Új privát üzeneted érkezett!

poci: :lol: :lol: :lol: úgy le tudod írni a gondolataidat, h mindíg megnevettetsz :lol: :lol: :lol: apa mindíg csak pislog, h már megint min kacarászok!

edi: lehetséges, h ez nem tetszett neki. de hát mit kellett volna mondanom, ha nem ismert és elkérte a papírjaimat, amiken mindegyiken másik kórház fejléce szerepel?? mindegy, ezt is túléltük, mindenesetre nem volt vidám :cry:

freyja: hajnali hölgy telefonok, amiket apa nem vesz fel mellettem??? az én nyomozó mivoltom (párom mindíg kiröhög, mert tényleg az vagyok) már tuti utána járt volna :oops: nem baj, ha van nőnemű barátja, de úúúúúúútttttttááááááááálllllloooooommmmmmmm a titkolózást!

megvacsoráztam: kicsutkázott alma, magában :cry:

Kép
zsani78

aaa
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 07:00-kor.
Vendég

Edi: ez a vonatos nagyon nagyon aranyos.....meg a masik is, de igy teljes nevvel szupi....

Zsani: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Freyja: legy resen......de helyen van neked az eszed, tudom, es nem kell teged felteni. :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

dóri: nekem az a gondom, h terhesség előtt nem ettem szénhidrátot, most meg a sav miatt "muszáj" voltam. sztem elszokott tőle a szervezetem és hiába nem eszem sokat, azt mind raktározza, mellé a rettentő emésztés... de ezzel nem tudok mit kezdeni, mert először azt mondták, h muszáj szénhidrátot ennem, kell a gyereknek! hát, most megjártam vele, minek kellett nekem terhesség előtt diétáznom!? na mindegy, ma végleg lezártam a témát - legalábbis részemről! dagadok vagy sem, ez van :lol: pocakomat naaaaggggyon szeretem!!!!!!

Kép
zsani78

Freyja.Hát nem semmi a csaj!!!Párod nem hagyja magát számon kérni? Mert én tuti hisztiznék ilyen telefonoktól. Ne hagyd magad,azért ez durva!!!

Zsani ez a doki!!!Köpni-nyelni nem tudtam a méregtől, mikor olvastam,amiket írtál. Itt egy doki van,aki ha túlhízik a kismamája egyszerűen leadja. :evil: Az én dokim azt mondja, hogy ő is jobb szereti,ha 15kg alatt marad a hízás, de ha több,akkor mit lehet tenni. Na nekem ilyet mondana, tuti kiosztanám. Pedig én nem vagyok vehemens, de főleg egy sosem terhes pasi!! szövegeljen nekem a terhesség alatti kajálásról......Felháborító!!!!!!
Az én dokim nagyon ari. Mikor paráztam neki a műtéttől,akkor is azt mondta, ő megért, ő is félne, ha tolnák be a műtőbe.Szóval nagyon empatikus, azért is választottam őt.

Meme, sajnálom, hogy nem alakult jól! De nincs még vége, ne keseredjetek el!!! Tudod, egy csatát megnyerhettek, de a háború a Tiétek!!!!

Megyek feküdni.Mindenkinek jó éjt!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

edi: jajj, de jóóóóóóóóó!!!!!!!!! boti tuti imádni fogja!

Kép
zsani78

meme: most visszamentem még egyszer elolvasni, mert nem értettem miről beszélnek a lányok! most fogtam fel leveled végét :oops: elvenni a picit, dehogy fogják, ilyen eszedbe se jusson!!!!!!! nagyon jó szülők lesztek, ezt még a vak is látja! a legjobbat akarjátok neki és ha gond is adódott, nem felelőtlenség, nemtörődömség okozza a galibát! tessék az ilyen gondolatokat kiverni a buksidból!!!!!!! +++++++++++++++++++++

Kép
zsani78

Sárgatúró a recisben.....kalács majd jön ha Lizy alszik.

d.dodó

köszönöm, megyek megkukkolom :)

Kép
zsani78

Igen, nekem is nagyon tetszenek :D:D:D:D Remélem is, hogy Boti szeretni fogja, és ha nagyfiú lesz akkor már érteni is fogja, hogy az az Ővé :P csak az Övé :P
Vendég

Bébike! Válaszoltam a privire!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Meme
az lemaradt az előbb, hogy a gyereket csak abban az esetben veszik el Tőletek, ha nem tudjátok etetni, nincs hol lakni vele, isztok és drogoztok. Akkor is hosszas vizsgálódás után csak, úgyhogy ezen szerintem feleslegesen aggódsz, ez biztosan nem fog bekövetkezni.....
Vendég

jó éjt lányok....

holnap jövök, lefekszünk :P

Puszi
Vendég

lányok várjatok :) nem kérhetem számon pedig szivem szerint húúúúúúúú.... de akkor bukta van h belenéztem a telójába és az nem szép dolog :oops: igy marad a rossz érzés. egyszer azt mondta munka ügyben hivogatja, h van e a klubban munka neki. iwiwen néztem kapcsolatban... talán csak én kombinálok. és inkább a titkolozás bosszant :( :oops:

Kép
freyja

Bocsi csajok, a kalács recit csak holnap rakom fel...nemrég végeztem a tortával, hulla vagyok! De azt kell mondanom meg vagyok elégedve ezzel most!

Teszek képet......a készítési fázisokról is!!

Kép

Ez a tésztalap kivágásakor

Kép

Itt már egymáson a 3 réteg a krémmel.... a tetejére direkt csak ilyen kevés krém jött, mert marcipán bevonatot kértek..ez azért kell rá ilyenkor, mármint alá, mert jobban "csúsztatható" rajta a marcipán.

Kép

És a végeredmény!

d.dodó

Na, asszem megyek alukálni, mert holnap is ezer dolog vár rám!!

Ja, képzeljétek, sikerült "illetékessel" beszélnem, és kiszedte a hirdetési szöveget itt is, és a recisből is amit ka-ta biggyesztett be többször is ma....és állítólag egy figyelmeztetőt is kap..... :shock:

d.dodó

Sziasztok!

Gyors bekukk így húsvét előtt.

Mercy: édes nagyon a Bébid! Csuda helyes pofija van.
Én azt bírom a Győrffi Mátyásban, hogy annyira szereti a babákat, hogy csak na.

Freyja: Szép a kiságy nagyon! Pöttyeid nem inkább valami allergia?
Húúúúú, én meghajaznám azt a csajt. És csak beszélnék vele, hogy mi a sárga túróért kell zaklatni egy családot hajnali 4-5-6 órakor?! El is hiszem, hogy bánt Téged a dolog.
Nincs esetleg iwiwen közös ismerősötök?
Az, hogy őrlöd magad szépen csöndben az nem megoldás.

Poci: szép Ricsi Manó lakosztálya is!!! :) Jó sokat nőtt a pocód!
Szép "kis" nappalitok van! Én azt a picike kis sarkocskát is irigylem. :) Nálunk minden úgy van kisakkozva, hogy elférjen.

Bibar: jajj, hát akkor nekem is elő kell kapni a centit, de jó, hogy mondod :D Eddig rakosgattam a centit, mert mindig útban volt, most meg képes vagyok elfelejteni. :)
Gratu a 100 naphoz!! :)

Zsani: jól kifogtad ezt a dokit, hol voltál? Bár bizti nem az én dokim volt, mert ő inkább finoman szokott kiosztani, pl. hogy nem fog megsértődni, ha havi 1 kg-nál nem hízok többet, stb...
Szegénykém, ne foglalkozz vele. Még az a jó, hogy nem hozzá tartozol. Sajnos nem mindenki ugyanúgy hízik és pláne nem szabályok szerint. Egy a lényeg, hogy Te is jól vagy és a Manócskád is.
És különben is, csini kismami vagy!! Ezt tudd meg jól! :)
Most olvasom, hogy Szentendrén voltál, nem is a MÁV-ban. Azért képben vagyok :) Azt hiszem pont Te írtad, hogy időnként nem jelennek meg a hsz-ek, csak később sokszori frissítés után, azaz kimaradnak dolgok. Nálam pont így van. És nem tudok rájönni, hogy miért. Sokszor egy sokkal későbbi hszt már olvasok, mire az előtte lévő megjelenik.
Ez aranyos volt nagyon, hogy "ha sikerül, akkor meglepem apát! ha nem, akkor titokban megy a kutyunak, eltűnteti a bizonyítékokat" - jót mosolyogtam.

Meme: sajnálom a mai esetet. Remélem, májusban fordulni fog a kocka!! Drukkolok továbbra is Nektek!

Edi: szupi a takaró, bár itt Poci vonatosat is említ, de én csak egy baglyosat látok....

Dodó: hát Te nagyon ügyi vagy!!!!!!!!!!!!!!!! Szuper lett a torta!!!!!! Biztos fog örülni a barátnőd kislánya.

Jó éjt mindenkinek és kellemes húsvéti ünnepeket!!!!!!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

hűűű Dodo.... :) nagyon profi vagy :D

Kép
freyja

Dodó ügyi vagy, hogy elintézted nekünk! Engem is zavarnak az efféle hírdetések, beköszönések. Amikor már másodszor is megláttam itt ka-ta-t, bennem is felment a pumpa, de aztán olvastam, hogy nem csak én harapok az ilyenekre, hanem Ti is :)

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

:?
Már fent is vagyok... :(
Sajna 3 körül arra ébredtem, amikor az egyik oldalamról a másik oldalamra fordultam, hogy szurkálást éreztem a petefészkem tájékán.
Tuti valahogy rossz helyen fekszik babó, mert tegnap ez eléggé sűrűn fordult elő.
Most meg előjött a mellkasi szorító érzés is... :(
Szuper!

Poci: Milyen csúcsos pocika! :) Szép olasz-pasis lak! :D
Nekem tegnap este feszült, húzódott a pocim eléggé rendesen...nincs mese! Nődögélnek a picurkák! :)

Bibar: Már csak 99 nap! :) Nekem 90. :D

Meme: Remélem megoldódnak a gondok. Drukk-drukk-drukk!!!

Edi: De cuki a takaró!!! :) Nagyon helyes!

Dodó: Nagyon jól sikerült a torta...bizti finom is! :) Ügyi vagy, mint mindig...

Szép szombatot!!!

Emi

Emi

email4
Budapest

Jó reggelt Kismamik!

Meme: nyugi, nem veszik el Tőletek Nócit! Drukkolok, hogy megoldodjon a galiba. Nekünk pár hónapja az APEH kavart be, nem kicsit, sikerült megörökölni egy "kis" adósságot. Ha meglesz a baba, újra beadjuk a fellebbezést, addig még belénk tudnak rúgni, utána remélem hagynak békében.

Dodó: nagyon ügyes vagy, szupi a torta!

Edi: én is csak egy takarót látok, de az nagyon édes!

Gratula mindenkinek, akik kezdhetik a centit, és akik ma ünnepelnek hétfordulót!

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok lányok!

Kép

Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

Nem tudok jönni, mert sütök ezerrel, tegnap puncsszeletet, ma nyuszikalácsot és sajtos rudat. Még linzernyuszi is lesz. :)

Az iwiwen bejelölhettek: Németh-Gazdag Henriett Nagykanizsa, így megtaláltok.
Pápá!

Heni
Kép
henriett74

jó reggelt lányok-manók :)
reggel, h kiléptem hideg volt (1fok!!!! :shock: ), de most az ablakon át süt a napocska, csiripelnek a madarak, idilli környezet! már jól is érezném magam, ha nem kéne dolgoznunk :twisted:

freyja: hát, azt nem kell elmondani, h megnézted a telefonját, de azt szóvá teheted, h hajnali x-kor ki és miért hívogatja :twisted: :shock: nem is értem hogy veszi bárki a bátorságot, h ilyen időpontban telefonáljon!!!!!!!!!

dodó: ügyes vagy, mint eddig is láttuk :) :) :) biztos nagyon fog örülni a kislány!!!!

emi: sajnálom, szegénykém! remélem mára elmászik babóka kellemesebb tájakra!!!

edi: gratula hétforduló :) csak én emlékszem rosszul, h tegnap másik takaró volt fenn? :shock:

fóka: megint rég voltál, remélem jól vagytok!

Kép
zsani78

Jó reggelt :lol: :lol:

Meme
szegénykém,reméljük megoldódik ez a csúnya ügy :oops: :oops: Nóci marad és kész,ezen ne izgulj!!!drukkolok nagyon!!

Dodó
hú ez nagyon szuper,nem ééér,én nem tudok ilyenekt gyártani :oops: :oops:

Freya
én is nyomoznék az tuti :roll: :roll: :roll:

Manorka
juhhhé,vágunk :lol: :lol: :lol:

Zsani
ma is dolgoztok??

én takaritok ma,és sütök sajtos muffint,ennyi a tudományom :oops: :oops: nekem igazán nem kell semmit sütnöm mert a család ellát :oops: :oops: ma anyósék jönnek délután!
Olivérnak nagyon szar éjszakája volt igy nekem is :twisted: köhögött egy csomót,alug aludtunk,mosogató rongy vagyok :cry: :cry: na megyek megetetem a manómat!!!

bibar

Jo reggelt Lanyok!

Dodo: nagyon nagyon ugyi vagy...es milyen turelmed van ezekhez.

Zsani, Emi: nem birtatok aludni ti sem?

Felebredtunk negyed 6-kor, gondoltam felkelek, de aztan csak visszaaludtunk meg egy oracskara.

Manorka: igaz milyen kis csucsos..mindig nevetem en is..

Semmi extrat nem tervezek mara, Apa 11 korul lelep es csak keso este fog haza jonni, remelem jo napja lesz a vasarban.

Nagy pusszancs mindenkinek...azert tudom hogy hetvege, de aki tud jojjon egy picit...
pocaklako

Jó reggelt!

Dodó, nagyon profi vagy!!!Gyönyörű lett a torta!!!!!

Nehéz éjszakánk volt!!Manó 8-kor elaludt, majd 11-kor felébredt, és 1-ig nem tudtuk visszaaltatni. Nem tudjuk mi baj lehetett. :roll: Ilyenkor mindig megijedek, hogy nehogy valami komoly legyen. Remélem csak a tegnapi kajálás- alvás összekutyulódása okozta.Most mosott kaki vagyok, pedig mindjárt kezdeni kell a napot. Főzés, vasalás, mosás, stb.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Igen Bibar, én is pont erre gondoltam!De tudod, amúgy is többször is megállapítottuk ezt! :wink:
Na megyek, sonka, kalács és torma reggelire. Indul a húsvéti zabálás. :oops: Ááá, imádom, már ha manócska hagy enni, mert ez sem biztos ugye.Majd jövök még ma, mert én konkrétan semmit sem készítek húsvétra. Ilyenkor jóformán a sonkán kívül nem eszünk semmit. Sütit úgyis hozunk holnap, kóstolgatok tovább. Meg hozzánk senki sem jön, mi fogunk menni locsolkodni. :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 07:01-kor.
Vendég

Bibar
Olivér nagyon cuki a képen.... persze szép az aranyesőtök is, de nééééékem Olivér jobban tetszik hihi :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

sziasztok! lassan mindenki megérkezik :)

bibar: Olivér tündéri, olyan huncut mosolya van :) aranyeső tényleg szép (én is szeretem, de még csak ágacskánk van). igen, sajnos dolgozunk, de szerencsére ha épp nincs semmi, akkor tudok szaladgálni, tenni-venni.... kicsit bonyolult....

és ha dodó majd ráér és kapok kalács recit, akkor nekiesek, hátha sikerül és apa boldogságos lesz :)

olivér és riki baba remélem mára jobban lesz, puszi nekik :oops: :lol:

manócskám azóta is egyfolytában rendezkedik odabenn :lol: este apa is úgy feküdt le pocimon a kezével :lol: :lol: folyamatosan mászkál és rengetegszer kifeszíti magát, kidugja vmilyét! így, h a buksi és fenék állandóan váltogatja egymást nem tudom eldönteni, h épp melyik dudorodik ki :oops: :lol: de persze a szívhangot nem engedi meghallgatni, ahogy ráteszem a pocira a kütyüt, azonnal belerúg és dobbant onnan. nagyon huncut, igazi pasi!

edi: hát, szívesen átgurulnék az enyémmel is :) szívesen lemosom, de a porszívózás már nehézkesen megy :(

Kép
zsani78

Jó reggelt mindenkinek.

Köszi a dicséreteket! :oops:

Majd mindjárt teszem a kalács recit...elvileg ez tekert kalács lenne, de én ugyanezt a tésztát fogom most megcsinálni, és fonni akarok belőle.

d.dodó

Kalács reci a receptesben!!

d.dodó

köszönöm dodó, tündér vagy! tettem fel pár kérdést :oops:

Kép
zsani78

zsani!
Válaszoltam!
Csak közben jöttek a tortáért!!

d.dodó

Sziasztok! Én 9 után keltem, :oops: Apa behozta a reggelit, addigra betette a mosást, elrendezte a gyerkőcöt és elmosogatott mindent :oops: , most meg elmentek a játszótérre :D :D Iiiimádom, annyira rendes! Beni pedig úgy fogadott reggel, mikor kijöttem a szobából, hogy "Mamika, miért nem alszolsz még inkább?" Nem édes? :lol: szóval nagyon jól indult a nap, csak kár, hogy most nem lehetek velük. De pocaklakó itthon maradt velem :lol: :lol:

Dodó, nagyon irigykedem, irtó ügyes vagy! Szoktál máskor is rendelésre sütni? ebből simán meggazdagodhatnál :D :D

Edi, gyönyörű a takaró, én is csak a baglyosat látom, de megértem, hogy a másikat levetted!

Zsani, hát nem volt valami kedves a doki, de tényleg rá se ránts! Érdekes, az én dokimnak ez nem mániája, legalábbis nekem még súlyt se mért soha! De másban elég paráztatós tud lenni :roll: Micsoda kis Alien lakik a pocidban :D :D

Frejya: hát ez a nőszemély nem semmi! Én is kiverném a raplit, ha hajnalban felhívná a Páromat :twisted: ezt azért szóváteheted! Neked meddig kell feküdnöd? mikor mész vissza dokihoz?

Poci: azért gondolom nálatok is nagy ünnep a Húsvét, nem? ott milyen szokások vannak? Szép napot Neked, gyorsan eltelik, meglásd és Párod haza is ért!

Bibar, nagyon szép az aranyeső, de Olivér tényleg még szebb :D

Emi: hú, azért vissza tudtál még aludni? Mitől van a mellkasi szorítás, ez nem hangzik jól! :cry:

Én is úgy sütnék kalácsot és ilyenkor még túrósat szoktam, na de most elmarad. Igazán nincs is húsvéti hangulatom, annyira nem tudtunk készülni.

Én is kívánok Mindenkinek nagyon szép Ünnepet!! :lol:

Kép

Kép
bébike4

Hurrá, holnap én is elővehetem a centit! (Már ha lenne itthon, majd valamit kitalálok helyette :D ) A dokihoz április 19-én kell visszamennem, most leginkább addig látom előre a napokat :oops:

Niki, sajnálom az éjszakát, én is mindig megijedek az ilyen eseteknél!

Heni, Te is milyen ügyi vagy!!!

Meme, most olvasom, micsoda buta gondolatok ezek, hát ilyenen ne is járjon az agyad, irgum-burgum! nagyon jó szülők vagytok, ezt senki nem vonhatja kétségbe! Sajnálom a tárgyaláson történteket, de ez még nem jelent semmit! Van ügyvédetek, mármint aki tényleg érdemben foglalkozik veletek? REmélem már picit megnyugodtaál!!

Kép

Kép
bébike4

Sziasztok!
Edi nagyon édes a takaró, Boti biztos imádni fogja!

Dodó nagyon jó lett a torta! Csuda ügyes vagy! Ez Neked szakmád egyébként, vagy hobbycukrászként kreálsz ilyen szépet?

Bibar Olivér nagyon tündéri kisfiú! Ja és az aranyeső is szép! :D

Én éppen kalácsot csinálok, míg kelt az élesztő beugrottam olvasgatni, de már szaladok is!
Délután jönnek barátok sütögetni, már bepácoltam a husikat is!
Meg muffint is akarok sütni, és még takarítani is kellene..... asszem ma már nem nagyon jövök....
Szép hétvégét mindenkinek!

zsofka83

Sziasztok,

sonka fő :D ...potom 2 óra és kész is....

mindjárt megnézem dodo a recidet :D ....bár vettem, úgyhogy lehet nem állok neki :oops:

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

bébike!
Még nem csináltam rendelésre....hirdetve sincs...csak ismerősök tudják....nem tudommennyire kell ilyen "hivatali szervekre" figyelni itt, hogy esetleg feljelenthetnek e vagy sem.....

zsófika!
Nem, nem a szakmám...sosem tanultam. Idegenvezető vagyok.

d.dodó

na, kopp-kopp munka nem sok van, így hazaszaladtam és haladok, míg lehet.
ebéd: rántott máj és csirkecici bepanírozva, mindjárt sütöm. majonézes kukoricasaláta, apának petrezselymeskrumpli, nekem párolt káposzta, ezek készek. fő a hagymakrémleves és a legfontosabb kuytunak a csirkenyak leves :) most készül a sárgatúró és remélhetőleg délután a kalács :)

Kép
zsani78

zsani!
Grat a 27. héthez.

d.dodó

Lányok, én annyira csodállak Titeket!!!
Mennyi mindent főztök!Én bevallom szégyenkezve, hogy nem igazán tudok főzni.Sőt. Igazából nem tudok.Csak pár kaját. Ma zöldbabfőzeléket főztem magunknak is meg manónak is.A miénk talán ehető(ezt majd Dani csekkolja) de a manóé sz..á égett.Úgyhogy dobhattam ki, neki bébiétel lesz megint. Ilyenek, hogy kalács és társai!!!Áááááááá!!!! Karácsonyra csináltam mákosgubát, de az is odaégett.Mindent leégetek. Szörnyű vagyok!!!
Bármilyen házimunkát örömmel elvégzek, csak főzni ne kellene! :oops: :oops: :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

dodó: köszönöm :)

Kép
zsani78

Sziasztok Kismamik!

Azért jöttem, hogy Áldott Szép Húsvétot Kívánjak Nektek és a Pocaklakóknak is. (Na meg persze a nagyobb lurkóknak, apusoknak is!) :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

niki: nincs ezzel semmi baj, nem mindenkinek megy elsőre! és az, h odaég valami nem azt jelenti, h nem tudsz! lehet, h csak elkalandozol főzés közben és mire visszajössz a földre, odakap :) sajnos érzékem alapvetően nekem sem volt a főzéshez, azt hittem, h nem is fogok tudni! sajnos senkitől nem tanultam, szakácskönyvem sem volt (nem érdekelt) és nagy ritkán csináltam vmit, ami elég ízetlen volt. igazából nem érdekelt, ráadásul nagyon sokáig egyedül laktam, így nem volt ösztönzés sem. mióta együtt élünk egyre többször kísérleteztem és áll.lag nem vagyok olyan rossz. azért jó szakácsnak nem nevezném magam, de a párom egy hős és mindent megeszik (még azt is, amit tudom, h katasztrófa) sütni pedig tényleg mostanában kezdtem el, mert szegénykém nagyon édesszájú, de ilyen téren nem kényeztettem. szerintem nem szabad feladni, muszáj kísérletezni! a főzelék készítés nekem kifejezetten nehéz, a rántást mindíg elrontottam :) kitartás és türelem :)

Kép
zsani78

aprooka: köszönjük szépen, nektek is kellemes ünnepeket :)
utólagos engedelmeddel meglestem a képeiteket, levente hihetetlen tünemény :)

Kép
zsani78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?