Új privát üzeneted érkezett!

Napsugaras jó reggelt :wink: !

Pocak, húúúú, ez a patkány dolog elég hátborzongató :oops: !

Barbuss, nagyidnak küldöm a pozitív energiákat, nagyon drukkolok!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Emmácskádat pedig isten éltesse, így kicsit utólag is :D ! Vagy pont ma van amúgy a szülinapja :wink: ?

Bibar, csak óvatosan azzal az "őrült" takarítással :wink: !

Pocihoz és Zsofkához csatlakozva engem is felcsigáztatok a rugalmas kendővel :) ! Kivi vagyok én is!

Zsofka, Zsani, ma UH :D ! De jó lesz nektek :wink: !!!

Majd jövök még...

Mindenkinek szép napot kívánok :) !

Anikó

Kép
mamaki73

Jajj, Zsani, szegénykém :( !!! Küldök neked rókaűző puszikat!!!
Még azt akartam neked írni, hogy én is azt látom a férfiakon, hogy ritka valóban az, aki előrébb néz 4-5 lépéssel, úgyhogy megértem, hogy sikerélmény volt apával megbeszélni a dolgokat :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 09:00-kor.
Vendég

Barbuss
Nagy órisái drukk a nagyidnak +++++++++++++

Zsani
szegénykém, ez a rókakoma.... :( Nem izgulsz nagyon és azért???
Nemsokára találka a nagy Ő-vel :P
Vendég

Zsofka, Zsani drukk UH-hoz. várjuk ám a sztárfotókat... :wink:
Barbus Drukkk +++++++++++++++++++++++++++++++++
te is gyere ha tudsz hirekkel. De ugyis minden rendben lesz - tudod, kivánság topic... :wink: :D

sajna a kedvem nem jobb.sőt...
azon agyalok mit és hogyan csináljak egyedül. mi lenne ha...
hogy élnénk meg... stb. tartok tőle h hamarosan nekünk apával elválnak útjaink,ha nem történnek sos változások idehaza. :(

Pocakmanó nagyon élt hajnalban :lol: rendesen csikizte az oldalam annyira ficánkolt :D hason feküdtem biztos az volt a baja. reklamált h héééééé anya :lol: :lol: :lol: most meg nagy csend... aki éjjel nagylegény/avagy leány :D délelőtt alszik :D:D:D

Kép
freyja

aaaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 09:01-kor.
Vendég

lányok indulunk :lol: ugyan még kicsit későbbre van időpont, de előtte mennem kell az irodába!
utána még mászkálunk obi, bauhaus.... vennünk kell egy csomó dolgot az építkezéshez, ezért késő du v. este jövök majd a képekkel!

köszönöm a gyógypuszikat, drukkokat.... nem tudom mi a baj, de a pocim is megy... lehet edi neked van igazad és az izgalom okozza :lol: :lol: :lol:

freyja: ezt még beszéljük át, sajnos most szaladnom kell... vidám puszi-ölelés nektek!!!!!!!!!!

Kép
zsani78

Bocsánat offolok!

Sziasztok!

Eladó sorba került néhány babaholmink! A baj csak az, hogy nem tudom mennyiért adnám el őket, ezért nálam a feltüntetet ár az általam fizetett tényleges ár.
Hogy mennyiért veszed meg az csak rajtad múlik. Ha felkeltettem az érdeklődésedet kukk be hozzám

http://babaholmik.freeblog.hu/

Kellemes napot, Melinda!
*meli*

Zsani
tuti izgalom, mert mindig uh előtt jön elő.... de megérteeeeem ám :)
Nem hiába ezek a szerelem első jelei :wink:
Majd várunk.

Nagy puszi
Vendég

sziasztok,
sztetek ez a kendő jó egy 160cm-es nőnek is?? mert mostanában ezen agyalok, h majd 2 gyerekkel..lehet, h az elején jól jönne..mert Martinom sajna elég gyorsan és hirtelen hízott, a derekam nem bírta, de talán a lánykánál használhatnám, ha pl. játszóterezni megyünk..mert motorral, babakocsival..hát nagyon kell figyelni a fiamra..és ha vmi veszélyes dologra készülne, mégsem hagyhatom Laurát a babakocsiban egyedül..szerintetek?
majd Edi mutasd már meg a kendőt, hátha bevállalok én is egyet..

Freyja: na beszéld ki magad, az jó tesz..hidd el minden kapcsolatban vannak mélypontok, nekünk most még nehezebb így pocakosan, tomboló hormonokkal..de nem szabad felrúgni mindent, nagyon nehéz lenne egyedül, ez csak a legeslegvégső megoldás!!

M.
Vendég

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 09:02-kor.
Vendég

Poci, szegénykém!!!! Most tényleg pont egy patkány hiányzott Neked!!!!!!Amíg meg nem murdál mossál nagyon gyakran kezet főleg evés előtt ilyen fertőtlenítős oldattal!!!És a kutyira vigyázzatok, meg nem egye az irtót!!!!

Freyja!!!Nagyon megértelek!!Rosszabb napjaimon én is átgondolom ezeket a dolgokat. Bár nálunk azért korán sem ilyen drámai a helyzet, csak én olyan mindenre felkészülős típus vagyok. Írd ki magadból mi a probléma köztetek!!!! Hátha tudunk segíteni, vagy attól hogy leírod más szögből látod!!!

Barbuss!!!Megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jajj félreértettetek amúgy. Nem a gépezéssel volt bajom. Hanem a stílussal és a mondandóval,ahoy beszélt velem. Oltári bunkó volt. Felőlem gépezzen, nem sajnálom én tőle, meg kell a kikapcsolás neki is, ezt tudom. De attól, hogy én most nem dolgozom, igenis kijár a tisztelet. És attól, hogy ő úgy gondolja majd megcsinál mindent, ha én mégis elvégzem,akkor nem megrónia kéne érte, hanem hálásnak lennie. Szerintem nem természetes, hogy a háztartás és jóformán a gyerek minden gondja le van véve a válláról. Ha hála meg köszönet nem is, tisztelet kijár érte. És ez hiányzott de teljesen!
Amúgy alakulgat a dolog, bár a tegnap este sem túl nagy társasági életben telt, szóval ezen még dolgozni kell.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Köszi a drukkokat, már tűkön ülök :oops:

Évi, jajj ilyen rossz a helyzet? :( Nem lehet, hogy csak húzósabb időszaka van?

Zsani! Jó kis progitok lesz ma :D Szép napot!!

Edi, én a babaközelben-ről rendeltem anno, nekünk mohazöld van :P Emma imádta! Skszor volt, hogy itthon is beletettem ha nyűgi volt és hamar megnyugodott :wink: Na meg én sokat jöttem-mentem távolsági busszal meg BKVval, és azokon könnyebb volt így közlekedni mint babakocsival :roll: Hacsak nem terveztünk iszonyat hosszú sétákat, én mindig hordozóval keltem útra (már buszozásnál)! Keresek képet :P

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Kukk meg a nagyobbacskákat! 6éves kortól tettem fel lány rucikat!

Ha érdekel valakit: www.memeturi.atw.hu :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Barbuss
szerváltam az előbb egyet a babaközelből is, csak kéket... :D Igaz féltem, mert M-es méretű, de azt írták 5,35m így tuti jó lesz akkor. :D
Vendég

Akkor most visszaolvasok, mert teljesen elvesztettem a fonalat :(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Niki, én spec a gépes kommentet nem neked szántam, csak asszem kimaradt egy enter :D Abszolút megértem amit írsz, én is így gondolom, és nekem is nehéz feldolgozni, hogy itthon vagyok, Emma bölcsiben, Gábor dolgozik, de mégis vannak olyan házimunkák amiket nem csinálhatok és muszáj vagyok megkérnem rá :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Edi, most olvastam vissza, és láttam, hogy pénteken téma volt a méhszáj. Bocs, de egy kicsit még visszakanyarodnék ehhez a témához.
Nálam kb. ugyanez a para! A 12. héten a szonográfus "nézte" utoljára UH-n a méhszájat :roll: .
Azóta csak múlt hét (23.hét) kedden volt egy "vizsgálat", de ha jól rémlik csak a folyás miatt vett kenetet, amit csak egy tesztcsíkkal teljesen normálisnak állapított meg :oops: .
Kicsit zavarban voltam, mert félpucéran, bugyi nélkül kellett végigslattyognom (még egy takaró papírtörlőt sem kaptam) egy teremnyi szobán a vizsgálóasztalig, így a "sokk" hatására teljesen elfelejtettem megkérdezni a méhszájamat :( ... De az a gyanúm, hogy meg sem nézte, mert nem éreztem olyan jellegű dolgot...
Szóval én is úgy érzem, hogy a doki kissé elhanyagol, pedig hát nekem is volt régebben gondom (mondjuk nem tudom, hogy méhszáj miatt-e). Még utána felöltözve rá is kérdeztem, hogy mire kell ügyelnem, hogy egy esetleges, a régihez hasonló helyzetet mindenképp elkerüljek. A válasza: ne aggódjak, az egy másik terhesség volt, most biztosan egészen más lesz minden.
De hogy ne aggódjak, amikor azt sem tudom, hogy pl. a méhszájammal minden oké-e, miközben azért nekem is szokott fájdogálni, befeszülni a hasam :oops: ?!
Szóval én is el vagyok kicsit kenődve, lehet, hogy hülyeség, de hiába profi a doki -állítólag-, de nem érzem magam teljes biztonságban :oops: . Mindent úgy kell kihúznom a dokiból, magától szinte alig mond valamit. Hiába az állítólagos hatalmas tapasztalata, szakértelme, ha nem tud megnyugtatni :( .
Olyan kiszolgáltatott, hülye helyzet.
Persze ennek ellenére igyekszem nem parázni, de ha megyek a terheléses cukorra, azt hiszem megpróbálok rákérdezni a méhszáj témára! De hát az még 2 hét...
Úgyhogy abszolút megértelek!
Te azóta rákérdeztél erre a dologra???

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok,

méhszáj témához: elvileg a kiskönyvben minden alkalommal írja a doki...olyat keressetek, ami olyan 3000 körüli érték.

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Maki
hááát nem, nem nyugodtam meg. De mivel nem keményedik a pocakom (koppkopp) és nem is görcsölök egyáltalán, így nem aggódom. Cukorterhelés eredményét úgy is leviszem a dokihoz majd, és akkor megkérem, hogy nézze meg, mert régen nem nézték.

óóó ez a puccos mászkálás nem túl jó, én ezért szoktam tunikában menni a dokihoz :)
Vendég

Nagyim kint van a műtőből!!! Nagyon sok vért vesztett, de komplikációk nélkül megúszta!!! És képzeljétek a nagypapám ugyanebben a kórházban volt hosszú-hosszú évekig sebész és a műtős néni aki bent volt a Nagyimnál még emlékezett rá :D Kicsi a világ :D Jajj de boldog vagyok :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

hozok én is kendős képeket :D

Kép

Kép

Kép

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Na! Akkor kezdem! :) remélem nem marad ki senki...bár ezt sajnos kétlem, ugyhogy tőlük előre is bocsi!

Poci: klassz, hogy jó lett a keneted!! Örülök, hogy végre kikeveredett belőled az a fránya baci! Hurrá hurrá!! :)
A patkánnyal vigyázz nagyon!! Remélem mihamarabb kiirtódik! Iszonyú betegségeket tudnak terjeszteni! Napi 1000-szer kézmosás!! Vigyi nagyon!!

Zsani: nagyon klasszul haladtok a házzal! Nagyon ügyik apáék!!:) Én csendben irigykedem, de nagyon! :) Na majd egyszer talán mi is tartunk majd ott, hogy családi....Még nem adtam fel! :)

Zsófka: nem gond! Szerdán sem késő még! :) Ha számláról ma utaltok, sztem holnapra itt lesz! Már összeszedtem, eltettem! :)

Freyja: sajnálom, hogy nem mennek jól a dolgok apával! Lehet csak ő is kimerült a lakás miatt. Persze ez nem mentség...de hátha annyira nem vészes a dolog, hogy az egyedüli léten kéne gondolkoznod!! Drukkolok, hogy rendbe jöjjenek köztetek a dolgok!!! ++++++

A pocakok nagyon szépek! :) Én is örülnék ilyen szép formás pocaknak...sajna az enyém nem ilyen..:( Na de a lényeg, hogy Nóci jól érzi benne magát, mégha kívülről nem is olyan tipp-topp:)

UH-soknak drukk, várjuk a képeket!! :)

Barbuss: örülök, hogy nagyid túl van rajta!! Drukkoltam nagyon!! Innen már csak egy lépés, és újra egészséges lesz!! :) Kitartás!!

Edi: majd muti a kendőt! Én is nagyon kíváncsi vagyok rá! Bár én eddig nem nagyon sok mindent tudok ezekről a hordozókról, mert igazából kenguru párti vagyok....de lehet hogy ez jobb lenne?? Miért jobb mint a kengu??

jajj...kezd kimerülni az agyam, és tudom, hogy még volt amit akartam írni...de hát...:( elfelejtődött :(

Niki: remélem helyére kerültek a dolgok a férjed és közted!! Nem jó haraggal lefeküdni!

Pénteken nem leszek...megyünk Kecskemétre, tárgyalásra! Majd kérhetek drukkokat?? Ha minden igaz, akkor majdnem 2 év után végre pont kerül a végére a dolognak...és a ha minden igaz, akkor nekünk kedvezően! De nem merem elkiabálni....de a drukkok jól jönnének nagyon!! :) Előre is köszike!! :)

Na, azt hiszem egyszer ennyi....majd talán eszembe jut még, hogy mit akartam! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Barbuss: jobbulást Nagyikádnak!! +++++

Kezd egyre jobban tetszeni ez a kendős dolog, anyum most jött és azt mondja, h szte is jó ötlet ;)

Nőgyógyász: én is mindig vmi hosszúban, vagy szoknyában megyek, így nem kell közhírré tennem.. :lol: :lol: :lol:

én egész éjjel nem aludtam..valszeg a borsófőzelék megdolgoztatott..most gondolkodom a szopipárnán is..mert egyszerűen sehogy sem jó..dobáltam magam egész éjjel..ma rántott sajt lesz, majonézeskukoricával és rizzsel..Éhen halok!!

pusz,
M.
Vendég

Mercy
Nekem nem írja a doki egyáltalán a méhszájat a kiskönyvben. Az uh vizsgálati lapon is csak a 12hetesen volt, hogy 3000-res. Azóta semmi....
Vendég

mercy: nekem sem írja a doki a méhszájat, pedig mindig nézi...csak mondja, hogy ok, zárt, minden rendben! De még egyszer sem írta be....ezek szerint ez is doki függő...

Meme

Kép
hmeme
Németország

mindjárt éhen pusztulok..pedig reggeliztem...hmm...asszem tolok egy szenyót, mert ma csak akkor lesz kaja, ha apa hazaért!

Bár lehet disznó leszek, és sutyiba rendelek egy pizzát... :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Barbuss
de éééédes az első kép.... imádom a kis manófejű Emmát :)

Neked mekkora a kendőd??
Vendég

na...még 45perc, és itt a pizzám :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Nekem meg egyáltalán nem ír a kiskönyvbe a doki :shock: Rákérdeztem, hogy nem gond-e ugye az anyagiakra való jogosultság miatt, és azt mondták, hogy a szülés után a kórházban adják ki az igazolást, ott meg az ottani dokik betegeivel nem szoktak cicózni :) Mondjuk külön papírt mindig ad aláírva, lepecsételve, minden infóval, de a kiskönyvemet még ki se nyitotta :roll:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss: Csak nehogy gond legyen belőle! Nekem pl. azt mondta a doki, meg a védőnő, hogy a dokinak benne kell lennie legalább 4 pecsétjének, különben nem fogadja el az államkincstár a gyes/gyed igénylésnél. De lehet ez megint helyi sajátosság...

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi, fogalmam sincs :oops: mindjűrt lemérem :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

kb 5,2 m

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Meme, nekem mondjuk a kiskönyvet soha nem kérték sehol, csak a szülésnél, és utána a kórházas papírok kellettek mindenhova, szal lehet logika abban amit mondtak, de majd rákérdezek még 1x! Igazolás, pecsét, aláírás dátummal van minden vizsgálatról, csak nem a kiskönyvben, hanem külön nyomtatva :roll:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss
Akkor tuti M-es a Tied is, mert amit rendeltem M-es az 5,35m :)
Vendég

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 09:03-kor.
Vendég

Igen, az lesz :) Most nézem, hogy írja, hogy összemegy picit, de az bele van kalkulálva a méretbe :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Készült egy csomó kép Emma szülinapján, de Gábor vmit elállított a gépen, és egyikhez sem férek hozzá :evil: Vááá, OK, nekem ne legyen admin jogom, nehogy vmit elállítsak, de ez már túlzás :evil: :lol:

Edi, védőnői pecsétem nekem is van már több is... Lehet megkérem majd a dokit, hogy írjon 1-2 dolgot a kiskönyvbe is :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Mia, neked akartam még írni, hogy második gyerkőccel szerintem különösen praktikus a kendő meg ált. a hordozók :wink: Nemcsak a figyelem miatt, hanem gyakorlatilag szabad mindkét kezed :wink: Szal ha van kedved hordozni, akkor én belevágnék a helyedben :D

Én is nagyon éhes vagyok :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

hmm...barbuss, lehet hogy akkor azért, mert nekem meg eddig papírom van összvissz 2, amit a doki írt! :) Akkor lehet mindegy! :) Csak valahol legyen pecsét :)

Edi: nekem mindkettő szokott picsátolni! Valószínű ezért is már csak az utolsó oldal üres... :) nekem ha kell, ha nem, nyomják a pecséteket.. :D Kár, hogy nem lehet beváltani valami ajándékra.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Baromira köhögök már pár napja, ilyen öklendezésbe fordulós verziót nyomok :( Kinéztem rá egy homeos bogyeszt, erre naná hogy pont az nincs a gyógyszertárban :evil: Megrendelték, du elvileg lehet menni érte... Olyan rossz, hogy nekem minden hülye megfázásnál visszamarad még több hétig ez a fránya köhögés :( Szegény Zalán már szerintem agyrázkódást kapott a hasamban :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Én is éhen akarok halni.... nem is értem mitől vagyok ilyen farkas éhes.... :S

De már Boticsek is veri a ház oldalát, azt gondolom éhes már Ő is.... :)
Vendég

Asszem kéne Emmának új vonalzó :roll:

Ja és lőjetek le mára, mert f...som a szót :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss: jobbulást! :( Szegény!

Meme

Kép
hmeme
Németország

na, még sacc negyed óra, és itt a piiiiiizzzzzzaaaaa! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi, most akartam nekiállni a palacsintádnak, de elfogyott a tojásom :evil: ááááá pedig van itthon karamell szirupom hozzá! A fenébe :lol: Sebaj, max befalom a maradék csokitortát :lol: Fúú marha jó lett, majd én is feldobom a recit! :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Meme
hagyd abbaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: hallod, csorog a nyálam mint egy kutyának wuhahahaha... ölni tudnék egy jó pizzáért most :P

Jó étvágyat hozzá :P

Lányok
Szerintetek, ha a doki szerint 24-26 hét között menjek vérvételre erre a lötyisre, akkor mikor menjek??? Tanácstalan volnék.... :S
Vendég

Barbuss
nyamm a csokitorta is.... azt hiszem sos ebédelnem kell, mert nem ettem ma még semmit, és lassan tényleg kopog a szemem.... :?
Vendég

Na megvolt az ebéd nálunk is... Óriás héjában sült krumpli, ketté vágva, vaj, sajt, bacon, csirkelmell, olívabogyó, paradicsom, uborka, mozarella, és öntet... finooom volt :P Igaz csak a felét ettük meg, de most buggi van a pocakban. Azt hiszem csoki kellene a kis manóseggűnek vaaagy sütiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol:
Vendég

Köszi edi! :) Maradt egy negyed (carbonara-s), ha gondolod nyisd az ablakot, és köbüki postával küldöm! :)

Jajjjjj csajok!! :D Trallállllaááalllá! :) De jóó kedvem lett:) nem elég, hogy jóllaktam...de olyan telcsohívást kaptam, hogy majd kiugrok a bőrömből! Alig várom, hogy apa hazaérjen, hogy elmeséljem neki, megbeszéljük, és döntsünk! :)

Edi: nekem az elején azt mondta a dokim, hogy 28-30. hét körül lesz a cukisvérvétel. Aztán most 27+5 amikor lesz. szóval nem tudom. :( De tudod, nálunk minden máshogy megy, mint más, normális helyen :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?