Sziasztok
BONI
Hát én gratulálni jöttem "volna" mert a minap amikor beszéltem a Monic-kal még más volt a szitu.
Nagyon sajnálom hogy nem maradt meg a bébi. Remélem hamar kárpótol az élet egy másik babával. Fel a fejjel. Már ez is valami hogy spontán is lehet babátok. Milyen fura az élet hogy már indultatok volna újra inszemre és közben beköltözött. Köv. hónapban is ijesszétek meg hátha megint sikerül de most készüljetek fel utrókkal, stb. hogy meg is maradjon. Ügyeskedjetek! Szurkolok!
Én továbbra is hulla vagyok még mindig tart a nagytakarítás. Ma pl. egyik kezemmel a szőnyeget sikáltam a másikkal a babakocsit ringattam magam mellett.
Aztán jött anyósom feltartani, de végülis már addigra úgyis olyan fáradt voltam hogy inkább leültem és hallgattam a beszámolóját.
A törp most alszik a hintában. Pont ebben a pillanatban akartam feltenni a teszveszre mert mostanában nem szeret benne lenni mert mindig fel akar ülni. De most anniyra kifáradt a nagy hasrafordulgatásba hogy hamar elaludt benne.
Ahogy leteszem egyből hasrafordul ezt csinálja velem már hetek óta és aztán hisztizik mert elfárad a nyaka.
Amúgy hihetetlen alvókája van. Tegnap este 8 után valamivel alig bírtam beletuszkolni a kaját mert elaludt rajta, majd reggel kb. negyed 9-kor már elkezdtem pakolászni körülötte hogy ébredjen már fel. 12 órát nyomta folyamatosan.
Tegnap mondjuk két oltást is kapott lehet az ütötte ki ennyire, de lázas nem volt. 37,3 volt a legmagasabb.
A sinlacot úgy kajázza hogy hangosan röhög közben. Imádja.
Bevág sokszor másfél adagot belőle mert nem elég a 200.
Persze utána meg nem akarja meginni a tápszert. Várja a kanalat. Nagyon ügyesen eszik kanállal. Alig van pár csepp az előkén.
A doki benyomta a fapálcát a szájába arra is azt hitte kanál és ráharapott.
A kis zabagép. 7 kiló felett van, 67 cm.
Eltettem a 62-es ruhákat az 56-osok mellé.
Még némelyik jó volt rá de már igencsak feszült hosszában. Széltében még bőven belefért volna.
Vettünk egy manós tavaszi sapkát, nagyon édes benne. Az összes vékony sapka ami volt neki már mind kicsi. Van kettő ami még jó rá de azokban olyan kis szopott gombóc feje volt pedig mindenki azt mondta aranyos benne. nekem ez a manós jobban teccik
TWIST
Még én sem mentem el itthonról a baba nélkül max. ha anyukám itt van de fél óránál többet soha.
Épp számolgattam lassan fél éve nem voltam fodrásznál.
Már úgy nézek ki mint a lefosott kilóméterkő.
Ha megjön a gyedem asszem alvásidőben felmegyek mert már tényleg nagyon gáz. Főleg hogy hullik csomóban.
De lehet hogy lehívom a fodrászt (barátnőm) házhoz.
Tök jó mert 3 jó barátnőm van közülük egyik fodrász másik kozmetikus így simán eljönnek ha kérem. Persze azért nem teljesen ingyen, de kb. feleáron szépülök mint ti
Sőt a fodrász barátnőm jövő héten használt bababoltot nyit.
VIUS
Sajnálom hogy fáj a fogzás Darinkának.
Milónak még nem jött ki pedig már régóta nyálzik és néha az egész öklét a szájába tömi de szerintem nem fáj neki max. viszkethet mert nem nyüzsizik. Sokat alszik még mindig. Épp azt számoltam hogy napjában 6-7 órát ha fent van.
MONIC
Ti már meggyógyultatok? Ügyes volt Danika. Még csodálkoztam is hogy ilyen hamar mert máskor tényleg hosszabbra sikeredik szegénynek.
Veled is minden ok?
Tehetnél új pocakfotót mert már biztos nőtt azóta.
ÉVI
Józsi volt? Remélem jók lettek a rucit a törpökre.
Majd teszek fel képet mert ma az Ádi rugijában és bodyjában volt a Miló. Nagyon dögös volt benne. A kék áll neki a legjobban mert kék a szeme. Remélem így is marad.
Ádi még mindig a mászást részesíti előnyben?
VIKI
De édes pofa Lackó. Ő is jó alvó volt mindig.
Mit jácciztok lent? Homokozó, hinta, stb?
A lovacska még mindig nyerő?
BONI
Nálatok? Paci még üzemel?
Láttam egyet 5ezerért. Hangot is ad nagyon komoly. Lehet hogy majd megveszem Milónak csak most még korai lenne. Végülis a padláson elfér.