Új privát üzeneted érkezett!

Köszi. Hát ez még csak a kezdet, mármint virág fronton, mindig ezek az elsők a krókusz után :lol: :lol: :lol:

Maccsomban kullancsot találtunk, szaladtunk az állatorvoshoz, mondta szedjük ki, kiszedtem tegnap, feje bent maradt, meg lehet, hogy egy picit több is és most vizsgáltam át és a köcsög még mindig mozog benne, tök piros a kis bőröcskéje körülötte, újból kiszedtem neki, azt mondta dokinő, hogy nem baj ha fej bent marad, majd kidobja a szervezete. A kutyánk is ebbe pusztult bele, szegény Morzsika. :cry: :cry: Hála cicókra nem olyan veszélyes, de azért én aggódom. Közben találtam benne egy nagyobbat is, pedig tegnap kapott cseppeket, de azt jól ki tudtam szedni, beledobtam a wc-be, fél óra múlva megnéztem és a szemétláda ott uszikált a vízben :shock: . Érdekes, hogy micókám úgy tartotta, szerintem olyan okosak, tudják, hogy ilyenkor segítünk. :lol:
Hát jó lesz minden nap átnéznem, de olyannagy szőre van, át sem lehet rendesen bögyőzni, nem tudom ezek a spot on szerek mennyire alkalmasak :roll: ezek után ránk is veszélyes lehet. legszívesebben feljelenteném a szemét hanyag szonszédokat, akik parlagon hagyják itt a szomszédunkban a telkeket, mert ha rendesen gondozva lenne, biztos nem lenne ennyi kullancs.

Maccs
vörösmacska

Navikám :!: :!: tábliban írd át légy szíves, hogy szívhangkukucs április 8. Köszike

Maccs
vörösmacska

BMC babaprojekt

Óhajod számomra.... :wink: :lol:
Szegény macskusz!!! Azért vigyázz ám a macsekszőrrel!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi!

Köszi!

Engem is kijavítasz, hogy április 1-én lesz újabb szívhang kukucs! Köszi

rodina74

sziasztok,

köszönöm mindenkinek a babaragacs szállítmányokat!

Eszter, drukkok mennek továbbra is, remélem a dokik igazolják az anyai megérzésedet!

Pancsi, isten éltessen sokáig!

kismamiknak rókaűző és fejfájás elmulasztó pirulákat küldök mindenkinek olyan ízben, amit a gyomra szeret. :-)
emlékeztek Mary Poppins kanalas gyógyszerére? mindenki a kedvenc ízében kapta. :-D

Macs, gyönyörűek a virágok! cicáddal vigyázz!

Blacska, ugye jössz reggel a teszt eredménnyel?! drukkolok nagyon!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jóóó reggelt,

Na most mennyi is az idő ? 3.23 vagy 4.23 ? brrrr

Andi,
Köszi aranyos vagy, vuk most megijedt, úgyhogy két napig nem hallottam róla, remélem ma is így lesz.
Húúúú hajrá áktívkodás, főleg hogy nagypapa is jelzett.
Remek nevet találtatok a lánycicónak.
Jóóóó bulizást Nektek.

Ibici,
Valószínűleg a napod nincs igazolva azzal hogy papírod van.
Vikinek jobbulást.

Titimee,
Barátnőm szült a Márkus doktornál, sokat hallottam már róla, de még soha nem láttam, pedig elég sokat feküdtem kórházban.
Uhh szegényke megszenveded ezzel a csomóval.

Nava,
Nagyon szép a bogyótok.
Jaj sajnálom hogy nem megy KalMag, bocsi hogy rábeszéltelek.
Hugival minden oké szívhang volt, mondott mindenféle méreteket, de már nem emlékszem.
És végre átadta Sz ügynöknek üzenetemet hogy miért is nem mentünk október óta vissza hozzá. Ügynök somolygott és nagyon gratulált.
Ja és hugit is hivatalosan kidobták BMC-ből :lol: Valószínűleg a Sote I. lesz a befutó ott fog szülni, még az orvosával nem talizott, de hamarosan megejti azt is.
Vonalzód nagyon jó !

Marianna,
Írtam privit, megkaptad ?
Citromos víz köszi infót, azt is szoktam nyomni, de ha éppen már túl vagyok azon a ponton akkor már sajna a levegőt is kihányom. Brrrr, de tényleg jó a citrom, evidenciában tartom.
Sajnálom hogy Neked is fáj a szeméremcsontod, pont mondtam dokinak csütörtökön amikor voltunk nála hogy annyi nyavalyám van mint egy 100 évesnek, ezt is mondtam hogy a szeméremcsontom kiszakad. Hááát sajnálja de ez kisugárzás és nagyon nem tudunk vele mit kezdeni.
Találtam egyébként homeós cuccokat a neten, talán ezt meg lehetne próbálni.
Arnica C9-es higításának szedése naponta 2x5 golyócska mennyiségben egy hónapig.
Remélem hogy hamar elmúlik nálad is ez a fájdalom, korai még.
Jó utazást és nagyon jó hétvégét Nektek.

Angyal,
Drukk hogy hétfőn jó híreket kapj.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Eszterke,
Jaj istenem, a gyomrom görcsben. Nagyon nagyon tiszta szívből egész Kubucsalád Nektek szorít.
Noa rontombontom, tessék hízni szépen.

Pancsi,
Kombi teszt yes, 30 pénz, de persze Woody múltkor rakott be egy linket olyan kórházakkal ahol ingyen megcsinálják ezt a tesztet.
Én félpénzért voltam Istenhegyin, mert a dokim megcsinálta az uhu részét és azt elfogadták.
Szombaton iskola ? Miért ?
Büszke lehetsz Laurára.
(mostanában szinte naponta beveszek 1-1 algot)

Mieza,
De jó hogy jöttél. Mennyi mindent csinálsz, sugárzik a nyugalom és a kiegyensúlyozottság a soraidból.

Judit,
Jó pihenést Neked. Babaragacsokat küldtem.
Vonalzód édes.

Avarka,
Drukk hogy hamarabb jöjjön meg mensi !

Zsuzsi,
Extra adag babaragacsokat küldtem.

Cidney,
Én is sírok veletek. Nagyon nagy öleléseket küldök Nektek.

Sajt,
Gyűrű, huh jó hogy nem veszett el.

Vaya,
Afene ezt a fránya migrént, sajnálom nagyon. Ja tényleg valami front volt, és semmi sem segített. Brrrr.

Cukigabi,
Hatalmas gratula Nektek.

Rodina,
Ciszta mondjon le.

Macs,
Virágok gyönyörűek.
Uh szegény macskusz.

Blacska ?

kubuspace

Mi jól, tegnap babatali volt. Marci nagyon pörgött.
Reggel voltam még dokinál, befejezte azt a nyavalyás fogamat, kaptam bele egy betétet.
Ja és most egy önhibámon kívül szerzett 14 éves hidamat cserélnek le, 105.000 pénzért, picit mélyzsibbadásban vagyok az összeg miatt, de ahogy körbenéztem a piacon az árakat illetően máshol sem jönnék ki olcsóbban.
jaaaa és du fél 4-re van csak időpontja, brühühü, Marcit nem tudom hova teszem, max a hátamra kötöm úgy megyek dokihoz.
Úgyhogy most fájhat a fogom emiatt is.
Na el is fáradtam, megyek aluzni még egy kicsikét.
szép napot Mindenkinek.

kubuspace

Napsütéses Jó Reggelt!

Kép

Mieza:
Iwiw-en rajta vannak a kutyuk, amúgy egy óriássnauzer szuka és egy puli-spániel ? keverék. Az utóbbit a Lelenc-től hozták a Zuramék.
A két tacsid jópofa lehet, olyan kis mókásak. A Zuram a drótszőrűt szereti nagyon.

Navi:
Úgy láttam Esthajnalcsillagtól is lehet venni ilyen tesztet (talán 9.800,-Ft?), postán is megküldi.
A VUK-os időszakod mandátuma remélem hamar lejár, mindjárt választások lesznek! :wink:
Nemsokára mehetsz újra babaleskelődésre, aludj sokat, fogyjanak csak a napok! :)

Rodina:
Neked is mondom, Esthajnalcsillagtól szerintem be lehet újítani efféle tesztet.
Gyűrű miatt nem érdemes agyvérzést kapni, inkább csak bosszantott a Zuram hanyagsága, de azért még imádom! :)
Érdekes ez a ciszta, én sem foglalkoznék vele, amíg nem okoz semmit. A Bartholin mirigy ciszta ennyire gyakori, hogy már ketten is írtok róla? Nekem volt, de nőtt, ezért megműtettem, a szövettanból derült ki, hogy Müller-féle ciszta volt. Jó, mi?
A lényeg, hogy megnyugodtál, mert volt egy "ajándék" uhud. Picivel minden oké és csak ez számít. :)

Macs:
Nagyon szép a kerted!
Mi a kutyokra spot on szert is használtunk, bevált, amúgy a Killtix nyakörv is nagyon jó cucc, persze cicuknál nemtom mennyire jó a viselése, nehogy fennakadjon valamiben a nagy lumpolás és csajozás alatt.
Én fémcsipesszel szedem ki a kullancsot, aztán meg is gyújtom egyből a csipesszel fogva, így tuti kimurdel!

Zsuzsi.bmc:
Mary Poppins az nagyon jó!!!! :)

Kubu:
Hugicádnak nagy gratula a szívhanghoz! :)
Ditának is fájt eléggé az elejétől (úgy emlékszem) a szeméremcsontja, szegény nagyon kínlódot vele. Én nemtom ez mitől van? :roll: Neki se tudtak segíteni... Talán azért van pár tippje számodra, hogy lehet elviselhetővé tenni...
Te kis hídmester! Remélem gyorsan túlleszel rajta, Marcit add fel fénypostával, majd én vigyázok rá! :lol:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Lányok!

Örömmel jelentem, hogy a a statisztikánk újfent 1!!! pozitív teszttel gyarapodott, ezért a

"Minél több pozítív tesztet" kampány jelenlegi állása:

44!!!

Kép

Gyerünk csajok, zugolvasók, húzzunk bele és növeljük nagyobbra! Minden infót szívesen veszek ezügyben.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Tegnap kiruccantunk kerti munkázni anyu telkére, hááát van meló rendesen...

Én a gyümölcsfákat, bokrokat, majd az orgonákat és a körültöttük kibújt hajtásokat metszettem meg, derekam kissé beállt, de nagyon jó volt a kertben tevékenykedni, nagyon élvezem.
Zuram meg kivágott egy csomó beteg, korhatdt fát, majd ültetünk a helyükbe másikat. Szegény anyukám csak nézte, hogy mit alkot, ő nem örült egy-két fa kivágásának, de musz volt.
Kutyákok élvezték a nagy kertet, rohangásztak, mint a dilinyósok, aztán a snaci a hátán fetrengett a fűben, olyan jó kedve kerekedett! :)

Hazafelé (mikor máskor? :? ) elvitt a Zuram az OBI-ba és vettem feketeribizlit és az utolsó darab pirosat is elvittük, két tő futórózsát (sárgát és rózsaszínt), meg egy rahedli virág-és vetőmagot, plusz a balkonládákba pár növényt.

Jó lenne ma elültetni az erkélyen őket, de tőből lentebb tört le tegnap két körmöm, véres-sebesek, talán gumikesztűben sikerül... Ott szentségeltem, aztán meg röhögtem magamon, hogy dinka földtúrónak minek is a plázacicás műköröm?! :lol: Na majd kedden kapok a pofámra, ill. a körmömre a műkörmösőmtől, asszem azt nem teszem zsebre! :lol:

Pár éve, amikor kezdő műkörömviselőként letört az első, eltettem a letört körmöt, mert azt hittem, hogy azt fogja visszaapplikálni a körmös csajszi. :lol: :lol: :lol: Ez elég szőkenős volt? :lol: :lol: :lol:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok!

Tegnap nem voltam és még nem sikerült mindent visszaolvasnom.

Sajnos negatív a teszt...
Szóval remélem hamarosan hazajön a 2 "sítáboros" és ők velem is maradnak.

Cidney nagyon sajnálom.

Blacska
blacska

Blacska:
Neee mááááá..... :cry: Nagy-nagy ölelés! Mennyire vagy kibukva, hogy érzed magad?
Mikor kell biostripre menned, hétfőn?

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Macs!
Az én cicáim ilyen dolgok miatt sem mehetnek ki. Szeretem őket szeretgetni, ölelgetni, sőt velem alszanak, ha kimennének már nem tudnám őket tutujgatni... koszosnak érezném őket + esetleg bolha és kullancs! :wink:

Kérhetném, hogy a táblában engem is javítsatok ki?! Kezdés kb. április 6-7. :lol:

Kellemes napot mindenkinek!
Mi ráugrunk a paripákra és kihsználjuk a jó időt. Ősszel levizsgáztam, de pocakosan nem ülnék rá... most még maradt 2 hetem! :o

Kép
avarka

Sziasztok lánykák!!

blacska!
Nagyon sajnálom :( :(

sajti!
Nekem is van műkörmöm és én az ablakpucolásnál ütöm be folyamatosan,ha már levegő megy alá akkor vége :? :shock:

kubu!
Köszi az infót!
Hát nem mondom 105.000ft :shock: Nem elég,hogy szenved az ember még egy csomó pénztől is megszabadítják.De,ha azt szeretnéd,hogy normális legyen muszáj áldozni rá.SZTK-ba én sem mennék 1-2 rossz tapasztalat után :( :(

rodi!
A ciszta reméljük felszívódik a következő UH.-ra nyoma sem lesz!!

Azt szeretném kérdezni,hogy holnap már kérdezik az orvost,ha megyek a 3.napi vv.re,hogy kihez szeretnék járni?

Kép
Kép
a.ibici

Nava megfogadtam a tanácsod, és ma majdnem 10 órát aludtam. úgy látszik nálam mindenre az alvás a gyógyír mert ma semmi émelygés rosszullét.. Nekem is még csak egyszer fájt a fejem, igaz 2 napig. már csodálkoztam is hova tűnt a migrénem. az a baj h ha egyszer bedurvul akkor viszont nagyon kemény a szemem és a fogsorom is fáj tőle. no de nem panaszkodom örülök hogy túl vagyok rajta. neked milyen napod van ma?

lányok egy kérdés: csipkebogyóteát lehet inni? tegnap csináltam és jól behűtöttem és annyira jól esik. a viz viszont kevésbé

Cukigabi itt is gratula ;) irhatnál pár sort hogy viseled, vannak-e tünetek. Sajtival honnan ismeritek egymást?

Rodi hú ez a ciszta nem valami jó hír, de ha azt mondják nem okozhat gondot tényleg ne foglalkozz vele. remélem nem kell majd műteni. irigyellek h láthattad babucit, én is alig várom a keddet, hogy újra megnézhessem. olyan rég láttam h az ember ilyenkor elkezd agyalni minden hülyeségen, de ugye minden rendben van vele?

Judit örülök h tudlak biztatni a mi példánkkal és nagyon szorítok nektek

Eszter küldöm mai drukkjaimat és küldöm biztatásomat a kis Noának. minden rendben lesz

Vörösmacs nagyon gyönyörűségesek a virágjaid. nem lenne jó inkább apira hagyni a kullancskiszedést? nehogy gond legyen belőle

Lehet h én is szedek ilyen fiú vagy lány tesztet kiváncsi vagyok mit mutatna meg hogy valóban azt mutatja-e amit kell. ez nekem tök új h létezik ilyen. mondjuk az ára elég húzos.. na majd megllátjuk

tényleg Nava mi volt éjszaka? remélem túlélted vhogy ezt a pókerozós görbülést

nálunk a play station ment volna haverral pénteken de lefújtam a fejfájás miatt. mondjuk nem volt nehéz mert páromnak is kicsit fájt a feje, úgyh nem volt annyira szomorú

na én meg nem tudom megnézni a táblit az új gépemen :( céges és úgy látszik drágalátos informatikusaink nem töltöttek fel programot amivel meg tudom nyitni a fájlokat. most töltök le vmi próbaverziót de már egy órája sz.kodik

Kubu te már megint nem alszol dádá. hát szegénykém te jól megkinlódsz most ezzel a terhességgel ehhez képest nekem gyalog galopp az egész. kivánom h most már távozzanak a rosszullétek h most már tudd felhőtlenül élvezni a dolgot. nem vállalod kicsit túl magad programügyileg? nekem nagyon sokat segit a pihenés lehet neked is többet kéne. bár gondolom Marci mellett nem egyszerű. hát ezek a fogászati árak elképesztőek.

Sajt jó lehetett a kertészkedés én is szoktam néha anyukáméknál ki tudja kapcsolni az embert. műkörmös story édes :D

Blacska sajna a nega tesztet :(

Avarka ez lovaglást jelent? egyszer én is szeretnék úgy megtanulni igazán. már vezettek egyszer kétszer kantárszáron (jól mondom?) és azt mondták van érzékem hozzá. na majd a gyerkőccel :D

Ibi szerintem csak a 21. napinál kérdezik.

Kép
vayacon

Sziasztok!

Húú, annyit írtatok hogy nem győztem visszaolvasni!

Navi,
köszi a táblát, pü ment adatokkal :)

Blacska,
nagyon együtt érzek Veled, sajnálom!

Macsi,
szépek a virágaitok! Merre laktok hogy már így kinyíltak?
Nálunk a nagymarosi hegyoldalban még csak bimbó a nárcisz, és az aranyesőm is még csak erőlködik...

Avarka,
én mocinak értelmeztem a paripákat, vagy tévednék?
Nekünk is itt figyel a garázsban szívünk csücske, de eddig Apácska nem ülhetett rá (igencsak árt a kiskatonáknak, nyomás +melegítés :shock: ), most meg remélem majd én nem mehetek :oops:
Szóval lehet hogy ez a szezon imarad, pedig már donganak a többiek :wink:

Kép
judit0713

Igen a paripa mocit jelent...
Nem száguldozós, amolyan cammogós :D
Sajna nem indult az enyém, így nincs lovaglás :?

Kép
avarka

Blacska!
Nagyon sajnálom! Nagy ölelést küldök neked! Hidd el a következő sikerülni fog!

a.ibici!
Sajnos ez a ciszta nem fog felszívódni, mint a petefészek ciszta. Ez ott marad, és majd valamikor meg kell műteni. Szerencsére péntek óta nem nőtt!

Vaya!
Örülök, hogy ma nem émelyegtél! Persze, hogy az ember aggódik, ha már régen látta a babucit! Én is örültem a bónusz uhunak. Sajnos biztos, hogy műteni kell, nem valószínű, hogy kifakad, vagy felszívódik magától. Sőt szerintem nincs is túl jó helyen, lehet, hogy még a szülés előtt meg fogom műteni. Helyi érzéstelenítéssel is megcsinálják, mert jól megközelíthető helyen van, ez legalább szerencse. A babó jól van 2 nap alatt több mint 1,5 mm-t nőtt!
Te mikor is mész megnézni babódat?

Én mióta terhes vagyok nagyon rosszul alszom. Délután szunyálok 1- 1 ½ órát, aztán éjszaka alig bírok éjfél előtt elaludni és már 5-6 óra között nézegetem az órát. Hát nem tudom, de elég car.
A másik, hogy állandóan úgy érzem kiszáradok, pedig sokat iszom, annak ellenére, hogy már rosszul vagyok mindenféle folyadéktól. Ja, és kb fele annyit bírok enni, mint eddig. Egyszerűen nem kívánok többet. Remélem azért jut belőle a babának is!

rodina74

Lányok köszönöm az együttérzést, igyekszem a jövőre koncentrálni. Holnap reggel megyek vérvételre és ha valami csoda nem történik addig, akkor hivatalosan is megerősítik, hogy most nem sikerült.
Hogy ne búsuljunk, a párrommal felmentünk délelőtt Kékestetőre meg Mátrafüredre és most értünk haza. Gyönyörű időnk volt és még ismerősökkel is összefutottunk. Kékestetőn a sípálya még havas volt, de lejebb már virágoztak a gólyahírek.
blacska

Sziasztok!

Blacska: szivből kivánom, hogy legközelebb sikerüljön! Azt nagyon jól tettétek, hogy kirándultatok. A Mátra nagyon szép bármilyen évszakban. Én is próbálom az élet szép dolgait keresni, vagy arra gondolni mert bánat bőven akad, az idénre én is egy csomó utat terveztem, tervezek igen szép helyekre.

Macsek: virágaid nagyon szépek, lassan az enyémek is indulnak. Ma voltam itt a pesti lakás környékén sétálni, igy láttam, hogy van ahol már a krókuszok elnyiltak és nárciszok botanikai tulipánok nyilnak. A nárcisz az én kertemben is kezd nyilni már. Dokit majd kiválasztod magadnak, hogy a legjobb legyen. A János koraszülött osztályáról ugy hallottam, hogy az másik épületben van, ezt egy másik ikres mami irta.

Rodina: remélem nem lesz semmi gond ezzel a bajjal, amivel az ügyeleten jártál. Annyira szurkolok neked is, hogy végre anyuka lehess.

Eszter: szívből kivánom, hogy a trió minden tagja szépen fejlődjön.

Mieza: dokit még látogatom egy jó darabig, bár már kicsit fogy a keretem.

Fogdoki téma: mi 18 évig jártunk magánba, sajnos már nem praktizál. Én tavaly a férjem a héten járt az SZTK-ban és nagyon kellemesen csalódtunk! A páromnak viszont mondták, hogy nála is esedékes lesz a hidcsere, és ott sincs ingyen, soha nem is volt kb 20-25 ezer egy tag. Olvastam én korábban olyan magánrendelőt, ahol a porcelán darabja 30 körül volt.

Ilyen és gyógyszerproblémákra továbbra is nagyon javaslom a magán egészségpénztári tagságot!!! Ez nekünk nagyon bejött, de csak annál müködik aki nem minimálbéres - erről már sokat irtam korábban.

Minden jót nektek

üdv kispatak
Vendég

MInden új plusszosnak nagy-nagy gratula! És boldogságvarázs!

Cidney, Blacska, kitartás! Lesztek ti még pocakosok, ebben teljesen biztos vagyok!
mieza

MInden új plusszosnak nagy-nagy gratula! És boldogságvarázs!

Cidney, Blacska, kitartás! Lesztek ti még pocakosok, ebben teljesen biztos vagyok!
mieza

Avarka:
Naon vagány csajszi vagy, hogy mocizol! Én nagyon fostos vagyok, ezért még autót sem vezetek, pedig megvolt a jogsim. Nem magamban kételkedek, hanem a sok dilinyósban az utakon, néha annyi idióta száguldozik és másoknak balesetet okoz, a motorral pedig még veszélyesebb szerintem. Te nem félsz? Vagy már túlvagy ezen a fázison?

A.Ibici:
Hülye műköröm! :lol: Van egy ötletem, ne pucolj ablakot! :lol: :lol: :lol:
Drukk a holnapi vv-re!! :)

Vaya:
Nagyon brutál, hogy még a fogsorod is fáj a megátalkodott migréntől, szerencse, hogy tudtál aludni. :) A csipketeában nemhinném, hogy van vmi rossz, tele van C-vitaminnal, pláne ha csipkehúst hideg vízbe áztatod egy éjszakára és úgy iszod, nem melegítve, mert az az igazi. Mi az ovisainknak is azt adtuk, persze ők már nem bébibogyókák... :roll:
Cukigabival összefutottam egyszer, amikor Heni is ott volt, talán a beülti napján? :roll: Heni mutatta be, hogy ím egy zugolvasó elevenen.

Judit:
"...donganak a többiek." - milyen jópofa duma! :)
Aztán nagyon vigyázz magadra!

Rodina:
Talán, ha a du-i alvást kihagynád, akkor este fáradtabb lennél és tudnál aludni... :roll: Rossz lehet, h. nem bírsz éjjel. Vagy sokat stresszelsz mostanság és azért? :roll:
Mákod van, hogy "jó" helyen van a cisztád, engem hátba kellett szúrni, nem lehetett helyivel.

Blacska:
Ez a kirándulás a legjobb ötlet, amit csinálhattatok. Jól feltölti az embert az anyatermészet, igazi kikapcsolódás a hétköznapokból, gondokból, egy kis gyógyír.
A gólyahír biztos szép volt, élőben még sosem láttam.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti!

Egyáltalán nem stresszelek, most nagyon élvezem a terhességet, bár délutánra bejelentkező hányingert elhanyagolhatnám, de ez van, ennek is kell tudni örülni! Á, ha próbálok is nem elaludni, akkor sem megy, ha egy pillanatra leülök délután 5 perc múlva már szunyálok! Este meg nem bírok magammal, annyi bennem az energy. Szóval jó kifordult ez az egész.

rodina74

Mindenkinek ebből kívánok egyet vagy kettőt, tetszés szerint:

http://www.youtube.com/watch?v=76YWT5Wx ... re=related

rodina74

Vörösmacs: nem tudom, gratuláltam-e már vagy csak akartam, de inkább 2x, mint egyszer sem! :-)

Rodina: nekem is volt ilyen ciszta. Mondjuk, nekem 2 év alatt nőtt babnyi nagyságúra. Kórházban kivágták, 3 év múlva visszanőtt. Azt is kivágták, azóta semmi.
Remélem neked is megoldják pikk-pakk. Amúgy tényleg nem egy nagy szám.

Eszter: légyszi gyere, amint van valami! Én is nagyon szorítok neked!

Mi jól vagyunk, spontán időszakban, ugyebár... Lelkileg mondjuk nem egy rossz időszak, kell egy kis nem-időzítéses laza pár hét! Csak élvezzük, hogy nincs nyomás. :-)

Kép
lujzici

Sajt@!
Mindig van bennem egy kis izgulás! Ősszel tettem le a vizsgát nagymotorra, robogózni már előtte is robogóztam. Ma is izgultam... de sajnos nem volt miért, nem indult a járgány! Ősszel egyedül mociztam, nem párommal. Akkor az én ütememben mentem, ahogy jól esett és biztonságos volt.

Valóban több félni valója van az embernek a "kalapos - hétvégi" autósoktól... :roll:
Képzeld el a közuti vizsgán a zebra után kellett kanyarodnom balra... csináltam is ahogy kell, egy nőci suzukival pedig elkezdett megelőzni ZEBRÁN!!! MIUTÁN JELEZTEM ÉS BEHÚZÓDTAM A FELEZŐVONALHOZ :shock:
Az oktató mögöttem a vizsgabiztossal a kocsiba űvöltött és dudált.. majnem kivasalt :roll:

Kép
avarka

sziasztok Csajok,

Blacska,
annyit gondoltam Rád a napokban, sajnálom :-( hogy most nem sikerült, de legközelebb! kirándulás szuper ötlet és a Mátra mindig szép!

Nava, Rodi, Vaya,
Esthajnalcsillag tényleg árul baba nemét meghatározó tesztet, de csak rendelésre szerzi be.

Rodi,
fránya ciszta hess!

Eszter, folyamatosan drukk!

babaragacsok és bizakodó pirulák mindenkinek!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Avarka,
tényleg vagány vagy :D
Én csak benzintyúkként üldögélek szépen Apa mögött :oops:
De nagyon élvezem, csodás dolog együtt, szabadon. A nászutunkra is mocival mentünk, 10 nap, 1800 km, fél Magyarország...megismételném :) Talán majd ha meglesz a babó, egy-egy napot tudunk lopni :lol:

Rodina,
nincs is jobb egy kis délutáni lustikálásnál :wink: , főleg ha az ember büntetlenül megteheti.
Amúgy, ha jól emlékszem száz évvel ezelőtti terhességeimre, ez a "rögtön elalszom" állapot pár hét múlva elmúlik majd. Akkor talán megy majd az éjszakai pihi hosszabban is.

Ibi,
szorítok érted holnap!!!

Kép
judit0713

a holnapi "csapat" Ibi és Blacska?
szorítok Nektek hogy jó hírt kapjatok a jövőz illetően!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Halihooo,

mi van ma, sztrájk???
Én sem maradok és ne hari, de nem is válaszolok egyenként, mert azon imádkozom, h. ne hányjam el magamat... :oops: :D

Vaya, a tegnapi napom qrva sz@r volt, mert a hülye póker miatt nem tudtam normálisan aludni és olyan voltam vas-nap, mint aki egész éjjel bulizott, ivott és semmit nem aludt... ma azért bepótoltam és 12 órát aludtam... az legalább megy, mármint az alvás!
A víz nekem sem megy, de nagyon nem és csak hideget bírok inni, meg max. meleg feketeteát... szerintem is jó a csipkebogyó, főleg jó hidegen :wink:

Blacska, sajnálom én is :( legközelebb sikerülnie KELL!!!

Judit, beírtalak a tábliba és mindenkit javítottam, aki kérte!

Pancsi, boldog névnapot utólag is!!!
Hogy vagy?

Sajti, rókakoma remélem hamar továbbáll, mert azért ez elég brutál :( de nem panaszkodni akarok, csak olyan vagyok mint egy hulla, pedig alszom sokat... :roll:
Nekem még életemben nem volt műkörmöm és szerintem nem is lesz... mindig csut rövidek! Nem túl sok vele a baj?

Na lépek, mert ennem kellene vmit, csak jó lenne tudni, h. mit... tele a hűtő, de nem én fogom kifosztani az tuti! :evil:

BMC babaprojekt

Kép
Kép
navared
Szfvár

Eszter babái egészségesen fejlődjenek tovább, legalább a 34. hétig bent maradjanak Kép

Maccs
vörösmacska

Sziasztok,
jövök majd valamikor de most nagy feladatom van, ha megtalálom rókakomát agyonütöm addig nem nyugszom :evil:

Kispatak,
oké tényleg drága a 35, de sajnos bele kell azt számolni hogy soha egy percet nem várok a magánban, míg az sztk-ban simán hívtak 16.45-re és 20.00-kor mentem be, amiért mentem arra a doki azt mondta hogy majd legközelebb megcsinálja (tömés) helyette leszedte a nemlétező fogkövemet. Marci, tesóbaba mellett én ezt nem tudom kivitelezni, most jön a vizsgaidőszak, így is mindig tele a naptárom (és nem szórakozással brühühü) szóval részemről ez a kompromisszum most.
Ep-m van, de mivel éppen babázom itthon, így most a munkahelyem sem fizeti a cafeterián belül. 70 ezres gyed meg nem elég arra hogy még az ep-t is feltöltsem belőle :shock:

szép napot Mindenkinek, na gyere elő rókakoma :!: :lol: :lol:

kubuspace

Kispatak tegnapra nekem is kinyiltak a botanikai tulipánok is :lol: :lol:

Nekem most olyan gyönyörűek és erősek a körmeim,mint soha. Biztos a sok vitamintól.

Lányok, most tényleg nem lehet cexelni? Mert én már nem először azzal álmodtam :oops: :oops: :oops: Elfelejtettem megkérdezni az ügynökömet.

Maccs
vörösmacska

Macs,
nálunk Marci esetében nem lehetett, mert a méhösszehúzódások stb. stb. meg a sok vérzés miatt tiltólistás volt a cex.

kubuspace

Navi, nekem egy ismerősömnel hányinger és hányás ellen a jéghideg kakaó jött be, és neki is egy kismama társa ajánlotta.

Képzeljétek apával tegnap nagyjából kitaláltuk és összeállítottuk az első tízéves tervet két bogyóval. Van benne cuccolás egyik helységből a másikba, átépítés, átrendezés, nélkülözés is és sok sok öröm :lol: :lol: :lol: :lol: Hát ennyi kellett neki, hogy feldolgozza a kétgyerekes verziót :lol: :lol: :lol: De hála talán beindul neki is a munka. :wink:

Maccs
vörösmacska

Kubu, köszi.... :( Óóóóó

Maccs
vörösmacska

Na megyek, kiülök a kertbe olvasni. Gyönyörű az idő :lol:

Maccs
vörösmacska

Mosolygós szép napot minden kismaminak és babavárónak :)
Ragyogó napsütésünk remélem meghozza minden baba kedvét hogy közénk érkezzen erre a világra :wink:

Navi,
köszi a táblit!

Csajok,
ti is ennyire türelmetlenül vártátok a tesztelés idejét? Én már alig várom, nagyon reménykedünk!
Apropó teszt: ti hányadik napon mertetek először tesztelni?
Nem akarom elkapkodni, nehogy a tüszőrepi még belekacsintson, én meg felüljek a hamis eredménynek. De azt se szeretném, ha S ügynöknő közölné először a jó (ne adj Isten rossz) hírt.
Szóval? Mikor :?: :?: :?:

Kép
judit0713

Lányok,
először is GRATULÁLOK az új Kismamiknak, már nem is tudom, hogy hányan vagytok.

Másodszor:
akit érdekel, Nekem megmaradt még Merional injekcióm, azt hiszem 7 vagy 9 ampulla, amit szívesen eladnék, hűtőben tárolt 2011-es szavidővel. És megmaradt még majdnem egy egész Utrogestan oral kapszulám, azon is szeretnék túladni.
Akinek esetleg szüksége van rá, kérném, hogy jelentkezzen.
Nem utolsó szempont, hogy első sikeres inszemből mardt meg. :lol: :lol:
Tehát tuti, szerencsét hoz.

Üdv Mindenkinek :wink:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Na jövök hátha most sikerül visszaolvasnom, mindjárt teszek fel képet, hogy az ebéd hogy zajlott ma nálunk 8)

Sajti,
Köszi hugi nevében is. Valamint infót is, majd rákérdezek.
Marcit csüt délben fénypostázom :lol:
Hol van anyud telek ?
Első műköröm letörés, ééééééédes.

Blacska,
Jaj már. Sajnálom.

Avarka,
Merre jártatok ? szerk. olvasom hogy sehol.

Vaya,
Örülök hogy az alvás segít Neked. Csipkebogyó, ha jól esik szerintem mehet.
Első várandósságom idején rengeteget tudtam és kellett is pihennem, asszem ezt más is megerősíti hogy a második bébivel ez az eufórikus pihenős állapot megszűnik.
Jó lenne ha lenne segítségünk, mármint akire néha rábízhatnám Marcit. De sajna nincs.

Rodi,
„üdv” a nemalvós csapatban. Kaja dettó, Marcim többet eszik mint én. Alig valami ami lecsúszik, na de a cola és az összes dugicsoki mindig elfogy itthon :lol:

Kispatak, Macs,
Szerintem átjött már a koraszülött részleg a szülészet épületébe, pont a tavalyi felújításkor.

Nava,
Sajnálom rosszullétet, ölelések mennek.

Macs,
Igen igen, ebben az időszakban köröm haj minden annyira szép, erős, egészséges lesz. Aztán szülés utánra tessék majd beszerezni valami hajhullás elleni szert.
Jaaa a dokid kérdezd majd meg a cexről, ő látja miszitu van Veled aztán lehet hogy másképpen rendelkezik.
Örülök a terveknek, annyira csudijó érzés.

Zsuzsó,
lehet hogy szita vagyok, de Te múlt héten voltál BMC-ben ?

Orchidea szakértők:
Kaptam egy virágot, tele volt bimbóval aztán pár leesett, ez nagy baj ? Miért adták meg magukat ? Továbbá a 4 levélből 2 elkezdett sárgulni. Mit csinálok rosszul ? Heti 1x „áztatom” ahogy Pancsi is írta. Kérlek segítsetek.

kubuspace

na jövök a képpel, elaludt ebéd közben

Kép

kubuspace

Kubu: hát ez édes :D :D :D Tudod,hogy Marci a szerelmem :wink:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok!

Esztertől kaptam SMS-t és kérte meg, hogy írjam meg nektek:

Éjjel elkezdett vérezni, kisebb lett a méhnyak és kicsit megnyílt a méhszáj.
Skriba vette fel az osztályra. Most bent tartják a szülésig.
A tegnapi és a mai uh szerint a babák jól vannak. Folyton ficeregnek!

Azt kéri, hogy mindenki drukkoljon nekik, hogy minden ok legyen és még nagyon sokáig bent legyenek a pocakban!Ha kapok még valami hírt Esztertől, akkor jelentkezem.

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Eszter! Imádkozunk érted és a lányokért, és hogy még vagy 10 hetet bent akarjanak tölteni a lányok! Mega-giga drukk!

rodina74

Judit!
Nekem 2 ovitrellet kellett szúrnom, és az a 10. napon még nagyon halványan látszott a teszten. A 11. napon már nem. Aztán a 12. napon már ismét volt egy iszonyúan halvány csíkom, és a 14. napon már jól látszódott a második csík. Szóval szerintem a 13. vagy 14. nap érdemes először tesztelni, de még lehet, hogy az is korai egy kicsit. Nagyon drukkolok!

rodina74

Sziasztok!

Csajok , tudja valaki a választ arra, hogy a 3 havonta engedélyezett beültetéskor, a stimuláció is csak az eltelt 3 hónap után kezdhető el, vagy csak a transzfer közt kell 3 hónapnak eltelnie????

Blacska sajnálom :(

Eszteréknek pedig nagyon szoritunk mind ++++++++++++++++
ancsyka

Sziasztok!

Látom ma nem nagyon írogattatok nem csodálom gyönyörű idő volt.

Eszter!
Minden ujjam csuriban van értetek!!

kubu!
Aranyos nagyon Marci!Őt is megzavarja az idő átállítás?

judit!
Sajna én nem tudom,hogy mikor aktuális a tesztelés,de nagyon drukkolok neked!! :wink:

vörösmacs!
Ez a 10 éves terv ez nagyon tetszett :lol: :lol: Ne félj pár hónap és minden számításotok megvalósulása elkezdődik.Jó lenne,ha 10 év múlva beszélnénk mi jöttbe belőle :lol: :lol: :lol: A gyerekek kiszíthatatlanok,keresztül tudják húzni az ember számításait :lol: :lol:

navi!
Örülök,hogy kipihented magad!
Sikerült eszegetni valamit?Hogy vagy?

sajti!
A ne pucoljunk ablakot ötlet tetszik :lol: :lol: Csak az zavarna a végén,hogy nem látok ki,mert ha nem látnának be az nem lenne gond :lol: :lol:

blacska!
Nem tudom te mikor voltál ma,de a kanyargó sor a reci előtt engem elkeserített :shock:

Nagyon szépen köszönöm a drukkokat tőletek igazán jól esett!!!Szóval túl vagyok a 3.napi vv-en ápr.15.-én kell mennünk apával és a maradék vizsgálatokat akkor fogják megcsinálni mindkettőnk részéről.Reméljük addigra már okosabbak leszünk :lol: :lol: Olyan jó érzés,hogy valami elkezdődött!!!

Kép
Kép
a.ibici

Ibi,
ismerem ezt az érzést, nagyon jó, amikor az ember azt gondolhatja, végre, legalább tudjuk, merre van előre :idea:

Kubu,
tündéri ez a kép Marciról :lol:
Ébren is ilyen jó fiú :?:

Eszter,
nagyon-nagyon drukkolok a hármaknak :!: :!: :!:

Rodi,
köszi a tippet! Apa pont a 14. napon dolgozik, majd akkor próbálkozok. Így ha sikerül jó kis meglepi lesz neki másnap reggel (majd csinálok neki egy frisset :oops: ), ha meg esetleg ez nem a mi hónapunk, akkor nem kell neki azonnal szembesülnie a ténnyel, hanem óvatosan beadagolhatom neki.
Tudjátok, eléggé a szívére veszi, hogy miatta járunk ide. Pedig ez nem így van, nem miatta, A BABA MIATT :!:

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?