Új privát üzeneted érkezett!

Bébike,
én is kérdeztem, hogy a 15.20-as anyuka elment e már, a válasz az volt, hogy igen ...
Na, majd legközelebb (nekem ápr.19.)!
Igen, tudtam, hogy a húga az asszisztense, amikor először voltam, akkor derült ki.
Szülésfelkészítőt mikor kezded?
Vagy neked már nem kell, mert gyakorló anyuka vagy?
Én lassan elmegyek rá, úgy tudom 6 hetes.

Barbi,
a legjobb vízhajtó a dinnye, az uborka, a retek, a spárga, a paradicsom (ajánlatos lenne egy gyümölcsnapot tartani hetente - de nem hiretlen és csak ha bírja a szervezet).
A dinnye szezon még odébb van, de azért érdemes lédús gyümiket keresni (fehér szőlővel a cukor miatt kell vigyázni).
Este egy savanyú alma és tuti mész pipilni.
Igen, tudom "csaltam" ezze a kézzsibbadás dologgal, mentségemre legyen mondva, bármikor felhívhatom, ha gondom van, meg is teszem, ha visszajön, ha erősödik :oops:

Plusz - remek vízhajtó: hámozd meg és reszeld le a nagyobb lyukú reszelőn az ubit, keverj hozzá natúr joghurtot, zutty bele egy kis só, kapor, (+fokhagyma, ha otthon maradsz és a gyermeked bírja a fűszerest), és már eheted is ... ha vendégek jönnek én leszűröm a joghurt és az ubi levét is, úgy krémesebb, de most vízhajtónak kell, minden lé maradhat :)
Ez a saját receptem, nem a doki mondta.

Plusz - reggelire ajánlotta a Corn Flakes-et, mert tényleg sok benne a vitamin (kalcium, B-vitamin), jót tesz az anyagcserének, langyos tejjel ez is megteszi a hatását.

Vizet és teát is kell inni.
Plusz sok fehérje.

Cukor, só kevesebb, de azért kell, mert az anyagcseréhez elengedhetetlen.

És igen, a levesek - fehér répa, sárga répa, zeller, petrezselyem ...
(de ezeket még a múltkor mondta).
És mint írtam, nekem ezek a homeopátiás bogyókák beváltak!
Nem is hagyom abba a szedésüket!
Vendég

Hú mennyit írtatok csajok!!
Délután itt volt Lizy kis barátnője anyukájával. Olyan jól eljátszottak ismét...mi meg habos tejeskávét ittunk, és palacsintát ettünk.

bébike!
Jaj sajnálom a fekvést! De örülök, hogy megoldódni látszik a bölcsi dolog.

Freyja!
Jaj, te is!! Nagggyon sajnálom. De ma ujra voltél dokinál, vagy ezt a tegnapi ügyeletre szaladás után mondta a doki??

Nálunk se néztek eddig méhszájat...nem tudom nézik e majd egyáltalán!

Meme!
Te voltál ma errefelé?? Lehet csak elkerülte a figyelmem. :oops:

d.dodó

Anyamaci, kár hogy nem találkoztunk, de én is április 19-én megyek legközelebb (érdekes, mert nekem azt modnta, hogy most soron kívül akar látni, emiatt hamarabb ad időpontot, három hét múlva, vagy Te is "soron kívül" mész?) Szóval én 15.20ra megyek megint! :wink:

Dodó, én is ennék most palacsintát, túrósat és kakaósat, nyammmi

Kép

Kép
bébike4

sziasztok,

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

most nem tudok írni..inkább nem..

Edi..nekem is halottak napján fogant Martin..

M.
Vendég

Anyamaci, én most az elkövetkező hetekben szülésfelkészítőre nem tudok menni, de mindenképpen szeretnék elmenni szülőszobalátogatásra és azért amint lehet, egy-két előadásra is elmegyek majd. Tudsz róla valami konkrétabb infót? milyen témák, mikor vannak?

Kép

Kép
bébike4

barbuss: igen, a savra mondtam a salvus vizet, sztem feltétlen próbáld ki! ma voltam itt a faluban egy másik kismaminál, ő is nagyon dícséri, nekem is használt.... nem kell sokat inni belőle és hihetetlen, h a sós íze milyen jól esett!

csajok sztem a mai du mindenkit megviselt! én kb mindenen bőgtem! elmentem a rendelőbe és vele szemben van a röntgen, hát én ott mindenkit megsirattam: sántító lányt, csuklóját szorongató öreg hölgyet, kezét sirató kisfiút... mindenkit. aztán a közértben, mikor már a hatodik ember lökött félre, akkor azt, mikor a kasszánál segített egy srác kiemelni a kosaramból a karton ásványvizet, akkor meg azt, h milyen kedves.... az előbb hívott a húgom, h most fog szakítani (lehet, h már tart) a párjával, akivel 5.5 éve együtt vannak, hát őket is megsirattam.... mára elég! :cry:

edi: szívből minden elismerésem a tiéd!!!! és még "van pofánk" (bocs mindenkinek-től, de nem találok szavakat) nekünk erőt meríteni tőled, mikor adnunk kellene! :oops:

minden fekvésre ítéltnek nagyon-nagyon-nagyon sok ++++++++++++++ energia, hősök vagytok, h ennyi mindent kiálltok.

Kép
zsani78

Huh, jó sokat írtatok ám! :)

Minden fekvésre ítélt kismaminak kitartás, és NEM LESZ SEMMI BAJ!!!!!
Nyugi, pozitív gondolatok, andalító zene, relaxálás! ÉS CSAK POZITÍV GONDOLATOK!!!!! Ez a legfontosabb! Semmi rossz nem fog történni, minden rendben lesz, és tényleg pikk pakk elrepül ez az idő már!

Edi :(

A talira én is mennék, ha úgy jön össze, és nem zavarok, jó lenne megismerni Titeket személyesen is!

Én meg jövő péntektől beiratkoztam intim tornára.... :D
Ma volt a szülésfelkészítőn szó az intim tornáról, és indítanak 5x2 órás tanfolyamot, ami ingyenes, csak beutaló kell rá a dokitól :D Eléggé meggyőző volt, hogy mért is jó....

Bocsi, hogy nem reagálok mindenkinek mindenre, de ez tényleg egy lelkileg megterhelő nap volt+ ugye éjjel nem is igazán aludtam rendesen....

Holnap jövök!

Jó éjt Nektek!

zsofka83

remélem senkit nem bántottam meg, nem állt szándékomban!! :oops:

azt hiszem elteszem magam holnapra, remélem szebb napunk lesz!

jó éjt mindenkinek!

Kép
zsani78

Saját kinőtt babarucijaink a Teszen, akit érdekel a link:

http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=10879551

Aida

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Edi: A férjem mondta, hogy átlagban náluk 4%-ot kapnak, de ő átlagon felül fog kapni. 6% körüli értéket tippel...
:)

Barbuss: Sajnálom a virágos történetet. Milyen cuki lehetett a kislányod!!! :)

Anyamaci: Örülök, hogy minden rendben a kislányoddal! :)

Poci: Milyen cukik ezek a pocaklakó babák! Itt biztatnak minket rugdosással, hogy velük minden OK lesz! :D
Imádnivalóak egytől egyig...
:)

bébike: Örülök, hogy megoldódott a bölcsis probléma. :)
Vannak még rendes emberek...

Képzeljétek...egyre gyakrabban csuklik a kislányunk. :)
Meg is hallgattam a szívhangvizsgálóval...ott nevettünk rajta. :D
Szégyelltem is magam, hogy kinevettem a kincsem! :lol:
De hát írtó cuki volt hallgatni az egyenletes szívverés melletti egyenletes csuklást. Hihetetlen! :)

Valóban érzelmekkel teli nap volt a mai...lehangolt teljesen.
Bízom benne, hogy valóban mindenkivel minden rendben lesz itt a topicon...beszélek itt butaságot!
Minden rendben lesz és kééééész, nem lehet másképp!!! :)
Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Jajj lányok, nem is tudom kinek akarok reagálni.Illetve mindenkinek, bocsánat, ha kihagyok valakit! :oops:

Edi!Rettenetes volt olvasni,ami történt.Persze tudtuk, hogy mi történt, de mégsem tudtuk, hogy...na szóval érted. Már sokszor írtam, de újra!Hihetetlen vagy, hatalmas lelkierővel!!!! Csodálatos anyukája lesz ennek a Botimanónak!!!! :) És nincs is jégszíved!!!! :wink:

Barbuss! Az a nyanya egy kicseszett bunkó!!Hogy lehet rászólni egy kislányra, aki semmi rosszat nem csinál???Az ilyen emberek.... :evil: Ezekre szoktam mondani(bocsánat mindenkitől), hogy az ilyenek élnek vígan, az én csupaszív nagypapámnak meg mennie kellett. :evil:

Freyja, sajnálom a fekvést! De tényleg kitartás!!Nincs sok hátra!Tudom baromi nehéz lesz!De látod, szeret Téged a férjecskéd, különben nem igyekezne így megoldania munkát. :)

Zsofka, intim torna, hmmm. Majd mesélj milyen!!!! :wink:

Zsani! Igen,nehéz volt ez a nap lelkileg, de ez az érzelmi ingadozás amúgy is velünk marad már a maradék időre. De nem is baj, ennyi kell.

Bébike!De szuper!!!Látod minden megoldódik!!!! De örülök!!!!! Így kialakul majd az egész szépen!

Poci, találékony vagy, hogy fekve is tudsz dolgozni! :wink: De jó, hogy nem hagyod el magad!!

Ennyit tudtam hirtelen. Dórit, Bibart,Anya macit nem szándékosan hagytam ki. De nekik is megy nagy cupp!

Mi délután elmentünk Danival andalogni kicsit. Fagyiztunk, meg kimentünk a Tisza partra. Aztán meg kocsikáztunk, és gyönyörködtünk a szép lakásokban, házakban, és álmodoztunk, hátha egyszer nekünk is lesz. :oops: De jó volt kettesben kicsit. És főleg így, hogy tudtuk jövünk haza a csodaszép kismanónkhoz. :D De este nem lesz program. Nem merem. De aranyos, mert megérti. :oops:
Mentem én is.Jó éjt!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Nekünk is valószínű, hogy halottak napján fogant a Manó.... vonalzó szerint okt 31-én, de az első UH-n (ami még otthon volt), is azt mondta a doki, hogy inkább nov 1. És ha jól rémlik, akkor inkább tényleg aznap volt rá "esély". :oops: :lol:

Niki!
Szupi lehetett, hogy kicsit kettesben tudtál lenni Danival.

d.dodó

Mia,
mi történt?
Remélem semmi komoly, kérlek, ne legyél szomorú!

Nekem van egy internetes oldalam, ahonnan gyakran merítek erőt, ha nagyon elszomorodom ...
http://www.dudus.hu/tarotbev.htm
Nem teljesen rendeltetés szerűen használom, mert ha nem értem, amit "üzennek", szemrebbenés nélkül új lapot húzok :)
Klikk vagy a "nagy arkanumra" vagy "a nap kártyájára" ...

Bébike,
még nem tudok semmit, gondolom 6 alkalom "pörög", majd rákérdezek, hogy ki tartja, mikor, és milyen témákat érintenek.
Úgy tudom keddenként van.

Szép álmokat mindenkinek!
Vendég

Nov.1. nem csak a "halottak napja", hanem Mindenszentek napja!, amit a valaha élt igaz emberek tiszteletére tartanak, a Mennybe jutott, megdicsőült lelkeket ünnepeljük. Legősibb források a kelta kultúrához kötik az eredetét, szerintük ezen a napon vándorol a halottak lelke fel az égbe.
Ez a nap - sőt, sok kultúra az e körüli teljes időszakot ide sorolja - valóban ünnepnap!

Beda Venerabilis szavai:
"E mai napon, szeretteim, mindvalamennyi szenteknek emlékezetét egy közös ünneplésnek vígságával üljük. Mert hitvallásuk minél szilárdabb volt a szenvedésben, annál ragyogóbb most a tisztességben. Lépjünk mi is erre az útra, siessünk a mennyei hazába, melynek polgárai közé felvétettünk!"

Szerintem október, november környékén "angyal eső" volt, nálam is landolt egy, pedig okt. 19.-én érkezett :)
Vendég

Anya maci, igaz, nem nekem írtad konkrétan a vízhajtós zöldségeket, de én is köszi! Próbálok majd én is még több parit és ubit enni, nálam ezek jönnek be legjobban.

Bébike, nagyon örülök a bölcsis segítségeteknek!!!

Ma sajnos az én lelkem is zaklatott lett, még most is könnyben úszik a szemem, ahogy írok :cry: ....

Sajnos ma a pocim is elég sokat keményedett, így már kb. 3-4 órája fekszem én is :oops: .

Lányok, próbáljunk mindannyian megnyugodni, babókáinknak is a lehető legnagyobb nyugalomra van szükségük!

Nyugodalmas jó éjszakát kívánok!
Mindenkinek sok pussz!

Anikó

Kép
mamaki73

Jaj,lányok, én is olyan sírós vagyok ezektől a témáktól! Ma kiszomorkodtuk magunkat, de holnaptól mindenki mosolyogjon!!

És nagyon köszönöm a bíztatást mindenkinek, annyira nagyon örülök, hogy rátaláltam a topikra!! (azért a bölcsis helyzet sajna csak a következő három hétben, és heti három napra van megoldva, na de majd alakul ez még :lol: ) Szép álmokat Mindenkinek, legyenek édes álmaitok!!

Kép

Kép
bébike4

Sziasztok!

Emi a bónusz jó hír, meg az is, hogy nagypapád hazaengedték :)

Zsani, Bibar: Zalánt egyszer látni kell olyankor is, amikor egyrészt rendesen ébren van, másrészt ismerős terepen :D:D:D

Manorka: sajnálom, hogy igy megkinzott a cukros lötty.

Bibar: nagyon jól néz ki a pocakod!

Zsani: ezek a tappancsok nagyon édesek. :) A bizonyíték meg egyértelmű :)

Edi: tipusra tényleg ugyanolyan, de messze nem ugyanaz. Mamami-n volt is egy topik, ahol összehasonlitották a kettőt. Kendőből is van olyan, ami nem biztonságos, mert kinézni ugyanúgy néz ki, csak az anyag hagy némi kívánnivalót maga után. Úgyhogy mindenki nagyon nézze meg, hogy mit vesz! Értelemszerűen nem a liliputi-s meg babaközelbenes kendőkkel szokott gond lenni ;)
Egyébként nekem is volt Premaxxom, kétszer próbálkoztunk vele, nem jött be, nem is ajánlanám senkinek. A kendő ezerszer jobb, ebben abszolút egyetértünk! :D
Nekem egész jó napom van, készül a fiam névnapi sütije (még délután kezdtem hsz-t írni :D), délután átesett az oltáson, egy nyekk nélkül. Mire rájött, hogy ordítani kéne, már túl is volt rajta :D:D Az idő is szép, jövő héten húsvét, úh már nem sokáig kell visszafogni magam, hogy ne egyem meg a húsvéti csokinyulakat :D
Rövidebb ideig nyitva tartás jól hangzik!
Arra, ami történt, én nem igazán tudok mit írni :oops: Nem tudom, hogy lehet az ilyet túl élni, nagyon erős csaj vagy! Jégszived meg Neked, ugyan már. Ha még valahol egy kicsit olyan is, amint kezedbe kapod Botit, úgyis teljesen felolvad.

Hordozó nálunk is inkább az autóban lesz, szvsz nem is jó nekik, ha órákat abban vannak.

Poci: úgy értve kérdeztem a fekvést, hogy a 40. hétig feküdni kell majd, vagy ha már nem baj, ha megszületik Riccardo (pl 37-38. hét) akkor felkelhetsz majd?

Meme: ismerősöd kisfia jó nagy lett! Gratula nekik!

Bébike: hát nem semmi a dokid :? Külső méhszáj :(:( Kitartás a fekvéshez, és drukk, hogy meg tudjátok oldani a bölcsis elhozatalt ameddig szükség van rá!

Védőnő: nekem súlyt és vérnyomást néz, illetve szólt, hogy a következő alkalomtól már vizeletet is.

A júniusi babát nagyon sajnálom, részvétem a szülőknek :(:(:( Erre nincsenek szavak :(:(:(

Barbuss: nagyon sajnálom a sok savat, meg a bunkó nőcit :?

Niki: örülök, hogy jó híreket kaptál!

Anya maci: örülök, hogy nálatok is minden rendben!

Freya: örülök, hogy párod észbe kapott, és kitartás Neked is a fekvéshez!

Hoztam egy mai pocakfotót.

Kép

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Anya maci, megint nagyon szívhez szólóakat írtál :oops: ...
Én úgy tudtam, hogy nov.1. mindenszentek napja, és nov.2. halottak napja.

A mi kis drágánk nov.2-án fogant, lombikban... így a dátum felől nekünk nem lehet semmi kétségünk.

Most már tényleg jó éjt!

Anikó

Kép
mamaki73

anyamaci: köszi, jó kártyát húztam: VIII. Bátorság :)

nekem a nov. 1. sokat jelentett..abban az évben halt meg apukám, aki nagyon szerette volna megismerni a legkisebb unokáját..és megdöbbentő volt, h amikor Martin megszületett..hát a család rám eső része..szólni nem bírt..tiszta apu volt..tudni kell, h apám szőke, zöldszemű kisgyerek volt, csodájára jártak, mert latin férfiban ez ritka..és Martin is ilyen..pedig Péterrel mind2en sötét hajúak vagyunk..(bár Peti kölökkorában szőke volt..)
emlékszem még a szülésznőm meg is jegyezte viccesen, amikor bandukoltunk át a gyerekágyba, h ne komolytalankodj Martin, cseréld már le a hajszínedet :)

na elteszem magam holnapra,
aludjatok jól, holnaptól már csak a pozitív dolgokra koncentráljunk itt a kívánságtopikban ;)

M.
Vendég

Mia,
rákerestem a "Bátorság" lapra, amit húztál ...
Nem semmi!
Bemásolom, nekem is nagyon tetszett, jó kis üzenete van!

"Ez a kártya egy olyan kis vadvirágot ábrázol, ami szembenézett a sziklák és kövek kihívásával, és megtalálta útját a napfény felé. Ragyogó, aranyfényű aurától övezve feltárja kicsiny lényének hatalmasságát. Ő szégyentelenül éppoly hatalmas, akár a legfényesebb csillag.
Minden olyan alkalommal, amikor egy rendkívül nehéz helyzetbe kerülünk, ott van előttünk a választás lehetősége: megsértődünk és keresünk egy bűnbakot, akit vagy amit majd hibáztathatunk a nehézségekért, vagy szembenézünk a kihívással, és fejlődünk. Ez a virág megmutatja nekünk az utat, ahogy az élet iránt érzett szerelme kivezeti őt a sötétségből a fénybe. Nincs értelme az élet kihívásai ellen harcolni, vagy megpróbálni elkerülni, visszautasítani őket. A kihívások mindig ott vannak, és ha a mag virággá akar fejlődni, akkor keresztül kell jutni rajtuk. Legyen bátorságod virággá válni - azzá a virággá, amit a mag lehetősége rejt magában.

A mag nem tudhatja, hogy mi fog történni; a mag soha nem látta még a virágot. És a mag el sem hiszi, hogy ott rejlik benne a gyönyörű virág lehetősége. Hosszú az út, és mindig biztonságosabb inkább el sem indulni rajta, mert az út ismeretlen, és semmit nem lehet garantálni. Ezer és egy veszély leselkedik az úton; csapdák és kelepcék szegélyezik mindenfelé - a mag a kemény maghéjba rejtve biztonságban van. De most tesz egy próbát: összeszedi magát, ledobja magáról a biztonságot jelentő kemény burkot, és elindul. A küzdelem azonnal elkezdődik: a kínlódás a talajjal, a kövekkel, a sziklákkal. És amilyen kemény volt a mag, olyan lágy lesz most a csíra, s a törékeny növényre ezerféle veszély leselkedik.
A mag eddig biztonságban volt, akár ezer évig is biztonságban lett volna - a csíra számára azonban rengeteg a veszély. De a csíra elindul az ismeretlen felé, a nap felé, a fény forrása felé, anélkül, hogy tudná "hová?" és "miért?" Hatalmas keresztet kell cipelnie, de a magot megszállta egy álom, és ezért nekivág az útnak.
Ugyanilyen az ember útja is. Nagyon viszontagságos. Sok bátorság kell hozzá."
Vendég

sziasztok, madárcsicsergős jó reggelt!!!!! (legalábbis én ezt hallom :lol: ) esik az eső és apa kicsit morog, mert addig nem tudnak dolgozni! sebaj, sztem megérdemel pihenőnapot, kicsit játsszon! :lol:

remélem ma mindenki jobb kedvvel tud nekivágni a napnak! bár borult ég van odakinn, kicsit lássuk derűsebbnek az előttünk álló utat!!!!!!!!!!

Kép
zsani78

senki nem áll szóba velem :cry:

Kép
zsani78

Zsani
deee én igen :lol: :lol: jó reggelt :lol: nem is baj ha pihizik Apa egyet,de jó nektek :wink: az én uram már elment :cry: ma megyek Olivérrel anyuékhoz,meg oviba ismerkedni,szokja csak a drágám :wink: :wink:

Manorka
még az jutott eszembe hogy van egy testvér ovink is ott palotán még azt is megmondom mikor van a nyilt nap!!!

Fóka
Zalánnak boldog névnapot :lol: :lol: :lol: ügyi volt az oltáson nagyon :wink: :wink: pocakod nagyon szép :lol: :lol: mi már esszük a csokinyuszikat :lol: :lol: Zalánnak nem kell valami a mostani fiú cuccokból??vegyes albumba nézd!!még jön majd jövö héten egy adag fiú és egy adag lány aztán pihi mert nem férek el a ruciktól :wink: :wink:

bibar

Jóóó reggelt!!

Annyit írtatok, hogy fél óra volt visszaolvasni!

Nem akarom tépkedni a tegnapi sebeket, ugyhogy csak annyit írnék: Mielőbbi megnyugvást, hatalmas erőt kívánok a szülőknek! Őszinte részvétem! Mindannyian együtt sírunk velük!! :cry: :cry: :( :cry:

Edi: sztem mindenki nagyon kíváncsi, hogy mi történt Bálinttal! De szerencsére ez a topik az emberségről, empátiáról "híres", nem pedig a másik lelkébe tiprásról! Ugyhogy ha nem akarod, nincs erőd, inkább ne írd le, mint hogy feltépd a sebeket, és újra átéld ezt a szörnyű tragédiát! Bőven sok volt egyszer!!!

Csajok! Ti hogy aludtatok?? Nóci annyira érezte azt a hülye esőt, hogy amég el nem kezdett esni, nem is aludtunk...feszített, rúgott össze vissza...a bal oldalam már annyira fájt, hogy csak csuda! Aztán eleredt az eső, Nóci elaludt, meg én is...Aztán valamit bezabálhattam tegnap, mert éjjel fél 2-kor (éjfél után aludtam el...), felébredtem, hogy gáz van! Szó szerint! :) Olyan voltam mint egy lufi...ugyhogy fél4-körül aludtam vissza. Addig "levegőztem" :) Este frászt is kaptam rendesen...annyira feszített Nóci, de 5 percenként, hogy hirtelen nem tudtam, hogy keményedek, vagy Nóci nyomakodik...de csak a bal oldala volt kemény a pocaknak, csak ott volt kellemetlen, ugyhogy gondolom Nócikám volt az! Bár eddig sosem keményedtem, de gondolom (logikusan), akkor az egész hasam lenne kemény. Vagy nem???? Már ott tartottam gondolatban, hogy felkeltem apát, és megyünk, mert ha ilyen gyakran keményedik a pocak, akkor lehet hogy baj van! De megnyugtattam magam...remélem nem ártottam vele Babónak!

Bébike: fő az optimizmus, ahogy edi is mondta! Mi itt vagyunk, és mindannyian végigcsináljuk! együtt mindent megoldunk! :) Kitartás!! És csak pozitívan!! :wink:

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
nekem is tegnap óta olyan aktiv Kamilla,ezek szerint a frontok :wink: :wink:

Zsófi
irtam privit,az uram bevitte a pakkot a melóhelyére :wink: :wink: majd irj mikor megy az urad,de leirtam mindent!!

bibar

Edi
tegnap még neked akartam irni hogy nekem mindegy végül is hol randizunk,a többség döntsön :wink: :wink: nekem a liget van a legközelebb :lol: :lol: na jó ez vicc volt :P :P

bibar

fóka: nagyon szép a pocid, sokat nőtt neked is :lol: :lol: :lol:

freyja: örülök, h apa jobban foglalkozik veletek! remélem jobb a kedved!!!!!!!!!

poci: nagyon ügyes vagy, h így feltalálod magad :lol: miket csomagolsz? -már ha nem indiszkrét! kívánok nagyon-nagyon sok vásárlót nektek!!!!!!!!!!!

anya maci: ez tulajdonképp tzaiki? jól hangzik, szeretem! nem tudtam, h vízhajtó :shock:

Kép
zsani78

Csajok! Én is, én is mennék talira!!! :( Csak naggggyon messze vagytok! :( :cry:

Meme

Kép
hmeme
Németország

Bibar: én is erre gondoltam, de a tegnapi után már rémeket láttam :( De aztán erőt vettem magamon, és az első pánik után logikusan én is erre az elméletre jutottam :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jó reggelt! :)
Anya maci, köszi a vizesedéshez az infókat! Tegnap be is nyomtam egy nagy adag parit meg ubit :) Kár, hogy a paradicsom meg savat csinál :? Tudtam én hogy nem lesz egyszerű :lol: Estére megint bedagadt a lában :( Áhh már meg sem lepődök...

Bébike, jajj de jó, látod, mindig akkor jön a segítség amikor a legnagyobb szükség van rá :wink:

Zsani, rá se ránts, legalább pihiztek kicsit :wink:

Még akartam valamit... Na mindegy
Nálam nagymosás lesz délelőtt :D Megyek is, beteszem az első adagot!

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Jó reggelt!

Fóka nagyon csini a pocakod!!!

Én úgy ébredtem, mint akit agyonvertek, pedig rémálmok nélkül, végigaludtam az éjszakát.:( Biztos az eső.Így a barátnőmmel tervezett traccsparti is elmarad.:(Ez van.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Fóka! Szép pocak!! :)

Mindenkié szép...csak az enyém hurkás..:( :D De lényeg hogy Nócinak tetszik belülről! :) Persze azért irigykedek... :oops: :roll:

Niki: akkor titeket is megviselt a front...:( Sajnálom!

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme: ne mondj ilyet!!!!!!!! én is ki vagyok bélelve rendesen :lol: ha nem tudnék úszni, akkor sem süllyednék el, de ez van :lol: :lol:

Kép
zsani78

Sziasztok!
Ez a fránya eső tényleg nbem hiányzott :( Én is rosszul laudtam már megint. Reggel kéredztem is uramat, hogy lesz még olyan, hogy én kipihenem magam?????? MIr eis megjegyezte, hogy majd hga a gyerekek kirepültek! Szerencséje, hogy háttal állt, mert a vasvillaszemeimmel összeszúrkáltam volna!!!! :(
Fáradt vagyok.
Na jó, nem nyavajgok, egyébként pont azt ecseteltem reggel Zsoltinak, hogy bár nyavajgok, hogy itt fáj, ott fáj, azért mégis szerencsések vagyunk, hogy igazából eddig semmi komoly gond nem vol (kopp-kopp-kopp). Hogy nem kell feküdni, meg ilyenek.... huh nem is tudom mit csionálnék, ha három hónapig ágyhoz lennék kötve....
Tegnap kérdezttem a gyógytornász csajt, hogy mi ez az állandó fájás a fenekemben, merthogy tegnap konkrétan menni alig tudtam.
Azt mondta, hogy ott van valami izom, ami ilyenkor elkezd visszahúzódni, és annyit lehet vele csinálni, hogy fürdésnél engedjek rá melegvizet pár percig, aztán kenjem be feketenadájytő, vagy árnica krémmel, vagy innoreumával, és az segít egy picit.
Másnak is van ilyen jellegű fájdalma? Nem elég, hogy napközben alig tudok közlekedni, de éjszaka is mikor felébredek, alig bírok átfordulni a másik oldalamra, mert úgy fáj, és még utána is fáj. És mindkét oldal :(
Na de most már tényléeg abbahagyom a nyekergést!

Bébike örülök, hogy legalább három hétre megoldott a bölcsi kérdés, biztos utána is találtok valami jóü megoldást!

Meme biztos csak a kisasszony virgonckodott odabent! Biztos egyébként, hogy ez az idő rájuk is kihat! Máté ma reggel nem hagy békén, olyanokat rúg belém, hogy ihaj!
Alig tudok ülni!

Freyja örülök, hogy alakulnak a dolgaitok!

Zalánnak boldog névnapot! :)

Bibar megyek, olvasom! :D

Szép napot mindnekinek!

zsofka83

Jooo reggelt Lanyok :lol:

Remelem jol aludtatok, nalunk az ejszaka turheto volt, de meg mindig nagyon a hatasa alatt vagyok a tegnapi sokkolo hireknek.

Bebike: majd meglatod minden szepen megoldodik, es mindig lesz aki a bolcsibe menjen a lurkoert, Te most csak magadra es a picikere figyelj. Orulok, hogy "oldottabb" a helyzeted :lol: , azert csak ha megis szukseged lenne ra, szolj.

Zsani: nem is baj, ha ma pihi van, szuperul haladnak a munkak igy is. Tegnap eppen indiai magneses karkotoket csomagoltam le a pultokra olasz szoveggel. Ma kezdem az illoolajokat rendezgeni, felcimkezni stb. Aprosagok, csak epp amit fekve is meg tudok csinalni. Pedig ma le kell mennem a garazsba egy rovid idore, kerte Luca, hogy egy picit segitsek neki, mert az asvanyokat szet kell szortirozni, o pedig az nem tudja. Na asszem majd delutan egy fel oracskara lemegyek.
Jaj Zsani felre ertettelek akkor: Riccardo mult kedden volt olyan 32-34 cm es 1090 gr.

Edi: koszi a sok-sok pozitiv gondolatot, feladat teljesitve :lol: :lol: :lol:

Niki: nem baj az ha meg nem erzed magad kesznek a dolgokra, majd jon minden a maga idejeben, latod nalunk abszolut piros az asz :lol: :lol:

Foka: persze ha Riccardo megszuletne mar nem kellene fekudnom, de meg ne szulessen, mert bent van neki a legjobb helye.

Tovabbi szep napot minden Kismaminak es Babocanak, kesobb jovok meg!
pocaklako

Bibar nem kaptam üzit :(

zsofka83

Zalánnak boldog névnapot :lol: bocsánat, tegnap nem esett le :oops:

poci: kis dolgok rendezgetése engedélyezve :lol: én akkor tudnék a garázsotokban garázdálkodni :lol: ezek szerint babukáink mérete is kb. megegyezik :lol: :lol: :lol: neked nem mondták Riccardora, h nagy baba???

Kép
zsani78

Fóka, Zalánodnak nagyon boldog névnapot :D Tegnap kimaradt :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Nagyim tegnap kikerült az intenzívről!!! :D Délután a doki előtt beugrom hozzá a tesómmal :D De jó lesz újra látni!!! :P

Barbi

Kép

Kép
barbuss

barbuss: jajj, de jó! örülök, ez nagyon jó hír!!!!!! gyógyuljon minél hamarabb!!!!!!!!!!

Kép
zsani78

Niki, tök jó, hogy tudtatok kicsit kettesben lenni :P Én most annyira vágynék egy kis babusgatásra, de valahogy arra már sose marad idő meg energia :cry: Annyi intéznivaló volt az utóbbi időben, hogy amikor éppen nincs semmi, akkor Gábornak muszáj tovább maradnia, és ennek az a vége, hogy kb semmit nem látunk egymásból :( Kicsit most nehezen viselem :( És jöhetne már az a rohadt tavasz :evil: Mert ez a szélvihar ami eddig járt a kicsit melegebb időhöz azért nem az igazi :evil:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Jó reggelt :)

Itt is esik az eső, szürkeség van kinn... de a kedvem jobb sokkal :)

Éjjel iszonyat badarságokat álmodtam... örültem, hogy felkeltem végre :P

Köszi lányok a hozzászólásokat, nem akartam ám panaszkodni.... :roll:

ééés továbbra is tele vagyok optimizmussal, szóval akinek kell küldöm fénypostával :)

Boti érzi ezt az időt, mert még mindig durmol a kis hercegem :)
Vendég

Jajj nagyon örülünk neki mi is! Olyan ütemben gyógyul mint egy huszonéves :D :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Pocak
ennek nagyon örülök.... helyeeeees :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Barbuss
ez remek hííír éljeeeeeeen :-)
Ilyen klassz híreket szeretnék hallani egész nap, feldobja az embert :)
Vendég

Barbuss: szuper, tovabbi erot es kitartast a Nagyikadnak!

Edi: Riccardo is meg alszik, pedig nalam sut a nap... :lol:

Zsani: de igen mondtak, hogy Riccardo nagy baba, ugy van, hogy vannak koranak megfelelo ertekek, es ezeknek az ertekenek nala minden 95% folott van.
pocaklako

poci: akkor tényleg egy cipőben járunk folyton :lol: :lol: :lol:

hűűűűű, én már "dörzsölöm" a pocakom a mai ebéd miatt :lol: tegnap vettünk ki husit a fagyóból és szép kis vadhusit találtunk a jég alatt... tegnap vadpörköltet ettünk páromék krumplival, én párolt káposztával és ma vadast főzök, ami nagy-nagy kedvencem :lol: :lol: :lol: igaz tésztával szoktam, de most gondolkodom, h lehet-e zöldséggel. nem tudom úgy milyen :?

Kép
zsani78

Pocak
sebaaaaj, Olasz pasi, legyen nagy és erős :P Persze bizonyos határokon belül, mert pikk pakk fogunk szülni.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsaniiiii
a vadas a kedvenceim egyike, imááádom.... különösen azt a répás mustáros cuccot rajta :P nyammmmmm
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?