Új privát üzeneted érkezett!

Na meg szülés utáni napokban a babák is többet alszanak, ki kell pihenniük a megrázkódtatást.. szóval nagy valószínűséggel nem fog egész éjszaka sírni.. Nekem a kórházban a 2. éjjel este 10-től reggel 6-ig aludt.. és reggel is én keltettem, mert vinnem kellett vérvételre.. Igaz este kiszívott 70g-ot, a kétnapos 20g adag helyett.. szóval volt mit emésztenie.. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, tegnap furi napom volt...reggel 5.30kor kelt Bibu, majd 10.30kor kidölt és aludt 45percet, ezért ebéd után semmit nem aludt...majd du. jött Anyum...

Reni, köszi az infót hallottam (azóta kb. 50-en hívtak, hogy megfojtom a gyerekem) és most ismét én leszek a rossz anya, de nekem bevlt, szeretem és eszem ágában sincs visszavinnem. Azt meg nem mondom, hogy ez a póz létezik a többi kendőben is. És érdekes, hogy nen az Euban, hanem az Usaban... :roll: :roll: :roll: Szóval, ha elitéltek is érte nálam marad a kendő.

De, hogy még sokkoljalak titeket én szinte csak zöldségen élek és ebbe beletartoznak a k, b és a többi betüsök is...sőt vmelyik nap babot ettem és a gyereknek kutya baja...Bibunál szinte semmit nem mertem enni, most az izületeimmel küzdök a +30kg miatt, úgyhogy ezt én most idén kihagyom, mert muszáj fogynom.

Szóval most eldugulok, mert lassan etetek....Szóval bocsi mára a sok okoskodásból... :lol:
Vendég

Reni,ha egyszer végre személyesen találkozol Esztikével szerintem ki sem akarod majd adni a kezedből egy pillanatra sem! :lol:
Hacsak nem leszel annyira kimerült,hogy muszáj legyen...de te ügyes csajszi vagy és pikk-pakk megszülöd! :lol: :lol: :lol:
Ha bármi kérdésed van,a csecsemősök biztos megválaszolják,viszont általában tényleg kérdezni KELL,mert sok helyen maguktól nem mondanak semmit,annyira el vannak havazva...
Én egyébként szívesen felajánlom,hogy engem bármikor felhívhatsz,éjjel is akár,ha bármi gondod van,a legtöbb dologban talán tudok segíteni! :D :D :D Akkor is hívhatsz,ha csak egyedül érzed magad,vagy bármi ilyesmi és éjjel mást nem akarsz zaklatni. :lol:

Fanni,mi is minden cselt bevetünk,"trükközünk",de nálunk sokszor visszafelé sül el... :lol: :lol: :lol:
Az elmúlt két éjjel Panka se evett 3 óránként,most viszont azért adott az érzésnek:hajnal fél3tól fél6ig ébren volt...ilyenkor nem érdemes letennünk aludni,mert csak felhergeli magát,ha nincs társasága...utál egyedül feküdni a kiságyban...lehet,mi rontottuk el,mert sose hagytuk még eddig sírni,mindig felvettük,ha bármi gondja volt...
Egyszer csak kinövi és átalussza az éjszakát,ezt a pár hetet/hónapot meg kibírjuk! :lol: :lol: :lol:
Amennyire vágytam rá,amennyit küzdöttünk érte,azért nem nagy ár ez a néhány átvirrasztott éjszaka! :lol: :lol: :lol: (amihez egyébként egész jól alkalmazkodik a szervezet egy idő után! :lol: )

Eszti???

piki

Az Infantino-ból gondolom,jó pár ezret eladtak,abból 3 baleset történt,ami nagyon sajnálatos,de szerintem nem a hordozó,hanem a szülő hibájából... :shock: A sima kendőben is megfulladhat a kisbaba,hanem megfelelően van belekötve és ritkán néznek rá hordozás közben...
Szóval ha neked bevált,mért ne használnád tovább? :roll:

A kajákról:én bármit eszem vagy bármit hagyok el az étrendemből,Pankának akkor is van néha puki-problémája...
Mondjuk babot,káposztát még nem próbáltam...
Amelyik bébi érzékeny rá,annak tökmindegy mit eszel,sajnos... :?

piki

Bibu ismét bealudt az etetőszékben... :roll: És fél6kor kelt ma is... :roll: Remélem most nen alszik csak max.1óárt.... :evil: :evil: :evil: :evil:
ÁÁÁÁÁÁÁ, azt hiszem lassan kikészülök...Az idegeim kivannak...
Bocsi, most lehet csak majd késöbb jövök, mert mostanában nagyon fos hangulatban vagyok és nem akarom rátok ragasztani... :?
Vendég

Ja, én úgy vettem észre a fiuk picit hasfájósabbak vmivel, de talán Fanni meg tud cáfolni. Bazsu pocifájos vagy csak kézben levős? :D
Lillus nem pocifájós (Bibu sem volt), csak inkább nyekergős...
Vendég

Kézben levős.... :D
Gyere nyugodtan! Majd a mi jókedvünk fog rádragadni!!!!! :wink:
Vendég

köszi!!!!Most itt pityergem, mert ettől a stressztől az egyik mellemben apad a tej... :cry: :cry: :cry: :cry:

azt hiszem muszáj lenyugodnom!!!
Vendég

Marcsi, köszi a bíztatást meg a felajánlott segítséget, lehet, élni is fogok vele, ha nagyon nem boldogulok. Most úgy egy kicsit beparáztam, mert napközben biztos lesz ott velem vki, legionkább anyukám, aki fog segíteni neke, hogy meg tudtjam normálisan fogni, pelenkézni, szopiztatni, de éjszakára egyedül maradok és ettől egy kicsit elfogott a para.

Csajok, Sziliv volt már ma??????????????????????? Na, neki lehet összejött a frontos dolog, az én gyerekem meg semmire sem érzékeny, se a 24 fokra, se a 15-re, se az esőre. :cry: Bár Apa még a rally-n van, én meg fáradt is vagyok, úgyhogy maradjon még bent egy kicsit. Bár titkon reméltem, hogy egy napon szülhetek a barinőmmel. :D

Eszti, nyugodtan öntsd ki a szívedet, innen is küldök egy kis pozitív energiát, meg pozitív gondolatokat, hogy megnyugodj és újra beinduljon a tejcsike rendesen.
Tényleg, van egy szopizós oldal, ha jól tudom a http://www.lll.hu( elelel.hu, tehát 3 kis L betű, bocsi, de én szőke vagyok és így azt gondolom, hogy mindenki az :lol: ), ott bizti találni hasznos infókat, már több barátnőmtől is hallottam, hogy érdemes olvasgatni.

Kép
ire81

Sziasztok

Reni ne félj, úgysem fogsz elrontani semmit sem. :D Ha valamit pedig nem tudsz nyugodtan kérdezheted a nővéreket a kórházban, mire hazamész úgyis belejössz. :lol: :lol: :lol:

Eszti próbálj meg megnyugodni. :( :D :D

Hát ez a front dolog nálunk sem működik, még egy kis halvány jele sincs annak, hogy ki akarna jönni ez a gyerek. :? :D :D
Este annyira mozgolódott, csodálkoztam is, már azt hittem hátha menni kell, mert olyan kis nyugtalan volt, de semmi. :(
Mind1 már nem is idegeskedem, úgyis kijön, nem maradhat bent örökre :lol:
Tuti akkor jön, amikor a legkevésbbé számítok rá. :D Ilyen az én gyerekem, már most szeret szivatni :lol: :lol: :lol: :lol:

A kendőről én is hallottam,és szerintem Marcsinak igaza van, akármelyik hordozóban megtörténhet a baj, ha a szülő nem figyel eléggé. :?

Mi már itthon fogadást kötöttünk, hogy mikor jön Barni, mindenki mondott egy napot, én 31.-re tippelek, kíváncsi leszek bejön-e. :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztok!

Most kaptam Annától smst! :lol:
Idézem:
"sziasztok,minden oké.Fáradt vagyok,nem sokat aludtam. :(
A mellem gatya,rengeteg tej+görögdinnye :wink: .
Holnap mehetünk haza,ha minden oké.Jó baba nagyon. :D "

piki

Lányok, ha gondoljátok engem is hívjatok nyugodtan! Ha alszok úgyis le vagyok halkítva :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Remélem nektek jobb, mint nekem.... Nálam a kisassszony már az előző két éjszakát végig durmolta, ma 3kor (régi idő szerint 2kor) kelt kajált 40percig :shock: (!!!!!!!), majd nyüglődött a pocóval még 1órát...Bibunak mindegy hány órát alszik, mert új idő szerinti 5.30kor kipattant az ágyból.... Szóval, ma éjjeli alvásom 4 óra... Persze István ki van borulva, mert kijöttem a gyerekkel és hagytam aludni, de a "kölyke" ordítva ütötte a tükröt, Ő így "csak" plusz másfél órát tudott aludni. És én vagyok a hibás....No comment!!!!!!
Már túl vagyok egy kávén, ma szerintem zombi leszek...Az idegeim kivannak. Hajnalban már bőgtem, hogy én ezt nem bírom és nem akarom...Majd egy óra múlva azért, mert rossz Anya vagyok, hogy nem bírom a gyerekem.
És mindehez az új taktikám szerint nem veszekszem, kiabálok Bibuval... Reggel a labdájával ütött, majd a játék telefonnal (persze a fejem), kínomban már sírtam, de próbáltam nem leüvölteni a fejét... Nem tudom mit csináljak vele.
Na ennyit rólam, meg a panaszaimról....

Engem is hívhattok, de most nem bizti, hogy jól jártok velem...Max azt tudom tanácsolni, hogy használjatok gumit... :lol: :lol: :lol: Elnézést, de én hajnalban azt éreztem, hogy semmi nem ér annyit (főleg nem pár perc :lol: ), hogy utána napokig-hetekig-hónapokig-évekig nem alhatsz... :lol: :lol: :lol: :lol: Na jó nem viccelem el a dolgot...

Reni, neked akartam írni tegnap, csak annyira önzőn elvoltam a saját nyűgömmel, hogy ne parázz, amikor ott van Esztike, már ösztönből tudni fogod mit kell csinálni. Jó először nehéz lesz, meg nem fog úgy menni, de hamar belejön az ember. Mikor Bibu megszületett és rám rakták egy fél óra után elgémberedett a kezem és megkértem Istvánt, segítsen megfordítani...Na, mondanom sem kell, négy kézzel sem bírtuk megfogni és átrakni máshova... :lol: :lol: :lol: :lol: De utána muszáj volt belejönni...Ja és amint látod él és virul, még elrontani sem tudtuk... :lol: :lol: :lol: Szóval ne aggódj, annyira hamar belejön az ember! Én is mindenkit odacsődítettem, aztán otthonra is, mert azt hittem nem fogom bírni, aztán meg annyira zavartak, mert ment minden, mint a karikacsapás... :lol: :lol: :lol: :lol:

Annáéknak nagy pusszancs, várjuk "haza" őket beszámolóval.

Na megyek, mert még zuhiznom kell, majd etetnem, majd azt hiszem a beígért 20 fokra való tekintettel, elrakom a téli kabátokat, cipőket. István megígérte, hogy az övéit is elrakhatom, így 20 fokban... :lol: :lol: A kesztyűit előző héten tehettem el, nagy könyörgésre!!!! :lol: :lol: :lol: ű

Na, majd ma még jövök és megpróbálom összekaparni magam a depiből....

/Ti nem akartok néha depizni magatokban? Én néha annyira belemerülnék az önsajnálatba...És akkora szívás, mert nem lehet... :shock: :roll: , lehet ez a bajom...kisajnálnám magam, hamarabb túl lennék rajta, nem? :lol: /
Vendég

ÁÁÁá, nem is hátra, hanem előre kell állítnai az órát....Totál KO vagyok.... :cry: :cry:
Vendég

Eszti, :( :( :( ...

Én is kivagyok,de szerintem te még jobban... :? :(
Nekem egyelőre csak olyan gondolataim voltak,hogy szeretnék megszökni innét,a lányommal együtt...csak egy pár napig hagyjon mindenki békén,ne szóljon hozzám senki,ne kelljen jópofizni senkivel,engedhessem meg magamnak,hogy szar napom van...
Mondjuk 2 kicsivel kb.százszor nehezebb,mint eggyel babázgatni...
Nem tudok jó tanácsot adni,csak próbáld túlélni és gyere panaszkodni,amikor teheted.Az anyaság nem csak egy rózsaszín felhő,amiben boldogan,elégedetten lebegünk...kőkemény meló,érzelmileg,értelmileg,fizikailag egyaránt.Kár,hogy ezt senki nem mondja el előre... :) Bár szerintem akkor is ugyanígy bevállaltuk volna valamennyien. :lol: :lol: :lol:

Panka este olyan szinte összef.sta magát,hogy a lábujján is folyt...nemrég kezdtük el használni a 2es Liberót,ami még nem olyan passzentos,de teljesen mindegy,mert akkora nyomással jött a cucc! :lol: :lol: :lol:
A zuhany alatt mostuk le,szegény meg se mert nyikkanni,csak forgatta a hatalmas gombszemeit... :lol:
Ahogy vittem be a fürdőszobából,lepisilt,de annyira,hogy az egész pólóm és a gatyám is tiszta lucsok volt...
De legalább tudom,hogy a gyerekem összes anyagcsere-funkciója nagyon jól működik! :lol: :lol: :lol:

Kicsiny kálváriám hajnalra érte el tetőpontját,amikor etettem 3 körül...olyan rosszul lettem,azt hittem elpusztulok...
Először csak szakadt rólam a víz,aztán elkezdtem szédülni,hányingerem lett,alig kaptam levegőt és olyan gyengének éreztem magam,hogy alig bírtam megmozdulni...
Nem tudom,mi a fene lehetett...megittam egy liter vizet,aztán kicsit jobb lett...aludtam vagy 1.5 órát a következő etetésig,de akkor már minden oké volt viszonylag...

Többieknek remélem pozitívabb volt az éjszaka!!!

piki

Depi-csoport? :lol: :lol: :lol: Lehetne ez az új nevünk... :lol: :lol: :lol:

Az alatta levő szöveget kitörölte ez a nyomorék gép.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Na, a alényeg a lényeg, hogy te 20.án hányra mész? Meg hozod Pankócát? Mert lehet bepróbálozom bekunyerválni magam akkorra...
Ja, meg még annyit írtam, hogy nem is a két kicsi miatt nehéz sztem, hanem, mert eleve szarban van az életem. Remélem rendeződik így vagy úgy és akkor talán nyugodtabb leszek. Most Bibunál a semmiért nem ordítok elvet alkalmazom, igaz még csak tegnap du. óta és egész eredményes...De az Apja, sajna mindenért ordít, hiába kérem, hogy ne.... :? :? :?

Na, megyek, mert du. jönnek a szomszédék, és bár nem akartam patika tisztasáhot csinálni, de lehet elkéne mosogatnom ebéd után... :lol: :lol: :lol: Ja, meg süthetnék is vmit, nem???

HORKOL LILLUS... :shock: :shock: :shock: :shock: Ez vajon gáz????Mint az Apja...Csak az 75kg.os, nem 4.... :shock: :shock: :shock:
Vendég

Sziasztok

Hát Lányok nem irigyellek Titeket. :( Lekopogom most én nem vagyok depis, remélem szülés után nem fogok kiborulni.
Eszti téged amúgy nagyon csodállak,és le a kalappal előtted, hogy két picivel vagy otthon. :D Attól meg hogy depis vagy kicsit, ne érezd magad rosszul, ez tök normális, mindenkivel előfordul, vannak nekünk is rossz napjaink, de szerencsére ebből van kevesebb, és gondolj arra, hogy van 2 gyönyörű kislányod! :D :D :D :D :D :D

Marcsi ne hari, de olyan jót nevettem Panka éjjeli kis akcióján. :oops: :lol: :lol: :lol: Elképzeltem, tök ari lehetett!:D:D:D:D
Ez a rosszullét szerintem a kimerültségtől lehet, szerintem. :?

Lillus horkol???? :shock: :shock: De cuki! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Renivel mizu? :D :D

Kép
Kép
szilvancska

Na sehol senki???? :( :( :(

Reni tegnap olvastam:
"Csípős étel: Ha chilisbabot eszel, attól biztosan megszületik a baba. Ebben az állításban tényleg van valami, ugyanis a csípős ételek kitisztítják a beleket, hasmenést okoznak, és ettől beindulhat a szülés."

Na én ma ettem egy fél tányér bablevest chilivel, de semmi különöset nem érzek, de még hasmenésem sincs. :?
Volt már hideg-melegfront, telihold, óraátállítás, de ez Barnit nem hatja meg,ki se lehet innen robbantani. :lol: :lol: :lol: :lol:

Reni ma még nem is volt,lehet bejött neki a megálmodott 28.-a??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Én szétunom az agyam itthon, már a net sem köt le. :(

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap megvolt az első fürdésünk sírás nélkül!!! Végül a hason fürdetés vált be... már nem is tudom ki tanácsolta, de köszi!!! :)
Már engem is nemegyszer lepisilt Bazsu :) Néha úgy sír pelenkázás közben, hogy inkább felveszem.. és akkor úgy megnyugszik, hogy rögtön el is engedi magát :lol:
Depi hangulat néha engem is elkap, de szerencsére csak nagyon rövid ideig tart.. ha nem lenne a párom, vagy nem ilyen lenne, biztos ki lennék borulva. Szerencsére nagyon sokat segít, szívesen sétálgat Bazsucival napközben mikor én alszom egyet.
Marcsi, sztem is a kimerültségtől lehettél rosszul.. :( Próbálj te is napközben is aludni egyet!!

Szerintetek milyen a Quinny speedi babakocsi? Én egyáltalán nem vagyok otthon a témában.. de már a párom nagyon akarja tologatni.. Nekem megjött a babaslings, az bőven elég lesz.. :D
Itt van egy kép róla:
http://www.teszvesz.hu/item961748832_qu ... ml#gallery
Mózeskosarat meg vaterán találtam hozzá.
Vendég

Bazsuci evet 13:00-kor, elaludt 14:00-kor és még mindig alszik!!!!! :shock: Ma sem lesz meg a 6 etetés.... :shock: :shock:
Vendég

Vagyok, eddig nem jött be a 28-a. Nekem is nagyon szar éjszakám volt, Szabikám megfázott vagy 2 napja és egész éjszaka az ő taknyolását meg elégedetlenkedését hallgattam. Aztán 1 óra környékén pisi járat és utána olyan szinten rosszul lettem ( jött egy nagy görcs, meg aazt éreztem, hogy egyszerre van hasmenésem és hányingerem ), meg sem mertem mozdulni és meg is örültem, hogy na, talán. De azztán ez kb 10 perc alatt el is múlt. Ma is egész nap szugerálom magam, már sétáltam vagy 1,5 km-t, meg vasaltam is, hogy hátha a gravitáció és a mozgás beindít vmit. Egész nap vannak kisebb görcseim, de egyik sem elviselhetetlen, úgyhogy sztem ezek még jóslónak is csak kis jóindulattal mondhatók.

Mindjárt jövök, de ezt most elküldöm, nehogy elvesszem. Pár perc

Kép
ire81

Na itt vagyok újra.

Eszti, sajnálom nagyon, hogy így alakulnak a napjaid, nem tudok túl sok bölcs dolgot mondani, csak annyit, hogy ezt a pár hetet, hónaapot, aami igazán nehéz, túl kell élni. Ilyenkor haallgasd meg azt a Szekeres Adrienn számot, amit egyszer Anna szúrt be ide linkbe, de várj, megpróbálom én is betenni még egyszer, hátha segít:

Na meg is van:

[url]http://www.youtube.com/watch?v=Y8LS2lDq-0Y[url][/url]

Vagy próbáld ki a Magne B6 szedését, a reklámban is egy kimerült anyukával kampányolnak. :lol:

Marcsi, ne hari, de engem is mosolyra késztetett Panka-baby anyagcseréje, lehet egy pár hét múlva,a mikor velem is ez fog történni az éjszaka kellős közepén, nem fogok annyira nevetgélni. De bárcsak már ott tartanánk, most én érzem úgy, hogy ez a gyerek soha nem akar majd kijönni. :cry:

Fanni, sztem jó a babkocsi, mármint, mivel leírás nem volt róla, így csak kinézet alapján tudok véleményt mondani. Meg ami fontos, hogy vízszintesig legyen dönthető, bár ha veszel hozzá mózest, akkor ez sem feltétlenül szükséges. Na ennyi okosságot tudtam mondani, én meg vagyok elégedve a Giraffe Clubommal, amit vettünk, az enyém 4 kerekű, de van belőle 3 kerekű is, azt hiszem az az ST 618-as modell, így rá tudsz keresni.

Örülök, hogy Annáék ilyen jól vannak és hogy hamarosan jöhetnek haza.

Sziliv, úgy látom, nekünk meg esélyes egy húsvéti kórházban majomkodás. Óriási :twisted: :twisted: , aztért is fogok sonkát meg tojást, meg tejszínes tormát enni és még az újhagymát sem fogom kihagyni!!!
:P [/url]

Kép
ire81

Húsvétig még van egy hét,ha ügyesek vagytok,addigra haza is jöhettek! :lol: :lol: :lol:

Eszti,14.45-re kaptam időpontot,tehát elvileg velem kezdi a rendelést.
Nem akartam Pankát vinni,de így,hogy addigra már 3 hónapos lesz, lehet,hogy bevállaljuk. :lol:

Fanni,arra,hogy néha tologassátok Bazsit,tökéletesen megfelel ez a kocsi.Azt mondjuk én se tudom,hogy ezt a típust meddig lehet dönteni. :roll:
Nekünk is Giraffe Club van,én nagyon szeretem. :oops: :lol:

Rena,én ahányszor meghallgatom ezt a számot,mindig bőgök. :oops:
A terhesség alatt sokszor néztem meg a YouTube-on,aztán valamelyik nap eszembe jutott és Pankával együtt is meghallgattuk...na,így,hogy a kezemben volt a lányom,mégjobban meghatódtam... :oops: :oops: :D
Panka tegnapi produkcióján már mi is röhögtünk-ezzel nem is érdemes más csinálni! :lol: :lol: :lol:

piki

Fura lesz ez a húsvét...
Én tavaly húsvét hétfőre virradóra vetéltem el... :cry: :cry: :cry:
Azt hittem,vége az életemnek...

Nem gondoltam/hittem volna,hogy a következő húsvétot már egy gyönyörű nagylány anyukájaként ünneplem! :lol: :lol: :lol:

Az élet néha azért megadja,amire vágysz... :oops: :oops: :lol:
Csak nagyon kell akarni! :lol: :lol: :lol:

piki

Ja,Fanni,csak azt akartam kérdezni még,hogy milyenek az útviszonyok felétek?
Mert ha olyan tré,mint erre,akkor nem annyira praktikus a 3 kerekű kocsi...szerintem... :roll: Csak küszködni fogtok vele... :?

piki

Sajnálom, Marcsi, hogy a húsvét ilyen rossz emlékeket idéz fel Benned, de fel a fejjel, a lényeg most Panka-baba!

[quote]A írta:z élet néha azért megadja,amire vágysz...
Csak nagyon kell akarni!

Én nagyon akarom már a fájásokat, mégsem jönnek :? :lol:

Kép
ire81

Na ez azztán egyszerre ment :lol: :!:

Kép
ire81

Azért csak koncentrálj erősen! :lol: :lol: :lol:
De úgyis Esztike dönti el,hogy neki mennyi időre van még szüksége!!! :lol: :lol: :lol:

piki

Egyébként sajna nálunk kötelező az 5 napos bent tartózkodás, tehát leges legkésőbb kedd délig meg kell szülni, hogy vasárnapra már itthon legyünk. Ha csak kedd délután, akkor már csak vasárnap jöhetünk haza és ha még klsőbb, aakkor a locsolóknaak is oda kell jönniük. :cry:

Kép
ire81

És megint majdnem :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezzel el lehet szórakoztatni magunkat. Na egyelőre ez az utcsó üzim, mert a többiek lefáradnak. :lol:

Kép
ire81

Nekem nagyon hasonlónak tűnik ez a giraffe club a quinnyhez.. csak árban egy kicsit jobb.. de úgy látom nem lehet csak sportkocsit és mózest venni, nekem meg már van hordozóm.
Na majd meglátjuk, köszi azért!!!
Vendég

Sziasztok Csajok :D

Ma eljöhettünk haza. Minden rendben. Csak az a fránya csípőficam gyanú + a nem alvás a klinikán. Tej az van.
Nemrég jött meg a mérleg, ma béreltem ki+fejőgépet is hoznak a jövő héten, mert kell sok a tej és nem tudom kifejni rendesen.

Jázmin nagyon aranyos, sokat alszik, eszik és szinte ennyi. Sajnos csípőficam gyanús, mert sokáig faros volt. Holnap jön a dokinő és a héten el kell vinnem ultrahangra....mert ez nagyon fontos dolog.

Szülés: 24-kor 5 perces fájás, elmentem 1:30-kor a klinikára. Előtte Sanyi felhívta a dokim. Mondta menjek be és hívjuk fel, mert megy Kecsóra. Hazaküldtek, hogy jósló. Felhívtam a szülésznőmet akiről azt hittem, hogy az, hogy mi legyen és felhívta a Sárit meg minden, hogy mi legyen Ő mondta, hogy hívjam fel én is. Felhívtam a dokim mondta, hogy menjek be a klinikára és ne aggódjak mihelyt valami lesz azonnal fordul vissza Kecsóról miattunk. 6:30-kor mentem vissza megint, hogy valami nem ok, addig itthon szenvedtem az 5 és végül 3 perces fájással. Érzéstelenítő, gáz nélkül szültem meg Jázmint végül 9:55-kor.
A dokim Kecskemétről visszafordult miattam, hogy leszülesszen :) jöttek tanoncok is be a szülőszobára, ott nevettem velük. Nincs rossz élményem. Sanyi bent volt végig és nézte. Azt hittem, hogy a szülés az nagyon rossz dolog, de hát őszintén én rengeteget nevettem a fájások közben és még viccelődtünk is. 24-10 ig tartott az egész és olyan gyorsan zajlott, hogy csak na. Az első kitolásnál hittem csak azt, hogy meg fogok halni felkiáltottam, mert a dokim a bordámon könyökölt. Még vagy 5-ször rákönyökölt, mert nem tudtam kinyomni, de végül kijött. Rátették a hasamra és boldog voltam.
A varrás, az inekció fájt amit beadtak, de a varrást nem éreztem + a gátmetszést sem pedig tudtam (láttam mikor vágnak).

Jázmin szinte végig velem volt, mert a csecsemősök nem akartak vele foglalkozni. Két éjjel nem volt velem, de szinte semmit nem aludtam a szülés óta. Hulla fáradt vagyok. A szobatársam horkolt + depis is volt, így gatya volt az egész az utolsó nap meg Jázmin velem volt éjjel. Nem sok baj van vele, de azért törődni kell vele. Sokszor elalszik a cicin. 30-az szopizott bent, itt még nem mértem meg, de mától mérem.

Képet később küldök.

Nagyon lefogytam :S vékonyabb vagyok mint voltam+a cicim görögdinnye és ömlik a tejem :D

Kb ennyi fért bele, mert a gátam fáj és nem tudok normálisan ülni. A dokim nagyon rendes volt meg is háláltam neki :) minden nap benézett megnézni :) örök hála, hogy visszafordult miattunk Kecsóról. És még 2 mamát leszülesztett.

Minden jót puszillak benneteket.
Vendég

Anna, örülünk, hogy jelentkeztél, sokat gondoltunk ám Rád, vagyis Rátok! Tök jó, hogy már Te is túl vagy rajta és a fáradtságtól eltekintve minden OK Veled, biztos Jázmin csípőjével sem lesz semmi gond. A könnyű és nevetős szülés élményről olvasni pedig egyenesen megkön nyebbülés volt.

Marcsi, nálunk 5 nap a kötelező, naa természetesen nem az Anya miatt, mert a doki szerint 2 órával a szülés után ki lehetne minket tenni az utcára, hanem a gyerek miatt csinálják, meg vmi oltásokat is megkap bent, így nekünk majd nem kell külön szórkaozni ezzel. Legalábbis engem ezzel hitegetnek, aztán lehet csak vmi gyerekmunka folyik a kórház mosodájában és ezért tartják bent a kisbabákat, rabszolgamunkára :lol:

Jó kedvem van, a tegnapi depi ( miszerint nem akkor születik meg a lányom, amikorra megálmodtam - jaa éss ezzel párhuzamosan természetesen mindenki hív, hogy "na?" ) átment rajtam, aludtam 8:45-ig, még be sincs ágyazva, nemsokára nekikezdek összerendezni a lakást. Ma reggel iszonyatos mennyiségű trutyi távozott belőlem, ami eddig is volt részletekben, de nem véres, ez még nem nyákdugó, legalábbis sztem :? :oops:
Kisebb görcsök vannak néha, de egyáltalán nem kibírhaatatlanok. Tényleg a jóslók bírhatók, vaagy már azok is olyanok, mintha élesek lennének, csak nem sűrűsödnek, hanem elmúlnak?
Anyám szerint lehet észre sem fogom venni, hogy szülnöm kell :lol: , na ez jó lenne, elvégre olyat is álmodtam vagy kétszer, hogy már csak arra ébredek az éjszaka kellős közepén, hogy kint van a gyerek feje :lol: Na persze, én meg az álmaim, ebből ne induljunk ki :lol:

Itt szép az idő, legyen Mindenkinek szép napja!

Sziliv! Jelentkezz!

Kép
ire81

Sziasztok!

Senki?????? :? :? :? :? Itt drukkoltam!!! :lol: :lol: :lol:
Na, de holnapra esik a hőmérséklet!!!HÁTHA!!!! :lol: :lol: :lol: Ki szeretne szülni??? Reni, Szilvi??? :lol: :lol: :lol:

Anna, nagyon jó, hogy már elsőre ilyen jó élményed volt szülésre!!! :lol: Kicsit irigykedem is :oops: , mert én borzalmasan éltem meg az elsőt és bolondnak tartottam mindenkit, aki szép élményként tartotta számon a szülést...erre tessék. :lol:
Na, a lefogyásért végképp irigykedem... :oops: :lol:
Az alvás-mentes klubban meg üdvözlünk!!! :lol: :lol: :lol:

Bár én nem panaszkodom, mert nekünk ismét átdurmolta az éjszakát...és úgy látom (bibunál így volt, legalábbis) lassan beáll az átalvás... :lol: Jó lenne... :lol: :lol: :lol:

Fanni, mi ezen a babakocsin gondolkoztunk annó... :lol: csak az utak miatt döntöttünk a mienk mellett....de nálatok bizti jobb az út... :lol: :lol: :lol: ennél legalábbis csak jobb lehet... :lol: :lol: :roll: :roll:

Ja, Anna, nálunk eleve a gyerkőcök csipő-gyanusak miattam (én az vagyok... :cry: ), de Bibunál semmi, Lillust meg még nem vittük, majd holnap kapunk beutalót, akkor tudom elvinni... Ne aggódj, nem olyan vészes, ma már nagyon jól lehet gyógyítnai és neki ebből késöbb semmi hátránya nem lesz. :lol:

Marcsi, sajnálom! És le a kalappal, hogy ilyen pozitív vagy!!!! :D :D :D

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, Bibu aludt 1órát és felkelt!!!!Nem hiszem el.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

sziasztok

Én még egyben, később jövök :D

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztok!

Anna, hát irigykedem én is hogy ilyen szép szülésed volt!!! :) De azért örülök is neki! Én is ilyet terveztem, de sajnos nem így jött össze.. úgy hajnal 3-4-ig mi is nevetgéltünk fájások közben, de utána már folyamatosan fájt és ott elvesztettem a fonalat.. akkor tértem "újra magamhoz" mikor megkaptam az oxyt, amit bár előtte nem akartam.. de nagyon sokat segített, nem erősítette a fájásokat, csak rendszerezte, utána újra volt köztük szünet és megint "jelen voltam" két fájás között..
Hát üdv a klubban! :lol:

Nekünk a kezdeti jó éjszakák után egyre rosszabbak jönnek :oops: + már mi is fáradunk, nincs az a lelkesedés ahányszor éjszaka felébred :oops:

Eszti, ezt a babakocsit, legalábbis a speedi verziót én úgy tudom hogy pont rossz utakra tervezték a nagy felfújható kerekek miatt. vagy nem? :? Itt is nagyon rosszak az utak, az utcánkban nincs is aszfalt és Szentendrén mindenhol macskakő... :?
Te végül milyet is vettél?
Vendég

Sziasztok!

Sajnos még nincs időm visszaolvasni, mert hát minden összejön. Ma volt a védőnő meg a doki is. Ő nem lát semmi csípőficamot, de szerdán megyünk a gyerekklinikára.

Csajok kitartást nektek Reni és Szilvi. Nem kell félni a természet tudja a dolgát :) és boldogok lesztek nagyon.

Nekem szülés után volt nagyon rossz, mert szívbillentyű zavarom van és hát annyi vért vesztettem, hogy amikor felálltam 160 volt a pulzusom. Szóval gatya. Azt akartam megkérdeztni tőletek, hogy Ti is szarul vagytok? Mármint szédültök, nagyon fehérek vagytok, nincs nagy étvágy (nincs is nagyon idő rá), kicsit remegtek? Én nem jól aludtam a klinikán és most kezdek pihizni szopik között. Csak érdekel, hogy Ti is a fáradtságtól így vagytok-e? Mondjuk lehet vashiányom is van.
Amikor ránézek Jázminra sokszor könnybe lábad a szemem, annyira szeretem :D :D :D

Láttam, hogy depisek vagytok vagy mi, sajna csak beleolvastam nem volt idő még visszaolvasni. Fel a fejjel :) :)

Még jövök a képekkel :P
Vendég

Na látod, hogy szereted!!!! :D :D :D :D

Én a mai napig szédülök, ha felállok.. még szülés előtt mondták, hogy a vérszegénység határán állok és szedjek vasat.. de csak 1x vettem be :oops: :oops: Lehet nekem is most is ezért van ez a szédülés. 160-as pulzus? 60-ra gondoltál?
Várunk a képekkel! Rólad is lássunk valamit!! :wink:
Vendég

A megígért képek :D Kép :):):)

Kép :)
Vendég

Fanni én nem 60-ra gondoltam, hanem tényleg 160 volt. Le kellett feküdnöm és azonnal lement hála az égnek.
Vendég

Uhh, 160? annyitól hogy felálltál? :oops: :oops:
Hát akkor ne menj futni :D

Nagggggyon-nagyon szép Jázmin baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Vendég

Amúgy apum büfizteti nem Ő a férjem :D ha tudnék sem mennék futni :D
Vendég

Nagyon szép Jázmin-baba :lol: :lol: :lol: :lol: Én is akarok már ilyen kisbabát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bár Titeket olvasva néha az az érzésem, hogy de jó még nekem, hogy bent van :lol:

Csajok, még mindig semmi...

Viszont a telefonok már kikészítenek, főleg Anyukám.... Felhívott reggel 9kor: miújság, mondom semmi, aztán felhívott 10:30-kor, hogy lesz-e mit ebédelnem, vagy hozzon-e vmi kaját, mondom lesz mit ennem. Mit csinálok? Mondom neki, ágyneműt húzok, csend, hát ő úgy gondolta, hogy majd akkor kellene ágyneműt cserélni, ha jövünk haza a kórházból. És ha 3 hét múlva szülök? Egyébként meg Szabika tiszta beteg, lázas is volt, beleizzadt, teleprüszkölte, 1 napig sem vagyok hajlandó abban feküdni tovább. Hát igen, igazam van, de melyiket húztam fel? Mondom a fehér színűt. Hát jobb lenne, ha egy másikat húznék fel, mert a fehér "jobban illik", amikor hazajövünk a kórházból. Sztetek? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Anyámról tudni kell, hogy ő aztán írhatta volna az Illik-nem illik című könyvet. Kész. :x :x :x

Kép
ire81

Hahahahahaha, laptető!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De rég volt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apró örömök az életben.

Kép
ire81

Reni nagy forma Anyukád! :D Elhiszem, hogy idegesítenek a telefonok, ne vedd fel vagy kapcsold ki! :D
Nálunk is ez a szitu csak Anyósékkal, elhiszem hogy jószándékkal kérdezik, meg már nagyon várják az unokát meg minden, de úgyis észreveszik ha van vmi, mert ők vannak az alsó szinten, és amúgy is szólnánk nekik,de minden reggel így indítanak: "Na még semmi?" :evil:

Fanni nekem így képről tetszik a babakocsi, bár még sok tapasztalatom nincs a kocsikkal, sajnos. :D
Nekünk olyan van, ami teljesen vízszintbe dönthető, majd átlehet alakítani sportkocsivá.,könnyű, és egyszerűen össze lehet csukni.

Gratulálok Bazsu nagyon kis ügyes, hogy már nem is sír a fürdetésnél! :lol: :lol: :lol:

Anna olyan jó, hogy ilyen szupi szülésed volt, én is ilyet szeretnék!!!:D:D:D
Nagyon szép Jázmin baby,olyan kis cukcsi! :lol: :lol: :lol:
Nekem is vashiányom van, napi két tablettát kéne szednem c-vitaminnal, de valahogy nem megy. :oops: :oops: :oops:

Eszti már mindkettőnk szívesen szülne hidd el, remélem bejön ez a front, bár ha eddig nem volt semmi... :? Pedig volt már minden hideg-melegfront, telihold, óraátállítás, eső,szél, napsütés, de ezeket a kis porontyokat semmivel sem lehet kicsalogatni. :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?