Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Hogy a büdös életbe bele :D Tegnap írtam nektek vagy 1 oldalt, erre nézem most vissza miről maradtam le, hát Ti rólam... vmiért nem küldte el ez a fránya net :S
Köszönöm mindenkinek, remélem ti is jól vagytok.... A napsütésnek köszönhetően szinte sose jutok gép elé, ezért sorry :(
Mares remélem jól bírod, h nincs itthon a férjecskéd...
Leti hogy vagy? Folyton csak a munka... Látom végre berakta a keresztet a ferti :D Látod a türelem mit eredményezett :D :lol:
Ana remélem hamarosan neked is sikerül egy csodaszép babót összehozni ( MINT MINDENKINEK )
Bettike mindenféleképpen kérdezz a háziorvosnál rá, h az elvékonyodott véna ellen mit lehet tenni, ez nem jóóó
Ehcs hogy vagytok??? Gyerkőcők???

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Laptetűm van :D Egy darabját mindenki között szétosztom... Jön a nyár, apikra fel... Legyen szerencsétek....
ÁÁÁÁÁÁÁ tuti a melegtől van ilyen jókedvem :D

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

BAba, csak legyen is jó kedved! Ez kötelező! Nekem is az van, sokkal jobb az élet így, nem? Csak nem megy mindig... JA és inkább a napsütés, mint a net, nem?
A kiscsákó is kinnt játszott ma egész nap? Nagyon aranyos a fiacskád!

Ana, mármint hogyhogy hányadikra? Akkor nem számolgattunk semmiféle LH-t, meg hőt, egy héten 1x együtt voltunk véedkezés nélkül, így jött össz. Apuci ezt fontosnak tartotta, hogy tudjuk, pontosan mikor fogant. Ez okt. 3 volt, augusztus 20-án volt az első védekezés nélküli. 2006 -ban hagytam abba a gyógyszert, úgyhogy össze is jött hamar.
Az okát nem tudom, csak sejtem: stressz, mert nem hagytam abba a munkát-sőt, voltam 2 hetes korában egy 10 km-es futóversenyen, amikor először barnáztam, akkor se feküdtem, az orvos szerint viszont ezeknek nincs köze hozzá, egyszerűen csak rosszul ágyazódott be vagy kromoszóma probléma volt. Optimistán etkintünk előre...:) Addig volt szar, amíg nem lehetett próbálkozni. Amióta lehet, már jobb sokkal. Hát ennyi

Mi is az a laptetű???????? Ugye, valami babona-téma???

Baba, a keresztemre büszke vagyok. És ha jó helyre rakta, akkor talán reménykedhetünk, mert pont abban a pár napban volt "Apira fel". hihihihihihihihihihihihihihi
Vendég

Mares, már csak egyet kell aludni!! Ugye, milyen hamar eltelt?

A vénák: állítólag, ha a szervezet kicsit kiszárad, akkor se található a véna.
Vendég

Sziasztok!!

Este van este van ki ki nyugalomba... de én nem.... :( uram eddig 2 db sms-t írt, biztos túl drága... ahhhh pasik milyenek.... nekem kevereg a gyomrom ő meg jól elvan a munkatársaival...:(

de nem szomorkodok, mert pocaklakó cukorfalat nehogy érezze, és azért keveregjek

Leti: látod, neked is van kereszted :D igen, ma szép idő volt kicsit kint is voltam

Ana: Baba egy részét a tetünek neked adta, másik meg Letié és Bettié meg mindenkié aki babóra vágyna!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mi ez a tetü!
anabana

Ana: ha egy oldalon te írod az első bejegyzést, tehát laptetőre írsz, az sokaknak eddig szerencsét hozott, ennek lett egy rövidítése a tetü..... ( remélem jól írtam és még érhető is voltam )

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok Csajszik!

Ma is 20 fok lesz! Holnap, amikor már ráérnék kimenni a szabadba, esni fog az eső! Ez a fránya eső!!!

Szép napot nektek! Meg nekem is, mert én ma nagyon feszült vagyok. Még ma robbanok... :evil:
Vendég

Mares, ez tényleg így van?????????????????????????
Én már írtam laptetőre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Megnézem, mikor!!!!!!!!!!!!!! Akkor én is utólag küldök mindenkinek!
Vendég

Szia Leti: miért vagy feszült??? hiszen görbuszod is milyen aranyos :D , a tetü dolog meg hát én is úgy hallottam, annó, EHCS talán tudna bővebbet erről... igaz is, hol van EHCS, nomina, Panny.... ????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Igen, eltűntek a Lányok!

Azért vagyok feszült, mert sok olyan dolgot kell csinálnom ma, amihez SEMMI kedvem sincs. Úgy is mondhatnám, reggel az ágyamban találtam a Herótot. Aztán azóta jön velem mindenhová.
EHCSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!
NOMINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
PANNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!

Azonnal gyertek elő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mares, ma jön az APid haza, örülsz??

Igen, aranyos a görbuszom, és most is hőemelkedésem van, pedig nincs is semmi bajom. Talán, talán, talán...
Vendég

Leti: :D hát az jó lenne.. .mármint talán talán talán :D

ma jön haza, de pipa vagyok rá..... nem valami jó sms-ben "veszekedni".....
anyum szerint miden pasi ilyen, de engem kiakaszt ha nem azt írja hogy hiányzok hanem ecseteli hogy mennyire nagy ország lengyelország és hogy milyenek az utak.... meg sem kérdi hogy vagyok... én erre bepipultam aztán 2 db sms-ben kifejtettem neki hogy mit is kellene írnia, amit ő válaszra sem méltatott és ma reggel már csak "Szia" volt a megszólítás... szóval nem tudom.... arra sem válaszolt hogy hánykor érnek haza kb magyarországra... tényleg minden pasi ilyen???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, az enyém nem ilyen, mert az én Apim iszonyatosan ragaszkodó, soha sehová nem megy nélkülem.
Nekem ezt volt nehéz megszoknom, mert ő is elvárja, hogy elvigyem mindenhová.
Régen járt több napos külföldi fuvarokba, ha nem mentem vele, akkor több órát beszéltünk útközben, főleg esténként. De ez a másik véglet.
Alapvetően szerintem ilyenek egyébként.
Főleg, lehet, hogy az állapotod miatt és a közelgő kötelesség miatt kicsit "nyomás alatt érzi magát, meg látja, hogy milyen szarul vagy és biztos valahol bántja. Lehet, hogy most kicsit "élvezi a szabadságot", szerintem hagyd, inkább örülj neki, ha hazajön és mondd meg neki, mennyire hiányzott. Kicsi szabadság azért mindegyiknek kell, ha meg hozzámentél, biztos a bizalom is a helyén van, nem?
Vendég

Az is lehet, hogy cikizik a kollégái. Tudod, milyenek ezek...

De olyan is volt, amikor az enyém elment a haverjaival (ezek sportolók, nem söröznek, hanem versenyekről és edzésekről beszélnek általában McDonald's-ban:)) annyira belelovallták magukat, hogy megszűnt a külvilág, nem válaszolt.

nem kell rögtön idegeskedni, főleg a te állapotodban. Nem lesz semmi baj, szombaton már minden megoldódik.
Vendég

JAja, de mostanság könnyebben sírok meg minden és tudja ő ezt, ezért néha megnyugtatás miatt valami szépet írhatott volna...

Párod mit sportol?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

TRiatlonista volt, meg biciklizett külön is, meg aztán a maratoni futásra állt rá. Mostanában csak némi kis futásra van ideje, de nagy célja az Iron Man (3,8 km úszás, 180 km bicikli, végül 42 km futás - ezut mind egymás után).
Vendég

mares

némelyik pasi sajna ilyen.az én párom is ha elmegyek pár napra anyuékhoz nem ir smst,én szoktam felhivni is.mikor egyedül hagyo akkor ugye az összes munka az ő nyakába szakad aztán nincs sok ideje még trécselni is :)
de amugy elvagyunk igy is,szoval nincs gond,max nem költünk annyit telefonra :) :)

KépKép
bettike83

Azt kell elfogadni, hogy ha nekik kell valami, akkor az meglegyen, ha neked kell valami, azt oldd meg, szerezd meg, stb.
Mert ez viszont mindegyikre jellemző szerintem. Persze biztos vannak kivételek. Nekem a nagyszüleim szolgáltatják a példát: 64 évet éltek házasságban - szegény Papus novemberben halt meg - ott is a Mamám hozott mindig áldozatot - de valahogy mindig mindent ő irányított - lehet tőle tanulni még mindig!
Vendég

Sziasztok!
gyönyörűen süt a nap,ezért Mares! tessék lenyugodni!
Az én párom is kamionozott,már belföldes és mindig én írtam először,én kérdeztem,ő nagyon ritkán kezdett. De ő ilyen fajta,meg ezek szerint a te párod is,de attól még szeret! Én is utálok sms-ben veszekedni,de szoktam és utána itthon is ki szoktam bontakozni,ajtócsapkodás és társai....

Ez kell is nekünk,akkor helyrerakom a dolgokat,aztán egy ideig nyugi van! De muszáj kimondanom mindent,nem tudom lenyelni,és valahol nem is akarom,legalább mindenki tisztán lát!
Apropó! Karácsony óta nem is veszekedtünk! :wink:

Kép
Kép
k_inga

CSajok, igyekszem jó kislány lenni, de ami a szívemen az a számon és ha úgy érzem nem ír eleget és nem érzem hogy hiányzunk neki hát megondom neki... talán hajnali 2re haza is ér..

De sütöttem gyümölcstortát barinőm szülinapjára amitől totál szarul lettem, gondolom az állás meg minden... uramnak meg salit csináltam.. remélem megeszi ha nem a fejére borítom :D :D :lol:

most megyek, este a csajok után leszek!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem voltam, de ma pl. temetésen is voltam, nem volt valami felemelő. Plusz még sok-sok dolgom volt/van/lesz. :roll:
Holnap megyünk Balcsira, párom megnéz egy munkát ott, és úgy fest, hogy mi is vele tartunk, lehet, hogy megyünk pancsizni is egyet a fürdőbe, meg talán hajókázás is belefér, meglátjuk.
Csak a rosszcsont nagyfiam, amíg nem voltam itthon a temetés miatt, anyuékkal volt itthon, és a büdöse átkuncsorogta magát a szomszédba, nagyon szeret ott lenni, egy tanárnő és családja laknak ott. Persze egy szál pólóba ment át, most meg hőemelkedése van, meg nem is aludt délután, pedig kellett volna neki, szóval már most úgy bealudt, mintha lecsapták volna. :evil:
Remélem, holnapra kutya baja sem lesz, különben ugrott a jó kis programunk.
Meg voltam vele még a védőnéninknél is, merthogy suli előtti vizsgálatokat csinált, de hála az égnek minden okés vele, meg persze dícsérte is a védőnő, hogy milyen szép a szeme, stb. 8)

Mares, a pasik többsége már csak ilyen, bár az én páromnál mindig kivárom mostanában, ha külön kell lennünk, hogy ő hívjon. És szépeket is tud mondani, hogy szeret, meg minden, csak én meg picit többször gondolnám, hogy mondja... na de pasik... :twisted:

Kinga, az sirály, hogy kari óta nem volt civakodás. :wink:

Leti, nem semmi a kis élsportolód :) És ne idegeskedj, legyél jó kislány, és bizakodj! :wink: Én is azt teszem veled kapcsolatban!

Sajnos Nomina kiszállt a Babanetről, nem tudom miért húzta fel ennyire magát. De ha netán még olvassa a topicot, köszönöm neki a lázmérőt, megérkezett :)

Panny pedig úgy láttam, átment a "másik" :P topicba... ha értitek, mire célzok.

Baba, köszönjük, megvagyunk, habár mindig vannak rosszcsontságok, amiket a gyerkőcök elkövetnek, de így szép az élet. Imádom a kicsinyeimet! Sokszor eszembe jut, mi a szarnak élek, szinte állandó harc az élet, néha már ahhoz sincs kedvem, hogy reggel felkeljek. De csinálni kell, mert ilyenkor a fiaim jutnak eszembe, hogy őértük menni kell, csinálni kell az életet, akármilyen szar is az élet éppen, bárki bármit mond, mert ők az életem értelmei, a boldogság, amit csak az élet nyújthat, az ő fogantatásukkal kezdődött. És ezt csak az képes megérteni, akinek már van gyermeke, vagy már édesanya a lelkében akkor is, ha még vár a babára, és az nem tud jönni valamiért. És én hálát adhatok az égnek, hogy megajándékozott kétszer is ezzel a csodával!

Na megyek, mert a végén még elpityergem magam a saját hülyeségeimen :oops: :)

Jók legyetek, amint tudok, jövök Kép

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!
Mi jót csináltatok ma?

Mares
Apa hazaért sikeresen?

Én kipakoltam 2 szobából,a szekrényeket,mert hétfőn jönnek meszelni, basszus ilyenkor látszik,hogy mennyi minden van egy szobában...
:)
Most meg tojásgurítóról értem haza,a hagyományőrzők szervezték a gyerekeknek és szüleiknek,volt tojáskereső,állatsimogató, lovaglás és ügyességi játékok. Nagyon élvezte mindenki, és szerencsére az eső is elkerült minket!

Úgyhogy most jöhet egy kád meleg víz és aztán pihi! :D

Kép
Kép
k_inga

kinga

jó kis programod volt akkor ma :)

én is ma takaritottam,meg hajtogattam a ruhákat,olyan hamar beszáradtak,szeretem ezt az időt :)

KépKép
bettike83

Sziasztok Lyányok!

Már megint pangás volt, látom, de inkább jó idő legyen és menjen mindenki a szabadba! MAjd esőben tömörülünk, nem? :lol:

Én Pesten voltam tegnap Apucival, tanfolyamra fog járni, az miatt mentünk. Úgyhogy most fáradt vagyok :(

Mares, Jól vagytok? Volt ajtócsapkodás?? Hogy sült el végül a dolog?

CSillag, köszönöm, hogy szorítasz! Olyan szépet írtál! És igaz is! Tegnap lement a hőm a béka s..e alá. Jól megijedtem - de mára helyreállt a rend :lol:

Baba, te itt meg kiosztottad a tetűket, 'oszt jól eltűntél!!!!!! Élvezitek a jóidőt, mi??? El is hiszem, igazatok van. Leglább jól alszik a Kismanó, ugye?

Bettike, Kinga - ügyesek vagytok...nekem is kellett volna / még mindig kellene ilyeneket csinálnom - de nem vitt rá a lélek - madj egyik nap bepótolom... ezek a porcicák olyan hamar visszatérnek :wink: az ember kicsit nem figyel oda...

Na, szép napot mindenkinek, nem tudom, milyen idő lesz, de legyünk optimisták és mosolyogjunk! Két ember közt legrövidebb út a mosoly...
Ebben a szellemben elindulok (majd később), remélem, eltart egy ideig...

Mindenkinek küldök egy kis mosolyt:

:D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Hétvégén valóban jó idő volt,mi Szilvásváradon voltunk tegnap.

Csillag: Gyerekek jól vannak?

Mares: ????

Leti: Neked megy privi
Vendég

Sziasztok,

Panny-ról hoztam híreket.

Kórházban van, mert van egy hematómája, viszont mellette van egy gyönyörű kb 9 hetes 1,2cm-es babócája is, aki nagyon jól van. :lol: :lol: :lol: Még egy ideig bent kell maradnia. ha otthon lesz, jelentkezni fog. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Köszönjük a híreket! Jobbulást kívánunk neki és várjuk!
Vendég

Judy: szia, de jó, mármint a hírek, ennek örül szerintem mindenki!!!

Leti: nem , én ilyen kis higadt vagyok, puszilgattam apát, és nagyon édesen elmondtam, hogy a babónak sem jó ha én miatta sírok vagy azért mert nem ír szépeket :D igen érdekes a hőd,,,,, :D :lol:

Kinga: ez jó program lehetett!!! :D toj-toj program

Chris: Szilvásvárad, ott voltunk nyár végén urammal, jó nagyot sétáltunk, most meg egy kis sétától is frankón rosszul vagyok.... csak én vagyok ilyen gyengusz játékos?????

Panny: amint itt leszel majd gratulálunk !!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

panny

gratulálok neked,és remélem mielőbb felépülsz :)

nekem sincs nagy kedvem mostanában takaritani de muszáj :?

KépKép
bettike83

mares
Gratulálok a babócádhoz! (szerintem még nem tettem meg :oops: )

CSillag
A nagyfiadnak jobbulást! Remélem gyorsan kiheveri!

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Maresz örülök, hogy megjött a párod. Hát igen párosan szép az élet.

Bettike, van már valami ujsi?

Letti szép a görbéd, szorítok, hogy ilyen is maradjon.

Csillag, remélem a jóidővel együtt megjön az egészségetek is.

Én 13napon vagyok, szerintem 2 nap és Pe.

Szorítsatok.....
anabana

Sziasztok, bocsi, hogy megint eltűntem, de amit feljebb írtam, hogy nagyfiam egyszál pólóban szomszédolt, szóval úgy néz ki, nem attól volt hőemelkedése, merthogy másnapra totálisan belázasodott, közel 40 fokra szaladt fel egy pillanat alatt a lázmérőnk. :( Tegnap meg jó nagyot rókázott este, reggelre kruppos lett, bár szerencsére nem nagyon, de akkoris. A fene már ezt a sok szaros vírust, totál kivagyok már tőlük. Remélem, a kicsi nem kapja el, bár igen kevés erre az esély. :roll:

Bocsi lányok, ígérem írok, amint rendeződnek dolgaink. Ölelés

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Hali!

Csillag: nem semmi 40 fok láz. Jobbulást a kis drágának, neked meg kitartást. Tudom mennyire fárasztó, azt nézni mit kíván és mellett izgulni, hogy mi történik vele. Ilyenkor én nem bírok kikapcsolni.

Maresz.: úristen, már mindjárt 12 hét. Meglesz az első 3 hónap.
anabana

Letti!

Izgulok érted! Milyen cikk-cakk görbid van! Az enyém a múlt havi szinte egyenes a második felében. Mi még Pe előtt vagyunk. De a köv.2-3 napban lesz. Ez tuti.
anabana

Jó reggelt Mindenkinek!

Csillag, jobbulást a Kiscsákónak! Ez azért durva... mi több: nagyon durva...

Ana, szerintem is izgalomra ad okot ez az ugrálás... Szerintetek ez most meg mi????????? Őrület! Egymás után 2x mértem, csak úgy kíváncsiságból, ahogy kivettem, utána még 1x. Akkor már 0,2 -del magasabb volt... de ezt az alacsonyabbat írtam be. Teljesen zavart lettem ettől most meg már a fene egye meg a rohadék görbéjét.
Miért nem tud nekem egyszerű görbém lenni, amilyen a könyvekben van?
Vendég

Csillag
Szegénykéim. Azért a 40 fokos láz elég durva! Jobbulást még egyszer.

Kép

Kép
princzike

Most olvastam, hogy hónaljban nem is megbízható a mérés...

Komolyan mondom, abba dfogom hagyni ezt a görbe-sztorit. Meg a teszt sztorit, mert már tiszta idegbeteg vagyok tőle.

Mares, jól vagytok? Lenyugodtak a kedélyek? Jól tetted, hogy megbabusgattad Apit!
Vendég

Letti!

Én csak 2 hónapig csináltam görbét, mert idegesített.

Első hónapban hónaljban másodikban szájban. Teljsen más lett a görbe. Ha akarod felteszem a linket.
anabana

Ana, OK! Szeretném, ha lehet!
Előre is köszi!
Vendég

Az elsőben sokkal nagyobb a kilengés, cikk cakkos.
A másodok olyan görbésebb....
anabana

A második olyan, mint aminek lennie kell. Az az érdekes, hogy ilyenkor nappal 37 felett van a hőm, mostanában mindig. Érzem is, mintha magas hőfokon égnék... :lol:
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

CSillag: szegény csöppség, remélem hamar jobban lesz mert ez igen, ahogy Leti is írta nagyon dúúúúúúúúúúrcvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Princi: köszike :oops: bár persze még nap mint nap izgulok ( bár a minden napos hányinger "megnyugtat")

Leti: én szájban mértem, mindig , uram mindig aggódott is nehogy elrágjam, szerinte borzalmas volt látni hogy lóg ki a számból , de nekem azt mondták , hogy ott a jó....

Ana: igen, jó a békesség, bár api ismét elment, ma nem alszik itthon, Mátészalkára kell mennie, és előtte még Pest, szóval ott alszik, és csak holnap este jön haza. Majd áprilisban csapatépítő tréning, akkor csütörtök-péntek nem lesz.... kezdek hozzá edződni ezekhez! Nagyon szorítok PÉ-hez!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nem tudtam mitől van ilyen jó étvágyam. Basszus az ánizsmag étvágyat csinál.

Járhatok én futni, meg ugrókötelezhetek, ha ez csinálja az étvágyat.
Mióta nem cigizek feljött 3 kg(jún.-ba 1 év), de amúgy is volt már rajtam. Kövér nem vagyok, de majdnem.
anabana

Letti

Pe után napközben mindenkinek 37 vagy afölött van, nekem is .

Aztán a 12, 13 dpo n visszaesik, a napközbeni és a reggeli is.
Ha ott marad akkor jó, de veszekedj vele hogy maradjon ott.
Ott is marad, majd meglátod.
anabana

Ana: nekem annyira nem lett nagyobb étvágyam ánizstól, vagyis akkor nemigen híztam, pedig nem jártam futni sem... bár tutti ez is mindenkinél más és más

bakker, voltam körmösnél, de fodrászat is van ott, na emberek, hogy nekem hogy kevergett a gyomrom! Éppen dauer vizet használtak meg volt festét is... de csini a körmöm , majd mutogatom babónak is! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Csillag: Jobbulást a picinek!

Mares: Körmösnél voltál?Nem azt írtad,hogy nem lehet?
Hanyadikán mész dokihoz?
Vendég

Sziasztok!!!

Bocsi, h eltűntem, de a jó időben kint rohangáltunk kismanóval, ma meg iszonyatosan rosszul vagyok, idáig feküdtem volt itt RókaRuditól kezdve minden :S
Leti sztem is érdekes a hőd... de még nem mondanék le róla... a nagy eesés lehet a beágyazódás, a mostaninál, meg ha fészkelődtél, azért lehet az a 0,2 fok eltérés.... mindig szájjban mérd...
Ja egyébként nekem SOHA nem volt 37 fölött.... max 36,8.. az elején meg 35,9 szóval a lényeg, h a pénél emelkedjen jó pár tized fokot, nem az, h felmenjen 37 fölé....
Mares nem menj soha fodrászhoz, ez annyira ártalmas.... lehet hajat festetni, de pont az a lényeg, h nyitott ablaknál, semmi szag és gőz... a körmöst se ajánlanám neked.... elég rossz, én sem járok, de inkább, minthogy baja legyen a babónak...
Panninak gratulálok a köv lurkóhoz....
puszantás

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

BAba: jaj, szegény, de miért voltál ismét nem jól????? azt hittem hogy már elmúlt a rossz időszakod!!!! A hajfestést mondta a doki, a körmöt nem, gondoltam azt lehet. De a csaj rendes volt mert mindenféle ajtót nyitott nekem, hogy ne érezzem! Remélem nem lesz baj. Ja, pénteken nővérem haját kellene befestenem. 1: hogy bírom majd a szagot, 2: nyitva kéne lenni ott is mindennek ... hát majd megírom hogy mi lett a vége!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hello Csajok!

Hát, Mares, lehet, hogy inkább hanyagolnod kéne most ezeket!

Szerintem egyik se tesz jót. Se feltenni, se szagolni! Persze, lehet, hogy én túllihegem ezt, de 16 év után tavaly márciusban lenövesztettem a szőke hajamat és lett a régi gesztenyebarna (azóta is mindeki azt mondja, hogy "öregít", meg leszedettem a műkörmömet, ami gáz, mert az én körmeim olyan, mintha vajból lennének és azóta se erősödtek meg. De csütrötökön én is megyek végre manikűrre, ilyenkor legalább emberi kinézete van.

baba, miért voltál rosszul? Csak úgy arra tévedt Vuk? vagy volt valami előzménye?

csillag, küldök a srácodnak jobbulás-angyalkákat!

Ana, már folyamatosan veszekszem a hőmmel...
Az ánizs nekem Szelet csinál...kinek mit:)

Betti, mi van az eredményekkel? Mikor lesznek készen? Vagy többet kell rájuk várni?

Ha nekem most megjön Piri, elmegyek dokihoz. Én is kérek ilyen vizsgálatokat. Hadd tudjam meg, mi a helyzet, úgyis csak akkor fogok megnyugodni.

Na, megyek haza, mert Apuval megyünk kocogni. Pusszantás-hegyek.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?