Na! Akkor kezdem!
remélem nem marad ki senki...bár ezt sajnos kétlem, ugyhogy tőlük előre is bocsi!
Poci: klassz, hogy jó lett a keneted!! Örülök, hogy végre kikeveredett belőled az a fránya baci! Hurrá hurrá!!
A patkánnyal vigyázz nagyon!! Remélem mihamarabb kiirtódik! Iszonyú betegségeket tudnak terjeszteni! Napi 1000-szer kézmosás!! Vigyi nagyon!!
Zsani: nagyon klasszul haladtok a házzal! Nagyon ügyik apáék!!:) Én csendben irigykedem, de nagyon!
Na majd egyszer talán mi is tartunk majd ott, hogy családi....Még nem adtam fel!
Zsófka: nem gond! Szerdán sem késő még!
Ha számláról ma utaltok, sztem holnapra itt lesz! Már összeszedtem, eltettem!
Freyja: sajnálom, hogy nem mennek jól a dolgok apával! Lehet csak ő is kimerült a lakás miatt. Persze ez nem mentség...de hátha annyira nem vészes a dolog, hogy az egyedüli léten kéne gondolkoznod!! Drukkolok, hogy rendbe jöjjenek köztetek a dolgok!!! ++++++
A pocakok nagyon szépek!
Én is örülnék ilyen szép formás pocaknak...sajna az enyém nem ilyen..
Na de a lényeg, hogy Nóci jól érzi benne magát, mégha kívülről nem is olyan tipp-topp:)
UH-soknak drukk, várjuk a képeket!!
Barbuss: örülök, hogy nagyid túl van rajta!! Drukkoltam nagyon!! Innen már csak egy lépés, és újra egészséges lesz!!
Kitartás!!
Edi: majd muti a kendőt! Én is nagyon kíváncsi vagyok rá! Bár én eddig nem nagyon sok mindent tudok ezekről a hordozókról, mert igazából kenguru párti vagyok....de lehet hogy ez jobb lenne?? Miért jobb mint a kengu??
jajj...kezd kimerülni az agyam, és tudom, hogy még volt amit akartam írni...de hát...
elfelejtődött
Niki: remélem helyére kerültek a dolgok a férjed és közted!! Nem jó haraggal lefeküdni!
Pénteken nem leszek...megyünk Kecskemétre, tárgyalásra! Majd kérhetek drukkokat?? Ha minden igaz, akkor majdnem 2 év után végre pont kerül a végére a dolognak...és a ha minden igaz, akkor nekünk kedvezően! De nem merem elkiabálni....de a drukkok jól jönnének nagyon!!
Előre is köszike!!
Na, azt hiszem egyszer ennyi....majd talán eszembe jut még, hogy mit akartam!