Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!!!
Ismét átvettem az ügyeletes-kakas szerepét...felébredtem.
Sajnos tegnap nem tudtam jönni (mégcsak benézni sem), mert eléggé zsúfolt volt a nap.
Reggel elmentünk a Bauhaus-ba Dunakeszire virágföldért, fűmagért, muskátliért...
Aztán bevásároltunk a csarnokban, majd irány haza...és egy fordulattal a Baumaxba...kerítéselemeket, és sok-sok szükséges eszközt venni.
Szerencsénk volt, mert azonnal házhoz is szállították a dolgokat, így most kint csücsülnek a teraszon a kerítéselemek.
Délután 4 körül meg elkezdtünk ültetgetni...estére a férjemmel mindketten K.O-k voltunk, gondolhatjátok!
Húsvétra főznünk nem nagyon kell, mert ma anyósékhoz megyünk vendégségbe, holnap meg anyumékhoz.
Ilyen szempontból most szerencsés ez a Húsvét.
Babu jól van...tegnap annak ellenére, hogy kb. 4 órát aludtunk egész nap ficánkolt, és szerencsére arrébb ment a kellemetlen helyről. Mondjuk estére már ő is elfáradt, mert lefekvéskor egy apró rugdosást sem tudtam "kicsikarni" belőle!
Bibar: De gyönyörű az aranyesőtök! Csudaszép!!! És hogy Olivér manód milyen édin vigyorog! Meg lehetne zabálni!
Nekünk aranyvesszőnk van...de az is kinyílt már.
Csak azt sajnálom, hogy viszonylag hamar elvirágoznak...
Zsani: Huncut lehet a kisfiad a pociban, ha nem engedi a szívecskéjét meghallgatni.
A kislányunk engedelmes...mindig megtaláljuk a szivecskéjét...na és eddig a nemének mutatásával sem volt gond az UH-okon.
Grat a 27-dik héthez, így utólag!
Bébike: Nem tudom, hogy mitől van nálam mellkasi-szorító érzés...a doki, és a házidoki is azt mondta, hogy az EKG-lelet rendben...a terhességtől előjöhet az érzés.
Csak az a gond, hogy valamikor tényleg elég erős a szorító érzés, nyomás...remélem nem lesz gáz!
Niki: Én főzni-sütni jobban szeretek, mint bármely más házimunkát.
Na de nem vagyunk egyformák!
Mondjuk nálam is előfordul (lassan rendszeresen), hogy a pirított zsemlekockát szénné égetem...olyan hirtelen odakap!
Olyankor kezdhetem elölről a hadműveletet.
Remélem jobban van a kisfiad! Sok-sok gyógyító drukk neki!
Freyja: Remélem, hogy egyszer sikerül rajtakapnod a váratlan telefonáláson!!! Én is bizti kiakadnék rendesen!!!
Hogy van pofája annak a nőnek!
Én is azt tanácsolom, hogy ciki, nem ciki, de el kellene beszélgetned a pároddal...az tény, hogy nehéz lenne azzal kezdeni, hogy héééé, megnéztem a telefonod!
Talán valami ürüggyel meg kellene kaparintanod a telefonját...mondjuk kitörölted a közös ismerősöd telefonszámát...és megnézheted-e a telcsijében?!
Ha ellenkezik, akkor rákérdezhetnél, hogy héééééé..."talán valami rejtegetnivalód van?". Lehet kibukik a szög a zsákból...
Edi: Szuper, hogy elkezdődött a cicicsöpögés!
Nálam sehol semmi...de biztosan ráér még!
Dóri: Ne pityeregj az esküvő miatt...biztosan rosszul esett, azt elhiszem.
Nekem is, és mindenkinek rosszul esne!
Na de csak vidáman!!!! Baba a pocakban!!!
Mégegyszer Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok, és sok-sok finomságot!!!
(lehet benézek még azééééééééért...)
Emi