Nekem is tetszik ez a rugalmas kendő
!
Barbuss, elfelejtettem írni, hogy olyan édi Emmácskád a kendőben, meg persze Dodó Lizy-je is
!
Edi, köszi a nyugtató szavakat
!
Megpróbálom kihúzni valahogy ezt a 2 hetet...
Amilyen lúzer vagyok, még azt sem tudom biztosan, hogy nőgyógyászati vizsgálatra hol is vagyok jogosult "SZTK"-ilag
, még sosem voltam ott, mindig magánhoz jártam... Amúgy még csak 3 éve lakunk itt. Azt hiszem János kórházhoz tartozunk, de eljutnom sem könnyű oda, max., ha férjem elvisz.
Majd meglátjuk!
Látom, akkor a te dokid sem viszi túlzásba a dolgokat
, de ő SZTK-s, ugye? Én meg fizetem ezt az ajánlott "tuti-jó" magándokit
. Vagy lehet, hogy csak én várok sokat a dokitól
? Pedig tényleg nagy neve van a szakmában, azt hiszem még te is ezt mondtad korábban...
Na, befejeztem ezt a témát, bocs mindenkitől
!
Mia, már nekem is van 5 pecsétem amúgy, 3 védőnős, 2 dokis, ezzel nem hiszem, hogy gond lenne, tényleg. Köszi!
Barbuss, örülök, hogy nagyid túl van a nehezén!
Nagyon édi a pancsis játék, el is hiszem, hogy nehezen hagyja ott Emma is
!
Zsofka, nem irigyellek
! Én tavaly, egy szintén kismama kolléganőmön láttam azt, hogy semmi értelme nem lenne dolgoznom a melóhelyemen, még ha nem lennék veszélyeztetett, akkor sem! A főnökünk még este fél 7-kor is csesztette, hogy valami miért nincs még meg, közben 6 hónapos terhesen szerencsétlen egész nap pörgött ezerrel, de annyi melónk volt állandóan, hogy képtelenség túlóra nélkül ellátni a feladatokat, és még finoman rugdosnak is amellett, hogy kilóg a beled
.
Szóval, tényleg ahogy tudsz, esetleg gyere el betegácsiba, neked és a babának is sokkal nyugodtabb életetek lenne! És már tényleg ilyenkor erősen bennünk van a "fészekrakó" ösztön, ahogy Dóri is írta
!
Dóri, az is valami, ha már megvan az utódod
! Neked is kellene már a pihi és a hangolódás!!!