Új privát üzeneted érkezett!

Helló Zazzykám, itt is. :lol:
Már megint egyszerre majdnem.......

hajni...
Budaörs

És micsoda laptetőőőőőőőőőőőőőőőőő :lol: :wink:

Kép
Kép
zazzy

Jajj Lányok!

Nagyon köszönöm, akkor meg is nyugodtam.
Pedig már teljesen elhittem, hogy diabéteszes vagyok!
Tiszta ideg voltam!
De most tuti a hormonjaim játszanak az idegeimmal! :wink: :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli!
A pé is csúszhat ám ettől.....Nyugiiiiiiiiiiiiii :wink:

hajni...
Budaörs

Hajni,
mármint mitől?
Mert én pére nem várok! :oops: :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Ja, és Hajnikám, tessék rendesen mérni, mert így nem tudjuk, melyik nap fogan majd a gyermeketek! :P

Lányok!
Eclipse rossz eredménye melyik oldalon van?Nem tudja valamelyikőtök?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

hupsz, akkor bocsiiiiiii, valakivel összekevertelek.....valahogy ez rémlett

mérek én mérek, csak tudod a hétvégén semmi értelme nem volt, mert nem igazán sokat aludtam, vasárnap konkrétan akkor feküdtem le amikor mérni szoktam...szombaton meg alapból elfelejtettem.... :oops: :lol:

mostmeg takonykór van némi hőemelkedéssel ha úgy van kedve....amúgy meg nem arra gyúrok hogy tudjam a fogantatás időpontját, hanem hogy múkodom é, ééééééééééted??? :lol:

egyébként meg aranyos volt az utcsó megjegyzésed, köszi :)

eclipse eredményesét nem tudom ....

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok.
Röviden magamról: 29 éves vagyok, 2008. decemberében hagytam abba a fogamzásgátlót mondván, hogy lassan jöhet a baba. Nem próbálkoztunk azonnal, viszont 2009. júniusától már szerettünk volna babát. Mivel éreztem én, hogy nem olyan a mensim, mint régen, így elmentem dokihoz, aki nyugalomra intett, mondván ráérünk még, majd később elküld hormonvizsgálatra, ha addig nem jön össze a baba. Novemberben elmentem megint, akkor csinált egy uh-t, pont látott egy domináns tüszőt, így megint nem küldött kivizsgálásra, azt mondta, h nem indokolt.
Végül idén februárban úgy döntöttem magam veszem kézbe a sorsomat, elmentem a debreceni Mensmentisbe, ahol megállapították, hogy IR-em van és a hormonjaim közül az FSH az egekben volt. Felborult az LH/FSH arányom, de nem az LH-m a magasabb, hanem az FSH-m. Az IR-re kaptam metet, most azt szedem 2*850 mg-ot. A magas Fsh miatt meg kellett ismételnünk a vizsgálatot, ez hál' Istennek, már jobb értéket mutatott. A doktornő azt mondta, hogy az IR felborította a hormonjaimat, valószínűleg indulgat a peteérésem is, mert volt pozi lh tesztem az elmúlt 2 hónapban mindkétszer (előtte sohasem) és uh-n is követtük a tüszőket.
A mostani vv eredményem szerint a TSH-m is elindult felfelé, doktornő szerint ez is tipikus PCOS tünet... Ahogy beindul a pé, a TSH is megindul sajnos.
Amúgy 158 cm vagyok és 51 kg, sohasem gondoltam, hogy PCOS lehetek, mert nem volt erre jellemző tünetem, max a picit aknés bőröm.
Hát itt járok most, remélem sikerül rendberakni a hormonjaimat és hamarosan megérkezik a baba is.
Addig is szeretnék tőletek tanácsot kérni és tanulni... Mit, hogyan csináljak a siker érdekében.
Igyekszem megismerni benneteket és nagyon köszönöm a segítségeteket előre is.

chrissy81

gota :?: :?: :?:

chrissy!
üdv itt :)
én tanáccsal nem szolgálhatok... nekem eddig semmi nem jött be :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Gota Rebeka babája úgy döntött, hogy a mai napon feladja eddigi biztonságos mentsvárát, s megnézi a tavaszi napsütést és ezt a ronda, zord világot.
11.48 perckor érkezett 3650 grammal és 55 cm-rel.

Nagyon jó egészséget kívánok az egész családnak!!

Kép
timcsi82

Gota! Gratulálunk!!!! Nagyon boldog életet kívánunk kicsi Rebekának!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Gota, Gratulálok Rebeka babához!
Sok tejcsit és nyugodt éjszakákat! :D
mókica

Gota!
Hatalmas gratula!!!!Aztaaaaaaaaa szép nagy baba Rebeka!Jó sok tejcit neki,neked gyors felépülést,és nyugis éjszakákat!

Lányok hadd mutizzak már valamit,úúúúúúúúúgy örülök :oops: na meg lassan itt erősítem majd a próbálkozók táborát :wink:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 07200_.png

Szerintem ez az első pé-m szülés óta és biztos vagyok benne,hogy a 15-én elkezdett met segített :D brutális is volt,hányinger,hasfájás,pedig nekem ilyenek sosem voltak.

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Gota!
Gratulálok Rebekához, szép formás baba lehet!Sok sok egészséget, tejcsit és nyugodt alvást kívánok babának, mamának és apának!!!

Chrissy!
Üdv a csapatban!Jó helyre jöttél! :wink: amiben tudunk, segítünk, kérdezz bátran!

hajni...
Budaörs

gota!
gratulálok :)
Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Gota!

Gratulálok!
Látom ez a hülye front, ami megbolondította az összes kölyköt az oviban, Rebekát is kicsalogatta végre. :D
(apa megnyugodott? :wink: )
Aludj, amennyit csak tudsz, otthon úgysem lesz rá sok lehetőség!

Eclipse!

Tudom, h. eső után köpönyeg :D , de véletlenül megtaláltam a cikket, amit a zebrád előtt említettem.

"A fejlett országokban is ismert az a jelenség, hogy intenzíven sportolóknál és balett táncosoknál, főleg olyan nőknél, akik az első havi vérzés beállta előtt kezdték el a rendszeres tréningeket (Gray, 1992; Genazzani és mtsi., 1992), a menstruáció 2-3 évet késhet. Gyakori a másodlagos amenorrhea intenzíven sportoló nők között is, ilyenkor anovulációt és egyéb zavarokat lehet kimutatni a gonádikus tengely működésében. A gyakoriság 4-66%, sportágtól függően, leggyakoribb futóknál (Maffulli és mtsi., 2002). A zavarok legenyhébb formája a luteális fázis zavara, amikor a menstruáció még látszólag normális, ám terhesség már csak kis valószínűséggel jöhet létre, a megrövidült peteérési szakasz, és a rendellenes ovulációs szakasz miatt. Másik gyakori következmény az oligomenorrhea, amikor a menstruációs ciklus hossza meghaladja a 35 napot (Maffulli és mtsi., 2002), s végül az amenorrhea. Mérések szerint edzések után csökken a Gonadotropic Releasing Hormone (GnRH) pulzáló aktivitása, aminek következtében csökken a Foliculus Stimuláló Hormon (FSH), és a Luteinizáló hormon (LH) szintje (Maffulli és Arena, 2002), minek egyik következménye az alacsony ösztrogén szint.
Szintén tapasztalat, hogy az edzések elmaradásával a problémák spontán rendeződnek. Van der Spuy (1985) összefoglalója szerint a női testnek kb. 22% zsírt kell tartalmaznia a pubertás beindulásához, ill. a normális menstruációs ciklus fenntartásához. Frisch és McArthur (1974) 17%-ra becsülte a test zsírszövet százalékát, amely szükséges az első menstruáció megjelenéséhez, és álláspontjuk szerint 22%-os szint szükséges a ciklus fenntartásához. E megfigyeléseket foglalja össze Frisch (1990) a "kritikus zsírtartalom" modellbe, mely szerint a nők arra szelektálódtak, hogy csak akkor termékenyülhessenek meg, ha testük tartalmazza a magzat növekedéséhez szükséges megfelelő mennyiségű tápanyagot."

http://www.pszichoterapia.tenyek-tevhit ... ulmany.htm

Ezek szerint elérted a kritikus zsírtartalmadat. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Gota!
Nagyon-nagyon gratulálok! :)
Sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Sziasztok Lányok!

Tegnap nem voltam, és most hatalmas örömmel látom hogy megérkezett Rebeka baba!
Hatalmas gratulációm, kedves Gota, neked és az egész családnak, és kívánok nektek nagyon jó egészséget, sok tejcsit, sok boldogságot míg világ a világ!!!!! :D :D :D :D :D :D

No, és most magamról is, mert van mit :D

Rambóka,
sajnos nem állja meg a helyét a fenti velem kapcsolatban.
Én a metes kezelés 10 hónapja alatt 10kg-ot fogytam.
Sportban újrakezdő voltam, tehát 4 év kihagyás után tavaly kezdtem újra, a met mellé.

Ha összességében nézzük, akkor nekem pont a 3-as kezelés segített, klasszikus értelemben. És persze apának a műtét.

Meli, Hajni,
velem kicsit más volt a helyzet, mint Melinél.

Melinek a cukra csúszott.

Én szeptemberben hisztériáztam, de akkor nem a cukor miatt, hanem a terhelt inzu eredményem volt magasabb mint a kezelés elején, de többek között Hunci, Arkon és a doktornőm is megmondta, hogy nem azt kell nézni, hanem azt, hogy az éhgyomori inzum lejjebb ment, és a terhelt cukrom meg fejjebb, ami fontos volt, hogy meg legyen íz íve, mert terhelt cukor sem lehet 3.6 mint volt nekem először, mert az meg csökkent glükóz tolerancia. Az éhgyomori inzu meg először volt nekem 4, ami nagyon jónak tűnik, csak nem az én testalkatomhoz, ahhoz inkább a 2 (!!!)közeli a jó.
És amikor ezek összejöttek, akkor kezdődött az igazi javulás.
Nem látványosan, mert ugye a ciklusaim soha nem álltak be, de belül igenis sokat javultam, csak nem éreztem.

Ennek eredményeképpen ma 10 hét 1 naposak vagyunk :D :D :D :D

Tegnap szabit vettem ki, a laborban kezdtem, majd a védőnőhöz mentem. Nagyon közel van a védőnői hozzánk, és nagyon jófej csajt fogtam ki, örülök.
Vérnyomás rendben volt, csinált egy vizelettesztet, ami színes skálán mért kb. 15 értéket, mind tökéletes volt.
Egyedül picit vékonynak talált, kérdezte hány kg vagyok, mondtam 52, ha nem híztam a babával már.
Hát ráálltam a mérlegre, ruhástul 49,5 kg, szóval fogytam. Na de majd bepótolom!!! :D

Aztán pedig...

No, bevallom töredelmesen, nem bírtam ki még 1 hetet a kontrollig!
Már 4 hete nem láttam a minikét, és pont bejött egy pici extra lóvé, szóval szaladtam a 4D Genezisbe...

Hát, Csajok, 4 hete egy 5mm-es kis pulzáló pöttyöm volt, amiből mára egy 3,1cm-es, teljesen babaforma kis tünemény lett!

Meg van neki két keze, lába, lábán pici lábfeje. Van köldökzsinór, benne szépen áramlik a vér, a placenta jó helyen tapadt. Van kis álla, orrocskája, könyöke, térde, és már nagyon aktívan mozog!

Tudja nyújtogatni a pici kezecskéjét, meg rugdalózni, de persze még min. 8 hétig nem fogom érezni, gyenge még mint a pillangó szárnya. De olyan édesen hintáztatta magát fel és le!
175-ös volt a szívfrekvenciája, tökéletes, mint apjának amikor a szigeten tempót fut.

De tényleg nem szeretik ezek a kicsik az Uh-t, félnek tőle, mert elkezdett csuklani. Ez komoly, a szonográfus is megmondta, hogy csuklik a minike. No, akkor abbahagytuk.

Legközelebb 4 hét múlva megyünk oda, akkor azt ígérte, jó eséllyel meglesz a neme ezen a jó gépen!
Előtte még genetikai UH az sztk-ban, de megbeszéltük, 23 évesen nincs mitől tartanom :D

Mindezek után, használtan innen a fórumról bevásároltam egy szatyor kismamaruhát, és kismama divatbemutatót tartottam apának, nagyon odavolt! :lol:

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse!
De jó volt olvasni a soraidat!Csak úgy süt rólad a boldogság,és bizony-bizony,ilyenkor már komoly kis emberpalánták!Emlékszem mekkora élmény volt nekünk is apájával a 12 hetes uhu :D
Egyébként jól vagy?Semmi kellemetlen tünet?

Kép
Kép
zazzy

Zazzy,
hát tul.képpen már írogattam korábban, hogy mikor mit is érzek aktuálisan.
A nagyon durva hányások engem elkerültek.
Az émelygés az volt, de sokat segített a B6 vitamin. Volt-van pociszurka, reggelenként a legrosszabb, akkor szédülés, gyengeségérzet, "metrón lógva túlélés" - ez a legrosszabb az egészben, csak ismételgetni tudom, reggel metrózni. Halálom.
Éjszakai 2x felkelés pisilni. Aluszékonyság világrekordja nálam - szülni ébresszetek fel :wink: este 8-tól regegl 6-ig alszom, 10 órát, és éjféltájt meg 3 óra tájt kel pislni.
Kívánósság a köbön, meg undorok dolgoktól.
Néha kis hiszti, nyirmogás, hangulati ingadozás.
Összességében - elég ahhoz, hogy érezzem, hogy babás vagyok, de nem olyan rossz, hogy ne bírjak dolgozni, stb :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Gota!

Hatalmas gratula nektek, nagyon várom már az első fotókat Rebekáról. Sok tejcsit, és nyugalmas éjszakákat kívánok.

Kép
mók

Sziasztok!

Én új vagyok, egy halom kérdéssel: az én éhgyomri inzulinom 5,6 volt, amikor kiderült az IR-em. A 60' inzulinom 88, a glükóz pedig 9,6, a 120' inzulin 67 lett, a glükóz pedig 6. A következő hónapban hormonvizsgálat volt, ott néztek egy éhgyomri inzulint, de nem terheltek meg, ott már 2 alá ment az értékem. Akkor ez most jó? Mert én is 51 kg vagyok. Nekem rendezettek a ciklusaim, mindig időre megjön 25-28 nap, de nem az igazi a vérzés, innen tudtam, hogy baj lehet. Mikorra várhatom, hogy rendeződnek a dolgaim?
Tudom, hogy nagyon nehéz ezt megmondani és nem is akarok türelmetlennek tűnni, de a tapasztalat mit mutat?
Ja, és ti honnan tájékozódtatok a diétával kapcsolatban?
Ne haragudjatok a sok kérdésért.

Gota, ismeretlenül is tiszta szívből gratulálok kislányod születéséhez!

chrissy81

Szia Chrissy,
a tapasztalat nagyon sokféle.
Általában az az igaz, hogy aki jelentős súlyfeleslegtől szabadul meg, az hamarabb és látványosabb változásokon megy keresztül, mint a vékony PCOS-ok.
3 hónaptól 1 évig tart az az időszak, ami alatt már be kell indulniuk a dolgoknak.
Az IR egyértelmű nálad, arra metformint szedni, diétázni, mozogni kell.
Írtad hogy ciklusod van, de peteérésed van-e? Hozzá tartozó progeszteron szint? Tesztoszteronnal mi a helyzet?
Ezek mind fontos, tisztázandó témák.

Szem szerint 10,5 hónap 3-as kezelés után estem teherbe, bár rendszeres vérzésem sosem lett, ám peteéréseim voltak, jó progeszteronnal. Hozzáteszem, hogy nálunk még apácskánál is súlyos gondok voltak, így annál jobban örülünk hogy összejött.

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse, metet kaptam 2*850 mg-ot szedek, a mozgással nincs gond, az megy, diétát próbálom tartani, bár még sok mindent csak próbálgatok. 1,5 kg-ot fogytam a 2 hónap alatt, mióta szedem a metet. Peteérésem mintha beindult volna, mert mióta szedem a metet azóta van pozitív lh tesztem, előtte sosem volt. Progeszteront néztek a múlt hónapban, 18 volt a 21. napon. Nem rossz, de lesz ez jobb is. Az előtte lévő hónapban pedig uh volt, akkor láttak 21 mm-es tüszőt. Tehát mintha indulgatna. Valószínűleg előtte nem volt pé-m.
Tesztoszteronom jó volt, 1,66. Legalábbis azt hiszem, hogy ez jó.
Mit szólsz hozzá?
Most fogjuk nézni a progeszteront minden hónapban. Tsh-m emelkedett, azt is csekkoljuk, hogy gyulladás van-e? Most 2,325, de 2 hónap alatt 0,7-et ment fel.
Köszönöm a segítséget Eclipse és mindenkitől szívesen veszem a tanácsokat, segítséget, ötleteket, meglátásokat.

chrissy81

Chrissy,
teljesen jó úton jársz én szerintem! :D
Az LH teszt önmagában lehet csalóka, de a 21mm-es tüsző, az már igen!! :D Ha legközelebb ilyet láttok, azonnal kérj egy tüszőrepesztő szurit, és apácskára fel :wink:
A progi szint is tényleg alakulóban, majd 30 körül lesz babaragacshoz biztos.
A havi proginézést, meg a cikluskövető UH-kat én jó ötletnek tartom. Teljes hormonsort elég negyedévente vagy még ritkábban, terhelt inzut, cukrot meg sztem fél évig ne is ismételj, mert az elején jó össze-vissza lehet az eredmény, átmeneti romlás, stb, ami csak kizökkenti az embert.
Szóval jól csinálod, remélem mások is megerősítenek ebben nemsokára.

Eclipse
eclipse
Budapest

Gota,
hatalmas gratula Rebeka érkezéséhez!
Sok tejcit és egészséget, boldogságot kívánok Nektek!

Chrissy,
üdv köztünk!
Isten hozott!
Nézegetem a görbéidet, és látom, szép peteéréseid vannak!
És a luteális fázisod is szép hosszú!Ha betartod a 3as kezelést, nem lesz itt gond, hidd el!

Lányok!
Ma volt mérlegelés, nézzétek csak a vonimat! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

sziasztok,

a pajzsmirigy topikok meghaltak, ezért ide jöttem segítségért; ha valaki küzdött pm problémával terhessége előtt, adjon tanácsot (vagy irányítsatok jó topikba, amit én nem találtam meg). végleges műtét vagy bizonytalan kimenetelű gyógyszerezés? ez itt a kérdés.

köszi!
lampaernyo

Meli!
Ügyi vaaaaaaaaaagy!!!! :wink: Jól emlékszem hogy ez -2kg?

Eclipse!
Tényleg hihetetlen boldogság, nyugalom árad a soraidból. Bevallom kicsit meg is könnyeztem, amilyen csodálattal írsz csodababátokról!
Jó látni, hogy boldog KISMAMA vagy! :wink: :D

hajni...
Budaörs

lampaernyő!
mi a problémád? alul- vagy túlműködés

hajni...
Budaörs

Lámpaernyő: nekem pm alulműködésem volt/van. Egy éve kezelve van gyógyszerrel, így most megfelelő értéket ad!

Kép
timcsi82

amúgy én alulműködöm, de túl is működtem mikor sok volt a bogyó.meg kell találni a megfelelő adag bogyót és semmi gond nem lesz!

hajni...
Budaörs

Hajni,
köszi!
Igen, 2kiló, 2hét alatt!
Előtte stagnáltam!
Január vége óta ment le ez a 8kiló, és végre így most 80kiló alá kerültem!
Nem is emlékszem rá, mikor voltam ennyi!Szerintem még az előző évezredben! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli!
Gratula! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Gota!

Nagy gratula...mi meg itthon, anyukám élvezkedik :)

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Na, meglett az inzu eredményem is, hát valami katasztrófális!
100fölötti lett a 60perces is, meg a 120perces is!
De amiket még mellette néztünk (hemoglobin a1c, c-peptid)ezek mind jók, úgyhogy valószínű a fogyásom, meg a diéta most kezdi helyrerázni a szervezetemet, mert lettek szép ciklusaim pé-vel!
Úgyhogy nem idegesítem magamat rajta, annyi, hogy kérek majd a ments-be időpontot, és elmegyek egy megbeszélésre!
De érzem, hogy jó úton járok.
Hát, tényleg kár volt ez a vérvétel, mert csak felhúztam magamat rajta!

Va, viszont az éhgyomri cukrom, és az éhgyomri inzulinom is majdnem a felére csökkent!
Az inzulinom eddig sosem volt 10alatt, most meg 7es lett!
Na jó, befejezem, megyek dolgozni!

Puszi mindenkinek!

Aisha,
de jó, hogy itthon vagytok!!!!!!!!!
Pihizzetek jó sokat!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Gota: szivbol gratulalok Rebekahoz!

Kép
deepgirl

Sziasztok!

Kórházban vagyunk Bogival, tüdőgyulladása van. :cry: Tegnap délután jöttünk be az ügyeletre, mert nem tudtam lenyomni a lázát. Azóta itt vagyunk.
Szegénykém nagyon kivan már, a sok vizsgálattól, infúziótól, bökködéstől. :cry: Ma reggel már egy szimpla tüdőhallgatásnak is sírt, az inhalálásnál meg ordított, úgy kellett lefogni. Tök bizalmatlan lett minden köpenyessel.
Azt mondja a doki szerinte kb. 5 nap leszünk bent, de ez változhat.
Én ma reggel kicsit megilyedtem, mert eddig soha de most hánytam egy hatalmasat, hirtelen jött, alig értem ki a wc-re.
Remélem nem kapok el semmi!!!!!
Apával azt beszéltük, ha Bogi körül lenyugszanak a dolgok, és már nem lesz annyi baja, akkor lecserél, talán már pénteken. Most amúgy külön vagyunk egy szobában, és amíg nem muszály nem raknak ide senkit, miattam.
Így ma a Tapolca ugrott, most kajtathatok utróért. :evil:
És persze sokszor eszembejut a kicsimanó, hogy remélem erős baba!!!

puszi!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Gratulálok a kicsi lányodhoz!

Aisha!
Jó hogy itthon vagytok. Vigyázz a lányodat most kényeztetik.

Lucizs!
Jobbulást Boginak.
Kismanónak nem lesz semmi baja. Rendes a kórház, hogy külön szobát kaptatok.

Meli!
Szépen fogyózol!

Eclipse!
Nagyon édes a babád!

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok, sok Locsolóval.
franci

Lucuzs,
bas...s!
Szegény Bogi!
Millió gyógypuszi Neki!
És a picurkátoknak nem lesz semmi baja, hidd el!NAgyon jó helyen van Ő a pocidban! :D

Franci,
hogy vagy?
Ciklusod hogy alakul?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lucuzs!
jobbulást Boginak!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok! Bogi most készül elaludni, vagy már el is aludt, szóval tudok jönni kicsit. Bár hulla fáradt vagyok, múlt éjjel kicsit több mint 4 órát sikerült aludnom.
Bogi ma már teljesen a régi, életvidám, játékos, tegnap éjjel óta láztalan, csakhát az a fránya köhögés, ha rátör, alig bírja abbahagyni.
A dokik ma már min. 5 napot mondanak. Én nem tudom itt bírom-e hagyni, de lehet nem is lesz muszály, mert azóta is egyedül vagyunk, gyerekkel gyakorlatilag nem érintkezünk.
Holnap hívom a soproni dokimat utró ügyben, meg jó lenne szombatra kisírni egy uh-t, akkor rendel. A párom azt mondta, akkor maradhatok Bogival, ha megnéz a doki és minden rendben... én érzem, hogy így van!
Messze még a gyógyulás, lesz idő uncsizni.

Meli! Hatalmas gratula ehhez az újabb 2 kg-hoz!!! :lol:

Puszi mindenkinek!

Aisha! Érzem is a közelségedet! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, jobbulást Boginak!

Meli ügyi vagy a fogyással!

Nálam semmi extra, vérnéni érkezik az éjjeli gyors vonattal, párnapot itt nyaral majd megy a következő állomásra.... 29-30napos ciklus.
mókica

Lucuzs,
örülök, hogy Bogi jobban van!
Próbálj meg azért pihenni majd egy kicsikét!

Mókica,
örülök, hogy taliztunk!Jó volt dumcsizni egyet! :P :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli, én is örülök, hogy taliztunk és dumcsiztunk. Remélem lesz még rá lehetőség.

Aisha, azt elhiszem hogy kényeztető hadművelet van Anyukádnál. :lol: Puszi Neked.
mókica

Sziasztok!

Hátha érdekel valakit:

Eladó 1 doboz avandamet 2mg/1000 mg (56 szem, bontatlan doboz). 2012. 03 hóig használható fel.

Ha érdekel, privit írjatok.

Matchi
matchi

Sziasztok!

Gota! Sok szeretettel gratulálok Rebekához, jó egészséget és sok boldogságot kívánok az egész Családnak!

Lucuzs: írtam privit!
Vendég

Sziasztok!

Felhívtam a dokimat, hogy kérjek időpontot holnapra magánba, de sajnos nem rendel. Megbeszéltük, hogy átmegyek hozzá fél 1-re rendelésre, a szomszéd épületbe. Addig apukám bejött Bogihoz.
Megvizsgált, minden ok, a babó 2 cm-es, élénk szívhang, és magzatmozgás látható, bár azon a gagyi uh-n én csak egy pacát láttam. Mindent megbeszéltünk, írt utrót, de utólag látom, hogy csak egy dobozzal, de így talán kihúzom a maradékokkal 12-ig, amikor megyek terhestanácsadásra.

Viszont nem javasolja, hogy bent maradjak a Bogival, így csere lesz apával ma délután. Nagyon nehéz lesz! :cry: Persze, majd látogatni jövök, de akkor is! :cry: Tudom, ez most muszály.

pussz!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Bogi már jól van, köhög csak, de még jó darabig maradnia kell, most már a 7 napot emlegetik, és még csak a 3.-nál tartunk.

Most már itthonról írok, mert a nődokim kiparancsolt a kórházból, mostantól apával van bent Bogi, én látogatni megyek max. :cry:

Hát mit mondjak, ez iszonyú, üres házra hazajönni, mindenhol Bogi dolgai henteregnek... :cry: :cry: :cry: már kibőgtem magam, egyszer...

Ez most nagyon kemény lesz nekem, ilyen helyzetben még sosem voltam, Bogit többször kellett már nélkülöznöm, de eddig mindig én kerültem kórházba, nem ő.

Próbálok a babóra koncentrálni, mert ezt az ő védelmében tesztem, de egyenlőre nagyon nehéz... a párom elmagyarázta, hogyan tudom túlélni :roll: : egy kis házimunka, fürdés, majd ágyban tv-zés beájulásig. :D Ki fogom próbálni!!!

pussz!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
KITARTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!!!Elhiszem,hogy nagyon nagyon nehéz,de te is tudod,muszáj!Fogadd meg a férjed tanácsait,persze házimunka csak óvatosan!!! :wink:
Boginak pedig mihamarabbi jobbulást!!!Tüdőgyulladás ált. tényleg min. 7 nap :(
Gyógypuszi neki!!!
Megy innen a sok sok ++++++++++++++++++++++++++++ és hipp-hopp meggyógyul!

Kép
Kép
zazzy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?