Sziasztok,
látom 7végén is termeltetek
. Mi sokat kerteztünk, -gyönyörű is lett-, meg pihiztünk valamennyit. Ilangom taknyos és köhög, egyelőre nem tudom eldönteni, hogy ez a pénteki találkájának köszönhető-e a szomszéd kislánnyal, aki brutál rondán köhögött és dőlt belőle a takony, vagy megfázott
. Most bízom benne, hogy húsvétig rendbejön, mert ez így ünnep előtt nem hiányzott (na amúgy se jó sohase ha a gyerek beteg).
Szilvás,
babóca mozgás
, na meg ébredés. Én még ilyen "oldaliságot nem vettem észre, tegnap pl. alig éreztem. Jó, hogy megjártad a fogorvost, én kb. 2 hónapja tervezem, hogy megyek, de mindig elutazik, vagy lebetegszik a fogdoki
Bmass,
megnéztem a képeiteket, gyönyörűek vagytok!!!
Hogy vagytok, rendeződtek a soraitok?
Évi,
nagyon szépek lettek a falak és jó az új kanapétok is!!! Jók a színek, mi is szín pártiak vagyunk, nálunk a hálószoba kék, a nappali/télikert napsárga, gyerekszoba szintúgy, konyha/ebédlő narancssárga. Egyedül a fürdő és a plusz wc fehér. Tetkóhoz nem tudok hozzászólni, nekem nincs, nem volt hozzá merszem... besz@ri Sucer
. Nem semmi mennyiséget sütöttél a 7végén! El is fogyott??
Évi2,
nagyon szép a pocikád!! Látom a táblánkban, hogy te is a SOTE II-n fogsz szülni? Na majd hozod nekem a híreket!! Cica: ne foglalkozz a sok okossal, ilyenkor mindenki annyira okos bír lenne, hogy mit hogy kéne. Az alapvető higiéniára most is figyelsz, ez a babával-cicával se lesz másképp.
Tina,
az az almás süti....nyamiiiiii!!!
Gondolom ripsz-ropsz elfogyott
Clárika,
nagyon szép a pocid!!!! 6-8 kiló? Az hol van??? Tudom, hogy írtad, de egyáltalán nem látszik, nagyon csinos vagy!
Én szombaton este sütöttem mini kakaós csigákat (kb. lett 25 db), tegnapra már nem volt belőle semmi....
büszke Sucer
.
Én még mindig csak ritkán érzem a babómat és akkor se nagyon nagy rúgásokat érzek, hanem inkább böködést. Éjjel meg nem ébredek fel... ennyit számít, hogy sokan majd 2 héttel előttem jártok?