő is így van velem, de akkoris.....
Megint sikerült jó kellemetlen helyzetbe hoznia és kicsit unom már. :(
Múlt hét végén szóba került (itt a pároméknál, a szülők részéről) a házasságunk témája, de akkor elsikkadt a dolog, ezért most a párom anyukája kerekperec rákérdezett, hogy most akkor lesz esküvő vagy nem? Erre a drágám nem az "általam elvárt módon" reagált.
Én pedig at the moment úgy érzem, hogy nem erőszak.... ha neki annyire nem egyértelmű, hogy ezt kimondja, akkor ne házasodjunk. Nekem úgysem jelent már túl sokat, mert tudom, hogy milyen simán sétáltam ki az első házasságomból egy gyerekkel, csupasz fenékkel.
Csak tudnám, hogy akkor miért volt eddig fontos és miért nyúzott engem.... persze a tettek elmaradtak.
Ennyi.
Ha most megkérdezné, nemet mondanék! :D:D:D
(de legalább most jól kipuffogtam magam)

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Jó éjt lányok!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Edi Dóri: köszi... :oops:
lassan megnyugszom csak szomorú vagyok. Nem,én sem gondolok viszonyt, csak titkolozást. de nem tudom hogy hozhatnám ezt szóba... :(

Dóri, neked se lehet ma jó estéd :( megértem h rosszul esett ...
sajnálom.

Kép
freyja

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!!!

:)
Ismét átvettem az ügyeletes-kakas szerepét...felébredtem.
Sajnos tegnap nem tudtam jönni (mégcsak benézni sem), mert eléggé zsúfolt volt a nap.
Reggel elmentünk a Bauhaus-ba Dunakeszire virágföldért, fűmagért, muskátliért...
Aztán bevásároltunk a csarnokban, majd irány haza...és egy fordulattal a Baumaxba...kerítéselemeket, és sok-sok szükséges eszközt venni.
Szerencsénk volt, mert azonnal házhoz is szállították a dolgokat, így most kint csücsülnek a teraszon a kerítéselemek.
Délután 4 körül meg elkezdtünk ültetgetni...estére a férjemmel mindketten K.O-k voltunk, gondolhatjátok!
Húsvétra főznünk nem nagyon kell, mert ma anyósékhoz megyünk vendégségbe, holnap meg anyumékhoz.
Ilyen szempontból most szerencsés ez a Húsvét. :)
Babu jól van...tegnap annak ellenére, hogy kb. 4 órát aludtunk egész nap ficánkolt, és szerencsére arrébb ment a kellemetlen helyről. Mondjuk estére már ő is elfáradt, mert lefekvéskor egy apró rugdosást sem tudtam "kicsikarni" belőle! :D

Bibar: De gyönyörű az aranyesőtök! Csudaszép!!! És hogy Olivér manód milyen édin vigyorog! Meg lehetne zabálni! :D
Nekünk aranyvesszőnk van...de az is kinyílt már. :)
Csak azt sajnálom, hogy viszonylag hamar elvirágoznak...

Zsani: Huncut lehet a kisfiad a pociban, ha nem engedi a szívecskéjét meghallgatni.
A kislányunk engedelmes...mindig megtaláljuk a szivecskéjét...na és eddig a nemének mutatásával sem volt gond az UH-okon. :)
Grat a 27-dik héthez, így utólag! :)

Bébike: Nem tudom, hogy mitől van nálam mellkasi-szorító érzés...a doki, és a házidoki is azt mondta, hogy az EKG-lelet rendben...a terhességtől előjöhet az érzés.
Csak az a gond, hogy valamikor tényleg elég erős a szorító érzés, nyomás...remélem nem lesz gáz!

Niki: Én főzni-sütni jobban szeretek, mint bármely más házimunkát. :D Na de nem vagyunk egyformák! :wink:
Mondjuk nálam is előfordul (lassan rendszeresen), hogy a pirított zsemlekockát szénné égetem...olyan hirtelen odakap!
:shock:
Olyankor kezdhetem elölről a hadműveletet. :lol:
Remélem jobban van a kisfiad! Sok-sok gyógyító drukk neki!

Freyja: Remélem, hogy egyszer sikerül rajtakapnod a váratlan telefonáláson!!! Én is bizti kiakadnék rendesen!!! :evil:
Hogy van pofája annak a nőnek!
Én is azt tanácsolom, hogy ciki, nem ciki, de el kellene beszélgetned a pároddal...az tény, hogy nehéz lenne azzal kezdeni, hogy héééé, megnéztem a telefonod!
Talán valami ürüggyel meg kellene kaparintanod a telefonját...mondjuk kitörölted a közös ismerősöd telefonszámát...és megnézheted-e a telcsijében?!
Ha ellenkezik, akkor rákérdezhetnél, hogy héééééé..."talán valami rejtegetnivalód van?". Lehet kibukik a szög a zsákból...

Edi: Szuper, hogy elkezdődött a cicicsöpögés! :) Nálam sehol semmi...de biztosan ráér még!

Dóri: Ne pityeregj az esküvő miatt...biztosan rosszul esett, azt elhiszem. :( Nekem is, és mindenkinek rosszul esne!
Na de csak vidáman!!!! Baba a pocakban!!! :D

Mégegyszer Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok, és sok-sok finomságot!!!
(lehet benézek még azééééééééért...) :lol: :lol: :lol:

Kép

Emi

Emi

email4
Budapest

Én is még egyszer Kellemes Ünnepeket kívánok!!!
Szép napsütéses napot, családdal jó programot!!

Freyja!
Grat a 23. héthez!

Mindenki másnak, akinek esetleg ma van hétfordulója, annak is gratulálok (csak hirtelen freyja vonalzóját láttam).

Asszem megyek, begyúrom a kalácsot még.

d.dodó

Kellemes nyuszit mindenkinek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Olivér megint szarul aludt,vagyis én is,köhögött egy csomót,annyira utálatos ez a köhögés,csak akkor van ha fekszik :twisted: :twisted: :twisted:

töltöttem a vegyesbe képeket ha valakit érdekel :wink: :wink: kisfiúst is,cukikat :lol: :lol: :lol:

na majd jövök,csak annyira fáradt vagyok :wink: :wink: ja és köszönöm a manó dicséreteket :wink: :wink: :wink: pusz

bibar

Jó reggelt!!!!

Remélem mindenkihez odatalált a nyuszi!! Riki olyan édesen mászott oda az elszórt nyuszikhoz és a könyvecskéhez, amit végülis kapott. :lol: :lol: Eddig mi Danival szórtuk egymásnak a nyuszikat és tojásokat, de a kíváncsi, érdeklődő, csillogó gyerekszem.....Még sokkal jobb!!!!!
Sajna tegnap este is nagy sírás volt.:( Elaludt 7-kor, felébredt 10-kor, de most csak fél 11-ig sírt.Jajj, már komolyan aggódom mi lehet vele. Ha így folytatódik, kedden elviszem dokihoz.

Freyja, sajnálom ezt a dolgot nagyon.Tényleg nem hiányzik most ez Neked. Én Emi megoldásával egyetértek.Ha ciki-ha nem, le van tojva, én rákérdeznék.Jogod van tudni. Őrületes türelmes vagy!!! Én már visítva kérdeztem volna rá rögtön,amint találok egy ilyen hívást a telóban.

Dóri, sajnálom, hogy párod nem úgy reagálja ezt a dolgot,ahogy szeretnéd.:( Rossz lehet nagyon. Esetleg ha Te rákérdeznél, hogy mit akar valójában.....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

tegnap irt neki egy smst... h "felhivhatlak" mármint a párom :shock:
nincs rá válasz ugyhogy valószinű ma csörögni fog a csaj...
akkor rákérdezek.

Kép
freyja

szép jó reggelt mindenkinek!! kellemes nyuszizást :)

poci: hol jársz kedves???????

dodó: nagyon hálás köszönetem a receptekért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! édesdrágaférjuramat már megreggeliztettem (pedig nem szokott) a hazai ízekkel és nagyon örült neki! menü: kalács, sárgatúró, kolbász, tojás... azt mondta olyan a túró, mint anyukáé :) és épp most meséli neki telefonon, h mit kapott reggelire :) végül is a kalács ízre nagyon jó lett (azért képet nem mernék feltenni :) )

freyja: nagyon sajnálom a dolgokat. azt tényleg nem kéne tudnia, h megnézted, de a módját meg kéne találni, h rákérdezhess!!!! nem jó ez így, pláne, h a múltkor is ennyire megviselt! vigyáznod kell magatokra!!!!!!!!!!

dóri: sajnálom nálatok is a dolgokat! a férfiak sajnos sokszor furcsák.... legalábbis az én férjemből kiindulva :)

edi: juhhhhééééééjjjjjjj!!! azért ez csak jó jel lehet! drukk, h botival legyen rengeteg-rengeteg tejcsi!!!!!!!!!!!!!

emi: ó szegénykém, sajnálom, h nem tudsz aludni!!! nagyon ügyesek vagytok, majd kérünk képet a kerti munkáról :) azért pihenj majd, ne hajtsd túl magad!!!!!!!!!!!

lányok én most elköszönök, megyünk nagymamámhoz! viszünk neki házi finomságokat :) ha emberi időben érkezünk, akkor este bekukkolok!

szép és vidám napot mindenkinek!!!!!

Kép
zsani78

Jo Reggelt Lanyok!

Lattam sokan nem tudtatok ejszaka aludni.
Freya: valami megoldast kell talalni, nem orlodhetsz rajta tovabb. Nagyon sajnalom, foleg, hogy a max. nyugalomra lenne szukseged. (hulye p.csa :evil: )

Dori: neked szintugy kitartast kivanok. :wink:

Edi: csopi-csopi...de szupi, hogy van elotejci...tegnap nalam is volt, ma meg semmi, olyan idoszakos ez.
Viszont tegnap volt egy kis barnam, fogalmam sincs mitol, hiszen vegig fekudtem es semmit de semmit nem csinaltam...

Jaj lanyok olyan irigy vagyok... :oops: :oops: :oops: A rengeteg husveti finomsag es keszulodes, en pedig semmit nem tudok kesziteni. Mondjuk ha nem lenne Babo akkor sem, mert akkor meloznek. Olyan rossz, hogy jon haza Apa es semmit nem tudok ele tenni az asztalra, csak epp valami kis gyorsat, rantotta vagy ilyesmi, annyira ciki. Az anyosomnak eszeben sincs, hogy hozzank vagjon egy tal kajat.. :cry:

ZSani: koszi, hogy hianyoltal!
Bibar: irtam pu-t.

Gratula a tegnapi es mai hetfordulos kismamiknak

Aldott husveti unnepeket kivanok Mindenkinek!
Kép
pocaklako

Azért a kalács nálunk sem marad el mégsem.....reggel Lizy ugyis nagyon hamar kelt, igy begyurtam, mivel azt már csak kalácsként kell keleszteni, előtte nem. A recisbe feltett barna-fehér kalács fonott változatát csináltam meg... A barna és a fehér tésztát is pont 3-3 darabba tudtam szedni, igy 6-os fonattal készült. Még most egy órát kel, aztán megy a sütőbe. De a fonatot mindjárt felteszem.

Zsani!
Ugy örülök, hogy ennyivel "hozzájárulhattam" hogy még jobb legyen a husvét.

Niki!
elhiszem, sőt átérzem, milyen jó volt a csillogó szemeket látni....Lizy mikor kijött még nem vette észre (sarokban a kisasztalon volt egy kosárban). Ugy fél 9 fele vette észre, akkor ébresztettük apát, és megnéztük együtt....a kindertojást azonnal megette! :lol: A kirakót már ki is rakta egyszer Atival egyszer velem.

d.dodó

Kép

d.dodó

Jó reggelt Lányok!

Hűha, Dodó ez a kalács... meg a Kitty torta! Iszonyú ügyes vagy! 8)

Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat.... Igazából én tehetek róla, hogy ez így alakul.
A megkérte a kezem, nem úgy reagáltam hirtelen, ahogyan azt kellett volna és utána azt mondtam neki, hogy igen, nagyon szeretném, de nem lehetne hogy ne bálnaként?!?!?!
Azóta soxor beszéltünk róla és a párom azt hiszi, hogy ez NEKEM nem fontos.... Mert hüle vagyok és ezt sugalltam neki éveken át.

És ez tipikusan az a fajta helyzet, amikor mi nők magunknak ássuk a gödröt, mert miután elplántáltam a fejében, hogy sztem nem ez az, ami számít, mégiscsak azt várom, hogy olvasson a sorok között és jöjjön rá magától, hogy igenis térdeplésre és gyűrűre vágyom, meg királyfira fehér lovon... :D:D:D
Pedig már elmúltam rég 14 és tudom, hogy a pasik (tisztelet a kivételnek) nem így működnek!

Úgyhogy már elmúlt a "krízis"... tényleg csak ki kellett írni magamból és rájövök, hogy én vagyok a lökött.... még szerencse, hogy ezért (is) szeret a párom! :D:D:D

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

jó reggelt :)

Pocak
hess már annak a fránya barnának, biztosan a méhszájsebed egy kicsit...
Elhiszem, hogy rossz érzés, hogy nem tudsz főzni, de kivételesen van "igazolás" rá, hogy nem teheted. Azért anyósod elmehet a búsba hallod, nem is értem, hogy lehet valaki ennyire "nemtörődöm" grrrr :evil:

Dodó
ügyi vagy, ilyen kalácsot szoktunk mi is csinálni Anyuval, most elmaradt, mert mindketten lusták vagyunk :D:D:D:D:D

Freya
hmmm, no így meg aztán már egészen tuti, hogy a helyedben a páromar venném elő... :? Remélem ma sikerül Neked is....
Vendég

Dóri
a fő, hogy megoldódott... :) Egyetértek veled, hogy nem kismamaként szeretnél az oltár elé állni, én sem szivesen tenném, csak ha muszáj....
Az esküvőmön legyek gyönyörű, hogy mindig emlékezetes legyen akármikor eszembe jut :)
Vendég

A = amikor

Freyja! Lehet, hogy igaza van annak (bocsi, nem emlékszem ki írta), aki azt javasolta, hogy ha ciki, ha nem elé kell állni és kérdőre vonni. Én mindig azt vallottam, hogy jobb, ha kiderülnek a dolgok, mint sötétben tapogatózni... Lehet, hogy hülyére stresszeled magad, pedig hót felesleges.
Emi ötlete nem is rossz... kérd el a mobilját "hivatalosan", pl. tégy úgy, mintha a tiéd lemerült volna és sürgősen telefonálnod kéne vkinek, így használhatod az övét.

Emi! Hogy Ti is milyen ügyesek vagytok! Én egyelőre csak vágyom a kertes házra.... Persze most a lakás is szalad, úgyhogy nem tudom, hogy bírnék el egy kerttel is.... nade ez részletkérdés :D:D:D

Bibar! Sajnálom, hogy Olivér még mindig nincs valami jól :(
Jobbulást neki!!!! Millió gyógypuszi!!!!

Niki! Ilyenkor érzi igazán az ember, hogy mit jelent családdá válni. A kis csillogó szemek! :) Ettől lesz az élet szééééééééééép!

Poci! Sajnálom a barnát. :( Pihizz ma sokat!!!
Meg azt is, hogy nem úgy telik az ünnep, ahogyan szeretnéd.... DEEEEEEEEE: gondolj bele, hogy jövőre ilyenkor már Ti is úgy csodálhatjátok a kis Ricsikét, mint most Nikiék Rikit! :wink:

Zsani! Te is nagyon ügyes vagy, hogy ekkora lakomát csaptál a férjecskédnek!

Én megúsztam a dolgot, mert tegnap d.u. lejöttünk Lellére, úh. otthon csak a takarítás volt napirenden.... és semmi ünnepit nem főztem / sütöttem.
Itt viszont ma reggel akkora sonka volt az asztalon, hogy én még ekkorát sohasem láttam...
Ugyan heten már jóllaktunk belőle, lehet, hogy lefotózom, mert még így is nagyon meggyőző! :D:D:D
Nameg a legalább 4féle süti, amit már meg sem bírtam kóstolni....
Ami késik.... :D:D:D

NAGYON BOLDOG HÚSVÉTOT KÍVÁNOK MINDENKINEK ÉN IS!!!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Köszi Edi!
Tény, hogy csak szűkkörű polgári esküvőt tervezünk.... De azért utána csak kéne egy kis ereszdelahajamat is.... :D
Nem pedig este nyolckor dagadó lábbal, fájó háttal takarodó!!! :roll:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Jo reggelt Edi!

Nem tudom, hogy a mehszajseb-e, mert most meg csak meg sem eroltettem. Nem tudom, minden esetre nem volt valami jo a latvany, de a masik reszrol mar fel sem veszem, hogy egy macareval tobb vagy kevesebb. lenyeg, hogy Ricsike itt ugrabugral a pociban es ez a fontos. Minel tobbet tartom bent annal nagyobb es erosebb legenyke lesz.
Igaz milyen rendes az anyosom, ma jonnek hozzam delutan "vendegsegbe", de en bizony nem tudom mivel megkinalni oket. Majd kapnak kavet. A ferjem ma pizzat ebedel, en pedig szenyat waooooo meg jo, hogy husvet van.De tobbre sajna nem telik most tolem. Legalabb nincs zabalas. Belegondoltam, ha az anyosom nem tudna az agybol felkelni neki milyen fasza lenni szenyan elni husvet napjan? Pedig o is foz minden nap otthon. Mindegy nem panaszkodom, kibirom, csak en soha nem tudnek ilyen lenni.
A multkor meselte, hogy mar a baratnoi is rakerdeztek, hogy miert nem vett meg semmit az unokanak. (ugy latszik mar nem csak mi tartjuk furcsanak) Erre o azt valaszolta, hogy minek, mindent megvesz neki az anyja. Pedig nem igaz, meg sok mindene hianyzik. Tudnek neki par tippet adni :wink: :wink: :wink: Csak nem kerdezi meg.

Dodo: fantorpikus vagy...igazi kis konyhatunder....nagyon szep lett a kalacsod.
:D :D :D :D
pocaklako

Zsani!

Nagyon szépen köszönjük!!! :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szió!
Dodó, csodaszép a fonat!!!Azta!!!Hát nekem esélyem sem lenne.....

Dóri, örülök, hogy attól jobb lett, hogy kiírtad magadból!!

Poci, sajnálom a barnát. Képzeld, nekem meg egy minimális rózsaszínes volt. De nagyon kicsi. De nem fájt semmi, meg Lara baba is mocorgott egész nap.Ma is éreztem már többször is. Kicsit megijedtem, de aztán elhessegettem. Lehet, hogy egy ér vagy valami megpattant....

Megyek most vasalni, mert rengeteg van.Anyum elvitte addig manócskát sétálni, mert ha ő fel van,akkor nem tudok, mert jön és rángatja hol a zsinórt, hol a ruhát. :lol:
Fú, annyi sonkát megettem már.......

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

ŐŐŐ Bibar... kimostam a nyűgit a szememből és ment privi :oops:
átnéztem újra az albumod... :lol:

lányok! én barnázok egy egy nagyobb séta után- részben ezért is lettem pihire itélve... nem jó. a rózsaszin meg nagyon nem. :( nem akarok riogatni senkit, amig babóka mocorog nem hiszem h gond van, de azért nagytakaritásnak és sütés főzésnek ne álljatok igy neki...
tessék lefeküdni és nézni 3db filmet egymás után :D

Kép
freyja

http://www.bamby.hu/ kukkoljátok csak.... hétvégi akció van...

Kép
freyja

Hűha.... látom itt is hétvégi üzem van. Aki nem fekszik, az csavarog? :D

Én már kezdek beteg lenni a sok evéstől.... Reggelire sonka, most meg már ebédelni "kellett" 3-kor és amikor mondtam, hogy dehisz' most reggeliztük magunkat halálra, akkor felvilágosítottak, hogy az több, mint 5 órája volt....
Úgyhogy muszáj volt enni! :D:D:D

Lehet, hogy mégsem kedd reggel kéne mennem a terheléses cukorra???

Azt hiszem elrángatom a népet kicsit sétálni!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?