Új privát üzeneted érkezett!

Anita: a MAM honlapját néztem: a cumipajzs alapján 6hós kortól ajánlott a mi cumink.
zuzmooo

Judit! A tanulási hajlandóságról felnőttkorban, család, gyerek mellett. (Hú de hangzatosan fogalmaztam. :lol: )

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

http://www.vatera.hu/tiny_love_melody_m ... 19261.html

ilyesmi szőnyegünk van! Én rajongok érte! Sztem szuper. Az ára sem valami kíméletes, de Luca imádta rugdosni a zenélő bigyót. Meg az a jó, hogy jó élénkek a színei. És lukon lógnak a cuccok, így amíg kisebb Csücsöri rá tudsz lógatni hosszabb játékokat, amiket elér.

Én alapból a Taf Toys és a Lamaze játékokat szeretem nagyon. Ezek élénkek és jól használhatók.
Vendég

Ja! Csilla! Ahhoz nincs mit írjak!!! :lol: Nem vagyok hajlandó lediplomázni! :oops: :oops: Pedig már csak az kell! Meg egy szakmai felső valamelyik nyelvből... :oops:
Vendég

csilla: én az egyetemi diplomámat gyerek mellett csináltam :)
stephie

Nóri, köszi! Sógornőm megveszi, aszonta ár nem számít. :twisted: De én is kábé ilyen árfekvésűeket nézegettem, csak olyanokat amiknek vastagabb a szőnyege.
A tiétek pontosan milyen?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri, köszi! Sógornőm megveszi, aszonta ár nem számít. :twisted: De én is kábé ilyen árfekvésűeket nézegettem, csak olyanokat amiknek vastagabb a szőnyege.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla!

A mienk pontosan ez:
http://www.vatera.hu/tiny_love_jatszosz ... 66289.html

újonnan 21eFt volt. De ezek csak annyiban mások, hogy mondjuk a mienk 2007-es. A következő évben meg más volt a minta. A vastagsága nem volt érdekes, mert én is tettem alá azt a habpuzzle-t, amit pár ft-ért kapni. Vagy rongyszőnyeget. Vagy a járókába tettem a cuccot.

Az első játszószőnyeg nem volt jó, mert magasan voltak a játékok és nem érte el, csak amit pluszban rátettem, de mivel lukak nem voltak rajta, így csak ez a macska fért rá egyedül:
Kép

Az előzőn kb 8-9hetes.
Ezeken meg 10-11.
Kép
Kép
Vendég

Nóri!
Ne idegelj!!! Nekünk pont ez a csacsis szőnyeg van - mert hülye zanyának az tetszik... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Emlékszem, amikor említetted, hogy Neked az tetszik, jó fél évvel ezelőtt, akkor is mondtam Neked. Sőt, képet is tettem róla. Sőt, akkor mondtad, hogy Te már ezt akkor kinézted, amikor a Brendonban melóztál. Na mondom, ok, minek tépem a számat, ha Neked az tetszik, akkor az tetszik és kész!!! De meg lehet oldani, ha mondjuk van szopipárnád, abba beleteszed a gyerököt. Vagy ha olyan játékod van, felkötöd egy madzaggal. Úgyis kreatív vagy! :lol: Csak a másik lustaanyunak (ez lennék én) egyszerűbb volt!!! :lol:
Vendég

De azért azt Te is látod, hogy jó 20-30cm-re vannak az eredeti játékok a gyerektől... :roll:
Vendég

sziasztok.
Képzeljétek tegnap voltunk a sebészeten Vivike köldöksérvét megmutatni, mert eléggé nagyra nőtt már.
Le is ragasztotta neki dokibácsi.
Cunikának szemlátomást kényelmetlen volt a ragacs.
Erre a házi dokinéni gyorsan leszedte neki, mondván, hogy a ragasztás elavult, és csak húzza a bőrét.
Na most vajon kinek van igaza?
Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?

Kép
bettike830

Sziasztok!
Na mostanában én is csak olvasó üzemmódban voltam.. nagyon sokat sétáltunk, meg főztünk stb..
Ma ugye esik az eső, így itthon virítunk.. :lol: :lol:
Tegnap este jól beparáztam én is. /mindig frenkiztem, hogy rengeteg a tejem/Este Blanka szopcsizott, de közben mindig felnyekergett, meg rugdosódott, meg ilyenek.. levettem ciciről, mondom már biztos elég azért nem akar már többet szopcsizni.. hát sírt tovább meg nyomkodta a kezét a szájába.. én meg nyomkodtam a cicit és nem jött belőle semmi..egyikből se..Teljesen kész lettem.. nekünk meg ugye semmi tápszer meg semmi itthon.. kivettem a fagyóból az egy adag lefagyasztott tejcsimet, megmelegítettem melegvízben és adtam volna neki kiskanállal..hát nagy ívben kiköpte. :shock: na itt már kész voltam, hogy hen fog halni a gyerek. ugyhogy gyorsan bevágtam mindent a sterilizálóba ami a szopisüveghez kell/eddig még nem voltak sterilizálva/ apa meg eltépett db-be tápszerért meg bébivízért..ahogy elment apa Blanka elaludt és mikor haza jött akkor ébredt fel, de addigra már termelődött tejcsi és megtudtam szoptatni a lányt../persze előtte még azonnal bekaptam 5golyó articat, amit előtte még sohasem/
éjszaka meg egy csomót felkeltem, hogy van-e tejcsi, de majd szétcsattantak, meg Blanka majd belefulladt reggel mikor felébredt 6kor.. ugyhogy nem tudom mi volt este, de most elvileg megint minden a normál kerékvágásban van.. de lehet, hogy túlparáztam magam/pedig nem szoktam/ és lehet, hogy a jobbot tényleg üresre szívta, a balról meg én hittem hogy üres, mert vagy 10-et rászívtam a mellszívóval és alig jött belőle valami..
Egyébként Blanka jó kiscica, sokat mosolyog, élvezi a forgó játékát a kiságyban mondjuk kb vagy 20percet bír eltölteni vele max,éjjel meg este 8-9től kb 5-6ig alszik..
kitöltöm a kérdőívet, ha nem a hétvégén kell.. lesz egy rakás vendégünk, nekem meg nem lesz egy percem sem.. :lol:

Kép
Kép
ronci

Bettike! a googleba beírtad már, hogy mit szoktak csinálni a köldöksérvvel? én mindent ott szoktam kikutatni.. elolvasok vagy 10-15oldalt és abból már le lehet szűrni..

Kép
Kép
ronci

Bettike!
http://www.hazipatika.com/articles/Serv ... 1120184049
itt pl. ellenzik a leragasztást..ugyanazon okból, mint amit a doki nénitek mondott..

Kép
Kép
ronci

Ronci: rákerestem, de megoszlik a vélemény...
az egyik azt mondja ragasszuk, a másik szintén feleslegesnek tartja....

Kép
bettike830

http://www.netbaby.hu/Article.aspx?id=406
hogy legyen némileg ellen pl. is. :lol:

Kép
Kép
ronci

lara: Barbus is több időt van ébren nap közben.

stephie: Nem akarlak a bcg-vel kapcsolatban megijeszteni, de a kisfiúnak akivel sétálni szoktunk már 4,5 hónapja várják a bcg kifakadását. És ha 5 hónapos koráig nem fakad ki, akkor be kell neki adni újra. Nála sem látszik semmi. Sajnálom a fejfájást.

zuzmoo: Gratula a nevetéshez.

nóri: Fingás nekünk is nagyon megy. Lucát akkor már nem kellett büfiztetni, mikor magától evett? Meddig kell? Mikor tudnak már maguktól büfizni? Nálam is már csak a diplomamunka és az államvizsga hiányzik. :D Sose leszünk diplomásak, csajé?

csuppancs: Nyugodtan küldheted a kérdőívet.

Én is megtaláltam a masszázsos könyvet és ebben neogranormonos olajat ajánl. Szerintetek ez milyen?

Tejcsi: Ma felhasználom az utolsó adag fagyasztott tejcsit. :( És 40-nél több nem jön le a két mellemből. Szóval ha kétszer fejek ahogy szoktam, akkor nem jön le egy adag egy nap alatt. Ilyenkor mit csináljak? Mert többet nem tarthatom a hűtőben, nem? Fejjek még egyáltalán? Vagy a maradék is elapad magától? Még a sajátomból van két pohárnyi lefagyasztva, de azt akkor fejtem amikor a laktoherbtől fájt a hasa a gyereknek. Azt megpróbáljam odaadni? Mennyire érzékeny még ezekre a dolgokra?

Sírás: Nálunk is lá-lá-lá megy.
vicky79
Budapest III. kerület

Bettike! akor úgy látom hasonlókat olvastál Te is! mit mondtak? nagynak számít a sérve vagy kicsinek?

Kép
Kép
ronci

Hát szerintem elég nagynak, bár nem tudom mi számít nagynak, de ez diónyi nagyságú.
A cikkeket köszönöm, ezeket én is megtaláltam

Kép
bettike830

Betti!

Egy bnőm kislányának volt. Nem csináltak vele semmit. Úgy 2évesen műtötték, mert nem múlt el. De 1napos cucc volt és semmi gond nem volt vele!!!!
Vendég

igen, de ha viszont a ragasztástól elmúlna akkor inkább ragasszunk.

Kép
bettike830

Sírás: nálunk OÁOÁOÁ a mondás..szóval Léni követi a klasszikus vonalat :)

Nóri, én is el akarom masszázsolni a gátm.olajat, nekem is megvan a 3/4 üveg.
Hol árulnak ilyen kiskönyvet?

Éjszaka: nálunk 23-7-ig alszik vagy ha már 20 órakor elalszik, akkor van egy éjszakai 20 perces szopi, aztán reggel 8-ig csend.

Juci, nekem is vasalás a program mára :(

Mosolygás: másfél hete megy már :D
lara

Sziasztok!
bekukkantok, hogy jelezzem, én is élek. Minden rendben van nálunk.
Eszünk, büfizün, sétálunk egy nagyot, aztán hazajövünk, eszünk , büfizünk, és megyünk megint a levegőre, utána meg a következő kört a fürcsi követi. Szóval így eltelik a nap. Csak ma ugye eső nap van, így nyűgik vagyunk egész nap, mert levegőhiánya van szegény Samunak.

Nálunk még nincs szociális mosolygás, már kezdek aggódni. Elvégre már 5 hetesek vagyunk.

Vicky: eddig kb 2 decit tudtam összehozni/nap. Egy hete már csak 130 ml körül, és egyre csökken az arány. Én is gondolkozom, hogy mennyinél nem érdemes már vele bajlódni. A védőnőm szerint 30 miliért már nem kell kínlódi. Ráadásul tegnap a hűtőből előszedett tejcsimen úgy üvöltött Samuka, alig lehetett megvígasztalni. Aztán elküldtem apát a konyhába , hogy csináljon tápot, hátha. És basszus azt zokszó nélkül megitta. Láttatok már ilyet?? Megkóstoltam utána az anyatejet, szerintem nem volt semmi baja. (legalábbis megromolva nem volt) :? Lehet, hogy nem ízlik a táp után az anyatej a babának?

MI még nem alszunk éjszaka. Ma éjjel azt csináltam, hogy 3 kor felkelt, hogy evés idő van, de nem adtam neki reggel fél 6g. Nem sírt igazából, csak nyöszörgött, nyögött a cumin, meg be-be aludt. Szerintetek ez a módszer vezet valahová? A ti babátok teljesen maguktól aludtak ilyen sokat éjjel?

Kép
zsizell

Kép Vivi sérve
ezen látszik milyen nagy

Kép
bettike830

Lara:
pl itt:
http://www.babamoon.hu/termekek.php?act ... lap&id=396

De az Aréna Plázában van taf toys márkabolt is.

Viki!

Én most sem büfiztetek... :roll: Illetve magamra borítom a gyereket és kb 3percet rajtam fekszik. Büfizik is közben, de nem ütöm-verem :lol: hogy büfizzen! :lol: Ha bealszik szopin, akkor pláne. Noi is egy nagy büfit szokott nyomni szopi végén és kész.

Betti!

Én nem ragasztanám a helyedben... Ha elmúlik, múljon magától. De oka van annak, hogy mostanság nem ragasztanak. Sztem!
Vendég

Betti!

Visszavonom! Ez elég nagy!!!! Sztem menjetek el valami jó sebészhez. Tudom, könnyű mondani. De mégis! A másik kislánynak csak éppen hogy volt egy kisujjnyi gombóc a köldöke fölött. És azt is műtötték. Szóval ez nekem látványra durvább! De nehogy megijedj!!!! Ha műteni is kell, olyan rutinműtét ez, mint egy mandula. Sőt. Persze nem az én gyerekemről van, szó, könnyen pofázok.
Vendég

Gyerkőc a teraszon alszik, a vasalás egy része kész. Most ment el a védőnéni, jól átbeszéltünk mindent.

Tényleg, a csípőszűrés mindenkinél rendben ment? Mi "B" minősítést kaptunk, mert nem indult meg a csontosodás úgy, ahogy kell. Szerintem túl korán vittem (6 hetes és 1 napos volt), ilyen korban állítólag a gyerkőcök 90%-ánál ez van (ők mondták), de nekem gyanús, hogy rajtunk kívül itt a fórumon senkit nem érint ez a probléma :shock: A gyerekorvos tornát, meg sok ébren hasonfektetést javasolt, a védőnő meg megadta egy ortopéd orvos számát, hogy biztos, amit biztos, mutassam meg annak is. Jövő héten kapjuk az oltásokat, akkor majd dokinénivel kiértékeljük a helyzetet. Bár aludni imád hason a drágám, ébren utálja, és visít kegyetlenül. Csak akkor tudom hasra tenni, ha apja nincs itthon, mert ő nem bírja elviselni, hogy kicsi lánykája szenved. Én vagyok a szőrösszívű anyuci, aki a későbbi problémák elkerülése érdekében képes hallgatni a gyereke üvöltését :? (Na jó, max 5-6 percig)

Vicky: a hétvégén nekem is nagyon kevés tejcsim volt, aztán a hét elejére kicsit jobb lesz a helyzet. Próbálj fejni, nekem az hozta vissza.

Kép
juci-77

Zsizell: én úgy tudom, a szociális mosoly 6 hetes kora körül jön, úgyhogy még semmiről sem maradtatok le!

Kép
juci-77

Juci!

mi ehhez az ortopédhez megyünk. Szuper doki. Mármint a Lengyel Zsuzsa. Tőletek meg végképp nincs messze.
http://www.ortoped-sl.hu/index.php?gr=4&lang=hu

Csípőszűrésre meg holnap viszem Noncsit.
Vendég

Egykezes vagyok...

Juci:
furi, hogy olyan korán mentetek csípőszűrésre. Mi ugye tegnap voltunk 6 hetesek - április 21-re vagyunk berendelve a hasi-, csípő- és koponya UH-ra. Addigra túl leszünk a két hónapos korunkon. Hmmm. Ahány ház(iorvos), annyi szokás...

Betti:
ez a sérv elég ijesztően néz ki. Én is elvinném egy gyereksebészhez - mondjuk a Madarászba.

Képzeljétek, tesómat kórházba fektetik. Négy napja lázas (gyógyszerrel is max. 38-ig ment le a 40-ről), szédül is, de ezen kívül nincs semmi tünete. A doki szerint akár agyhártyagyuszi is lehet... Zsííír.......

Nekem ma ki kell mennem a pékhez húsvétra kalácsot rendelni. Asszem, majd a zebekkel megoldom.
És Zapa most fog kinyírni, mert nem ébresztettem fel időben és most kéne indulnia dógozni...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Tegnap ilyet sütöttem:
http://www.macikonyha.com/2010/03/foszlos-kalacs.html

nagggyon finom lett! :lol:
Vendég

Könnyű annak, akinek van kenyérsütőgépe... :?
Én max a Moulinex-szel tudom bedagasztani, osztán kelesztem a radiátoron... :? Amúgy jól néz ki, és jól is hangzik... Csak nem lesz időm megsütni. Ha holnap megcsinálom, nem lesz friss szombatra, vagy nem is marad. Pénteken viszont megyünk hathetes kontrollra, meg a nagymamimhoz, meg a hordozókendőért is. :? Esetleg ha a gyerek hagyja, akkor péntek este - bár 18:00-tól közgyűlés is van... Zsúfolt nap lesz. Amúgy szerinted az én módszeremmel meddig kellene keleszteni???

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszi lányok!
Hívtam már a dokibácsit holnap megyünk újból...
Azt mondta megnézi még egyszer, és megbeszéljük.
Madarászba megyünk

Kép
bettike830

Egyébként nem tudom mi van a kisasszonnyal tegnap óta úgy alszik, mint egy kis mormota!!
jó fél órákat van ébren evés után és másfél 2 órákat alszik utána

Kép
bettike830

Kakti!!!

Nekem NINCS kenyérsütő gépem! :D Sima robotgéppel is tök jól össze lehet állítani a tésztát. Majd 1-2percet kergetem a tálban kézzel és kész. Mivel nekem sem gépben kel, kb 45-60percet szoktam keleszteni. De olyat is szoktam, ha hideg van a lakásban, hogy bekapcsolom a sütőt. Nekem van rajta 30fokos program, de anyunál, ahol csak 50van, bekapcsolom 50-re és mielőtt teljesen felfűtene kikapcsolom. Vagy felfűtöm 50-re és kicsit kiszellőztetek belőle...

Most fahéjas csigukat csináltam. Ez a "hideg" újra kedvet csinál a sütihez... :oops:
Vendég

juci: Már próbáltam a tejcsit visszahozni, nem ment. Ezért is kérdeztem hogy apasszam el a maradékot.

nóri: Én is igazából csak simogatni szoktam a hátát, de még így is sokszor visszabukik.

betti: Sérv nagyon ijesztő. Remélem nem lesz vele nagyobb gond és magától visszamegy.

kakti: Sajnálom tesódat, jobbulást neki.

nóri: Ide azzal a kaláccsal! Nyami-nyami. :D

csípőszűrés: Mi 4 hetesen voltunk és nekünk is mondták a hason fektetést és a tornáztatást. Nekünk egy kicsit kötött volt a csípője, de a kontrollon már semmi jele nem volt ennek.
vicky79
Budapest III. kerület

Mi mult het penteken voltunk csipo ultrahangon, mert szuletes utan lazabbnak lattak a jobb oldalt. Ennek mar nyoma sincs, a UH-n teljesen rendben talaltak mindent.

Urticat hany ch-t kell szedni a tejtermeleshez?

Itt most megen esik a ho. Juhejjj :(

Kakti, remekem semmi komoly baja a tesodnak!

Kép

Kép
editmk

editmk: Az 5 ch-s a tejtermelés serkentésére van, a 15 ch-s az apaszt.
vicky79
Budapest III. kerület

Koszi Vicky! Iszom a laktoherbet, nekem nem faj tole Villo hasa, de enm is hasznal tul sokat, meg alkohol mentes sort is iszogatok, az segit valamennyit, de meg igy sem az igazi, ezert gondoltam kiprobalom az urticat.

Babokam ma eleg nyugos, pedig amugy egy aldott jo gyerek. Lehet megen valami hulye front jon.

Villo is mosolyog egy csomot, van amikor cicivel a szajaban miutan epp elaludt, olyan tunderi.

Kép

Kép
editmk

Halihó.

Én is vagyok csak olvasó üzemmódban.

Tejcsi: nálam is mindig izgulás van, hogy jóllakott-e, elég-e a tej. Múltkor már csak 60-at tudott kiszívni a kettőből, próbáltam neki adni fagyasztottat, meg tápot is, de egyiket sem fogadta el pótlásként. Most úgy tűnik elég a tej, de ki tudja meddig.

Megyünk megint vérvételre, mert még mindig sárga szegénykém és két napja aluszékonyabb is, mint szokott. Bár most olvasom, hogy másnak a babája is többet alszik mostanság. Lehet, hogy az idő, de jobbnak látom megnézetni.

Szemészetre is mennünk kell, mert folyik a könnye. Valószínű,hogy el van záródva a könnycsatornája. :(

Úgyhogy mi most orvostól-orvosig járunk. Nehogy unatkozzunk már.

Lányok, nekem a gyerekorvos semmit nem mondott sem csípőszűrésről (azt nem nézték a kórházba mikor megszületett?) sem 6 hetes kontrollról. Ultrahangra majd megyünk májusban.

Ez a sérv nem néz ki túl jól. :(

Irigyellek titeket, hogy tudtok sütögetni. Én csak álmodozom róla, a múltkor egy egyszerű almás pitét sütöttem egy egész délelőttön keresztül. :?

Éjszakai alvás: nálunk most 8-kor van kajcsi, utána alszik 1-ig, fél 2-ig és utána három óránként kel. Jobban örülnék, ha még 11-kor enne és utána aludna 4-ig, de ez nem kívánság műsor. :D
Vendég

6060g ruhában! Kattkat hol is vagy mostanában???? Domó mennyi most???
Vendég

Kismaki:
6 hetes kontrollon téged néz meg a dokid!!!
A csípőszűrést meg kérdezd meg a gyerekorvostól!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti
drukk tesóügyileg :?

Kismaki
Nálunk is ez van, volt hogy kettőből alig evett meg 60-at. és az éjszakáink is hasonlóan alakulnak. én komolyan gondolkodom a pótláson. eddig mindig az tartott vissza hogy a súlya nő.

Betti
tényleg nagy :? :? én próbálnék vele kezdeni valamit.

mosolygás nálunk is van már pár napja, hát zabálnivaló a kis boszi...

ma elég nyűgös...csak a babakocsiban hajlandó aludni, csak hason, és ringatva, áááááááááááááááááááááá

kalácssütés, hát én azt sem tudom hogy lesz nálunk húsvétolás...

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

kismaki! mi is megyünk szemészetre ugyanezért... :cry: nekünk Blankának is van 6hetes vizsgálat: a neonatologiára kell vissza vinni, meg nálunk 6hetesen kell a csipőszürésre is vinni..

Kép
Kép
ronci

Nóri! nálunk is nagyjából minden bézs és barnaszínű.. és a fürdőszoba csempénk nagyon hasonló, csak mi a zöldet kihagytuk.. olasz csempe? a miénk az és nagggyon hasonlít fotó alapján.. :lol:

Kép
Kép
ronci

Hihi, nálunk Bulcsú baba ha sír, azt mondja: ehöm, ehöm, ehöööööm, eeehööööm. Hogy honnét szedte?

Betti: nem semmi, sajnos nem tudok hozzá szólni.

Csípőszűrés: nekünk 3 hónapos kora előtt még időpontot se adtak. Érdekes. Áprilisban megyünk: csípőszűrésre, hallásvizsgálatra és vissza kontrollra a hasi uh miatt (neki is vesetágulata van, várjuk, hogy elnője). Aktív lesz az április. Ja és hogy az izgalom is meglegyen, hó elején bejelentkezett az egyik pályáztató ellenőrizni hó végén meg az Ász. A megfelelő helyre jussanak el a megfelelő személyek. Asszem.

Bulcsú legújabb szokása (egyszerre édes és dühítő): szopizik ciciről, egyszer csak szájában a cicivel elkezd vigyorogni és hagyja hogy kiessen a szájából a mellem. És közben vigyorog tovább ezerrel. Aaaah.

Na megyek felkeltem, mert most már nappal is 5-6 órákat alszik. Tiszta apja ez a gyerek. Éjjel nappal csak aludnának mind a ketten.

Könnycsatorna elzáródás: Bulcsúnak is megvan. Először Brulamicint kaptunk, aztán valami mást, amitől feldagadt a szeme. Aztán a bába javaslatára szemvidítófűvel öblögetem. Azóta javult a szeme állapota. Azt mondta, hosszú idő míg rendesen hat (2 hónap), de megéri. Bár 1 hete megyünk teával, máris sokkal szebb, mint bármelyik szemcseppel eddig.

És Bulcsú imádja a kendőzést. Olyan édes, mikor meglátja a kendőt máris hangosan kacarászik.

A másik kacarászós alkalom, mikor masszírozom, hangosan nevetgél úgy élvezi. Én meg azt, hogy neki ennyire tetszik.

zarja

Sziasztok!

Bettike!Szerintem keressetek egy jó gyereksebészt, mert szerintem ez hatalmas!

Kakti! Drukkolok tesódhoz, hogy ne legyen nagy baj!

Csilla, majd én is megkukkantom a kérdőíved.

Ronci! Én is eljátszottam már ezt, csak tápi nélkül. :? (Nincs még receptem se.)

Zuzmoo, gratu a nevetéshez!

Zarja, már régebben akartam írni Neked, hogy le a kalappal előtted a szopitémában.

Csípőszűrés: Nem volt még szó uh-ról, de a dokinéni és a védőnő megnézték és rendben találták. Na majd a kéthós oltáson rákérdezek.

Nálunk elég nehezen megy a büfi. És ha nem vagyunk elég alaposak, akkor képes még emiatt is felébredni és nyüszögni. A kakilás is nehezen megy egy kicsikét. Olyankor erőlködik és néha sír is (szerencsére ritkán van ez). Hasonlóan a pukizás is. Mivel lehetne ezen segíteni, hogy könnyebb legyen a manónak?

Azt hiszem fel kell szerelnem a rácsvédőt, annyit forog ez a gyerek. De most úgy néz ki, hogy elaludt a drágám.

Kép
Kép
molmar

molmar!!
Nekünk sincs receptünk, meg nem is volt.. recept nélkül vette párom..
Mi is erőlködünk pukizáskor..nyöszörög, erölködik, néha egy kicsit felsír.. én sem tudom mit lehet vele csinálni..

Kép
Kép
ronci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?