Új privát üzeneted érkezett!

Majdnem 23 hetesen:
Kép
A képen egy Ákost rejtettünk el :D

Kép
Kép
csipetnyusza

Zsani, Mokibuci, nagyon szép pocakok! :)

Emi ezzel a reggeli evés nélküli dologgal nem vagy egyedül…. Én sem bírom ki, hogy ne egyek semmit, mert akkor rögtön rosszul vagyok, nem is tudom, hogy fogom kibírni a cukorterhelést, hogy nem lehet enni vagy 9-10-ig…..
Egyébként én amúgy is rettenetesen hisztis vagyok, ha éhes vagyok. Mint egy gyerek. Rámjön az éhség, és akkor rögtön, ott és azonnal kell kaja, mert különben….. férjem ilyenkor nehezen visel…. mondtam is neki, hogy jól megszívja, ha Máté is ilyen lesz, mert akkor csupa öröm lesz velünk az élet :D
Auchanban is mindig rám szól, mert általában már nagyon éhes vagyok, mire a kasszához érünk, és ahogy ki van fizetve a cucc, én állok neki enni….pogi, csiga, ilyenek. Ő meg mindig csesztet, hogy mért nem bírom ki a kocsiig….

Pocak jól értelemezem, hogy vegetáriánus vagy? Az orvosok nem mondták, hogy terhesség alatt esetleg „függeszd” fel? Csak azért kérdem, mert múltkori szülésfelkészítőn kérdezte egy lány a dokit, hogy ilyenkor mi van, és neki azt válaszolta az orvos, hogy nem túl szerencsés, mert ugye a baba elszed tőled mindent, amire szüksége van, viszont neked sokkal kevesebb minden marad, és vannak olyan dolgok, amit csak zöldséggel nem igazán lehet bevinni.

Meme gratulálok a 26 héthez! :)

Zsani nekem nincsen csíkom szerencsére!!!! Állítólag nem is törvényszerű, hogy előjöjjön, csak gyakori. Én nem szeretnék…. egyébként a múltkor én is végignéztem az én pocakos képeimet, és ugyanez az érzésem volt, mint amit Te írtál! Na meg rendezgettem tavaly tavaszi fényképeket, hát majdnem sírva fakadtam, hogy milyen vékony voltam! Persze hol voltam én akkor is a vékonytól, de most így visszanézni….. :)

Pocak hosszú szőrszálak nekem is vannak :( Barátnőm kozmetikus, megnyugtatott, hogy ez hormonális dolog, és elmúlik, hozzá ne merjek nyúlni! :D

Na megyek, asszem betolok egy joghurtot, mert annyi szó volt itt a kajáról, hogy egészen megéheztem.... pedig apósom rittyentett nekünk egy jó kis tojásránotta-pizzát :D Mármint tojásrántotta, csak ő ilyen pizzaformájúra szokta kisütni :)

zsofka83

edi!
Jót nevettem ezten a spenót + ecetes dinnye kombón.

csipet!
Cuki kis poci! Ugy nézem nem híztál még sokat!

zsófika!
Vegetáriánusan is be lehet mindenből a megfelelő mennyiséget vinni... állati fehérje van a joghurtban, tojásban is.... azt meg eszik pocak.

d.dodó

Dodó
hihi hááát érdekes ízlésem kezd lenni.... remélem ez is elmúlik ha meglesz Boti :D:D:D:D:D
Vendég

Csipetnyusza helyes poci!!!! :)

Dodó nem okoskodni akartam, csak érdekelt a téma! :) Én konkrétan belehalnék, ha neme ehetnék húst, de abba még inkább, ha zöldséget kellene ennem.... nem vagyunk jó barátok a zöldekkel.... a gyümölcsöket viszont pusztítom rendesen! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsofka83 2010.03.31 19:04-kor.

zsofka83

Dodó: csak hiszed, már +6-nál tartok :) A dokim azt mondta, "Hölgyem, az ön magassága még jóval többet is elbír" :D hát Ámen. A védőnőt még nem interjúvoltam meg erről...

Kép
Kép
csipetnyusza

Zsofka,
Igen ahogy Dodo is irta, egyedul halat es hust nem eszem. Tijast pedig csak ertekkel..bar a majonezt naon naon szeretem. Igazabol szerintem Riccardo elveszi mindazt amire szuksege van. Nem is kivantam soha a husit. Fuuuuu csajok, most jutott eszembe: tavaly megismerkedtem egy lannyal Riminiben, vasarnap estenkent ott arultam, es o volt az egyik vasarlanok. A csaj meg nem volt 30 eves, es egy darab foga nem volt. Meselte, hogy szuletese ota vegetarianus, de annyira durvan, hogy semmi tejetermeket, tehat kalciumot nem visz be, csak novenyeken el.Na az mar tenyleg durva, mondta a terhessege utan kihullott az osszes foga..hat nem csodalom.

Zsani: nagyon szep a pocakod, erdekes nekem Riccardoval nem ennyire aranyosan gombolyu, pedig itt is ott is kispasi lakik.

Edi: jol esett a kisdinnye? :lol: :lol:

Nyusza: szep a pocikad..
Asszem megvan a patkany, mondta a ferjem, hogy tegnap reggelre az egyik mereg eltunt, es mar reggel nyomokat sem lattunk az ajto elott, de persze azota is fertotlenitem a kezem, ha kimegyek. Ki tudja merre jart kelt az a szerencsetlen. Kulonben en meg a patkanyt is sajnalom, nem tehet rola, hogy szegeny annyira undorito es kartekony allat, csak o is Isten teremtmenye, de sajna szuksegszeru volt, hogy vegezzunk vele.
pocaklako

zsofka: hidd el én sem kértem, csak jött :lol: nem törvényszerű, de sajna nekem átlagnál több az anyajegyem, ezért gondolom a pigmentációra való hajlamomat :cry: na én sem vagyok vékony alapjáraton, de ma végignézve magamon mégiscsak az voltam :lol: :cry: sebaj, legalább értékelni fogom, ha legalább azt a dundiságot visszanyerem és csudivékonynak fogom magam érezni! :lol: :lol: :lol: bár szeretnénk majd később, ha ugyanígy gömbölyödnék :wink:

edi: spenót savanyával???? én is furán nézlek :lol: :?

csipet: heles pocid van neked is!!!! szerencsére pár napja megint marad a reggeli :lol: házikó szépen halad, ha holnap nem esik, akkor koszorút készítik a fiúk és jövő héten, mikor megszáradt a beton jöhet a tetőőőőőő :lol: :lol:

Kép
zsani78

poci: én mindenhol nem annyira szép, de kifejezetten gömbölyű vagyok :lol: de úgy jóóó ha naaagy, úgy jóóóó ha dundiiii :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

azaz akkor jo ha jo nagy..akkor jo ga dundi.. :lol: :lol: :lol:
Megcsinaltam vacsira a bruschettat..istenit ettunk belole...most meg meg sem birok moccanni.....
pocaklako

Meme: Hááát, szerintem az éhgyomri vércukrod neked is űűűűűber alacsony! Nekem mind a háziorvos, mind pedig a védőnő azt mondta , hogy nagyon-nagyon alacsony az éhgyomri vércukrom. :?

Poci: Nekem is beszőrösödött a köldök alatti rész...csíkom nincs. :)
Remélem, hogy tényleg nincs köze a baba neméhez, mert akkor bajban leszek egy kisfiúval! :D
Nem is...csak viccelek! :) De azért meglepődnék...

Zsani: Szemből, csíkkal is cuki a pocid! :D

Csipetnyusza: Az alacsony éhgyomri cukorral semmit nem lehet tenni...csak az esti és a reggeli étkezés közötti időt kell/kellene minimalizálni.
Cuki a pocid! :) Nagyon kis helyes...csúcsos.

Zsofka: Korábban nálam nem okozott gondot a reggeli nem evés...

Edi: Tuti jól eshetett a spenót-dinnye párosítás! :) Nincs mese...Botid kívánhatta így! :wink:

Emi

Emi

email4
Budapest

Zsani, nem is ertem miert mondod, hogy nem voltal csinos elotte, szerintem nagyon csini kimami vagy, olyan igazi arànyos
pocaklako

Igen-igen...az jó, ha naaaaaaagy, az jó, ha dundiiiii...az jó, ha kereeeek...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Emi

Emi

email4
Budapest

poci: most elpirultam :lol: :lol: :lol: a be- és leszólókat majd hozzád irányítom :lol:

Kép
zsani78

így van jjjááááányok :D

Az jó ha naaaaagy, az jó ha dundiiiii, az jó, ha kereeek, mert az nem semmiiiii :D :D :D :D :D :D :D :D

hááát így visszagondolva savanyú dinnye+spenót, háááát :roll:
Vendég

RTL Catchup
judit1977 / Kilépés
2010. március 31. - szerda
Benő, Gujdó, Janka, Johanna, Zsanett

Zsani: az rtl klub oldala szerint ma nevnapos vagy, meg ha nem is ma tartod boldog zsani napot! :lol:
pocaklako

poci: tényleg???? köööszööönööööm! bár ez igazán meglepő, mert gyerekkoromban a rendes magyar naptárban egyáltalán bent sem volt a nevem, most hirtelen kettő is lett :lol: :lol: :lol: végül is szeretek ünnepelni, lehet ma is! egyébként máj.30. a hivatalos!

Kép
zsani78

Boldog névnapot Zsani! :)
Most is, és máj. 30-án is! :D

Emi

Emi

email4
Budapest

Na, remélem most nem száll el :)

Zsofka: én popsim is szokott néha fájni, úgyhogy felírtam a tippeket! Kitartás a melóhoz, a fiammal elég sokáig dolgoztam én is, az utolsó másfél-két hónapot már nagyon utáltam.

Barbuss: örülök, hogy nagymamád ilyen gyorsan javul!

Ebéd nálunk husileves volt sok zöldséggel, tésztával és husival. És maradt holnapra is :D

Meme: én is egész nap ennék szívem szerint. Aztán ha meg eszek, akkor jön a sav. Csatlakozom a többiekhez, 1 zsemlével éhen pusztulnék :D Nagyon nagyon drukkolok nektek péntekre!

Manorka: sajnálom a tegnap esti rosszullétet! Migrénes fejfájásom nekem is volt már néhányszor, borzalmas :? Ez a cukor dolog meg. Nem értem miért kellett az 5 szúrás, ha csak a normál két órásat veszik le, akkor észre se vesznek semmit.

Zsani: én észre se vettem, hogy nem használsz nagybetűket :oops: Doki no comment... Bezzeg ha náluk lettél volna UH-n az biztos über szuper lett volna. Nagyon csinos a pocakod! Csíkot eddig nem figyeltem, majd este megnézem :D

Edi: Mit értesz kisebb alatt? 8kg körül már lehet olyan esernyő babakocsit kapni, amit újszülött kortól lehet használni. Nekem BKV-hoz, meg rohangáláshoz Peg Perego Veeziam volt/van, ez 10kg, és lapra csukódik, de én nagyon szerettem. Jól tudsz kajákat párosítani :D

Moki Neked is szépen alakul a pocakod!

Poci: na akkor csak sikerült körülírnom a kérdést :D:D:D Akkor biztos szólnak majd, ha már felkelhetsz, addig meg kitartás! Ez a bruschetta nagyon jól hangzik, egyszer lehet mi is kipróbáljuk :)

Dodó ezt a receptet légyszi másold be majd a receptesbe is :D

Nyusza: csinos pocakod van :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

emi: köszönöm! :lol: már mondtam is a páromnak, h kérem az ajándékom :lol: :lol: :lol: persze nézett furán, h mit akarok!

fóka: látom te is mindíg küzdesz az elszállással... dühítő :twisted: neked legalább nem gond, ha éhes vagy! irigykedem is!

Kép
zsani78

jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép
zsani78

Hoztam egy 23+4-es Pocakfotót :D
Kép

Jó éjt lányok :D
Vendég

fóka!
Már be is másoltam a recit a receptesbe!!

Mi ma grillcsirkét és salátát vacsiztunk!! :)

edi!
Csini pocak!!

d.dodó

Hahó! :D
Jelentem a haematóma teljesen szervült :D Zalánt is jó alaposan végignézte doki bácsi, minden OK, méretei alapján 1 héttel nagyobb a koránál, de ennek én nem sok jelentősséget tulajdonítok, mert EMmát is mindig nagyobbnak mondták, aztán pont időre született :D Most kb 1 kiló és kaptam egy nagyon jó képet a kis pufi pofijáról :D Majd holnap felteszem! Mondtam a dokinak, hogy vizesedik a lábam :roll: AZt mondta, hogy egyenlőre a sóra figyeljek oda, meg mérni kell a vérnyomásomat, nehogy magas vérnyomással párosuljon mert az gáz :? Tudtam én hogy lesz mára vmi "meglepi" :? :roll: Na mindegy, amíg csak mérni kell és nem magas, addig nincs gáz :wink:

Csipet, Fóka használt már Manducát! Én most vettem, mert eladtam az Ergo-mat. Azt szerettük, de már csak akkor lehetett beletenni a gyerkőcöt ha stabilan ült. A Manduca gyakorlatilag ugyanazokat tudja, mint az Ergo, de van benne egy szűkítő, amivel még nem stabilan ülő babákat is lehet hordozni. Nekem van még egy rugalmas kendőm is, azt tervezem az elejére, aztán jöhet a Manduca :wink: Az Ergo-t nagyon szerettük, Gábor is sokat hordozta benne Emmát, nagyon sokáig használtuk, úgyhogy szerintem a Manducát is szeretni fogjuk :) Emmával volt kengurunk is, de az nem jött be, így azt meg az Ergot eladtam és vettem egy Manducát :wink:

Maki, ismerős amit írsz: robotolás egész héten, aztán még a takarítás is hétvégére marad :oops: Mi tavaly nyáron kezdtünk el keresni valakit aki besegít, de nem volt egyszerű, mert vadidegent nem akartam beengedni a lakásba, pláne nem kulcsot adni neki :? De megérte kivárni :D Most hetente 1x jön, egy délelőtt alatt végez: portörlés, porszívó, felmosás, fürdő- WC- konyha takarítás amit csinál, de olyan alaposan, hogy ezeket mi nem is csináljuk azóta, 1 hetet simán kibír a lakás :wink: És alkalmanként 3e forintot kér, aranyos, kedves, ismerős ajánlotta, stb, szóval tényleg egy főnyeremény :D

Na megyek, elteszem magam holnapra :D
Szép álmokat!

Barbi

Kép

Kép
barbuss

barbuss!
Örülök, hogy minden rendben van!! Várjuk holnap a képet is.

d.dodó

Barbuss, nagyon örülök, hogy a randa haematóma "eltűnt" :D !
De jó!!! Hozd majd az édes pofis képet Zalánról :D ! Várjuk!
A vizesedésre pont ugyanezeket mondta az én dokim is :wink: !
Persze erre múlt héten kipurcant a vérnyomásmérőnk :( ...
Hú, akkor tényleg kincs a takarítónőtök :wink: ! Bőven megéri ennyiért szerintem.
Remélem, nagyid is jól van a körülményekhez képest!

Edi, azt a kutya mindenit :shock: !!! Milyen nagy a pocid! El is hiszem, hogy jól érzi magát a kis legény ebben a "luxus lakosztályban" :lol: !

Nyusza, tényleg jól elrejtetted Ákos babát :wink: ! Csini kis pocikád van :D !

Mindenkinek szép álmokat kívánok :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Edi,
ha te nem rakod fel a pocakfotódat, én tök depi maradok, a többieké olyan pici az enyémhez képest, a tiéd kissé közelít ...
persze nem a méret a lényeg :oops:
néha arra gondolok, nekem medencében kellene szülnöm, mint egy rendes bálnának ...
főleg ma, elég fáradt voltam, úgy mozogtam, mint egy 29 hónapos terhes ...
viszont remek mangó-eper gyümi "salit" ettem, jobb kedvem lett, lánykám jelezte is, hogy "hm, anya, ez fincsi :)"

migrénes fejfájásom is volt, lecsúszott egy algopyrin ...

dolgos napok jönnek, aztán húsvét, vendégek ... plusz kilók :)

Jó nyuszit nektek is csajok :)
Vendég

Barbuss: végre lemondott az a fránya hemtóma, szupi hír! A pufi pofi képet nagyon várjuk ám! :)

Edi: széééép pocódkád van! El is hiszem, hogy Boti úrfi igen-igen jól érzi magát odabent :)

Csipet: Neked is szépen kerekedik!

Zsani: képzled, nekem a terhességi csík alul volt Nórival, most meg nincs (még)....mintha felül lenne, de aztán az is lehet, hogy az inkább a vékony fehér bőrömnek köszönhető, mert inkább, mintha ér látszódna, nem pedig barna csík :?

Egész nap ezen a vércukor témán agonizálok, de minél jobban agyalok rajta, annál inkább képtelennek tartom ezt az egészet. És valóban jó eredményem lenne nekem is, ha csak a 2 órást nézik meg. Kíváncsi leszek, mit fog mondani a védőnőm. A dokimat ezzel most nem akarom felhívni, majd jövő hét után úgyis megyek hozzá, elég lesz akkor sokkolnom vele :)

Dobok én is két pocó képet, aztán alszom egyet.
Érdekessége, hogy előre növekszik. De hát nincs két egyforma terhesség, ahogy mondják. Még akkor sem, ha két lánykám lesz :) Totál más pocóm volt anno, mint most.

Kép 25.hét+3nap Kép közeli pocó

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Jo reggelt Lanyok!

Hatalmasakat nottek a pocakok...nadon szepen gombolyodik minden kismami..most mar tenyleg le sem tagadhatjuk, hogy kislakonk van.
Edi: szuper a lakosztaly...
Manorka: a tied is igazan helyes kis poco.....
Barbuss: szuper hireket kaptal, mar epp ideje volt, hogy az a franyasag odebb alljon...akkor ma foto...

Hogy aludtatok? Mi eleg koran keltunk, mostansag egyre kevesebbet alszunk, de migis pihenve ebredek.

Most megyek lanyok, kezdem a napot, ma is van epp eleg dolgom, igy kihasznalom a reggelet amig meg nem vagyok faradt. Aztan delutan kezdodik a szulesfelkeszito is.
Kesobb meg benezek.
Szep napot mindenkinek!!!
pocaklako

Jó reggelt!

Még visszaolvasni nem tudtam. Tegnap sikerült jó sokat haladnom a takarítással, ma szeretném befejezni. Már csak a manószoba van hátra.Mondjuk ott a beépített szekrények, szóval jó nagy meló lesz még az.
Délután vásárolni voltunk. Meg posta, gyógyszertár. Ki akartam kerülni a Húsvét előtti nagy rohamot. Ma délelőtt lesz a főnökön búcsúztatója. Olyan jó lenne elmenni, de szerintem esélytelen. Inkább ha úgy végzek,akkor délután bemegyek és elköszönök úgy.:( Annyira szerettem, kár, hogy megszűnt a részlegünk. És megint csak a dolgozók szívnak. :evil:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

sziasztok, jó reggelt mindenkinek!!!!!

barbuss: nagyon jó hír, szívből örülök!!!!!!!!! képet-képet-képet :lol: :lol:

edi: nagggyon jó kis lakosztálya van botinak!!! szupi :lol: :lol:

manorka: neked is szépen megnőtt a pocid, nagyon csini!!!

anya maci: ne legyél elkeseredve, ez az, amit egyáltalán nem tudunk befolyásolni, h kinek mekkorát nőjön! én élvezem, h naaaagy, pedig minap is megkérdezték, h hány nap múlva szülünk :shock: lesz..rom, én imáááádom a pocikát, már csak a lakó miatt is! a többi testrészemre tett megjegyzés miatt viszont ölni tudnék :twisted: ellentétben a többiekkel, sajnos nekem nem csak poci nőtt :roll:

Kép
zsani78

Manorka, nagyon csinos a pocid! Milyen szép nagy már!

Barbuss, de örülök a jó hírnek!!!!! Szuper!!Akkor pihi tilalom feloldva?
A takarítónő annyiért tényleg nagyon baráti!!!!!! Megértem, hogy erre szavaztatok.

Edi a Te pocakod is nagyon szép nagy már!!!!!

Nem tudtam még mindenkinek reagálni, de igyekszem.Most jelenésem van egy manónál.:)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jóóó reggelt Mindenkinek!!

Gyönyörűséges pocakok! :)

Barna csík...nekem sincs, de az egész hasam szőrös lett...:( Mondjuk sajna nekem előtte is sok volt a tesztóm, azért állt le a petefészkem...ugyhogy lehet ezért lettem szőrmók Nócival. :D De majd kihullik :)

Csajok!! Olllyan jóóót aludtunk! :) Nóci bekómázott este 9 körül, mi 10-kor feküdtünk le apával, végigaludtam az éjszakát, 6-kor keltem, Nóci pedig 7-kor. Addig nyugi volt! :) Rég nem aludtam ilyen jót! Igaz, fáj a nyakam, mert azt elaludtam.

Sorolom, hogy a telcsi-táblicskuból ki hiányzik:

mokibuci, Emi, Fóka,zsani, barbuss, mercí, bébike heni, freyja.

Pü-ben várom a neveket és a tel.számokat!

Ma hívom a pasit, aki multkor a jóóó hírt közölte. Remélem mára döntöttek az ügyben, és megtudjuk, hogy mi a végítélet!! :) Tudom, hogy már sok vagyok, de mára is kérhetnék nagy nagy drukkokat?? Aztán holnapra is :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme: ment a pü! természetesen kérhetsz!!! drukkdrukkdrukk ++++++++++++

Kép
zsani78

Jó reggelt :lol: :lol: :lol:

Edi
hatalmas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon szép a pocak :wink: :wink:

Barbus
jaj de jóóóó,nincs hematoma,nagyon örülök :wink: :wink: :wink: a sóval meg óvatosan,én só mániás vagyok,jó sósan eszem :oops: :oops:

Csipet
neked is édes a pocód :wink: :wink:

Manorka
neked is hatalmas,nem semmi,nekem jól le van maradva!!irok majd privit csak tegnap csavarogtunk,oviztunk és csak este jöttünk haza :wink:

Pocak
én nem aludtam jól,Olivér taknyos lett,alig aludt,nála akudtam én is,na meg a védlim is begörcsölt megint,annyira fájt :twisted: :twisted:
jó szülésfelkészitőt!!!

Meme
mennek a drukkok!!!
keresem a fotót amit kértél,csak a gépben már nincs benne,mert a hülye virus miatt minden törlődött :oops: :oops:

na még jövök csak szólitanak,mindjárt hivom hozzá a dokinénit,lesz nagy üvöltés :oops: :oops:

bibar

Köszi zsani! :)

Próbáltam hívni...nem veszi fel. Lehet még korán van? :(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Barbuss: Én is gratula a kis Zalánhoz, és nagyon örülök, hogy elhárult a veszély a hematóma miatt!! :) Dejóóó dejóóó!!!
Nagyikád hogy van??

Bibar: Olivérnek jobbulást!!Szegényke :( A kép miatt ne aggódj, ha nincs meg, nem gond! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme: hűűűűűűűűű, most ezt nem értem! én a saját számomat küldtem el neked és az én mobilom nem csörög!

Kép
zsani78

Hellóóó jó reggelt lányok :)

óóó, hát köszönjük szépen, tudjátok a szlogenünket :wink: úgy jó, ha nagy..... :P

Botinak valóban baromi nagy kérója van, nyilván ezért is érzem gyengébben a picike mozgásokat is.... Megint belustult a lelkem, ritkán rúg egyet egyet, de semmi extra...

Manorka
szép nagy pocid van Neked is :D Szerintem a cukor miatt ne aggódj, cukor ívás után még jó, hogy magad fél órára.... megittál egy csomó glükózt brrrrr :S Kíváncsi leszek mit mond a védőnő....
Vendég

Zsani??? A muksit hívtam..:D

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme: még jó, h írtál! fogalmam sincs hol a telefonom :shock: nem csörög a lakásban :shock: :twisted:

Kép
zsani78

Csajok! Ha nem bánjátok, a táblába beírom az email címet is. (zsani adta az ötletet! )!! Akik saját címről küldtek a közösre mailt, azokat már kimásoltam, a többiek név tel szám mellett az email címüket is elküldenék? (persze csak aki szeretné..)

Edi: Neked a raffis címed a címed?? :) Vagy van privát otthoni is??

Meme

Kép
hmeme
Németország

jaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! upsss.... kicsit lenni birka, nem nagyon! :lol: de a telómat tényleg nem találom! megcsörgetsz? :lol: vicc, mindjárt a pároméról hívom magam, hol lehet!

Kép
zsani78

Edi azta mekkora pocakod van! A hetekhez képest sép méretes!

Barbuss a takarítónőd takarít Pesten is? Vagy ha esetleg valaki tud szintén ilyen jó áron pesti takarítónőt ajánlani plíííííz szóljon! aA fürdőtakarítás meg ilyenek nekem sem mennek, és nem akarom mindig aférjemet csesztetni ezzel :( Azon kívül, hogy nem is ér rá, ő is elég derékfájós, nem bírrja a kádba behajolgatást.

Masnorka Te pocid is nagyon csini!

Meme: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bibar a kis Olivérnek jobbulást kívánok!

Na basszus! Felhívtam a háziorvosomat, hogy lesz szíves nekem beutalót adni az intim torna tanfolyamra, ahova mennék, mert csak úgy ingyenes, erre a doki hülyének nézett, azt hitte kismamatornára akarok menni.
Mondom nem, nem kismama torna, hanem intim torna, amit a kórházban a szülésfelkészítőn ajánlottak.
AZt mondja nekem: "és azt ajánlják kismamáknak???"
Basszus ilyen egy jól tájékozott orvost!!!!!!

Ma reggel mértem magam, most tartok +7 kilónál. Elkönyveltem magamban, hogy ez nem sok, a nőgyogyi bek@ph@tja :D

zsofka83

zsani: én bocsi..nem voltam egyértelmű...:( :D :D de legalább kiderült hogy nincs meg a telód! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
neeem, nem a rafis címem, mert május 31.től már nem vagyok rajta elérhető csak 1 év múlva :lol: :lol: :lol: van privátom is, küldöm minnnnyáááá priviben :)
Vendég

Edi, Zsofka: Megvagytok! :) Köszi!

Meme

Kép
hmeme
Németország

csajok! Ma jönnek kislány baby rucik!! :) Igyekszem ma feltenni! Holnap nem nagyon leszek gép közelben, mert megyünk Kecsóra...de lehet viszem a lapitopit, és akkor majd kommunikálok veletek útközben. :D 3 óra, mire felérünk, lesz időm...csak az akksi nem bírja addig...:(

Meme

Kép
hmeme
Németország

na, meglett!! a táskám alján lapult, de nem tudom este miért tettem oda :shock:

Kép
zsani78

Zani: a lényeg, hogy megvan! :) Terhesen én már nem keresek válaszokat a mit? Miért? kérdésekre.....:D :D :lol:

Meme

Kép
hmeme
Németország

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?