Sziasztok!
Úgy látom ma én vagyok az első! Bár lehet mire elküldöm a hozzászólást, addigra már megelőz valaki!
Kérdeztétek, hogy a kutyuk betegek voltak-e azért mentünk dokihoz! Nem hála az égnek! Egy hónapban egyszer el szoktuk őket vinni, én csak úgy hívom "havi szerviz-re", ilyenkor körmöt vágnak, szempillát szednek - mert befelé forduló szemük van - fület tisztítanak, alaposabban, mint én
- és most aktuális volt egy kombinált és veszettség oltás! 3 hét múlva pedig LIME- kór elleni oltásra megyünk! Szóval van program rendesen!
Gondoljatok bele, két kutyával bemegyünk, az állatorvos Angol Bulldog tenyésztő - szóval téma mindig van - bent szoktunk lenni ilyenkor kb. 1 órát. Akik kint várakoznak, meg nem tudják mit csinálnak bent!
Amikor meg kijövünk a két kutyával, akkor jót mosolyognak, hogy hát ezért!
Mire kijövünk, addigra ott vár egy nagy csomó ember, nagy csomó kutyával, akik közül a legtöbb Angol Bulldog! Ilyenkor elkezdenek játszani egy kicsit, aztán jövünk haza!
Már nem tudom, hogy ki - bocsi - de valaki kérdezte, hogy mi a tisztítószernek a neve, amit vettünk Kendra szobáját kitakarítani, most megnéztem nektek! SANYTOL Fertőtlenítő, univerzális - fertőtlenít és tisztít, minden felülethez. Klórmentes, 99,99 %-ban elpusztítja a baktériumokat, gombákat és vírusokat. A Tesco-ban vettük, igaz nem volt egy olcsó dolog - ha jól emlékszem 1.500,-Ft körül volt - de úgy voltunk vele, hogy kipróbáljuk. Ja és Eukaliptusz illata van! Nekem nagyon bejött!
Manofa!
Közben nekem is írt vissza Csigaby!
Nagyon örültem neki! Bevallom őszintén nem számítottam rá, hogy még erre is lesz lelki ereje, hogy írjon. Nagyon jól esett! Amint tudsz valamit kérlek gyere, és oszd meg velünk! Nagyon izgulunk Értük!
Hibernia!
Nem irigyellek, azokért a dolgokért, amiket itthon kell intézned! De ügyes vagy, menni fog! Kitartást hozzá! És mi a terv? Mikor mész majd vissza újra? Ha meg tényleg olyan hideg van, akkor ne is mozdulj ki, nem éri meg.
Most megyek, reggeli!
Már alig várom!
De jövök még!