Sziasztok!
Emi a bónusz jó hír, meg az is, hogy nagypapád hazaengedték
Zsani, Bibar: Zalánt egyszer látni kell olyankor is, amikor egyrészt rendesen ébren van, másrészt ismerős terepen
:D:D
Manorka: sajnálom, hogy igy megkinzott a cukros lötty.
Bibar: nagyon jól néz ki a pocakod!
Zsani: ezek a tappancsok nagyon édesek.
A bizonyíték meg egyértelmű
Edi: tipusra tényleg ugyanolyan, de messze nem ugyanaz. Mamami-n volt is egy topik, ahol összehasonlitották a kettőt. Kendőből is van olyan, ami nem biztonságos, mert kinézni ugyanúgy néz ki, csak az anyag hagy némi kívánnivalót maga után. Úgyhogy mindenki nagyon nézze meg, hogy mit vesz! Értelemszerűen nem a liliputi-s meg babaközelbenes kendőkkel szokott gond lenni
Egyébként nekem is volt Premaxxom, kétszer próbálkoztunk vele, nem jött be, nem is ajánlanám senkinek. A kendő ezerszer jobb, ebben abszolút egyetértünk!
Nekem egész jó napom van, készül a fiam névnapi sütije (még délután kezdtem hsz-t írni
), délután átesett az oltáson, egy nyekk nélkül. Mire rájött, hogy ordítani kéne, már túl is volt rajta
:D Az idő is szép, jövő héten húsvét, úh már nem sokáig kell visszafogni magam, hogy ne egyem meg a húsvéti csokinyulakat
Rövidebb ideig nyitva tartás jól hangzik!
Arra, ami történt, én nem igazán tudok mit írni
Nem tudom, hogy lehet az ilyet túl élni, nagyon erős csaj vagy! Jégszived meg Neked, ugyan már. Ha még valahol egy kicsit olyan is, amint kezedbe kapod Botit, úgyis teljesen felolvad.
Hordozó nálunk is inkább az autóban lesz, szvsz nem is jó nekik, ha órákat abban vannak.
Poci: úgy értve kérdeztem a fekvést, hogy a 40. hétig feküdni kell majd, vagy ha már nem baj, ha megszületik Riccardo (pl 37-38. hét) akkor felkelhetsz majd?
Meme: ismerősöd kisfia jó nagy lett! Gratula nekik!
Bébike: hát nem semmi a dokid
Külső méhszáj
:( Kitartás a fekvéshez, és drukk, hogy meg tudjátok oldani a bölcsis elhozatalt ameddig szükség van rá!
Védőnő: nekem súlyt és vérnyomást néz, illetve szólt, hogy a következő alkalomtól már vizeletet is.
A júniusi babát nagyon sajnálom, részvétem a szülőknek
:(:( Erre nincsenek szavak
:(:(
Barbuss: nagyon sajnálom a sok savat, meg a bunkó nőcit
Niki: örülök, hogy jó híreket kaptál!
Anya maci: örülök, hogy nálatok is minden rendben!
Freya: örülök, hogy párod észbe kapott, és kitartás Neked is a fekvéshez!
Hoztam egy mai pocakfotót.