Hahó!
Jelentem a haematóma teljesen szervült
Zalánt is jó alaposan végignézte doki bácsi, minden OK, méretei alapján 1 héttel nagyobb a koránál, de ennek én nem sok jelentősséget tulajdonítok, mert EMmát is mindig nagyobbnak mondták, aztán pont időre született
Most kb 1 kiló és kaptam egy nagyon jó képet a kis pufi pofijáról
Majd holnap felteszem! Mondtam a dokinak, hogy vizesedik a lábam
AZt mondta, hogy egyenlőre a sóra figyeljek oda, meg mérni kell a vérnyomásomat, nehogy magas vérnyomással párosuljon mert az gáz
Tudtam én hogy lesz mára vmi "meglepi"
Na mindegy, amíg csak mérni kell és nem magas, addig nincs gáz
Csipet, Fóka használt már Manducát! Én most vettem, mert eladtam az Ergo-mat. Azt szerettük, de már csak akkor lehetett beletenni a gyerkőcöt ha stabilan ült. A Manduca gyakorlatilag ugyanazokat tudja, mint az Ergo, de van benne egy szűkítő, amivel még nem stabilan ülő babákat is lehet hordozni. Nekem van még egy rugalmas kendőm is, azt tervezem az elejére, aztán jöhet a Manduca
Az Ergo-t nagyon szerettük, Gábor is sokat hordozta benne Emmát, nagyon sokáig használtuk, úgyhogy szerintem a Manducát is szeretni fogjuk
Emmával volt kengurunk is, de az nem jött be, így azt meg az Ergot eladtam és vettem egy Manducát
Maki, ismerős amit írsz: robotolás egész héten, aztán még a takarítás is hétvégére marad
Mi tavaly nyáron kezdtünk el keresni valakit aki besegít, de nem volt egyszerű, mert vadidegent nem akartam beengedni a lakásba, pláne nem kulcsot adni neki
De megérte kivárni
Most hetente 1x jön, egy délelőtt alatt végez: portörlés, porszívó, felmosás, fürdő- WC- konyha takarítás amit csinál, de olyan alaposan, hogy ezeket mi nem is csináljuk azóta, 1 hetet simán kibír a lakás
És alkalmanként 3e forintot kér, aranyos, kedves, ismerős ajánlotta, stb, szóval tényleg egy főnyeremény
Na megyek, elteszem magam holnapra
Szép álmokat!