Sziasztok Lányok
!
Mi már este is nagyon nehezen aludtunk el, még éjfélkor benyomtam egy kaszinótojást, mert baromi éhes voltam
. Úgy fél 2 lehetett, amikor bementünk aludni, férjemnek is addig ki volt pattanva a szeme, és Zorkám is még rugdosott ezerrel
. Az esős, szeles időn túl szerintem a telihold is közre játszhatott mindenkinél!
Hajnalban persze 4.15-kor felébrendtem, aztán alig bírtam visszaaludni, így 9-kor keltem
...
A pocakkeményedés most reggelre megszűnt, és a lábam is egész jól lelappadt most (kopp-kopp)!
Barbuss, hogy te milyen tűzről pattant vagy ma reggel is
! Én még fel sem ébredtem, neked már rendben a háztartás
! Kicsit szégyellem ilyenkor magam, hogy milyen lusti lettem
. Gondolom majd visszaállok én is a "rendes" kerékvágásba, ha itt lesz velünk már babóka! Kénytelen leszek
!
Nagyon örülök, hogy stramm nagyid már elhagyhatta az intenzívet!
Mielőbbi felépülést kívánok én is neki!!!
Meme, ahogy Pocak is írta, csak óvatosan az ablakpucival
! Nálam már fel sem merül ilyesmi, a párom eltiltott szinte minden fizikaitól, annyira félt minket
... Pedig tiszta kosz nálunk is az összes ablak, és ráadásul elég sok is van belőlük, na mindegy...
Nem idegesítem már ezen én sem magam, úgysem jön helyettünk senki megcsinálni. Majd talán a festés után megfűzöm anyósomat, hogy a takarításban segítsen a férjemnek, mert bele fog szakadni, de az ablakokig akkor sem biztos, hogy eljutnak majd
.
Fóka, szép nagyot nőtt a pocid
! Ééédi lehetett a pici fiad, hogy egy kukk nélkül kibírta a szurit
! Isten éltesse, kicsit megkésve is
!
Szép napot mindenkinek, majd még jövök!
Fekvésre ítélteknek továbbra is kitartás puszikat küldök
!