Sziasztok!
Na mostanában én is csak olvasó üzemmódban voltam.. nagyon sokat sétáltunk, meg főztünk stb..
Ma ugye esik az eső, így itthon virítunk..
Tegnap este jól beparáztam én is. /mindig frenkiztem, hogy rengeteg a tejem/Este Blanka szopcsizott, de közben mindig felnyekergett, meg rugdosódott, meg ilyenek.. levettem ciciről, mondom már biztos elég azért nem akar már többet szopcsizni.. hát sírt tovább meg nyomkodta a kezét a szájába.. én meg nyomkodtam a cicit és nem jött belőle semmi..egyikből se..Teljesen kész lettem.. nekünk meg ugye semmi tápszer meg semmi itthon.. kivettem a fagyóból az egy adag lefagyasztott tejcsimet, megmelegítettem melegvízben és adtam volna neki kiskanállal..hát nagy ívben kiköpte.
na itt már kész voltam, hogy hen fog halni a gyerek. ugyhogy gyorsan bevágtam mindent a sterilizálóba ami a szopisüveghez kell/eddig még nem voltak sterilizálva/ apa meg eltépett db-be tápszerért meg bébivízért..ahogy elment apa Blanka elaludt és mikor haza jött akkor ébredt fel, de addigra már termelődött tejcsi és megtudtam szoptatni a lányt../persze előtte még azonnal bekaptam 5golyó articat, amit előtte még sohasem/
éjszaka meg egy csomót felkeltem, hogy van-e tejcsi, de majd szétcsattantak, meg Blanka majd belefulladt reggel mikor felébredt 6kor.. ugyhogy nem tudom mi volt este, de most elvileg megint minden a normál kerékvágásban van.. de lehet, hogy túlparáztam magam/pedig nem szoktam/ és lehet, hogy a jobbot tényleg üresre szívta, a balról meg én hittem hogy üres, mert vagy 10-et rászívtam a mellszívóval és alig jött belőle valami..
Egyébként Blanka jó kiscica, sokat mosolyog, élvezi a forgó játékát a kiságyban mondjuk kb vagy 20percet bír eltölteni vele max,éjjel meg este 8-9től kb 5-6ig alszik..
kitöltöm a kérdőívet, ha nem a hétvégén kell.. lesz egy rakás vendégünk, nekem meg nem lesz egy percem sem..