Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Twist,

Danika 1 hetes volt amikor én fodrászhoz mentem, még a szülés előtti időpontom megvolt, és mivel Danci 3 héttel hamarabb jött a párom mondta, hogy nyugodtam menjek el mert apukámmal ketten vigyáznak a kicsire.
Jártam fogorvoshoz is, de csak a legszükségesebb dolgokat csináltattam meg, mert párom is nagyon sokat dolgozik és nem egyszerű megszervezni a felvigyázást.
Gyakorloljatok szorgosan, lényegében Dorkának kell megtanulnia hozzátok alkalmazkodni, és neki könnyebben is fog menni mint nektek
:wink:

Vius,

sajnálom, biztos, hogy a fogzás miatt ragaszkodik Darinka ennyire hozzád, kitartás!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Boni, sajnálom, pedig nagyon drukkoltam. Olyan megható volt amit irtál elpityeredtem. :cry:

Viki, köszi a képdicséretet. Hogy van Lackó fickó??

Kép
pgsuska

Halihó!

Twist!
Gyakorlatozzatok minél többet! Neked is nagy könnyebbség lesz hidd el! Meg kell tanulni elszakadni a babától.

Zsuzsám!
Lalus jól van, élvezi a tavaszt. Napi 2szer pörgünk lent, egyre többet. Ahogy feljövünk mindig hasra vágja magát és mondja, h csucsu :shock: :lol:

Ti jól vagytok? Hogy van a kis gyaloglód?

Vius!
Kitartást nektek!
Próbáljátok ki a borostyánláncot, hátha megkönnyíti a fogzási mizériát. Homeós szereket próbáltál már rá?
20150601134430

Moncsi!
Én is csak bimbóvédővel tudtam szoptatni az elején.

Nézz +an előre, h Dávid manóval sokkal könnyebb lesz!
20150601134430

Sziasztok

BONI
Hát én gratulálni jöttem "volna" mert a minap amikor beszéltem a Monic-kal még más volt a szitu. :(
Nagyon sajnálom hogy nem maradt meg a bébi. Remélem hamar kárpótol az élet egy másik babával. Fel a fejjel. Már ez is valami hogy spontán is lehet babátok. Milyen fura az élet hogy már indultatok volna újra inszemre és közben beköltözött. Köv. hónapban is ijesszétek meg hátha megint sikerül de most készüljetek fel utrókkal, stb. hogy meg is maradjon. Ügyeskedjetek! Szurkolok!

Én továbbra is hulla vagyok még mindig tart a nagytakarítás. Ma pl. egyik kezemmel a szőnyeget sikáltam a másikkal a babakocsit ringattam magam mellett.
Aztán jött anyósom feltartani, de végülis már addigra úgyis olyan fáradt voltam hogy inkább leültem és hallgattam a beszámolóját.
A törp most alszik a hintában. Pont ebben a pillanatban akartam feltenni a teszveszre mert mostanában nem szeret benne lenni mert mindig fel akar ülni. De most anniyra kifáradt a nagy hasrafordulgatásba hogy hamar elaludt benne.
Ahogy leteszem egyből hasrafordul ezt csinálja velem már hetek óta és aztán hisztizik mert elfárad a nyaka.
Amúgy hihetetlen alvókája van. Tegnap este 8 után valamivel alig bírtam beletuszkolni a kaját mert elaludt rajta, majd reggel kb. negyed 9-kor már elkezdtem pakolászni körülötte hogy ébredjen már fel. 12 órát nyomta folyamatosan.
Tegnap mondjuk két oltást is kapott lehet az ütötte ki ennyire, de lázas nem volt. 37,3 volt a legmagasabb.
A sinlacot úgy kajázza hogy hangosan röhög közben. Imádja.
Bevág sokszor másfél adagot belőle mert nem elég a 200.
Persze utána meg nem akarja meginni a tápszert. Várja a kanalat. Nagyon ügyesen eszik kanállal. Alig van pár csepp az előkén.
A doki benyomta a fapálcát a szájába arra is azt hitte kanál és ráharapott. :) A kis zabagép. 7 kiló felett van, 67 cm.
Eltettem a 62-es ruhákat az 56-osok mellé.
Még némelyik jó volt rá de már igencsak feszült hosszában. Széltében még bőven belefért volna.
Vettünk egy manós tavaszi sapkát, nagyon édes benne. Az összes vékony sapka ami volt neki már mind kicsi. Van kettő ami még jó rá de azokban olyan kis szopott gombóc feje volt pedig mindenki azt mondta aranyos benne. nekem ez a manós jobban teccik

TWIST
Még én sem mentem el itthonról a baba nélkül max. ha anyukám itt van de fél óránál többet soha.
Épp számolgattam lassan fél éve nem voltam fodrásznál.
Már úgy nézek ki mint a lefosott kilóméterkő.
Ha megjön a gyedem asszem alvásidőben felmegyek mert már tényleg nagyon gáz. Főleg hogy hullik csomóban.
De lehet hogy lehívom a fodrászt (barátnőm) házhoz.
Tök jó mert 3 jó barátnőm van közülük egyik fodrász másik kozmetikus így simán eljönnek ha kérem. Persze azért nem teljesen ingyen, de kb. feleáron szépülök mint ti :)
Sőt a fodrász barátnőm jövő héten használt bababoltot nyit.

VIUS
Sajnálom hogy fáj a fogzás Darinkának.
Milónak még nem jött ki pedig már régóta nyálzik és néha az egész öklét a szájába tömi de szerintem nem fáj neki max. viszkethet mert nem nyüzsizik. Sokat alszik még mindig. Épp azt számoltam hogy napjában 6-7 órát ha fent van.

MONIC
Ti már meggyógyultatok? Ügyes volt Danika. Még csodálkoztam is hogy ilyen hamar mert máskor tényleg hosszabbra sikeredik szegénynek.
Veled is minden ok?
Tehetnél új pocakfotót mert már biztos nőtt azóta.

ÉVI
Józsi volt? Remélem jók lettek a rucit a törpökre.
Majd teszek fel képet mert ma az Ádi rugijában és bodyjában volt a Miló. Nagyon dögös volt benne. A kék áll neki a legjobban mert kék a szeme. Remélem így is marad.
Ádi még mindig a mászást részesíti előnyben?

VIKI
De édes pofa Lackó. Ő is jó alvó volt mindig.
Mit jácciztok lent? Homokozó, hinta, stb?
A lovacska még mindig nyerő?

BONI
Nálatok? Paci még üzemel?

Láttam egyet 5ezerért. Hangot is ad nagyon komoly. Lehet hogy majd megveszem Milónak csak most még korai lenne. Végülis a padláson elfér. :roll:

dita75

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Csajok, csak bekukkant, néhány kép az Én Mókustojásomról.

Mindenkinek jó éjt és pussz

Kép
pgsuska

Sziasztok,

Zsuzska,

Oli a gyönyörűnél és gyönyörűségesebb kisfiú. Már most olyan kis sármos, hogy el tudom képzelni, hogy a játszótéren a kislányok bomlanak utána :wink:
Még mindig sokat van ébren éjjel?
Jövő héten majd tudnánk ám telefonálni, a múlt hetem és az azelőtti nagyon durva volt... De mostmár ráérek :wink:

Dita,

anyukád ott van még nálatok? Vagy csak a szuri idejére ment le hozzátok? Azért ne fáraszd agyon magad (mondom én aki tegnap annyit vasaltam, hogy most úgy megyek mint egy rokkant mert a derekam teljesen beállt, annyira fáj, hogy a szülési fájdalmat közelíti).
Irigyellek az olcsó fodrász és kozmetikus miatt, de azért lassan jót tenne a lelkednek ha el is jutnál hozzájuk.
Nekem körmösöm volt aki házhoz jött, de mostmár inkább megcsinálom én magamnak.
Kozmetikusnál pénteken voltam nagykezelésen, egy vagyont hagytam ott de muszáj volt így tavasszal kitisztítani az arcom. Meg hát a masszázs része hihetetlen jólesett, a nyomkodás már nem annyira....

Vikimami,

azért egy kicsit stresszes vagyok, fürdésnél állandóan a cickómat fürkészem, hogy vajon most is belekötnek-e a csecsemős nővérek.
Mondjuk ott az egész bagázs egy kivételével nem volt kedves. Az az egy nővérke pedig annyira aranyos volt, hogy kárpótolt mindenért. Már ahogy Dancit a kezébe fogta látszott a szeretet rajta, és nekem is nagyon sokat segített. MIndig azt vártam, hogy mikor lesz beoszta szolágatba. :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok!

Boni,
Nagyon sajnálom, hogy nem maradt veletek a babó! :( Remélem, hamar beköltözik kistesó a pocakodban!

Dita,
Hát, Miló nagy alvásai miatt irigyellek most. Milyen jó is volt az az idő amikor Réka is még ilyen jókat aludt....
Anyósodnak nem is jutott eszébe, hogy segítsen a takarításban?

Viki,
Lacusnak még mindig ilyen jó az alvókája? Édes lehet, ahogy megy csucsuzni! :D

Zsuzska,
Nagyon nagylegény már Olcsa!

Mi jól, bár Rékának még szívni kell az orrát, de semmi más baja nincs. A kedve is jó, enni is annyit eszik mint máskor, szóval ez tényleg csak nátha. Viszont a gyerekorvost lehet, hogy lecserélem, mert már nem először volt bunkó. :evil: A védőnőtől tudom, hogy sok kismama hagyja ott a stílusa miatt, és lehet, hogy én is köztük leszek.
Réka amúgy éjszaka kb. 1/2 2 körül kel, bevesszük az ágyba, és utána alszik reggelig. Viszont az esti altatásnál mostanában azt csinálja, hogy bemegyünk a sötét szobába szembe fordul velem, megfogja az orrom, vagy a hajam, aztán a vállamra hajtja a fejét. Majd újra szembe fordul, és ad egy puszit, majd újra a vállamra hajtja a fejét, és kuncog közben. Egyik este minimum 20 puszit kaptam tőle így. Ilyenkor meg tudnám zabálni! :lol:
Most már szépen folyamatosan megy, és nagyon elkezdett "dumcsizni", bár még nem értjük, hogy mit akar mondani.

Bocsi akinek nem reagáltam, de most csak ennyire emlékeztem.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Ja, azt el is felejtettem újságolni, hogy pénteken csináltattunk útlevelet Rékának, mert júniusban megyünk nyaralni Törökországba. Nagyon kis ügyes volt, nem mocorgott a fényképezésnél sem, meg is dícsérték.
Csütörtökön meg vettünk neki új babakocsit: http://babaszafari.hu/spd/unas_900973/B ... _babakocsi
Nagyon klassz könnyű, és nagyon jól lehet írányítani! Előbb is megtalálhattam volna, mert a másikat a 10 kg-jával már nagyon nehezen tudom lépcsőkön cipelni Rékával együtt.

Mindenkinek további szép vasárnapot! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!
Suska, ejha, nagyon helyes pasis lett Olcsa, el vagyok ájulva tőle!:))

Ditus, de jó, hogy jöttél:) Szóval, az én hajam is hosszú és loncsos és én nyírom papírvágó ollóval a frufrumat, aztán annyi. Lóg, mint a fene, aszem most nem válogatnának be szép haj reklámba:)))
Ja, meg a gyerök meghúzza, bekapja a hajamat, így össze kell kötni gumival, ne lógjon a nyakamba. De jó, hogy ilyen "hasznos" foglalkozású barátnőid vannak, király.) Majd dobj egy fotót, milyen csini lettél:) Ó, kozmetikus, de jó lenne oda elmenni. Ezer éve nem voltam, de még terhesen sem, mert nem éreztem jól magam annyira.
Izgi mostanában minden, mert a héten született még egy babuci a barátainknál és kisvártatva bejelentette egy sógornőm, hogy babát vár. Szóval, pörög a gólya a környezetünkben:)

Némóka, sajnálom a bunkó gyerekorvost. Szerencsére szabad orvosválasztás van:) Ügyes Rékuci, gratula a sok dumcsihoz és járkáláshoz, öröm tudni, hogy ilyen jól fejlődik. Nemrég még milyen picuri volt:)
Vendég

Sziasztok!

Dita!
Örülök,h kis Mókusod ilyen jó étvágyú! Nem semmi, h milyen paraméterekkel rendelkezik.

Lalus jó alvó. Most, h sokat vagyunk kint délben simán nyom 3 órát is. Ma is úgy ébresztettük, nehogy az esténk nagyon eltolódjon.

Mostanában kel éjjel, sztem szep. szorongás miatt. Bár azt is beszéltük,h már csak az utolsó nagy fogai hiányoznak, lehet az is bezavar. Ébred, anya anyázik. Van, h nem tudom visszasimizni, ilyen kiveszem, iszik pár korty vizet, hozzámbújik és alszik. Szerencsére ez kb. 5-10 perc, és mindketten megyünk vissza a helyünkre.

Kint inkább a felfedezés megy. Sétálunk, nézelődünk, kutyát, macskát, bogarat. Néha beszalad a homokozóba, csúzdázik, nézi hogyan hintéznak a többiek.

A délutáni sétát pedig úgy időzítjük, h megyünk a párom elé a garázshoz, és Lackóval együtt állnak be. Már reggeltől ezt hallom: apa, autó, be, ga(rázs).

Moncsi!
Ne stresszelj kérlek! Tudom, h könnyű mondani, de higyj nekem! Van a hátad mögöd elég sok tapasztalat már. Hidd el, könnyebb lesz minden.

Zsuzsa!
Olcsa már nem is baba, hanem huncut kisfiú! Örültem a képeknek, de írhatnál is magatokról.

Némóka!
Puszilom a puszizós csajodat!

Tetszik az új járgánya!
20150601134430

sziasztok

VIKI
Édes pofa. Már most megőrül az autózásért :)
A lovacskát még szereti?

Ti mikor kezditek az inszemet? Lassan mentek kistesó ügyben nem?

A zabagép jelző ma nem volt jellemző a fiamra.
Alig bírtam némi kaját belétuszkolni. Sztem fáj az ínye mert ilyen nyügi még soha nem volt és annyira rágta az öklét.
De lehet hogy ez az óraátállítás zavarta meg mert összevissza evett és aludt ma. Kicsit felborult a napirend.

TWIST
Pont ma találkoztam a tescoban a fordásszal. Mondja hogy nagyon kéne már mennem! :oops:

Jó sok kis barátja lesz akkor a kislányodnak :)

Ti szeretnétek kistesót?

Mi köv. hónap közepén megyünk nyilatkozni a fagyitesókról.
Már kellett volna menni de páromnak nehéz elszabadulni.

NEMO
Nagyon jó kis kocsi. Városban biztos jó szolgálatot tesz.
Mi már elég korán váltottunk gyerekorvost mert én nem tűröm ha szakbarbár és bunkó orvosok karmai közé kerül a fiam.
A mostani dokival meg vagyok elégedve.
A szemét is ő gyógyította meg azóta nem csorog a könnye sem, nem csipásodik és nem köhög (visszacsorgott a könnye és köhögött tőle)

MONIC
No para!

Nincs itt anyu csak azért jött le hogy unokázzon egy kicsit és elvigyen minket az oltásra mert 40 km-re rendel az orvosunk.
Miló olyanokat röhög mindig anyunak. Eleinte csak méregeti aztán pár óra múlva akkorákat hahótázik neki. Talán még nekem sem rötyög ennyire. Fel is vettük videora de sajnos már csak a végét amikor már kezdtek elfogyni a nagy kacajok.
Annyira édes volt.

Képzeld sikerült venni nyelves pólót. 6-9 hóig. Épp nézem mert itt van velem szemben felakasztva hogy milyen nagy. Most is elég hosszú Miló de olyan fura belegondolni hogy lassan ilyen nagy lesz mint ez a ruha. Nem is tudtam hogy ez tescos és egy szett. még zokni is volt hozzá :)

Te is sokat dolgozol. Én nem tudnék ennyit. Pláne nem terhesen.
Úgyhogy le a kalappal, de azért vigyi magadra.

Hát ez az hogy hiába olcsó ha nem jutok oda. Mondjuk én a kozmetikussal csak szőrtelenítést szoktam csináltatni.
Max néha szoktam kérni arcmasszázst de amúgy nem szorul a bőröm kezelésre pedig még csak nem is nagyon szoktam krémezni.
Ezt anyutól örököltem. Még pattanásom se igen volt.

A babakocsi befér a csomagtartónkba kalaptartó nélkül és úgy hogy leveszem az első bolygókerekeket.
Ma próbáltuk ki. Amúgy a régi néha hiányzik mert könnyebb volt a nagy kerekei miatt terepen. Elég nehéz ezt irányítani néha.
A bolygókerékkel megszenvedek ha padkáról akarom leemelni.
De ma pl. az egyik előnyét megtapasztaltam mert az autóban elaludt Miló és fogtam a hordozót egy mozdulattal rápattintottam a vázra és már toltam is ki a teraszra.

SUSKA
Hihetetlen mekkora már Olcsa.
Annyira nagyfiú már és még mindig tiszta apja! :)
Nagyon helyes dögös pasi.
Imádnivaló a mosolya ahogy kivillanak a kis gyöngyszem fogacskák :)

Jó éjt mindenkinek!

dita75

Jut eszembe:

TWIST
Lehet meghallották a fohászodat a mászó micimackóval kapcsolatban? :lol: :lol: :lol:

dita75

Jó reggelt!

Ditus!
Most már a motor a kedvenc. Kiabál, h sétál, sétál és menni kell le sétizni, motorozni :lol: A csacsit megsimizi, átöleli, felpattan a hátára egy rövid ügetésre, de nem sokat van rajta.

Inszem nem tudom mikor lesz, pénzmagunk most kezd rendezőni. Nagy valószínűséggel megyek vissza dolgozni ősszel, bölcsibe már tavaly beírattuk őfelségét.
20150601134430

Sziasztok,

ma már voltam vérvételen, most én is Dancival mentem, de nem volt gond szerencsére, és kértem időpontot a 28. heti 4D-s uh-ra, április 14-én megyünk 12 órára. Már úgy várom, hogy lássam a Picikénket :lol:

Kép}
monic80

Ditus, igen, igen, ezek szerint eljutott a felsővezetéshez, hogy a mászó micimackót utálom hallgatni:))))) Lecserélték. Az újat még nem hallgattam meg.
Most, hogy a családban, barátoknál is van (és lesz) kis játszópajtás tök jó, mert mi vagyunk a nagy tapasztalt szülők:))) Vicces, de ez van. Jó segíteni, olyan okosnak érzem magam.)))))))))))))
Én szeretnék kistesót majd, de nem azonnal. Még szeretnék visszamenni dolgozni is, és ki szeretném élvezni Dorkát:) A párom azt mondta, hogy ha nyernénk a lottón, azonnal jöhetne a kistesó, de most egyelőre várunk, mert nagyon lent vagyunk anyagilag. Nálunk a kistesó projekt az anyagiaktól függ.
Ti mit fogtok nyilatkozni a fagyibabákról? (Nálunk nem maradt egy sem annak idején. KÉt szépen fejlődő blasztó volt, meg is kaptam őket.)

Monic, Danci jól viselkedik a te vérvételeden, orvosnál, UH-nál? SZépen csöndben marad, nem sír, nem hisztizik? Jó, hogy már ilyen nagyfiú.

Viki, adj tanácsot légyszi, azt hogy kell megtanítani a babának, hogy ő a baba, én meg anya vagyok. Rábökök, amikor azt mondom, hogy baba? Valahogy nem látom át az egészet..... :roll:
Vendég

Sziasztok kutyafuttában olvastam csak.
Olcsa nagyon helyes kiskrapek lett!
Réka remélem hamar meggyógyul. :lol: aztán irány az állatkert! :wink:
Zsiga eteti itatja pacit, majdnem minden nap pacigol rajta. motorral nem nagyon megy, mert kicsi neki most holnap kapunk másikat

imádok itthon lenni,
férjecském már most hiányzik :cry: de Zsiga ma is 12től 15ig aludt Zoéval imádják egymást .annak a lánynak olyan világtó kék szemei vannak..beszarás!
innen üzenem férjemneki,siessen
:wink:
Vendég

Sziasztok!

Csak az utolsó oldalra próbálok reagálni, remélem, sikerülni fog. :roll:

Twist: Próbálgassátok csak a cumisüveget, jó időnként kicsit kimenőt kapni a babótól. Nálunk Niki sajnos nem fogadta el a cumisüveget, úgyhogy én max. 2-3 órás kimenőt kaptam a kiscsajtól, aminek ha be kellett mennem a városba, fele utazással telt.

Boni: :cry:

Dita: Édi lehet a kis kanalazós! :) Azaz nem is olyan kicsi, alig kisebb, mint Niki. :roll:

Zsuzska: Azta, milyen jóképű kispasid van! :) Nekem a felfelé nézős kép a kedvencem.

Nemone: Kis huncut lánykád van! Tudja, hogy mivel lehet levenni anyát a lábáról! :) Cuppan is a puszi? Klassz a járgány!

Viki: Azért én drukkolhatok, hogy ne kelljen visszamenned dolgozni ősszel? :wink:

Monic: Sajnálom, hogy ilyen rossz élmény volt Neked a szoptatás. Remélem, Dávidkával más lesz. Danci tudja/érti, hogy kistesója lesz? Pocifotó?

Képzeljétek, Niki tegnap este és ma reggel sem akart szopizni. Teljesen kétségbe vagyok esve, hogy most mi lesz. Cumisüvegből régebben nem akart inni, most már nem akarom rászoktatni. Reggel próbáltam fejni is, csak 20ml jött, pedig tegnap reggel szopizott utoljára Niki. Bár igazából nem tudom, hogy korábban mennyi tejem lehetett, mert kb. 3 hónapos korától nem fejtem, és a mérleget is visszavittük. Azt a 20ml megitta csőrös pohárból, szóval nem a tejem nem ízlik neki, hanem a csomagolással lehet baja. Aztán még készítettem neki banános joghurtitalt 200ml-t, azt is megitta a csőrösből. Délelőtt vettem tápszert (nem volt itthon), este azzal próbálkozunk, ha megint nem kell neki a cici. Kíváncsi leszek, ízlik-e majd neki. :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

[quote="twist"]
írta:
twistViki, adj tanácsot légyszi, azt hogy kell megtanítani a babának, hogy ő a baba, én meg anya vagyok. Rábökök, amikor azt mondom, hogy baba? Valahogy nem látom át az egészet..... :roll:

Twist!
Ezt kinek akarod megtanítani? Dorkának? Sztem Dorkának még lesz ideje ezt megtanulni. Én Lalusnak mindig mondtam, h édesanya felvesz, kicseréli a pelust, stb.

Denika!
Niki önállósodik?
Ha már nem akar cicózni, akkor drukkolok,h a tápit elfogadja ;)

Nekem is drukkolhatsz Kedves, de nem törik össze a világ, ha vissza kell mennem a ládagyárba.

Moncsi!
Bakker! Már itt tartasz? Most nézem a vonalzódat! Pislogok még kettőt és kezedben tarthatod Dávidkát.
20150601134430

Boni!
Örülök,h jól érzitek magatokat!

Kérünk majd képeket az uncsitesókról!
20150601134430

DENIKA
Miért mekkora Niki?
Nem is tudtam hogy még szopizik. :shock:
Egyeseknek mekkora mákjuk van hogy majd egy évig van tejük.
Majd írd meg hogy ízlett Nikinek a vacsi.

BONI
Zsiga jól elvan idegenben, este sem nyüzsis.
Én is szeretnék menni anyuékhoz a nyáron min. kéthetente.
Csak félek hogy hiányozni fog neki az itthoni környezet. A tesóméknál sokat sírdogált és nyűgös volt ami nem jellemző rá.
Amikor karácsonykor vendégségben voltunk akkor is. Alig bírt elaludni.
Na ez sem jellemző rá, mert mindig jó alvó volt. (leszámítva hogy cumival alszik el és néha felébred hogy hova tűnt a szájából)

TWIST
Nem megyünk vissza értük de azért még tároljuk őket, mert ha esetleg én is nyerek a lottón mint Ti :) akkor én még bevállalnék.
De csak 5-ös nyeremény mellett hogy házvezetőnőt tudjak felfogadni és én csak a gyerekekkel lehessek. :)

VIKI, BONI
Köszi a csacsis választ!
Nem egyformák a gyerekek.
Milón azt vettem észre hogy nagyon hamar megunja a játékokat.

MONIC
Majd kérünk képeket Dávidról.
Istenkém néha irigyellek hogy megint terhes vagy. Épp ma beszéltünk róla a barátnőmmel amikor kijött egy kismama előttünk az sztk-ból. Mondom milyen jó volt kismamának lenni úgy lennék megint, erre ő gyorsan rávágta hogy ő bizony nem.
Pedig neki nem voltak olyan problémái mint nekem. Gyakorlatilag félidőig nem volt semmi bajom utána meg kínszenvedés volt az egész. Cukor, szeméremcsont fájdalom és társai, nem tudtam aludni se éjjel se nappal. Ennek ellenére mégis szép emlékként maradt meg bennem a vége is, ahogy a szülés is pedig az sem volt egyszerű.

dita75

elfelejtettem köszönni :oops:

Sziasztok!!! :)

Azt hittem hogy reggel már írtam :roll:

Láccik hogy hulla vagyok, mert csak akartam.

MEgyek is elteszem magam holnapra! Jó éjt!

dita75

Sziasztok!

Boni: Jó pihenést a vidéki friss levegőn! :) Húsvétra mi is megyünk, már nagyon várom!

Viki: Valószínű önállósodik, mert tegnap este, és ma reggel sem kellett neki cici. :cry: Olyan rossz érzés ez, de valahogy túlélem, hogy nem lehet mindig hozzám láncolva. Viszont a tápszer sem kellett neki, este 20ml, reggel 60ml fogyott. :( Lehet, hogy túl édes volt, Mildibé banán ízűt vettem, és Niki nincs édes ízekhez szokva.

Dita: 1 hete voltunk tanácsadáson, akkor volt 7970g, magasságot nem mértek, de úgy 70 cm körül lehet. Igen, eddig ment a szoptatás, nem volt sok tejem, de Niki nem követelt soha többet.
Azt hiszem, tényleg szerencsés vagyok, hogy eddig tudtam szoptatni, abban meg főként, hogy mindez kellemes érzés volt, ezért is rossz most lelkileg, hogy már nem kellek Nikinek.
Fagyibébi nyilatkozat: Mi nem mentünk be miatta a BMC-be, hanem levélben küldtük el a nyilatkozatot, amit mindketten aláírtunk.

denika
Budapest

Halihó!

Ditus!
Megszokja majd Miló anyudéknál és jól érzi magát. Nyáron meg már nagy legény lesz. Laló is az elején mindig szétnézett, kellett idő, amíg feloldódott. Pedig látja anyuékat, anyósékat is gyakran. Mégis "idegenben" kellett kis idő neki.

Most már nem :roll:

Az alvása neki is más "idegenben". Ott pl. alig tudom lenyomni, ölben alszik el csak. Annyira bepörög a sok élménytől, mamáktól, papáktól.

Lassan Milót is jobban leköti majd, egy ásványvizes flakon, meg egy csörgő tesco-s táska, mint a drága játékok :lol:

Denika!
Nagy ölelés neked!

Napközben iszik jól a csajos? Lassan közeledik a szülinapja. Nagy ünneplést terveztek?

Mi voltunk ma játszóházba, oda és vissza is sétáltunk. Lassan elhagyjuk majd a kocsit, ill. hosszabb távra hasznljuk majd. Lalusom ebéd után ki is dőlt rendesen.
20150601134430

Előkerültem én is, csütörtök óta itthon volt a férjem, úgyhogy nem volt semmire időm :lol:
Szombaton kirándultunk egész Bécsig, aztán lakáshitelkiváltásügyileg intézkedek, de talán kilátok a hullámok közül.

És ma volt az első olyan éjszaka, amit Levi úgy végigaludt, hogy még cumit sem kellett a szájába tennem :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

DItus nálunk Zsiga most alszik először jól, most van el nélkülem..de mi ritkán is jutunk haza szerintem ha sűrűn jöttök.. én mindig viszem hozom, kistakarót, kispárnát, és a kedvenc kabalákat!

alvókája extra jó lett délutáni 1 óra alvás 3 órás lett ...

anyuék buszpályaudvar mellett laknak, nem bírom elrángatni a buszoktól.. vettem neki egy játékbuszt azzal is alszik szentem.. :lol:

Twist magától tanulta meg Zsiga is nem is gondoltam volna..de már magát fújja az összes testrészt stb stb sőt múltkor az orvosi rendelőben bemutattam hogy Zsigmondnak hívják, erre ő is rám mutatott: Anya :lol:

na ennyire fussa holnap is bejelentkezem :lol:
Vendég

Boniko, jaj, de édi lehetett Zsiga, hogy bemutatott téged:)))))))))) Cukorfalat:)

Linácska, gratula a végigalváshoz! HÁnytól hányig aludt? Nálunk most a 7-8 óra a rekord, de már ez is szuper. Így napközben nem is kell már aludnom.

Denika, szia Drága!!!:))) Szépen gyarapodott Niki, ügyes vagy hogy eddig szoptattad.

Ditus, okés, megbeszéltük, lottónyeremény = kistesó:)))
Én is örülnék bejárónőnek :) :wink:
Szívesen lennék újra terhes, most már tudnám, hogy mi mi után következik és mi miért van, így teljesen feszültségmentes lehetne az egész. :wink:

Viki, igen Dorkának szeretném megtanítani, hogy ő Dorka, én meg anya vagyok. Nem tudja még a nevét. :)))))
Szóval, jönnek a rokonok, hogy Szia Dorka baba és jó lenne, ha tudná, hogy ez ő. Pl. rá kell mutatni, megérinteni a vállát az ujjammal, hogy Dorka? AKkor tudja, hogy az ő?
SZoktam neki mondani, hogy baba, anya, apa. Csak eszembe jutott, hogy azt sem tudja, hogy kik ezek.
Vendég

SZiasztok,

Denika,

nagyon szép teljesítmény, hogy eddig szépen szopizott a kislányod. Remélem gond nélkül elfogadta a tápit is.

Twist,

én is Vikimami módszerét használtam, hogy mindig mondtam Dancinak, hogy anya bepelusoz stb...
Most ha mondom neki, hogy vidd oda a játékot apának gond nélkül odaviszi, nem téveszt minket össze. De azért nem 3 hónaposan tanulta meg. Én nem böködtem soha, elég ha a szemébe nézel amikor a nevét mondod Dorkának, abból is leveszi előbb-utóbb hogy ő Dorka.
Azt is tudja, hogy ő Danika, szerintem ez úgy ragad rájuk, mint pl hogy a kutyák is hallgatnak a saját nevükre.

Vikimami,

ne is mondd, nagyon szalad az idő. Szép lassan majd elő is kell szednem Danci 56-os ruhácskáit és szépen kimosni kivasalni.
Azért a kettőt pislantással még várj egy pár hónapot.:lol:

DIta,

örülök, hogy sikerült nyelves ruhát szerezned Milónak. Nálunk úgy elkapkodták mint a cukrot, mert nagyon jó áron volt.
Annak is örülök, hogy ennyire bevált az új babakocsi, én a mai napig imádom. Furcsa lesz, hogy pár hónap múl va ismét a mózest fogom rajta tologatni.

Bonimami,

de jó, hogy otthonról is bejelentkezel! Hát igen, nem hiába otthon édes otthon, én is nagyon szeretek anyuéknál lenni, hihetetlen szerencsém, hogy egy városban lakunk.
Nagyon okos a kisfiad, és milyen udvarias, hogy téged is bemutatott a doktornak :lol:

Szörnyű éjjelünk volt, Danci lényegében az egészet végigüvöltötte. Nem tudom mi lehetett vele, mondjuk a szemfogai jönnek, azt mondják az extrán tud fájni nekik. Csak nyugodott meg ha sétáltam vele (apa nem kellett neki), aztán meg úgy tudtunk csak aludni ha magamra fektettem és átölelhetett. AHogy leraktam a helyére azonnal felpattant a szeme és újra zokogott (azért nem semmi teljesítmény volt, hogy a nagy pocakom is elférjen és Danci is...). Szeparációs szorongásnak ez még korai nem?

Kép}
monic80

Lányok, nagyon szépen köszi a kép dicséreteket.

Köszönjük, megvagyunk, Olcsa nagyon aktiv boy, korán kelősséget jácca mostanság már 2 hete. Én meg hulla. Egésznap szaladgál, játszótéren vergődünk, homokozunk és persze hintázunk. Imádja amikor apja is ott van, mert akkor még csúszdázhat is. Általában a kaja a középpont, hétvégén voltunk Tatán a tóparton, ettünk lángost, és palacsintát, hát Olcsának külön kelett kérni lángost annyira szerette, a múltkor meg sonkás pizzát ettünk együtt Pesten. Szóval még bort nem iszik :oops: :lol: velünk, de amúgy max társasági ember, sőt a vendégeknek gitározgat is. Sokat beszél, szinte mindent tud mondani, persze utánoz minket, annyira cukker. Be nem áll a szája. Egyszerre sok fogunk jött ki, voltak szar éjszakák, kilenc fognál tartunk. Enyhén belehúztunk mindezt 3 hónap alatt szinte.

Mindenkinek csodaszép a bébije, és csak ámulok, hogy mekkorák már, hiszen tényleg "nemrég" születtek. Csóközön milndenkinek, pussz

Kép
pgsuska

Moncsi, a szemfogunk jött ki mindkettő, hát keserves volt, mint......

Kép
pgsuska

Zsuzska,

de jó nektek, hogy már túl vagytok a szemfogakon!
Dancinak a 13-14. fogai lesznek ha végre áttörnek már. Látom, hogy fehérlenek, de még mindig egy vékony ínréteg ellenáll.
Danika is imádja a lángost és a palacsintát. Én kb heti egyszer eszek lángost, mert Dancival terhesen és most is megőrülök érte annyira szeretem. Palacsintából Danika képes 4-et is megenni egyszerre.

Azon gondolkodom napok óta, hogy Danika nem sovány-e. Mert még mindig csak 10 kg, pedig egész nap eszik, nagyon jó étvágya van, de annyit mozog, hogy szerintem le is mozogja.
:roll:

Kép}
monic80

Twist,
ez a tegnapi konkrétan 20:30-7:00-ig volt. Igaz 5:30-kor felkelt, kicsit beszélgetett, aztán visszaaludt, de én nem keltem ki az ágyból.
Ma 21:30-kor feküdt, mert előtte 17:30-19:15 között aludt egy nagyot Levi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok lányok,

Vas abban a luxusban részesitettem magam, h elolvastalak titeket és irtam is, erre elküldéskor elszállt azt egész. Most emlékezetből újra:

Ditulika drága: örülök, h sok sok örömöd van Milóban és imádod!! Remélem sikerült babakocsi ügyben dönteni és vettél. Remélem férjed rájön most már mihamarabb, h nem a bejárónője vagy, hanem a párja, akire vigyáznia kell és kimélnie!! Egyszer vki azt mondta, h a nő a család pillére, összetartó ereje, a piramis alja, és ha a nő kibukik, akkor dől a piramis, széthullik a család!! Vigyázz magadra és vigyázz Milókára, és a családra!! Sok erőt és kitartást!! A házimunkába meg szarj bele, a gyereknek többet ér, h vele vagy és ha vele vagy, akkor kipihent és vidám vagy, minthogy ragyog minden, mindig friss főtt kaja van, élére vasalt bodyban kúszik mászik...... Amikor erre rájöttem én is, és amikortól kezdtem magam már nem annyira stresszelni a nem evésen, akkor kezdett minden jó lenni. Most már nincs lelkifurim, ha nincs minden kivasalva, pedig nyár óta csak a páromra vasalok, de van, h csak reggel vasalok neki ki egy inget, mert nincs vasalt.

Némóka: Réka nagyon édi lehet!! Puszikból soha nem elég. Éjszakai kelést sajnálom. Babakocsi nagyon klassz!! Remélem meggyógyultatok, Vigyázzatok magatokra!

Boni: sajnálom, h nem sikerült!! Álmod borzasztó volt!! Vigyázz nagyon Zsigire!! Én ilyenkor alig birok és merek visszaaludni , és odabújok a páromhoz.

Vikimami: Lackó már túl tökéletes!! Kivánok mellé gyorsan egy kis rosszcsontot!! Sajnálom, h vissza kell menned dolgozni, ha nem jön kistesó, de csodák vannak!

Monic: remélem jól vagytok és jól birod a pocakkal. Nekem a cipekedés hosszútávon néha nehézkes Nándival. De az a legrosszabb , amikor alva kell leraknom Nándit az ágyba. Már nagyon rakosgatnom kell a pocakot. Nekem most sokkal nagyobb, mint Nándival, ami állitólag normális. Minden terhesség és minden gyerkőc más. Lehet, h Dávidnál lesz egy csomó tejed és semmi gond nem lesz a szopival. Most már tudsz egy csomó praktikát, de kistesónál nem lesz idő annyit lelkizni a szopi – nem szopi- tápi témán. Én már kijelentettem, h nem fogok minden nap megenni fél liter tejet, h tejem legyen, mert nem attól van. Tea ok, homeo bogyó ok, de ennyi és ha nem lesz tejcsi ott a tápi, amihez sokkal nyugodtabban fogok hozzányúlni kistesónál , mint Nándinál. Mert attól mert nem szoptatunk annyit, attól még szuper anyák vagyunk és kész.

Zsuzska: Olcsa szép nagyfiú

Mi jól vagyunk! Nándus múlt kedden lebetegedett, hurutos köhögés, szerencsére csak 1 napig volt lázas , kaptunk antibiutikumot + kálciumot, de 2 nap mulva kértem köptetőt is, mert szegénykém annyira köhögött, és olyan köhögési rohamai voltak, h volt, h betrottyantott, és sirt, teljesen ellilult a feje. Meg a szemébe is belekente az orrtrutyit, igy a szeme is begyulladt, azt is kenegetni kell, hát az a legbrutálabb. Úgy összeszoritja a szemét, attól félek, h szétszakitom a szemét. Most már jól van, bár még mindig van egy kis köhögés, nem is tudom, h meddig adjam a antib.-t mert nem mondták, vissza meg nem merem vinni a betegek közé.
Amúgy nagyon ügyes és okos Nándi, rengeteget dumál, igyekszik visszamondani a szavakat, amikból vicces dolgok születnek: picó= cipő, nundi= dino, paca= cápa, zi= viz, zizó= viziló, és általában a szavak elejét, de vminek a végét mondja. Imád játszóterezni , imád hintázni. Még jó, h nincs bent a lakásban hinta, mert egész nap benne lenne. Képes elaludni a hintába, és amikor megállitom, rögtön tinta-tinta...van akarata, de igyekszem falkavezér maradni. Még csak 8 fogunk van, és fent jön a 2 db 4es, de nagyon lassan. Már 2 hete érzem őket.
Csüt megyek 18. heti uhra. Hasam nagyobb, mint Nándival. Ami kicsit idegesit, h állitólag már kéne éreznem a babát, de nem igazán. Persze egész nap Nándi körül pörgök, este szusszanok csak, nincs is időm nézegetni, nem úgy mint Nándival. Annyira más kistesót várni. Nándinál néztük, h most a héten milyen szerv fejlődik, mekkora, volt pocakmérés, pocakfotó, most meg reggel –este, jóreggelt- jóestét neked is, meg vigyázok a hasamra, ha Nándi úgy helyezkedik, nehogy megüssön. Nehezemre esik már Nándit berakni az ágyba, nagyon kell pakolgatni a pocakom, és hosszú távon Nándi cipelés sem megy könnyen, nagy sétára már nem megyek babakocsi nélkül.
Szóval jól vaguynk, majd irok, ha megtudjuk, h ki lesz kistesó!

Puszi mindenkinek , vigyázzatok magatokra!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok,

Czinki,

de jó, hogy jelentkeztél! :lol: :lol: :lol:
Kíváncsi vagyok, hogy Kistesó milyen nemű lesz, én egy gyönyörű szemű kislányt képzeltem el olyan szemekkel mint neked van :wink:
Nándusnak utólag is jobbulást, hurutos köhögést sajnos ismerem, Dancinak már 3-szor volt ilyen.
Én is igyekszem lazább lenni majd Dávidkánál, azt én is megfogadtam, hogy nem zabálok 2 pofára, hogy tejem legyen hanem sokat iszok. Mert szerintem ez a titka. De persze ez majd menet közben kiderül...
Hát nálunk sem járkál Danci mindig vasalt bodyban, viszont ha van időm akkor mindent kivasalok és nagyon jó érzés, hogy eltűnt a ruhahalom és férünk a szobában :lol:

Linácska,

Levi nagyon ügyes alvó :wink:
Danci a tegnapi szörnyű éjjel után ma egy nyikkanás nélkül elaludt és egész éjjel szépen aludt még vizet sem kért, sőt, még most is húzza a lóbőrt.

Kép}
monic80

F. Ancsi,

rólad is ezer éve nem hallottunk, ha van már gépetek és egy kis időd írni, nagyon örülnék neki :wink:

Kép}
monic80

Jó reggelt!

Bocsánat, hogy most nem reagálok, csak gyorsan szeretnék kérdezni valamit.

Tanácsot szeretnék kérni tőletek, hogy milyen tápszert próbáljak adni Nikinek, vagy adjak-e neki tehéntejet? A védőnő csak azt mondta, hogy valami ízesítetlen fajtát próbáljunk meg, de nem ajánlott konkrét márkát. Vagy mivel nem volt tejallergiás a családban, javasolta, hogy kezdjük próbálgatni a tehéntejet.
Már nincs egy hónap az 1 éves korig, de én megvárnám a tehéntejjel. Szerintetek mit adjak neki? Milyen tápszert, aminek nincs olyan büdös szaga, íze?
Most banán ízű van itthon, amit nem iszik meg Niki, így elég nehezen tudom a napi fél liter tejterméket megetetni/itatni vele. Ma reggel szőlőleves joghurtitalt ivott hajnalban, miután nem kellett neki se cici se a banános tápszer. Azt hiszem szopival nem próbálkozok többet, mert minden visszautasítással rosszabbul érzem magam, nem akarok depis lenni miatta.
Tudnátok valamit ajánlani? A 3-as banános tápszer bontatlan csomagját meg szívesen odaadom/elküldöm valakinek, ha kedveli a csemetéje.

denika
Budapest

Denika,

Danci BEBA 3-ast iszik a simát, ízesítettet én még nem próbáltam neki. De meg kell mondjam, hogy irtó büdös, nem tudom, hogy Niki elfogadná-e.
Tehéntejet én sem adnék még, sőt Danci sem kapott még soha.
Úgy emlékszem, hogy Nemone ad Rékának kevésbé büdös tápit, ha olvas minket biztos leírja, hogy melyik márka az.
Annyira hihetetlen, hogy Niki baba is majdnem 1 éves már. Öregszenek a csemetéink és mi is... 8)

Kép}
monic80

Linácska,

régebben írtad, hogy vettetek Hot Pan-t ha jól emlékszem. Meg vagy vele elégedve? Mert ahányszor látjuk a tv-ben, apa mondja, hogy be kellene rá ruháznunk, csak nem tudom, hogy érdemes-e.
Előre is köszönöm a segítséged.

Kép}
monic80

Sziasztok!

Czinke,
Örülök, hogy jól van már Nándus! Én is nagyon drukkolok, hogy kislányotok legyen! :D

Denika,
Réka Humana 3-as tápszert kap, de az is ízesített (van banános, és almás). De nagyon sokféle van már a boltokban, ami nem ízesített, próbálj meg valamelyiket. Furcsa, hogy nem ízlik Nikinek a banános...

Boni,
Örülök, hogy Zsiga ilyen jókat alszik anyukádéknál! Húsvét után mehet a találkozó! :D

Viki,
A motorból vannak különböző méretűek? Mert amit én eddig láttam az nagy Rékának, így nem is vettem még neki.

Dita,
Hát, múlt héten én is voltam fodrásznál, de megint máshogy vágta le, mint amit kértem. Csak azért bosszant, mert most jó pár hónap mire visszanő, és tudok majd vele bánni rendesen.
Ezt már én is akartam írni neked, amit Czinke tanácsolt. Nem kell a házimunkát minden áron megcsinálni, mert tényleg megvár...

Lina,
Gratula, hogy Levi átaludta az éjszakát!

Monic,
Danika 4 palacsintát is megeszik? :shock: Van étvágya!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Halihó!

Denika!
Laló is Bebát evett, aztán a Rossmannos babylove-s tápit. Tejet 1,5 éves korától kap.

Némóka!
Egész sokféle méretű moci van. Lehet, h Rékának az elején elég lenne a bébitaxi is, aztán majd jöhet egy nagyobb méretű.

Boni!
Az, h Zsigi bemutatott téged atomjó! Nagyot nevettem rajta!
Nagyszülőkkel összecimbizett már Zsigi?

Twist!
Elég, ha beszélsz Dorkának, ezzel tanul sokat. Én folyamatosan lököm a sódert Lackónak, kommentálom mit csinálunk, most már vissza is szól :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán meg mi is jókat csodálkoztunk, h egyes tárgyakat honnan ismer, mert max. 1-2 alkalommal mutattuk neki. Okosak ezek a babák nagyon.

Moncsi!
Oké, óvatosan pislogok majd!

Sajnálom,h rossz éjjeletek volt. El kell, h szomorítsalak. Lehet szep. szorongás is.

Czinki!
Nagyon örülök,h jöttél! Tessék gyakrabban időt szakítani ránk.

Laló csak nekem tökéletes, de én nagyon elfogult vagyok a Betyárral. Napról napra nagyobb a szerelem köztünk. Azt hiszem, h nem lehet fokozni, aztán rájövök, h dehogynem.

Sajnálom,h beteg volt Nándi! Pár képet dobj fel róla!!!
20150601134430

Banános tápszer elkelt. :)

Viki: Köszi! Inni? 1 dl nem fogy el naponta. De nem is a folyadék miatt aggódok, hanem a kalcium bevitel miatt, mert ha az kevés, akkor nem fog rendesen fejlődni.
Nem készülünk nagy szülinapozásra. Szerintem hármasban fogjuk megünnepelni, aztán ha valaki meg akarja köszönteni Nikit a családból, baráti körből, majd jelentkezik. Nálunk nem hagyomány a családban a szülinapozás, névnapozás. Bármi örömünnep van, úgy fogják fel, hogy már megint valami ajándékot kell venni... Szóval én nem akarok senkit ilyen "kényszerhelyzet" elé állítani.

Linácska: Gratula a jó éjszakai alváshoz! :) Legyen még sok ilyen! Megkérdezhetem, hogy hitelkiváltás alatt mit értesz? Végtörlesztést vagy másik hitelre váltást? Nekünk is van CHF alapú lakáshitelünk, még 10 év van hátra a futamidőből, de szeretnénk visszafizetni, csak nem tetszik a jelenlegi árfolyam, meg kell végtörlesztési százalékot is fizetni. Ti mit csináltok, ami megéri?

Twist: Korábban én is aggódtam, hogy nem érti a nevét Niki, de rájöttem, hogy azért, mert nem nagyon szólítom Nikinek, hanem mindig becézgetem, kiscsillag, tündérbogár, stb. Aztán rákényszerítettem magam, hogy a nevén is szólítsam időnként, aztán szépen megtanulta a nevét. :)

Monic: Sajnálom a szörnyű éjszakát! :( A szeparációs szorongás nem korábban van? Talán 9 hós körül?
Noh, akkor Beba 3-ast nem veszek. Niki biztos nem inná meg.

Zsuzska: Nagyon ari lehet a kis papagájod! :) Fogmanók! :evil:

Czinke: Gyógypuszik Nándusnak! Azt hiszem, én még nem is gratuláltam a tesóhoz... :roll: Óriási gratula Nektek! Remélem, kiderül csütörtökön a neme. Neveken gondolkodtatok már?

Nemone: Köszönöm a tápszer tanácsot! Szerintem azért nem ízlik neki a banános, mert émelyítően édes. Én csak egy kortyot ittam belőle, és úgy elkezdett tőle émelyegni a gyomrom, hogy muszáj volt egy pohár vízzel felhígítanom. :roll: Lehet, hogy a humana banános nem ilyen édes.
Motor van többféle méret. Itt nálunk a máltai játszótéren vannak "közmotorok". A legkisebb egy háromkerekű biciklire hasonlító motor, a hátsó kerekeinek nyomtáva elég széles, így nehezebben tud felborulni vele a gyerek. Nikivel múltkor kipróbáltuk, és simán talpra leért róla a lába.

denika
Budapest

Deni!
Tejtermékekkel segíthetsz, ha nem fogadja el a tápit. Laló ilyentájt lett megrögzött joghurt zabáló :lol:

Nagyon szépen becézed Nikit.
20150601134430

Denika,
tápszerügyben nem tudok segíteni, mert ugye nekem az összes gyerekem tejallergiás, 2-2,5 éves koráig Lili nyomatta a tejmentest, most Levi is azt kap. Lili elég sokára kapott ezért tejet, de először úgy, hogy vegyítettem a tápival.
Ja, és azt mondják, hogy ha babának adunk tejet, akkor neki minimum a 3,8-as kell, tehát nem a 1,5-es, amit eső ránézésre jónak gondolnánk.
Hitelt meg átváltjuk másikra. Nagyon nem tetszik a mostani. Mi még magas CHF árfolyamon vettük fel, tehát a válság miatti árfolyamemelkedés csak néhány ezer forintot jelentett volna, de a kamatot folyamatosan emelik úgy, hogy már 40.000Ft-ot jelenetett az eredetihez képest. Most átvisszük máshova, ráadásul olyan konstrukcióba, ahol van 3 év türelmi idő, és csak kamatot fizetek, így pont, amíg itthon vagyok, és kevesebbet keresek, akkor segítséget jelent.

Monic,
mi is, anyu is nagyon szereti a Hot Pan-t, szerintem érdemes rá beruházni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Czinki, nagyon édes lehet Nándi, ahogy dumál:)) Jópofa, hogy a hinta helyett tintát mond:) Sajnálom, hogy beteg volt, bizton nehéz lehetett a szemébe csöppenteni, hogy összeszorította a szemét.

Linácska, Levi volt ugye vérszegény? És használtak a cseppek? Mikor lesz ellenőrzés? Lili azóta is a 7 gyerek közé jár, akikre egy anyuka vigyáz? Mi a tervetek az ovival?

Denika, megnyugtattál, köszi:) Nálunk is sok becenév van, de még a Dorkának is sok beceneve van: Dorotty, Dorothy, Dorci, Dórika, még a Dodó is becsúszott egyszer.)
Na, majd a Dorkára koncentrálok.

Viki, igen, én is lököm neki a sódert:))) Az tetszik neki a legjobban, amikor énekelek, pedig fahangom van és borzalmas.
Apának is növendék-varjú hangja van, de Dorka nagyon viháncol, ha meghalja apa dalát.)

Némóka, amikor fodrászhoz mész, viszed Rékát is?

Monic, mész valamikor 4D UH-ra? Majd tegyél fel fotót a pici fiúról:)
Vendég

Csajok, Olcsi benne van az Anyák Lapja áprilisi számában. Beletették a netbabys képek közé azt a régi nyuszis képét, ahol még ennyire picike volt. Ma kaptam meg az újságot és kinyitottam, majd elájultam. Hát nem lehet elég korán kezdeni a népszerűséget :roll: :lol: :lol: :lol: 8)

Kép
pgsuska

sziasztok
még nem olvastam vissza ezért nem reagálok majd este igyekszem.... :roll:

A BMC-seknek mondom:
Képzeljétek hogy Mártika a recepció vezetője meghalt
TEgnap volt a temetése
Én is most tudtam meg. Durva mert még elég fiatal volt és jó karban tartotta magát. Nem ő volt a kedvencem, néha volt egy fura stílusa de ennek ellenére teljesen ledöbbentett a dolog és sajnálom hogy eltávozott.

Estig puszi mindenkinek.
Miló elaludt jövök ha addigra nem dőlök ki. :roll:

dita75

Zsuzska,

meg is veszem az áprilisi számot. Amúgy szoktam venni a lapot, de a márciusi kimaradt, az áprilisira pedig most duplán motiválva vagyok :lol:
Mondtam én mindig, hogy Olcsi szemében látszik, hogy népszerű jövő vár rá :wink:

Linácska,

szerintem akkor beruházunk egy hot pen-re. Szerencsére van nálunk üzletük így nem kell postaktg-re költeni.

Twist,

április 14-én megyünk 4D-re, épp annyi napos terhes leszek mint amikor Dancival voltunk, így jól össze tudom hasonlítani a két gyereket. :lol:

Én viszont ma elkeseredtem, mert megint van baci a hüvelyemben, kaptam gyógyszereket, 5 ezret ott is hagytam a patikában. Dancival sosem volt ilyen gondom...
Ráadásul a mérlegre is ráálltam, és megint 4 kg-mal többet mutat, pedig egészségesen étkezem, kevés kenyeret eszem inkább sok zöldséget. És még 3 hó van a szülésig, belegondolni sem merek hány kg.mal fogok szülni :oops:
Dancival összesen 13 kg-ot híztam, pedig mindenfélét össze-vissza zabáltam...

Kép}
monic80

sziasztok,

majd csak du megyünk uhra, de felugrottam.

tök fura, h mindenki lányt drukkol nekünk, de én kicsit titkon fiút szeretnék. :oops: nagyon szerelmes vagyok Nándusba, és nagyon fiús anyukának érzem magam. :oops: csak halkan, h a baba meg ne hallja. :oops:

Némóka: több méretű motor van, tescoban auchanban álltalában vannak. mi is vettünk egy 4kerekűt, de az annyira széles elől , h Nándi nem tudja hajtani, imádja a motorokat, a játszón mindegyiket megnézi, megfogdossa, a nagyon tologatnom kell, de a sajátjára nem ül fel. igy általában cipelnem kell. most én is akarok venni neki egy egyel nagyobbat, ami már 3 kerekes, de az meg nem annyira stabil elől az 1 kerék miatt, meg hát még nem tud kormányozni. pedig amúgy olyan kis ügyes a mozgása, de vhogy a motorozás nem megy.

Vikimami: én is igy érzek Nándi iránt, napról napra meglep és napról napra szerelmesebb vagyok bele!! majd hozok képeket is!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok,

Czinki,

nagyon drukkolok a mai uh-hoz.
Hát én is kisfiús anyukának képzeltem magam, be is jött. Kíváncsi vagyok, hogy neked is így lesz-e :wink:
Én azért képzelek kislányt, mert a te gyönyörű szemeid egy kislányon még jobban mutatnának :lol:

Kép}
monic80

Ditus, sajnálom a recepcióst. Mi történt vele, nem tudni?

Suska, gratula híres kisfiadhoz!:)) Szoknia is kell a hírnevet, biztos híres gitáros lesz, imádni fogják a csajok. Bár szerintem már most is imádják, gyönyörűséges szemei vannak!

Czinki, na mizu? Kislány vagy kisfiú? Megmutatta magát a picúr?

Monis, bakker, sajnálom a bacikat:((( Akkor ez nem valami gomba lehet, hanem valami komolyabb, ha ilyes sokba került a kezelése. De muszáj, nehogy feljebb szálljon a fertőzés. Dancikán azóta sem jött ki a takonykór?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?