Új privát üzeneted érkezett!

Jaaaaj a legfontosabbat nem írtam,hajnaltájt forgolódásnál beindult a kisfickó(jobbra fordulást nem komázza,már észrevettem...de ki bír egész éjjel egy oldalon aludni...)és rugdosott bőven,odatettem az apja kezét és végre ő is érezte,jó erősen :) büszke is volt!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Evi nem csak ott van... :wink: nem gondolkoztam még h takarjam el... azok nekem olyanok ott mintha nem is lennének, észre se veszem már :D nem is tudom mennyire marad meg a babóban mint emlék...
én nem emlékszem anyu cicijére :D

de amugy egy odadobott pelus eltakarja :wink:

Kép
freyja

Én is pelusra gondoltam.
Nekem is van pár még,de a többi azért nem olyan gáz szerintem.

evilany

csajok!
Nekem is van tetkóm a ball mellemen :D
Én nem akarom eltakarni...nekem a gyerekek kezdőbetűi vannak feltetoválva...oda fog kerülni majd idővel babóca nevének kezdőbetűje is :D
Nem hinném hogy sokkoló lenne a baba számára....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,hát csak lehet hogy nem is nagy élmény egy -neki- fekete paca alatt szopizni...na nem a tiedre gondoltam,hanem az enyémre..és a mintát még nem látják,viszont lehet zavaró,de ez csak az én gondolatom,szerintem én le fogom takarni...

Csajok isteni lett a kókuszos süti! Próbáljátok ki!

evilany

mert hogy a te tetkód olyan nagy...? -ezt nem tudtam... :(
akkor utánna kell nézni...(ez csak az én vélemyényem volt)

persze ha neked úgy könnyebb-evidens hogy letakarod ...
:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nem olyan nagy,de nem is pici.
Na,sül az első pompos...még 2 lesz..kezdek fáradni...:)
Ja nem is mondtam tegnap a Miki virággal jött haza...Kép mindjárt meg is enyhültem,igaz addigra már lecsitultam azért.

evilany

enyém tetkó nagy. de nem hiszem h ez gondot jelentene a babónak :)

Kép
freyja

No. Jelentem kész vagyok...süti,3.adag pompos kész,mosogatva,de most felteszem a lábam...fiúk a 2.réteg festéket kenik,mutatom,de ez még csak 1.réteg volt,tehát ennél még szebb lesz... :wink: nekem tetszik.
(a minta vissza fog kerülni ezért nem lett levakarva)
Kép
Kép

evilany

Az új bútorral.
Kép
plusz két fotel...
Holnap jön a háló,jó móka... ;)

evilany

Hoztam nektek egy kis tavaszt a kertemből:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
xtina75

Évi cica marad a baba mellett?
nekem is van :D engem elég intenziven támad a család miatta :(
de szeretném ha maradna...

Kép

Kép
freyja

egyébként szép a fal :) egyedi...
mi sárgák leszünk ha egyszer kész leszünk :)

Xtina a kert is biztos nagyon szép :) köszi a tavaszt...

Kép
freyja

Évi jó lila az a lila, nem is olyan sötét. A csörgös képeket, az aktuálisakat, felraktam a közösbe.

Ma leütöttem egy Euroért egy Benetton terhesinget, remélve, hogy jó is lesz rám. Az eladó lemérte és az alapján tutira passzolnia kell, de biztos csak akkor lesz a dolog, ha a mellszélességem is kényelmesen befért... :)

A bazárban is jól bevásároltam, egy kisebb vagyont adtam ma ki a többi bazárral ellentétben. 40 Euro nekem már egy rakás pénz, de olyan sok jó cuccot sikerül 50 Cent és 2 Euro között kifogni, hogy nem hagyhattam veszni öket. Sajnos nem lett minden jó Enire, de majd Imi elhordja... :)
Legalább lett mindkettönek pár nyári ruhája. :) Könyveket is vettünk, meg tanuláshoz kellékeket, gyakorlókat, amikre errefelé buknak a tanárok.

A fiúknak is vettem egy-egy apróságot, mert különben igazságtalannak éreznék a beruházásaimat. Fontos a lelküknek, hogy nekik is legyen valami apróság a tarsolyomban.

Évi tök jó, hogy a párod már érezte a babát. Ma nálam is nagy parti van a pocakomban, az én párom is ma érezte a babát elöször. :) Imádom ezt az idöszakot, nem tudok betelni vele. Biztos innen van a gyerekfüggöségem... :)

Egyébként összefutottam bevásárlás közben a higiéniailag katasztrofális barátnömmel, rögtön rányomult Döncire a kisfiával, akivel közösen igen náthásak. Örül ilyenkor ám az anyai szív és nem gyözi a gyerekét takargatni. Meg is jegyezte, amikor letöröltem fertötlenítövel a gyerekem kezeit ill. arcát, hogy mi bajom a kosszal. Mondtam neki, hogy attól függ, milyen jellegü, máskülönben semmi. Mire ö: az ö gyerekei, akik köztudomásulag sose mosnak kezet, még evéshez sem, vagy kaki után, nem olyan gyakran betegek, mint az enyémek. Mondtam neki, hogy az enyémek meg egyáltalán nem betegek, ha nem találkoznak az ö gyerekeivel... Mi egyszer voltunk idén testületileg betegek és azt is tölük kaptuk bizonyítottan, amúgy meg egy-két apró, de semmi komoly megfázás ill. Dönci két lázas akciója és ennyi. Kivételesen olcsón - lekopogom - megúsztuk az idei telet. Míg a barátnöm gyerekei egyik komoly bajból a másikba esnek át, középfülgyulladás, gennyes angina és társai... Na ja, ki mennyire szépíti saját világát. Néha neki sem ártana önkritikát gyakorolnia és magába néznie, de erre én már nem hívom fel a figyelmét, mert csak sértödés lenne belöle.

Eldübörögtem szép kecsesen aludni!

Jó éjt!

Barbi
maass

Mindenkinek szép jó reggelt!
Évi2 tök ari a cicád :D ne hagyd magad!
Évi jó színe lett a falnak!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt

Freyja,igen maradnak a cicák. Majd ügyeskedünk...éjjelre biztos ki leszek zárva a hálóból,nappal meg felügyelem őket. Máshol is megoldják...Miért támad a családod? :(
Nagyon jó fej cicusod van! Fiú,lány?
Persze mi is csak előre gondolkodunk így hogy cica,baba minden lesz,de remélem hogy sikerül kordában tartani őket majd.

Tina nagyon szép a kerted.

Bmaas,mellbőség,ne is mondd,mióta terhes vagyok itt bukik el minden ruha :shock: igaz most már a pocinál is.Lassan nem tudom a sima pólókat hordani,mert hülyén állnak,megfeszül,bevág...pedig azt hittem a tavaszt még kihúzom velük,de már a tavaszi kabátom cipzárja mély levegővel jön csak fel :?

Na ma jön a háló festése...Miki nézi a forma 1-et én addig elkezdem a szegélyeket lemosni a lilától meg ilyesmi,meg amit tudok pakolni...a hálóba szánt drapp kikeverve,felkenve inkább csokibarna...meglátjuk,ha sötétnek bizonyul akkor a babasarok nem is lesz azzal lekenve(babának sötét,meg nem tudok rá figurákat festeni)hanem kihagyjuk és veszünk rá vmi pasztell színt külön.
Majd jövök képekkel.

evilany

20.hét:
Kép

evilany

sziasztok!

hááááát, érdekesen alakul a hétvége...
csütörtökön apának bedöglött az autója... felforrt a víz... mondom neki nem gond, majd mi megyünk hozzátok, ha Te nem tudsz jönni... összepakoltam a kutyát és pénteken meló után el is indultunk Pestre (távkapcsolatban élünk egyenlőre)... nem is volt gond, ide is értünk szépen, de amikor megálltam a ház előtt, mondom apának... Te olyan, mintha forrna a víz... nem hitt nekem, de azért szombat reggel ránéztünk, és mentünk vele egy kört... persze felforrt a víz... azonnal szerelő...
úgyhogy most mindkét autó szervizben...termosztát csere... az enyém hétfőn lesz kész, így csak akkor tudok haza menni...
de azért vicces... mintha még az autók is szerelmesek lennének egymásba...egyszerre betegszenek meg... :lol: :lol: :lol: :lol:

Bmaass a baj a barátnőddel kapcsolatban az, hogy az ilyenek a célozgatásból nem értenek... amíg kerek perec nem mondod meg nekik, hogy koszosak és ettől a Te gyerekeid megbetegszenek, addig nem is fogja felfogni a szitut....

Évi jó ez a lila! én bírom a színes falat!!! :lol: :lol: :lol:

Évi2 széééép cica!!! a kutyusom jóóóól megkergetné!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tina ezek a virágok! igazi tavaszi hangulat lehet nálatok!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Csak egy képet dobok nektek gyorsan:

21 hetesen:
Kép

Na a süti kész, kivasaltam, már csak magamat kell rendbehozni, s indulunk keresztelőre!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

A képen nőveremmel vagyok ....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tündi szereztek nektek az autók plusz egy napot :lol:
Kép

Clarika jó nagyot nőtt a pocid! De hol van rajtad 6 kg...?
Kép
Kismama nadrág van rajtad a képen?

Na,sötét a barna,(babasaroknak...)így 2 fal lesz barna a hálóban és a másik 2 marad jövő hétre,valami halvány pasztell színre...úgyhogy
jövő héten is festünk :shock:
Kép

evilany

Ugye mindenki átállította az órát?
Kép

evilany

sziasztok!

jöttem, olvasni!

Clárika, tényleg nagyon szép a pocakod, és nagyon látványosat nőtt!!!

Évi, klassz lett a lila! egyébként a vizeletes kérdésre visszatérve, nem láttam, hogy valaki válaszolt volna már rá, így megteszem én. szóval lehet a patikában kapni vizeletgyűjtő zacsit! ez kisiúnál elég könnyű művelet, van egy kis lyuk rajta, oda megy a kuki, a lyuk körül meg öntapadós, szóval odaragacsolod a kis bőréhez, hogy nem mozduljon el, és várod, hogy legyen pisi. na, az én fiam a kórházban kb. 2 cseppet tudott produkálni, de szerencsére nálunk az is elegendő! ;) kislányoknál azért ez erősen macerás művelet lehet! :(

Tina, gyönyörű virágok!!!

tetkó kérdés! bár nekem nincs, nem is tervezem, de gondolj csak bele, ahogyan neked is tök természetes, neki is az lesz! első pillanattól a te cicidet fogja nézni, amúgy meg szopi közben nem feltétlen a cicit nézi, hanem sokszor van szemkontaktus, vagy bealszik, szóval nem hinném, hogy zavarni fogja a manókat! ;) persze le lehet takarni, de, ha később, mikor nagyobb lesz, és jobban kinyílik az kis értelme, akkor jobban fogja foglalkoztatni, hogy mi az, amit eddig nem látott rajtad, stb.

szerintem! :)

na. megyek. gyerekem már sokkal jobban, szóval én is több idővel rendelkezem, bár a házimunka jól elúszott az utóbbi hetekben, de igyekszem informálódni rólatok, mert kíváncsi vagyok, hogy kivel mi van! :)

sophie27

Évi, mi átállítottuk, de a babanet nem! :D

sophie27

Hű,kész vagyunk...nagyon fárasztó volt...pedig du.ledőltem...de most meg pakolunk pakolunk..holnap még egy alapos(és ráérős) takarítás,függönyök,mosás...
Mindjárt mutatom a barnát,ami így este inkább bordós 8O

Zsófi,köszi a magyarázatot...így mindjárt érthetőbb :)
Örülök hogy Benike jobban van!!

evilany

Bár itt még nedves...
Kép
itt a babasaroknak hagyott résszel...
Kép
háttérben a gardrób,az is barna lesz...nemsokára :)
és a fotelek,a lila nappaliban..
Kép

evilany

Sziasztok!

Köszi a pocakdicsiket :oops: :)
cicus: hát mivel babó eleinte velünk lenne a nagyszobába, gondoltam én onnan kizárom egy szúnyoghálóval. nem fiatal cicus már, nem fogja bánani a hálót...amugy lány volt... és mivel költözünk és földszintre költözünk kijárós cicát csinálnék belőle. igy aztán végképp nem zavarja a babát.

persze a család jobban örülne ha nem lenne cica. :( érvek a szőr, meg ha kuszik a gyerek és belenyul a kakiba... :evil:
hiába az érvem h anno a tanyán a disznókakiba hemperegve is felnőttek a gyerekek. nemhogy cica mellett. :roll:

Claricka szép a pocid. formás :)

Kép
freyja

Szőr:hát igen az gáz,engem is zavar,de 2 naponta porszívózunk,igyekszünk eltüntetni...
Kakiba meg nem nyúl..majd ha már kúszik ehet kiskaput tenni az ajtóhoz hogy az alomtálcához ne menjen (az a fürdőben van) meg lehetőleg cicakaját se egyen :)

evilany

Évi, Sophie megválaszolta a kérdést :-) Mivel Kristóf lázas volt, sokat itattuk és így volt is pisi rendesen, maradt a csöpögtetés után is :wink:
És a dicséret Nektek jár: de jó ez a lila szoba! Nagyon klassz!

Tünde, szerelmes autók - tuti létezik :D

Clárika, nagyon csinos a pocakfotó!

Tetkó miatt szerintem se aggódjatok. Ez lesz természetes a babáknak. És szerintem sem fognak nagyon emlékezni rá, inkább később - már ha ruha nélkül akartok a lakásban flangálni. Na, ez is egy érdekes kérdés :wink: Már csak azért se takargatnám, ha lenne tetkóm, mert azt gondolom, az hozzám tartozna, az is én vagyok.

Tina, fantasztikusak ezek a virágok!!! Remélem, majd egyszer nekünk is lesz kertünk :roll: és nem csak virtuálisan gyönyörködhetek ilyenekben.

bekri

Sziasztok,

Hozzak még virágot? :)

Kép
xtina75

Kép

Köszönjük a dicséretet :) Nekem is nagyon tetszik a lila szoba,de a barna is szép lett,száradva,mindjárt hozok egy képet.
Mára is van tennivaló bőven,takarítok még egy kört(hihetetlen de a tegnapi legalább 5xi porszívózás ellenére még mindig poros a lakás,és a parketta)főzök,mosok,visszateszem a függönyök egy részét...jön be anyukám is.

Baba nagyon aktív,ma is rá ébredtem,persze mert jobbra fordultam és azt kikéri magának. Szerintem ott van a buksija...csak hát,se háton,se hason,se jobb oldalon... :?

Tina,hozz,nagyon szépek.

evilany

Kép
Kép
Jó nincs még függöny,szőnyeg,és képek a falon,de ilyesmi lesz.

evilany

Sehol senki...akkor megyek dolgomra...majd még benézek.

evilany

Xtina, csodás a kerted!!

babaimádó
Kép
babaimado

Clárika, szép a pocakod!

babaimádó
Kép
babaimado

Édi cica!

babaimádó
Kép
babaimado

Szép jó reggelt mindenkinek!
Jó lett a szobaszín...szép a kert...és Clarika édes a pocid :D
Nekem mindenki fiut jósol(ránézésre)
Uánna néztem a MoM eredményeknek Fanninál és Lacánál...cáfolom én is azt hogy az 1 alattiérték a lány...Fannival:1,60 volt.....Lacával:1,77
Babócával most 0,69
Na majd kiderül a szülésnél :d

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok! nagyon szép a lakás Évi :) alakul...
hogy birod a sok takaritást? nem fáradsz el nagyon?

én harcászkodom a cicusért hiszen eddig ő volt a lányom.
és mivel 6-7éves elajándékozni se tudnám ( persze nem is akarnám)
meghát ismerem...depis lenne. volt h kórházba voltam addig barátnőmnél volt, 1 hét. olyan depisen kaptam vissza :shock: lefogyott, nem volt hajlandó enni. befeküdt a mosógép mögé és ki se jött onnan 1hétig :( a következő kórháznál már itthon volt a cicu és barátnő jött etetni. mindjárt kevésbé volt depi :roll:

szóvel reméljük marad. :) szeressük :D

Kép
freyja

Évi, az a 6kg már 8, és a fenekemen és a combomon van :)

Clárika
Kép
clárika

ja, és nem kismamanaci van rajtam, csak nem gonbos, nem cipzáros, hanem fűzős elől, így jó. :)

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok.
Vagyok, csak fogorvosnál kezdtem, kicserélte a fogamban a gyógyszeres-ideiglenes tömést. :-)

Megpróbálok egy-két dologra reagálni.
Tetkó. Nem kell takargatni sztem. Pár hetes koráig úgysem látja, nem oda fókuszál. Meg úgyis megszokja. Bendus (amikor volt még pár kortynyi tejem) nem törődött semmivel, csak rácuppant. :-)

Ja, meg én általában szoptatós pólósban, pizsiben voltam, az meg takart is.

Évi, sztem jó színek! :-)

Évi2
. Nagyon szép Cica. Ha nem lesz nagyon durva és féltékeny, sztem ne foglalkozz az ellendrukkerekkel. Figyeld majd őt, hogy azért ne másszon a kiságyba, de NEM fog a gyermeked kakiban túrni, mert OTT VAGY TE, aki kipucolod az almot, ha termelt bene a négylábú. És mindent meg lehet oldani, ne is agyalj rajta. A kétkedőknek meg mondd meg, hogy nyugi, majd TE megoldod! :-)

Bekri. Írok.

szilvás76

Ja, és képzeljétek, hajnalban megébredtem. Tök korán volt még, nem jöttem rá, hogy miért is keltem fel (még pisilni sem kellett...). Aztán fordultam egyet, a jobb oldalamra (Évi! :lol: ) és rájöttem. Csuklott a Babócám. Rendszeres időközönként. Nem lehet eltéveszteni. Odaraktam a kezemet, és még úgy is éreztem, hogy "rándul" :-) Szegénykém! :-) Bár ez természetes dolog, és jó, mert iszik-csuklik... és mégis. :-)

Most meg jóízűen alszik.

Hétvégén már többen is kertelés nélkül rákérdeztek, hogy baba lesz-e? Szomszédom azt mondta, "hé, dinnye szezon van nálatok?" :D Mondom ja, jól bekajáltam... :-)

szilvás76

Sziasztok,

látom 7végén is termeltetek :) :) . Mi sokat kerteztünk, -gyönyörű is lett-, meg pihiztünk valamennyit. Ilangom taknyos és köhög, egyelőre nem tudom eldönteni, hogy ez a pénteki találkájának köszönhető-e a szomszéd kislánnyal, aki brutál rondán köhögött és dőlt belőle a takony, vagy megfázott :evil: :evil: . Most bízom benne, hogy húsvétig rendbejön, mert ez így ünnep előtt nem hiányzott (na amúgy se jó sohase ha a gyerek beteg).

Szilvás,
babóca mozgás :) , na meg ébredés. Én még ilyen "oldaliságot nem vettem észre, tegnap pl. alig éreztem. Jó, hogy megjártad a fogorvost, én kb. 2 hónapja tervezem, hogy megyek, de mindig elutazik, vagy lebetegszik a fogdoki :? :?

Bmass,
megnéztem a képeiteket, gyönyörűek vagytok!!! :) :) Hogy vagytok, rendeződtek a soraitok?

Évi,
nagyon szépek lettek a falak és jó az új kanapétok is!!! Jók a színek, mi is szín pártiak vagyunk, nálunk a hálószoba kék, a nappali/télikert napsárga, gyerekszoba szintúgy, konyha/ebédlő narancssárga. Egyedül a fürdő és a plusz wc fehér. Tetkóhoz nem tudok hozzászólni, nekem nincs, nem volt hozzá merszem... besz@ri Sucer 8) :oops: . Nem semmi mennyiséget sütöttél a 7végén! El is fogyott??

Évi2,
nagyon szép a pocikád!! Látom a táblánkban, hogy te is a SOTE II-n fogsz szülni? Na majd hozod nekem a híreket!! Cica: ne foglalkozz a sok okossal, ilyenkor mindenki annyira okos bír lenne, hogy mit hogy kéne. Az alapvető higiéniára most is figyelsz, ez a babával-cicával se lesz másképp.

Tina,
az az almás süti....nyamiiiiii!!! :) :) Gondolom ripsz-ropsz elfogyott :)

Clárika,
nagyon szép a pocid!!!! 6-8 kiló? Az hol van??? Tudom, hogy írtad, de egyáltalán nem látszik, nagyon csinos vagy!

Én szombaton este sütöttem mini kakaós csigákat (kb. lett 25 db), tegnapra már nem volt belőle semmi.... :) :) büszke Sucer :) .

Én még mindig csak ritkán érzem a babómat és akkor se nagyon nagy rúgásokat érzek, hanem inkább böködést. Éjjel meg nem ébredek fel... ennyit számít, hogy sokan majd 2 héttel előttem jártok?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Majd a kertről teszek fel képeket a gmail-re, ha vkit érdekel, de az nem ma lesz, hanem a héten. :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

ja Évi,
nagyon jó ez a 20 hetes babakép, mind a pocakos, mind a "csak" babás :) .

Engem ma elbizonytalanítottak, hogy nem biztos, hogy fiú a fiú, ne vegyek rá mérget, mert nekik is azt mondták, aztán tessék kislány lett. A doki tutira mondta.... most akkor ilyenkor mi van? Félreértés ne essék, semmi gondom nincs a kislánnyal se, csak a család elkezd vásárolgatni, hogy hajrá fiú...aztán puncis lesz a szentem....

Bocs, nem nyavalygok, csak tényleg elbizonytalanodtam....

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

de szvsz, ennél nagyobb gondom sohase legyen :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer. A fiút nem nagyon szokták elnézni sztem :-)
Különben meg benne van a pakliban! :shock:
Kérdd meg a családot, hogy semleges színekben vásároljanak jóóóóóóóóóó sokat! :-)

szilvás76

Szilvi,
a doki is azt mondta, hogy azért ezt határozottabban tudja mondani, mint a kislányt. Na mindegy, nem aggódom ezen (se). majd elcserélgetem veletek a cuccokat, ha mégis tévedne az UH :) :)

Vanilla,
hogy van a párod??

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok csak bekukk egy helyzet jelentésre : :)

sucer Köszike kérdésed még mindig kórházban állapotáról szívesebben írok pm -ben ha érdekel .

Egyik barátom szerint van egy női kukkolónk aki velem foglalkozik és nézi miket írok és igy tájékozódik rólunk de ha igy van üzenem neki : Akadj le rólam nagyon gyorsan mert széthúzlak mint a harmonikát .

Bocsi lányok hogy felpörögtem de ez már nagyon idegesítő.

Tetkó: nekem is van csípőmön és egyáltalán nem bánom :)

Pocikról : mindenkinél nagyon szépen növöget és gömbölyödik gratula érte de ez most már idő szerű és megnyugtatok mindenkit lesz ez még nagyobb is :shock: :D

Kilók : Én össz - visz 4 kilót híztam amit nem bánok inkább sokalom mert mindig a súlyommal voltak problémáim .

Lányok ma nagyon rosszul voltam reggel azt sem tudom hogyan jöttem haza az oviból 3 óra teljesen kiesett mintha eltűnt volna arra emlékszem szédültem émelyegtem mint aki részeg és nem volt biztos a talaj a lábam alatt .11 óra után az ágyban tértem magamhoz átöltözve kulcsa zárva az ajtó belülről, mi történt nem tudom ......:( arra emlékszem nagyon féltettem a kislányt a Mayácskát nehogy baja legyen . De most már jól vagyok de nem tudom mi történt délelőtt mi volt ez :(

Hu hirtelen ennyi mert mennem kell rengeteg minden szakadt rám most hogy párom kórházban még mindig : az állatok ráadásul a szuka vemhes félidőt elhagyta , a háztartás , a gyerekek , stb... mid mind egyedül csinálom ,igaz párom szülei mindenben segítenek szeretem is őket nagyon de ők is dolgoznak fáradtak nem akarom még jobban leterhelni őket van elég dolguk.

na most már tényleg rohanok mert fodrászhoz viszem fiaim .

Mutatok képet magamról mennyit változtam :) kivi vagyok véleményetekre .

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?