Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöma válaszokat és megnyugtatásta csuklásra :)

Kriszta! Örülök, hogy jelentkeztél! Jó hogy szabadlábon vagy! Pihizz sokat és jelentkezz amint tudsz, drukkolunk ogy minden okés legyen :D

Csigaby-nek is megy továbbra is a pozitív energia..de én is úgy gondolom, hogy nem lehet baj... Bár biztos nem lesz könnyű az az egy hónap amíg Anna kórházban lesz, de majd segítünk átvészelni :D

Nekem meg ma van az utcsi napom a melóhelyemen...kilépőpapír gyártás összepakolás meg ilyenek..azthiszem épp ideje :D

De azért furi is 6,5 éve dolgozom itt már egy bútordarabnak számítok..és most elmegyek...furi lesz ez a 2. otthonom és a kollégáimat is nagyon szeretem..persze ők maradnak ismerősnek és sokkal jobb lesz és boldogabb időszak jön de azért csak véget ér valami.... ilyenkor mindíg kicsit elmerengek..és már csak 6-7 hét és elkezdünk sorban szülni..... pedig még hogy emlékszem arra a csodás két csíkra :D :D

Na de ennyit a mélabúságról :D Legyen midenkinek szép vidám napja! :wink:

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Nálunk csoda szép az idő! Ezért úgy döntöttem, hogy kiviszek egy széket az erkélyre, és ott olvasgatok egy kicsit! Ma nem megyek anyukámhoz kajcsizni, mert elmentek csavarogni :D, de az anyósnál eszem, aki felettem lakik egy emelettel! :D A kutyákat is később viszem le, és többet leszünk lent! Mindenkinek csodás napot!
Majd még jelentkezem! :)

Kép

KépKép
ercsikati

sziasztok!erre is szép idő van nagyon!

zsu: igen lassan sorban szülünk szerintem én április 26 -27 körül szülök megérzés :D érdemes lenne fogadni

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Újabb csigaby-hírek!!!
Sziasztok! Nemrég beszéltem csigabyval, és igazán örömteli híreket hallottam! A legfontosabb, hogy végre láthatta a kis Annát!!! Éppen ugyanúgy aludt, mint az apukája. Kis fekete haja van, és bár még apró és vékonyka, én már látom, hogy hamarosan csigaby fejére fog nőni :-) De ugye az egészsége is nagyon fontos, szerencsére ott is jó híreket írhatok nektek: azt hiszem, most a legfontosabb, hogy STABIL az állapota, és LEVETTÉK az oxigénről!!! Annyi bibi van csak, hogy a cukra ingadozik, de amennyire tudom, az korababáknál előfordul, de ami fontosabb, hogy a főorvos nem aggodalmaskodott emiatt, tehát nyilvá nem nagy gond. Azt kihangsúlyozta, hogy stabil az állapota, és meg fog gyógyulni. Azt tegnap elfelejtettem írni, hogy amikor apukája benn volt, épp rúgkapált összevissza, megmutatta, hogy van hangja, és buborkokat fújt :-)
És azért néhány szót ejtsünk friss anyuknkról is: először is bevallom, mindig felolvasom neki, amit írtok :oops: Valójában nagyon jólesnek neki a biztató szavak, hisz azért ez lelkileg sem egyszerű történet. A vérnyomása továbbra is nagyon magas, tegnap azt mondták, hogy még legalább 2-3 nap, amíg le tudják vinni, reméljük tényleg sikerül.
Folyt .köv.
manofa

Máris folytatom, csak nem akartam, hogy elszálljon az előző kisregényem.

Este 8-kor felkelt, és még bizonytalan volt a járása, de erősödik, sőt ma reggel már egyedül zuhanyzott.
A vizesedése még nem múlik, nem 100%, hogy hétvégén hazaengedik, az állapotától függ. Egyelőre még mindig az őrzőben van, de ebben azért az is közrejátszik, hogy nincs hely, és amíg az őrzőre nincs szükség, maradhat. Sajnos a front miatt rengeteg koraszülés volt, telt ház van az osztályon.
Ja, és végül csak ma délben láthatta a Pici Lánykját, de mostantól 3 óránként mehet!!!
Hű, majdnem elfelejtettem: a tej beindítása ugye az egyik legfontosabb dolog, és szerencsére már beszélt a szakemberekkel, segíteni fognak neki, amint az állapota lehetővé teszi. Ehhez azonban a vérnyomását rendbe kell tenni, de utána mehet, és ott szerencsére tényleg kedves és jó szakemberek vannak, akik nem hagyják magára ebben sem.
Azt hiszem, minden fontos infót sikerült megosztanom veletek, ha eszembe jut még valami, írok.
Drukkoltaok továbbra is nekik, és természetesen ha vannak újabb hírek, ismét jelentkezem.
manofa

Manofa!
Nagyon klassz hírekkel jöttél! Ezért érdemes volt bekukkantanom! Csigaby-t változatlanul puszilom, és nagyon jó dolog, hogy felolvasod neki a hozzászólásainkat! Tudnia kell, hogy mindannyian szorítunk neki, és a kis Annának! Lélekben vele vagyunk! :) Továbbra is mennek a drukkok Mindkettőjüknek. Remélem Csigaby vérnyomásával sem lesz semmi gond, ahogyan Anna Cukrával sem! :) Az hogy levették az oxigénről, és hogy stabil az állapota, nagyon jó hír! További ilyen, vagy ennél jobb híreket várunk!

Kép

KépKép
ercsikati

Csigaby: nagyon örülök, hogy megtudta nézni Annát és hogy bejárhat hozzá rendszeresen. Drukkolok hogy ő maga is hamar rednbe jöjjön....csak pozitívan és minden a helyén lesz! :wink:
Köszi Manofa a rendszeres tákékoztatást!!

Ma megvettem a homeus pulsatilla bogót...elkezdtem szedni...szóval Gabi nem tud mit tenni...be kell hogy forduljon :D

+ vettem palástfű teát is a málnalevél mellé és ezt 1:1 arányban kell inni...gondolom az jelenti fél ek palástfű és fél ek málnalevél...
NA mindegy ennek még utánamegyek hogyan is van :)

Amúgy itt is szupi az idő kimentem ba beszerző körútra és igen leizzadtam... :oops: De nagyon élvezem ezt a jó időt :D

Holnap pedig megyünk 4 napos pihire, szóval ha nem jelentkezem ezért van
:D
Puszi

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Ercsikati: Az itteni - nem túl alapos doki - azt mondta, érdemes megvárni a repüléssel az első oltást, de míg az itt 2 hónaposan van, otthon 3 hónaposan... :? Hát ha csak nincs gáz, tuti, hogy nem fogom kivárni a 3 hónapos kort, megőrülök augusztus végéig otthon, ha a férjem otthagy minket június közepén-végén. Ki van zárva, hogy egyedül leszünk a babával 2 teljes hónapig... Szerintem megpróbálom megbundázni, hogy 2 hónaposan kapja meg az oltást (állítólag ugyanazt adják otthon is, mint itt és itt ugye 2 hónaposan kapják, nem tudom, otthon minek várnak vele), de ha ez nem megy vagy hazajövünk kocsival valahogy (ez érdekes lesz) vagy pedig oltás nélkül jövünk vissza. (Egy ismerősöm 30 éve 1 hetesen repült és semmi baja nem lett...) Ráadásul nyár lesz, csak nem kering annyi influenza a levegőben, mint télen. Persze mindez akkor érvényes, ha egészséges, stramm gyerek lesz, ha beteges, akkor átgondolom még, de bízom benne, hogy erős, edzett, talpraesett kölök lesz, mint a szülei. :lol:

Azért irigyellek ezért az ellátásért, hol anyu főztje, hol anyósé... :) :) Tegnap nálunk egy almás táskán (meg mélyhűtött cuccokon) kívül nem volt itthon semmi, szar volt az idő, nem tudtam ugye lemenni, este 6-ig vártam, hogy hozzon a férjem valami ehetőt. :lol:

Zsu: Utolsó nap, hajrá. :) jöhet végre egy kis pihi! megérdemelted!

Manófa: Hát ezek tényleg jó hírek! De jó lenne, ha minden simán menne továbbra is. :roll: Hú, milyen furcsa lehet látni a babót élőben is, én el sem tudom még képzelni, milyen lesz. :lol: Melyik kórházban is szült?

Na én lépek, eléggé fáj a fejem és még készülnöm kell a holnapi órámra. :? (Viszont végre nem fúj a szél, nem esik az eső... Igaz, 5 fok sincs. :?)

hibernia

zsu:
nagyon szurkolok hogy beforduljon sokaknak segített a Pulsatilla és még időben vagy ! szóval hajrá

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

manofa :köszi a tájékoztatást

minden rendben lesz a csajokkal sok puszi nekik !

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Sziasztok lányok!

Itt is többé kevésbé jó idő volt ma!Sütött a nap,de néha beborult,meg azért árnyékba még hüvi volt,bőven elfért még a tavaszi kabátom a kiskabátra.Voltunk ma Szentendrén,rokont látogatni.Lementünk sétálni a patak partjára.Nagyon jó volt,olyan kis romantikus! :D

Mano:köszönjük az információt,és továbbra is rengeteg drukk mindkettejüknek!Reméljük is hogy Csigaby fejére fog nőni!(persze csak egészséges kereteken belül:P) :D Tök jó hogy levehették a picit az oxigénről,és hogy Csigaby végre láthatta a kis szeme fényét!Millió puszi nekik!!Jajj és persze mielőbbi felépülést a császárból!

Lányok,tényleg lassan indul a babaeső,de szerintem majd csak májusban lesz a legtöbb baba,mivel hónap végére vagyunk elég sokan kiírva.
Ha már itt tartunk,bátorkodtam csinálni pár új oszlopot a kismamis táblázatba,ahova a született babák adatait írom.Azért szeretném a ti beleegyezéseteket is kérni!Konkrétan a baba hosszát és a súlyát tettem bele,valamint a születés dátumát.Ha esetleg van valakinek még ötlete azt szívesen várom még mindig!

Ercsikati:tök jó hogy a kuytuk rendben vannak,az oltást meg túlélik,bár biztos kicsit zokon fog nekik esni! :lol:

Hibernia:szerintem nem lesz gond ha tényleg megkaphatja 2 hónaposan is,főleg hogy ugyanarról az oltásról beszélünk.

KépKép
Kép
csöpplány

csöpplány:de jó akkor ma romantikáztál egyet :D
én jó ötletnek tartom az új adatokat sőt köszi hogy a babákra is gondolsz végül is miattuk van ez az egész felhajtás...

puszi
gmailre küldtem új pocis képet majd nézd meg

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

kismami:tényleg mintha nagyobb lenne.Hatalmas pocakod van!Mekkora most a babád?Mármint a legutóbbi uh-n mennyire mondták?Már csak kiváncsiságból,hogy van-e összefüggés a méretek között.
Igazán nincs mit,hiszen tényleg miattuk vagyunk itt.Ők itt a főszereplők! :wink:

Regglem nem volt túl jó,mert voltunk olyan balgák a párommal hogy elolvastuk a júniusi angyalka anyukájának a blogját,ahol leírja mi történt.Végigbőgtük mindketten a párommal.Szörnyű ami velük történt,és ha véletlen olvasná ezt a fórumot valaki aki ismeri őket,akkor ezúton szeretnék én is meg párom is így ismeretlenül is nagy nagy kitartást és lelkierőt kivánni nekik ebben a szörnyű időszakban!

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Manofa, annyira örülök a jó híreknek. Erős kislány az Anna baba. Csigabynak mihamarabbi felépülést kívánok és rengeteg tejcit.
Na a férjem már rámszólt, hogy feküdjek le. Így azért elég nehéz követni az eseményeket.
Remélem mindenkivel minden rendben, esélyem sincs visszaolvasni.
kriszta15

Sziasztok!

Uhh, nem vagyok pár napig, és mik történnek itt. Nagyon örülök, hogy a körülményekhez képest jól vannak Csigabyék. Nagyon megy a drukk, hogy a kis Anna hamar hízzon, és hazamehessen.

Mi jól vagyunk, bár ma nagyon éreztem a frontot. Nemsokára kezdjük a festést, és el foglak árasztani benneteket képekkel! :)

Anita

Kép

Kép
anita1984

Csöpplány, milyen júniusi angyalka? Lemaradtam?

hibernia

küldtem pár képet gmail-re :)

Anita

Kép

Kép
anita1984

Linkeltem egyszer egy olcsó szoptatós melltartót, egy órája keresem, hol lehet venni, mit írtam... :(

Vki mondta is, hogy volt ott és vett is, de nem tudom ki... :(

Help...

hibernia

Sziasztok pocaktársak!

Korábban jártam itt... most újra. 8)
Egyre közelebb a finis, egyre izgalmasabb. Panni lányommal egy időben született babák, akarom mondani gyerekek :wink: anyukáival születésük óta tartjuk a kapcsolatot és így tudom, hogy ez milyen klassz dolog.
Igyekszem visszaolvasni és tagja lenni a májusi anyukák csapatának.

Csigabynak és Annának nagy gratula és kitartást a gyors fejlődéshez!

Kép
Kép
pepitanna

csöpplány: hát a legutóbbi 32 hetes uh -on 2100 g és 42 cm volt a pindurim doki szerint 34 hetesnek felel meg
Ma reggel jóslófájásra ébredtem és nagyon fájt :cry:
Milyenek lehetnek az igaziak?
A júniusi angyalka anyuka blogját nem olvastam ki ő?

pepitanna: hú egy nappal beelőztél egykorú terhesek vagyunk hogy viseled ?

hiberniahttp://www.minimano.hu/termekei ... tarto.html

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

hibernia:én ilyen szoptatós melltartót vettem tökkényelmes meg minden

http://www.minimano.hu/termekeink/mamat ... tarto.html

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Szép reggelt Mindenkinek!

Helyzetjelentést adok a nálunk mérhető hőmérsékletről! :( Az idő nagyon pocsék, 5 'C van! Brrrrr! Még kabátot is kellett vennem a kutya sétáltatáshoz! :( Pedig már szinte minden ilyen dolgot elpakoltam!

Anita!
Már alig várom, hogy elárassz minket képekkel! Kíváncsi vagyok milyen lesz a szoba! Azért ha tudsz gyere gyakrabban, és mesélj nekünk. Mi a terv szoba ügyben? Színvilág? Stb....

Pepitanna!
Üdv. köztünk! Szívesen vesszük új anyukák, kismamák jelentkezését is! Mesélj magadról, vagyis magatokról néhány szót! Amennyiben gondolod, akkor van nekünk egy táblázatunk, ott "gyűjtjük" az adatokat egymásról! Teljes név, szülés várható időpontja, szülés helye, amennyiben szeretnéd, hogy Csöpplány felvegyen a táblázatba, akkor jelezd és küldöm neked a mail címet, ahová az adatokat el kell küldeni, és a hozzá tartozó jelszót is, hogy Te is nyomon tudd követni az eseményeket! Már van fent egy csomó kép, és hasznos infó is! :) Szóval gyere és mesélj!

Kismami!
Jósló fájások! Mit éreztél pontosan? Nem hívtad a dokit, vagy a szülésznőt? Egyébként tényleg jó nagy a pocid! Ma gyere gyakrabban, és tájékoztass minket a hogyléted felől! :D

Majd még jövök! Most ennem kéne valamit! :roll: :roll:

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt!

Szörnyű éjszakám volt, alig aludtam valamicskét :? Nem tudom mi van, vagy az idő miatt, vagy mert mostanában a diétát sem tudom tartani, mármint kevesebbet eszem, mint kéne, mert különben felmegy a cukrom, így néha iszonyat éhes vagyok... ez sem jó szerintem, de nem akarok inzulint adagolni magamba :? Na de mindegy, ha muszáj lesz úgysem úszom meg, kedden majd a kórházban kitalálják, hogy mi lesz velem....

Manófa: ezek nagyon jó hírek Csigabyékról!!! Továbbra is küldjük neki az energiákat :arrow: ! Tök jó, hogy Annácska ilyen stramm kislány már most is, és ez csak egyre jobb lesz. Csigabynek drukk, hogy hamar lemenjen a vérnyomása! És a tej beinduláshoz is nagyon drukkolunk! Minden rendben lesz! Kitartást neki, az első újdonsült anyukánknak! :D

Pepitanna, üdv közöttünk! Mesélj kicsit magadról, meg a piciről majd, ha jössz.

Ercsikati, nálunk is szörnyű az időjárás, és a közérzetem is :? Ti még festitek a lakást? Nem volt nagyon festékszag napokig? Csak azért kérdezem, mert képzeljétek tegnap volt nálunk a festő és már jövő héten akar jönni festeni :D Örülök, csak addig össze kéne rámolnunk a lakást. És most arra gondoltam, hogy nem aludnánk itthon, mert végül is az egész lakás át lesz festve és mindössze 50nm, amit akár 1 nap alatt is át tudna kenni. Kicsit félek, nehogy itt kelljen szagolnom a tömény festéket....az tuti nem egészséges.
Ja a másik meg, hogy még el se döntöttük a gyerekszoba színét, mintáját, stb... De ő is támogatta a tapétát, eddig mindenki leszólta, pedig én olyan jókat találtam, így ha nem lesz sokkal drágább a sima festésnél, akkor lehet, hogy az az 1 szoba tapétás lenne.

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok! Jó reggelt Mindenkinek!

Ercsikati! A gyerekszoba alul zöld lesz, felül kék, középen pedig valami sárgás, vagy pirosas csík. Az egészet erdős, állatos hangulatúra szeretném csinálni, viszont hogy hogyan még csak körvonalakban van meg. Kende ágyára szeretnék ilyet: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/60054636 meg még amit sikerül összeszednem.
De nem csak azt festjük, hanem az egész házat. Remélem kész leszünk vele időben.

Hogy vagytok ma csajok?

Anita

Kép

Kép
anita1984

Nadina!
Nem akarom elvenni a kedvedet a tapétától, de a tapéta, mivel ragasztóval lesz felragasztva, előbb-utóbb (1-2 év) elkezdi kiengedni a ragasztóban lévő "méreg anyagokat"! Ezért nem javasolják gyerekszobába! Nem tudom a festő miért támogatta ezt! :?: :roll: Nálunk nem volt festék szag, mert mindent egy olyan festékkel kentünk, ami víz alapú, így SEMMI SZAGA NEM VOLT! Nagyon ajánlják gyerek szobába, mert akár a festék megszáradása után pár órán belül a gyerkőc aludhat is benne! Szóval nálunk ilyen festék volt! Az ajtókra is ilyet kerestünk! Igaz nem egy olcsóság, de úgy voltunk vele, hogy a gyerek és a mi egészségünk érdekében inkább "kicsit" többet költünk rá! Ugyanis én is itt szagolhattam volna napokig a festék szagot! A szomszéd lakást éppen előttünk 1 hónappal festették, és ha kinyitják az ajtót még mindig lehet érezni a festék szagot! Szóval én inkább a vízzel higítható festéket ajánlanám! Mi Dulux-ot vettünk! Előre kikevert színek, és ugyan olyan lesz a fal, mint ami a boltban a mintán van! De ha megkérdezed Csöpplányt, ő is ezt fogja mondani, mert ők is ezzel a festékkel festettek! Mi a Bauhausban vettük 5L festék ha jól emlékszem közel 6.000,-Ft volt! Nálunk a plafon is más a gyerekszobába, és a fal is! Ami megmaradt a plafonból az megy a folyosóra! :) Szóval nem vész kárba semmi! A rózsaszín ami megmaradt, jó lesz majd "javítani" ha kell! Ja és még valami! Ezek a festékek olyanok, hogy nemcsak vízzel lejönnek akár a padlóról, akár a kezedről de még az ecsetet, vagy a teddy hengert is ki tudod mosni, de ha a gyerkőc összefirkálja, egy kis vizes szivacs, és már le is jön amit oda munkált! Természetesen a fal színe megmarad! :D
Remélem azért tudtam segíteni!

Kép

KépKép
ercsikati

Hibernia, én a melltartót az Auchanban vettem, kb. 3000Ft, de nagyon jó. Tegnap este sikerült megnyitnom a linket, amit a gmailre küldtél! Annyira király! Nekem nem csinál a bébi ilyeneket, de ez nagyon komoly :D :D :D Anyunak is mutattam, azt mondta először, hogy ez biztos manipulált felvétel, alig akarta elhinni, hogy nem az :lol: Szerintem is simán beadják a babának az oltást itthon már 2 hónaposan, ha nincs baja. És akkor mehettek is vissza apuhoz :D
Kismami, már jóslófájások? Szent isten :oops: Mit éreztél? Magától múlt el? Dokit ilyenkor nem kell hívni?
Én megint azon parázom, hogy megint 3 napos hétvége jön és a múltkor is pont ilyenkor voltam iszonyat ramatyul...ilyenkor azon stresszelem magam, hogy még egy sima vizsgálatra is nehezebb eljutni, ha esetleg gáz van, mert hogy csak ügyelet van a kórházban....parás vagyok most már :?
Anita, jó hogy jöttél, már gondolkoztam mi lehet veletek. Ti is most kezditek a festést, hát mi is majd. De én már inkább túl lennék rajta! Majd várjuk a képeket!
Csöpplány, ne olvassatok ilyeneket most! Régebben sokat neteztem, de mostanában inkább csak a fórumra a gmailre és a saját mailemre próbálok korlátozódni, mert én is mindig találtam valami "érdekeset" a neten és vagy diagnózisokat állítottam fel, hogy épp mi a bajom, vagy valami szomorút találtam.... Csak a szépre és a jóra tessék koncentrálni!
Az tök jó, hogy tudtatok romantikázni is kicsit! Szép volt biztos ott Szentendrén 8)

KépKép

KépKép
nadina01

Anita!
Én egészen jól vagyok! Napok óta most aludtam át először az éjszakát! Nem tudom mi volt! 1x voltam csak pisilni, de viszont hülye álmaim voltak! :( A szoba biztosan jól fog kinézni! Várjuk ám majd nagyon a képeket! Mondjuk én már elképzeltem amit leírtál, biztos nagyon jó lesz! Mi is így voltunk, hogy Malacka feeleng, szerintem Ti is így vagytok most ezzel az állatos erdős hangulattal! :) De szerintem csuda jól fog kinézni! :) Amit kinéztél Kende szobájába nagyon klassz! :) Csak ilyen színben van?

Kép

KépKép
ercsikati

Ercsikati, köszi a tippeket. Igazából mondta a festő ezt a ragasztó dolgot és állítólag abban is van bababarát fajta, úgy, mint festékben. De akkor azért még átgondoljuk, amúgy sincs még kész tervünk a dologra. Holnap megyünk festékeket nézni, akkor útba ejtjük a Bauhaust is!

KépKép

KépKép
nadina01

Na úgy látom nem csak én vagyok az "éber bogár" :D:D Többen is vagyunk! Ilyenkor mindig úgy megindul a topik, hogy az ember azt sem tudja kinek mit is akart válaszolni, mire meg megírja a hsz-t addigra, már írhatja is a másikat! De ez olyan jó! :D:D:D

Kép

KépKép
ercsikati

Anita, ez tök jó, hogy van már konkrét elképzelésetek a szobáról, és ez a nagy levél forma is tuti jól beleillik majd az erdős feelingbe :D Már nagyon várom a kész fotókat!
Mindenki tudta már előre mit szeretne megvalósítani, csak mi nem :?: :oops:

KépKép

KépKép
nadina01

Nadina!
Egyébként mi sem tudtuk! A rózsaszín biztos volt, mivel hogy kislány :D! Amikor elmentünk kicsit vásárolni Kendrának, akkor megláttam a malackás ruhákat a polcon, és akkor döntöttem el, hogy a kislányomnak minden Malackás feeleng lesz! :D Aztán amikor megláttuk a matricákat, meg a lámpát..... Tudtam, hogy Disney - Malacka - Micimackó és tsa-i! De szerintem jó lett! Reméljük a kisasszonynak is bejön majd! :D
És szerintem nyugi, mert meg fogod látni a színt, és egyből tudni fogod, hogy melyik kell nektek! Én is így voltam! Tudtam, hogy rózsaszín, aminek ugye több ezer fajtája is lehet, de amikor ezt megláttam....... Tudtam, hogy ilyen színű lesz Kendra szobája!

Kép

KépKép
ercsikati

nadina, jaja, mi a mindig mindent az utolsó pillanatra hagyósak vagyunk. :D és én is nagyon szeretnék már túl lenni rajta.

ercsikati, átaludt éjszaka... óóó álmaim netovábbja :D vagy pisilnem kell, vagy Kende ébreszt... tudom, miért nem rakjuk külön szobába, vagy miért nem úgy szokattuk... mert hiányzik ahogy szuszog, és ott is ébredne. :D

egyébként nem tudom mondtam e már, nekünk két gyerekágyunk lesz. egy lesz a gyerekszobában ami közös szoba. ott nem alszik senki, csak a játékok vannak. esetleg a nappali alvás ott lesz. a másik a mi hálószobánkban, ahol mindenki aludni fog, egykupacban. :D mi így szeretnénk, így látjuk jónak. már sok embertől megkaptuk, hogy nem vagyunk normálisak, meg hogy csak mégjobban elrontjuk, de nekünk így jó. 20 évesen már tuti nem akarnak velünk aludni. :D

Anita

Kép

Kép
anita1984

Úgy tűnik közülünk egyre több a "hajnali bagoly" :lol: Legalább szokjuk a korán kelést :lol: Bár én már egy jó ideje így kelek a reggeli kaja miatt :?
Zsu, nektek nagyon jó pihit ebben a 4 napban! Azért reméljük lesz jobb időtök is a mostaninál!
Lányok nekem egyre jobban fáj a fejem is most, lehet kicsit visszafekszem, hátha használ.... Ennyire hatással lehet az emberre egy kis hideg front? Vagy az is lehet, hogy valami betegség bújkál bennem... már nem tudom.

KépKép

KépKép
nadina01

Tényleg Ercsikati, milyenek azáprilisi újságok? Bár szerintem megveszem őket én is, múltkor is tök jó volt olvasgatni :D Élvezem, hogy végre ilyet is olvashatok nem csak a bugyuta női divatmagazinokat :lol:
Anita, nemrég olvastam a neten egy cikket, arról szólt, hogy ki hol altatja a babáját és engem nagyon meggyőztek, hogy annak is rengeteg az előnye, hogy ha mellettetek vannak a gyerekek. "Mindenki egy kupacban" :lol: régen is így aludtak, ezt magyarázta a cikk. De persze mindenkinek saját magának kell ezt tudni, hogy nekik mi a jó. Szerintem ezt egy kívülálló ne ítélje meg.... ugye? :D

KépKép

KépKép
nadina01

Anita!
Nálam az átaludt éjszaka az úgy néz ki, hogy csak 2x keltem fel pisilni! Mostanában arra szoktam kelni, hogy nem kapok levegőt az orromon, teljesen el van dugulva! Persze mire felállok, hogy nyomjak bele egy kis orrsprét, addigra már kidugul! Visszafekszem, és kezdhetem az egész műveletet elöről! Hát ezt utáltam! És most nem volt ilyen! Hurrá! :) Remélem már nem is lesz! :) Megnéztem a képeidet amiket küldtél g-mail-re! A kiságy az nagyon szuper! Nagyon tetszik. Ügyes apukád van! :) A babakocsi is klassz!
Képzeld az iwiw-en meg szerettelek volna keresni, de annyit hozott be....... Gondoltam inkább felhagyok a kereséssel! :)

Nadina!
Tényleg az újságok! Én már ki is olvastam őket, tegnap a napsütésben az erkélyen! Szerintem érdemes újra megvenni, most a "fő" téma a magasvérnyomás! Vannak benne klassz cikkek, hogy mondjuk melyik gyümölcsöt mikor adjuk a gyerkőcnek, meg ilyenek! Nekem ez a hónap is "bejött"! :D Az egyik újságban gyerek-ruha fogas van, a másikban pedig egy kék etető kanál! :) Mindig meglepik valamivel a kismamát, vagy a babát! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kismami!
Írtam neked g-mail-re! Dobj egy privi e-mail címet, és nyomom az infókat! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Még újabb csigaby-hírek! Ismét sikerült beszélnem csigabyval, és szerencsére továbbra is csak jó hírekel szolgálhatok. Pici Anna változatlanul jól van, emelni kellett a kajaadagját, mert sírt, hogy mennyive lakarták kiszúrni a szemét :-) És már álmában mosolyog :-)
Csigabyról is csak jót tudok mesélni, kikerült az őrzőből, vérnyomása kezd elfogadható lenni, a keze sem Michelin-babáé már, még a lábáról nem ment le a víz. Ha minden jól, megy, holnap hazamehet!!! Azt nem ígéri, hogy máris jelentkezik, mert ezer dolga van, ráadásul folyamatosan be fog járni Annához, de amint lesz egy kis szusszanásnyi ideje, jön. Addig pedig be kell érnetek velem :-)
manofa

Sziasztok!

Hát csajok,pörögtök rendesen! :lol: :D

Tapéta vs festék:Egyetértek Ercsikatival.Én is festék párti vagyok.Annyit hozzátennék még Ercsikati hozzászólásához,hogy a festéket sokkal könnyebb korrigálni mint mondjuk a tapétát.Mert ha valahol valamiért összekoszolódna vagy sérülne a fal,azt könnyű kijavítani és újra lefested.Vagy ha megunod akkor bármikor átfestheted.Akár te magad is.Mi minden mi csináltunk,a festéstől a glettelésig csiszolásig.Egyedül az álmenyót rakta szakember ahhoz nem mertünk nekikezdeni! :lol:

Anita_várjuk a töménytelen mennyiségű képet! :lol: Az a levél alakú baldachin nagyon cuki!Tök jó ötlet ez a kicsit erdős dzsungeles hangulat!Biztos imádni fogja mindkét gyerkőc! :lol: :D

Rosszullét:lehet hogy tényleg ezt a hidegfrontot érezzük.Én is olyan furán nyomott vagyok ma.A fejemet is érzem kicsit,olyan mintha egy szalaggal lenne a homlokom megkötve és azt valaki egyre szorosabbra húzná.Nem fáj csak kicsit feszít.A pocakomat is érzem,sokat feszül.De lehet hogy csak most kezd el az én kis Gyöngyöm nőni és azért feszül.Ma nekem is volt enyhe mensi szerű görcs,de nem hinném hogy nálam ez jósló lett volna,mert ahhoz szerintem baromi gyenge volt.

Pepitanna:Üdv közöttünk a finisbe!Ercsikati már úgy látom tájékoztatott mindenről! :D Mesélj magatokról,hogy vagytok?Hogy álltok a készülődéssel?

Nadina:én mintha úgy hallottam volna hogy virslit nyugodtan ehetsz,mert abba nincs ch.De azért nézz utána,hátha kicsit könnyebb lenne még ezt a pár hetet kihúznod.

Júniusi angyalka:Az egyik júniusi kismama március 14.-én világra hozta kisfiát.Szurkoltunk neki nagyon,de sajna a kicsi 13 nap után elhunyt :cry: Igazából csak felnéztem a topikjukba hogy van-e hír róluk és akkor olvastam a szomorú hírt.Aztán felmentem a blogjára,hogy megnézzem hogy mi is történt,mert én úgy tudtam hogy stabil a pici és hogy javulgat.
Természetesen Csigabynál ilyen nem történhet meg,mert nagyon stramm a kiscsaj és az anyukája is!!!!Meg aztán már túl voltak a kritikus időszakon,32.héten már szinte 100%-os a babák koraszületési esélyei.Úgyhogy hajrá Csigaby,aztán ha tudsz azért majd szeretnénk látni képet a kis Csillagodról! :wink: :)

KépKép
Kép
csöpplány

Na csak gondolnom kellett és jöttek a további jó hírek Csigabyról!!Hajrá lányok, csak így tovább.Ez jó hír hogy a kicsi már többet szeretne!!Ez azt jelenti hogy nagyon javulgat a kis Drága!Megy a drukk továbbra is!!++++++++++++++++Na meg persze a millió puszi is!!!

KépKép
Kép
csöpplány

Nadina:szó szerint.Mindenki úgy neveli a saját gyerekét ahogy akarja.Aztán majd később rájön hogy jól tette-e vagy sem!Sose értettem az előítéleteket ilyen téren.mindenki saját maga érzi,tudja hogy mi lesz a legjobb a babájának na és persze saját magának is.

Anita:Kende nagyon édes!Kicsit el is érzékenyültem mikor megnéztem a képeket!Hihetetlen hogy alig 2 hónap és nekem is lesz egy kisfiam :) Istenem,megint könnybe lábadt a szemem!Tiszta dila vagyok az elmúlt 2-3 napba,folyton sírhatnékom van.Tegnap azon kezdtem el sírni hogy rúgott a Balázs(mondjuk ez a blog elolvasása után volt,ami ugye kicsit megrázott).Ti nem vagytok érzékenyebbek mostanában a kelleténél?

KépKép
Kép
csöpplány

Szaisztok!

Nagyon örülök a jó híreknek amit Csigabiról és a pici Annáról kaptunk.Már annyira kiváncsi vagyok a picilányra :lol:

Szomorú ami a kisfiúval történt,eléggé megrázó lehetett.Na de inkább ne is beszéljünk róla.Nem jó. Nagyon elszomorító.:cry:

Ma folytatjuk a festést,már aliíg várom hogy kész legyen,de még sokmindent kell addig csinálni.

Pepitanna üdv köztünk,írj magadról és a picibabádról.

2 napja annyira fáj a hasam hogy menni alig bírok,de sokat pihizek és attól egy kicsit jobb,de már néha a sírás kerülget.

Mindjárt megnézem a g-mail-os képeket

Csöpplány én is így vagyok,minden kis dolgon simán el tudnám sírni magam,de ez szerintem vele jár.

Anita a képeket küld majd kiváncsiak vagyunk a szobára.

Ha a mienk is kész lesz és már lesz egy kis gyerekszoba formája akkor én is küldök ám képeket,de még semmi fejlemény nem történ azóta.

Kép

KépKép
torpilla

Na megnéztem a képeket.
Ercsikati nagyon jó lett Kendra szobája.Nagyon szuper,jöhetsz ide is hozzánk,ilyen szobát én is kérek. :lol:
De most már mindenel kész vagytok?Ugye?

Jaj a kutyáról jutott eszembe hogy mi is voltunk dokinál vele,mert képzeld el hogy ette a csontot,és a foga közé szorult a csont,de már kijött,hála az égnek,mert én nagyon megijedtem hogy mi lesz vele.De már jól van. :lol:

Kismami,a pocakod egyre nagyobb,lehet hogy előbb meglesz! :lol:
Nem mondta a doki?Amúgy nem értem,hogy mért nem írta át a szülés várható időpontját.Na de ezt ő jobban tudja,mint én :oops: :lol:
Ja és persze azt elfelejtettem mondani hogy a nagyfiad is nagyon aranyos :lol: és az ő hasa is szép!Mond meg neki. :lol:

Anita nagyon jó a kiságy.Azzal meg ne foglalkozz hogy ki mit mond ,mármint arra értem hogy hol alszik majd a baba,sőt szerintem az kell a picinek hogy ha nem is 2 éves koráig,de 2-3 hónapig veletek legyen,érezze a közelségedet.Ezt amúgy a védőnő is mondta hogy ne legyen egyedül az elején,ő úgy mondta hogy 3-4 hónapig legyen legalább veletek egy szobába.
Utánna meg majd eldöntitek,hogy hogy lesz.Az az idő kell neki.Én így gondolom.
Ti hogy vagytok vele?
Na most megyek,mert megyünk vásárolni.

Kép

KépKép
torpilla

Sziasztok,

Nálunk baromi hideg van, megfagyok, annyira utálom már ezt a hideget. :( Április van... :? Amúgy tegnap én is fejfájóskodtam, de bevettem egy fél Qualerint, fél órán belül elmúlt a fájás, ilyenkor már nem hiszem, hogy ártanék vele a babának...
ja, tegnap megint 1 körül feküdtünk le és szokás szerint 7-8 körül keltünk, de ahogy olvaslak titeket, még egész jó vagyok... :lol: Én egyszer sem pisilek éjjel. :roll: Ráadásul manapság két perc után visszaalszom a fordulás után... :oops:

Mayday, hol jársz? :roll:

Kismami: Milyen az a jóslófájás? Szerintem engem még elkerült... Ilyesmi melltartóra gondoltam, igen. Jók a pocakos képek! :) :)

Nadina: Manipulált? Ez jó... :lol: Ja, a gyerkőc manipulál. :lol: Anyukám is csak rémüldözik, mit művel, látta a videót... :) Továbbra is kitartás a cukor nélküli élethez, reméljük jót mond a doki kedden.

Törpilla, hogy fáj a hasad? Hol?

Mi amúgy otthon együtt alszunk majd a babával, mert van egy nappalink + hálónk, a nappaliban lesz a tv meg a laptopok, azt hallottam, nem túl jó azokat egy helyen tartani szegénnyel... Itt külön szobája lesz, de közel hozzánk, a "nappali" tartózkodásra meg tervezek venni egy "baby gym"-et, amelyiken vízszintesben fekhet teljesen meg egy "pihenőszéket", ilyet: http://www.dorel.co.uk/safety-1st/play- ... ncer/#prod
Most találtam használtan 10 euróért, ha csak 2 hónapig használjuk, már az is jó, változatosságnak...

hibernia

Syastok!!!

Hibernia itt vagyok!!!! :D :D :D
Olvastalak Titeket,csak az írás valahogy "nehéznek" tűnt,olyan kótyagos a fejem az elmúlt napokban. :? Ez már a végét jelentheti?
Már nagyon nehezen bírom...Reggelre úgy bedagadt a lábam,hogy a papucsomba nem tudtam belebújni. :? Tök gáz.Pedig mennyire örültem,hogy egész könnyen viselem a terhességet.Eddig így is volt,de most?!Az elmúlt napokban a hasam is hatalmasat nőtt.Na jó,befejezem e nyüszit,csak még annyi,hogy szerintem nem húzom ki máj.19-ig.Én olyan 4-5-ére tippelek.Nektek nincs ilyen megérzésetek?

Manofa,köszi a jó híreket,továbbra is megy a drukk a csajoknak!!! :wink:

Csöpplány,én is olvastam,nagyon szomorú.

Mindjárt folytatom.

Kép

KépKép
mayday

Hasfájás:apró mensi szerű görcseim nekem is vannak néha,de ha jobban belegondolok egész terhesség alatt voltak,szóval nem hinném,hogy nálam ez jósló.

Hibernia irigyellek a nyugodt éjszakák miatt.Én is úgy vagyok,mint Ercsikati,ha csak 2x pisilek éjjel,az már jó. :?

Ínyetek Nektek nem vérzik ha fogat mostok?Nekem picit igen,bár vettem ezt a Parodoxont vagy mit,nem tom használ-e valamit.

Kép

KépKép
mayday

hibernia: a jósló fájás olyasmi mint amikor elrontod a hasadat és állatira fáj de elmúlik kis idő múlva közben pedig tök kemény a hasad

ercsikati:köszike megnézem az üzit puszi

törpilla: hát szerintem is előbb meglesz biztos pont a -+ 2 hét miatt nem írta át az időpontot valószínű
hát a hasikám meg csak nő és nő Józsika elirigyelte tőlem :D

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Hű de pörögtök! :shock: :D

Én csak napi egyszeri betekintést ígérhetek... :wink:
Köszönöm a kedves fogadtatást, jól esik.

ercsikati - Köszönöm az invitálást a "belső körbe" :wink: A hideg engem is kiráz... Télikabátok már nálunk is a szekrény mélyén. Holnap megyünk Halász Judit koncertre és úgy képzeltem, hogy Pancsit szoknyában vihetem... de lehet, hogy közbeszól a celzius... :? Brrrr! :evil:
Egy "diszkrét" kérdés: Hogy van időd "ennyit" a gépnél ülni? :oops: :shock:

csöpplány - Akkor elküldöm priviben a mail címem és szeretnék infót kapni a részletekről. Köszi!

kismami22 - 1 nap! :shock: Kíváncsi leszek, hogy alakul majd a finis...? A dokim azt "jósolja", hogy nem várunk egy napot sem, ha megint a túlhordás útjára lépnék, mert még túl közeli a Pannival ejtett sebhelyem, amit nem akar repedés veszélye miatt kockáztatni... :? Érthető. De számomra úúúútálatos dolog a császármetszés... na, erről majd máskor... :oops:

Valamelyikőtök :oops: kérdezte, hogy milyen nemű a kistesó... hát naná, hogy lány! :wink: Gyerekkorom óta kétlányos anyukának álmodtam magam... Apu kicsit csalódott, de azt mondta, hogy gazdaságilag ez a jobb megoldás... Nagylányával (20hónapos) is járunk a meccseire! És milyen jól mutatnak majd a csajok a pálya szélén... :wink: :lol:

Most ennyi fért az időmbe...

Kép
Kép
pepitanna

mayday, ha vizesedsz egyél egy napig csak krumplit. sülve, főve, hogy szereted. nagyon jó vízhajtó.kicsit gáz, hogy csak só nélkül lehet, mert az meg ugye köti a vizet, de másnap rengeteget kell majd pisilned, és szinte az összes víz lemegy. :)

Anita

Kép

Kép
anita1984

Hú, kb 1 óra volt, mire elolvastam a 2-3 napos lemaradásomat. :)

Hihetetlen, hogy Csigaby anyuka lett! Szívből gratulálok neki! Tök rendes, hogy megkérte Manófát, hogy értesítsen minket! Anna nagyon cuki lehet! Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz vele. Bátyámék ikrei a 33. hét első napján születtek (még szeptemberben), és teljesen egészségesek, okosak, szépek. Igaz, az eleje nehéz volt nekik is az egy hónap kórházzal, de hamarabb eltelt az az idő, mint gondolták volna. Nagyon gondolok Rájuk! Remélem, hazajöhet Csigaby hétvégére!

Most valószínűleg nem fogok tudni mindenre válaszolni, főleg, mert el is felejtettem a dolgok nagy részét.

Még pár nappal ezelőtt valaki aggódott, hogy túl sokat keményedik a hasa. Nekem azt mondta a doki, hogy napi 5-6-szori keményedés még teljesen normális. Én emiatt nem is szedek, csak napi egy Mg+B6-ot. Így is idegesít, hogy napi kb háromszor nagywc-zek. :D

Hibernia, én voltam abban a boltban, a Csalogány utcában. Itt vannak a kismama cuccok (köztük a melltartó):
http://babyfun.axiomarket.hu/by_categor ... ma-ruhazat

A g-mailre sem mentem fel már napok óta. Sajnos most sem lesz időm rá, pedig olyan kíváncsi vagyok! Vasánap nagy családi buli lesz nálunk, és most megyünk bevásárolni a tesco-ba. Lehet, hogy most a takarítás, a buli meg az ünnepek miatt keddig megint nem nagyon fogok tudni olvasni. De majd kiderül. :)

Képzeljétek, a dokim kitalálta, hogy sok az a 12kg, amit felszedtem, és kezdjem el a cukros diétát!!! :twisted: :twisted: :twisted: Pedig az utóbbi 3 hétben nem is híztam, eddig meg havi 3kg-t... Nem egészen értem, miért most jött neki ez az ötlet. Nem is a számolgatás idegesít, bár abban sem vagyok jó, hanem a napi 5-6-szori étkezés. Szinte ebből áll az ember napja. Nadina, nem irigyellek, hogy ilyen keményen be kell tartanod! Amúgy Neked csak a CH-t kell nézned, vagy a kalóriát is? Mert ha csak a CH-t, akkor azért nyugodtan ehetsz néhány dolgot, ha épp éhes vagy. Én még nem mélyültem el annyira a dologban, de láttam, hogy vannak kiskapuk. Bár nekem a kalóriát is néznem kéne, ha célt akarok érni... :)

Sajnos nekem inkább az a megérzésem, hogy Samu tovább akar majd bent maradni. És drukkolok, hogy a 28-i telihold lekésőbb kicsalogassa. :) Valahogy nem nagyon szeretnék nagy hassal a kánikulában naponta bevonatozni a CTG miatt...

Tényleg, Kismami, köszi a homeos infokat! Én sensodyne fogrémet vettem. Ugye abban sincs mentol? Nem tudja valaki? A csomagolásán csak azt olvastam, hogy aroma...

Vár a férjem, indulunk.... Jó hétvégét mindenkinek! És áldott húsvéti ünnepeket!

KépKép

KépKép
barbazso

Fogrémet... :lol: Fogkrémet akartam írni... :oops:

KépKép

KépKép
barbazso

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?