Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, ahol már van gyerkőc! Emma egyik ajándéka egy fürdőjáték volt: olyasmi anyag mint a habtapi, csak ha nedvesség éri, akkor feltapad a csempére. Emma várososat kapott és ki se lehet szedni a kádból annyira élvezi :D Szal ha ajándék ötlet kell vkinek nyuszira, akkor melegen ajánlom :D

Erről lenne szó:

Kép Kép

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Én is megebédeltem :D

Meme, felcsigáztál :D

Edi, én betöltött 24 hetes voltam, de nem sokkal azután mentem a cukrosra.

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Edi: látom lemaradtam..már te is jóllaktál :)

De szívesen bedobom a közösbe a negyed pizzám :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!

Poci: Szegénykém, ez a patkány dolog eléggé ijesztő lehetett. Vigyázzatok a kutyura, ha leteszitek a mérget.

Barbuss: drukk megy ezerrel a Nagyikádnak! ++++++++++++++++++
De mire végére értem az olvasással, már látom, hogy minden okés! Gyors felépülést neki!

Bibar: köszi a választ, írok még ma (de lehet, hogy csak este)

Zsani: izgiii, várunk este a hírekkel :)

Freyja: sajnálom, hogy gondok vannak, de biztosan meg fog oldódni,.Ha lehet, ne gondolj rosszra és az egyedüllétre, remélem, át tudjátok beszélni! Drukkolok Neked! Hatalmas ölelés!

Meme: drukk péntekre!!

Edi: tegnap este megnéztem az pali recid, gondoltam ma én is sütök, de aztán eszembe jutott, hogy lehet mégsem ma kellene,mert holnap reggel megyek a terhelésesre, nehogy megdobja az eredményem.
Pedig úúúúgy ráhangolódtam. Na, de majd valamelyik nap. Addig meg csorgatom a nyálam :)
Nekem is azt mondta a doki, hogy 24-26.hét között menjek a cuki vizsgálatra, múlthéten mentem volna a 24.hetet rögtön ahogy betöltöttem, de aztán úgy alakult, hogy amire elintéztem a beutalót (mert SZTK-ba járok ilyeneket megcsináltatni), kiváltottam a port hozzá, így holnap megyek 25+2 naposan. Nem tudom, mennyire egyszerű vagy sem Neked bejelentkezni a vérvételre (beutaló, glükóz beszerzés előtte - ha szükséges), szerintem az arany középútat válaszd :) 25.hét

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

többiek merre kószálnak?? :) Csak 3-an vagyunk talpon a vidéken?? :D

Barbuss: utólag nagyon boldog szülinapot Emmának! Ne hari, hogy eddig lemaradt :(
Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jajjj...édes kislányom majd szétrúgja a babylakot odabent :) Sztem most hogy én izgatott vagyok...ő is bepörgött :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
és nem osztanád meg velünk is a jóóóó hírt??? :lol: :lol:

Manorka
Nálunk pont szombat a hétforduló, így akkor lehet megvárom a 25. hetet.... Még nem váltottam ki a port, de a recept meg a beutaló már nálam van :)

Barbuss
hűűű ez klassz játéknak tűnik nagyon... :wink:
Vendég

Barbuss: ez jó ötlet..hol vetted?
Vendég

Sziasztok!
Hú, jó sokat írtatok! Reggel nem tudtam jönni, mert fél 10-kor keltünk. :shock: És csak öltöztem, és indultam is a suliba! Aztán hazajöttünk, és ebéd volt. Mostanra oölvastam csak vissza. Persze nem jegyzeteltem, igy csomó minden kiesett a fejemből.

Poci!
Nemsemmi a patkányos sztori.

freyja!
Jaj, ne már, ilyen gáz a helyzet? Nem tudtok leülni, és beszélgetni egy kicsit?? Mikor kipihente magát, és te sem idegesen szólsz hozzá, kikapcsolni számítógépet, telefont, és csak egymásra figyelni kicsit. Biztos stressz a költözés is, neked meg rossz, hogy nem tudsz lejárni a munkahelyére.....stb. Szerintem (bár ugye nem én élek benne), még nem menthetetlen a helyzet. Annyi mindent meg lehet beszélni.

d.dodó

Meme, köszi neked is :D Engem is érdekelne, hogy mi az a jó hír :wink:

Mia, több mezei játékboltban is láttam, mi konkrétan a budaörsi Auchan-ban az üzletsoron vettük :) De láttam a Dunaplazaban is, csak ott drágábban :roll:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Holnaptól vághatom a centit :D :D :D

Fú még mindig ehetnékem van :oops: pedig tele vagyok :?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Csajok!
Ha tényleg úgy alakul, akkor elmondom, de nem merem elújságolni, nehogy ne jöjjön össze...Bocsika :( De az örömöt muszáj volt megosztanom! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Még egyet akarok már egy ideje, csak hát terhes agy :oops:

SAKURA GABI! ha olvasol :D Én is borzasztóan viszkettem! Addig amíg el nem kezdtem használni a Milupa terhes krémet!! Pici tubus, de nagyon kevés elég belőle és naggggyon jó!! :D Nem is kenem minden nap, de egyáltalán nem viszket és húzódik mióta használom :wink: Én DMben veszem

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Edi: a port mi kb. a 3.gyógyszertárban kaptuk meg. Már kezdtem aggódni, hogy nem lesz, de aztán tegnap sikerült vennünk. DK Auchanban lévő gyógyótárban.

Meme: jó hír?? hmmmm... Majd ha megosztható, akkor kivik vagyunk ám! :D :lol:

Barbuss: de jó ötlet! Csak lehet, hogy sima felületre tapad :( Nálunk nem egyenes a csempe sajnos :( De talán a kád szélén is jó. :)

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Freyja remélem, hogy sikerül átbeszélni a dolgokat, és rendeződtök! Biztos a hormonok is rádobnak egy lapáttal, na meg a költözés.... hát nem irigyellek!

Meme drukkolok, hogy sikerüljön, bármi is legyen az a nagyon jó hír!

Zsani örülök, hogy nagyi túl van a műtéten, most már biztos minden rendben lesz vele! És valóban kicis a világ :)

Bibar lesznek újabb rucik? :D Juj már úgy be vagyok sózva, most vateráztam is kis holmikat, meg ugye innen is lesz több helyről, de effektív még mindig csak egy pár darab sapija van szegény gyereknek, amiket a terhesgagatyáimhoz küldött ajándékba a vaterás eladó :D

És rettenetesen irigyelk mindnekit, akinek már nem kell dolgozni!!!!!!!!!!!!!!!! Én is otthon akarok maradni! A tökömnek hiányzik ez a köcsög banda, akik itt vannak!
Basszus pénteken ki merészeltem venni egy nap szabit, erre itthagytak nekem minden napi munkát. Voltak rá négyen, akik helyettesíthettek volna, de annyi dolguk volt szegényeknek, hogy nem tudták megcsinálni! Én meg most csinálhatom a pénteki+mai munkát és közben még ami nem napi munka, hanem projekt, azt is. És közben, minden sürgős, és mikor lesz meg, és ezt vedd előre, és ezt azonnal, és az mért nincs még kéééééééééész?????????? Nem kell tekintettel lenni arra, hogy abbát várok, de a direkt szivatást nehezen viselem :twisted:

zsofka83

Zsofka
:evil: :twisted: de köcsög brigáááád uff.....
nekem ilyen szempontból mázlim van, (koppkopp), nekem segítenek ahol csak tudnak... Nagyon jófej brigád van itt. Viszont már én is nehezen bírom az a helyzet. Fáradt vagyok, és szívesebben lennék én is otthon ez tény.... :S

Kitartás szegénykém.... :S
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.03.29 12:59-kor.
Vendég

Zsofka..nem irigyellek..velem uez volt állandóan..egy tök asszisztensem volt, aki ha ott voltam megcsinálta amit kértem, de ha nem, akkor megállt az élet..borzasztó..
..és nyugi..nekem sincs még nagyon ruhám, csak azok, amik a fiam hordott..abból is csak a semlegeseket tartom meg..

tegnap felbúzdulva tőletek, kinéztem a teszveszen egy csomag ruhát..1Ft-ról indították, mondom elmegyek 2000-ig, mert nagyon az én ízlésem..ma nézem..már arra is licitált vki..szintén 2000-ért..én vezetek, mert én írtam be elsőnek..na de ennél többért már nem nagyon akarok..pedig csodaszépek :cry: :cry: :cry: annyira peches vagyok..

M.
Vendég

Sziasztok Csajok...na nalam is megkordult a gyomor..ehes lettem, meg nem ebedeltem, csak a reggeli volt meg.

Na asszem mar csak abban kell majd segitenetek, hogy a kendot, hogy kell megkotni, mert asszem Manofalvinak is veszunk egyet, ja meg a meretben, mert nem nagyon ertek hozza.

Zsani: ezek a franya rokak, hogy ennyire szeretnek teged.. :evil: :evil: :evil: Varunk a fotokkal.

Barbuss: annyira kis edes manofeju Emma azon a kepen..tunderi tenyleg. Szupi, hogy nagyid tul van a muteten, minden okes lesz meglasd.
Ez a jatek is szupernek tunik, csak nalam nincs furdokad se csempe..zuhanyzo kabinunk van :(

Meme: azert ne hagyd hogy sokaig furdaljon miket a kivancsisag.

Edi: jo lesz a drapp szinu is, szerintem, jon a nyari igazi nyari szin. Egy kerdes, a kendobe akar egy ujszulott picibabat is bele lehet tenni? A gerence terhelese miatt kerdezem csak.

Frejya: tudod vannak napok amikor mindent olyan borongosnak es kilatastalannak latunk, de borura mindig jon a deru..tehat fel a fejjel... :wink:
pocaklako

Mia
26. hét most látom... Gratula :P
Vendég

Pocak

persze, egészen apró pinduri 2,5kg-tól bele lehet őket tenni. Vannak klassz megkötési módszerek itt a neten is. meg segítek is szívesen, sőt, ha akarod a kendőt is megveszem Neked, ha itt nálunk olcsóbbak :) :wink:
pl:
http://www.babakozelben.hu/hasznalat/ha ... _kendo.htm

Én ezt vettem a liliputiból: L-es és 5,2m hosszú.
http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... l&catId=12

A babaközelben oldalról meg az M-es méretet, mert az is 5,35m.
Érdemesebb nagyobbat venni, mert többféle kötéshez jó :)
Vendég

:oops: :oops: Köszii..azt hittem, h senki nem veszi észre.. :oops: :oops:
Vendég

Ezt most találtam:

Több mint egymillió babahordozót hívott vissza szerdán az Egyesült Államokban a fogyasztóvédelmi hatóság (CPSC), mert használatuk három halálesettel hozható összefüggésbe.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) jelenleg feltérképezi, hogy az érintett babahordozókat mely vállalatok forgalmazzák Magyarországon - mondta Kathy Attila szóvivő. A hatóság egy-két napon belül értesíti az érintett cégeket, amelyek kötelesek a termékeket visszahívni - tette hozzá. Az interneten fellelhető adatok szerint a babahordozókat többek között a Brendon Gyermekáruházak Kft. forgalmazza.

Az amerikai Infantino cég által gyártott, Sling Rider és Wendy Bellissimo elnevezésű babahordozókról van szó. Ezek oldaltáska-szerűen vannak kiképezve, és főként újszülöttek hordására szolgálnak, nagyjából 5-6 kilogrammig. A hatóság nyomatékosan felhívta a szülők figyelmét arra, hogy 4 hónaposnál fiatalabb babát ne tegyenek ilyen hordozóba.
A hatóság szakembereinek véleménye szerint a kisbabák megfulladhatnak a táskaszerű hordozókban, mert a hordozó szövete hozzányomódik az orrukhoz vagy a szájukhoz, illetve a még gyenge gerincű kisbabák teljesen összegömbölyödve nem jutnak levegőhöz, mivel arcuk a mellkasukra bukik.
A CPSC szerint az elmúlt 20 évben 14 olyan halálesetet vizsgáltak, amelyek babahordozók használatával kapcsolatosak. Ezek közül három hozható összefüggésbe az Infantino hordozók használatával. A hordozókat gyártó cég elnöke közölte, hogy mindenben együttműködik a hatósággal, és más termékeket ajánlott fel a visszahívott hordozók helyett.

zsofka83

Edi, Mercy, Barbuss, Meme
köszi a méhszájas, és dokis hozzászólásokat!
Nekem sajnos semmilyen bejegyzés nincs a méhszájról :( , mert, nem is nézte fizikálisan ez a doki még!!! (A Kaáliban volt utoljára fizikális orvosi vizsgálatom a 9.héten :( )
Úgyhogy nagyon felhúztam most magam ezen megint! Hogy lehet ilyen felelőtlen ez a doki :oops: ??? Még a kiskönyvembe is csak pár hete írt először (persze a védőnő előtte már 2x is), mert kértem, hogy valamit írjon, erre ő azt mondta, hogy úgyis a végén neki kell leigazolnia az egészet, ne aggódjak. Amúgy "komoly" bejegyzést tett a könyvbe (UH alapján, amit a szonográfus csinált): 18.hét, élő magzat. Jó, mi? :oops:
Amúgy van egy-két kórházi rendszerből kinyomtatott "ambuláns lapom" lepecsételve, de nem a doki vizsgálatáról, hanem pl. az AFP-re való belutalásról, és UH vizsgálatról. Aztán ennyi...
Na nem nyavajgok tovább erről, bocs...
Azt hiszem nem hagyom mostmár ezt tényleg szó nélkül, egy az egyben rá fogok kérdezni 2 hét múlva, hogyan is áll most a méhszájam???

Ja és a csupasz mászkálás :oops: :
én még itt a doki magánrendelőjében most voltam először (a kórházban pedig 1x sem vizsgált :oops: ), és eddig az elmúlt kb. 2 évben az öltözőktől max.2-3 lépést kellett megtennem, de úgy látszik el is voltam kényeztetve, mert ott el lehetett venni még a fülkében 1 olyan géz szerű nagyobb papírtörlőt, amit maga elé tud tartani az ember. Pedig aztán volt tapasztalatom sajnos a Kaáliban a vizsgálatokról, még vicceltünk is a párommal, hogy már többet lát alulról engem a doki, mint ő :wink: .
De most, hogy már tudom, hogy ilyen távolságokat kell itt esetleg megtennem majd a vizsgálóasztalig, én is újra visszaszokom a hosszú felsős ruházatra, ha megyek vizsgálatra.
De most teljesen kiment a fejemből, nem erre koncentráltam :oops: ...
Úgyhogy persze, ebben igazatok van, csak én elszoktam ettől...

Anikó

Kép
mamaki73

Mia Gratula a hetfordulohoz. :D :D :D
Edi megneztem a linket amit kuldtel. Nem is tunik olyan bonyoltultnak a hordozo megkotese, meg valahogy majd az oldalamra csavarrom. Meg a szint nem tudom.. elore is koszi a segitseget :wink:
pocaklako

Zsofka
Ez a premaxx nevezetű hordozó... Nekünk is volt Bálinttal, megvettem de sosem használtuk, féltem beletenni, inkább kendőztünk... borzalmas :( helyes, hogy beszüntetik, horror drága volt 19e volt a Brendonban 2004-ben. ma már olcsóbb valamivel...
Apró cafatokra vágta Anyukám a mienket, mikor láttuk a tv-ben.
Ez az:
http://plaza.unas.hu/plaza_artdet.php?a ... byBag_Navy
Vendég

NEm akarom hogy furdaljon a kíváncsiság titeket! Úgyhogy előljáróban annyit, hogy ha ez összejön, akkor kikerülünk a mély gödörből, amibe már több mint fél éve belepottyantunk! :) (multkor is úgy nézett ki aztán elkiabáltam, így nem jött össze :( ) ezért nem merek semmi konkrétat mondani!

Mia: gratu a 26. héthez!! :) Én még azt is észrevettem, hogy Martin is kerek hónapfordulós ma!! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

a kiskönyvbe én is úgy tudom, h azért kell a pecsét bele, mert majd a kincstár kéri..de ha jó emlékszem, sosem nézte meg senki..
azt hiszem, h 4 pecsét kell h legyen, h jogosult legyél vmi alamizsnára..h melyikre, most nem jut szembe..

jó a kendő, én is megnéztem, majd utánajárok, mert sztem nekem ez nagy..
köszi a gratukat :)
M.
Vendég

Maki
Nekem sem ír semmit a könyvembe a doki. Vérnyomás, súly van benne a kiskönyvembe, meg, hgy milyen tabikat szedjek. Jah, meg, hogy magzatmozgás jó. Ennyi.... :S
Nekem is csak leleteket ad a vizsgálatokról, amin nem sok minden van.... Pláne, hogy az utolsó 18.hetes uh volt, azon is csak annyi van, jó életjelenséget mutató magzat, Magzatvíz átlagos. slussz passz....

Ne húzd fel magad rajta, szerintem ugorj e az SZTK-ba, ha van türelmed és mutizd meg, ha nyugtalan vagy....

Pocak
priviben egyeztetünk részleteket :D:D:D:D
Vendég

Csajok! Valaki elárulja nekem, hogy a kendő miért jobb, mint a kenguru?

Meme

Kép
hmeme
Németország

ebben tök analfabéta vagyok...:( Nekünk kengurunk lesz Nócival.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok Csajok!

Először is maximálisan egyetértek Zsofkával meló tekintetében.
Pedig itt hozzám mindenki kedves és előzékeny.... mégis tele a hócipőm az egésszel úgy, ahogy van. Nekem már egész máshol jár az agyam.... FÉSZKET AKAROK RAKNI, és nem az itteni marhaságokkal foglalkozni.
De ma végre kiderült, hogy legalább már az utódom megvan...

Poci! Ez a patkány.... :shock: :shock: :shock:

Zsani! Nagyon klasszul haladtok a házzal, ügyesek a fiúk! Kíváncsian várom az UH-híreket!

Barbuss! Remélem mostmár rendbe jön a nagyikád! Drukkok mennek!

Meme! Neked is drukkok, péntekre!

Freyja! Meg tudlak érteni. Imádom, szeretem a párom, de néha úgy érzem, hogy egy másik bolygóról jött (vagy én), olyan szinten tudunk elbeszélni egymás mellett, hogy az már megdöbbentő... :?
(Egyébként én mindmáig azt tartom, hogy nem nehezebb egyedül egy gyerekkel, mint egy rossz kapcsolatban....) DE NEKED erre egyelőre gondolnod sem szabad!!!! Inkább fókuszálj arra, hogy találjátok meg a közös hangot és kiutat a gödörből!
Drukkokból kifogyhatatlanok vagyunk, úgyhogy Neked is jut bőven! :wink:

Edi! Szuperek ezek a kendők.... Eddig nandun járt az agyam, de asszem átnevezek erre a rugalmasra. :lol:
Cukor: Nekem azt mondta a dottore, hogy 26. héten menjek (betöltött 25).... dehát - mint annyi minden - látszólag ez is orvosfüggő!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Meme

Perszehogy.... :P

A kenguru egy merev sz@r (bocsánat :oops: )... lóg a válladon, a derekad leszakad és a babának sem a legjobb ami a gerincét illeti.
A hordozókendőben rajtad fekszik hason, illetve akár szoptatós pózban is. Sokkal jobb a kis gerincének, meg a Te derekadnak is....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.03.29 13:49-kor.
Vendég

Meme!

Nekem anno csak kengurum volt Botival, de azt nagyon rövid ideig tudtam használni....

1. Csak akkortól lehet belerakni a kenguruba, amikor már megtartja a fejecskéjét, az pedig nem két nap....
2. Nekem kényelmetlen volt elég hamar, mert nagyon bevágott a pántja annak dacára, hogy viszonylag vastag és párnás pántos volt. (A kendő vagy 30 centi szélés, ahogy átfut a válladon, ahogy látom, ergo jobban oszlik a terhelés....)
3. A kendőt millió féleképpen (életkortól és súlytól függően) tudod magadra kötni... (Ugye csajok? :lol: )

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

:lol: :lol: :lol:
Edi, Te sokkal jobban összefoglaltad a kengururól alkotott véleményed, és maximálisan egyetértek!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

:lol: :lol: :lol:
Edi, Te sokkal jobban összefoglaltad a kengururól alkotott véleményed, és maximálisan egyetértek!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

[quote="¤mia¤"] írta:¤mia¤jogosult legyél vmi alamizsnára..h melyikre, most nem jut szembe..

Hát konkrétan a GYEDre :D

A hordozó azért jobb, mint a kenguru, mert a kenguruban lóg kifele a pici lába, és nem mozognak a csípőizületek. A hordozóba úgy teszed bele, hogy eleve fel van húzva a pici lábacskája ilyen békapózba, és ahogy més, az ő kis csipőizületei is mozognak, így hamarabb kifejlődik, és nbem kell pluszban tornáztatni, mint ahogy egyébként kellene.
Na nem magamtól vagyok ilyen okos, múltkor a kórházban a szülésfelkészítőn volt róla előadás :D

Cukorterhelés: nekem kimondottan azt mondta a doki, hogy a dietetikus a 26. hét után ajánlja, mert ennél kisebb magzatot nem szabad kitenni ilyen cukorterhelésnek.
Na erre mondom azt, hogy hihetetlen, hogy SEMMIBEN nem bírnak ezek egyetérteni!

Én meg mindjárt hívom a szülésznőt, akit a doki javasolt :D Azt mondta az orvos, hogy most már jó lenne megkeresni sos-ben, erre nekem ma jutott eszembe, hogy na basszus, ezt elfdelejtettem.... a kismamaagy... :D
Majd megírom mit mondott!

zsofka83

Ediiiiiiiiiiiii! Netörölj!!!!... Az úgy volt jó, ahogy volt! :wink:
Olyan jót nevettem!!!! :lol:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Zsofka
a GYED-hez semmi köze a kiskönyvnek :) Anyasági támogatáshoz kell a pecsét :)

Dóri
Visszaírtam... csak hirtelen olyan kijövős volt, aztán rájöttem, hogy hűűű csúnyát írtam... :lol: :roll:
Vendég

Értem! Köszi csajok! Akkor asszem a kenguru lassacskán árubabocsátás tárgya lesz! Pedig tök jónak tűnt. Anyósom hozta németből. Gyerek nélkül kényelmes is :) Mondjuk ha megszületett Nóci és nem válik be, még mindig vehetek kendőt...:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
Kenguruba majd csak akkor tedd már Nócit, ha tudja magát tartani, mert ott "ül" és tartani kell a gerincét. Míg aprónép addíg nem tudja majd, és árt neki...
Persze üresen könnyű, meg nem is tűnik soknak az a 3-4-5kg, de fél óra után Nócival megpakolva majd rájössz, hogy húúú leszakad a vállad meg a derekad....
Vendég

Hm, akkor ezek szerint ahány doki annyi féle... :S Először nekem is a 26. hetet mondták, majd a szülésznőm azt mondta 24.-26. között, aztán a másik doki ott a Margitban szintúgy....
Háát, akkor Csütörtökön megyek majd, akkor leszek 24+5, az olyan középútnak tűnik....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.03.29 14:03-kor.
Vendég

Csajok, hol lehet jó átmeneti sapit venni fiúnak? megörülök, h mindenhol az az egyenszínű (keki, barna-narancs), tökkelütött fejet csináló sapi kapható..én vmi vagány, szép színűre vágyom..olyan nagy kérés ez??
Vendég

Nekem is tetszik ez a rugalmas kendő :D !

Barbuss, elfelejtettem írni, hogy olyan édi Emmácskád a kendőben, meg persze Dodó Lizy-je is :wink: !

Edi, köszi a nyugtató szavakat :wink: !
Megpróbálom kihúzni valahogy ezt a 2 hetet...
Amilyen lúzer vagyok, még azt sem tudom biztosan, hogy nőgyógyászati vizsgálatra hol is vagyok jogosult "SZTK"-ilag :oops: , még sosem voltam ott, mindig magánhoz jártam... Amúgy még csak 3 éve lakunk itt. Azt hiszem János kórházhoz tartozunk, de eljutnom sem könnyű oda, max., ha férjem elvisz.
Majd meglátjuk!
Látom, akkor a te dokid sem viszi túlzásba a dolgokat :roll: , de ő SZTK-s, ugye? Én meg fizetem ezt az ajánlott "tuti-jó" magándokit :oops: . Vagy lehet, hogy csak én várok sokat a dokitól :roll: ? Pedig tényleg nagy neve van a szakmában, azt hiszem még te is ezt mondtad korábban...
Na, befejeztem ezt a témát, bocs mindenkitől :oops: ! :wink:

Mia, már nekem is van 5 pecsétem amúgy, 3 védőnős, 2 dokis, ezzel nem hiszem, hogy gond lenne, tényleg. Köszi!

Barbuss, örülök, hogy nagyid túl van a nehezén!
Nagyon édi a pancsis játék, el is hiszem, hogy nehezen hagyja ott Emma is :wink: !

Zsofka, nem irigyellek :oops: ! Én tavaly, egy szintén kismama kolléganőmön láttam azt, hogy semmi értelme nem lenne dolgoznom a melóhelyemen, még ha nem lennék veszélyeztetett, akkor sem! A főnökünk még este fél 7-kor is csesztette, hogy valami miért nincs még meg, közben 6 hónapos terhesen szerencsétlen egész nap pörgött ezerrel, de annyi melónk volt állandóan, hogy képtelenség túlóra nélkül ellátni a feladatokat, és még finoman rugdosnak is amellett, hogy kilóg a beled :evil: .
Szóval, tényleg ahogy tudsz, esetleg gyere el betegácsiba, neked és a babának is sokkal nyugodtabb életetek lenne! És már tényleg ilyenkor erősen bennünk van a "fészekrakó" ösztön, ahogy Dóri is írta :wink: !

Dóri, az is valami, ha már megvan az utódod :wink: ! Neked is kellene már a pihi és a hangolódás!!!

Anikó

Kép
mamaki73

amúgy érdekes, h én is tök korán voltam..asszem a 22. héten..meg is kérdeztem a dokit múltkor, h nem volt korai-e..azt mondta, h dehogy..és azt is megkérdeztem, h nem kell-e megismételni majd később..azt mondta, h nem..és ő elég alapos..szóval, most légy okos domonkos..

M.
Vendég

Sziasztok csajok!
Régen voltam, de sok a munkám mostanság, itt van egy kis ízelítő a fotózásból.
Kép Kép

Szerdán megyek cukorterhelésre.....fúj, cukorszirup!:)

Majd érkezem.

Heni
Kép
henriett74

Nekem első ránézésre nem tűnik stabilnak a kendő. Persze ez csak így naivan állapítottam meg. Lehet hogy pont ez teszi kényelmessé a gyereknek. Csak ahogy barbus képein is láttam, olyan, mintha a pici oda lenne szorítva benne anya mellkasára, és én félek hogy megfullad...:( Bár gondolom ez baromság...Csak tapasztalatlanka vagyok ezen a téren :(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Maki
A Bálint Balázshoz jársz??? :D
Az enyém doki SZTK-s is igen, én az SZTK-ba járok hozzá, mert nem vagyok hajlandó minden vizsgálatért 15e fizetni, mikor piszok sokat levonnak a fizumból :roll: :oops: Inkább 4D-re szoktam menni helyette.... :P Az SZTK-ban is ugyan úgy megvizsgál, mint a magánban, jófej a doki.... :)

A cukorterhelésnek mikorra van eredménye???
Vendég

szia Heni..de jó fotók..szép vagy rajta nagyon.. :) csini poci

nekem a cukor 3 nap volt..vagy 2..elég gyors..
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?