Új privát üzeneted érkezett!

Pocak
jaj gratula a 27. hez :lol: :lol: :lol:

valaki dobja már el légyszi a közös mail cimet,mert a virusnál az is törlödött nekem,ja és a jelszót :wink: :wink: :wink: :wink: kösziiii :wink: :wink:

bibar

poci: Én is cáfolom a feltevésed, merthogy én már vagy 2szer (?) is beszéltem veled! :) Meg sms-t is küldtem :) :wink:

Akkor megkukkantom a maileket, majd jól elmentem a számíitokat, és majd jól írok nektek sms-t! :P :D :wink:

Én is feldobom az enyémet, hátha érdekel valakit :)

Lassan elköszönök, de még bekükkantok (ahogy a Rózsaszín Párducban mondja a Cluso), hogy jöttek e a csajok a jó hírekkel, meg a szép képekkel! :)

Reggel jövök! Szép álmokat mindenkinek!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Basszus, lányok! Nekiálltam visszaolvasni, közben magam elé vettem a majonézes kukoricát, amit a vacsorához csináltam és most veszem észre, hogy majdnem megettem az egészet... :oops:
Ebből lesz ám a szenvedős éjszaka....

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Dóri..én is azt csináltam ma az ebédhez..és éppenhogy egy kis tálkával maradt apának..megettem kenyérrel..majd holnap számolj be.. lehet, h én is kileszek :lol: :lol:
Vendég

Mia! Mit gondolsz, honnan az ötlet?
Hát Tőled "loptam"... :lol: :lol: :lol:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Jaaaaa...egyre jár a terhes agy..vagyis terhes gyomor..

(Apa ép az ímént kiabált ki nekem, h már csak ennyi kukorica van..?? :oops: :oops: ) mondtam, h van még majonéz :lol: :lol: :lol:

M.
Vendég

hellóóóó

lányok még sehol??? na várok, hátha.... :P
Vendég

sziasztok! megjöttünk :lol:
segítsen vki, h windows media playernél hogy tudok képet kimásolni???

Kép
zsani78

Sziasztok!!!
Nem is nagyon tudtam visszaolvasni, csak átfutottam.
Én is szeretném kérni a közös mail címet és jelszót!!!!!! Mert én még semmit sem láttam ott.:(

Barbuss örülök, hogy nagyidnak jól ment a műtét!!!

Nem emlékszem mi mindent akartam még írni. Ma elég sokat dolgoztam, alakult is a szoba. Majdcsak kész lesz ez is! :D Manó segített ám sokat. Szegény!!!Képzeljétek, leszedett egy kazetta tokot, és becsípte a kis alsó ajkát, és nem tudtam szétnyitni, így ő húzta le magának. Elvágta, vérzett neki. Ő csak addig sírt,amíg le nem szedte.Én meg utána, de nagyon.Ott rohangáltam a lakásban fel és alá, hogy most orvoshoz vigyem vagy mit csináljak. Aztán rájöttem, hogy ha velem történik ilyen sem mennék orvoshoz, nem is csinálnék vele semmit. Így vele sem csináltam. Láthatóan nem volt tőle oda,mert nem sírt, meg semmi. Tudom olyan ciki vagyok, de annyira megvédeném mindentől és olyan rossz, hogy nem tudom. Délután meg játszótereztünk. Jó kis nap volt.
Holnap meg láthatom a másik szerelmem!!!!!
Jó éjt mindenkinek!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Zsani
az adott képnél pause, PrtSc gomb, az kimásolja a képet, és azt illeszt be a képszerkesztődbe, és dobd fel nekünk :D

juuu de izgulok, mesélj :P
Vendég

szóval: jajj, de gyönyörűűűűűséges :lol: a nózi és a szája olyan, mint apukájának! állítólag daliás legény lesz szép hosszú combokkal :lol: jelenleg 1100gramm :shock: azt mondta a hölgy, h vagy nagy baba, vagy majdnem két héttel idősebb, mint a mensi mutatja :lol: ha a 26hetet vesszük figyelembe, akkor a méretei alapján inkább 4kg és feletti lesz majd 40hétre :lol: :lol: :lol:
és a lényeg: a vesetágulat stagnált, a 4héttel ezelőtthöz képest szerencsére nem nőtt! ennek nagyon örülünk!!!!!!!!!!!!
most végignéztük a dvd-t, de sajnos béna vagyok, nem sikerült képet kimásolnom

Kép
zsani78

edi: akkor a kiindulásom jó volt, csak elbénáztam
na gyorsan újra próbálom

Kép
zsani78

Zsani
de örülüüüünk :D:D:D Tudtuk, hogy rendben lesz az a vesetágulat:P
Jó lenne egy képet is látni a szépfiúról :D:D:D:D
Vendég

na, elvileg siker

Kép kisfiunk

Kép
zsani78

Zsani
éééédes ez a fiú :) Nagyon kis cuki :D
Vendég

még egy kép

Kép

Kép
zsani78

na megyek visszaolvasok :lol:

Kép
zsani78

edi: jajj, ne tudd meg hogy olvadoztunk!!!!!!!! édes virágszálunk kezét-lábát-kölödzsinórt pakolgatta arcocskája elé, lábujjait bekapta :lol: mindent próbált, csak a pofiját ne lássuk!!! de kitartó volt a hölgy, addig próbálkozott, böködte-nyomkodta-köhögtetett-forgatott az ágyon míg meg nem láttuk!

Kép
zsani78

Zsani
el is hiszem, hogy olvadoztatok. Csodás érzés látni őket :D
Vendég

Zsani nagyon édes kicsi fiú!!!! :) Örülök, hogy minden rendben nálatok!
Mi is megjöttünk a második, egyben terveink szerinti utolsó 4d-s uh-ról.
. A mi kicsi fiunk jól megtréfált minket, ahhoz képest, hogy kint a váróban még szétrugdosta a belsőmet, mikor néztük, alig akart megmozdulni.
A két kicsi keze végig össze volt kulcsolva a tarkóján, ezt nem sikerült elszedni onnan, akárhogyan is próbálkozott az uh-s néni. A pici lábai pedig szinte végig az arcocskája előtt voltak, néha engedte csak megnézni a kis pofikáját úgy Isten igazából.
Ismét megerősítést kaptunk, hogy kicsi fiú, így most már aztán 100%, hogy Máté baba lakik odabent. A méretei alapján a gép 25+3-ra számolta a korát, ami teljesen rendben van, mert naptár szerint ma vagyunk 25+2 hetesek.
A becsült súlya 780 gr és a hossza 30 cm. És ami a legeslegfontosabb, az uh-s dokinéni is azt mondta, hogy minden a lehető legnagyobb rendben, semmiféle rendellenességet nem lát.
Láttuk a kicsi veséit, a kis gyomrát, és hallottuk nagyon gyorsan verni a kis szívecskéjét!
És a doktornő szerint rám hasonlít, nem az apjára…. azt mondta általában a fiúk a mamájukra hasonlítanak. De hát ez még úgyis változik. És akkor íme néhány kép a mi kis gombócartúrunkról:

Kép

Kép

Kép

Meme most utaltuk a pénzt, holnapután ott kell legyen, szólj vissza majd légyszi, ha odaért.

Bocsi, hogy a többieknek nem reagálok, nem tudtam visszaolvasni, mert még kaját is kellett csinálni, most meg már hulla vagyok!
Holnap jövök, jó éjszakát!

zsofka83

Zsofka
Nagyon édes Mátéfiú is :D Gratulálok :)

Jah, és utólagosan szólok ugyan, de bejelöltelek iwiwen, remélem nem baj :D
Vendég

No Titeket vártalak lányok, mivel mindketten szuper hírekkel jöttetek, klasszul zárul az este...

Megyek lefekszem:)

Jó éjt

Pusz
Vendég

[quote="edwig"]Z írta:edwigsofka
Nagyon édes Mátéfiú is :D Gratulálok :)

Jah, és utólagosan szólok ugyan, de bejelöltelek iwiwen, remélem nem baj :D

Köszönöm a dicsiket :)

Visszajelöltelek!

Közös mailcím engem is érdekelne, ha szabad.... :oops:

zsofka83

Köszi lányok. lehet csak én drámázom túl...
majd leirom mi a gond, csak most csak bekukk... fáj a hasam.
összekaptunk apával és az ügyeleten kötöttem ki mert begörcsöltem:(

Zsófka,Zsani nagyon helyes kishercegek :)

Barbuss nagyidnak gyógyulást! örülök h jól van...

hoztam pár képet hogy alakul a lakás:
ime a bejáratból fotózva. balra konyha szembe vele a spejz.
előszoba végén a nagyszoba, jobbra a kiszoba, balra a fücsi ami itt nem látszik :)

Kép

Szobák falszine...

Kép

fürdő egyik és másik fele :)

Kép Kép

a csempe mintája :)
Kép

Kép
freyja

Hello Csajok,
vizesedem és zsibbad a kezem, karom, hát nem remek?!
Szuper, utána olvastam, elvileg úgy 20 hét kézzsibbadásra készülhetek ...
Fincsi a bokadagadás is, igazán szép látvány ...

Na, van valakinek ennél jobb híre?
Ugye nincs!

Holnap dokihoz megyek, ezekről mélyen hallgatok, mert megint beparáztat.
Vettem homeopátiát, remélem segít, csinálom a vizesedés elleni diétát ...
Háááááááááááát ...

Szépek a babókák :)
Vendég

Csajok..milyen szépen látszik már az arcocskájuk..és milyen pufik már :) csuda aranyosak..Gratula!

akkor valszeg az én babasúlyom is stimmelt..remélem csak nem lesznek 4kilósak.. :? :?

na jóéjt,

M.
Vendég

Évi: ne csináld..igyál magnéziumot és pihenj! most a baba a legfontosabb..próbálj meg erre gondolni és megnyugodni..szegénykém..kitartás!!

M.
Vendég

Zsani
hurrááááá :wink: :wink: :wink: gyönyörűűű,és szuper hogy minden oké :wink: :wink:

Zsófi
neked is annyira cukor gombóc :wink: :wink: jaj de mennék már én is :wink: :wink: gyönyörű :wink: holnap szerintem felrakom még a fiusakat amit igértem neked :wink: majd szólok :wink:

Freya
nagyon jól haladtok!!! :wink:

na jó éjt csajok :wink: :wink:

bibar

Gyorsan bekukkantottam én is Zsani és Zsofka miatt, de hát megééérte :D !
Annyira cukik a fiúcskák :D ! El is hiszem, hogy most 10 centivel a padló fölött lebegtek :wink: !
Tényleg, már milyen nagyok, és husisak a kis drágák :wink: ! Jó őket látni nagyon!

Évi, nagyon sajnálom :oops: ! Vigyázz magatokra, pihizzél! Aztán, ha úgy érzed add ki magadból, ami a lelkedet nyomja...

Jó éjt Lányok!
Pussz

Anikó

Kép
mamaki73

Ja, lemaradt: Zsani, nagyon örülök, hogy nem nőtt a vesetágulat, juhhhhééé :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok, ideérek én is!!

Zsani, zsófi!
Gratula a jó UH-hoz, és a szupi babaképekhez!

Freyja!
Jesszusom...vigyázz magadra, pihenj sokat! A lakás szép lesz!

Anya maci!
Nem paráztatásról szól a dolog, de én tuti szólnék a zsibbadásról a dokinak!!!!!

d.dodó

Sziasztok!

Visszaolvastam az elmúlt 1 hetet, írtam kisregényt a reagálásokból :) :oops:

D76: na akkor még kórházon belül se ugyan az a protokoll, nekem István kórház, 1 zsömle + 2dl tej, és 1 óra múlva vérvétel, éhgyomri nekem se lesz :D Remélem a hidegháborúnak már vége nálatok!

Meme: Örülök, hogy minden rendben, és Nóci még bőven megfordulhat, az hogy a 26. héten hogy fekszik nem jelent semmit, van még elég helye. Császár-hüvelyi szülés. Elég sok kisgyerekes ismerősöm van, van aki gyorsan rendbe jött hüvelyi szülés után, van aki nem, de ugyanez áll a császárra. És úgy tudom a babának sem jobb a császár. Értelemszerűen ha az kell, akkor az kell, nincs mese. Én vérnyomásom is alacsony! Apukád :( :(:( Mennek a drukkok péntekre! Kiskönyvet nem kérhetik az anyaságihoz, csak azt a bizonyos igazolást. Mondjuk nekem kiskönyvbe is ir a doki.

Zsofka: engem még az előző terhességnél a védőnő riogatott, hogy ne igyak, csak max egy litert (ráadásul nyár volt!), a dokim meg azt mondta, hogy ez baromság, ráadásul ha kevesebb iszok, nekem speciel sokkal többet keményedik a pocakom. Szép nevet találtatok és örülök, hogy minden rendben volt az UH-n! :) Munkatársaid no comment... Nagyon helyes a kisfiatok!

Zsani sajnálom, hogy nem lett jó a cukorterhelésed, a házatok viszont nagyon jól halad, csak így tovább :D És nem, nem lesz óriás babád, jah, és én is hallottam már olyat, hogy aki eleve nem sok szénhidrátot eszik, annak ettől a tömény glükózos izétől simán felmegy jobban a cukra! Csinos a pocakod! Köszi a kérdést, jól vagyunk, csak amióta jó idő van még kevesebb időm van net előtt, estére meg szimplán hulla vagyok. Zalán állandóan menne ki, viszont kerítésünk még nincs, így rohangászni kell utána. Nagyon jó az a tigrises ágynemű! Rókakoma :( Én fiam is ilyen nagy volt 26 hetesen, aztán lelassult a növekedése :) A 26. héten azt mondták, hogyha így folytatja, a 40. hétre 4kg-s lesz, végül a 41. után bújt ki 3690g-mal :) Nagyon édes a fiatalember egyébként!

Bibar: örülök, hogy minden rendben Kamillával! Hú, a mosogatógép nagyon jó, én is örülnék egynek :D Valamiért nem jönnek be most a rucik (csak a képek fele, szvsz a netem lassú, majd feladja) úh majd holnap megnézem őket.

Emi: nagyon édesek ezek a rucik! Nagypapádat hazaengedték ma? Szépen alakul a pocakod! Kutyus :(:( Az ilyen gazdik nagyon kiakasztóak, ha nem tudják ellátni az állatot, akkor gondoskodjanak róla, hogy jó helyre kerüljön :?

Poci: kitartás, nagyon rossz lehet ez a fekvés! Nekem Zalánnal kellett az elején, de nem ilyen szigorúan, és csak néhány hétig (meg még hideg tél volt), de így is nehéz volt egy idő után. Hányadik hétig kell mindenképp feküdnöd? Hőhullámok nálam még nincsenek, de nem hiszem, hogy végleg megúsznám őket. Negatív kenet jó hír :) Patkány :?:? Nekünk csak egerünk volt néhány, de az is elég volt :?

Mercy: a tej nem azonnal jön nagy mennyiségben normál szülés után sem. Az első 2-3 napban csak előtej van, ami elég kevés. Nekem normál szülés után 3 napra lett tejem.

Szülők: én inkább attól tartok, hogy a fiam kerül a második helyre anyósoméknál, ha megszületik a kislány. Már most úgy kérdezték, hogy "és a kislány hogy van", amikor legutóbb ott voltunk, ahogy Zalánról soha nem érdeklődtek. Ráadásul állandóan elmondták, hogy Zalán milyen kis eleven meg rosszcsont stb, basszus milyen legyen egy 16 hónapos gyerek? Jön, megy nézelődik, amit meg tud szerezni, azt megszerez, szvsz ez teljesen normális. :?

Barbuss: utólag is Boldog Születésnapot Emmának! Örülök, hogy nagymamád jól van!! Receptet tényleg dobd majd fel a receptesbe! Én is kezdek pingvinesedni :oops: Köhögésed remélem mielőbb elmúlik!

Niki: sajnálom, hogy bunkók voltak a rendelésen a várakozók :( Meg a férjeddel is a vitát. pont egy barátnőm panaszkodott a napokban hasonlóra. Mi is hajlamosak vagyunk egyébként a gép előtt ragadni, aztán csak bedőlni az ágyba :oops: A "nem dolgozom"-ról jut eszembe. Szvsz aki otthon van kisgyerekkel, az "dolgozik". Imádom a fiam, el nem cserélném félreértés ne essék, de estére fáradtabb vagyok, mint amikor napi 9-10 órát melóztam. :oops: És itt ugyebár nincs szabadság, nem lehet este 6kor kidőlni, nincs "hétvége". És szerintem nagyon sok pasi ezt nem látja/nem érti. Hogy a gyerek nem magától van rendben, és a lakás nem magától takarítódik :oops:

Freya: szép rucikat kaptál, és nagyon jók a pocakos fotók! Sajnálom, hogy ekkora problémák vannak nálatok otthon :(:( Az ügyeletet meg főleg sajnálom :?

Edi: nálam a 8. hét után a 24. héten néztek méhszájat, és akkor is csak a néha előforduló keményedések miatt. Tök jó, hogy szimpatikus a szülésznő! Én használtam Zalánnal rugalmas hordozókendőt, viszonylag hamar megtanultam megkötni is, és nagyon szerettem. Annyi, hogy ezt csak bizonyos (kevés) kilóig jó használni, mert utána nagyon húz benne a gyerkőc.

Tavaszi tali: énisénis! Viszont Margitsziget most nem tudom mennyire megközelíthető rendesen, mert a Margit-híd felől semennyire a híd felújítás miatt.

Sakura: nagyon szépen gömbölyödik a pocakod :) Sósapuka :D:D:D Aranyos a nagyfiad :D

Nyusza: örülök, hogy minden rendben volt a dokinál :)

Bébike: sajnálom ezt a vese dolgot :?

Dodó: tök jó, hogy alakul Lizynél a szobatisztaság dolog :)

Manorka ez a vasúttörténeti park jól hangzik, lehet, hogy már az én fiam is élvezné :)

Hordozó visszahívás: egy bizonyos márkát (Az Infantinot, NEM a Premaxxot, nem ugyanaz a kettő) hívtak vissza, ugyanúgy, ahogy néhány éve visszahívtak egy bizonyos babakocsi márkát (mert levágta néhány gyerkőc ujját :?:?:?)

Heni: nagyon jók ezek a fotók!

Mia: én hordozót csak ismerőstől vennék használtat, akiben biztos vagyok, hogyha azt mondja, hogy nem balesetes a hordozó, akkor az úgy is van :oops:

Anyamaci: drukkok mennek a holnapi dokihoz!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

[quote="edwig"]M írta:edwigercy
Nekem nem írja a doki egyáltalán a méhszájat a kiskönyvben. Az uh vizsgálati lapon is csak a 12hetesen volt, hogy 3000-res. Azóta semmi....

Lányok!!!

Írnia kéne!!!! Mikor be kellett ugranom a terhesambulanciára, és nem tom ki doki volt ott...és tök másért mentem, ő is megnézte....Bazi fontos!

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Én bízom annyira a dokimban, hogy ő tudja, hogy mikor nézzen méhszájat.
Ha nincs panasz nem nézi. Az előző doki mindig nézte, nem tudom, hogy havi hüvelyi vizsgálat miatt, de végig szívtam a terhességet egyik gomba a másik után.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Poci: Jesszus!!! Patkány??? :shock: :shock: :shock:
Akkor a kutya mellé szereztetek új háziállatot! :)
Azért örülök a jó éjszakádnak...remélem állandósulni fog! :D

Edi: Kíváncsian várom a kendőt...

Zsani: Sajnálom a rókakomát...úgy látszik nem mindig utolér. :(

Freya: Sajnálom, hogy nem javultak otthon a dolgok. :(
Küldök sok-sok pozitív energiát nektek!!!

Barbuss: Örülök, hogy rendben ment minden a nagyid műtétjével! :)
Remélem, hogy hamarosan felépül.
A nagypapim ma vitték haza apumék a kórházból! :D

Nekem a doki mindig nézi a méhszájat, és bele is írja a kiskönyvbe.

Zsani: Nagyon cuki a kisfiad! Örülök, hogy a vesetágulattal sincs gond...

Zsofka: A te kisfiad is írtó cuki! :)

Ma voltunk a védőnéninél.
Talált a vizeletemben egy pici cukrot, de mondta ez még teljesen normális, ne ijedjek meg!!!
Akkor miért mondta??? :(
Nem tudom, hogy hogy került oda a cukor...de szerinte tuti nem jó még most sem az inzulinom.
A vérnyomásom meg totál alacsony volt...85/ valami.
Védőnéni után anyuméknál töltöttem a napot, aztán este még Baumaxban voltunk, mert kitaláltuk, hogy körbekerítjük a kertet lamellás kerítéselemekkel.
A legjobb hír mára pedig az volt, hogy délelőtt közölte a főnöknőm, hogy ebben a hónapban megdobnak bónusszal, ami kb. az 1 havi fizum. :)
Így értékelik az elmúlt évi szupi teljesítményemet...na meg így is hozzájárulnak a babakelengyék vásárlásához. :)
Pénz állt a házhoz! :D

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Na lányok, akit csak értem wiwen bejelöltem.... :lol:
Közben annyit írtatok, hogy már nem bírom elolvasni, inkább elteszem magam holnapra!

Jó éjt mindenkinek!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

barbuss: örülök, h a műtét rendben! továbbra is megy a ++++++++, h minél hamarabb hazamehessen! a kiskönyvhez én is ragaszkodnék, elvileg min. 4nek kell benne lennie... bár én meg azt nem tudom, mihez kell :lol: jól néz ki ez a játék!!!!!

meme: péntekre mennek a drukkok!!!!! azért előtte még szólj ránk, tudod szita.....

mia: ugyan túl vagytok az ebéden, hűűűűűűűűűű, de megenném!!!! imádom!!!!

edi: én úgy tudom, h cukor 24 max 26. de aztán annyi helyen annyiféleképp csinálják....

zsofka: sajnálom a meló-helyzetet! sajna én is egyre kevésbé bírom, így maxi megértelek!!!

maki: én mindíg úgy indulok, ha nődokihoz megyek, h vmi hosszú van rajtam, ami eltakar! én nagyon szégyenlős vagyok! :oops: sztem ragaszkodj a beíráshoz és tök nyugodtan kérdezz rá a méhszájra! ez a doki dolga, vagy nem?!

mia: grat a fordulóhoz :lol:

meme: nagyon-nagyon szorítunk!!!! ++++++++++++++

poci: gratula!!!!!! :lol: :lol: szerintem igen, harmadik trimeszter, de pl. itt a babaneten azt hiszem még ennél is kicsit későbbre írják :shock:

zsofka: nektek is gratula! örülök, h minden rendben!!!!!!!!! szép a kicsi mátéfiú!!! :lol: :lol: :lol:

freyja: nagyon jól alakul a lakosztály, csudiszép lesz :lol: :lol: vigyázz magadra, nem jó ha ennyire kihat a pocidra! tényleg próbáld meg kiadni magadból, hátha már attól sokkal jobban érzed magad!!!!!!!!

anya maci: nagyon sajnálom! én is kezdtem vizesedni, de vettem homeopátiás bogyókát és szoktam inni egy pohár csalánteát délután-estefelé, így most jobb. sztem vmit neked is ki kéne próbálni!!! én sem mondtam el, elég volt a vesés, combcsontos és legutóbb cukros mizéria-tök feleslegesen!

mia: hát, nekünk konkrétan azt mondta a hölgy, h valszeg nagyobb másfél-két héttel a számítottnál, vagy ha nem, akkor óriásbaba és legalább 4kg lesz, mire születik :shock:

fóka: üdv újra itt, már hiányoltunk :lol: Zalán rosszcsont????? hát, sztem mi nem így láttuk!!! adjunk kölcsön szemüveget? :wink: :lol:

Kép
zsani78

basszus, azóta olvastam- na jó, kisebb megszakításokkal, mert közben be kellett jelentkeznünk ide-oda a hírekkel....
legközelebb lesztek szívesek kevesebbet írni, míg távol vagyok?? :lol: :lol: :wink:

megyünk szuszókázni, jó éjt mindenkinek!

Kép
zsani78

Jöttem kukkolni a szépségeket, nem bírtam holnapra hagyni :)

Zsani és Zsofka: gyönyörűséges mindkét Babóca, szépek, formásak...olvadozom csak! Gratu mindkettőtöknek!

Freyja: sajnálom, hogy begörcsöltél. Ha tudod, add ki magadból, hátha könnyebb lesz! Pihizz sokat és vigyázz nagyon magadra!

Reggel megyek cukros löttyöt inni..... brrrrrrrrrrr
Nem tudom, hogy hogy fogom kibírni, még ha viszek citromot akkor is.... Na de biztosan túlélem valahogy :) Csak ne legyek rosszul tőle.

Jó éjt lányok!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Jah, még annyi, hogy nekem a doki és a védőnéni is azt mondta, mindíg legyen nálam a kiskönyv, mert abban van minden fontos info, pl: ha véletlen rosszul lennék, v. majd hirtelen szülnék és nem érne oda a dokim, szülésznőm, stb.

Nekem full tölti a védőnéni és a doki is...bár számomra nem sok értelme van amit beleírnak, de mások ezt értik:)

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Jó reggelt kismamik!

Ma én nyitom a napot...felébresztett az éhség, és a megszokás. :)
A férjem még alszik, mert csak 9-re megy dolgozni...én meg már reggeliztem is.
Tegnap már nem volt időm utánaolvasni a cukor-a vizeletben dolog kapcsán...így most megteszem.
Remélem jól aludtatok!

Emi

Emi

email4
Budapest

Jóóóóó reggelt!!!

Termeltetek ám itt az éjszaka! :)

Jajjjj! Olllyan kis cukipofik ezek a fiúk! olvadok össze vissza! Dejóó, hogy minden rendben! Gratula mindkettőtöknek! Kis husik mind a ketten! :)

Freyja: Nyugodj meg, most a baba a legfontosabb!! Vigyázz nagyon magatokra, próbáld kikapcsolni az agyad, és a babóra koncentrálni!!! És ha kell valaki, aki meghallgat, tudod!!! Mi itt vagyunK!!!

Csajok! Úgy néz ki, hogy péntekre legkésőbb fent lesznek a kicsi baby-lány rucik!! Már nagyon várom őket! :) Persze Nócinak nem tehetek félre belőle egyet sem...apa beszabájozta, hogy nem Nócinak hozzuk, hanem eladni...:( Mondjuk igaza van, de egyet kettőt úúúgy megtartanék...:D De a felét sztem rá sem tudnám adni Nócira :) Akkor meg inkább használja egészséggel, aki tudja! :)

Annyira gondolkozom még egy 4d-n....ha összejönne a tegnapi, akkor tuti elmennénk mégegyre. Így egyelőre sajna nincs rá keret.:( De kinéztem hogy Pécsett van egy diagnosztikai és UH központ, ott lehet jobb gép van, meg ügyibb doki, mint aki csinálta a multkor! Persze drágább is...de annyira megkukkantanám Nócit :) Mondjuk ha megyünk, akkor majd a 30-32. hét környékén. Akkor már talán tényleg nagyon hasonlít a "végeredményhez" :D

Meme

Kép
hmeme
Németország

Mia: én remekül alidtam :) Bár kattogott este az agyam, meg beszélgettünk apával, hogy ha bejön a DOLOG...akkor hogy smint lenne a legjobb...ugyhogy volt vagy éjfél, mkor elaludtam, reggel meg 3/4 6kor csörgött a vekker...de így is olyan jót aludtam, hogy nem érzem hogy fáradt lennék....még....lehet délelőtt 11kor bealszom, de egyelőre jó minden! :)
Nálatok, hogy telt az éjszaka??

Ja! Dodo! Igen, olvastam még az első kérést a névvel kapcsolatban, akkor rögtön át is írtam.! :wink: Megvárom Zsofkát az adatokkal, és akkor feldobom a táblicskut ismét! :)

HA VALAKINEK KELL MÉG JAVÍTANI SZÓLJON!!!! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

sziasztok, jó reggelt!

hol a reggeli műszak??? poci, dodó...???????

mi édesdeden aludtunk, széééépp nagy fiammal a pocikában! apa is úgy kelt reggel, h rámnézett: "sziasztok,jó reggelt! szép kis manócskánk!" :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

jó reggelt!!

Meme
nekem azt mondták hogy 28. hét körül a legjobb a 4d mert utánna már túl nagy a manó és nehezebben látszik :wink: én akkor voltam annó is és gyönyörű pofi várt,és tökre olyan volt mint amikor megszületettt!!

Manorka
jaj jó cukrozást :oops: :oops:

Fóka
de jó hogy irtál :wink: :wink: én sem hiszem el hogy rosszcsont a manód,annyira cuki volt multkor :wink: :wink: a vegyesbe raktam egy csomó fiú képet csak még be kell áraznom!!

Emi
ha azt mondta nem számit akkor bizti nem!!! :wink: :wink:

bibar

Jó reggelt!

Zsani!De örülök, hogy minden rendben volt!!!!Főleg, hogy a vesetágulat nem romlott!!!!És tényleg gyönyörűséges a kisfiad!!!!! :lol:

Zsofka! Nagyon jó, hogy nálatok is minden rendben!!!! Máté is csodaszép!!!Micsoda kis párnácskák vannak a pofikáján!!!! Édes!!!!!!!! Jajj, de irigyellek Titeket, hogy Ti is láthattátok már!!!!! Nekünk még min. 3 hét a 4D-ig.

Freyja!! Vigyázz magadra!!!Nagyon kérlek!!!Jajj, ezek a pasik, hogy képtelenek jobban odafigyelni másokra is, és általában magukkal vannak elfoglalva. Nem mondom, hogy ne idegesítsd fel magad, mert tudom ilyen nincs, de legalább szedd akkor a magnéziumot, meg amikor csak tudsz pihenj, valahogy kapcsolj ki!!!!!! Annyira sajnálom a helyzetet. A házikó pedig nagyon szépen alakul!!!!! Klassz lesz!

Emi, tök jó!!!Rendesek a főnöködék!!!!!!

Manorka, kitartás a cukros lötyihez!!! Biztos nem leszel rosszul tőle! :wink: Tudod, kemény csajszi vagy!

Na megyek, kezdem a napot.Tele vagyok mári is tervekkel és munkával. :lol: De igyekszem azért jönni, mert ha megint annyit írtok, mint tegnap akkor rosszabb leszek, mint a borravaló.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

bibar: jujjjj, de jóóóóóóó!!!! neked is sokat nőtt a pocid, nagyon csini vagy :wink: :cry:

Kép
zsani78

Bibar: Ha addigra összejön, akkor megfogadom a tanácsod, és a 28.on megyek! :)
Nagyon szép a pocid! Csinike vagy! :)

Jajj!! Pestiek!! Multkor láttam egy hirdetést, 4d-re! Igyekszem megkeresni, és belinkelni! asszem 15 körül volt a 4d, plussz ajándék 10 000 ft-os sejtbankos utalvány, meg még valami...de elfelejtettem.:( Megkeresem, és dobom a linket! Hátha valakit érdekel!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Íme a táblicsku!
Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: