Napsütéses Jó Reggelt!
Mieza:
Iwiw-en rajta vannak a kutyuk, amúgy egy óriássnauzer szuka és egy puli-spániel ? keverék. Az utóbbit a Lelenc-től hozták a Zuramék.
A két tacsid jópofa lehet, olyan kis mókásak. A Zuram a drótszőrűt szereti nagyon.
Navi:
Úgy láttam Esthajnalcsillagtól is lehet venni ilyen tesztet (talán 9.800,-Ft?), postán is megküldi.
A VUK-os időszakod mandátuma remélem hamar lejár, mindjárt választások lesznek!
Nemsokára mehetsz újra babaleskelődésre, aludj sokat, fogyjanak csak a napok!
Rodina:
Neked is mondom, Esthajnalcsillagtól szerintem be lehet újítani efféle tesztet.
Gyűrű miatt nem érdemes agyvérzést kapni, inkább csak bosszantott a Zuram hanyagsága, de azért még imádom!
Érdekes ez a ciszta, én sem foglalkoznék vele, amíg nem okoz semmit. A Bartholin mirigy ciszta ennyire gyakori, hogy már ketten is írtok róla? Nekem volt, de nőtt, ezért megműtettem, a szövettanból derült ki, hogy Müller-féle ciszta volt. Jó, mi?
A lényeg, hogy megnyugodtál, mert volt egy "ajándék" uhud. Picivel minden oké és csak ez számít.
Macs:
Nagyon szép a kerted!
Mi a kutyokra spot on szert is használtunk, bevált, amúgy a Killtix nyakörv is nagyon jó cucc, persze cicuknál nemtom mennyire jó a viselése, nehogy fennakadjon valamiben a nagy lumpolás és csajozás alatt.
Én fémcsipesszel szedem ki a kullancsot, aztán meg is gyújtom egyből a csipesszel fogva, így tuti kimurdel!
Zsuzsi.bmc:
Mary Poppins az nagyon jó!!!!
Kubu:
Hugicádnak nagy gratula a szívhanghoz!
Ditának is fájt eléggé az elejétől (úgy emlékszem) a szeméremcsontja, szegény nagyon kínlódot vele. Én nemtom ez mitől van?
Neki se tudtak segíteni... Talán azért van pár tippje számodra, hogy lehet elviselhetővé tenni...
Te kis hídmester! Remélem gyorsan túlleszel rajta, Marcit add fel fénypostával, majd én vigyázok rá!