Sziasztok Lányok!
Tegnap nem voltam, és most hatalmas örömmel látom hogy megérkezett Rebeka baba!
Hatalmas gratulációm, kedves Gota, neked és az egész családnak, és kívánok nektek nagyon jó egészséget, sok tejcsit, sok boldogságot míg világ a világ!!!!!
No, és most magamról is, mert van mit
Rambóka,
sajnos nem állja meg a helyét a fenti velem kapcsolatban.
Én a metes kezelés 10 hónapja alatt 10kg-ot fogytam.
Sportban újrakezdő voltam, tehát 4 év kihagyás után tavaly kezdtem újra, a met mellé.
Ha összességében nézzük, akkor nekem pont a 3-as kezelés segített, klasszikus értelemben. És persze apának a műtét.
Meli, Hajni,
velem kicsit más volt a helyzet, mint Melinél.
Melinek a cukra csúszott.
Én szeptemberben hisztériáztam, de akkor nem a cukor miatt, hanem a terhelt inzu eredményem volt magasabb mint a kezelés elején, de többek között Hunci, Arkon és a doktornőm is megmondta, hogy nem azt kell nézni, hanem azt, hogy az éhgyomori inzum lejjebb ment, és a terhelt cukrom meg fejjebb, ami fontos volt, hogy meg legyen íz íve, mert terhelt cukor sem lehet 3.6 mint volt nekem először, mert az meg csökkent glükóz tolerancia. Az éhgyomori inzu meg először volt nekem 4, ami nagyon jónak tűnik, csak nem az én testalkatomhoz, ahhoz inkább a 2 (!!!)közeli a jó.
És amikor ezek összejöttek, akkor kezdődött az igazi javulás.
Nem látványosan, mert ugye a ciklusaim soha nem álltak be, de belül igenis sokat javultam, csak nem éreztem.
Ennek eredményeképpen ma 10 hét 1 naposak vagyunk
Tegnap szabit vettem ki, a laborban kezdtem, majd a védőnőhöz mentem. Nagyon közel van a védőnői hozzánk, és nagyon jófej csajt fogtam ki, örülök.
Vérnyomás rendben volt, csinált egy vizelettesztet, ami színes skálán mért kb. 15 értéket, mind tökéletes volt.
Egyedül picit vékonynak talált, kérdezte hány kg vagyok, mondtam 52, ha nem híztam a babával már.
Hát ráálltam a mérlegre, ruhástul 49,5 kg, szóval fogytam. Na de majd bepótolom!!!
Aztán pedig...
No, bevallom töredelmesen, nem bírtam ki még 1 hetet a kontrollig!
Már 4 hete nem láttam a minikét, és pont bejött egy pici extra lóvé, szóval szaladtam a 4D Genezisbe...
Hát, Csajok, 4 hete egy 5mm-es kis pulzáló pöttyöm volt, amiből mára egy 3,1cm-es, teljesen babaforma kis tünemény lett!
Meg van neki két keze, lába, lábán pici lábfeje. Van köldökzsinór, benne szépen áramlik a vér, a placenta jó helyen tapadt. Van kis álla, orrocskája, könyöke, térde, és már nagyon aktívan mozog!
Tudja nyújtogatni a pici kezecskéjét, meg rugdalózni, de persze még min. 8 hétig nem fogom érezni, gyenge még mint a pillangó szárnya. De olyan édesen hintáztatta magát fel és le!
175-ös volt a szívfrekvenciája, tökéletes, mint apjának amikor a szigeten tempót fut.
De tényleg nem szeretik ezek a kicsik az Uh-t, félnek tőle, mert elkezdett csuklani. Ez komoly, a szonográfus is megmondta, hogy csuklik a minike. No, akkor abbahagytuk.
Legközelebb 4 hét múlva megyünk oda, akkor azt ígérte, jó eséllyel meglesz a neme ezen a jó gépen!
Előtte még genetikai UH az sztk-ban, de megbeszéltük, 23 évesen nincs mitől tartanom
Mindezek után, használtan innen a fórumról bevásároltam egy szatyor kismamaruhát, és kismama divatbemutatót tartottam apának, nagyon odavolt!