Hú, kb 1 óra volt, mire elolvastam a 2-3 napos lemaradásomat.
Hihetetlen, hogy Csigaby anyuka lett! Szívből gratulálok neki! Tök rendes, hogy megkérte Manófát, hogy értesítsen minket! Anna nagyon cuki lehet! Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz vele. Bátyámék ikrei a 33. hét első napján születtek (még szeptemberben), és teljesen egészségesek, okosak, szépek. Igaz, az eleje nehéz volt nekik is az egy hónap kórházzal, de hamarabb eltelt az az idő, mint gondolták volna. Nagyon gondolok Rájuk! Remélem, hazajöhet Csigaby hétvégére!
Most valószínűleg nem fogok tudni mindenre válaszolni, főleg, mert el is felejtettem a dolgok nagy részét.
Még pár nappal ezelőtt valaki aggódott, hogy túl sokat keményedik a hasa. Nekem azt mondta a doki, hogy napi 5-6-szori keményedés még teljesen normális. Én emiatt nem is szedek, csak napi egy Mg+B6-ot. Így is idegesít, hogy napi kb háromszor nagywc-zek.
Hibernia, én voltam abban a boltban, a Csalogány utcában. Itt vannak a kismama cuccok (köztük a melltartó):
http://babyfun.axiomarket.hu/by_categor ... ma-ruhazat
A g-mailre sem mentem fel már napok óta. Sajnos most sem lesz időm rá, pedig olyan kíváncsi vagyok! Vasánap nagy családi buli lesz nálunk, és most megyünk bevásárolni a tesco-ba. Lehet, hogy most a takarítás, a buli meg az ünnepek miatt keddig megint nem nagyon fogok tudni olvasni. De majd kiderül.
Képzeljétek, a dokim kitalálta, hogy sok az a 12kg, amit felszedtem, és kezdjem el a cukros diétát!!!
Pedig az utóbbi 3 hétben nem is híztam, eddig meg havi 3kg-t... Nem egészen értem, miért most jött neki ez az ötlet. Nem is a számolgatás idegesít, bár abban sem vagyok jó, hanem a napi 5-6-szori étkezés. Szinte ebből áll az ember napja. Nadina, nem irigyellek, hogy ilyen keményen be kell tartanod! Amúgy Neked csak a CH-t kell nézned, vagy a kalóriát is? Mert ha csak a CH-t, akkor azért nyugodtan ehetsz néhány dolgot, ha épp éhes vagy. Én még nem mélyültem el annyira a dologban, de láttam, hogy vannak kiskapuk. Bár nekem a kalóriát is néznem kéne, ha célt akarok érni...
Sajnos nekem inkább az a megérzésem, hogy Samu tovább akar majd bent maradni. És drukkolok, hogy a 28-i telihold lekésőbb kicsalogassa.
Valahogy nem nagyon szeretnék nagy hassal a kánikulában naponta bevonatozni a CTG miatt...
Tényleg, Kismami, köszi a homeos infokat! Én sensodyne fogrémet vettem. Ugye abban sincs mentol? Nem tudja valaki? A csomagolásán csak azt olvastam, hogy aroma...
Vár a férjem, indulunk.... Jó hétvégét mindenkinek! És áldott húsvéti ünnepeket!