Barbuss, szerintem kicsit félreértettél minket
! Pont, hogy nem ugyanolyan márkájú hordozót szeretnénk csatlakoztatni a már nálunk lévő babakocsira! Szóval mi egy kinézett, jó biztonsági tesztes hordozót szeretnénk a már meglévő más márkájú kocsihoz
! De mondom, nem gáz, ha nem fogjuk csatlakoztatni sem
! Na mindegy, nem bonyolítom tovább…
Köszi amúgy, megnyugtattál a pipivel kapcsolatban. Ezek szerint tényleg ahány ház, annyi szokás!
Halász Judit és a hormonok
...
Húúú, még mindig köhögsz
? Mielőbbi jobbulást kívánok neked!!! Nem lehetne most mégis megbeszélned Emmácskával, hogy mégsem tudtok menni bicajozni
? Vigyázz magadra! Rennie-t nem szedhetsz esetleg a savra? Én úgy tudom, kismamák is szedhetik…
Edi, látom te is ugyanazt írtad, mint amit az én védőnőm néz. Na mindegy, nem rágódok ezen…
Meme, oxi, köszi
!
Manorka, atya ég
!!! 5x vettek vért
??? Az utolsót már honnan tudta levenni, a füledből
??? 2x ugyanonnan nem tudnak venni, nem? Ezek meg vannak huzatva! Szegénykém, egy hős vagy! Drukkolok, hogy jó legyen az eredményed! Remélem már jobban vagy!
Zsofka, Váradi Zsófia nevét már én is felírtam, de nekem még nem a doki mondta, hanem egy fórumon olvastam róla jókat! A másik két név, akikről elég jókat írtak még: Vastagné Éva és Nyulas Jolán. Igen, tudom, hogy bármikor lehet csatlakozni, azért is írtam, hogy megnézem újra a kórház honlapján, milyen témák lesznek a következőkben. A tornákat sajnos én azt hiszem, kihagyom a veszélyeztetettség miatt is, és elég gyakran keményedik, fájdogál is sajnos a pocakom
… De az előadásokon találkozhatunk esetleg
!