Új privát üzeneted érkezett!

Freyja: átküldtem a közös mailcímet priviben

Meme: igen, biztosan mindenki kihasználja a jó időt. Mi is egy nagyot sétáltunk, azaz én sétáltam, Nóri bicajozott. Isteni idő van. De nagyon elfáradtam :(
Egyébként miért nem eszel ilyenkor főtt hamit? Miért csak egy kenyeret ettél? Vagy meg szoktad várni vele Apácskát?

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Sziasztok!

Dodó: köszi!

Edi: nem semmi a pocakod tényleg, szépen gömbölyödsz :)

Barbuss: nagyon örülök a szervült hematómának! :D Tényleg édes a Zalán pofi :)

Manorka: csinos a te pocakod is!

Meme: mennek mára is a drukkok!

Bibar: nekünk is pocsék éjszakánk volt, Zalán éjféltől felnyüszögött, sztem kb 10szer keltem 7ig. Remélem csak a foga, és nem megint betegség :? Jobbulást Olivérnek!

Bébike: remélem rendben lesz minden a bölcsis hazahozatalnál. Meglásd el fog telni az április gyorsan (meg a május is :D) és minden rendben lesz!

Heni: nagyon csinos a pocakod!

Mercy: örülök, hogy veletek is minden rendben!

Mia: Ird le nyugodtan, hogy mi a gond, hátha megkönnyebbülsz egy kicsit tőle!

Niki: nagyon ügyes vagy ezzel a lakás takarítással!

Moki: szépen alakul a te pocakod is!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Manorka: igen, ilyenkor egész nap csak nyammogok, és vacsira fél 5kor eszek meleg, főtt kajcsit. Nem szeretek egyedül lakomázni. Apácskával sokkal jobb az étvágyam! :)

Köszi mindenkinek a mai drukkokat, de azt hiszem ha kérhetem, akkor tegyük át keddre. Nem hiszem,hogy ma még bármi is kiderülne...:( Sajnos! De kedden újra felhívom, és hátha akkor már nem lesz beteg a muksi!

Meme

Kép
hmeme
Németország

kaptam cimet köszi köszi :D

Kép
freyja

Apácska telefonált:) Megkapta az első fizuját a munkahelyén! Ennek megünneplése képpen, lekajálhatom a mekibe a shell pontjaim ...:) Hát nem egy gáláns úriember??? :D :D

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!!!
Olyan kirobbanó jó kedvem van!!!!!Megyünk nemsokára ki manócskával, aztán hármasban a McDonaldsba és kihasználjuk a kuponunkat. :lol: most meg jó zene megy. Olyan jó kedvem van!!!!!!! Egy valaki hiányzik csak( :cry: ) és akkor átölelném a világot.
Na még tartozom egy storival a szülésről. Illetve hogy mi várható. merthogy mostmár nyíltan rákérdeztem, mert megint a hegemen volt kiakadva. :P
Szóval nagy valószínűséggel maximum 3 hónapig maradunk együtt Lara babával már csak. :( Emiatt szomorú vagyok nagyon. Szóval, ha beindul a szülés a 36-38. hét között,akkor van esély0nk a simára. De mekkora az esély, hogy beindul???? :? Nem sok. Szóval,akkor ahogy kezdődnek a fájások, rögtön kórház, nincs 5 percesig várakozás.
A második lehetőség. Ha ragaszkodom hozzá, hogy megpróbáljam a simát, akkor a 38. hétig, ha nem indul be, akkor befektet a kórházba és max 2 hétig ott várakozhatok, de nem tovább. A 3. és egyben legvalószínűbb(mert Riki miatt a 2. ki van csukva), hogy betöltöm a 38. hetet, és aznap körül csaszi. Hát szóval, az kb. júni 30. Szóval ki kell élvezni a hátralévő 3 hónapot.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Én is teszek egy pocakfotót, de sztem nem szép...:(

Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

Niki: Nagyon jó, hogy ilyen jó kedved van!! :) Mi is megyünk Mekibe apával..csak érne már haza!! :)

júni 30??? :roll: :shock: Akkor lehet te leszel az első aki megpillantja babókáját!! :) Egy felől jó...másfelöl, meg megint csaszi..:( És azt nem szeretted volna, igaz??

Meme

Kép
hmeme
Németország

megjött apácska! Este még jövök! :)
pápá

Meme

Kép
hmeme
Németország

mene!!!! ne viccelj minden pocak széééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééép :D :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
freyja

Niki: Ügyi vagy, hogy minden csilli-villi a lakásban! :)
Igazán megérdemelted azt a kis sütikét! :D
Azért ne szomorkodj, hogy csak 3 hónap van hátra...előbb láthatod a picurkádat! :)

Meme: Miért ne lenne szép a pocikád??? Szép...punk-tum!!! :D

Ma eléggé nyügi volt a nap...nem éreztem/érzem magam valami jól.
Reggel hányinger...délben hányinger...s most is. :(
A pocim meg fura...szurkál kicsit...aztán elmúlik...
Remélem csak nyúlnak a méhszalagok!!!
A hányingert meg passzolom...
:?
Viszont jó hír, hogy a mai cukros-pisiteszt negatív lett! :D

Emi

Emi

email4
Budapest

Meme honnan veszed, hogy nem szép a pocid? Szép, kismamás poci! :)

Emi sajnálom a hányingert :( Próbáltál inni már citromos hideg vizet? Nekem az az elején nagyon sokat segített, sokkal jobb lett tőle! És ilyen melegben meg még jól is esik az embernek!

Bibar!!!!!!!!!!! :P Imádom őket egytől-egyig mindet! De főleg a tigrises pólót, meg a rénszarvasos rugit, meg a farmergatyót, meg a..... mindet :D Van benne gy olyan pici! Az a sárga kisautós! az van ráírva, hogy 56-os :shock: Ebbe belefér egy baba???????? Mutattam apának is őket, és kérdeztem, hogy el tudja képzelni, hogy pár hónap múlva ezekben a rucikban egy babácska lesz? Neki a kis kék pólóing tetszett nagyon, ő is ilyenekt hord, majd jól össze tudom öltöztetni őket! :D

Én meg megfőztem holnapi ebéd címén egy olyan kalóriabombát.... Gyümileves+ szilvás derelye :oops: Na ezt tudná meg a dokim....

Huh, nagyon beindultam a gyümilevesre, már betettem a kádba, hűljön mááááááááááááááááááááááááááááááááááár :D

zsofka83

Meme!
Így van ahogy a többiek is írják, hogy szép poci! Egy babát rejtő poci csak szép lehet....és nem az alakja a lényeg! ;)

zsófi!
Hú, nagyon fini ebédetek lesz!!

Én meg most ettem meg egy naaaaagy adag spenótot sok fokhagymával (edi! Savanyú dinnye nélkül. :lol: ) 2 tükörtojással. Leginkább moccanni se tudok! 8)

d.dodó

Nem is meséltem!
Képzeljétek, egyik kollegámnak tegnap megszületett a kisfia! 4450 gramm, és 53 cm :shock: Császározni kellett, mert nem fordult be a baba a szülőcsatornába. Mondtam neki, hogy szerintem jobban is járt a felesége ezzel....

zsofka83

Sziasztok kismamik!

Az elmúlt napokban csak olvasni volt energiám esténként, mert a munkahelyemen beindult valami őrület :(
Kedden engem is elkapott a letargia, amikor olvastam a júniusi kisfiút, aztán Edi sorait... úgyhogy én is csak bőgtem, mint egy gyerek.
Tegnap meg jól elaludtam visszaolvasás közben.... :oops:

Most próbálom visszaolvasni a mai napot, de előbb egy kicsit panaszkodok Nektek....
Képzeljétek lassan harmadik napja nonstop xarul vagyok a savtól. Itt a vége a torkomban és reggel is hányingerrel ébredek. :(
Annyira gáz. Már próbáltam mindenfélét, amit írtatok (persze patikába azért a salvus vízért még nem jutottam el), de az itthon fellelhető cuccok közül eddig semmi sem segít. :(

Botival is volt savam a várandósság VÉGÉN.... és ha 5 körül megvacsoráztam, akkor nem volt semmi gond....
Mostmeg..... hol még a vége???

Valaki mondjon valami okosat, mert ezt a helyzetet nagyon nehezen viselem. :cry:

Na megyek, olvasok tovább....

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Dóri, sajnálom a savat!
Meme buta vagy!!!! Szééééééééép a pocid!!!!!! Hát azért szerintem nem mi indítjuk a sort.Hát nem szerettem volna, de most azért nagy lehet a kockázat a rövid idő miatt, úgyhogy nem hepciáskodok, legyen úgy ahogy a doki a legjobbnak ítéli.
Na megyek olvasni, ma szerintem már nem leszek. Jó éjt!!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

holnapra kaptam időpontot terheléses vércukorra :oops:
5-ei hétre kérte a doki de holnapra kaptam. na mind1 :D
én most bevágok egy pizzát :D
apa elment dolgozni és nem hozott enni. szóval vagy rendelek vagy nincs semmi :shock: :D mert le ugye nem mehetek... :(

Kép
freyja

Utálom ezeket az elcseszett hormonokat! Itt bőgök egy fél órája, mint a hülye és nem bírom abbahagyni!

zsofka83

Dóri!
Nekem is sok volt a savam...lekopogom, mostanában nem....én bármikor fekszem le, és nincs is savam, egy Renni-t elszopogatok, és igy jó!!

zsófika!
Min sírsz??

d.dodó

Zsófka? :?: :shock:

Kép
freyja

köszi a poci dícséreteket! :)

Megjöttünk a kajcsiból, meg a bevásárlásból. Meg sétáltunk, nézelődtünk...olyan jó volt! :) Andalogtunk apácskával, bementünk egy bababoltba, olyan brendon féleségbe..olyan sok, klassz cuccot láttam!! Aztán persze nem vettünk semmit...de jó volt csorgatni a nyálam :)

Na most robogok apácskához, kicsit ideges a holnap miatt! :( Valahogy próbálom kényeztetni, hogy kicsit jobban érezze magát! :) Előre köszi a drukkokat!! :) Igyekszem jönni a hírekkel!!

Jó éjt!!! Szép álmokat!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

uton a pizzáááááááááááááááám :twisted: :P :lol:

Kép
freyja

Sziasztok!

Mia??

Niki! Nagyon ügyi vagy, hogy kész lettél mindennel :D Larával meg arra a verzióra kell koncentrálni amit szeretnél, és meglátod, minden a legnagyobb rendben lesz :P

Meme, ne csináld már! Csini poci :P De jó kis napotok volt :D Azért mennek a drukkok holnapra, hátha :wink:
Én is hozok egy képet :) Emmával 30 hetesen volt ekkora :roll: ez most kereken 26 hetes pocak:

Kép

Dóri! Savra nincs tippem :? Én is kínlódok... Du be mertem tolni 2 nutellás palacsintát és még mindig rosszul vagyok, ülve is égeti a nyelőcsövemet a sav :?

Bibar, mennek továbbra is a gyógypuszik!!!

Barbi

Kép

Kép
barbuss

hopp... pedig beforgatva mentettem el :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Zsofka: A citromos hideg víz jó ötlet...én citromos langyos teával próbálkoztam. :)
Imádom a gyümilevest!!! Kizárólag hidegen!
Miért sírsz??? :(

d76: Sajnálom, hogy nem vagy valami túl jól mostanában. :(
Nekem csak a mai nap volt borzalmas...de épp elég volt ez is!
Remélem hamarosan javulni fog a helyzet!!!

Emi

Emi

email4
Budapest

na még1x :roll:

Kép

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Na én lépek mára :) Jóéjt Mindenkinek :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss: Hűűűűűű, igazi kispasis poci!!! :)

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Húha, látom Edi kiadta a parancsot, úh. itt a pocakképfeltöltős hét! :D:D:D
Mindenkinek nagyon csini a pocakja. Bár engem is Edié és most Barbussé nyugtatott kicsit meg…
Hetekkel ezelőtt még nagyra nyílt szemekkel néztem, hogy Edi, neked mekkora gyönyörű pocid van… sztem mostanra utólértelek, ha le nem hagytalak… :D:D:D
Rakok majd én is fel képet (bár a közös mélre küldtem múltkor, de azok még a kicsipocis időszakból vannak, a frissebbik is 2 héttel ezelőtti és azóta lett brutál nagy a hasam)! Kilóban továbbra is plusz 7-nél járok.

Tegnap még azt is megállapítottam, hogy végleg elvesztettem a vizuális kapcsolatot az „alsó fertályammal”…. Mese nincs, tükör vagy semmi! :D:D:D

Linea negrám egyelőre nincsen. Botival volt, de sztem ott is csak később lett…

Barbuss! Örülök a jó (szervült haema…) híreknek és nagyon cuki a kép is! 8)

Meme! Neked mennek a drukkok holnapra…. najó, ha ennyit válogatsz, akkor keddre! :wink: És ne bohóckodj már, a Te pocid is nagyon szépséges!!!

Bibar! Jobbulást Olivérnek! Boti is tiszta takony két napja, de hál Istennek (kopp-kopp-kopp) úgy tűnik, csak megfázott a hirtelen jött jóidőben.

Mercy! Néha azért irigyellek amiért igazi meglepi lesz nektek a babótok neme! Ez olyan izgi! :oops:
És igen, igen, csatlakozom az előttem kérőkhöz: esküvői ruhát akarunk lááááááááááátni! Biztosan nagyon csini vagy!

Niki! Hát te sem semmi csajszi vagy hallode…. Ez a nagytakarítás. Le a kalappal…. Én örülök, ha nem rohangásznak a porcicák. De már csak egy hónap és én is itthon leszek. Akkor talán utolérem magam a lakással is. Tény a tény, azt a két sütit nagyonis megérdemelted! ;)

Emi! Ezek szerint nem csak én küzdök a hányingerrel…. sajnálom :( A jó cukorháziteszt azért bíztató!

Köszönöm Mindenkinek a savas hozzászólásokat! Lehet, hogy
akkor nekem is Rennie lesz a legjobb barátom mostantól…. :shock:

Mia, Zsofka! Mi történt?????

Zsofka! Kollégáék babája nem semmi…. Én folyton győzködöm Kata lányom, hogy ráér idekint megnőni, de egyelőre nem nagyon hallgat rám, önfejű a drágám… tiszta apja!
:roll: :roll: :roll:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Hát látom, időközben már senki sem került elő.... Úgyhogy én is jó éjt kívánok Mindenkinek!!!!
(Iszok egy kis citromos vizet még. Hátha... :cry: )

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

heni: nagyon szép a poci, csinos kismama vagy!!! és aranyos a családi kép :) kellemes ünnepeket!

barbuss: jaj de jóóóóóó, h eltűnt az a csúnyaság! éljen-éljen!! zalán nagyon aranyos!!!!! poci széééééép!!!!!

bébike: biztos nem lesz semmi gond a délutánnal, remélem azóta már megnyugodtál! (mire végére érek gondolom már jó híreket írtál!)

niki: most már pihenj! én attól is elfáradtam, ahogy írtad mikor-mit csinálsz! :oops:

moki: én semmi olyat nem látok a pocidon, amit írtál!!!!!! nagyon heles bérlak :)

bibar: remélem olivér jobban van, gyógypuszit neki!!!!!!!!

meme: miért mondasz ilyet a pocidra??? szép albérlet!!!!!!

emi: sajnálom a hányingert, öröm a pisi :lol: :oops:

most estére sajnos nálam is torlódik a sav, egyenlőre nem tudok lefeküdni :( itt kuksizok a nappaliban ülve, apa meg fent horkol, nélkülem :( úgy látszik ma ez egy ilyen nap!
jó éjt mindnekinek!

Kép
zsani78

Jó reggelt :lol: :lol: :lol:

Barbus
de szép pocak :lol: :lol: :lol:

Olivér jobban aludt,aranyosak vagytok hogy kérdeztétek,az orra nagyon folyik és köhög,de talán jobban lesz,ja és nem lett lázas!!!!!!!
ma megyek védőnő,háziorvos!

majd még jövök csak reggeli :wink: :wink:

ja és a vegyes albumba felraktam 50 db NEXT cuccot,gyönyörűűűek :wink: :wink:
a végén keressétek!!
http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... bumVegyes#

ebben!!fiú több van de van benne lány is!!

Pocak
szóltál hogy szólja ha van jó,hát ezt most nézd meg,tuti találsz a manódnak!!
és a többiek is :wink: :wink: :wink: :wink:

bibar

Jó reggelt csajok!

Este még lefotóztattam apával a megapocakot.
(Bár ő már fekvésben volt, úgyhogy kicsit furcsa a szög.... azért a lényeg látszik!) :D:D:D Kép

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Úgy nézek ki, mint egy naaaagy, virágos bálna! :D:D:D

Na megyek inkább készülődni.... Ma jön velem dolgozni Boti, asszem laza napot tartunk, úgyhogy jövök még!

Péntek van, jupiiiiiiiiiiiiii..... és hosszúhétvége!!! 8)

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Jó reggelt!

Barbus, Dóri, nagyon szép a pocakotok!!!!!!Mekkora már!!!!! De jó!Azt hittem csak az enyém nő ilyen eszetlen tempóban, de jó látni titeket is!!!! :D

Ma be akartam menni barátnőmet kimenteni melóból, meg csavizni egy kicsit, erre ilyen borult, felhős,vacak idő van.Pedig mára jóformán semmi dolgom nincs, csak mosni. Pedig a játszótér is......Ez az én formám!!!!!!

Na megyek is duzzogok tovább.Remélem ma lesztek sokat!!!! Szép napot mindenkinek!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jo reggelt Lanyok...
Most mar tenyleg mindenki tett fel pocakos kepet, igy en sem loghatok ki a sorbol, igerem ma krealok egyet es felteszem.
Barbuss, Meme, Dori: nagyon szep mind a 3 pocak..nekem nincs csunya poci amugy sem...ahol baba lakik az mind szep.

Irtatok a savat: par napja meg vagyok konnyebbulve, van egy pici sav, de nem veszes. Igy csak biztatni tudlak titeket, hogy jonnek.mennek a savas idoszakok, de nem allandosulnak. Fel voltam keszulve en is, hogy a vegeig mar igy marad, most egy konnyebb.

Bibar: koszi a pu-t. Olivernek sok sok gyogypuszit kuldok.

Tegnap extra kemeny volt a pocakom szinte egesz nap, nem tudom mi tortent. Igy felhivtam a dokinomet, mert ugye szerettem volna elmenni a szuleselokeszito tanfolyamra, de sajna nem engedett. Azt mondta szigoruan pihenes es agy...igy nem mentem, mondtam jo, majd Te elmondod mit hogy kell csinalni.. :lol: Nagyon rendes a dokinom, de szinte tutira veszem, hogy nem nala fogok szulni. Itt mindig az vezeti a szulest, aki epp ugyeletes. De azert nem adom fel a remenyt, hogy Ricsiket o fogja a vilagra segiteni.
Aztan delutan ,meglatogattak anyosek, es hat nagyjabol el is telt a napom...jo, mert most mar szep az ido, igaz ki nem mozdulok, de mindig tarva-nyitva nalam az ablak az agy mellett..a tavaszbol egyenlore ennyit elvezhetek csak. :roll:

Meme: megy a drukk

Szep napot mindenkinek Kismamik!
pocaklako

Meme én is drukkolok!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jó reggelt!
Barbuss, Dóri!
Nagyon szép pocakok!!

Nekünk volt egy kis összezörrenésünk este Atival. Sajna tegnapelőtt is, és ezért érintett szarul, hogy tegnap mindent ugyanugy eujra el kellett mondanom.... 1-kor már megelégeltem neki, hogy 8 (!!!!) órája nyomja a hülye számítógépes játékát.....délután 4-et, és este 9 től négyet. És azért idegesít, mert amikor meg feküdtem a kanapén, kértem, hogy egy kicsit jöjjön oda hozzám, akkor arra nem ért rá!! :( Meg délután én nem pihiztem, hanem mostam 2-től 6-ig, meg mosogattam, meg meglepit készítettem a barátnőmnek.
Nem tudom mit meg hol rontottam el.....azt mondta nem velünk van a baj, hanem vele....hogy nem tud magával mit kezdeni....oké, hogy szar, hogy julius óta itthon van munka nélkül, de ezt valahogy nem az egész családnak kéne megszívnia, legalábbis nem ilyen értelemben. Szóval mondtam ha már a negyedét velem/velünk töltené, akkor naggggyon happy lennék.
Na jó, kipanaszkodtam magam. :(

d.dodó

jó reggelt!

meme: drukk +++++++++++++++++

dóri: neked is csudiszép a poci, nagyon csinos vagy!!!!! :lol: :lol: :lol:

poci: örülök, h sav ügyileg jobban vagy, de sajnálom, h nem tudtál elmenni!

dodó: sajnálom a vitát! remélem, h ati elgondolkodik és többet foglalkozik veletek!!!

niki: lehet, h azért borult be, h kicsit pihenésre intsenek!!! ennyi takarítás, pakolás után biztos rádfér!!!! lazíts otthon manóval :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

edi!
Te merre jársz?? Tegnap délután óta nem voltál....pedig este is be szoktál nézni!!

d.dodó

nem tudom ti hogy vagytok vele, de az én kisfiam egész nap jön-megy :) már tegnap arra jutottam, h ha nem láttam volna a fütyijét is tudnám, h kisfiú! olyan, mint az apukája: folyton csinál vmit, ritkán képes megpihenni pár percre! hol a szeméremcsontom tájékán bököd, hol a bordáimat rúgdossa, aztán a gyomromat rendezi arrébb.... tegnap este már kicsit kivoltam tőle :) és még mi lesz, ha nőni fog....????? :shock:

Kép
zsani78

Nekem ma kell a torta rendelésemet megcsinálni, holnap reggel jön érte barátnőm.

d.dodó

majd kérünk képet, hadd csorogjon a nyálunk :)

Kép
zsani78

zsani!
Majd kaptok természetesen.....de az szerintem csak estefelé lesz! Aránylag azt akarom, hogy "friss" legyen, mert holnap fél 10 körül jönnek érte. Mégsem reggel 6-kor akarom sütni...így valamikor délután kezdem el.

d.dodó

Helló lányok:)

Dodó
24. hét GRATULAAAA, hivatalosan is a 6. hónap :D
Itt vagyok :D:D:D:D csak tegnap már ott volt az új lány, és mellettem volt végig, nézte a programokat és úgy nem tudtam jönni :D

Ma nem mentem dolgozni, mert nem keltem túl jól, a hülye torkom még mindig.... ma kipihenés van :D

Dóri
nem is naaaaagy :D szééép formás, tudoood, az jó ha naaagy, az jó ha dundiiiii :D:D:D:D:D:D:D
Ugyan ilyen felsőm van, imááádom, igazi klassz tavaszi színes :P
Vendég

Látom jönnek azok a pocakképek :D:D:D

Pocak? Anya maci? Niki? Maki? Tőletek is kérünk :P

Dodó majd ma fog tenni :P:P:P:P
Vendég

edi!
Köszi!!!!! :lol:
Kúráld csak magad, jó pihit neked mára! Terved is van valami, vagy csak az, hogy sokat írsz nekünk?? :lol:

d.dodó

Dodó
Hááát vannak tervek azért, amolyan sablon tervek csak. Postára kell mennem, meg Fressnapfba kutyának kajáért ilyesmi... De semmi megerőltető :D

Boti nagyon élénk volt, éjjel is felébredtem rá annyira rendezkedett a kis manóseggű... majd 6:20 kor már ébredt, mondtam is neki, hogy héééé ez nem lesz így jó, aludjon még... :lol: :lol: :lol:
Vendég

dodó: gratulaaaaaaaaaa 24!

Kép
zsani78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?