Folyt.köv.
Mielőtt elfelejtem, köszi mindenkinek a vastablettás infókat, ha nem javul az emésztésem, megkérdem a dokit, válthatnánk-e
.
Zsu - drukk a szakdogához, bár biztos elfogadják, ezek a szakdogák már csak ilyenek
, de azért majd gyere a hírekkel.
Mayday, anyósod durva, próbáld meg nem idegesíteni magadat a hülyeségein (tudom, könnyű mondani...), és örülni annak, hogy 'csak' telefonon osztja az észt. Én azzal nyugtatnám magam, hogy lehetne sokkal rosszabb is - pl. ha a szomszéd házban lakna. Ahhoz képest áldás az a 200 km!
Na jó, nem osztom tovább az észt, főleg hogy állati mázlis vagyok az anyósommal...
Csöpplány, vigyázz magadra, örülök hogy jobban vagy, de inkább pihenj sokat és kíméld magad nagyon!
Csigaby - neked is megy a drukk a dokihoz, remélem nem kell bemenned! Te is vigyázz magadra nagyon, pláne munka mellett. Meddig kell még dolgoznod??
Homeos bogyókat én is tervezem szedni, Kismami amit írtál 7 napos kúra, jól értem, hogy azt minden héten újra kell kezdeni?
Málnalevélteával még gondolkodom, aki ivott már ilyet, milyen íze van? Lehet ízesíteni valamivel?
Légzésfigyelő - mi is AC301-t vettünk, bébiőröset, azt mondták, a 400-as annyival tud többet, hogy digitális a szobai kijelzője, de egyébként ugyanazt tudja, mint a 301.
Megnéztem a magzatmozgásos linket, nagyon vicces, nálunk a zenehallgatás tényleg nagyon népszerű, olyankor úgy érzem, valósággal ropja odabent, nagyon muris
.
Megnyugtató, hogy nem csak nálunk áll ramatyul a gyerekszoba, az már kevésbé, hogy elvileg nálunk jön legkorábban a baba, szóval nekünk van a legkevesebb időnk behozni a lemaradást
- na, majd belehúzunk.