Húha, látom Edi kiadta a parancsot, úh. itt a pocakképfeltöltős hét!
:D:D
Mindenkinek nagyon csini a pocakja. Bár engem is Edié és most Barbussé nyugtatott kicsit meg…
Hetekkel ezelőtt még nagyra nyílt szemekkel néztem, hogy Edi, neked mekkora gyönyörű pocid van… sztem mostanra utólértelek, ha le nem hagytalak…
Rakok majd én is fel képet (bár a közös mélre küldtem múltkor, de azok még a kicsipocis időszakból vannak, a frissebbik is 2 héttel ezelőtti és azóta lett brutál nagy a hasam)! Kilóban továbbra is plusz 7-nél járok.
Tegnap még azt is megállapítottam, hogy végleg elvesztettem a vizuális kapcsolatot az „alsó fertályammal”…. Mese nincs, tükör vagy semmi!
Linea negrám egyelőre nincsen. Botival volt, de sztem ott is csak később lett…
Barbuss! Örülök a jó (szervült haema…) híreknek és nagyon cuki a kép is!
Meme! Neked mennek a drukkok holnapra…. najó, ha ennyit válogatsz, akkor keddre!
És ne bohóckodj már, a Te pocid is nagyon szépséges!!!
Bibar! Jobbulást Olivérnek! Boti is tiszta takony két napja, de hál Istennek (kopp-kopp-kopp) úgy tűnik, csak megfázott a hirtelen jött jóidőben.
Mercy! Néha azért irigyellek amiért igazi meglepi lesz nektek a babótok neme! Ez olyan izgi!
És igen, igen, csatlakozom az előttem kérőkhöz: esküvői ruhát akarunk lááááááááááátni! Biztosan nagyon csini vagy!
Niki! Hát te sem semmi csajszi vagy hallode…. Ez a nagytakarítás. Le a kalappal…. Én örülök, ha nem rohangásznak a porcicák. De már csak egy hónap és én is itthon leszek. Akkor talán utolérem magam a lakással is. Tény a tény, azt a két sütit nagyonis megérdemelted!
Emi! Ezek szerint nem csak én küzdök a hányingerrel…. sajnálom
A jó cukorháziteszt azért bíztató!
Köszönöm Mindenkinek a savas hozzászólásokat! Lehet, hogy
akkor nekem is Rennie lesz a legjobb barátom mostantól….
Mia, Zsofka! Mi történt?????
Zsofka! Kollégáék babája nem semmi…. Én folyton győzködöm Kata lányom, hogy ráér idekint megnőni, de egyelőre nem nagyon hallgat rám, önfejű a drágám… tiszta apja!