Kakti, egyik ciciben (a kisebbikben) nekem is kevesebb van. Szerintem legalábbis. Szóval a tejpara nálam is megvan, pedig a méreteim sem kicsik és a hátam mögött van már egy 10 hónapig tartó szoptatás. És akkor is csak azért hagytuk abba, mert harapott a ded.
Ráadásul Milán most már akár 5 perc alatt kiszippantja a lényeget. Na ilyenkor jön az extra para, mert ugye még szopik. Én meg néha kiveszem a cicit a szájából és megvizslatom hogy jön-e még belőle tej. Meg kábé olyan vagyok, mint a pasik amikor a t.k.ket vakarják, szoktam ugyanis tapogatni a cickókat, mennyire teltek.
Molmar, átlátszó mellek és gyermekgyomrok. Nem rossz ötlet.
Nóri, nekünk is tányéros van. Kétféle is júpíszi és hellóhádé. Bár az elsőt le akarjuk majd mondani, a másodiknál viszont elég drága lenne a második beltéri. A havidíj nem annyira.
Edit, mi rövidujjú body, hosszúujjú rugi, hosszúujjú plüssrugi és pamutsapka és pléd. Meleg a kezecskéje. A másik variáció, hogy hosszúujjú body és rövidujjú rugi, a többi ugyanaz.
Tegnap este szopi után tisztába kellett tennem még egyszer, mert betojt. Aludt a lelkem és ahogy a bodyt kikapcsoltam (műanyag patentjai vannak, amik jó nagyot szóltak), úgy megijedt, hogy elkezdett sikítva sírni. Alig tudtam megvigasztalni. Megfogadtam hogy legközelebb inkább felpuszilgatom mielőtt levetkőztetem.
Képzeljétek, apja ma közölte hogy 16-án nem lesz gáz a melóhelyükön, úgyhogy szabit kell kivenni és akkor ő eljönne velem suliba, eltologatná a gyermeket az alatt a 3 óra alatt amit ott kell töltenem. Aszittem besz@rok a meglepetéstől.
Eszter, szerintem ennyiért ajándék az a ház, még ha költenetek is kell rá. Náluk legalább a dupláját kérik egy ilyenért. Annyira jók már amúgy a légáteresztő, szellőztető vakolatok, hogy mindenképpen érdemes elgondolkodni rajta. Pláne úgy, hogy lakást is beszámítanak.
Zsófi, mi csak az órát állítottuk át, nem a gyereket. Ő továbbra is kel úgy, ahogy neki jó.
Délelőtt aludtunk megint együtt egy hatalmasat. Ooolyan jóóó![/b]