Új privát üzeneted érkezett!

Wodyy köszi az infót. Elég hasznosnak bizonyul.
Azt hiszem hogy Kubuval beszélgettem arról hogy hogy lehet hogy az orvos megmondja hogy 100 ezer a szülés. Most hogy babát várok minden pénzt megadnék hogy jó kezekben lehessek. Lehet a szemlélete is változik az embernek, hogy nehezen jött össze. Én Laurámmal olyan természetesnek vettem az akadályokat, és nem paráztam ennyit. Szóval nem tudom kihez járjak orvoshoz? Még azt is ell kell döntenem. De ez a vizsgálatot mindenképp megcsináltatom.

Navi olyan jó volt hallani hogy neked is csak 6. héttől kezdődött, és most úgy néz ki hogy vége is a róka időszaknak. Ne hidd hogy egy cax mániás vagyok!! Ki fogom birni.

Kép
Kép
pancsi76

Beni mi újság, semmit nem írsz???
Magadról???

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi!
Örülj, hogy még nincs hányingered! Nekem is a 6. héten kezdődött, de azóta fokozódik. Este már fetrengeni szoktam!
Így utólag is boldog névnapot kívánok neked!

Én nem ismertem Mártikát, mert decemberben voltam először a BMC-be, de így ismeretlenül is nagyon sajnálom. Őszinte részvétem a családjának, barátainak, ismerőseinek!

Csucsu! Mi korán megyünk csütörtökön. Nyitásra megyünk, hogy a párom minél hamarabb visszaérjen a meló helyére.

Woody!
Köszi az infókat.

rodina74

Sziasztok Kismamik és Babáravágyók!

Annyit írtatok, hogy nem is tudok mindegyikre reagálni :shock:

Zsuzsó,
OK, legyünk zebratársak, HAJRÁ :!: :!: :!:

Kubu,
ez nálunk is így volt az első két gyermekemnél. A fiam 4 éves volt amikor a kislány született, és iszonyú apás lett. Persze mi egy kicsit próbáltuk is irányítani a dolgot, így kevesebb dolog jutott rám.
Ők voltak a "férfiszakasz", ahova csak önálló fiúkat vesznek fel :D
Irtó édi volt, ahogy igyekezett mindent úgy csinálni, mint a nagyok :lol:
El se hiszem, hogy ennek már 15 éve :roll: :roll:

Edii,
tudod, nekünk is halasztanunk kellett egy hónapot (bár nekünk túlstimu miatt).
De most már azt mondom, biztosan volt oka, elfogadtam, és még elhivatottabban indultunk neki a következő ciklusnak.
Most pedig számolgatjuk a napokat a tesztig :oops:

Minden Kismaminak rókaűzőt küldök :arrow: :arrow: :arrow:
Várakozó társaimnak pedig babaragacsokat :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Pancsi, dehogyis hiszem, h. kekszmániás vagy, de ha az lennél sem lenne baj!!! :D Nekem is vannak érdekes álmaim és szerintem orgazmusom is volt vmelyik éjjel... szóval értem én! De tényleg nem akarok felesleges bonyoladmat, azért próbáljuk kibírni még egy kicsit!
Szóval ne aggódj, nem baj, ha még nem érzel semmit! Lehet, h. nem is fogsz!
Képzeld, ittam kakaót, jó hidegen, meg ettem vajas kalácsot! :lol: Komolyan a napját nem tudom, h. mikor "csináltam" ilyet... talán 10 éve, de lehet még régebben!
Ma rendesen vacsoráztam és sokkal több az energiám, bár a boltban azt hittem elájulok, még jó, h. nem egyedül mentem!

Most a változatosság kedvéért fáj az alhasam... vagy a kakaó vagy a méhecském mozgolódik...? :D Na nem vészes, csak érzem!

Rodi, te szegény, elért téged is rendesen! Remélem, hamar elmúlik nálad (is)!!! Egyyüttérzek veled és küldöm rókaűzőt!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> :twisted: >>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Judit, már két gyereked van?! Akkor van tapasztalatod legalább :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Rodina neked is köszi a névnapit. Szegénykém, de legalább tudod hogy minden ok és ott van a kis tündérke. Azért küldöm a rókaűzőt :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Csütörtökön siess a hírekkel!!! Drukk ezerrel. Férjedet üdvözlöm.

Jaj Navikám nem szoktál kakaót inni? Mondjuk én a hideg tejet jobban szeretem, de nem tudom elképzelni hogy évek ota ne igyak. Bár mindenkinek tudja a szervezete hogy mit kíván, lehet neked nem volt szükséged a tejcsire. De most azért tedd be az étrendedbe, fölleg ha jól esik. Pihizzél ha fáj a pocakod, meg vegyél be magne b6 az jó lazitja az izmokat. Álltalába szülésig ajánlják hogy ne legyen méhmozgás. Vigyázz magadra nagyon.

Most nekem ki a zebrám? Macs te vagy nem? Milyen fórumba mentél át? Én is körülnéztem, hogy ne itt rontsam a levegőt. Nem erről szól ez a fórum. Nagyon fogtok hiányozni, azért még maradok. De remélem mind követtek.

Judit mi már találkoztunk, te vagy a rodina ismeretség, és neked van gyereked? Hát nagyon jól tartod magad! Remélem nem keverlek össze valakivel. Amúgy gyerekeid tudják? És mit szólnak? Biztos imádnák őt őket.

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi!

Igen, én az elején írtam nektek, hogy te a Judittal ismeritek egymást! Csak valahogy nem reagáltatok rá. Nem keverted össze, Judit ilyen jól tartja magát! Én annak idején azt hittem fiatalabb nálam!

rodina74

Hát igen én is azt hittem hogy még most első baba. Akkor amikor írtad, én vettem az adást, de nem reagáltam rá? Már nem emlékszem. Tényleg nagyon jól nézel ki Judit két gyerek, hát nem semmi. Még most is csodálkozom. Hiába a gének.

Kép
Kép
pancsi76

Hahó Pancsi!
Tényleg, valahogy átfutottunk ezen, hogy Rodi említette az ismeretséget.
Na ja, két nagy kölyök, egy 19 éves "fiúcska", az idén érettségizik, meg egy 15 éves lányka, már ő is középsulis :lol:
De ez egy régi-régi, "már csak a szépre emlékezem" házasság öröksége.
Apácskával meg most rménykedünk :oops:
Persze, tudnak a skacok mindent. Kicsit furcsa nekik, hogy ennyit kell kűzdeni (Simon fiam véletlen gyerek volt, Eszter meg pont úgy jött, ahogy terveztük), de persze a kor, stb...
Szerintem örülni fognak neki, Eszter kimondottan várja :)

Na elég a fényezésből, megyek vacsizni.
Mindenkinek rókamentes kellemes estét, jó étvágyat :!:

Kép
judit0713

Helló! :)

Rodina:
Nem egyszerű ez az alvásosdi nálad, remélem idővel elmúlik és visszarázódsz a normális ütembe.

Avarka:
Az a moci-vizsga elég rémisztő lehetett...
Gyógyhullámok mennek:
))))))))))))))))))))))))))((((((((((((((((((((((

Navi:
Rókicáék nagyon bebandáztak a fórumra, remélem lassan elhúznak tőletek is.
A műköröm sokkal kényelmesebb, mint a saját, nincs vele annyi macera és mindíg szép. Csak ne törjön le, mert az igen fájdalmas.

Macs:
Párod hamar átállt az ikresre, ez csudajó! :)

Kubu:
Marcit várom, már sötét van, de még nincs itt... Ahha, látom elaludt! :)
Nagyon cukkerfalat! :)
Anya telke Szigetszentmiklóson van, szegény egyedül már nem bírja, meg ő nem is az a tip-top ezen a téren. Szereti a dzsungel-fílinget, a nem centivel kimért és ültetett növényeket.

Woody:
Köszi az eszteres infót, millió drukkom értük!!! Mitől vérzett, azt lehet tudni?

Ancsyka:
Asszem az ET napjától számítják a 3 hónapot.

A.Ibici:
Takarítónő esetleg? :wink: Hmm? :lol:
Következő drukkjaim akkor 15-re mennek, éljen a START! :)

Judit:
Kényes téma ez a pasiknál, sok türelem és szeretet segíthet ezen az "önhibáztatásán". Úgyse az számít, h. kinél van a bibi, hanem, hogy nagyon szeretitek egymást és a közös cél, a baba. :)

Pancsi:
Boldog névnapot! Miket írsz, hogy nem vagy terhes?! :twisted: Majd jól kifenekellek, persze, h. az vagy!!! :wink: :lol: Helyesbítek, nem terhes vagy, hanem várandós, így szebb ugye. :D
Panelba nyomjuk, anyu telke Szigetszentmiklóson van.
Aludj csak jó sokat, utána nem lesz rá időd. :)

Vaya:
A dugitesztelésed aranyos! :) Valld be, hogy csak újra át akartad élni a kétcsíkor élményt! :lol: Örülök, hogy bejön a védőnő, a kiskönyvecskéhez pedig nagy Gratula!!! :)

Blacska:
Sajnálom, hogy hivatalos... De előre kell nézni és irány a következő, majd az sikerül! :) Nagyon szorítok! :)

Sting:
Heppi börzdéééj túúúú júúúú!!! :lol: :lol: :lol:

Ediii:
Ciszta monnyon le!!!

Csucsu:
Míííí? Mártika? Nem értek semmit, lemaradtam valamiről, légyszi írd meg - akár privibe is a történteket részletesen... Köszi.
Ha így van, akkor őszinte részvétem. Mártika "Mártianyu" néven néha levelezgetett pár fórumozóval és tényleg ő volt a reci anyja. Mivel én régóta járok a BMC-be, sűrűn találkoztam ott vele, tavaly óta nem láttam... Azt hittem, hogy nyugdíjba ment, v. szabiját tölti... Ez borzasztó...

Pá Drágáim!
sajt@

Rodina!!

Kár,hogy nem tudunk talizni,azért figyellek. :D :)

Sajti!!

Nem tudok konkrétan semmit,Barátnőm azt mondja beteg volt MÁrtika 2 éve,ma volt a temetése,nem is voltak ma sokan,kevés orvos volt,mindenki ment a temetésre. :cry: :cry:

Vaya!!
Gyere majd a hírekkel.Kiváncsi vagyok. :lol:

Sting!!
Bóóóóódogot!!! :lol: :lol:

Macs!!
Tök jó,hogy Párod így reagált,végülis,más választása nem övolt. :lol: :lol: Mikor mész legközelebb dokihoz??

Navi!!
Róka koma mondjon már le.Hesssss?Becs szó,Én átvennék Tőletek egy kicsit. :lol: :lol:

Avarka!!
Gyógyulj meg hamar.
csucsu99
Budapest

Csucsu!

Szerintem van esélyünk összefutni, úgyhogy én is nézlek majd téged! Szerintem fogunk talizni. Más nem jön csütörtökön?

rodina74

Tegnap a párommal vetettem szénsavas gyömbért. Egész nap kortyolgattam belőle, és ma este nincs olyan hányingerem. Szóval esetleg érdemes a hányingereseknek kipróbálni.

rodina74

Sziasztok!

Kicsit késő van, elolvastam amit ma irtatok, nehezen tudom követni az eseményeket.

Én nem ismertem természetesen a hölgyet, nagyon sajnálom, gondolom beteg volt.

Egészségpénztár: már sokszor irtam róla, akit érdekel bővebben, kérdezzen privátban. Kubu jól teszed, ha olvasod. Macsek: azt tudod, hogy a táppénzkülönbözet is visszaigényelhető? Neked milyen kieg. biztosításod van, az érdekelne engem is!!!

Sajnálom a sok rókakomát, én ezt nem tudom milyen, nekem ez nem volt a terhességem során, de volt sok más kellemetlen. Szerintem mindenki megkinlódik a gyerekéért. Remélem azért, valahogy a vége majd kárpótol mindenért titeket, az én gyermekem meg majd csak visszatér.

minden jót nekted

üdv kispatak
Vendég

Még két sor:

Eszter: ma voltam a templomban, imádkoztam értetek!

Macs: szép a kertem, de nárcisz alig nyilt, szerintem fáztak a télen. A botanikai tulik szépek 15 db van, majd jön a sok egyéb.

Orch: tanoncokkal próbálkozunk. A nagyok közül egy hajt. Ma voltam szomszédban orch. lesen, ott a 10 ból mind a 10 hajt, egyiket odaviszem albérletbe, hátha nyilni fog.

üdv

kispatak
Vendég

sziasztok Lányok,

Sting,
boldog szülinapot!

Kubu,
volt egy látogatásom a bmc-ben, de csak mert épp itthon lábadoztam és beugrottam Pancsihoz. :-D szóval voltam ott, de mégsem, szuper a memóriád. :-)

Avarka,
stimut és inszemet nem fújnak le gyógyszer miatt, lombik beavatkozást nem tudom.

Eszter,
drukk tőlem és már a férjemtől is!!!!!!
Woody,
köszi hogy tájékoztatsz minket és Esztert is!

Vaya,
a biztonsági teszt óriási :-D, biztos én is ilyen leszek. :-) csak tartanék már ott...

Macs,
nagyon helyes ez a tízéves terv! :-D

rókás kismamik,
igyatok, igyatok! nem baj, ha enni nem tudtok, később bepótoljátok, de a folyadék KELL! egy kedves kolléganőm, aki max 60 kg az első trimeszterben 5 kg-t fogyott és a babának nem lett baja.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Most csak a hirekkel mert már aludnom kéne. Minden rendben van a babucival, 2,4 centis, 9 hetes, pont a korának megfelelő méret. Nov. 4-ére írta ki a doki. Meghallgattuk a kis szívdobogását is hát az valami nagyon jó érzés. De úgyis mindenki megtapasztalja majd itt :lol:

Doki nagyon szimpatikus, örülök, hogy őt választottam, férjemet rögtön behívta nagyon közvetlen és profinak tűnik.

képzeljétek mondta h van egy betegségem ami az endóhoz hasonló (elfelejtettem a nevét) az a lényege, hogy a méhfalon tapadt meg menstruációs váladék (bocs) és attól voltak olyan nagy fájdalmaim mensikor. de ezt nem is lehet műteni, a terhesség viszont meggyógyítja :)

holnap jövök és válaszolok is. jó éjt

Kép
vayacon

Macs

Én is szedtem ki a kutyámból kullancsok 5 nappal a csepegtetés után ( ami 30 napig jó). Ja és nálunk a kertben szedte össze, pedig a környéken rendezettek a kertek.
Azért vigyázni kell rájuk és állandóan ellenőrizni. Mi mindig kidurrantjuk a kullancsot mielőtt lehúzzuk

Blacska,
én is sajnálom de legközelebb sikerülnie KELL!!!

Pancsi
Mostanra sikerült nagyjából átolvasni.
Velem nem túl sok minden történik. A múlt héten be sem kapcsoltam a gépet. Tv-t néztem, videóztam aludtam. Nem volt kutyusom, a madaram meghalt. Más nem történt. Hétvégén nem voltam itthon, de már a kutyummal voltam. Nem is engedett csak egy lépés távolságra. Dolgoznak bennem a hormonok, vagy ürülnek, apát boldogítom, hogy soha nem tudja mi bajom van, miért sírok.
A húgomék felkértek keresztszülőnek, de egyikünk sem emlékezett rá, de mostanra tisztázódott. Vasárnap lesz a keresztelő, még jó hogy mindenképpen ott lettünk volna. A jeleket meg ugye nem figyeljük. Egyenlőre a bal lábam görcsöl a jobb combom meg zsibbad.

Macs
Milyen biztosításod van?
vnbeni

Na jó reggelt lányok.

Kubus után szabadon átvettem a nem alszok csak 3ig szindrómát.

Judit hát gratula mégegyszer a két nagy lurkóhoz

Sajti köszi neked is a névnapit. Hát egy kicsit elbizonytalanodtam, de még jó hogy jöttél és helyrebillentettél.
Hát akkor van munka a kertben, és itt ház is van? Vagy csak egy telek? Na nem akarok faggatózni, de igy nem alakul ki a kép nálam. Egyébként ezt úgy hívják hogy vadregényes, az én anyám is rajong érte. Én mindig is az precízen kimért dolgokat szeretem, de annak is meg van a szépsége.
Mikor kezdtek? Eldöntötted már? Április, vagy május lesz belőle?

Vaya nagyon jó hírek. Már 2.4cm de jó lehetett hallani, és látni. Mikor kell menned legközelebb? Te erről a betegségről nem is tudtál? Hát bízzál benne, a terhesség tényleg sokmindent változtat az emberen. Ezt az orvost választottad? Nagyon szerencsés vagy, remélem nem is lesz vele semmi bajod. És az tök jó hogy a férjedet is bevonja. Ez nekem is fő szempont, hogy ne csak szegény álljon a folyóson és várja hogy mi van.

Kispatak lemaradtam valamiről, te voltál terhes, nem is emlékszem hogy mesélted volna. ha nem bántalak meg vele, nem akarom feszegetni a témát. De hogy van ez?
Hát akkor téged megfertőzőtt az orhidea láz. És a szomszédnak van 10 töve???

Beni nem is a jeleket kell figyelni. Legyél boldog, és foglald el magad. De látom tvzel, dvdzel. Legalább megy az idő. Keresztelő hű az komoly. Hány éves a bébi? A hangulatváltozás ilyenkor természetes, még talán jel is lehet, sajnos a férjeinknek sem könnyű, de most alá kell rendelniük magukat nekünk. Na most jól megaszontam. Szóval hozzám is nagyobb türelem kell, mit álltalában. Nagyon szorítok neked, tényleg csak magaddal foglalkozz, és ami neked jó. Babaragacsok mennek!!!!

Zsuzsó neked is babaragacs szállítmány nemsoká péntek.

Rodina neked ciszta és hányinger űző varázslatot.

Olyan sokan eltüntek, vagy csak zugban olvasnak. Gyertek lányok pörögjön a fórum!!!!

Kép
Kép
pancsi76

Csajok!
Ez annyira szörnyű, nagyon paff vagyok Mártika miatt... Nem indított nálam túl jól, de aztán párszor leveleztünk itt és tényleg egy csuda kedves hölgyet ismerhettem meg a személyében.

Vaya:
Csupa jó hírekkel tértél vissza. :) Azt a megtapadt izé-mizét meg az állapotod helyreteszi, ez is jó hír. Gratuládé a 2,4 cm-es babucihoz! :D Jaj, az a szívdobogás!!! Óóóó, de jó lehet!!! :)

Vnbeni:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Madaradat nagyon sajnálom... :cry: Mi történt vele, vagy időske volt már?

Pancsi:
Neked is, hátha jobban érzed, hogy ott a bébikéd:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Van eg inci-finci egyszemélyes faház (ez olyan nagyképű szó rá :lol: ), max. 4 négyzetméteres, pici menedék. Mi meg most vettünk sátrat, hálózsákot, matracot is szeretnénk (azt a felfújhatósat 5-6 ezerért, 20cm magas), majd megpróbálunk így kinn aludni, ha jó idő lesz. Még sosem sátraztam, nagyon féltem eddig tőle... :roll:
Áprilisban kezdenénk, csak minden klappoljon! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti jó is lesz legalább kutyusok kedvükre futkoshatnak. Hát én nem vagyok tul oda sátorozásért, de egy kis ház az más.

Na hát levagyok döbbenve hogy Mártika írt nektek a fórumra. És megkérdezhetem milyen témába? Nem kell válaszolnai ha nem akartok. Szóval ő is aktiv forumozó volt szegény megboldogult.

Az emlékére: Amikor férjhez mentem pont péntek volt, és hát fodrász még meg ilyenek. Reggel nagyon korán bementünk, mert pont aznapra volt vizsgálatom. Szóltam Irénkének aki nagyon segítőkészen mondta hogy mindent megtesznek. Szólt Mártikának aki szinte a szárnyai alá vett, mondván nehogy lekéssem az esküvőmet. Nekem se legyen jobb mint nekik. De csak humorizált. Nekem nagyon pozítiv benyomásom volt vele szemben. Hát csak ennyi. Nyugodjon békében!!

Hajrá Április!! Most akkor pirit várod?? Semmi nem történhet!!!

Kép
Kép
pancsi76

Jó reggelt!
Vagy a korán ébredőknek már jó napot :?: :?: :?:

Pancsi, remélem visszabújtál még egy kicsit :!:
Bár emlékszem, fura dolog ez terhesen. Én a lányom születése előtt minden éjszaka (11, éjfél) mostam, mintha muszáj lett volna :lol:

Vaya,
nagy gratula a 2,4 cm-es új élethez :!:

Jó így olvasgatni benneteket, az ember egyre bizakodóbb lesz :D

Sajti,
látom áprilistól Te is kezded, Hajrá! Ha varázslóasszonyunknak igaza lesz, akkor innetől már csak pozitív tesztek várnak ránk :wink:

Kép
judit0713

Jó reggelt Mindenkinek!

Csajok!

Ma nekem lenne szükségem egy kis drukkra és varázslásra....
Hétfő óta nem várom pirit, ma van az úcsó lehetséges nap, hogy megjön vagy sem....bízom benne, hogy nem fog :)
Ha a mai napot is megúszom nélküle, akkor reggel tesztelhetek :roll:
ancsyka

Vbeni babaragacs :arrow:Kép
Te és Kispatak kérdeztétek a biztosításomat. Ez az A betűs magyar biztosítónak egy igazából nyugdíjbiztopsítási terméke, egyedileg lehet összeállítani a részelemeket és azt is, hogy mi legyen az egyes kiegészítésekhez tartozó kezdő kifizetés. 25 évre kötöttem egy éve, mert akkor járt le egy 12 éves életbiztosításom. Alapbiztosításon kívül van benne, női műtétek, napi kórházi díj, kritikus betegség, rokkantság, meg többféle halál :( meg mittudomén még mi mindent válogattam össze, már éppen bántam, mert soknak találtam, havi 13.000 ft most, de már nem bánom, mert amennyit a héten kifizetett, annyi díjat még be sem fizettem rá. Ha császárral szülök, akkor meg aztán jó kis summát fizet, mert az már közepes műtétnek számít. Szóval most úgy gondolom, összességében már megérte. Meg én szeretem magam és a családom biztonságban érezni. Mert ha velem történik valami, na akkor fizet igazán :cry: Biztos van ennél sokkal jobb, pl a szintén A -val kezdődő hárombetűs biztosítónál nagyon jó termékek vannak.

Pancsi, nem én kértem az ügynökömet, hogy maradjak a 12. hétig, ő mondta, amikor megkérdeztem, mert gyanús volt, hogy távlati tervekről beszélt, mármint vizsgálatokról és így rákérdeztem. Igen magánba.
Hát ezért ez a pénz téma elég húzós, végig fizetni a dokikat, drága vizsgálatok szintén pénzért, aztán a szülésért... és nem beszélve eleve nagyberuházás berendezkedni babaára, ugye nekünk maga a teherbeesés sem olcsó..... nem semmi az egész. Egyébként Zuram bútorasztalos, viszont nagyrészt nem itthon dolgozik, de ha igen, akkor szeretem bámulni. :lol: :lol: :lol:
Egyébként valaki írta, hogy ne szégyeljek majd elfogadni ruhácskákat, nálunk a hugomnak és a nővéremnek is van már egy-egy porontya és az a rengeteg ruha mind rám vár :lol: , szóval ilyen gond nincs :wink: ..... sőt babágy is megvan (kettő is :lol: ), meg egy csomó minden, még babakocsim is lenne kölcsön, mert egy barátnőknek most van kicsinye, csak ugye ha minden igaz nekem szóló kocsi nem lesz elég :lol: :lol:

Ediii cisztaűző :arrow: Kép. Nekem a cisztával való találkozásom mindkettő alkalommal a műtőben fejeződött be. Nem vártunk, nem fogamzásgátlóztunk, hanem K ügynök leszívta pritty pratyyy.

Maccs
vörösmacska

ancsyka a pozitív tesztért küldöm Kép

Maccs
vörösmacska

Pancsika nekem is írt Mártika egyszer... valami hírről kezdtünk el zseberegni, jaaa, hogy az új jelentkezőknek azt mondták, hogy végeztesse el a vizsgálatokat otthon és már kész eredményekkel jöjjenek és meg voltunk ijedve, hogy mi van, csak nem csőőd és akor írt nekem, és megmagyarázta kedvesen, hogy ez azért jó, mert úgyis menne az idő és amit ezzel spórolnak, azt beavatkozásokra tudják költeni.

Maccs
vörösmacska

Vaya hatalmas gratula a babucikátokhoz!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Ancsyka,
HATALMAS DRUKK neked mára!
Remélem honap reggel zebracsíkos képet csatolsz :wink:

Kép
judit0713

Köszönöm Judit :D
ancsyka

BMC babaprojekt

Ancsyka, spontán??? :D Nagyszerű lenne!!! Neked volt már spontán terhességed, ugye? Úh. simán megtörténhet! Nagyon drukkolok!!!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((O)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vaya, gratulálok a 2,4 cm-es babucidhoz! Látod, h. felesleges volt tesztelned... mondom én :oops: :lol: Örülök, h. szimpi a dokid, én erősen gondolkodom, h. bejelentkezem máshoz is, aki előbb tudna adni időpontot, ill. aki nem ennyire leterhelt... Kicsit tanácstalan vagyok, mert ismerem ezt a dokit, hisz hozzá jártam, de sokszor azt sem tudta, hol áll a feje, meg 3 sikertelen inszemet is csinált nekem és emiatt kicsit rossz emlékeim vannak, bár nem miatta nem sikerültek, ez egyértelmű! Viszont nem pénzéhes és jó szakember... :? szóval most megy az agyalás!
Te lehet, h. akkor másnak is van ez a "betegsége" az endo mellett? Csak mert elvileg neked sem volt annyira komoly fokú az endo, mégis voltak fájdalmaid... ez aztán szuper :shock: Még jó, h. a baba gyógyír rá!!!

Pancsi, én semmiféle tejterméket nem fogyasztottam kb. 10 évig a sajton kívül... mindezt azért, mert azt hittem allergiás vagyok :roll:
Mondjuk lehet, h. besokallhattam is tőlük, mert tizenéves koromban meg tömtem magamba mindent: tejföl, joghurt, stb...
Aztán mikor tiszta ragya lettem és nem tudtam rendesen wc-zni, akkor 1-2 év tapasztalata alapján úgy döntöttem, h. a tejtermékek a bűnösök, pedig mekkorát tévedtem... ugyanis az endo volt minden bajom okozója... csak erre az első lombiknál döbbentem rá, amikor muszáj volt ennem sok-sok fehérjét! Voltam gasztroenterológusnál, allergiológusnál és semmit nem bírtak kideríteni, viszont szerintük nem volt semmiféle tejallergiám... :roll:
Na most ezt jól kiveséztem :D

Sajti, rókica úgy tűnik megijedt, nagyon csúnyán ráförmedhettem :lol:

Tegnap este nagylegény voltam, a kakaó és kalács mellé még ettem egy jól megrakott szendvicset... alig bírtam elaludni úgy fájt a gyomrom :roll: Mára már jól vagyok, de sokat fent voltam az éjjel és azt álmodtam, h. kislányom született és a nevén gondolkodtunk ezerrel... :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszi Navi :)
De nem élem bele magam, mert reggelig még nagyon sok-sok idő van sajnos és bármelyik pillanatban megjöhet :(
Nem, nekem nem volt még spontán terhességem...januárban volt csak az első lombik, amelyik baba nem maradt velem a végén....
ancsyka

Ancsyka, bocsi, akkor rosszul emlékeztem... :oops:
Figyu, nagyon drukkolok, hátha... miért ne?! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lááányok, mi van itt??? Ezt a pangást! :shock:
Néha bekapcsolom a gépet, de még mindig az én hsz-om a legújabb.... ami pedig de. volt!
Vagy mindenhol gyönyörű az idő, csak nálunk fúj veszettül a szél és egyszer süt, egyszer nem?

Hát jó, ha nem, hát nem, nem erőlködöm tovább :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kép Most már nálunk is süt a nap, úgy néz ki végleg kibújt a felhők mögül. Olyan fonoman besüt az ablakon. Én is be-benéztem és azt hittem valami baj van az oldallal, hogy nem frissül. :lol: :lol: :lol:
Ma csak pihenős napot tartottam, semmit sem csináltam, tegnap egy kicsit sokat cihelődtem, nagyon elfáradtam estére. Jól esik a semmittevés :lol: :lol: :lol: kicsit szégyenlem magam miatta, hogy ennyire lusta vagyok :oops: :oops: :oops: :oops:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok Csajócák!!

Itt is süt anapocska,hétágra,nagyon szép idő lett,tárva-nyitva az ablakok.Imádom ezt az időt. :D

Ancsy!!
Drukkolok nagyon,de szép is lenne,egy spontán baba.

Vaya Mami!!
Gratuláálok!!!!!!Nőttök szépen.. :lol: így tovább.Érdekes ez a betegség,amit írtál. :roll: :roll: Doki szimpi volt???

Pancsikám!!
MIndjárt itt a péntek!!Kiváncsi vagyok hányan vagytok??? :lol: :lol:

Holnap majd jövök valamikor,Rodina figyeljük egymást. :D Most megvagyok gyöződve arról,hogy tuti megismerlek. :D Remélem ez holnap is így lesz. :)
Egy ismerősöm is holnap ott lesz a BMC-be,3 babócát kap vissza.

Eszterrel vajon mi lehet??????Annyit gondolok rájuk,remélem ez sok pozitív energia amit itt mindenki küld Nekik,segíteni fog,mert másként nem is lehet.

Pusszantok mindenkit.
csucsu99
Budapest

na jó, akkor jövök én is, nehogy mán egyedül érezze magát Navi :D mostanában tényleg nagy a pangás. mondjuk nekem meg aludnom kéne egy nagyot mert este alig tudtam elaludni a jó hirektől.. de irok egyet aztán megyek csicsizni

miccóltok az új vonalzómhoz ;)

Lukácsné hát nem is tudom nekem sokszor fiús megérzésem van, de vannak jelek amik inkább a lányt erősitik pl álom. de igazából tök mindegy csak már kiváncsi vagyok :)

Edii sajnálom a cisztát küldök cisztaűzőt remélem a mensivel távozik és kezdhettek

Navi nekem nagyon megnyugtató volt ez az uh én nem birnám a 12. hétig, szóval ha tudsz, szeritem menj el valahova. hát nekem már napok óta nincs émelygés de nem tudom megúsztuk-e ennyivel. jó lenne

Pancsi férjed csak nem ikreket akar :D gondolom te örülnél mindkét változatnak igaz? úgy lesz jó ahogy lesz á lá Nava ;) de jó már csak két nap és láthatod őt/őket. van már tipped hova mennél orvoshoz? én fórumosokat kérdeztem és végül asszem nagyon jól sikerült választani

AVarka csúnya betegség :( hét én a helyedben rákérdeznék a dokira mert ő tudja lehet-e igy kezdeni. persze nagyon szoritok h kezdessetek

Kubu édes vagy hát mivel magas vagyok ruhában főleg nagy téli kabátban nem látszódik, de legalább 10 kiló leficcenhetne rólam. no most nem fog egy darabig majd szoptatás után.. te hogy vagy? remélem rókinca távozott. és Marci fiú? hozzászokott az óraátálláshoz?

Eszterről van hir?

Macs ez a pluszpénz tök jó hir, akkor tényleg jól jártál a biztositással. mondjuk nem semmi ára van de ha valaki tudja fizetni ezek szerint megéri

Judit, Zsuzsó hogy vagytok? babaragacsok mennek

Rodina te hogy vagy? hányinger gyötör még?

Pancsi három hét múlva megyek a dokihoz. addig még vérvétel a Jánosban, meg el kell mennem háziorvoshoz, fogorvoshoz. A háziorvos mért kell tudja valaki? mit néznek? Nem tudtam erről a méhfalas dologról, mikor volt az endó műtétem akkor nem mondták h látnának ilyet. Hát olyan szempontból jó h kiderült h legalább tudom mért szenvedtem még a műtét után is. és remélem tényleg helyretesz a terhesség

Sajt szerintem tök jó sátorozni én fénykoromban nagyon sokat mentem főleg tisza túrákra. nagyon vadregényes volt. bár ma már lehet h túl kényelmes lennék hozzá. elképzeltelek ahogy a műkörmeiddel fekszel a sátorponyva alatt ;) :D bocsi ezt nem tudtam kihagyni

Judit köszi neked is meg mindenkinek a gratulációt.

Ancsy hír? remélem nem jön meg. jaj nagyon jó lenne egy spontán babuci :)

Navi hát el tudom képzelni h ez az endónak vmi kisérő betegsége mert nagyon hasonló. de sztem ez fájdalmat okoz mert a doki először azt kérdezte h nem voltak e nagy fájdalmaim mensikor és utána mondta h ez van. na akkor neked is van már egy kiscsajszis álmod.. :D

na én most már tényleg megyek hunyni egyet bár nem biztos h el tudok aludni de legalább megpróbálom

Kép
vayacon

Pancsi:
Hát ez az esküvős-bmc-s sztori űbercuki! :)
Mártika a BMC-vel kapcsolatos témákban írt nekem. Először letolt vmiért, h. rossz infót adtam katonaleadás-ügyben. Aztán megírtam, hogy olvasson tovább, mert ott részleteztem is az előző hsz-omat, amit ő nem vett észre. Utána tul.kép. elnézést kért. Később többször biztosított róla, h. fenemód bírja a humorom és az írásaim, ill. a nagy optimizmusomat, amit közvetítek és igenis ez kell a babára váróknak, stb... Szóval aranyos volt nagyon.

Judit:
Már várom az áprilist, de annak is az utóját! Ajánlom is, h. sok pozitív tesztünk legyen, mert én egy raklappal beszereztem. :wink: :lol:
Te "late night patyolatosnak" készültél akkoriban, hogy ennyit mostál éjjel? :)

Ancsyka:
Beleadok mindent, annyira szurkolok, hogy pozitívat tesztelj! :)
Kép

Macs:
A kapott rucik tökéletesek, babakorban úgyis alig használják a csöppek, mert hamar kinövik. A magánorvosok pedig igen húzósak, jól kihasználja többsége (tisztelet a kivételnek!), hogy ilyen vacak sok helyen az eü.ellátás (várakozási idő, nemtőrödömség, rossz bánásmód a páciensekkel).
Szerintem ne irulj-pirulj, nem vagy te lusti, csak pocinkás! :) Akkor pedig jár az extra pihenés!!! :wink:

Navi:
A kislányszületéses álmod nagyon tetszett! Látszik, hogy agyalsz magadban rajta. :) Megvan már a neve?
Kedvenc kolleginám - aki szintén BMC-be jár Sz ügynökhöz - azt álmodta az éjjel, hogy szült Sz ügynöknél és ma még emlékezett a fájdalmakra is. Haláli egy csajszi, nagyon bírom! :)
Jól bevacsiztál nem mondom, bepótoltad ami kikerült.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vaya:
Mi a neve annak a "betegségednek" amit írtál, tudod?
Nagyon édi az új vonalzód, olyan kisfiú-gyanú vagy nekem, te lyány! :wink: :lol:
He-he, most olvasom, h. te is fiúra tippeltél alapból, no majd kiderül, h. a megérzés kontra álom perben melyik fél győz! :lol:
A karmaimat szolidabbra és rövidre reszeltettem, mostmár jön a kerti munka, így talán nem törik le. :lol:
Jójcakkát, szép babás álmokat! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Dobok fel fotót hugim kislányáról, lehet mintát venni! :)
Szülinapján csináltam nemrég. Sajnos Marcihoz már öregecske :wink: :lol: , 4 éves lett a drágám.

Igazi nő, lenyúlta a szájfényem, musz voltam nekiadni: Kép

Kép

Az ártatlan hercegnő:
Kép

Bugi van!
Kép

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok én is itt vagyok, megírtam egy hosszú hszt és lefagyott a gép. Alig bírtam visszakapcsolni.
Nálunk ma tojásfestéssel telt a nap, hiszen Lauráék holnap mennek iskolába utcsó nap, és hát aszem lesz locsolás. Be van sózva, kífujtunk pár tojást, és most pingálja őket. Megpróbálom felrakni. Mindjárt írok még, csak nehogy megint lefagy. ezért sűrűn küldöm. Bocs ezért.

Kép
Kép
pancsi76

Nagyon cuki!
mieza

Csajok!!

Akkor a betéten kívül nem kell holnap semmit vinnem ugye??Mondjuk elraktam egy kicsi törölközőt,hátha folyik az a cucc kifelé.MÁs valami????

Izgulok.... :roll: :cry: :roll:
csucsu99
Budapest

Sajti hát gyönyörű az uncsihugod. Van dumája a csajnak mi? És már korán kezdi ő is. De valahol mi is ilyenek voltunk, bár anyám nem festette magát, de mégis volt dugi rúzs és a hugommal mindig kipingáltuk magunkat. A tesódnak egy van? Na majd jön az utánpótlás és mindenre betanitja. Nekem is a hugomnak van két lánya meg egy fia, de sajna nagyon messzire került tőlem. Pedig a lányok is olyan jó barátnők voltak. Volt sírás rívás a reptéren aszem.
Köröm akkor nem plázás hanem parkos stilus, lehet akkor munkálkodni. Most nekem is olyan nagyok a körmeim, pedig mindig letőrt és nem nőtt. De azt hiszem Macs írta hogy bizti a terhes vitamintól, na meg hogy nem csinálunk semmit.

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi, Macs, nem válaszoltatok.
Ha most elültettem, akkor jövőre ki fog kelni? vagy inkább szedjem ki a földből és ősszel dugjam el újra?
(irisz, nárcisz és tulipán:)
mieza

Köszönöm mindenkinek a drukkolást...eddig még sehol piri :):):):)
Az a vicces, hogy eddig azon paráztam, hogy ne jöjjön meg, reggel meg kezdhetem a parát, hogy pozitiv legyen és ne csak úgy simán késen valami miatt piri :roll:
ancsyka

Csucsu ne izgulj, ha nagyon nem megy vegyél be valerianat, az gyógynövényes nyugtató. Én nekem anya adott és tök jó volt. Hosszu szoknya vagy valami hállóing. De az is jó ha viszel egy nagy törcsit és magadra tekered derékba, és úgy mész be. Semmi extra, csak a füstje nagy. Szóval megvan nem egész egy 10 perc á még annyi sem. Kár hogy nem tudok holnap menni, akkor nem félnél tuti, mert én elhülyéskednék veled. Férjed megy? Na akkor mond neki hogy tereljen én üzenem. És azután nagy kényeztetetés legyen neked. Tényleg ne félj!!

Kép
Kép
pancsi76

Mostanában két lombikos műsort is láttam, hogy csak 30%nak sikerül... blablabla...
és annyi buta kusza embert láttam, akiknek meg van gyerekünk. (szomszéd kövér lány 10.es iqval megint terhes, megint nem tudja ki az apja... ilyesmik...)

A cégem jelentkezett, most jutottak el addig, hogy elismerik, hogy jogellenesen küldtek el. (6 hét után!!!) és szeretnének közös megegyezni. Elég szar feltételekkel jöttek, mondta is nekik az ügyvédem, hogy ez nem az a szitu, amikor ők diktálnak...
Reméljük, hamar megoldódik.

Azt már kitaláltuk, hogy nem fogok elmenni a lombikig dolgozni... Aztán meg majd lesz valahogy, hátha sikerülne...

Rossz azért ez a bizonytalanság, hogy most szuper állásokra fogok nem-eket mondani, mert azért nem várhatom, hogy júniusig várjanak rám, amikor lehet, hogy NEM-et fogok mondani...
Szívem szakad meg. Volt ahol olyan fizukat adtak volna, hogy a szemem kisírom az összegtől!!! De hát, nem az számít, meg nem is a karrier, babát szeretnék, régóta ez az álmom.

Csak félek, hogy ha nem sikerül a második, akkor össze fogok omlani...
Csajok, én még sosem voltam ennyire magam alatt, mi történik? (talán csak az, hogy sokat kell várni a következő körre, miközben az idő kicsit sem akar telni...)

áááááááááááá
mieza

Pancsi:
Én még meg sem vettem a tojattokat, majd holnap. Aztán húsvétra megfőzöm őket hagymahéjas vízben és utána zsírral kifényesítem.
Laurádnak milyen jó, h. péntek már szabad!
Az unokahugim nagy dumás, jól gondoltad, még nincs tesója.
Ó, azok a búcsúzkodások! Ismerem az érzést...
No, csak növesztgesd a körmicéd és a pocidat is, hajrá vitamin! :)

Csucsu:
Holnap mire is mész? HSG-re? :roll:
Nekem máshol csinálták, nemtom ide kell-e hálóhacuka... Betét tuti, hogy jó, ha van nálad, no meg Cataflam.
Szurkolok nagyon!

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Mieza hát én úgy emlékszem válaszoltam. Na de mindegy. Ne szedd fel. Hagyd benne a földbe szerintem, lehet hogy ki fog zöldelni, virág nem lesz rajta az tuti. De jővőre na azt nézd meg milyen szép lesz. Hogy haladsz a sziklakertel? Remélem nem egyedül csinálod, mert az elég rendes emberes munka. Már ha a sziklákat is bele kell tenni. Mi most megyünk a mátrába, elég sűrűn járunk, és mindig hozunk titokba egy nagy sziklát, persze amit Lacim elbír. Nekünk is van sziklakertünk az iwiwen láthatod is, de most keritóra gyúrunk. Már nagyon sok van, de még nem elég. Én is imádok kint lenni, de most csak fekszek a napozó ágyon, és nézem a feketerigókat.

Kép
Kép
pancsi76

Pancsikám!!

Hát köszi,esküszöm már a szavidtól kicsit nyugodtabb lettem.Végülis nem tudom mitől parázok,talán az ismeretlen érzéstől. :roll: :oops: Apa elvisz.de jön a barátnőm is,és Ő marad ott Velem,sajna Apának mennie kell dolgozni. :cry:
csucsu99
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?