Norci, Kakti, vettem az üzenetet, nem nyávogok többet, visszanyelem...
Stephie, kipróbáltam a 'bálnabeszédet', nézett a gyerek egy nagyot.
Elárulok egy ocsmány titkot
- ha csak egy kicsi pisi folyik ki, nem öltöztetem át, hanem megszárítom hajszárítóval (alá teszem a ruhának a kezem, hogy ne érje a bőrét, de még így is nagyon tetszik neki a meleg meg a zúgás, úgyhogy két legyet ütök egy csapásra - nem öltözünk, és a babó is megnyugszik.
Norci, a kopaszi gát nekem jól hangzik, még boldogult lánykoromban voltam ott elég durva partikon, úgyhogy babakocsizni sem lehet rossz.... Ja amúgy egy férfi ismerősőm látta a képedet, és mondta, hogy ő jönne a kopaszi gátadra
Szóval a férjed egy dinnye!!!
Bezzeg nálunk a zapa már vetné rám magát, vannak ilyen perverzek is, szereti a cethalakat, úgy látszik
Amúgy az én is bozótlanítottam, bár még másfél hét az orvosi áldásig, de már nem bírtam elviselni magam ilyen ápolatlanul - a lábam viszont erdő, de otthon van az epilátorom, úgyhogy az csak a hétvégén kerül sorra
Kakti, irigykedem az alvóbabára, Berci me éjjel megint előadta magát, evett, de csak a felét a normál adagnak, egy órát sírt, újra éhes volt, megetettem a maradékkal, újra sírt, egy óra alvás, újra felébredt, és eljátszotta ugyanezt még 3szor az éjszaka folyamán - még jó, hogy a jelenlévő 3 felnőttből mindenkire csak egy jutott ebből. Olyan álomkóros vagyok így is, pedig megvolt a nettő 5-6 óra alvásom... Biztos az időjárás, vagy frontok, vagy mi.
Most bezzeg horpaszt a bébi, és csodák csodája, HASON!!! Tegnap este is így aludt vagy 2 órát, és most is, úgyhogy hátha rá tudom szoktatni!!!
Nekiállok kalácsot dagasztani, az elmaradthatatlan hagyomány húsvétkor - kézzel, nem géppel! szeretem csinálni, levezeti a feszültséget...