Helló!
Rodina:
Nem egyszerű ez az alvásosdi nálad, remélem idővel elmúlik és visszarázódsz a normális ütembe.
Avarka:
Az a moci-vizsga elég rémisztő lehetett...
Gyógyhullámok mennek:
))))))))))))))))))))))))))((((((((((((((((((((((
Navi:
Rókicáék nagyon bebandáztak a fórumra, remélem lassan elhúznak tőletek is.
A műköröm sokkal kényelmesebb, mint a saját, nincs vele annyi macera és mindíg szép. Csak ne törjön le, mert az igen fájdalmas.
Macs:
Párod hamar átállt az ikresre, ez csudajó!
Kubu:
Marcit várom, már sötét van, de még nincs itt... Ahha, látom elaludt!
Nagyon cukkerfalat!
Anya telke Szigetszentmiklóson van, szegény egyedül már nem bírja, meg ő nem is az a tip-top ezen a téren. Szereti a dzsungel-fílinget, a nem centivel kimért és ültetett növényeket.
Woody:
Köszi az eszteres infót, millió drukkom értük!!! Mitől vérzett, azt lehet tudni?
Ancsyka:
Asszem az ET napjától számítják a 3 hónapot.
A.Ibici:
Takarítónő esetleg?
Hmm?
Következő drukkjaim akkor 15-re mennek, éljen a START!
Judit:
Kényes téma ez a pasiknál, sok türelem és szeretet segíthet ezen az "önhibáztatásán". Úgyse az számít, h. kinél van a bibi, hanem, hogy nagyon szeretitek egymást és a közös cél, a baba.
Pancsi:
Boldog névnapot! Miket írsz, hogy nem vagy terhes?!
Majd jól kifenekellek, persze, h. az vagy!!!
Helyesbítek, nem terhes vagy, hanem várandós, így szebb ugye.
Panelba nyomjuk, anyu telke Szigetszentmiklóson van.
Aludj csak jó sokat, utána nem lesz rá időd.
Vaya:
A dugitesztelésed aranyos!
Valld be, hogy csak újra át akartad élni a kétcsíkor élményt!
Örülök, hogy bejön a védőnő, a kiskönyvecskéhez pedig nagy Gratula!!!
Blacska:
Sajnálom, hogy hivatalos... De előre kell nézni és irány a következő, majd az sikerül!
Nagyon szorítok!
Sting:
Heppi börzdéééj túúúú júúúú!!!
Ediii:
Ciszta monnyon le!!!
Csucsu:
Míííí? Mártika? Nem értek semmit, lemaradtam valamiről, légyszi írd meg - akár privibe is a történteket részletesen... Köszi.
Ha így van, akkor őszinte részvétem. Mártika "Mártianyu" néven néha levelezgetett pár fórumozóval és tényleg ő volt a reci anyja. Mivel én régóta járok a BMC-be, sűrűn találkoztam ott vele, tavaly óta nem láttam... Azt hittem, hogy nyugdíjba ment, v. szabiját tölti... Ez borzasztó...