Új privát üzeneted érkezett!

Muzsi, te hogy intézted a gyes-, ill. gyed-es dolgokat? Mert ugye dec-től te is munkanélkülin voltál...
Most állok neki én is intézkedni, mert nem tudom, h. lenne érdemes? Megvárjam a munkanélküli státusz végét (máj. 29.) vagy menjek most táppénzre? Régen, aki passzív tp-en volt nem kapta a szülés utáni juttatásokat, de ráadásul most május 1-től változni fog egy csomó minden... Nem nagyon vagyok képben sajna :oops:
Ha gondolod, priviben is megírhatod, h. te mit tudtál intézni! Köszike!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Már megint... jövök és mindenki lelécel :roll: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kép
Kép
navared
Szfvár

Majd még lehet, h. később benézek, de legközelebb csak hétfőn este leszek valszín...

Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok! Piros tojást, sok locsolót és minden szépet, s jót! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kép

Kép
Kép
navared
Szfvár

És velem van tele az oldal...eddig :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Akkor most velem lesz tele az oldal egy picinkét. :)

Ancsyka:
Itt is hatalmas GRATULÁDÉ!!!! :lol: :lol: :lol: Annyira megörültem, amikor mondtad, majdnem elpityeredtem után, de villamoson voltam és nagyos tartottam magam. Ájá-jippi-jippijééé!!! :lol: :lol: :lol:
Éééés pont az én hsz-om aután tetted fel a 2 csíkos tesztet, ez tök jó! :)
K2 ögynökkel a hajnali infócsere eszméletlenül aranyos, jót nevettem rajta! :)

Vaya:
Ne kérjél már elnézést azért, mert neked sikerült és van már sztárfotód, amit szívesen mutogatnál! Én spec. alig várom, hogy feltedd! :D

Kismamik, tessék elhinni végre, hogy ezek a fotók, egyébségek amik veletek történnek, nekünk erőt adnak, csak bátran mutogassátok! :)

Pancsi:
Tesódnak boldog szn-ot, az a torta nagyon fincsi lesz. :) Holnapi leskelődéshez nagyon szurkolok! A spenótból sóskafőzelékes sztorin majd becartam, kész vagyok tőle!!! :lol:

Macs:
Gratulálok a 6. héthez, ez már a félidő a 12-ből. :)

Lukácsné:
Örülök, hogy Hanna ilyen szépen fejlődik! :)

Babe:
Már megmozdult? De jó, gratulálok! :lol:

Rodina:
Hát ez nem jó, hogy látogatási tilalom van... :?
Gratula a szívhanghoz, egyre jobban fejlődik a bébitek, nagypapi nagyon fog örülni a hírnek! :)

Muzsi:
Na végre! Ez a vérzés nem hangzik jól, de lényeg, hogy már minden rendben és jól vagytok! :) Azért gyere picit sűrűbben, ha van kedved.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindannyiótoknak!

Kép

A nyuszika hozzon sok-sok zebrás tesztet!!! :lol: Kép

Éééééééés, sok édes kisbabát:

Kép

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Ma voltam a lélekgyógyászomnál, tök rendes volt, még meg is csonkovácsolt. Helyre tette a csigolyáimat, a medencémet, mindenemet. Engem még sosem nyüsztetett csontkovács, kicsit be voltam ijedve az elején, hogy milyen lesz, fájni fog-e, de ez hamar elmúlt. Nagyon megbízom a drnőm tudásában. Annyira rendes volt tőle ez a gesztus, végül is nem kötelező még erre is figyelnie. Aztán jött Ancsyka telefonja a csodás hírrel.... Kelle ennél több jó hír egy napra? Nagy boldogság van bennem! :D

Én most balra el, pá drágáim! :wink:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Navi: rossz hirem van, aki munkanélkülin volt az nem mehet passziv táppénzre csak munkaviszon után lehet ezt megtenni a megszünés után 3 napon belül és csak 30 napig jár.

Sajt: megirnád ennek a dokinak az elérhetőségeit? Lehet szükségem lesz rá.

Nekem rossz hireim vannak: annyira kikészültem, hogy ma este végleg megírtam, hogy befejezem a pályafutásom a jelenlegi helyemen. Ha esetleg valaki hall/tud admin. állást nagy gyakorlattal nyelvtudással megköszönöm ha rám gondol vele.

Lehet még jövök ma, ha nem holnap benézek.

Minden jót nektek

üdv kispatak
Vendég

Még itt vagyok:

Rodi nagyon szorítok neked és az apukádnak is, remélem hamar tullesz rajta, vigyázzon.

Sajti: 6 alkalom 25 ezer igy egy alkalom ingyen van, mert különben 5 ezer lenne. Különböző bérletek vannak. Ha érdekel leírom a webcímet.

Ancsyka: gratula

Vaya: Pálmai jó doki, barátném szült nála ügyeletben. Magánja tényleg nem olcsó, de jó dokinak mondják.

most pá vásárolni kell

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm az infókat és hogy ilyen segítőkészek vagytok!

Sajt: Nálunk a páromnak azoospermiája van és csak a lombik jöhet szóba kezdetektől. Már a 2. intézetben vagyunk. Első intézet: az első próbálkozás után mondtam, hogy én oda soha többet nem megyek. Utána váltottunk. Itt már volt két próbálkozásunk, de most megint úgy érzem, hogy egyhelyben topogunk. Elég furán érzem magam, kicsit úgy jön ki a dolog, mintha nekünk egyik intézmény sem felelne meg, de én úgy gondolom, hogy nekünk kell küzdeni azért, hogy sikerüljön és ha azt érzem, hogy a köv. lehetőségnél minden úgyanúgy fog zajlani, semmi újítás, akkor reménytelennek látom. Ezért döntöttem úgy, hogy tovább informálódom, hátha másik doki valamit másképp fog csinálni és az ép nekünk kedvez, ha meg nem, akkor meg igazából mindegy, hol megy le a következő, de aki mer az nyer!!!! Nemigaz????

Nagyon biztató a statisztikátok, megmondjátok, hogy hol érhetem én is el azt a táblázatot, ahol tudom kivel mi történt, történik? Igyekszem minnél előbb képbe kerülni.
Luca
luca4

Mégegy kérdésem lenne:
Van az intézetben várólista a lombikra, ha megvan az összes leletem, vagy ha már megvan az első alkalomra az időpont, akkor utána megy minden simán?
Ha a labor eredményemben eltérés van, akkor azt helyben kezelik vagy elküldenek másik orvoshoz, hogy tegye rendbe és utána várnak a folytatáshoz?
Nálam eddig minden rendben volt, de most önszorgalomból csináltattam egy labort és hát a tsh-m és a prolaktinom nem lett túl jó, nem értem eddig teljesen rendbe voltak, lehet ez a sok gyogyó felborította?
luca4

Lányok az lenne a kérdésem az utrot meddig kell dugdosni? És végig 3x3 golyót?

Muzsi örülök hogy jöttél, és hogy minden rendben veletek.

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

Na nem birtam ki és délután aludtam megint majdnem egy órát. tovább is birtam volna de beállitottam az órát mert akkor nincs éjszaka alvás

Pancsi igazad van ami a képet illeti, csak én mindig izgulok mert biztos vannak olyan emberek akiket zavar. És most olyan sok régi ember eltűnt remélem nem azért mert túl sok babás van most. szóval őket is meg lehet érteni és én nem akarok senkit megbántani azért kérdeztem. irok privit a dokiról. akkor nálad is megvolt a biztonsági teszt jól van :D

én még két fórumba is irok kicsit sok de olyan jó csapatok vannak ott is. és annyi sok hasznos infóhoz lehet jutni

Macs tök jó h nincsenek nagyon rosszulléteid drukkolok h igy is maradjon.

Ancsyka de jó hireket kaptál hát ez tényleg szuper. kicsit ugyan izgalmasra sikerült de a lényeg hogy tisztáztátok. Femibion jó, sztem Magne B6 elég akkor ha fáj a pocid v émelyegsz, de végül is megelőzésnek is jó lehet.

Lukácsné szupi hogy minden rendben a kis Hannával ügyik vagytok.

Babe jó lehetett nagyon érezni már én is alig várom.

Rodina szegénykém nagyon ki lehetsz próbálj megnyugodni most már minden rendben lesz. Szerintem is mondjátok el a bébit lelkileg sokat segithet apudnak. akár telefonon is

Muzsi sajnálom a vérzést de a lényeg h most már minden rendben.

Nava azért én már sokkal jobban vagyok émelygés hányinger nincs egyáltalán remélem pár nap múlva már neked sem lesz. én most már szinte mindent meg tudok enni a gyümölcs kimondottan jól esik

Sajti jó lehetett ez a testi lelki felüdülés ügyi vagy h eljutottál.

KIspatak sajnálom a munkahelyet :( jaj olyan nehéz most annyira kihasználják az alkalmazottakat most hogy sok a munkanélküli. sztem ezt hivják modern rabszolgaságnak. kivánom h találd meg álmaid állását

Pancsi sztem utrót nem kell végig dugni 12. hét körül kell abbahagyni fokozatosan. legalábbis inszemnél igy van

Luca meglátod itt úgy fogod érezni hogy mindent megtesznek értetek.

mindjárt feltöltöm a képet, csak kicsit bonyi mert csak a másik gépről tudom

nem tudom hogy holnap tudok-e még jönni, ha nem én is boldog húsvéti ünnepeket kivánok mindenkinek

Kép
vayacon

Elkezdtem dolgozni, így nem sok időm van fórumozni.

Ancsika nagyon gratulálok, ez fantasztikus, hogy spontán összejött. Kép

Rondina jobbulást kívánok apukádnak. Vigyázz a babócára!!

Kellemes húsvétot kívánok mindenki kismaminak és leendő kismaiminak Kép
blacska

kis formás babácskánk :lol: :lol:

Kép

Kép
vayacon

sziasztok Lányok,

Ancsyka,
gratulálok a spontán babóhoz!

Vaya,
gratula a csini képhez! jó hogy feltetted.

Rodi,
szuper hogy a babóval minden OK, Apukád miatt veled érzek, remélem hamar jobban lesz.

Muzsi,
drukk a problémamentes folytatashoz! jó hogy jöttél!

Hanna mama :-),
örülök, hogy jól vagytok.

Luca,
üdv itt.

Eszterékről tud valaki?

én nagyon nehezen bírom a várakozást, fogalmam nincs hogy teszteljek-e reggel. délután 3-4 órán nagyon erősen fájt a hasam :-( szóval ma estére elég pesszimista lettem. :-( :-(

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

A keresztlányom 2 éves 4 hónapos, a második, akinek most lesz a keresztelője 3 hónapos lesz 7-én.

A madaram már 10 éves volt, de őt még a férjemmel együtt vettük.

Küldenél privit a biztosítóról mert nem sikerült megfejtenem.

Látom rákattantatok a kalácsra. Én ezt fogom sütni hétvégére:
Fodros kalács
60 dkg liszt, kevés cukor, 1/2 dl étolaj, 3 tojássárgája, kicsi só 4 dl tej, 5 dkg élesztő, összedolgozzuk, 1/2 órát kelesztjük.
25 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 2-3 kanál kakaópor.
A tésztát kinyújtjuk, megkenjüka krémmel, felcsavarjuk. 3-3 összefonunk, 10 percig kelesztjük, sütjük.

Ancsyka

Gratulálok

Rodi
Apukádnak gyógyulást, Te pedig ne izgulj. Ez már az én apukámmal is megtörtén, és szerencsére most jól van. Szerintem ha az orvosnak elmondod mit akarsz mondani egy rövid időre beenged hozzá.
vnbeni

ajaj megint 3 oldal elmaradás, de tanyáztam egy kicsit mielőtt idejöttem :-) és most meg fáradt vagyok, mondjuk egy órája ébredtem fel
reggel ígérem visszaolvasok, de most nyonyó vagyok megyek aludni, kezd elszállni a fájdalomcsillapító hatása, ma 70 perces brutál ektivitim volt a fogdokkernál. Tény hogy nem olcsó de olyan becsületes, lelkiismeretes és nagyon jól dolgozik
millió puszi Mindenkinek reggel nem menekültök tőlem :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!!

Amcsy!!
Gratulálok!!De jóó,annyira örülök!!!!Ügyesek vagytok.

Rodana!!
Apukádnak gyors gyógyulást,kitartást.. :wink: Sajnálom,hogy nem taliztunk,néztelek,de Ti biztos addigra már végeztetek. :roll:

Kubus!!
Hűű,fogfájás,de úútálok. :cry:

Zsuzsó!!
Ne legyél pesszimista. :lol: Minden oké lesz.

Na szóval,tegnap ugye megvolt a HSg-m,bírható volt,este kicsi görcs,kicsi vérzés,nem vészes,bár olyan érzésem van,minta valaki ráült volna a pocakomra.Újváry csinálta,egy tünemény volt,mindent mondott,és elsőnek hívtak be.Teljsen átjárhatóak a petevezetékek,méh is nagyon szép állapotban van.
Utána bejutottam Sz.ügynökhöz,na ott hidegzuhany. :cry: :cry: :cry:
Emelkedett májfunkciós éretekeket kaptunk a 3.napi vv-ből.Így háziorvos,kikell vizsgálni.De mi a jó istentől??Utána néztem neten,és lehidaltam,ezt írja az egyik értékre:"AZ alkoholizmushoz társult leggyakoribb betegség" :lol: :lol: :lol: :lol: Na,Apa szerint sem kéne annyit innom. :lol: :shock: Brutál...És kérdezte tuti éhgyomorra mnetem,mondom igen,aztán már kint jutott eszembe,hogy a 3.napi vv-re nem is kellett éhgyomorra menni,az a 22.napi volt.Lehet ez bekavar???SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Másik:FSH-hormonom nagyon szar.Így ha megjött,3.napon vv-e,egyik felét ott leveszik a BMC-be,másik felét vinnem kell az ANTSz-be,ezt a vizsgálatot nem támogatja a TB,15.000 ft,és ott is néznek valami INHIBIN B.És az pontos eredményt ad.Merthogy azért nem esek teherbe,mert úgynézki nem működnek a p.fészkeim rendesen. :cry: :oops:

Pancsi!!
Mai drukkjaim elindultak Felétek!!!! :lol:
csucsu99
Budapest

Csucsu99
Engem is elküldtek speciális vérvételre! Az FSH-m a stimuláció leállítása után 11 volt. Utána egy hónappal, amikor levették az AMH és Inhibinin B-re is a vért, akkor ismét csináltak egy full hormon vizsgálatot és az FSH-m 7.3 volt.
Az ANTSZ 1 hónap múlva küldte a vv eredményt, azaz kb. 2-3 hete.
Elkenődtem, mert nagyon alacsony volt, de benne volt a normál értékhatárban és a tanárúr nem is foglalkozott egyébbel. Benne van, akkor jó.. FSH-m jó és azonnal kezdünk is, ami nagyon meglepett! Persze soha nem látott brutál adag szuri naponta + tbletta. Árban is igen húzós :shock: Azt mondta tanárúr, hogy ha ez sem használ, akkor semmi..
Remélem ekkora lóadagtól nem leszek túl stimulálva... elégnek érezném a reggel - este 4 ampulla menopurt, de délben is van 2 másik + 2 db tabletta.
Megbízom benne, ő a "főnök" :D

Lányok! A túl stimulációnak milyen jelei vannak? Volt már valakinek?

Kép
avarka

Avarka!!

Köszi a választ.

Nem mondod,hogy 1 hónap az eredmény,mire megvan???? :twisted: :roll: :shock: Azt nem tudom mennyi pontosan,nem is mondta.
csucsu99
Budapest

Sziasztok,

Zsuzso teszteltél végül? Remélem a hasfájás nem jelent rosszat. Ne kenődj el légyszi amig nincs biztos eredmény.

Kubu ó te szegény akkor megszenvedsz most mindennel. Én is fogorvossal álmodtam le volt törve egy darab és a doki visszaragasztotta. :shock:

Mondjuk annyi hülyeséget álmodok mostanában és mindig fórumosokkal. Múltkor Pancsival most meg Vörösmaccsal :oops: :oops: Lehet nem kéne ennyit fórumoznom :?: :lol: :lol:

Csucsu örülök hogy túl vagy rajta és hogy nem volt olyan vészes. Hát sajnálom ezeket a dolgokat amik kiderültek. Nem tudom ez a májdolog mitől lehet de majd szépen kivizsgálják és remélem kiderül hogy semmi komoly. FSH: ebben nem tudok segiteni, de biztos van rá megoldás. szurkolok neked nagyon

Avarka azt hiszem túlstimunál nagyon szarul van az ember, pl van hányás is, de nem tudom pontosan. Ne is gondolj rá, nálad ez nem következhet be.

Na megyek eszem valamit, mert üres a gyomrom. Ma megyünk anyósékhoz szoritsatok h ne legyek rosszul a kajáitól meg hogy ne fűtsön be nekem megint mert attól kivagyok.

Kép
vayacon

Nagyon boldog Húsvétot kívánunk!
Kép

Maccs
vörösmacska

Jó reggelt,

Macs,
Hízott liba :lol:
Tök jó a biztosítód. Nekem is van 3 biztosításom, meg persze fiúk is be vannak biztosítva, soha nem lehet tudni, meg mellette még megtakarítás is.
Jó hogy van honnan kapni babadolgokat, nekem is szerencsém van párom testvérééknél egy fiú egy lány pár évvel idősebbek mint Marci. Ja és imádom a teszveszt és a turikat :lol:
Egyékbént tényleg brutál h mennyi pénz elmegy már a babavárás időszakában is.
Ne szégyelld magad azt csinálj és annyit amihez kedved van.
Köszönöm Marci dicsit.
Hurrá a 6. héthez.

Pancsi,
Mondom ez ember és helyzetfüggő, nálunk sok gebasz volt, 5 hetes voltam amikor Szűcs doki „kidobott” :lol: és azt mondta irány a háziorvos és mostantól tápin. Ez volt április 30-án aztán vérzéssel kórházban voltam kb. minden hétvégén majd júniusban 3 hetet.
Volt olyan hogy tényleg semmi nem történt, épp kijöttem a wc-ről és elöntött a vér, de úgy mint még mensis koromban sem soha. Ja és én apa pont ekkor 1000 km-re volt tőlem.
De most megsúgom hogy nagyon nagyon aktív életet élünk, egyszerűen nem bírok magammal, de mondjuk dokim is mondta hogy most minden rendben van.
Marcival is rosszul voltam, de nem ennyire sokáig. Hát úgy láccik kiccsaj megkínoz :lol:
Na olvasom hogy szerdán csak 3-ig aludtál, nem jó, remélem azért napközben pótoltad a hiányt, olvasom hogy igen, nagyon helyes.
Szupi hogy munkahelyen rendesek voltak Veled.
Mártika-esküvő :lol:
Hugodék hol laknak ?
Spenót-sóska, nem tudom mi lehet a különbség, egyiket sem tudom megenni.
Tesódnak boldog szülinapot.

Nava,
Tök jó hogy ingyen meg tudod csináltatni a kombit Fehérváron. Szupi a kiskönyv is gratula érte. Ez a fáradtságos időszak majd (remélhetőleg) a második trimeszterre elmúlik. Kitartás.

Judit,
Fiúszakasz: ma éjszakát el sem mesélem, 3 órán keresztül üvöltött (5-8 között) ha apa épp nem vele foglalkozott, aztán meg azért mert elment dolgozóba. Kemény napunk lesz ma.
3 óra utazás ? Pesten dolgozol ?

Rodi,
Hányinger, rókák hess.
Gyömbér tényleg jó ötlet, az nálam is bevált.
Úristen most olvasom apuddal mi történt, nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen. Imádkozok édesapádért.
Örülök hogy babóval minden rendben van.

kubuspace

Zsuzsó,
Jól van akkor ! egyszerűen nem értettem hogy a vonalzód és a múlt heti látogatásod valahogy nem egyezik. Dont be pessimistic.

Vaya,
Hurrá hurrá gratula a 2,4 cm-es babóhoz.
Örülök hogy szimpi a doki. Szupi. Vonalzód nagyon szuppppper.
Most lekopogom jól vagyok, habár a fél fejem zsibbad, meg tegnap reggel óta görcsöl a hasam, de egyébként minden oké.
Marci óraátállítás, háááát ne is monddd, megint új menetrend van nálunk, most annyit alszik du hogy mindig keltenem kell 4-5 felé, este meg fél 8-kor már KO. Ki érti ezt ?
Na ha én túl leszek a szülésen, szopin akkor a feladatom -20 kg. Szép menet lesz.
Házidoki: EKG miatt kell menni, mondjuk én csak 35. hét körül mentem el, jó is volt mert akkor volt valami gebasz a szívemmel és kaptam gyógybogyókat, (ami nyavalya mondjuk nem derült volna ki még a terhesség elején).
Nagyon szép a képetek. A kis tündérke.
Drukk a hétvégére :lol:

Beni,
Madarad :(

Ancsyka,
Szerdánál tartok, akkor most minek is drukkoljak ? :lol: Nem hiszem el ! Micsoda gyönyörűséges képet hoztál. És spontán ! Nagyon jó a tegnapi történés. Vitik jók !

Sajti,
Unokahugicád gyönyörű, hát a nézésétől készen vagyok. Mai világban nem számít a korkülönbség :lol:
És mindjárt mehetsz az ügynöködhöz.
Szuper a lélekgyógyász grátisz kezelése.

Mieza,
Nem mondod, végre rájöttek hogy mekkora baromságot csináltak ? wow

Luca,
Üdv közöttünk.

Lukácsné,
Szupi hogy rendben vagytok. De a genetikai uh nem opció, az kötelező, nem ?

Muzsi,
Végre hogy jöttél, örülök hogy jól vagytok és annak is hogy a vérzés elmúlt és minden rendben.

Kispatak,
Munkahelyet sajnálom.

Csucsu,
Ó jaj, nem jó hírek.

Avarka,
Tutira nincs túlstimu, ne is gondolj ilyet.

kubuspace

sziasztok

nem a választhatóságról van szó a genetikai uh az kötelező azon voltam, hanem genetikai tanácsadásra küldtek.
azt ne kérdezzétek hogy az meg mi mert én sem tudom....

kellemes húsvétot mindenkinek mi elmegyünk ás csak hétfőn jövünk haza.

jó pocakosodást mindenkinek.

ja és nem is gratuláltam a friss kismaminknak spontán babával:)
GRATULA :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Most olvasok vissza!

Jaj, az apud! imátkozni fogok, úgy is megyek templomba is húsvétkor! Kitartás, jó kezekben van! Sok erőt hozzá.
Ma milyen az állapota? javult?

Ancsy, ez fantasztikus, már ezért érdemes volt benéznem!!!

Macs, köszi a választ, olvastam akkor csak nem tudtam, hogy mi van akkor, ha már bedugtam :) de most már igen, köszi neked is!
mieza

babe, bocsánat, azóta most vagyok először gép előtt. Megteszed, hogy húsvét után figyelmeztetsz és akkor egyeztetünk? (mindjárt írom, hogy miért, csak gyorsan végigérek még ezen az oldalon is, csak utána magamról)
mieza

NO, itt is vagyok, látom, van akinek a tegnap nagyon jó volt, van akinek meg...
én a második vagyok.
Pedig már olyan szépeket írtatok, újra kezdtem hinni
Kaptam MET-et, szednem kell, hogy a májusi lombik jó legyen.
Aztán elmentem nőgyógyászhoz, hogy hogy állok bent. 2 lombik között várakozók, mindenképp ajánlom.

Na, ott jött a hidegzuhany. Szóval, most a 22. napomon vagyok, a következő ciklusban kell visszamennem a bmc-be, a 21 napon...
A nőgyógyászom egy szép 6 cm-es cisztát talált. BUM!
Jobb mint az endo, mert ez magától is felszívódhat, meg nem nő úgy össze mindent, meg nem teszi tönkre a petevezetéket, stb...
De mondta, hogy ha most mennék stimura, kb. azonnali műtétre küldenének... Ő is ezt javasolja, mert 5 centi fölött műtenek. Kérdeztem, hogy leszívás? mondta, hogy ha csak folyadék lenne benne, akkor oks, de ez nem csak az.
Ami tuti, hogy nem az utsó ciklus alatt fejlődött ki, hanem a lombik óta növöget. Mondjuk szuper, hogy most vettük észre, és nem Szűcs április végén, mert akkor tuti összezuhantam volna.
Cisztát mensi után kell nézni, akkor visszamegyek, szóval ezermillió nagy drukkot kérek, hogy kidurranjon addig magától a mensivel! Légyszilégyszi! (elvileg egy ekkora a mensit is csúsztathatja... Meg ugye spontánkodtunk, úgyhogy lehet, hogy azért nem fog megjönni... Már tényleg nem tudom, hogy minek szurkoljak! Ha kidurran, akkor jöhet az ápr. végei kezdés. Ha nem, mehetek megint a novemberi laporoszkópom után újra... Ami megint tolna egy pár hónapot és ugye nem kis szenvedés.

Egyébként a jobb petefészkemben van, aminek a fele nincs meg az endo miatt és a stimu alatt sokkal jobban teljesített, mint a teljesen épp bal. Még jó, hogy kettő van az embernek és mindekettő teljesen másként működik.

Szóval, légyszilégyszi, durranjon ki, vagy legyen már most babás...
Kezdem tényleg elveszteni a hitem... Pedig ki higgyen benne, ha én nem?
mieza

Szóval babe, remélem szerencsét fog hozni!
mieza

Mieza!!

A fene vinné el.... :cry: Mikor már azt hinné az Ember,oké,minden rendben,jó úton halad,tuti beüt a krakk. :cry: KÜldöm a ciszta durranós varázslásomat. :D Hinni,hinni,hinni.... :) ÉN inkább akkor annak drukkolok,hoyg baba legyen. :D

Macsek!!

Nektek is Kellmes Húsvéti Ünnepeket kívánok!!!VIgyázzatok magatokra,pihengessél sokat. :D
csucsu99
Budapest

Hú, de nincs itt senki ma.
Azért mindenkinek nagyon nyuszis hétvégét!!! Kismamik pihenjetek, babaálmodók, szorgoskodjatok!!!
mieza

Csajok tud valaki oylan helyet,ahol a vv-re nem kell sokat várni??Tehát ha ezt a máj dolgot akarom kivizsgáltatni???Mert gondolom ha a háziorvoshoz megyek,ott hetek mire megvan a lelet,jól gondolom????Amúgy televan a hócipőm.... :cry:
csucsu99
Budapest

Én senki vagyok?? :cry: :roll:
csucsu99
Budapest

Lányok én is itt vagyok.

Most értünk haza. De bementünk a tescoba, vásárolni. Sajna behányok a tömegtől úgyhogy kész pokol volt ez nekem.

Na bent a férjem szólt Irénkének hogy sietnénk, mert Laurát nem tudtuk hova tenni. Tudjátok írta hogy nagypénteken nincs suli. Szóval benemtünk már 10 perc és dokker hívott is, bár nem voltak sokan.
Bent volt a biológusnő is, a vizsgálaton hát az olyan aranyos csajszi, de ott mindenk. Szóval dokker kutat, én meg nézem az arcát vaj mit gondol. Na végre -GRATULÁLOK- hát éreztem a köveket ahogy gurulnak a földre. Ritus is mosolyog én is. Hát egy bogyókám van aminek megmondom én jobban örülök mint ha pont kettő lenne egyszerre. Férjem töbször kérdi hogy és akkor most egy van? Mondom egy hát nem örülsz? De nagyon örülök mondja csak ő már beleélte magát a több bébibe. Mondom akkor majd egy év múlva mégegybe belevágunk. A férfiak másként élik meg a dolgokat mint nők.Fölleg aki már végig csinált egy bébi korszakot. Szóval nem egy könnyű feladat lányok azt bíz mondhatom. De édes teher és én már nagyon várom őt. Jövök majd vissza, de most elpakolok, mert ura faképnél hagyott.

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a gratulációkat...de azért még rengeteg drukkolásra és varázslásra lesz szükségem a következő UH-ok alkalmával :)
Már most lefáraszt a kis rossz csont, éjszaka alig tudok aludni, csak forgolódók jobbra-balra és rettentő módon fáj a derekam ... :) de kibírom, mert a babybogyó miatt van :)
Reggel azt hiszem még tesztelek egyet....csak a tudat miatt, hogy ....
Meg amúgy is, anyukámék még nem tudják, mert vidéken laknak és holnap utazunk le hozzájuk a férjemmel...és arra gondoltam, hogy vettem egy kis húsvéti virágos kis kosarat és a reggeli tesztemet majd eldugjuk benne és úgy tudják majd meg a szüleim, hogy 5x is nagyszülők lesznek ha isten is megsegít :)

Pancsi

Gratulálok a kis bogyókádhoz :)

Csajok! Valakinek volt vagy van olyan, hogy terhességi inygyulladás....na nekem van :( Kérdeztem a barátnőm is, neki is az első perctől kezdve volt, hogy begyulladt az inye, amikor terhes lett.... Amúgy is nagyon gázosak a fogaim, a jó fogam képes volt bármikor begyulladni, de most meg az inyem....tegnap a dokim adott rá valamit, ecseteljem vele...de félek, nehogy baja legyen a babának a gyulladástól?! Szerintetek? Vagy valami jó praktika, amitől gyorsan lemegy a gyulladás?
ancsyka

kubuspace

Sziasztok Lányok!

Először is el kell mondanom, hogy nagyon nagyon sokat jelent nekem/nekünk, hogy ennyire drukkoltok, imádkoztok, velünk vagytok és aggódtok értünk! Ezért nagyon nagyon hálás vagyok Mindenkinek!
Őszintén míg átfutottam vasárnap estétől a hozzászólásokat, végig bőgtem, mert fantasztikusak vagytok! Komolyan! KÖSZÖNÖM!

Ne haragudjatok, de most leírom hogy mi is a helyzet velünk!
Nem lesz rövid, és vidám sem! Így előre szeretném bocsájtani, hogy ez velünk történt így, nem riogatás részemről, és nem szeretném, ha bárkiben is aggódást generálnék vele! Illetve az lehetne esetleg a "célom" ezzel, hogy ha valaki tud okulni az esetünkből, akkor mindenképpen tegye, hogy lehetőleg ez ne forduljon elő senkivel sem!

Kb 2 órája értünk haza a kórházból, ma délelőtt engedtek el!

Vasárnap este, lefekvés előtt még elszaladtam wc-re, és a törléses résznél (amit én mindig parázva figyelek, hogy nehogy valamit lássak ami nem oda való), láttam, hogy valami nem oké! Nem vér vér volt, hanem olyan barna trutyis cucc! A wc-n ülve mondtam Lacinak, hogy sos zárja a bőröndöt, megyünk a kórházba (egyébként éppen akkor csomagolta össze) ...a sors iróniája! Ez úgy este 23:00 óra körül lehetett!
Azonnal a kocsiban voltunk, kb 150-nel nyomta a János Kórházig, ahol szülészetre rohantunk! Skriba doktornő volt az ügyeletes, azonnal hívták, megvizsgált! Nagyon nagyon kedves volt! Azt mondta, hogy a méhnyak megrövidült, de szerencsére a méhszáj teljesen zárt! Azonnal betettek egy kanült, és egész éjjel csöpögött a Magnézium infúzió, hogy ne legyen görcs, illetve táguljon a méhem hamar! Reggel uh, rövidült méhnyak, külső méhszáj teljesen zárt, belső méhszáj szű egy ujjnyira nyitott! A babák még mindig rendben, aktívak, mocorognak, jól vannak!
Minden reggel vér és vizelet, és 24 órában ment tovább a Magézium infúzió, ill. 2 féle antibiotikum napi 6szor, hogy megelőzzék a fertőzések bejutását, mivel az növelné a vetélési kockázatot!

Hétfőn este pisilni indultam, az a barnás trutyi néha még volt, de megszűnőben volt! Amint kiléptem a folyosóra, valami végigfolyt a lábamon, azonnal odakaptam, mert azt hittem, vér, de "csak" olyan nyirkos lett a kezem, semmi színe nem volt!
Pisiltem, aztán szóltam, hogy valami fura jött belőlem! Azonnal felszóltak az ügyeletesnek, aki rögtön leszólt, hogy menjek a vizsgálóba, megnéz!
Mentem, megnézett, méhszáj még mindig zárt (mármint a külső). Mondta, hogy menjek vissza feküdjek, és ha bármi van, szóljak!
Babák változatlanul ezerrel mocorogtak!
Az esti váltásnál jött az éjszakás nővér, és kérdezte, hogy na, mi újság azzal a szivárgó izével azóta? Mondtam neki, hogy köszönöm a kérdést, hála Istennek semmi nem volt azóta, bár pisilni sem voltam, de egyelőre rendben! Abban a másodpercben amint ezt kimondtam 19:00 körül, az egyik burok megrepedt és valami iszonyatos mennyiségű magzatvíz zúdult ki belőlem! Ekkor már tudtam, hogy nagy baj van! Eláztattam a kórtermet, a folyosót, ultrahangot, vizsgálót, szülőszobát, liftet, ...mindent TÖBB LITER jött ki! Az uh szerint, ez a rengeteg víz mind a picúr kis Noa burkából jött, azaz még rosszabb lett ez az iker transzfúzió, és még több lett a víz!
Nagy volt a döbbenet, mikor látták az uh-on, hogy ez csak egy burokból jött, és a többieké rendben egyelőre! Ekkor már tudtuk, hogy Noa nagy bajban van, meg vannak számlálva az órái, mert magzatvíz nélkül ugyebár nem élhet sokáig!
Azonnal hívták Lintnert, aki a szülőszobára vitetett, és megbeszélte a dokikkal a tervét, és kiadta reggelig a parancsot, hogy mit tegyenek!
Az volt a terv, hogy kapom a görcsoldókat, magnéziumot, antibiotikumot tovább, és próbáljuk visszatartani a fájásokat és megakadályozni a méhösszehúzódásokat! Így Noa ugyan már biztos nem éli túl, de Kimnek és Zoénak talán minimális esélye marad az életre! A """"legjobb"""" (ha mondhatom így életem legszörnyűbb eseményének egy pillanatát) az lett volna, ha mindenki bent marad, és Noa egy idő után sajnos így is úgy is meghal, és a másik két picúr tovább bent marad a hasamban és megpróbáljuk így kihúzni még 4-6 hétig minimum! Volt olyan egy fokkal rosszabb opció, hogy Noa kijön, mert a szülés megindul. A következő fokozat az volt, hogy Noa kijön és Kim is utána indul, és akkor mindkettőjüket elveszítjük, de talán Zoét, aki egyébként is külön burokban van, bent lehet tartani! Nagyon igyekeztek!
Egész éjjel azzal telt, hogy zúdították belém a gyógyszereket, infúziókat! olykor jöttek görcsök, amiket egy fél óra után elkezdtem figyelni, és mérni az időt, hogy tudjam követni a folyamatot, ha kérdezné valaki!
Reggelre kb 8-10 perces fájásaim lettek!
Jött Lintner egy seregnyi orvossal! Addigra már konzultáltak a PIC központtal is, volt konzílium, és abban maradtunk, hogy valószínű Noa és Kim ki fognak jönni, de Zoéért mindent megtesz, hogy bent maradjon! Volt már hogy csinált ilyet, ha valaki meg tudja, akkor ő megmenti!!!

Jött a szülésznő, aki egy tünemény volt végig!
Megvizsgált, és közölte, hogy elindultak, már a szülőcsatornában volt Noa fejecskéje!
Hatalmas küzdelem, testi, lelki fájdalom árán meg kellett szülni Noát, majd Kimet is - mindketten be voltak fordulva fejjel, így nem kellett forgatni őket! Majd Lintner megvizsgált, nagyon nagyon óvatosan, hogy Zoé hol van, és hagyjuk-e, vagy ő sincs jól! Amint hozzáért az ujja a burokhoz, abban a pillanatban elöntött mindent a magzatvíz, így eldőlt, hogy Zoénak is ki kell jönnie!
Ami még rátett sok lapáttal, hogy ő teljesen harántfekvésben volt, így a keresztben, háttal fekvő helyzetből ki kellett fordítani!
Lintner 2 kézzel majdnem könyékig benyúlt, és befordította őt is fejjel, míg közben 4 doki nyomta teljes erővel a hasamat, hogy jó helyre menjen Zoé kis feje! Mindezt nemhogy fájdalomcsillapító nélkül, hanem éppenhogy szülést akadályozó szerekkel kellett csinálni, hisz csak így adhattuk meg Zoénak az esélyt! Nagy fájdalommal, de Zoé is kijött! Mindez kb 45 percig tartott, bár éveknek tűnt!!! Majd a 2 méhlepény következett!
Azok nem váltak le rendesen, és már nem bírtam tovább azt a fájdalmat, amivel gyógyszerek nélkül ki lehetett bírni azt hogy kézzel hámozzák le a méhfalról a lepényeket! Eközben elkezdtem úgy vérezni, hogy Lintner Tanárúr átalakíttatta a szülőszobát "műtővé" sos, kirángatott a műtőtől 2 aneszteziológust, hogy azonnal altassanak!
Elaltattak, több mint 30 perc alatt tudta kipucolni a méhemet.
Közben volt olyan rész, mikor rizikós volt, hogy megmenthető-e a méhem, vagy nem, illetve annyira sok vért vesztettem, hogy én is kérdőjelessé váltam!
A hemoglobinom alig volt 40!!!! A normális MINIMUM 120-150 közt van!!!!!!
Ébresztettek, majd újabb infúziók, kanülök, szurik, és 4 egység vér!!!!! A transzfúzió után (kb kedd este 23:00kor) átvittek egy szobába, ott voltam ma délelőttig!

Direkt szóltunk előre, hogy nem szeretnénk látni a piciket, mert úgy akarunk emlékezni rájuk, amilyen kis csodák az 4D-s képeken voltak, nem pedig úgy ahogyan véget ért a terhességem!
Kérdeztünk néhány dolgot, ennyit tudok!
Noa és Kim közt, akik iker transzfúzióztak egymással, 200 gramm különbség volt! Így utólag a történések után azt mondta Lintner, hogy nem lett volna jó vége se így, se úgy, mert Noa a súlylemaradás miatt kb jövő hét végéig elhalt volna, és utána elindult volna a transzfúzió Kim és Zoé közt! Azaz ha valamelyikük ki is húzta volna valami normális terhességi korig, akkor is maximum 10%esélyünk lett volna arra hogy egészségesen haza vigyük legalább az egyik babánkat!
Megkérdeztem, azt mondták, hogy egyikük sem mozgott, nem volt nyüszörgés sem, így 100% menthetetlenek voltak, még a PIC központ ellenére is! Noa volt 280 gramm, Kim 480 gramm, Zoé 530 gramm! és ugyebár 22 hetesek+5 naposak!

a kedd óta elvégzett vizsgálatok szerint, rendben vagyok, az uh szerint kiürült rendesen mindent, és Lintner tanárúr szuperül megcsinált mindent! Megmentett engem, a méhemet, és ha a testem meggyógyul, ugyanolyan állapotban futhatunk neki egy újabb projektnek, amilyen állapotban ez előtt a lombik előtt voltam!
Az anémia a vérveszteség miatt elég durva még, így itthon fekszem tovább minimum 6 hétig! Ma volt 105, tehát messze vagyok még a minimum 120-150től, de szedek rá gyógyszert!
4 hét múlva kontroll mindenből! Hivatalosan július magasságában kezdhetnénk a következő lombikot, szigorúan egy beültetett kis emberkével!!!! Persze ezt nem a testem gyógyulása fogja majd meghatározni, hanem a lelkünk gyógyulása, illetve a test és a lélek szinkronba hozása! Ezt majd meglátjuk!

Ezek után azt érzem (már a szülőszobán is ezt mondtam), hogy nem értem miért! Nem tudom mit hibáztunk, de most ez így történt! Egyszer tudom hogy lesz babánk, több is, de NEM szeretnék ikreket! Ebből a terhességből nem csinálnék vissza semmit, nem bánok egy döntést sem, ma sem tenném másképp egy pillanatát sem, szeretem a mi kis három csodánkat, de tudom, hogy egyszerre egy baba a célunk mostantól, mert sokkal nagyobb biztonsággal lesz jó vége!

Majd megyek a BMC-be és megbeszélem velük, hogy mit gondolnak, illetve ugyebár ezt is le kell jelenteni majd!

Hát ez történt!
A kórházban a lelkemet bezártam egy dobozba, így nem akadtam ki, de most haza felé kb 3 percre a János Kh kapujától elfogott az üresség, és azóta nem találom a helyem a világban, nem találom magam a testemben, lelkemben... az élet így alakította...biztos megvolt az oka, bár egyelőre nem látom még, csak érzem a fájdalmat, a hiányukat, az ürességet, és azt hogy elvették a pocakomat a mi kis Kincseinkkel!
Egyelőre nem látom a kiutat, de majdcsak egyszer eljön a fény az alagút végén!

Nem tudom, ki vezeti most a táblát, de kérem, hogy korrigáljunk, ...majd lombik lesz egyszer!

Természetesen olvasok, és igyekszem majd jönni, újra visszacsöppenni ide, a hétköznapokba! Lehet hogy most pár napig csak zug üzemmódban, de lassan remélhetőleg sikerül kicsalogatni magam a csigaházból, amibe befalaztam magam hét elején!

Mégegyszer sajnálom, hogy ilyen hírrel jöttem, de gondoltam leírom nektek mindezt, mert elvégre Ti végigkísértétek az utunkat idáig, és az elmúlt héten is szívvel lélekkel velünk voltatok!

Ismét köszönöm nektek, hogy ilyen fantasztikusak vagytok, és gondoltatok ránk!

Puszi Mindenkinek!

eszter82
Budapest

Drága Eszter,

istenem, mit lehet ilyenkor mondani ? bármit írok csak üres szavaknak tűnnek.
Ismeretlenül is a legnagyobb szeretettel gondolunk Rátok és szorítunk hogy mielőbb elég erősek legyetek ahhoz hogy folytassátok az elkezdett utatokat.

kubuspace

Drága Eszter!!

Potyognak a könnyeim,nem tudok mit írni,nagyon soki erőt és kitartást kívánok Nektek!!!Sok-sok kitartást,és erőt az újrakezdéshez.
csucsu99
Budapest

Eszter Drága!

Kimondhatatlanul szomorú vagyok! :(
Keresem a szavakat...de nem igazán jön...csak a könnyek! :(
Nagyon sok erőt kívánok Nekted és Lacinak!
Szeretettel:
andi
andrea-1

Szióka! :)

Kispatak:
Sajnálom, hogy felmondasz, biztos megvan rá az okod, legfontosabb az egészség.
Itt a rendelő elérhetősége, de a drnő nemtudom, hogy csontkovács-e igazándiból, vagy csak konyít ehhez is... Engem jól kitekergetett. :lol:

Dr. Tusor Erzsébet holisztikus orvos
1114.Bp., Bartók Béla út 15/d. 5. em. 30.
209-02-32

Jöhet a webcím, köszi! :)

Luca:
Teljesen igazad van, informálódni muszáj, hátha másfajta doki és módszert kap ki az ember és pont az fog bejönni. Nagyon szorítok nektek! :)

Vaya:
Jaj, de széééééépséges a babucitok! :lol: :lol: :lol:

Lányok, még sok ilyen szép képet kérek!!! Aztán úgyis mi jövünk és mutogatjuk a csemetéinket! :P :lol:

Zsuzsi.bmc:
Na? Teszteltél? Izgulok nagyon!!!

Vnbeni:
Szép kort megélt a madárka.
Az a kalács nagyon jól hangzik, akkorát nyeltem!

Kubu:
Jaj, de sokat szenvedsz te is a fogaiddal, remélem már kifelé tartasz belőle!

Lukácsné:
Genetikai tanácsadás? :shock: Azt nem előtte szoktak? Na mindegy, majd ha megvolt, úgyis jössz mesélni, kíváncsi vagyok rá! :)

Mieza:
Francos ciszta! Monnyon le, pukkakdjon el!!! :evil: Próbáld kimasszírozni, a talpadon és a sarkad felett a kis gödröcskéknél.
A Met-hez fokozatosan kell hozzászoktatni a szervezeted, mennyit kell naponta szedned és hány mg-osból?
Spontán bébihez megy a drukk!

Csucsu:
Sajna én nem tudok ilyen helyet, de esetleg a gugliba beütöd, h. magánlabor... :roll:

Pancsi:
Gratuládé az egyszem-gyöngyszemhez!!! :)
A párod milyen aranyos, hogy beleélte magát az ikrekbe. Az a fontos, hogy egészségesek vagytok mindketten és Laurának jön a kitesó (majdnem azt írtam, hogy kishugi, no majd kíváncsi leszek tényleg bejött-e a megérzésem). :D

Ancsyka:
Olyan jót nevettem, már mebocsáss! :oops: :lol: Húsvéti kosárba pisisteszt! :lol: :lol: :lol: De édes vagy! :) Nagyszülők tuti me lesznek hatódva, pláne, hogy spontán kopogtatott a nyuszikánál. :wink:
Jómúltkor tettem fel homeos infót pont erről, megpróbálom előásni...

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Eszter, végigbőgtem. Én sem értem az okát, hogy miért történt, és ha történt, miért így... Ez elfogadhatatlan és feldolgozhatatlan.

Szerintem egy picit utazzatok el és próbálj kikapcsolódni. Lehet, hogy az segít.

Mi pedig nagyon drukkolunk, most értetek, hogy mihamarabb rendbe jöjjön a lelketek és tudjátok egymást támogatni! Nagy ölelés, veled vagyunk!
mieza

Ancsyka megtaláltam:

Terhesség alatt felléphet fogínyvérzés, melyre homeopátiás szereket szedhet a kismami.

Arnica 15 CH:
napi 2 x 5 golyó - vérző fogíny esetén csillapítja a vérzést;

Belladonna 9 CH:
napi 3 x 5 golyó - gyulladt, sötétpiros fogínyre, ha a fájdalom lüktető;

Mercurius Solubilis 9 CH:
napi 2 x 5 golyó - akkor válasszuk ezt a szert, ha a fogínygyulladás fokozott nyáltermelődéssel, kellemetlen szájszaggal jár és nyelvünk széle megtartja a foglenyomatot;

Apis Mellifica 15 CH:
napi 2 vagy 3 x 5 golyó - hidegre enyhülő, szúró fájfdalommal járó, ödémás fogínyduzzanatra;

Arsenicum Album 15 CH:
napi 2 x 5 golyó - melegre enyhülő, bűzös gennyesedéssel járó, égő, szivacsos fogínygyulladásra;

Hepar Sulfur 30 CH:A többi szerrel ellentétben ezt csak 2 napig kell szedni, nem tovább!
Első nap 1 x 5, második nap 1 x 5 golyó - gennyes folyadékgyülemmel járó duzzanatok, gócok megszüntetésére javasolt.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Elösször is lányok

Eszternek a mi családunkba néma gyász hangulat uralkodik. Elmondtam Lacimnak a történetet, és hát szólni sem tudott. Nem tudom mit lehetne ilyenkor mondani, de Eszter te úgy is tudod. Részvétem mind a három csöpségért. Mindenki gondolatban veletek van. És most nagyon vigyázzatok egymásra, és a szeretet minden akadályt legyőz. Drukkolok az eészséged miatt is!! Lesz még neked pici babád,csak nem tudom hogy ilyen hogy történhet meg eggyáltalán. Ha lelkiekben segít hogy itt vagy köztünk, gyere sűrűn. És csak előre. Kívánom teljes szívemből hogy meglásd az alagút végét.
Ölelek igy ismeretlenül is.

Kép
Kép
pancsi76

Eszter:
Iszonyat! Hol van ilyenkor a JóIsten? Mért kell ilyen rettenetet átélni? Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet.
Köszönöm a bizalmad és azt az erőt is, amivel képes voltál tudatni minket a történtekről, minden tiszteletem neked... Biztos érzed a szeretetünket, együttérzésünket, gyászunkat.
Nagyon megsirattalak mindnyájatokat... Szavakkal le nem lehet írni, amit érzek. Nagy ölelést küldök nektek.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti akkor totál helyre vagy rakva. Ez ilyen tavaszi generál ugye? Akkor irány a kert!!! Köszi a gratulát

Kispatak ha az ember egyszer eldönti hogy felisút leisút ennek így kell lennie. Mindig azt csináld ami neked jó. Majd jön egy jó állás vagy egy jó baba.

Vaya nagyon jóképű a drága babód. Most hány cm lehet? Drukk hogy anyós ne csináljon meleget, és jót fözzön.

Zsuzsó én is úgy hallottam másoktól hogy az i8s lehet terhes tünet. Most úgy lkell elutaznom hogy nem tudom meg a tesztet???

Kubu hát nagyon sajnálom ezt a fogmizériát. Egyébként kaphat terhes érzéstelenítőt? Hugiék Ausztráliába költöztek. Vagyis oda ment férjhez.
Két gyereke itt születet a harmadik már ott. Nagyon hiányzik.

Macs jó a vonalzód nagyon.

Mieza nagyon drukkolok hogy az a hülye ciszta szívodjon fel!!

Ancsy köszi a gratulát. Micsoda husvéti ajándék, és harmadnapon feltámadá....

Csucsukám hát én is mondtam hogy ez a szemét endo szörny leállítja a petefészek működését. Mennyi az FSH-d? Lehet hogy ez a májfunkció dolg csak az evés miatt van. Szerintem csináltasd meg mégegyszer. Nem vagy te alkesz, az nem csak attól lehet.
Mindenesetre én drukkolok hogy minden simán mennyen, Bár most elég sok rossz hírt kaptál, de minden el fog rendeződni. Tudod hogy nekünk elég göröngyös az út a babaáig. És nezd meg most én is terhes vagyok. Pedig elhiheted hogy nekem is voltak problémák, ami azt hittem kilátástalan. De ha a gépezet beindul. Még idén pocakos leszel. Most legalább jól kivizsgálnak. Örülök hogy nem volt rossz nagyon a Hsg. Nagyon jó fej ez a Ú ügynök.

Kép
Kép
pancsi76

Kispatak, mi történt?
SAjnos semmit nem hallottam neked, mert nagyon nem ilyen jellegű munkaajánlatokat kaptam :(

SAjti, a léleknéni egy angyal és igen nagy tudású. Sajnos rá akart beszélni egy csomó más vizsgálatra is... De ezt leszűrve annyira tudott mindent belémlátott. A szimbolumos csak jövő héten lesz :)

Csajok, esetleg nem tud valaki jó házidokit ajánlani? az enyém elment nyugdíjba. olyat keresek, aki icipicit képben van lombik ügyben, vagy nem gond neki. Illetve olyat, aki mondjuk kiír, ha beteg vagyok. A barátnőm dokija a hasmenést sem hiszi el, be kell vinned a székletmintát és csak akkor ír ki, vagy ott helyben megméri a lázad, ha pl. lázas vagy. szerintem ez már túlzás.
Légyszi privit írjatok.
mieza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?