Sziasztok!
Visszaolvastam az elmúlt 1 hetet, írtam kisregényt a reagálásokból
D76: na akkor még kórházon belül se ugyan az a protokoll, nekem István kórház, 1 zsömle + 2dl tej, és 1 óra múlva vérvétel, éhgyomri nekem se lesz
Remélem a hidegháborúnak már vége nálatok!
Meme: Örülök, hogy minden rendben, és Nóci még bőven megfordulhat, az hogy a 26. héten hogy fekszik nem jelent semmit, van még elég helye. Császár-hüvelyi szülés. Elég sok kisgyerekes ismerősöm van, van aki gyorsan rendbe jött hüvelyi szülés után, van aki nem, de ugyanez áll a császárra. És úgy tudom a babának sem jobb a császár. Értelemszerűen ha az kell, akkor az kell, nincs mese. Én vérnyomásom is alacsony! Apukád
:( Mennek a drukkok péntekre! Kiskönyvet nem kérhetik az anyaságihoz, csak azt a bizonyos igazolást. Mondjuk nekem kiskönyvbe is ir a doki.
Zsofka: engem még az előző terhességnél a védőnő riogatott, hogy ne igyak, csak max egy litert (ráadásul nyár volt!), a dokim meg azt mondta, hogy ez baromság, ráadásul ha kevesebb iszok, nekem speciel sokkal többet keményedik a pocakom. Szép nevet találtatok és örülök, hogy minden rendben volt az UH-n!
Munkatársaid no comment... Nagyon helyes a kisfiatok!
Zsani sajnálom, hogy nem lett jó a cukorterhelésed, a házatok viszont nagyon jól halad, csak így tovább
És nem, nem lesz óriás babád, jah, és én is hallottam már olyat, hogy aki eleve nem sok szénhidrátot eszik, annak ettől a tömény glükózos izétől simán felmegy jobban a cukra! Csinos a pocakod! Köszi a kérdést, jól vagyunk, csak amióta jó idő van még kevesebb időm van net előtt, estére meg szimplán hulla vagyok. Zalán állandóan menne ki, viszont kerítésünk még nincs, így rohangászni kell utána. Nagyon jó az a tigrises ágynemű! Rókakoma
Én fiam is ilyen nagy volt 26 hetesen, aztán lelassult a növekedése
A 26. héten azt mondták, hogyha így folytatja, a 40. hétre 4kg-s lesz, végül a 41. után bújt ki 3690g-mal
Nagyon édes a fiatalember egyébként!
Bibar: örülök, hogy minden rendben Kamillával! Hú, a mosogatógép nagyon jó, én is örülnék egynek
Valamiért nem jönnek be most a rucik (csak a képek fele, szvsz a netem lassú, majd feladja) úh majd holnap megnézem őket.
Emi: nagyon édesek ezek a rucik! Nagypapádat hazaengedték ma? Szépen alakul a pocakod! Kutyus
:( Az ilyen gazdik nagyon kiakasztóak, ha nem tudják ellátni az állatot, akkor gondoskodjanak róla, hogy jó helyre kerüljön
Poci: kitartás, nagyon rossz lehet ez a fekvés! Nekem Zalánnal kellett az elején, de nem ilyen szigorúan, és csak néhány hétig (meg még hideg tél volt), de így is nehéz volt egy idő után. Hányadik hétig kell mindenképp feküdnöd? Hőhullámok nálam még nincsenek, de nem hiszem, hogy végleg megúsznám őket. Negatív kenet jó hír
Patkány
? Nekünk csak egerünk volt néhány, de az is elég volt
Mercy: a tej nem azonnal jön nagy mennyiségben normál szülés után sem. Az első 2-3 napban csak előtej van, ami elég kevés. Nekem normál szülés után 3 napra lett tejem.
Szülők: én inkább attól tartok, hogy a fiam kerül a második helyre anyósoméknál, ha megszületik a kislány. Már most úgy kérdezték, hogy "és a kislány hogy van", amikor legutóbb ott voltunk, ahogy Zalánról soha nem érdeklődtek. Ráadásul állandóan elmondták, hogy Zalán milyen kis eleven meg rosszcsont stb, basszus milyen legyen egy 16 hónapos gyerek? Jön, megy nézelődik, amit meg tud szerezni, azt megszerez, szvsz ez teljesen normális.
Barbuss: utólag is Boldog Születésnapot Emmának! Örülök, hogy nagymamád jól van!! Receptet tényleg dobd majd fel a receptesbe! Én is kezdek pingvinesedni
Köhögésed remélem mielőbb elmúlik!
Niki: sajnálom, hogy bunkók voltak a rendelésen a várakozók
Meg a férjeddel is a vitát. pont egy barátnőm panaszkodott a napokban hasonlóra. Mi is hajlamosak vagyunk egyébként a gép előtt ragadni, aztán csak bedőlni az ágyba
A "nem dolgozom"-ról jut eszembe. Szvsz aki otthon van kisgyerekkel, az "dolgozik". Imádom a fiam, el nem cserélném félreértés ne essék, de estére fáradtabb vagyok, mint amikor napi 9-10 órát melóztam.
És itt ugyebár nincs szabadság, nem lehet este 6kor kidőlni, nincs "hétvége". És szerintem nagyon sok pasi ezt nem látja/nem érti. Hogy a gyerek nem magától van rendben, és a lakás nem magától takarítódik
Freya: szép rucikat kaptál, és nagyon jók a pocakos fotók! Sajnálom, hogy ekkora problémák vannak nálatok otthon
:( Az ügyeletet meg főleg sajnálom
Edi: nálam a 8. hét után a 24. héten néztek méhszájat, és akkor is csak a néha előforduló keményedések miatt. Tök jó, hogy szimpatikus a szülésznő! Én használtam Zalánnal rugalmas hordozókendőt, viszonylag hamar megtanultam megkötni is, és nagyon szerettem. Annyi, hogy ezt csak bizonyos (kevés) kilóig jó használni, mert utána nagyon húz benne a gyerkőc.
Tavaszi tali: énisénis! Viszont Margitsziget most nem tudom mennyire megközelíthető rendesen, mert a Margit-híd felől semennyire a híd felújítás miatt.
Sakura: nagyon szépen gömbölyödik a pocakod
Sósapuka
:D:D Aranyos a nagyfiad
Nyusza: örülök, hogy minden rendben volt a dokinál
Bébike: sajnálom ezt a vese dolgot
Dodó: tök jó, hogy alakul Lizynél a szobatisztaság dolog
Manorka ez a vasúttörténeti park jól hangzik, lehet, hogy már az én fiam is élvezné
Hordozó visszahívás: egy bizonyos márkát (Az Infantinot, NEM a Premaxxot, nem ugyanaz a kettő) hívtak vissza, ugyanúgy, ahogy néhány éve visszahívtak egy bizonyos babakocsi márkát (mert levágta néhány gyerkőc ujját
?:?)
Heni: nagyon jók ezek a fotók!
Mia: én hordozót csak ismerőstől vennék használtat, akiben biztos vagyok, hogyha azt mondja, hogy nem balesetes a hordozó, akkor az úgy is van
Anyamaci: drukkok mennek a holnapi dokihoz!