Új privát üzeneted érkezett!

bocsánat bébike!! barbussra gondoltam :oops:

Kép
zsani78

Most olvasom:
Moki, húúúúú, nagyon rossz hírrel jöttél :oops: ! Kirázott a hideg, most meg potyognak a könnyeim :cry: :cry: :cry: … Szegény anyucija is........jajjjjjj, de kegyetlen dolog ez :cry: .....

Anikó

Kép
mamaki73

Szörnyű ilyen hírre jönni :( :( :( :( Most egyszerűen nem tudom elolvasni, sem rágondolni, mert nagyon rossz kedvem van, a külső méhszáj kinyílt, és nagyon felpuhult az egész, szigorú fekvésre vagyok ítélve, legalább négy hétig :cry: se bölcsibe menetel, se semmi, belegondolni sem tudom, hogy fogom megoldani :cry: Beni már a terhesség eleji fekvést is nagyon rosszul viselte, én is teljesen depressziós voltam akkor, nem tudom, mi lesz most, mi lesz a szakvizsgámmal, bocsánat, de most nagyon elkenődtem, nem erre számítottam, de valahogy meg kell oldani, ki fogjuk húzni a végéig, ugye??? Babuka amúgy jól van, nekem meg össze kell szednem magam valahogy.

Kép

Kép
bébike4

Hú, Bébike :oops: ! Sajnálom, hogy így alakult...
Most mindenekelőtt tényleg babóka a legfontosabb! Biztos nem lesz könnyű, de amennyi családi és ismerős segítséget csak tudtok, vegyetek igénybe :oops: ! Ha betartod a fekvést, persze, hogy kihúzzátok a végéig!!! Szívből drukkolok!

Amúgy én pont emiatt parázok, hogy a doki nem nézi a méhszájamat :evil: ! Honnan tudhatja, hogy minden okés :oops: ???

Anikó

Kép
mamaki73

Edi, bocs, hogy ezt mondom, de már az az emelés is valami :oops: ! Ebben a gazdasági helyzetben... És hát a munkaidőtök is csökken.
Én 2 éve kaptam utoljára 4% emelést, azt is cafeteriában :( .
Ja, és nem csak én, hanem nálunk mindenki a melóhelyen, pedig multi... Tudom, ez nem vígasztal, bocs :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Barbuss, szerintem kicsit félreértettél minket :wink: ! Pont, hogy nem ugyanolyan márkájú hordozót szeretnénk csatlakoztatni a már nálunk lévő babakocsira! Szóval mi egy kinézett, jó biztonsági tesztes hordozót szeretnénk a már meglévő más márkájú kocsihoz :) ! De mondom, nem gáz, ha nem fogjuk csatlakoztatni sem :) ! Na mindegy, nem bonyolítom tovább…
Köszi amúgy, megnyugtattál a pipivel kapcsolatban. Ezek szerint tényleg ahány ház, annyi szokás!
Halász Judit és a hormonok :wink: ...
Húúú, még mindig köhögsz :shock: ? Mielőbbi jobbulást kívánok neked!!! Nem lehetne most mégis megbeszélned Emmácskával, hogy mégsem tudtok menni bicajozni :oops: ? Vigyázz magadra! Rennie-t nem szedhetsz esetleg a savra? Én úgy tudom, kismamák is szedhetik…

Edi, látom te is ugyanazt írtad, mint amit az én védőnőm néz. Na mindegy, nem rágódok ezen…

Meme, oxi, köszi :wink: !

Manorka, atya ég :shock: !!! 5x vettek vért :shock: ??? Az utolsót már honnan tudta levenni, a füledből :evil: ??? 2x ugyanonnan nem tudnak venni, nem? Ezek meg vannak huzatva! Szegénykém, egy hős vagy! Drukkolok, hogy jó legyen az eredményed! Remélem már jobban vagy!

Zsofka, Váradi Zsófia nevét már én is felírtam, de nekem még nem a doki mondta, hanem egy fórumon olvastam róla jókat! A másik két név, akikről elég jókat írtak még: Vastagné Éva és Nyulas Jolán. Igen, tudom, hogy bármikor lehet csatlakozni, azért is írtam, hogy megnézem újra a kórház honlapján, milyen témák lesznek a következőkben. A tornákat sajnos én azt hiszem, kihagyom a veszélyeztetettség miatt is, és elég gyakran keményedik, fájdogál is sajnos a pocakom :oops: … De az előadásokon találkozhatunk esetleg :D !

Anikó

Kép
mamaki73

bébike: nagyon sajnálom, tényleg muszáj lesz feküdnöd! nem lesz semmi gond, meglásd :wink: nincs még egy ilyen összetartó varázstopic, mint a miénk, így minden a legnagyobb rendben lesz és punktum!!!! majd jön edi őrmester is és kiadja parancsba!!! :lol: ha bárki van a közeletekben, akitől segítséget tudsz kérni, hát tedd meg, ne foglalkozz senkivel és semmivel! biztos megérti és összefog a rokonság értetek! sajnálom benit is, de vhogy biztos megérti, hisz érzik a gyerekek ha anyuval van vmi! ++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
zsani78

csajok elosonok, hátha sztendrén fogad a doki :evil:

Kép
zsani78

Köszönöm a kedves szavakat, a gond az, hogy nálunk minden nagyszülő vidéken van, szinte a teljes rokonság, barátok pedig vagy dolgoznak, vagy messze laknak és a saját gyerekükért rohangálnak a bölcsibe :roll: Férjem pedig sajna sokáig dolgozik, egy multicégnél, ahol hat előtt nem nagyon lehet eljönni :roll: Most olyan szinten rámjött a szorongás, főleg a rossz hír után, amit itt is olvastam, hogy tlejesen pánikba estem, de ha kitisztul a fejem, majd valahogy átgondolom. Talán a bölcsiben is megkérdezem, hogy tudnak-e javasolni valamit

Kép

Kép
bébike4

Sziaztok!
Csak gyors bekukk, még van munkám.
A dokinál minden rendben volt. A pici jól van, mérete a korának megfelelő.Bukója 2 nappal kisebb, a combja 1 héttel öregebb a koránál.Azt mondta a doki, csini, hosszú combú cajszi lesz. :lol: Persze ez csak vicc. Szóval tényleg minden ok.Nagyon élénk volt, jókat rugdalt. Csak úgy hullámzott a a hasam! :lol:
Még mindig kislány!!!!!! A haematomák közül az egyik látszik.Az szervült. Nem szívódott fel, hanem az a kis rész ott elhalt. A doki szerint ez így ok, gyakran előfordul, mostmár tutira nem fog bajt okozni. És zöld utat kaptunk Danival.... :oops: :oops:
Köszönöm az email címet!!!!!!!
Na futok tovább takarítani.Mesélt a szülésnél választható opcióimról is, majd elmesélem este.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bébike: Sajnálom a külső méhszáj dolgot! Ne aggódj, minden rendben lesz!!! Ahogy a többiek is írták...ez egy varázs-topic! :)
Csak pozitívan!!!

Emi

Emi

email4
Budapest

Niki: Örülök, hogy minden OK volt a dokinál, és még mindig kislány lakik odabent! :)
A szabad úttal azért csak óvatosan!!! :wink:

Emi

Emi

email4
Budapest

Niki, örülök a jó hírnek! :D Micsoda gondos háziasszony vagy Te :D Nálunk a fejecskéje egy héttel nagyobb, elllenben a combcsont egy héttel kisebb, de Beninél is így volt és tényleg bazi nagy fejátmérővel született, most is ez várható :D

Kép

Kép
bébike4

Jajj lányok.Kicsit visszaolvastam.Ez a Bibó az a lány,aki márciusban szült a júniusiak topicjából??
Istenem, még most is zokogok!!!!!!!Ez kibírhatatlan fájdalom lehet!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Szegények!!!!!! Nem is tudom mit mondhatnék. :cry: Nagyon sok erőt kívánok nekik.......

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 07:22-kor.
Vendég

Edi, miután elolvastam Bibó történetét nincs nagyon kedvem hozzá. Lehet, hogy ha Dani nem bánja várunk még néhány hetet. Én ezt nem élném túl,amit ez a szegény lány túlélt.... :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Edi, köszönöm Neked is! Valahogy annyit szorongtam már ezalatt a terhesség alatt, és attól tartok, hogy ez is közrejátzik a méhszáj állapotánál. Annyira nem vagyok kiegyensúlyozott, és félek, hogy ez nagoyn kihat a babácskámra. De most már összeszedem magam, és el kell hinnem, hogy minden rendben lesz, főleg, hogy parancsot is kaptam rá :D Botikerimaminak feküdnie kellett??

Kép

Kép
bébike4

Fú de pipa vagyok :evil: Milyen emberek vannak!
Elmentem Emmáért, azonnal rohant a bicajhoz, hogy indulhatunk is, úgyhogy nem volt szívem alkudozni :oops: Végül 1 órát tekert, én meg sétáltam, végülis jól esett :) Mielőtt hazaértünk volna, mondja, hogy szed még virágot, álljunk meg. A ház mellett van egy nagyobb zöld rész ahol rengeteg százszorszép van, le is tanyáztunk. Itt van egy szobor is (közterületen!), ami körül elvileg virágágyás lenne, de most össz-vissz 3 db fonnyadt nárcisz árválkodott benne :? Erre Emma közölte, hogy hoz a virágoknak barátokat :) és elkezdett beszúrkodni pár db százszorszépet a nárciszok mellé :) és közben mindegyikkel beszélgetett :) azt hittem megzabálom :P Erre kirongyol a mellettünk levő házból egy vén nyanya és magából kikelve elkezdi kiszedni a százszorszépeket és kidobni a kukába :shock: majd rám ripakodik, hogy jó lenne ha legközelebb nem nyúlnánk a virágaihoz, merthogy ezeket ő ápolja, mi meg csak letépjük :shock: köpnyi-nyelni nem tudtam, közben meg láttam, hogy szegény Emma nem érti az egészet, hogy most mi van :( Pont szólt, hogy pisilnie kell, úgyhogy éppen indulóban voltunk, de ha nem sietünk, akkor tuti nem teszi zsebre a nyanya amit tőlem kap :evil: így csak elbőgtem magam a lépcsőházban :cry: hogy lehet valaki ilyen???

Barbi

Kép

Kép
barbuss

egy klikk és eltűnt minden, amit írtam :shock:

Újra...

Megjöttünk mi is dr.nénitől, minden ok, kislányom remekül van, ha anyuka idegei is bírják, nem lesz itt semmi baj kérem szépen!
kopp kopp kopp
Kézzsibbadást nem említettem, mert dél óta nem zsibbad, a vizesedést megbeszéltük, gyümi és zöldség diéta!

Bébike,
pihizz, mert nyár közepén 2 gyerekes anyuka leszel, akkor egy ideig nem fogsz tudni pihenni úgy sem!
Vendég

aaa
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 07:27-kor.
Vendég

Anya maci
eddíg nem akartam írni, mert puncsolásnak tűnt volna, de annyira nagyon bírom, hogy ennyire pozitív vagy... Örülök, hogy minden rendben a kislányoddal, és így is lesz, ezt tudod Te is :D

Igen, nekem is gyümi-zöldség diéta kellett, meg sok petrezselyem, ha szereted, az szuper a vizesedésre... :D
Vendég

Barbuss
ejha, na szép... Nem semmi, hogy milyen emberek vannak. Mintha sokat zavart volna, hogy Emma virágokat szúrt a földbe... Adtam volna én neki grrrrr :evil: :evil:
Vendég

Átlag 7% fizuemelés? :shock: Az manapság szerintem jóval több mint a nagy átlag :roll: Én már annak is örülök ha időben utalnak és nem kavarják el a papírjaimat :( 10. héttől betegállományban vagyok, hát marhára nem voltunk erre berendezkedve :(

Zsani, a Slavust a savra írod? Már könnyezik a szemem úgy ég a nyelőcsövem :cry:
Azért csak fogadnak vhol :? :roll:

Bébike, nagyon sajnálom, hogy így alakult :( Hidd el, meg fogjátok oldani :wink: Én már kezdek immunissá válni a saját nyavalyáimra, mármint hogy nem is nagyon visel meg ha vmi új :( Pedig az első terhesség alatt csak az elején volt bajom, egyébként semmi komplikáció :roll: Neked Benivel is ilyen nehézkes volt? Pihizz sokat!!

Maki, köszi, de a Rennie nekem finoman szólva mint halottnak a csók :? :(

Niki! De örülök, hogy minden rendben! Irigy a zöld lámpa miatt :wink: Remélem holnap én is hasonlóan jó híreket kapok :) A múltkor teljesen meglepődtem, hogy semmi újabb dolog nem jött elő :roll: Kicsit tartok is az UHtól :?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 07:28-kor.
Vendég

Anya maci, jót kuncogtam amikor olvastam, hogy a zsibbadást nem említetted, mert dél óta nem zsibbadt :lol: cseles :lol:
A gyengébbek (=én) kedvéért leírod, hogy milyen gyümit meg zöldséget kell a vizesedésre? :oops: Tudom, hogy nemrég volt róla szó, bocsi :oops:

Edi, most szerintem előre nézz! Szerintem ez ne megbeszélés tárgya legyen, hanem ha Te úgy gondolod, akkor majd megosztod velünk, ha nem, akkor meg nem fog faggatni senki :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok! köszönöm a drukkokat!!!!

hát nagyon elszomoritó amit irtatok a juniusi topikos babóról :( nagyon sajnálom. És Edi -nek is plusszok mert ezt igy olvasni nem könnyű :(

Bébikéhez csatlakozom. fekvésre vagyok itélve.
Apa is nagyon megijedt.most figyel,nem megy dolgozni csak pár órát naponta most 2hétig. de a gép elé sem enged :) fekvés. szigorúan...
de kibirjuk igaz Bébike???? és minden rendben lesz :D és szééép izgága manója lesz mindenkinek a topikrol :) mert ez ilyen topic :)

lányok, irnátok nekem kinél van rucim és mennyivel lógok? lassan fizu :D akkor jövök rendezem a sorokat... :oops: :roll:

Kép
freyja

Barbuss
Igazad van... köszi :) :wink: Csak szigorúan előre, azt teszem :)
Vendég

Freya
Minden rendben lesz, és nagyon örülök, hogy a párod is észbe kapott... :)
Vendég

Edi, a történetedet olvasva szinte elszégyellem magam, hogy itt pánikolok, persze ez egy más helyzet :oops: :cry: Tudtam, persze, hogy mi történt Bálinttal, de azt hiszem nem is merek-mertem belegondolni a helyzetedbe. :cry: Ezt túlélni akkora iszonyat lehetett, amit szavakba sem lehet foglalni, és hihetetlen, hogy most tényleg milyen optimista vagy, nagyon tisztellek ezért! Azt hiszem, én tényleg belesüllyedtem egy kicsit a depibe, köszönöm Nektek, hogy segítetek kimászni belőle! :D El is döntöttem, hogy minden rendben van, rendben lesz, ami csak rajtam múlik, azt megteszem!
Egyébként a néha előforduló keményedésen-görcsön kívül nem volt jele, de azért nekem mostanában relatíve sokat keményedett esténként a hasam. Beninél nem volt ilyen, akkor mindig azt hallottam a dokitól, hogy olyan a méhszáj, mint a beton :D De most is így lesz!

Anyamaci, örülök, hogy minden oké! Kár, hogy nem futottunk össze, mikor kijöttem Esztertől még nem volt senki a váróban! Tudtad, hogy az asszisztense a húga? Két hét múlva fog szülni elvileg :D

Kép

Kép
bébike4

Barbuss, jaj, micsoda egy banya volt ez a nő! :twisted: Ne vedd magadra!

Kép

Kép
bébike4

Évi! Minden rendben lesz :wink: Nagyon örülök, hogy Apa kicsit észbe kapott :wink: Írtam privit!

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Megyek, összedobom a vacsit, aztán indul az esti rutin! Én szerintem már csak holnap jövök! Szép estét mindenkinek!

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok Lanyok,

zsinorban bogunk akkor ugy latom. Teljesen kikeszultem delutan amikor olvastam a kicsi Lalokat. Az anyuka annyira szepen irt mindenrol. Most jottem ra, mennyire instabilla tett lelkileg a terhesseg, bogok mindenen. Emi, es Manocska engem is bokdos beulrol, hogy ne sirjak, mert vele minden rendben lesz. De rettegek, foleg miota en is agyra vagyok itelve, es meg ez a sokkolo hir is...
Bebike, Frejya nagyon megertelek titeket, hisze egy cipoben jarunk...de bizakodjuk, hogy minden rendben lesz.
:wink:
pocaklako

Bébike
na ez már így jó... tessék ezt az optimizmust megtartani, mert minden rendben lesz :) :) :) :)
Vendég

Barbuss, Benivel álomterhességem volt, végig dolgoztam, utazgattunk, császkáltam mindenfelé, a szülés úgy indult be, hogy aznap este még buli volt nálunk :D Szerintem ezeknek a bajoknak most lelki okai is vannak, az elején annyira rámijesztettek a hematóma miatt, hogy azóta is azt nyögöm, de most már nem hagyom magam, ma elhatároztam :D :D

Edi, nekem is a 32. hetet mondta! És addig meg a tanulással is jól elleszek, azt mondta a doki, ha nem stresszel nagyon , akkor menjek vizsgázni. Talán jó lesz figyelemelterelésnek! Mához négy hétre megyek (írtam, hogy elkavarták az időpontomat??)

Freyja, a görcsölés miatt kell feküdnöd? egyébként kibírjuk, naná :D :D Örülök, hogy jobb észre tért a Párod :D

Kép

Kép
bébike4

Bébike
igen írtad... elején az volt, hogy hamarabb, de végül Április vége lett belőle... Majd mondd melyik nap mész, drukkolunk :P
Vendég

Na, képzeljétek, a hétfő-kedd-péntek bölcsis elhozatal az elkövetkező három hétre megoldva :D Úgy örülök, Beni egyik bölcsitársának az anyukájával most beszéltem, ők ott laknak a bölcsivel szemben, és amíg Párom odaér, addig vigyáz Benire is, vagy elmennek a játszóra vagy felmennek hozzájuk. Ennek nagyon örülök, amúgy is nagyon jó kis pajtások :D Ugye milyen jól alakulnak a dolgok?

Poci, minden rendben lesz! figyu, Te hozatod a kaját vagy hogy oldod meg? :wink:

Kép

Kép
bébike4

Bébike
na ugye... kis pozitív hozzáállás, és máris minden megoldódik:D Nagyon örülök :D :wink:
Vendég

Bebike: nalunk sajna nincs ilyen, hogy lehetne kajat hozni, max etterembol, horror aron. Fozni nem fozok, esszuk ami van. Anyos nem nagyon dob meg minket kajaval. A hutot a ferjem feltankolta gyorsfagyasztott zacskos kajakkal es azt esszuk most. Pedig imadok fozni, de most nem megy. Van hogy osszeutok egy 5 perces salitalat, vagy gyumisalit vagy ilyesmit...de nem is erdekel. Mondtam a paromnak, ez a 3 honap ilyen lesz, o jar bevasarolni, es azt veszi meg ami jol esik neki. Nalunk azert konnyebb, mert nincs gyerek, igy alkalmazkodunk.
pocaklako

Edi, csak egy csipetnyi kellene nekem az orok optimizmusodbol... :wink:
pocaklako

Barbus
:twisted: :twisted: :twisted: én nem birtam volna ki hogy ne olvassak be a ... nőnek :twisted: :twisted:

Bébike
ktartás,mindent a babáért és nem lesz gond!!!

Freya
te is??na nee,sajnálom,de neked is kitartás,nem lesz semmi gond!!!!!!!!!!! :oops: :oops:

jaj lányok már nincs sok hátra :wink: :wink: kitartás mindannyiunknak!!

Edi
én benne vagyok a margitszigetbe,bár oda kocsival be nem megyek,na majd meglátom :oops: :oops:

bibar

Pocak
Ez a 12 hét már nem sok... emlékszel mikor még az elején vártuk a 12. hetet???? Szinte előttem van ahogy izgultunk nap mint nap... most meg cirka 12 hét és a kezedben a csodaszép olasz pasid :P
Jajjj a lányoknak :D
Vendég

Edi: Mindig megnevettetsz, de kozben mar megint bogok.... :cry:
pocaklako

Meg jo, hogy Luca nincs itthon, legalabb nem kell magyarazkodnom, hogy mar megint mi lelt :wink:
pocaklako

Pocak
Adok belőle, küldöm fénypostán :D:D:D:D:D

Bibar
Nekem jó a hajógyári is... oda menjünk ami mindenkinek jó, és az aprónép is jól fogja magát érezni :D:D:D Vagy, ha ismertek jobb helyeket, akkor mondjátok... oda menjünk ami mindenkinek jó :D
Vendég

Pocak
Érzelmi hullámok ezek most természetesek, sőt érthetőek:) Sebaj, addíg itasd az egereket míg nincs ott Luca, mert tuti nem értené, hogy most mivaaaan??? :) Kár, hogy messze vagy, szivesen átmennék :wink:
Vendég

Koszi Edi, most tenyleg nagyon jol jon. Na jol van csinalom tovabb a dolgom, csomagolom az arut a pultra. Itt van minden velem az agyban es itt csinalom. Nem is gondoltam volna, hogy agyban fekve ennyi mindent lehet csinalni. A hetvegen indulnak a pultjaink a husveti vasarban, meg van egy csomo melonk vele. Hat ahol tudok besegitek...
Bebike, a tablik nem erkeztek meg azota sem?
Luca vigyen neked haza ha megy? Postan meg egyszer nem merem feladni, szerintem kiszurtek az atvilagitasnal, hogy gyogyszer. (legalabbis a formaja olyan volt) Zsani is kert meg egyet. Csak azert mondom, ha nyitva a mehszajad akkor meg jobban figyelni kell a reggeli "nagy dologra" .
pocaklako

Pocak
Ezek szerint meglett a vásárra az ember :) Sok sok vásárlót kívánok, tuti lesznek bőven :D
Én ezen a héten tervezem, hogy talizom Kerimamival a tabik miatt, már egy ideje mennem kellett volna hozzá.... :oops: :roll:
Vendég

Edi, én is kérek ebből az optimizmusból :D

Poci, én sem foglalkoznék különösebben a kajával, inkább tényleg Beni miatt. De itthon szerencsére sok helyről lehet rendelni, és én meg szerencsés vagyok, mert kajajegyet is kapok a melóhelyemről.

Kép

Kép
bébike4

Pocak, igazából most, hogy több magnéziumot szedek és kaptam valami izomlazító gyogyit is, jobb a helyzet, úgy látszik, tényleg mindehol ellazít :lol: És eszem nagykanállal a búzakorpát meg ilyesmit! De lehet, hogy betartalékolnék a csodaszerből is :oops:

Kép

Kép
bébike4

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?