Új privát üzeneted érkezett!

Igen eddig ugy nez ki nagy a gyerkoc...de tulsagosan azert ne noljon nagyra, mert hat igen Edi..ahogy mondod pikk-pakk szulunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lanyok, en inkabb a vadast meghagyom Nektek :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Barbuss: Örülök, hogy nagyikád szépen gyógyul!! :) SZUPERRRR!!!

Én is szeretném tudni, hogy Nóci mekkora, de sosem mondják :( Majd 12én, ha sikerül kisírnom egy ingyéééé UH-t, akkor megkérem hogy mondja már meg, hogy Nóci drágám mekkora! :) Remélem van már 30cm:) Mondjuk nem bánnám, ha nem lenne 52-53 cm felett, meg mondjuk max 3,5 kg amikor megszületik... :) Csak könnyebb kinyomni.... :oops: Persze ha nagyobb, akkor is valahogy csak megbírózunk vele :)Bár ha már ott leszünk, sztem mindegy lesz, csak legyen már kint :)

Csajok! Lehet hogy kelekótya vagyok, de nem most lesz/volt valamikor valaki esküvője??? Arra nem emlékszem hogy ki írta...:( Sakura emlékszem, de tudom, hogy volt még valaki...talán Mercy?? (de ebben nem vagyok bizti, bocsi!!)

KISÜTÖTT A NAPOCSKAAAA!! :) Dejóó! Máris jobb kedvem van! :) Csak elmegy a kedvem, ha a mosogatásra gondolok, meg az ablakpucira...de lehet megváromvele a 7végét, mert megint mondja az esőt, azért meg nem puceválom meg, hogy az eső rögtön összecsessze..:) Meg kedvem se van nagyon..:D

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme csak ovatosan az ablakpucolassal, en mar nem vallalom be regota, de nem is izgat annyira, majd szules elott meg lesz egy nagytakaritas, ugyis meg festunk elotte. Persze nem en fogok takaritani...az ablakok megvarnak, most az a legfontosabb, hogy semmi bajunk ne tortenjen.
Tehat kismamik, csak pianoban a hazimunkaval.
pocaklako

Ajjaj csajok! Asszem ebből még baj lesz! :( Reggel fél 7-kor ettem, de majd' kilyukad a gyomrom, olyan éhes vagyok...:( de ha mindig eszem, akkor feljön a sok kg..:( de így meg éhen pusztulok...akkor inkább eszem :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Nálunk nem süt a nap :(

Köszi a drukkokat lányok :)

Zsani, fú nagyon jól hagzik a tegnapi meg a mai menütök is :) Csorog a nyálam :) Nálam ma az lesz amit a fagyóban találok :oops: Fú de hó vége van már és csak jövő héten kapunk pénzt :?

Meme, Sakurának most lesz áprilisban :) ABlakpucolással azért csak óvatosan :?

Poci, neked akartam még írni, hogy az ember egy idő után leleményes lesz, és tényleg sokmindent lehet fekve csinálni :D Kitartáááááás!!! :D

Na haladok én is: megy a második mosás, rendben a konyha, sül a kenyér, megy a mosogatógép jól megpakolva, rendet raktam mindenhol, úgyhogy lassan ki kéne találnom hogy mit főzök mára...

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam már jönni, nagyon rosszul voltam estig. A gyomrom valamikor délutánra rendeződött is, de felváltotta egy kemény migrénes fejfájás. Totál kész voltam. És még lelkileg is padlón voltam... olvastam, ami történt és bennem előtörtek az emlékek... nekem is fiam lett volna. De itt le is zárom a témát, mert elég kemény volt a tegnapi nap mindannyiunknak. Még egy mondatot azért mégis hozzáfűznék, hogy talán az optimizmust pont ezek a rossz dolgok hozzák ki az emberből. És Edivel teljesen egyet értek, csak is jó dolgok történnek, történhetnek ebben a topicban!!!!!!!!!!!!!!!!! És csak is erre gondoljatok Lányok! Csak optimistán!!

Bébike és Freyja: Nektek kitartást és sok-sok fekvést szigorúan. Minden rendben lesz, csak tényleg tartsátok be, amit kell! És nem lesz semmi gond!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Valaki kérdezte (bocsi, terhesagy... talán Maki? vagy Zsofka?), hogy honnan vettek tőlem annyi vért. Nos egy karomból, 1(!!!!) vénából. Mert a többit nem találták megfelelőnek. De nem is csoda, nem is ihattam semmit sem csak azt a édes borzalmat.

Taliban én is benne vagyok! Helyszínileg sajna egyelőre nincs ötletem, de még agyalok.

Freyja: örülök hogy a párod észbe kapott és vigyáz Rátok!

Barbuss: nahát az a nyanya?! Szegénykém, elhiszem, hogy kiakadtál.
Nagyikádnak gyors felépülést kívánok!!

Bibar: írok választ nem sokára

Tegnap bejelentkeztem 4D-re a Hajdú doktornőhöz, de valahogy úgy alakult, hogy ápr.30.-ra kaptam időpontot. Jajj nekem, de messz van még. És már olyan régen nem láttam a kicsi Manóm :( A genetikai UH miatt kellett ennyire eltolnom az időpontot. Akkor már a 30.-i héten leszek. De előbbre sajnos nem tudtam megoldani. És mindenképpen hozzá szeretnék menni a cysta miatt.
Jó lenne mostanság is megkukkantani, már annyira kíváncsi vagyok a kis pofijára. Anyagilag meg jó sokba kerülne a két UH. Így most kutakodom, hátha találok valami elfogadható árat. :)

Az eső ellenére szép napot mindenkinek, mad még du vagy este jövök.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Meme, pont irta a tegnapi 27. heti hirlevel, hogy termeszetes, hogy ha most ehesebbek vagyunk. Jobb, ha megbaratkozol a gondolattal, ahogy en is probalok, hogy most a kilok jonnek fel szepen sorjaban. Amig az elejen szinte luxus volt, hogy nem jott fol semmi, Te meg fogytal is, most mar nem igy lesz. Gondolj csak bele a baba meg megharomszorozza a sulyat, ahhoz pedig kajcsi kell. Igy csak egyel nyugodtan ami jol esik. Majd reerunk torni a fejunket szules utan, hogy hogy szabaduljunk meg a folos kiloktol.

Barbuss, szepen haladsz akkor otthon, csak ovatosan tudod. Igen muszaj lelemenyesnek lenni az agyban is, nem leshetem a plafont meg 3 honapig, igy hasznos is vagyok meg nekem is jobban telik az ido. csak egy ido utan az agyban is faj a sejhaj...
pocaklako

edi: én is azt imádom az egészből! mindíg jó bő lével csinálok, h legyen nagykanállal nyammogni való szaft :lol: :lol: :lol: most mondjuk nem lesz sok, csak 4 szelet husiból csinálom, ahhoz meg nem lehet sokat tenni, mert nem lesz íze.

meme: ablakot pucolni????????? na ne már!!! egyrészt nálunk már esik, másrészt a legfontosabb: ne menj a magasba, létrát meg főképp ne most akarj mászni! nekem is muszáj lesz majd, ha kész a bővítés, de családi segítséget fogok kérni! a kötelező kórházi uh-n nekem sem mondták soha, most először kaptam infot a 4d-n!

poci: azért óriásbébik ne legyenek, nem szeretném én sem! legyen magas, szép szál legény, de anyucija tudjon megbírkózni vele :wink: :shock: én spec arra gondoltam, h nálunk esetleg egy héttel korábban fogant, mint a mensi alapján számolva lett. sajna nem emlékszem, h mi hogy volt akkoriban :oops:

Kép
zsani78

Barbuss
Most nagyon hóóó vége van nálam is.... Kiköltekeztem nagyon, megvettem mindent Botinak amit csak akartam, plussz az utolsó félévet be kellett fizetnem 480e / félév a Bankárképzőn, most lesz a záróvizsgám végre....
Így visszagondolva 4 X 480-at fizettem ki erre a sulira, mert 2éves volt, most hogy jön Boti soknak tartom, de amikor elkezdtem még nem számítottam rá, hogy herceg érkezik.... :D
Vendég

Zsani: nem lenyeg mikor tortent, lenyeg, hogy megtortent...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: es most ott figyel a poackban a fenyes bizonyitek :lol: :lol: :lol: :lol:
na jo, lelovom magam, amugy is van egy csomo dolgom, majd jovok.

Dodo: ma reggel nem jottel, merre jarsz? Lehet elaludtal es maris rohansz a suliba???
Majd jelentkezz.

Freyja: remelem minden rendben, irj, hogy hogy telt az ejszakatok
pocaklako

edi még neked akartam mesélni: sztendrén a rendelőben tegnap megint el akartak hajtani, h sokan vannak nem fogad időpont nélkül, sorszámot nem adnak. aztán mégis kiharcoltam, h fogadjanak. egyébként időpontot meg persze nem tudnak adni, sorszámot is csak rendelés előtt egy órával, így nem is értem mit tud tenni, akinek hirtelen gondja van! vmi g kezdőbetűs doki volt, felírt kúpot. aztán szóba került az uh, mondtam, h pont előző nap voltam. felragyogott a szeme, h "nálunk a városkapuban???" mondtam, h nem! na jól elkomorult az arca és persze leszólta a genesist. azt mondta, h semmire nem megyek vele, max. nézegethetem manócska szép pofiját :shock:

Kép
zsani78

Sziasztok Lányok :) !

Mi már este is nagyon nehezen aludtunk el, még éjfélkor benyomtam egy kaszinótojást, mert baromi éhes voltam :oops: . Úgy fél 2 lehetett, amikor bementünk aludni, férjemnek is addig ki volt pattanva a szeme, és Zorkám is még rugdosott ezerrel :wink: . Az esős, szeles időn túl szerintem a telihold is közre játszhatott mindenkinél!
Hajnalban persze 4.15-kor felébrendtem, aztán alig bírtam visszaaludni, így 9-kor keltem :oops: :wink: ...
A pocakkeményedés most reggelre megszűnt, és a lábam is egész jól lelappadt most (kopp-kopp)!

Barbuss, hogy te milyen tűzről pattant vagy ma reggel is :) ! Én még fel sem ébredtem, neked már rendben a háztartás :roll: :D ! Kicsit szégyellem ilyenkor magam, hogy milyen lusti lettem :oops: . Gondolom majd visszaállok én is a "rendes" kerékvágásba, ha itt lesz velünk már babóka! Kénytelen leszek :wink: !
Nagyon örülök, hogy stramm nagyid már elhagyhatta az intenzívet!
Mielőbbi felépülést kívánok én is neki!!!

Meme, ahogy Pocak is írta, csak óvatosan az ablakpucival :wink: ! Nálam már fel sem merül ilyesmi, a párom eltiltott szinte minden fizikaitól, annyira félt minket :oops: ... Pedig tiszta kosz nálunk is az összes ablak, és ráadásul elég sok is van belőlük, na mindegy...
Nem idegesítem már ezen én sem magam, úgysem jön helyettünk senki megcsinálni. Majd talán a festés után megfűzöm anyósomat, hogy a takarításban segítsen a férjemnek, mert bele fog szakadni, de az ablakokig akkor sem biztos, hogy eljutnak majd :oops: .

Fóka, szép nagyot nőtt a pocid :D ! Ééédi lehetett a pici fiad, hogy egy kukk nélkül kibírta a szurit :D ! Isten éltesse, kicsit megkésve is :wink: !

Szép napot mindenkinek, majd még jövök!

Fekvésre ítélteknek továbbra is kitartás puszikat küldök :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Zsani
olyan ééééhes lettem...... :roll:
Vendég

Megint elszállt, amit írtam, úh emlékezetből :?

Névnapi köszöntéseket köszönjük, meg a poci dicséreteket is.

Bibar: megnézem majd a fotókat, ha Zalán lefeküdt aludni.

Poci félreértettél:

Azt kérdeztem, hogy nálatok van-e olyan határ, hogy a 37. hétig kell feküdni, mert UTÁNA már nem koraszülött Riccardo, és nyugodtan megszülethet, vagy feküdnöd kell a betöltött 40. hétig. Értelemszerűen most még ne jöjjön ki Riccardo.

Na, majd visszaolvasok még egyszer, hogy kit hagytam ki. :oops:

Kép

Kép

Kép
fókamóka

amúgy most nézem, h csak én vagyok oly bunkó, h nem használok nagy betűt :oops: remélem senki nem haragszik, h kisbetűvel írom a nevét!!!!!!!!!!!!!! lusta a kisujjam :lol: :lol:

Kép
zsani78

Zsani
hmmm nem szép dolog a dokitól. Én voltam itt Szentendrén, és egy kalap sz@r már bocsánat. Legalábbis a Genesishez képest, nem utolsó sorban drágák. A cd-jük amit meg kaptam tőlük recseget, csak úgy lehetett nézni, ha levettük a hangot.
Ne foglalkozz vele, mikor ott voltam náluk, akkor is lehúztak mindenkit, de azért mert nincs elég kismamájuk, de vajon miért is??? talán mert rosszak..... :?
SZTK gáz nagyon, ez tény.... ha nem mész sorszámért rendelési idő előtt 1 órával akkor esélytelen....
SOS gonddal kórház, nem SZTK, itt nem tudnak semmit.....
Vendég

Zsani
deeee igen, megharagszunk..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem csak Te használsz kisbetűt, hanem Dodó is, de szerintem nem gond... legalábbis nekem nem..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zalánt Isten éltesse!!!!!

Barbuss, de jó, hogy nagyid ilyen szépen gyógyul!!! Nagyon drukkolok délutánra!!!!!+++++++++++++++++++

Hű mit akartam még? Nem tudom.
Takarítok ezerrel. Fürdő kész.Elkezdtem manó szobáját nagytakarítani, de közben le kellett fektetni, de aludni nem akar.Így most az előszoba van porondon.Az meg csupa létrázós mutatvány. :? Sebaj, csak óvatosan.Futok is tovább.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Zsani, nekem fel sem tűnt :lol: :wink:

Poci, megértelek ám :? Egyébként is jön az az időszak, amikor már feküdni se kényelmes sehogy sem :? :roll:

Manorka, és ugye ma már jobban vagy???

Maki, hát nekem meg az a luxusom, hogy van takarítónő :oops: Ez most hogy itt a hó végéről panaszkodom elég hülyén jön ki, de olyan keveset kér, és olyan szépen dolgozik, hogy nekem csak az apró-cseprő mindennapos dolgok maradnak. Mérlegeltünk amikor kiderült, hogy nem tudok visszamenni dolgozni, de mivel engem a doki minden ilyen jellegű házimunkától eltiltott, Gábor így is alig van itthon, Anyumnak van elég baja az én háztartásom nélkül is, így abban maradtunk, hogy inkább lemondunk másról, de nem éri meg lemondani :wink: Most ez a március egyébként extra rosszul jött ki, voltak nagyon nem tervezett nagyobb kiadások, egyébként nem ilyen gáz a szitu :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

edi: én is azért nem akartam oda menni, mert hallottam róluk jópár negatív véleményt... köszönöm, h megerősítettél!

poci: a szülés időpontját és kicsikém születési méreteit leszámítva szerencsére nincs semmi jelentősége :lol: nekem azért lenne jó, ha el lenne számolva egy héttel, mert a barátnőm, aki elvileg jön velem szülni úgy tűnik, h 06.28-07.03 között nem lesz itthon :cry: folklór programok szervezésével foglalkozik, a férje táncos (vagyis mostmár "csak" a vezetőjük) a barátnőm pedig árulni szokott olyankor. a napokban kaptak egy hetes meghívást és szegénykém nem akart elkeseríteni, de pont tegnap mesélte el h nem tudja mit csináljon. ilyenkor ők is az egy hét alatt elég sok pénzt keresnek a vásáron, amire most nagy szükségük lenne. mondtam, h természetesen menjen nyugodt szívvel, nem örülnék, ha miattam kerülnének anyagi gondba, ezen kívül nem várhatom el, hogy egy egész táncegyüttes lemondjon egy hetet.... bár lehet, h a táncosok mennének és a vásár maradna el, nem tudom! tehát ha egy héttel előbb lenne a szülés dátuma, azt nem bánnám! persze csak akkor, ha kicsikém tényleg nagyobbacska!!!!!!

Kép
zsani78

Hú ennyit írni csajok!! :)

pocak!
Köszi a hiányolást! Nem, nem aludtam el, azaz elég hosszan aludtam, de ma amugy is csak fél 1-re kell mennem csak szódogát irnom....még át is kéne néznam.... de eddig mosogattam, meg feltettem az ebédet, leves van még tegnapról, most egy kis krumplis tésztát főzök hozzá.

idő itt is ramaty....éjjel esett, most is tiszta borus.
Kb olyan mint a kedvem! :( De lesz ez még jobb is tán......

d.dodó

Én elkiabáltam a napsütést!:( Beborult:(

Apácska nekem sem enged szinte semmit, ami megeröltető, ugyhogy azért akartam suttyomba, amég nincs itthon..de lebeszéltetek róla :) Persze a mosogatást apácska nem tartja megerőltetőnek...az bezzeg csinálhatom...:( pedig becserélném szívesen az ablakpucira :)

Nócinak leküldök egy nutellás zsemlét...hátha beéri fél5-ig, mire hazaér apácskája..:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Poci: de még csak ma vagyok 26 hetes! Lenne még egy hetem a nagy zabálásig...:D De ha erre vagyok ítéltetve..ám legyen. :) Csak a cukiterhelésen lennék túl...akkor nyugodtabban kajcsiznék..

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme, én is éhesebb vagyok mostanában :wink: Nem vagy egyedül :D
Itt viszont mintha kezdene kivilágosodni :)

Edi, szerintem a sulira kiadott pénzt ne sajnáld :wink: Pláne utólag :D

Jajj még hajat akartam mosni mielőtt elmegyek, de annyira nincs kedvem meg erőm :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss: köszönöm, igen már jól. :)

Meme: nagy gratula a 26.-hoz!! :)
Fél 5-ig 1 zsömi? :shock: Én éhen halnék addig. :)

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Edi: én is azt szerettem volna még írni, hogy amit kifizettél a sulira, az meg fog térülni, kamatoztatni tudod a tudást. És sajnos ilyen árak vannak mindenhol. Engem is vonzott ez a szakma, én is voltam bankos (anno Postabank). De csak álom, hogy egyszer én is eljussak oda, hogy jelentkezni tudok egy ilyen sulira. Azt gondoltam, hogy majd a GYED alatt.... aham... nem jött össze. Később meg 2 gyerkőccel már baromi nehéz lenne. De nem adom fel :lol: Te pedig nem sokára végzel a sulival! Szóval ügyi vagy!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Meme!
Grat a 26. héthez!!
Én is azt akartam mondani mint Manorka, hogy ki nem bírnám 5-ig ugy hogy ne egyek...főleg, hogy ha délben van ebéd, akkor 3-kor már ujra éhes vagyok. :lol:

d.dodó

érdekes néha ez a babanet! most léptem vissza és látom, h egy csomó írást nem láttam eddig ma! :shock:

Kép
zsani78

Meme
1zsemle, jesszus én is éhen halnék.... Ma már reggeliztem 1 szelet sajtkrémes kenyret ubival, tejeskávéval.... Igaz fél8 volt, de már éhen akarok halni. Alig várom az ebédet.... Aztán eszem még mikor hazaértem 5körül és utána már nem....
Grat a 26. héthez....

Dodó, mi lassan belépünk a 6. hónapba jipijupiiiiiiii :D:D:D:D

Manorka, Barbuss köszi... hát igazából nem sajnálom nagyon, inkább soknak tartom, de tökéletesen igazatok van, máshol is ilyen árak vannak, és a fő, hogy már készen vagyok vele :D:D:D:D
Jól megnyugtattatok kösziiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Itt is esik... :cry: sajnos, jó lenne húsvétra szép idő :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.03.31 10:22-kor.
Vendég

Este a angyalkáink pocakba történő landolásáról beszélgettetek...a mi kislányunk okt. 7-én fogant. :)

Fókamóka: Helyes kis pocakod van neked is! :)

Meme: Az én éjszakám sem volt a legpihentetőbb. 3-kor felkeltem pipilni...és az én babám is végigrugdosta az éjszakát.
Alig bírtam visszaaludni, s amikor az egyik oldalamról a másikra fordultam mindig éreztem a mocorgást bentről.
Biztosan az időt érzik!
Én is éhes vagyok, folyamatosan...lassan itt az ebéd ideje.
Tegnap a cukor miatt elkezdtem még kevesebb szénhidrátot enni...és hiába a sok-sok zöldség-gyümölcs, husi...egész nap éhes voltam. :(
Ma reggel még a vasárnap sütött light-os kalácsot is elvitettem a férjemmel a munkahelyére...mert itthon csak kísértésbe esem.
Ma remélem megérkezik a tesztcsíkom, és tesztelhetek naponta. :)

Barbuss: Örülök, hogy jól van a nagyid!!! Stramm idős ember ő is, csakúgy, mint a papikám. :)

Emi

Emi

email4
Budapest

Azt hiszem rakok majd 24. hetes pocakfotót.... Tényleg, régen raktatok képet Ti is lányok.....

Pocakfotókat kérünk szépen hölgyeim :D:D:D:D
Vendég

Köszi a gratukat! :) Hát idáig is eljutottam :) Annyira tudok örülni minden egyes hétfordulónak, mintha legalább 4-esem lenne a lottón :) Majd ha megszületik Nóci akkor fogok ugy örülni, még jobban, mint az 5-ösnek :D

Jaj...csak ezen a pénteken legyünk már túl szerencsésen....végre talán vége lesz az egyik kálváriánknak. Az a rohadt tárgyalás...miért mindig azok kepesztnek a pénzükért (jogtalanul), akiknek annyi van, mint a pejva?? Mindig odarángatnak minket, aztán a felperes elfelejt, nem tud, nem akar eljönni, és mehetünk haza...10 percekért utazunk 500km-t. Máshol is lenne helye ennek a rohadt pénznek sajnos, mint hogy 30-40 ft-ot szórjunk ki az ablakon egy ilyen potya nap miatt.... Na de nem rinyálok! Reménykedünk, aztán majdcsak lesz valahogy!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Ma mit főztök? Én kivettem liba combit a fagyiból, azt fogom megsütni, mert apa rágja érte a fülem, már 2 napja... ma megkapja! :) Még jó, hogy öreganyósék feltankolnak mindig fagyasztott cuccal minket :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

edi!
Én ha 5 után nem ennék is éhen halnék....max 7-8 után nem eszem.
Igen, lassan 6. hónap....
Én pénteken teszek pocifotót...az a hétforduló, és mindig a páros heteken teszek. :P

d.dodó

Meme!
Én szerintem reggel írtam, de írom ujra.... :) van még lencseleves tegnapról, és krumplis tésztát csináltam.

d.dodó

Dodó
igen, de nekem muszáj odafigyelnem, mert lassan +10kg-nál járok :roll: :oops: Te nagyon csini vagy :)

Igen te szoktál, de Pocak, Barbuss, Niki, d76, Zsofka, Maki, Anya maci, stb stb még nem ttettek... kérüüüüüüüünk :P
Vendég

Dodó: az fini! :) Szombaton babgulyás ettem...isteni volt! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Igen-igen pocifotókat kééééééérünk!!! :)

Emi

Emi

email4
Budapest

Jaj nem tudok mindent visszaolvasni, egy őrület ez a mai nap komolyan! :( Teljesen ki vagyok purcanva! Most ebédeltem, és engedélyeztem magamnak 5 perc szünetet, míg ide bekukkantok, de közben is egyfolytában csesztetnek! Hiába no, rettenesetes irigykedek azokra, akik otthon vannak! :D Na jó, nem szó szerint, és nyilván nem arra gondolok, ha valaki kényszerpihenőre van ítélve! De már nagyon szeretném, hogy eltljen ez a hónap, egyre megterhelőbb itt lenni. RÁadásul Máté baba ma valamiért nagyon nehezen viseli, ha ülök, egyfolytában rugdos lent. Gondolom most bekucorodott a hasam aljába, és nem tetszik neki, ha összenyomom ülés közben. Na de ez ülő munkánál viszont elég sz@r dolog!
Evés: én ugyan még csak a 25. hete töltötterm be, de etgnap is és ma is egyfolytában éhen akarok halni! Lehet ez is a telihgold miatt van! :D

Na jó tényleg megyek, mert nem hagynak élni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zsofka83

mercy, sakura: hol jártok? hogy vagytok????

Kép
zsani78

Én is már túl az ebéden, manóetetésen, kész az előszoba is, megírtam a Húsvéti lapokat.
De jól haladnak a dolgok!!!!
Lányok, Ti nagyon jól bírjátok!!!Én éhen akarok veszni mindig, de nem is vagyok hajlandó koplalni.Lesz még olyan szülés után bőven. Már 10 kiló van rajtam, és még hol a vége!!!! :oops: :oops: :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki
detto, reggel mértem +10kg :oops: :roll: :oops: :roll: de nem érdekel, majd fitnesssselek, ha már megvan Boti és nem szopizik :)

Tudjátok ki volt régen.... Emma.... vele vajon mi lehet???

Zsofka
engem is Boti alul rugdos egyfolytában, gondolom lenn kucorodnak és neki sem tetszik, hogy ülök egyfolytában..... Én is nagyon várom a végét.... :roll:
Vendég

edi őrmester, kívánságára :lol:

Kép

Kép
zsani78

megebédeltünk, tisztára elpilledtem! úgy döntöttem én is tésztát ettem hozzá, h kíváncsiságból megnézzem a szénhidrát utáni cukromat. csürörtökig még tudok játszani, h mit szabad ennem és mit nem, majd akkor kell visszavinnem a cukormérőt.

lehet kicsit ledőlök, amíg nincs per pill munka

Kép
zsani78

Zsani
:lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon szép formás pocid van, látom manófiad szépen alakítja a lakosztályt, csak a luxus :P:P:P
Vendég

Sziasztok lányok! Elszállt, amit írtam, és most sajnos határidős melóm van, nem tudom újraírni :( Egy kérdés: nem tudjátok véletlenül, hogy honnan lehet teljes kiörlésű lisztből készült pizzát rendelni??? hiába nézegetem a neten, nem találok :cry:

Kép

Kép
bébike4

Bébike
Háááát, fogalmam nincsen sajnos.... :S Azt sem tudtam, hogy van ilyen pizzéria ahol ilyet csinálnak.... :)
Vendég

Sziasztok!

Szódogát megírtam. Majd kiderül milyen lett... Lizy már alszik, én kávézgatok (koffeinmentes), és pihizgetek, mert mire hazaértem a suliból begörcsölt a hasam. Pedig csak 10 perc séta. De lehet hogy ez a szaridő játszik közre.

Zsani!
Csini pocak!

d.dodó

Hahó :)
Zsani, szééééép pocak :D :D

Én lépek mára, jó lenne eső nélkül megúszni a délutánt :oops: Remélem este még tudok jönni a hírekkel, de nem ígérem biztosra, mert jön Anyukám, itt is alszik, holnap meg csajos napot tartunk, Emma a héten már nem megy bölcsibe :)

Na rohanok! Legyetek jók!

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Edi, pedig már többször is rendeltem ilyet és a fenének nem jut eszembe, hogy honnal :twisted:

Zsani, szép a pocód nagyon!

Sajna meló van, de még jövök ma

Kép

Kép
bébike4

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?