Hello, én is itt vagyok
!
Bibar, látom szépen növekszik Milla baba is
! Csini pocakod van
!
Meme, szerintem Zsofka is a Kárpát utcában volt most 4D-n, ha jól láttam
!
Zsofka, a szülésznőt a dokid ajánlotta, vagy máshonnan ajánlották neked? Én vagyok a másik Szent Imrés, csak azért érdeklődöm ennyire
!
Sajnálom, hogy rossz volt az éjszakátok! Pindurkám nekem is gyakran koránkelő
!
Ez a szülésfelkészítő múlt héten indult, ugye? Azt hiszem, én is megnézem a következő hetek programjait, mert én is szeretnék majd elmenni egy pár (lényegesebb) alkalomra, és persze a szülésznőket is jó megismerni. Akár találkozhatunk is majd ott!
Ki a dokid amúgy?
Zsani, jaaajj ezek a husis tappancsok, zabálni valók
!
Emi, sajnálom a cukrot a vizeletben, de szerintem ne aggódj nagyon, a védőnő nem véletlenül mondta biztos, hogy nincs gond vele. De azért a teszt az szuper ötlet!
Hát, el is hiszem, hogy örülsz a bónusznak! Én -főleg így táppénzen- még csak álmodni sem merek róla, már régóta nem kaptunk a válság miatt akkor sem, amikor még húztam az igát
…
Edi, Barbuss, a hordozót persze nem mindenáron akarjuk mi sem a babakocsi vázra rögzíteni! De ha lehetne, akkor miért ne? Sztem azért nem százas a babakocsiba rakni a hordozót (bár asszem a Bergon kocsiknál is úgy van, ahogy Edi is írta), mert esetleg instabil, vagy lejtős terepen nem biztonságos, az össz súlyáról nem is beszélve. Szóval ez úgy nézne ki, hogy a sport részt (vagy mózest) lecsatlakoztatjuk a babakocsi vázról és rácsatlakozhat (csak a „csupasz” vázra) a hordozó. Így jóval könnyebb esetleg lépcsőzésnél is a kocsi… De ezt biztos ti is tudjátok. Azt is értem, hogy napokat nem jó egy pindurkának a hordozóban tölteni, de sosem tudhatja az ember milyen szűkösebb helyre kell bemenni esetleg rövidebb időre, ahol a nagy kocsi talán túlzás lenne.
De azért köszi, hogy írtátok a véleményt róla, hiszek nektek, hiszen nagyobb tapasztalatotok van ebben, így nem esek kétségbe, hogyha nem tudjuk csatlakoztatni a hordozót önállóan a vázra
.
Barbuss, dehogy értettelek félre
!!! Sőt, köszi, hogy így leírtad a veletek történteket, legalább nem érzem magam kakukktojásnak doki témában
! Csak sajnos én nem vagyok olyan bátor, mint te
…
Tényleg tök jó ötlet a telefonszám csatolása a táblához
!
Meme, viszont már egy jó páran elküldtük még tegnap a telefonszámainkat a közös mailünkre
! Azért küldjük neked most még priviben is?
Edi, jó ez a rövidebb nyitva tartás, de persze csak akkor, ha a fizutok nem csökken! Ha így van, akkor szuper
!!! Bárcsak nekem is csökkentették volna valaha a munkaidőmet (vagy a mun kát), meg még biztos sokan vannak ezzel így
!
Anya maci, Zsani, tudom, nem vigasz, de sajnos az én lábam is vizesedik
! Pl. tegnap elég sokat ültem, és hát nem bírom egyfolytában feltett lábakkal, így estére a bokacsontom eltűnt
!
De érdekes, mert a kezem, arcom az szerencsére nem vizesedik, csak a bokám és vádlim (néha)… Ma reggelre pl. le sem lappadt teljesen
!
Bébike, sajnálom, hogy a dokid ilyen baromi „kedves” volt veled
! Olyan hülye, kiszolgáltatott helyzet az ilyen, és még neki áll feljebb
! Ahelyett, hogy elnézést kért volna az elírásért, hiszen feleslegesen caplattál át a városon! De nem bírom az ilyet én sem
!
Na, megyek ebédelek, mert korog a gyomrom
!