Sziasztok!
Gyors bekukk így húsvét előtt.
Mercy: édes nagyon a Bébid! Csuda helyes pofija van.
Én azt bírom a Győrffi Mátyásban, hogy annyira szereti a babákat, hogy csak na.
Freyja: Szép a kiságy nagyon! Pöttyeid nem inkább valami allergia?
Húúúúú, én meghajaznám azt a csajt. És csak beszélnék vele, hogy mi a sárga túróért kell zaklatni egy családot hajnali 4-5-6 órakor?! El is hiszem, hogy bánt Téged a dolog.
Nincs esetleg iwiwen közös ismerősötök?
Az, hogy őrlöd magad szépen csöndben az nem megoldás.
Poci: szép Ricsi Manó lakosztálya is!!!
Jó sokat nőtt a pocód!
Szép "kis" nappalitok van! Én azt a picike kis sarkocskát is irigylem.
Nálunk minden úgy van kisakkozva, hogy elférjen.
Bibar: jajj, hát akkor nekem is elő kell kapni a centit, de jó, hogy mondod
Eddig rakosgattam a centit, mert mindig útban volt, most meg képes vagyok elfelejteni.
Gratu a 100 naphoz!!
Zsani: jól kifogtad ezt a dokit, hol voltál? Bár bizti nem az én dokim volt, mert ő inkább finoman szokott kiosztani, pl. hogy nem fog megsértődni, ha havi 1 kg-nál nem hízok többet, stb...
Szegénykém, ne foglalkozz vele. Még az a jó, hogy nem hozzá tartozol. Sajnos nem mindenki ugyanúgy hízik és pláne nem szabályok szerint. Egy a lényeg, hogy Te is jól vagy és a Manócskád is.
És különben is, csini kismami vagy!! Ezt tudd meg jól!
Most olvasom, hogy Szentendrén voltál, nem is a MÁV-ban. Azért képben vagyok
Azt hiszem pont Te írtad, hogy időnként nem jelennek meg a hsz-ek, csak később sokszori frissítés után, azaz kimaradnak dolgok. Nálam pont így van. És nem tudok rájönni, hogy miért. Sokszor egy sokkal későbbi hszt már olvasok, mire az előtte lévő megjelenik.
Ez aranyos volt nagyon, hogy "ha sikerül, akkor meglepem apát! ha nem, akkor titokban megy a kutyunak, eltűnteti a bizonyítékokat" - jót mosolyogtam.
Meme: sajnálom a mai esetet. Remélem, májusban fordulni fog a kocka!! Drukkolok továbbra is Nektek!
Edi: szupi a takaró, bár itt Poci vonatosat is említ, de én csak egy baglyosat látok....
Dodó: hát Te nagyon ügyi vagy!!!!!!!!!!!!!!!! Szuper lett a torta!!!!!! Biztos fog örülni a barátnőd kislánya.
Jó éjt mindenkinek és kellemes húsvéti ünnepeket!!!!!!