Új privát üzeneted érkezett!

Köszi szépen a hozzászólásokat a babakocsiról!
Valamiért én soha nem tudtam elképzelni, hogy babakocsit tologatok :oops: ezért nem is néztem őket.. de a párom már nagyon venne egyet és tényleg szükség is lesz rá, biztos nem tudom majd mindig hordozóban vinni.

Néha nekem is kevesebb a tejem, főleg azután mikor egy nap csak 5x eszik. Aztán másnap rögtön 7x vagy 8x és akkor újra több is lesz mint kéne. Szóval szerintem a gyakori szoptatással lehet szaporítani..

Kakti, mi négyen vagyunk testvérek. Anyumnak még az első gyereknél volt valami gond az egyik mellével és szinte végig csak a másikból tudott szoptatni. Öcsém négy éves koráig szopott! :oops: :oops: :oops: (anyukám kicsit túlzásokba tud esni) Szóval akár megoldható egy ciciből is. :roll:
+ Szerintem Lili többet ki tud szívni, mint amennyit te ki tudsz fejni. Legalábbis nálunk így van. Van hogy eszik 100g körül, utána lefejem csontra és ha nyűgös még volt hogy visszatettem és még utána kiszívott 20-at, pedig azt hittem már tök üres a cici.. 5 perc alatt meg nem hiszem hogy újra termelődött ennyi.
Vendég

Csajok!

Van vkinek műhódas tévéje? Olyan táááányérostévé tudjátok!
Vendég

Sziasztok

NEKEM IS FÉL MELLEM VAN_! :D
én már teljesen összebarátkoztam vele, az egyik nagyobb abba van a kevesebb, a másik nyúlik mint a rétestészta, abba van a több

nekem az a fura h. mostanában nem érzem hogy tele lenne, mégis, kijön belöle 100g
ja meg a lányom legujjabb allürje hogy nagyon sír etetés közbe így minden szopás 1 stressz nekem, hogy milyen hisztit vág le -ez borzasztó
az elején hagytam hátha nem akar többet enni, így el volt 1 napíg 100-100 grammokkal
aztán rájöttem, ha sokáíg nyuzom, eszik még, így hisztivel meglett a 150...
GYÁRÉKEK!
ha nekem most a 3. honapban menne el a tejem, vagy lenne kevesebb, akkor tápra kéne átállnom, vagy kezdegethetném lassacskán a rendes kajákat-amiket a régebbi kiadású könyvek már 1-2 hos kortol javasolnak???
az egyik kolleganöm a 80 as években az 1 hos lányát almával etette, mert kevés volt a teje.a gyerek még él...
mind1
még mindíg stressz ez a tejelés
nincs idöm visszaolvasni, remélem mindenki rendben van

zsó
Kép
pcd1985

Nóri!
Mi tányérosok vagyunk!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Tegnap én is be voltam fosva, hogy még az a csöppnyi tej is elment, ami volt. Egész nap alkalmanként alig alig tudtam lefejni 10 miliket. Éjjel volt a döb-döb, amikor Bulcsú aludt, rekordot 80 milit fejtem. Valszeg, erősödik a ded, és ami tejecském nekem van, azt mind mind kiszítta, ezért nem tudtam fejni.

És erre most hívott a szülésznőm, hogy az egyik pécsi hölgyemény ugyanígy járt mint mi, a babának kimosták a gyomrát, meg is undorodott az ételtől. Járt ki hozzá szopis tanácsadó, és 3 hónaposan kezdett el egyáltalán szopizni a ded, most már csak anyatejen él mellről. Megadják az elérhetőségüket.

Tudom, liba vagyok.

És költözni vágyunk:

http://www.ingatlanbazar.hu/hetes-csala ... do/2548603

Íme az álomház. Nem modern (nem is akartam), nem város, helyes kis vidéki ingatlan nagy nagy telekkel.

zarja

Kakti, nektek mennyi idő alatt lett kész a nagyonbaba egyedi vonalzó? Egy hete küldtem el nekik, és semmi visszajelzés.... :(

boruska

Nekem viszonylag hamar. Négy-öt nap. De lehet, hogy most sok a megrendelés...

A Budaörsi mamami klubban csak személyes megjelenés után lehet kölcsönözni - max. egy hónapra. :? Én nem tudok oda eljutni! Ja! És legkorábban májusra lenne kendő, akkorra meg már ott a MT. :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Tejcsitéma: én is mindig azon izgulok, hogy elég-e a tejem. Nekem sem durran be már úgy mint az elején és érzésre kevésnek találom. Bár estére a Pocok szinte másfél óránként kéri a cicit. Borzasztó, ilyenkor mindig aggódom. Tegnap mondjuk még rosszabb volt, mert felsírt szopi alatt plusz még jól meg is rángatott. Csak azt nem tudom, hogy a hasa miatt, vagy nem akart annyi tej jönni? :? :( Ilyenkor annyira jó lenne, ha áttetsző lenne a mellem is meg a gyerek bendője, hogy lássam miben mennyi van.

Kép
Kép
molmar

Eszter!
Gondolom, ti is észre vettétek, de ez a ház alulról ázik! Vagyis nedvesednek a falak! Amúgy nagyon helyes kis ház és szép nagy a telek! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

hát visszaolvastam...
és...elgondolkodtam...
én folyamatosan rettegek, hogy kevés a tejem, pedig a gyerek eszik-alszik hízik...én mégis rettegek
föleg, hogy napi 5x eszik és ez már nem fog változni...
szerintem ezek a "kevés a tejem" "puha a mellem"-dolgok csak érzések és nem tudhatjuk...
ha rajtam mulna folyamatosan etetném a gyerköcöt,de ő tényleg el van 100 grammal is és alszik utána 4 orát
nem értem..
és jol irod molmar-lehetnének átlátszóak, de fel is kéne rovátkázni milliliterre, hogy tudjuk mennyi az annyi..

zsó
Kép
pcd1985

ja és még valami aztán befogom

ébresztenem kell mostanában a gyereket, ez is borzalom
kb délben kiviszem a babakocsiba és kinnt alszik 5 ig és én akkor fölkeltem, mert nem akarom kiprobálni, meddig aludna-volt h. fél 6 kor kezdtem keltegetni,mert mi lesz éjszaka?????
már kb 2 hete ezt játszuk, és ugy örülök ha felkel 3/4 5kor mint majom a farkának-ez hetente 1x fordul elő

viszont mi nem állítottuk át a z orát, mert a gyereknek nem tudom elmagyarázni... így fél 10 kor van az utolsó kaja, én meg olyan vagyok megint mint a zombi, mert kitaláltam h. ha ugyis korán kel a gyerek, nem fogom majd hagyni, meg visszaaltatni, hogy átálljunk az uj idöszámításra
==>eredmény:a gyerek k.va jokat alszik én meg hulla vok.

zsó
Kép
pcd1985

Juj Edit, akkor én fagyasztom a kölköt (bár a mienk gyerek szépen alszik kocsiban is kendőben is, a kis álomszusszancs). Kinti séta: rövid body, nadrág, zokni, tutyesz, pulcsi satyi és egy kapucnis pulcsi kocsiban takaróval betakarva, kendőben hát ugye a kendő takarja. ENNYI. És meleg a keze.

Nálunk a nagyik állandóan édeskömény teát akarnak itatni a deddel, hogy attól nem fog fájni a hasa és jó lesz a széklete. A bibi az, hogy nem fáj a hasa, minden nap van szép sárga mustáros kaki és alig győzöm cserélni a pelusát mert állandóan telepisilja. Ezért inkább még nem teáztatom. De ha teáztatnám se kamillával mert az allergizálhat. Akkor inkább édesköménnyel vagy Bea nyomán csipkebogyóval.

zarja

Kösz Kakti, legalább megnézted. Igen mi is néztük, hogy fel van vizesedve, de hát valamit valamiért. Nem véletlenül írják hogy fel kéne újítani. Alá akarjuk szigetelni, meg nemsokára tetőcsere is kéne. De a telek, és hogy tető meg meleg van megéri szerintem.

zarja

sziasztok lányok!
Most jöttünk meg a 2. havi szuriról, háát.....
Borzalom, én csak erős idegzetű anyukáknak ajánlom.
Egyébként, inkább vigye más...
Én végig bőgtem az egészet, Vivike,meg üvöltött.
Még a könnye is folyt.
:(
Mit ne mondjak igen szívszorító volt.

Kép
bettike830

Kakti!

Júpíszí, vagy magenta? :D
Mekkora kendő kellene???? Hátha tudok seggíteni!
Vendég

Betti: sajnálom, hogy így élted meg. Nálunk Bulcsú nagyon nagyon bátran viselkedett. Rá jellemzően nagyon nyugodt volt. Nekem is szorult a szívem, az ápolónő nem is engedett oda, Zsolti fogta le Bulcsú kezeit, az ápolónő a lábait. És ő mindkét combjába kapott. Na azért azon méltatlankodott, hogy őt le merték fogni. MIután megbökték, egyből odaadták, hogy vegyem fel. Kicsit még méltatlankodott, kapaszkodott belém, de mire felöltöztettem vége is volt az egész cirkusznak. Kijöttünk és azt se hittük el, hogy oltást kapott. Sokkal, sokkal rosszabbra készültem.

zarja

Boruska!
Nekem a lány fél napokat kint van velem a konyhában a pihenőszékben. Már az első lányom is ezt csinálta. Imádják!!

dalika

Norc!

Júpíszínk van.
És sztem kb. 5 méteres kendő kéne (ha a nagy seggemet és a bálna testemet veszem alapul).
Most kimegyünk a zebekkel. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, egyik ciciben (a kisebbikben) nekem is kevesebb van. Szerintem legalábbis. Szóval a tejpara nálam is megvan, pedig a méreteim sem kicsik és a hátam mögött van már egy 10 hónapig tartó szoptatás. És akkor is csak azért hagytuk abba, mert harapott a ded.
Ráadásul Milán most már akár 5 perc alatt kiszippantja a lényeget. Na ilyenkor jön az extra para, mert ugye még szopik. Én meg néha kiveszem a cicit a szájából és megvizslatom hogy jön-e még belőle tej. Meg kábé olyan vagyok, mint a pasik amikor a t.k.ket vakarják, szoktam ugyanis tapogatni a cickókat, mennyire teltek. :lol:

Molmar, átlátszó mellek és gyermekgyomrok. Nem rossz ötlet. :D

Nóri, nekünk is tányéros van. Kétféle is júpíszi és hellóhádé. Bár az elsőt le akarjuk majd mondani, a másodiknál viszont elég drága lenne a második beltéri. A havidíj nem annyira.

Edit, mi rövidujjú body, hosszúujjú rugi, hosszúujjú plüssrugi és pamutsapka és pléd. Meleg a kezecskéje. A másik variáció, hogy hosszúujjú body és rövidujjú rugi, a többi ugyanaz.

Tegnap este szopi után tisztába kellett tennem még egyszer, mert betojt. Aludt a lelkem és ahogy a bodyt kikapcsoltam (műanyag patentjai vannak, amik jó nagyot szóltak), úgy megijedt, hogy elkezdett sikítva sírni. Alig tudtam megvigasztalni. Megfogadtam hogy legközelebb inkább felpuszilgatom mielőtt levetkőztetem.

Képzeljétek, apja ma közölte hogy 16-án nem lesz gáz a melóhelyükön, úgyhogy szabit kell kivenni és akkor ő eljönne velem suliba, eltologatná a gyermeket az alatt a 3 óra alatt amit ott kell töltenem. Aszittem besz@rok a meglepetéstől.

Eszter, szerintem ennyiért ajándék az a ház, még ha költenetek is kell rá. Náluk legalább a dupláját kérik egy ilyenért. Annyira jók már amúgy a légáteresztő, szellőztető vakolatok, hogy mindenképpen érdemes elgondolkodni rajta. Pláne úgy, hogy lakást is beszámítanak.

Zsófi, mi csak az órát állítottuk át, nem a gyereket. Ő továbbra is kel úgy, ahogy neki jó. :lol: Délelőtt aludtunk megint együtt egy hatalmasat. Ooolyan jóóó![/b]

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Zsófi: szörnyen irigyellek a jól alvó babád miatt! Bende mostanában 1.5 óránként akar enni.
Meddig tart egy fejlődési ugrás? Remélem, hogy csak 1-2 nap és hamarosan visszaáll.
A legszörnyűbb, hogy ma séta közben is ordított. :( Eddig a séta volt a nap fénypontja, mindig békésen végigaludta.
zuzmooo

Ma mi is voltunk tanácsadáson, hazajövetel óta először látta doki :shock: , mindig elmaradt vmi miatt a tanácsadás. 4900g. Kérdezték mennyiket eszik, részemről suta mosoly: nemtom. Dehát nő a gyerek súlya ezerrel :D .
Boruska az 1 hónapos státuszon a gügyögésre, nálunk aszonta védőnéni az egy szótagú torokhangok azok, ha már van. A pihenőszéket már én is használom, kb. egyidősek a fiaink. Ha elalszik benne, azért átteszem az ágyába. Zömében ráfaragok és felébred :wink: .
Edit Én hosszúujjú body, hosszúujjú rugi, sapi, kiskabát (mikor meleg volt csak pulóver) és be a zsákjába. De ahány baba, annyi féle. Barátnőm kisfia extra hidegtűrő, felnőtteknél vékonyabban kellett öltöztetni, különben izzadt.
Kakti A tejmennyiség megítélésében a fejhetőség is közrejátszhat. Nekem is az egyikből semmilyen módszerrel nem jött semmi, a másikból egész jól.
Nóri Nekünk is tányéros UPC-nk van.
pammut

Ma nagyon jót sétáltunk megint, sütött a nap. Voltam a védőnéninél és azt mondta a hozzátáplálásról, hogy várjuk meg a 4 hónapos korát, addigra már lesznek idei gyümölcsök. Megkérdeztem azt is, hogy nem gond-e hogy 6 dl helyett 5,5-et eszik de azt mondta hogy nem.

ézsóné: Ma elég meleg volt kint és ma én Barbusra adtam egy rövid ujjú bodyt, vékonyabb rugit, plüss naci és pulcsi és sapka. Meg egy kis takaró, ami olyan vékonyabb fajta. Így nincs melege, mert nem pattog ki a nyaka, a meglévő is kezd elmúlni.

boruska: 4 hetesen tőlem is kikérdezték, hogy ad-e ki torokhangokat én meg megkérdeztem hogy a sírás annak számít-e. :D Természetesen nem, de ha majd kiad Berci is ilyeneket, akkor meg fogod ismerni. Mintha beszélgetni akarna. Én úgy tudom pihenőszékbe újszülött kortól lehet tenni. Nagyonbabás vonalzót én sem kaptam, pedig már kétszer elküldtem nekik a képet.

kakti: Nekem is kevesebb volt mindig is a balban. De nekem azt Barbust sosem fogadta el. Kevesebb volt az inger.

zarja: Szép a ház, ilyet én is elfogadnék valahol itt pest mellett.

bettike: Én sem tudtam nézni mikor a picúr a szurit kapta, fogtam a fejét és puszilgattam a homlokát. Így is nagyon sírt, de hamarabb megnyugodott.
vicky79
Budapest III. kerület

Halihó.

Zarja! Nekem nagyon nagyon tetszik a ház, nekem is hasonlóak az elképzeléseim, de nekünk sajna nincs lehetőségünk ilyenre egyenlőre... :?

Nálunk 2 hosszú ujjú (rövidujjú body, hosszú ujjú rugi meg pulcsika)van a gyereken + sapi és úgy bele a zsákjába és néha még így is melege van :shock: eszkimókölök :lol: Egyébként nekem mindig azt mondta anyukám, hogy ahogy én jól érzem magam + a takaró vagy zsák vagy amit akarunk... Én ezt így csinálom és ő úgy tűnik jól érzi magát :roll:

Tegnap csupin, kaka után és nagyon éhesen lemértük és 4003 g az én nagy fiam :lol: Ma séta közben találkoztunk egy 2 hetes kisfiúval aki szinte majdnem ugyan annyival született mint Kornél és basszus már mennyivel nagyobb volt az én fiam :lol: El se hiszem, hogy ilyen kicsi volt a szentem.

Na megyek előkészítem a ruháit fürcsihez meg gyorsan hajat mosok amig aluszkál.

bellerreni
Eger

Bori, oldalt vagy hason alszik Berci?
Liliputi kendő szuper, nekem az van, és ebben a pillanatban is használtaban vagyon.

Funky-quinny babakocsi: nekem nagyon tetszik, viszont nagyon nagy, nehéz vele bemenni akár a boltba vagy bárhová..

Kokonya Móni! lehet, hogy van valami a pöttyökben, hogy az edzéstől vannak, mert én is párszor edzettem és azóta Lénin is vannak pöttyök, nem is gondoltam volna, hogy lehet, hogy ettől..

Kakti, komfortszopiztasd azon a cicin, amelyikben kevesebb van.
lara

Edzés: jaj ez a méregtelenítős szar! Istenem! Pedig úgy elterveztem, hogy futok! Sokat! Ha nem is maratont, de jövő tavasszal valami 12km-körülire gondoltam benevezni! Jaj!!! :cry: :cry: Tényleg igazm gify szopi alatt nem szabad fogyni!
Vendég

Lara, oldalt, hason nem marad meg! Az fontos a kendő miatt?

amúgy jó nagyot sétáltunk, utána betermelt 130-at, azért olyan sokat, mert a 100 után még üvöltött meg cuppogott, és azóta nem nyugszik, mert fáj a hasa :( Pedig eddig mindig megállt, ha tele lett, nem zabálta magát túl - elromlott :(

kipróbáltuk a pihenőszéket - hát, üvöltés közben nem tetszett neki :(

boruska

Ismeritek Ranschburg Jenő:Szülők könyvét? Vélemény?
zuzmooo

nálunk sétánál egy hosszú ujjú body+hosszú ujjú tipegő+kiskabát+sapi (sálat ma már nem tettem) és alulra egy vékony polár takaró.

zuzmooo: nagyon jól néz ki a hinta, benő biztos meg fogja szeretni. Hogy néz ki a mam cumitok? Nekünk kettő is van, egy szivecskés, az 0-2 hós és egy másik ami 2-6 hónapig. A cumirésze ugyanakkora,a műanyag rész ami szélesebb.
a könyvet nem ismerem, de mivel Ranschburg gyerekpszichológus, rossz biztos nem lehet.
Ma majdnem 2 ig sétáltunk, aztán a következő szopi után Apát elraboltam, hogy menjünk együtt a lányokért. :)

tejcsitéma: nekem most egy dolog vált be, hátha másnál is jól jön. Nekem is van egy könyvem: Kismamák és kisbabák nagykönyve és ott azt olvastam, hogy kaja, illetve tejszaporítás témában nincs szigorú szabály, mert minden baba más, de napi 1 liter tej szinte kötelező. Na én ezen felbuzdulva csináltam madártejet és már anyósoméknál is ittam hétvégén és eddig teljesen kiszívta Levi, fejni nem is nagyon tudtam már, csak a hajnali szopi után a másik mellből, erre meg ma már 240 mili lejött. Próbáljátok ki a tejcsiivást, hátha bejön.
Illetve kakti, én is azt mondom,gyakori mellretevés, és hogy szerintem is inkább a kereslet-kínálat kezd beállni.

Reni:hogy van a mellgyuszid?

fotóakció: ápr 4 ig leadott 10x13 as normál kép, interneten keresztül 50 db 950 Ft. Én már fel is adtam a sok picibabás képet.

oltás: mi csak 1 szuriba kaptuk ..nem értem mi lehet a különbség

chris: borzasztó lehet hogy állandóan Regit kell figyelni, hogy ne okozzon kárt a kicsiben, nem irigyellek. Esetleg próbáld meg jó sokszor mondani neki, hogy milyen jó, hogy ilyen nagy lányod van és bízd meg kisebb munkákkal a kicsi körül és akkor biztos úgy fogja érezni, hogy őrá nagyobb szükség van, és akkor megnyugszik
stephie

Anita!
Én ezt a tej-dolgot (saját esetemből kiindulva) kihagyom. Anyám is tejet ivott szoptatás alatt, és itt az eredmény: valami tejallergiám van (vagy laktóz, vagy tejfehérje). :? Azért köszi

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

stephie: Köszi, már én is akartam fotókat előhivatni.
vicky79
Budapest III. kerület

Mi ez a fotóakció???

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Én is úgy tudom, hogy max. napi fél liter tej a megengedett. Lehet hogy a nagyfiúnál többet ittam, nem tudom, lényeg hogy nem tolerálja a bőre a tejet. :cry:

Kakti, Rossmann akció. Neten el tudod küldeni a képeket, és kiválasztod hogy melyik üzletben veszed át.
http://www.rossmann.hu/onlinefotorendel ... gozas.html

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Jaj ez az óraátállítás totál kikészít. Olyan fáradt vagyok, hogy az csuda.

Anita! Köszönöm kérdésed. Háááát. Lázam az már nincs, tejcsi az továbbra sem sok van benne és mintha a csomó kisebb lenne, de lehet már csak bebeszélem azt is magamnak, hogy jobb :shock: Mindenesetre este szopi után apacival még megpróbálom leszívatni amit nem tudok kifejni hátha az segít. :roll:

Egyébként a Phytolacca-t hogy kell szedni? Mármint hányszor egy nap, mert én a neten csak a tokogyulladásos dózisát találtam.

Megyek pihenek, mert majd elalszom...

bellerreni
Eger

Babónak valami baja van

este 6kor evett utoljára, akkor mondjuk jó sokat, utána két órát sírt, és 6 (!!!) órát aludt - vagyis 8 órán keresztül nem evett. 2kor evett, aztán 6kor, és onnantól két óránként éhes, és nem alszik, csak sír...

Elromlott...

Vagy beteg lehet?

boruska

Reni: remélem gyorsan gyógyul a cicid! Tegyél rá sok-sok meleget, nekem az segített, amikor csúnyán becsomósodott.

Péntek óta nem voltam, lesz mit visszaolvasni.

Ti hányszor és mennyit sétáltok egy nap a bébivel? Délelőtt-délután vagy csak egyszer?

Zombi vagyok :? A hajnali szopi óta nem tudtam visszaaludni, alig látok ki a fejemből. Elmegyünk levegőzni, hátha az segít.

Bocsi, most ennyire telt, kissé összeszedetlen vagyok..

Kép
juci-77

Juci, én maratoni sétákat csinálok, mert lényegében ki kell töltenem az időt a következő etetésig.. szóval két órát vagyok kint kb egy alkalommal, mert ha hazaérünk, enni akar, nem számít, mikor evett előtte...

Általában csak napi egyszer, néha kétszer.
Félek is, hogy nem sok levegő ez egy ilyen kicsinek?

boruska

Reni: az én homeos könyvemben is csak torokgyuszira írják a phytolacca-t. Mellgyuszira a bryonia 9ch-t írják (fájdalmas, duzzadt, nehezen üríthető mellek,mérsékelt láz, erős szomjúság) illetve az apis mellfica 15ch ( jelentős duzzanat, bőr rózsaszín. piros,fájdalom égő, szúró)

mi is napi 1x-2x sétálunk. Kétszer akkor ha pont jól jön ki a lépés, hogy a lányokat elhozzam a suliból/oviból. Ha épp szoptatok, akkor apa megy értük.

boruska: szerintem ne aggódj. Igaz, hogy Levi már nagyobb, de neki is voltak ilyen húzásai. Lehet hogy sokat evett, előzőleg keveset aludt. Emlékszem én is éjszakákat éberen aludtam, hogy mikor kel már fel a gyerek. Amúgy is a sok levegő elnyomja őket. Nem véletlen, hogy egy jó kis nap utána levegőn nem hogy energikusabbnak érezzük magunkat hanem fáradtabbnak :)
Ha nem túl szmogos területen sétáltok, baj biztos nem lehet.

zuzmooo: beszéltél már Gabival? Mi csütörtökön mennénk, csak nem tudom dolgozik-e
Bende hogy van? Megnyugodott már picit a tegnapi séta után?

zarja: tegnap elfelejtettem reagálni. Én is észrevettem, hogy vizesek a falak, de a hozzáértők biztos tudnak valami okosat mondani. Az egyik barátnőmék is épp ilyen 10x10es házat vettek meg és olyan szépen felújították, később még építettek hozzá. Számomra a friss levegő, saját kert a végső cél, csak egyenlőre még nem tudunk lépni

kakti: hát igen, akkor ezek szerint nem lehet kiszámítani ki hogy reagál a tejre. Nekem Eszterrel ment a tejcsiivás, Szandival is (egyik sem allergiás rá, bár nem is 1 litert ittam) Csak most Levivel voltam ilyen hihetetlenül óvatos
stephie

Anita: pont most beszéltem Gabival. Szerdán ügyeletes, így mi csütörtök 7:30-ra megyünk. Tök jó lenne ha egyszerre mennénk ;)
zuzmooo

Anita: az esténk még elég nyűgös volt, fürdés után Szabi alig tudta elaltatni, de éjszaka már "csak" 3óránként kelt enni és fél óra alatt sikerült elaltatni.
Remélem a mai sétánk jobban sikerül. Tudod már mikor fogtok menni? Ha Benő ma tartja a 3 órás evéseket, akkor mi kb 2 körül megyünk sétálni.
zuzmooo

Bori, csak azért kérdeztem, mert mi azóta alszunk családilag, amióta hason altatom Lénát, mert oldalt fekve egyfolytában nyögdécselt, nem tudtam aludni tőle, olyan hangos volt és sűrűn fel is ébredt. Hason alva meg csend van és alszik mint a bunda. Lehet Bercinél is bejönne a hason altatás, próbálgasd, hátha előbb utóbb rájön, hogy az úgy jó neki..(bár azt azért elmondom, hogy a legnagyobb gyerkőc sem tűrte, hogy hasra tegyem, iszonyatosan ordított akkor)

Stephie, juj de jó, ez a fotós akció, gyorsan válogatok is képeket!

Óraátállítás: hát engem is megviccelt, felébredtem vasárnap éjjel 2:30-kor, megnéztem az órát (UPC beltérijén az órát, amit központilag állítanak), aztán büfiztettem éppen és nézem, hogy már 4:05 van...nem akartam elhinni, hogy már MÁSFÉL órája fenn vagyok, és másfél óráig szoptattam...gondolkodtam, hogy elaludtam volna ülve vagy mi történt, mert nekem fél órának tűnt...aztán reggel jöttem rá, hogy visszaállították az órát :D
lara

Jaj! Visszaolvasni nincs időm. Dobozolok ezerrel. Ma jönnek lakást nézni. Tököm kivan az egésszel. És ezt a sok szart még ki is kell pakolni!!! Jaj! :roll: :roll:

Tányoréstévét azért kérdeztem, mert mindenkinek UPC van, pedig a T-Home sokkal olcsóbbra jönne ki... Annyira szar az, vagy mi? :shock:
Vendég

Nóri, nálunk téhómot nem lehet venni. :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

boruska: Szerintem nem beteg Berci, Barbus is ezt csinálta mikor elkezdte átaludni az éjszakát. Mostanában is van hogy 9,5 órát alszik, nappal meg megpróbálja behozni a kimaradt kaját. Szerintem ha csak ennyit látsz Bercin akkor ne aggódj. Az esti nyűgösködés nálunk is minden nap meg van, bár inkább fürdés előtt. A levegőt nem lehet túladagolni szerintem. :D Nálunk is bejött a hason alvás.

juci: Mi általában egyszer sétálunk vagy délelőtt vagy délután. Akkor viszem le amikor nyűgösebb. Mostanában én is olyan nehezen alszok vissza etetés után. Ma nekem is 2-kor evett.

nóri: Nekünk T-home van, de nem tányéros hanem kábeles. Nem rossz, csak az elején sok gondunk volt vele. Már majdnem visszaadtuk, mert állandóan leállt napokra. És persze mindig meccs közben, szóval apa kicsit nem volt pipa.
vicky79
Budapest III. kerület

Nóri, nálunk volt T-home, de annyiszor leállt a kép, meg nem volt adás. Most inkább kábeltévé van, Fibernet.
Anyuméknál az internet T, de az is állandóan szarakodik. :?

Boruska, éjjel Bazsu is 7 óráig nem evett.. de én úgy örültem neki!!!
:lol: Igaz tegnap 7x evett és végig 100 g körül.
Mi tegnap voltunk először sétálni, felvettem a hordozóba és aludt mint a bunda. :D (amíg haza nem értük és le nem tettem.. :? )
Vendég

zuzmooo: én is beszéltem Gabival, nekünk a csütörtök reggel a gyerekek miatt nem jó, így mi majd holnap délután megyünk.
Levi most fog szopizni, úgyhogy 1 után mi jók vagyunk :)

Nóri: nálunk nincs ugyan tányéros, de én felmondtam a upc-s szerződésem és t-home-ra váltottam, mert gyakorlatilag a tv+internet+telefon 7000-rel olcsóbb havonta mint a upc nél a tv+internet
stephie

Nálunk is csak a hason altatás megy, ha oldalt teszem le 20 perc és sírás van..

Lara, jó ez az óraátállítós story :lol: :lol:
Vendég

Nóri!
Detto. Nálunk sincs Magenta a környéken. Bár az ő tányérosukról még nem is hallottam... Most leszerződtünk újabb egy évre a júpíszível, de utána nézek a Magenta tányérosának. Amúgy itt pl. a telefon-szolgáltató az Invitel meg a Fibernet. Az utóbbival szóba sem állunk, az előbbi meg nem engedi be a területére a Técsoportot. Zsííír. Ennyit a szabad versenyről... Hmmm.
Tudnál írni nekem valamit arról a
[quote]M írta:ekkora kendő kellene???? Hátha tudok seggíteni!
ügyről? Tudom, most be vagy havazva a csomagolással!
Apropopó! Mi ez a nagy hirtelen költözködés??? És ha megveszik most a kecót, hová költöztök???

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti mi a gond a Fibernettel? Nálunk tök jól működik minden..
Vendég

De jó lenne, ha aludna hason... De nem hajlandó, még addig sem marad meg hason, amíg a hátulgombolós rugikat bepatentolom...

Lehet, hogy kellene amúgy erőltetni, mert ebből lesz a fej-emelgetés, meg a mászás, és az fontos...

Különben én is mindig hason aludtam, és egy csomó kislány baba, akit ismerek, szintén, csak a Bucifiú ilyen finnyás...

boruska

zuzmooo: összeszedem magam és elindulok a Jereván felé. Hátha a játszin van hely
stephie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?