Új privát üzeneted érkezett!

Igen, azt hiszem Medi-Lab márkájú volt, de csak egy darab volt benne :cry:

Kép

Kép
bébike4

Lányok, tettem fel megint egy nagy adag rucit! Vannak kisebbek is, szinte minden mappába tettem újakat! :D

Kukkantsatok be:
http://picasaweb.google.hu/116991720972723749533

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Hello, én is itt vagyok :wink: !

Bibar, látom szépen növekszik Milla baba is :D ! Csini pocakod van :wink: !

Meme, szerintem Zsofka is a Kárpát utcában volt most 4D-n, ha jól láttam :D !

Zsofka, a szülésznőt a dokid ajánlotta, vagy máshonnan ajánlották neked? Én vagyok a másik Szent Imrés, csak azért érdeklődöm ennyire :wink: !
Sajnálom, hogy rossz volt az éjszakátok! Pindurkám nekem is gyakran koránkelő :D !
Ez a szülésfelkészítő múlt héten indult, ugye? Azt hiszem, én is megnézem a következő hetek programjait, mert én is szeretnék majd elmenni egy pár (lényegesebb) alkalomra, és persze a szülésznőket is jó megismerni. Akár találkozhatunk is majd ott!
Ki a dokid amúgy?

Zsani, jaaajj ezek a husis tappancsok, zabálni valók :D !

Emi, sajnálom a cukrot a vizeletben, de szerintem ne aggódj nagyon, a védőnő nem véletlenül mondta biztos, hogy nincs gond vele. De azért a teszt az szuper ötlet!
Hát, el is hiszem, hogy örülsz a bónusznak! Én -főleg így táppénzen- még csak álmodni sem merek róla, már régóta nem kaptunk a válság miatt akkor sem, amikor még húztam az igát :oops:

Edi, Barbuss, a hordozót persze nem mindenáron akarjuk mi sem a babakocsi vázra rögzíteni! De ha lehetne, akkor miért ne? Sztem azért nem százas a babakocsiba rakni a hordozót (bár asszem a Bergon kocsiknál is úgy van, ahogy Edi is írta), mert esetleg instabil, vagy lejtős terepen nem biztonságos, az össz súlyáról nem is beszélve. Szóval ez úgy nézne ki, hogy a sport részt (vagy mózest) lecsatlakoztatjuk a babakocsi vázról és rácsatlakozhat (csak a „csupasz” vázra) a hordozó. Így jóval könnyebb esetleg lépcsőzésnél is a kocsi… De ezt biztos ti is tudjátok. Azt is értem, hogy napokat nem jó egy pindurkának a hordozóban tölteni, de sosem tudhatja az ember milyen szűkösebb helyre kell bemenni esetleg rövidebb időre, ahol a nagy kocsi talán túlzás lenne.
De azért köszi, hogy írtátok a véleményt róla, hiszek nektek, hiszen nagyobb tapasztalatotok van ebben, így nem esek kétségbe, hogyha nem tudjuk csatlakoztatni a hordozót önállóan a vázra :wink: .

Barbuss, dehogy értettelek félre :D !!! Sőt, köszi, hogy így leírtad a veletek történteket, legalább nem érzem magam kakukktojásnak doki témában :wink: ! Csak sajnos én nem vagyok olyan bátor, mint te :oops:
Tényleg tök jó ötlet a telefonszám csatolása a táblához :wink: !

Meme, viszont már egy jó páran elküldtük még tegnap a telefonszámainkat a közös mailünkre :) ! Azért küldjük neked most még priviben is?

Edi, jó ez a rövidebb nyitva tartás, de persze csak akkor, ha a fizutok nem csökken! Ha így van, akkor szuper :D !!! Bárcsak nekem is csökkentették volna valaha a munkaidőmet (vagy a mun kát), meg még biztos sokan vannak ezzel így :roll: !

Anya maci, Zsani, tudom, nem vigasz, de sajnos az én lábam is vizesedik :oops: ! Pl. tegnap elég sokat ültem, és hát nem bírom egyfolytában feltett lábakkal, így estére a bokacsontom eltűnt :shock: !
De érdekes, mert a kezem, arcom az szerencsére nem vizesedik, csak a bokám és vádlim (néha)… Ma reggelre pl. le sem lappadt teljesen :( !

Bébike, sajnálom, hogy a dokid ilyen baromi „kedves” volt veled :( ! Olyan hülye, kiszolgáltatott helyzet az ilyen, és még neki áll feljebb :evil: ! Ahelyett, hogy elnézést kért volna az elírásért, hiszen feleslegesen caplattál át a városon! De nem bírom az ilyet én sem :evil: !

Na, megyek ebédelek, mert korog a gyomrom :roll: !

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!

Megjöttem a cukorterhelésről, de totál rosszul vagyok. Valahogy éreztem, hogy nem lesz ez egyszerű... Először is kifogtam egy olyan laborost, aki nem engedte beletenni a citromot a löttybe (frissen facsart citromot vittem). Mondtam, akkor ok, megiszom anélkül, ha nincs más megoldás. Megittam, de rá 5 percre kivert a víz, elfehéredtem, a gyomrom megfájdult és a hányinger kerülgetett eléggé intenzíven. Messze volt a mosdó, csak ez tartott vissza, mert nem bírtam felállni a székről. Szóval én ennyire nem bírom az édes, cukros dolgokat. Ez megismétlődött mégegyszer rá olyan 10 percre. És még mindehhez a pocakom úgy bekeményedett, hogy csak na. Piszkosul fáj a gyomrom tőle még most is, szerencsére a pocikeményedés megszünt, amióta fekszem.
Először levettek egy éhgyomrit, majd utána kellett a szirupot meginnom (naná, hogy nem oldódott fel rendesen, így az alját még pici vízzel le kellett húznom, az nagyon brutál volt) és fél óránként vettek újra és újra vért. Összesen az éhgyomrival 5-ször. Pedig nem így mondták nekem, mikor kaptam a beutalót. És ők mondták a citromot is, hogy vigyek. Hát megszívtam jól ezzel a laboros nőcivel.
De aki mostanság megy ilyenre, ne ijedjen ám meg. Én sosem bírtam a cukros dolgokat, tehát szerintem csak nálam volt ez az extra rosszullét. Nincs hozzászokva a szervezetem. Persze ez nem látszik meg rajtam :oops:

Zsani: nagyon cuki a tappancs fotó is. Gondolom, hogy most mennyire szárnyaltok Apácskával :)
Tényleg, van valami híred a szülésfelkészítőről? Ha megadod a számot, én is megpróbálok érdeklődni, hogy hogy működik és mikor van délután. Az építkezés miatt azért jó Neked a délután?

Bibar: micsoda poci fotó, nagyon édes vagy és csini is! Bár nem láttalak nem pocisan, de nagyon jól áll Neked a kismamaság :)

Barbuss: igen, ez jó ötlet, hogy tábliba a telefonszám is, na, mindjárt én is elküldöm a közösre
Szegény Emma Baba, tényleg jó sokszor történt vele valami. De remélem, hamar begyógyul neki az összes sebe.
Kb. 2 hónapja Nóri is elesett itthon úgy, hogy moncsicsi lett az egyik szeménél és a homlokán. Megbotlott valami játékba. :(

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Ja, és még egy gondolat:
De jó nektek! A védőnő nekem sosem nézett vizeletet (csak vérnyomást, testsúlyt) :oops: ! Sőt, ő kérte el azt az egy szem leletemet is, amit még talán a 13. héten csináltattam :oops: .
Én vagyok csak ilyen "szerencsétlen", hogy a dokim és a védőnőm is lek@kil :oops: ??? Mondjam neki erőszakkal, hogy nézzen vizeletet :evil: !!!

Anikó

Kép
mamaki73

poci: nem a cukorra, Ricsike méreteire gondoltam :wink:

edi: nekem a védőnő mondta, 3 gyereknél mindegyiknél itta és ezek szerint javasolja is. na nem folyamatosan, egész-és minden nap iszom, csak ha muszáj....

manorka: mindjárt küldöm pü-ben!

Kép
zsani78

maki: minden védőnőnél van tesztcsík, állítólag-elvileg! minden alkalommal néznie kéne!!!!!!! harcolj :? :twisted: :lol:

Kép
zsani78

Manorka! Fél óránként vettek vért????? :shock: Mégis minek???? Atyaég! Nemcsoda hogy rosszul vagy :( Remélem hamar normalizálódik a helyzet! Nóri veled volt?

Maki, Mia, értem a hordozós érveket, csak azért írtam, mert ha én tudom előre, hogy max kb 3x tesszük a babakocsira, akkor tuti fix, hogy nem veszek drágábban ugyanolyan márkát a hordozóból csak a csatlakoztathatóság kedvéért :oops: De ez az én véleményem :wink:

Bébike, nem is tudom mit mondjak :? Nekem is az jutott eszembe, amit Edi is írt, hogy persze a szülés után meg szívbaj nélkül zsebre teszi a pénzt :( Mindenkinek lehet szar napja, de pont az ő szakmájuk olyan, ahol ezt nem kéne a munkahelyére bevinni :?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Maki! Vizeletet eddig nekem sem néztek! Betöltött 24. hét után viszont a dokinál minden alkalommal nézik, de való igaz, hogy a védőnők is szokták! Kérdezz rá bátran! :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Mamaki, aki már elküldte, annak nem kell, mégegyszer! Onnan már kimásoltam őket! De aki eddig nem oda küldte, az küldje el legyen szíves nekem pü-ben, hogy ne ott kelljen bogarásznom :) Köszike! :)

Manorka: Nekem akkor volt ilyen a cukorterhelés, amikor IR-re néztek...Nem tűnt fel a nőnek, hogy terhes vagy?? Nem csodálom, hogy rosszul lettél! Szegény :( Pihizz, remélem hamar elmúlik! De legalább túl vagy rajta!!! Ügyi vagy!! Mikor lesz eredmény??

Meme

Kép
hmeme
Németország

Manorka nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul viselted :( 5x vettek vért?????????? Anyám!

mamaki a szülésznőt a doki ajánlotta, de igazából úgy, hogy adott egy listát, amiun rajta van az összes szülésznő, erről lehúzott egy párat, akiket nem nagyon ajánl, és a maradékból pedig azt mondta válasszak, de ő a Váradi Zsófiát mondta, hogy ő tuti van egész nyáron, és kedves nőci :) ÉN egyébként a Dr. Balogh Tiborhoz járok, de sajnos szülni nem nála fogok, mert egészségügyi okok miatt az idén nem vezetehet szülést. Így abban maradtam magammal, hogy csak fogadott sazülésznő lesz, doki meg aki éppen ügyel.... Te kinél fogsz szülni?

A szülésfelkészítő valóban múlt héten idult újra, de bármnikor lehet csatlakozni, én kb. a 9. környékén kezdtem el járni :)
Minden kedden fél 5-től van a torna, és utána olyan 6-tól az előadás. Ma az intim tornáról lesz szó, erre mindenképp el akarok menni, mert szerintem nagyon hasznos lesz!
Egyébként tornázni nincs kedved jönni? Nekem nagyon hasznosnak bizonyult!

zsofka83

Hétvégén előkerült megint a Halász Judit CD a Boldog Szülinapot apropóján, aztán bent maradt a lejátszóban és majdnem elbőgtem magam egy pár számon :shock: :oops: Annyira durva, hogy még mindig emlékszem szó szerint a dalszövegekre! Be is lelkesedtem, úgyhogy megyünk koncertre :D Szerintem én jobban várom, mint Emma :oops: :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

sziasztok,
mi elég sokat utazunk, anno Martinnal is sokat használtuk a hordozót, szóval nekünk jó lesz. és nem drágább ez a fajta mint a többi..amúgy meg a csatlakozhatóság a babkocsitól függ..ahhoz adnak adaptert, nem a hordozóhoz. nekünk ezért is praktikus. szóval eslősorban az utazáshoz kell a hordozó, az h a kocsiba pattintható csak plusz :)

védőnő: nekem is néz mindig vizeletet..és vérnyomást és szívhangot. érdekes, h ahány hely, annyi szokás..durva..

amúgy Martinnál én is uígy jártam a cukorterhelésnél..nem volt cizótrom és annyira rosszul lettem mint Manorka..most is rettegve mentem, de most citrommal felvértezve..és nem volt semmi..hülye balek asszisztens..lehet, h neked sem lett volna bajod.. :evil: :evil:

M.
Vendég

Manoka: 5x vettek vért??? Szegénykém! :(
Remélem, hogy az eredményekkel minden rendben lesz.
A cukros lötty után én is rosszul voltam...sajnos.

Emi

Emi

email4
Budapest

Barbi: április 3-án mentek? mert mi igen :)
Vendég

Nekem nem néz a védőnő szívhangot...vizeletet, súlyt, vérnyomást mindig, de szívhangot nem.
:(

Emi

Emi

email4
Budapest

Mia, ááááá! Legközelebb május végére volt már csak jegy :shock:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Istenem..ez a keresztelős együttes.. :cry: :cry: annnnyira gyönyörűűű...
Vendég

Azt Apukám vette Emmának :P Végül sajnos nem nyáron volt a keresztelő, de egy esküvőn felavattuk :)

Ja azt akartam még írni, hogy ha vkit érdekel vmi, akkor priviben beszélhetünk az árról! A turis tapasztalataim alapján lőttem be, azok alá, de megtartani nem akarom őket, na meg ha innen vinné vki, akkor legalább tudom, hogy tuti jó helyre kerülne :) Szal kérdezzetek bátran :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss: Igen, fél óránként. Én sem értettem, mert nem erről volt szó, mikor rákérdeztem a múlt héten, azt mondták, reggel leveszik éhgyomrra, jön a lötyi és utána 2 órával ismét leveszik. Hát nem így történt.
Nóri is és a párom is elkísért. Nórit nem volt kire hagynunk, párom meg nem akarta, hogy így vezessek. De még jó is hogy ott volt és vigyázott Nórira, mert nem is tudom mit csináltam volna, ha még a rosszullét mellett még le is kellett volna kötnöm Nóri figyelmét 2 órán keresztül.

Meme: nem régen küldtem át a közösre az adataimat, nem tudom, láttad-e. Ha gondolod, átküldöm Neked is priviben.
Nem tudom, miért így történt ez a terhelés, állítólag itt mindenkivel így szokták. Volt több kismama is, aki szintén ment félóránként csapoltatni. :( Pénteken lesz meg az eredmény.

Emi: uhh, akkor tudod, miről beszélek. Neked mikor múlt el? Gyomrod is fájt?

Keményedések sajna megint jönnek, nem tudom, hogy most a 2 órás ücsörgés, várakozás okozta ezt vagy pedig valami más, mondjuk a rosszullét :( Megyek pihenek egy nagyot. Bocsi, hogy másnak nem reagálok most.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Maki
nekem sem néz semmit a védőnő, csak várnyomás és súly... :evil:

Zsani
most volt itt az előbb az SZTK-ból a nődokim asszisztense, rákérdeztem a csalánteával, majdnem leüvöltötte a fejem :shock:
Azt mondta meg ne tudja, hogy akár egy pohárra is iszom, mert nem szabad és különböző dolgokban nem jó a babának sem.
Hááát ezek szerint ez is ahány doki vagy védőnő annyi szokás.
Nekem mondta a védőnő a ricinus olajat :shock: , hogy igyam, ha nagy a gáz nagywc téren.... néztem bután, majd megkérdeztem a dokim meg a patikát, hát milyen jól tettem, hogy nem ittam.... :S
Persze nem ellenkezni akarok, csak elmondom nekem mit mondtak....
Vendég

Manorka
:shock: :shock: :shock: :shock: Te jóóóóó ég..... Normálisak ezek?????
Nem is értem miért lettél rosszul, hogy miért is nem bírod, hogy 5X szúrnak meg, meg cukrot itatnak veled.... :twisted: ezek nem normálisak, adok én nekik, ha így próbálnak vért venni, 2X max, és csak citrommal iszom meg, vagy nem... :twisted: :evil: Köcsög nő lehetett grrrrr :twisted: :twisted:
Szegénykém.... :roll: Pihizz kicsit, hátha jobban leszel....
Vendég

Manorka, juj, nagyon sajnálom ezt a vérvételt :cry: Ezt öt pontos cukorterhelésnek hívják, amikor félóránként vesznek vért, de ezt csak akkor szokták, ha nagyon indokolt, mert akorábbi eredmények nem jók . NEkem a terhesség előtt, az inzulin mérésére volt három pontos, akkor nulla-hatvan-százhúsz percnél vettek vért, de ötpontosról még akkor sem volt szó, pedig előtte már jó rosszak voltak az értékeim :roll: szerintem ez nagyon gáz, így megszenvedtetni! Remélem most már minden rendben!!! A citrom pedig semmit nem befolyások a bevitt cukron, sőt, van olyan hely, ahol pl. teának meg lehet csinálni a lötyit.

Csalánteát sajna nem tudom.

Jaj, lányok, ma nagyon nem megy a tanulás, nem fog az agyam :roll: Apácska meg külföldön van, csak holnap jön, már úgy hiányzik!

Kép

Kép
bébike4

Sziasztok!

nem tudom tudjátok-e mármi történt Bibócskával (2010 junius) akinek előbb született a babája ..
nos Lali baba 2010.márc. 27. -én éjszaka angyalka lett.....13 napot élt....

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Szita az agyam, most jut eszembe, hogy olvastam, szó volt a KÁrpát utcai uh-ról. Igen, én ott voltam, és nagyon meg vagyok velük elégedve, nagyon aranyosak, kedvesek, és szerintem nem is drágák!
Mi mondjuk az alapcsomagot választotrtuk, az most 8.000 Ft volt, mert húsvéti akció van, amúgy az 11.000 Ft. ebben benne van a vizsgálat, amit dvd-n rögzítenek, zenei aláfestéssel, meg orvosi szakvélemény, meg asszem ebben is volt valami őssejtes kupon, de engem az nem érdekel, mert szerintem nem vetetjük le.
Az összes képet, amit láttatok, POwerdvd-vel szedtem ki a filmből, és majd szépen itt a munakhelyemen kinyomtatom fotópapírra :d Tehát nekünk tök fölösleges lett volna egy drágább csomgag :D

Manorka ez melyik labor volt amúgy?

zsofka83

edi: hát, én már tényleg totál tanácstalan vagyok sokmindenben.... a netet is ha nézed, akármivel kapcsolatban, vagy a-t írnak vagy b-t, de az egymással totál ellenkezik..... és a dokimmal nem tudom megbeszélni, betegállományban van, telefon kikapcsolva és tegnap bementem a rendelőbe, de nem volt helyettese :shock: pénteken próbáltam sztendrére bemenni, de közölték, h annyian vannak nem fogadnak senkit.... akkor hova menjen az ember lánya?????
kicsit most én is pipa vagyok!

Kép
zsani78

[quote="mokibuci"]S írta:mokibuciziasztok!

nem tudom tudjátok-e mármi történt Bibócskával (2010 junius) akinek előbb született a babája ..
nos Lali baba 2010.márc. 27. -én éjszaka angyalka lett.....13 napot élt....

Ó Istenem szegény baba, és szegény család :( Szörnyű ilyet még olvasni is, hát még átélni milyen lehet! :( :( :(
Nagyon sok erőt kívánmok az egész családnak! +++++++++++++++++

zsofka83

http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=61124

ezek Bibócska írásai

http://www.gyertyagyujtas.hu/index.php/ ... valasztott

itt meg gyertyát lehet gyújtani Lali manóért

mokibuci

Védőnő,
Bevallom, engem meglep, hogy "ahány ház, annyi szokás", hiszen pl. a védőnők is egy helyen tanulnak, egy a vizsgarendszer ... gondolom az egyik lustibb, a másik lelkisebb ...
Nekem csak legutóbb néztek szívhangot, de el is mondta, az ő készülékével előbb alig lehet kiszűrni a baba szívét más zajoktól.
Vizelet, vérnyomás, súly - ez alap!
De most pl. házhoz jön, itt is néz majd mindent?

Bébike, nekem keddet írt be a doki, kár, hogy nem konzultáltunk előbb. Most már biztos elindultál, ha a fél várost át kell szelned, gondolom ma is 15.20-ra mész, én 16-ra ... lehet odamegyek egy kicsit előbb, igaz, nem tudom, hogy szúrlak ki, ha mindenki pocakos :)

Manorka, sajnálom ezt a horror terheléses vérvételt, sajnálom, hogy így megkínoztak. Én is nagyon féltem tőle, jó, hogy már túl vagyok rajta, mert a te sztorid alapján tuti nem is megyek el.

Csalán tea - ok, nem iszom, többen is írtátok.
Most Borsmentát főztem le, remélem az ok, mert már megittam 2 bögrével :)
Gondolom a meleg "lé" is segít ... leveseket is kellene ennem, meleg tea, meleg tej ...
Plusz ma vettem a Fény utcai piacon egy rakat zöldséget, gyümölcsöt, eddig is minden nap ettem, de emelem az adagomat!
Minden fórumon olvastam az uborka és fehérje jótékony hatásairól ez ügyben, jöhet újra a tzatziki salim, még jó, hogy imádom, de még jobb lenne, ha valaki megcsinálná helyettem :)

Plusz, képzeljétek, ugye 3-4 napja vizesedem és non-stop zsibbad a kezem, karom, viszont tegnap délután óta szedem a homeopátiás bogyókákat és elmúlt a kéz/kar zsibbadásom!!!!!!!!!
Pedig elég szkeptikus voltam ...
Na, most már tuti megnézem a többi ajánlatukat is, a terhesség és szülés több szakaszára is ajánlanak szereket.

Tegnap az mondta a meteorológia, hogy ma 23 celsiusfok lesz, jelentem, nálunk (I.ker) még csak nem is süt a Nap, ki olyan szerencsés, hogy kijutott neki a 23 celsiusfok?
Dodó, nálatok, hogy áll a tavasz?
Vendég

jaj Bibocska
megszakad a szivem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Manorka
szegénykém,jó kis napod volt :oops: :oops:

nincs is kedvem irni egy ilyen hir után,tiszta szomorú vagyok :cry: :cry: :cry:

bibar

Szavakkal nem lehet kifejezni az érzéseket, ezért csak annyit mondok: Bibócskáéknak nagyon sok erőt kívánok!

Kép
zsani78

Bibócska :cry: :cry: :cry: :cry: bárcsak ne tudnám ez mennyire fáj most az Anyukájának.... borzalmas :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.03.30 13:56-kor.
Vendég

:cry: ezt nem tudom hogy lehet ép ésszel végigcsinálni :cry:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

:cry: :cry: :cry:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.03.30 14:22-kor.
Vendég

Hú csajok, ennyit írni...ilyenkor utálom ha egész napos vagyok a suliban, ugy érzem tök lemaradok....és nem is jegyzeteltem.

De ez a "végső hír" sokkolt most! :(

Bibócskáéknak ismeretlenül is kitartást ezekben a nehéz napokban....nem lesz egyszerű talpra állniuk, de bizom benne, hogy sikerülni fog nekik.

Erről jut eszembe....nem is meséltem...anyós hívott minap, hogy a kertszomszédjuk (akiket mi is ismerünk), ikerterhes anyuka megszült a 29. hétre.... :( Fiukák jól vannak, állapotuk stabil...de ez akkor is olyan szörnyű!! Igazságtalan az élet sokszor.

Manorka!
Juj, de rossz lehetett ez a cukros lötty ivászat. Én meg nem tudnám inni...én most a teát is minden féle ízesítés nélkül iszom...

Moki!
Amugy veletek mi ujság? Pocak növöget rendesen??

d.dodó

Edi, nekem nem volt lelkierőm végigolvasni :cry: Egyszerűen elképzelni sem tudom, hogy miért mér a sor valakire ilyen csapást :cry:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Anya maci!
Most láttam, hogy kérdezted hogy áll a tavasz itt??
Remekül szerencsére (ma éppen)....süt a nap ezerrel, 5 fok van, és meleg (tényleg melegebb az 5 fok itt, mint otthon..... mi 25-ben már strandolunk ha süt a nap). 5 fok már pulóveres meleg :D.

d.dodó

Lányok én igazán nem akartam a rossz hír hozója lenni....csak láttam hogy a multkor róluk beszélgettetek és gondoltam megosztom veletek hogy mi történt........

hullámokban tör rám a bőgés....
azt meg elképzelni nem tudom hogy ilyesmit hogy lehet ép ésszel túlélni és felfogni....

Dodó:
köszönöm kérdésed...jóóól vagyunk a pocak is nőőőőő :wink:

mokibuci

Dodó mióta éltek kint?

Én sem tudtam végigolvasni, főleg munkahelyen, itt bőgtem volna, aztán néznek mi bajom :( De ez nagyon rettenetes lehet most! :( Teljesen rányomta a hangulatomra a bélyegét. AZt lehet tudni egyébként, hogy hány hétre született a baba, és miért?

Na én lassan el, megyek tornázni, és a felkészítőre.

További napősütéses napot Nektek!

zsofka83

Tudom, hogy ez most hülyén jön ki, de muszáj kiadni magamból. Reggel óta szétmarja a sav a torkomat akármit csinálok, a köhögéstől már megfájdult a fejem és hánytam is, fáradt és nyűgös vagyok, legszívesebben feküdnék, de Emmának bicajozást ígértem reggel :? és Gábornak ma hosszú napja van és még csak kedd van, és most nagyon elegem van mindenből :oops:
na bocs...

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Lányok... beszéljünk légyszi másról jó?
Amúgy is fájó dolog ez, de nekem meg aztán pláne :roll: :oops: :cry:

Anya maci
itt nálunk olyan 12fok lehet, de 23 az nincs sajnooos, de már alig várom....

Ha beállt ez a jobb idő, jöhetne a jó kis topik tali, kik jönnének a Margit szigetre????
Vendég

Barbuss
:( nem kaptál valamit a sok savra???? szegénykém :( Amúgy is a tavaszi fáradtság, a hülye óraátállás (engem sosem viselt meg, bezzeg most), és akkor még a sav is....

Küldök egy kis energiát hátha ++++++++++ :wink:
Vendég

Itt Deutschlandban 20 fok körül van már hetek óta... :D

a Margit szigetre mennék én is........ :D :D
de sajna erről megint lemaradok!!!

Barbuss:
sajnálom a rosszullétet.....

mokibuci

Moki
na nem szemrehányás, de jöhetél azéééé többet :lol: :roll:

esetleg kunyerálhatnánk egy képet??? :P
Vendég

Edi, köszi az energy-t, rámfér :oops: :)

Nálunk szép az idő, pont ideális a bicajozáshoz :twisted: Na, összeszedem magam és lemegyek Csibéért

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Maki
Neked akartam még írni, csak lemaradt, hogy nem csökkentik a fizunkat dehogy.... éppen ma kaptuk meg az emelésről a papírt, nagggyon kemény 4,5% emelést kaptam, vicc.... :twisted: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na elköszönök csajok, vége a munkaidőmnek, majd este jövök még szerintem....

Pusz
Vendég

Manoka: Hát nekem nem volt pocikeményedés, de írtó rosszul voltam.
Megittam citrommal a löttyöt, majd kivert engem is a víz, meg a gyomrom remegett...picúr meg rugdosott 1000-rel.
Nekem kb. akkor múlt el, amikor az éhgyomri vérvétel után 3 órával kb. ettem egy szendvicset.
Jobban vagy már?
Nekem is csak 3 pontos vizsgálatot csináltak az inzulinrezisztencia miatt még a terhességem előtt. Úgyhogy sajnállak az 5x-i szúrás miatt!

mokibuci: Megsirattam a koraszülött Lalikát. :( Annyira sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:
Sok-sok erőt, és kitartást kívánok a családjának!!!
:cry:
Most elolvastam az anyuka gondolatait-érzéseit tartalmazó naplóját és potyognak a könnyeim! :(
Nagyon szomorú vagyok!!!
:cry:
Manócskám meg bentről rugdos, hogy hééééé anyu...mi van veled???

Edi: Hát igen...4,5% fizuemelés nagyon kemény! A férjemék is ennyire számítanak max.

Emi

Emi

email4
Budapest

edi: ti legalább kaptok, nálunk nem szokás :cry: :cry:

bébike: sztem kipróbálhatnád a salvus vizet, gyógyszertárban lehet kapni (lehet, h dm-ben is?). nekem nagyon jól esett (bár tartottam az ízétől...), csak sajnos az én hüle szervezetem mindenre imunnissá válik :cry:

manorka: hááááát, ezek sztem totál nem normálisak! sztem kismamáknak ezt a fajta terhelést sehol nem szokták! szegénykém, remélem már jobban vagy! bocsánat, most küldöm a pü-t....

Kép
zsani78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?