Új privát üzeneted érkezett!

Kép szerintem nagyon állat

Kép

KépKép
mayday

Tényleg jó! Nekünk is be kell egyet szereznünk, anyósékhoz, mert anyukáméknál már ugye van, hiszen Mikey és Benedek is ebben "tanyázott" :) Szóval remélem Kendrának is jó lesz. Bár most Mikey szokása lett, hogy belemászik és ott ugrál és játszik! De annyira édes! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Ercsikati Hali!!!

Nem tom miért nem megy az alvás,egyszerűen kidob az ágy már napok óta...Tök gáz!! :cry:

Biztos igazad van az apuci-kis szabadidő témában.Csak épp ezért lesz Apa a kedvenc,mert alig látják,és sose szidja le őket. :lol:

Kép

KépKép
mayday

Mikeyra emlékszem iwiwről,nagyon szép kiscsávó!!! :D

Kép

KépKép
mayday

Mayday!
Ebben teljesen igazat adok! Ezért kedven az Apuka! De nem fogom bánni, mert a párom már most nagyon szereti Kendrát, és ha velünk lesz még jobban fogja! De ezzel a Te párod is így lesz, majd meglátod! Alvás ügyileg, nem próbáltad még a délutáni szunyókálást? Én most ebben a jó időben arra szoktam rá, hogy kinyitom az erkély ajtót, és Kendra szobájának ablakát, és akkor olyan klasszul jön be a friss levegő és olyan jókat tudok alukálni! :D Szerintem tegyél Te is egy próbát! Hátha.... :D

Kép

KépKép
ercsikati

Köszönöm a dicséretet tesóm nevében is! :D
De azért Benedek sem csúnya! Hasonlítanak egymásra, de azért a babaképeken simán megismerem őket! Nagyon szeretjük mindkettőjüket, igazi kis rosszcsont mindkettő! Hát ugye Beninek van kitől tanulnia....:D:D:)

Kép

KépKép
ercsikati

Lehet az lesz,duáni alvás.Köcce!! :D
Persze,én párom is imádja már most a fiát,de úgy tudom a fiúk inkább anyásak,úgyhogy reménykedem,hogy nem fog nagyon "utálni",ha valamiért majd kikap a drága. :D De ez még a jövő zenéje.
Eszem egy kis reggelit,azt jövök.
Amúgy naon borús az idő. :cry:

Kép

KépKép
mayday

Szóval! Akkor felkerült a falvédős kép, és a félig készen lévő fal! :D

Mayday!
Mit kajcsiztál? Én téliszalámis zsemlét ettem! Nagyon jól esett! Most pedig túrok valami csokikát, vagy kekszecskét, mert még Kendra enne valami édességet! :D:D

Kép

KépKép
ercsikati

ercsikati:nekem is volt tök jó nagy ernyőm jó drága volt csak ellopták amíg a boltban vásároltam :? de száradjon le a keze érte aki elvitte
epret már én is vettem kisfiam imádja és én is meg a fagyival vagyok úgy hogy meghalok ha nem ehetek :oops:
sajnos napok óta nem tudok már egy jót aludni egész este a párnát rakosgatom fordulok egyik oldalról a másikra és pisilek 20 percenként
utána meg nem tudok elaludni jaj már nagyon nyüglődök pedig van még vissza 6 hét :cry: :roll:

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

mayday:jó a kiságy nekem is kell vennem hordozhatót mert a nagyszülők messzi laknak kivéve anyósékat
ők helybeliek

amúgy hogy vagy? voltál uhun mostanában?
én meglepődtem hogy milyen nagy a babókám
doki szerint 34hetesnek felel meg 2100 g és 42 cm :lol:
és olyan kis szép !alig várom hogy meglegyen a drága
olyan jó illatuk van

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Kismami!
Ez jó! "Olyan jó illatuk van!" :D:D De igazad van! :) Tényleg olyan baba illatuk van! :) Egyébként én is így vagyok a fagyival! Tegnap nem ettem, de helyette felfaltam a közel 1kg epret! :) Ha ma nem eszem fagyit, akkor megint epret fogok enni! Vagy lehet mindkettőt! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Téliszalámis zsemle...Azt is de szerizem :D .Amúgy én teavajas pirítóst ettem,naon imádom!!! :D
Egyik nap említetted a meggyet.Tegnapig bírtam,csináltam meggylevest!!! :lol: Így vagyok ezzel,ha valaki beszél vmi kajcsiról,tök megkívánom.Vagy Bálint. :lol: A csokit mindig ráfogom. :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
mayday

Nem vagyunk rákattanva a kajákra,kicsit sem... :lol: :lol: :lol:

Babaillat mmmmm....Annál jobb nincs is!!!

Én nem tom,hogy Balkó mekkora,csak kbra mondják.Hétfőn 33hetesnek felelt meg,de pl a 18hetes uh-n 15-öt!!!! mondtak.Akkor be is paráztam.De most kb 2 kilo.

Kép

KépKép
mayday

Azt mondják,ilyenkor már a nap 95%-át átalusszák a babók.Hát nem tudom...Az én gyerekem nagyon aktív.Vagy talán álmában üt-vág?? :roll:

Kép

KépKép
mayday

Mayday!
Ha esetleg maradt valami a meggylevesből akkor kinyitnám az ablakot! :D Egyébként találtam a fiókban Milka csokit, hát Kendra képzeld egyből rávetette magát! :D:D Nagyon fincsi! Nekem is ízlik! :D Nem bántuk meg, hogy kibontottam! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Pont akartam még írni! Én is olvastam, hogy átalusszák a napot! Hát Kendra szerintem nem nagyon alszik. Egész nap adja a jeleket, hogy itt van, és hogy jól érzi magát a pocakomban! De nagyon klassz érzés! De lehet neked lesz igazad Mayday és almukban ütik vágják a mamit! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Megy a leves!!! :D :D Milka csoki itthon is mindig van,Bálint is nagyon csípi!! :lol: Rizses-joghurtos Milkát ettetek már?Na az 6almasan finom!!!!! :wink:

Kép

KépKép
mayday

Klassz érzés,az tuti!!! :D Csak egyre nagyobbakat rúg és olyankor a sírást el tudnám kezdeni... :? Jó bika a kölök!!! :D

Kép

KépKép
mayday

Kisütött a Nap!!!! :D :D :D 8) 8) 8)

Kép

KépKép
mayday

Jó reggelt!

Alvás:én már kb egy hónapja kelek folyton 8 előtt.addig meg aludtam 10-11ig.De most mindig kidob az ágy.De ha azt veszem végigalszom az éjszakát,maximum egy pisijárat van.

Babaillat:hát igenn...annál jobb nincs is.Imádom.Szerintem én egész nap a babámat fogom szimatolni! :lol:

Ercsikati:jók a matricák és legalább most már el tudom képzelni! :lol: Köszönöm a dicséretet.Elvileg most már csak a kórházi csomag meg a pipere cuccok hiányoznak.Mosni meg vasalni majd csak májusban fogok.Május elején.Amit most majd meg akarunk csinálni,azok apróságok,karbantartási munkák,egy kis dekorálás.A folyosót szeretnénk kicsit ráncba szedni mert nem tetszik a színe.

Mayday:az a szobor tényleg kicsit brutál.Felolvastam a páromnak is,aztán megmutattam a páromnak.Csak annyit mondott hogy látszik a szobron. hogy mennyire jó dolog szülni :? Mondom ünneprontó.szerintem nem rossz ha az ember akkor és ott lelkileg ilyenekre tud gondolni,hogy most vagyunk utoljára 2in1-be.Párom nem ért vele egyet.Szerinte nézzem inkább realistán hogy nagyon fog fájni.

Édesség:én is imádom,meg Balázs is.ha valami édeset eszek akkor tuti beindul. :lol:

Mozgás:nekem hol aktív hol nem.De elméletileg tényleg sokat alukálnak most már.De szerintem simán lehet hogy álmukban is mozgolódnak,mint ahogyan mi is.

Én lekváros kenyeret reggeliztem,párom meg sonkás póréhagymás kenyeret.

Nevelés:nekem párom 24 órába dolgozik,utána 2 nap van itthon(24-48)Amikor hazajön reggel alszik kb 11-ig.Remélem meg fogom tudni oldani.Megbeszéltük azt is.Hogy míg ő alszik addig mi elmegyünk mamához vagy bevásárolni,vagy csak sétálni.Aztán meg ő vállalja hogy babázik hogy nekem legyen a 24 órás műszakom után egy kis szabadidőm.Aztán majd meglátjuk mennyire fog működni.Egy hónapba 8-szor megy 24 be a többi nap itthon van.

Na megyünk anyuékhoz meg a lidl-be,akciós a bácsi virsli! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, elolvastam, de nekem most nincs nagyon erőm írni. Vagy az időtől vagyok ilyen szarul, vagy a tegnapi kajától. Voltunk bevásárolni és ott kajáltam. Annyira étvágygerjesztő volt a zöldség...de szerintem már régi lehetett, azóta már kijött belőlem szinte minden :? Soha többé nem eszem ilyen helyeken, amíg terhes vagyok.
Szép napot nektek!

KépKép

KépKép
nadina01

Nadina!
Én a majonézes dolgokért vagyok oda mostanában! Amikor megyünk vásárolni és látok valahol, úgy megkívánom, aztán rájövök, hogy ki tudja mióta van ott, és így elhessegetem magamtól! Ilyenkor szoktam szólni anyósnak, hogy készítsen nekem valami majonézest, leginkább krumplit, és azt szoktam bekajálni! Azt legalább tudom, hogy friss. Bár legutóbb én is rosszul voltam tőle, szerintem mert már annyira kívántam! Most a meggylevessel vagyok így! Holnapra rendeltem is magamnak anyóstól! :) Remélem hamarosan jobban leszel! Pihenj egyet, és kapj be egy Rennie-t, nekem be szokott válni!

Képzeljétek nálunk egészen szép idő lett, ahhoz képest hogy indult a reggel! A kedvem is jobb! Mondjuk aludtam egyet délután :oops: akkor keltem fel, amikor a párom megjött! Most ő pihen egy kicsit, aztán újult erővel nekiállunk ragasztani, és mondta, hogy eszünk majd egy fagyit is! :D Na ez már jobban hangzott! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kismami!
Most néztem g-mailt, és láttam a rucit! Ilyen kis ruhát Mi is vettünk Kendrának! :) Sőt én is kinéztem már, hogy milyen ruhában hozzuk haza, de még nem vettük meg, mondván, hátha látunk szebbet! :)
És a pocid! Hatalmas! Egy héttel vagy idősebb, de a pocakod hatalmas! Nagyon jó! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kismami:urraammmisteennnnnnnn!!!!Ez tényleg atompocak! :lol: Szerintem a pocakversenyt te nyerted!Egyébként csinálnál nekem egy képet oldalról is? :oops: Össze szeretném hasonlítani az enyémmel,ha szabad.A kisruci nagyon édes!A fülbevaló is tök szép!Már össze van pakolva a kórházi cucc is???Én még meg sem vettem a hiányzó cuccokat bele. :oops: Tényleg lányok.Ahol apás szülés lesz ott hallottam hogy venni kell apacsomagot.Gyógyszertárba lehet kapni.Ti vesztek?

Ercsikati:it hol süt a nap,hol beborul,de esni még nem esett.Végülis nincs rossz idő.16,5 fok van odakint.Tárva nyitva van az erkélyajtó egész nap és a szobába még így is több mint 21 fok van.

KépKép
Kép
csöpplány

csöpplány:apacsomag ne már!!!!az mi szendvics ásványvíz és valami amivel felélesztik ha elájul?
én barátnőmmel megyek szülni
rakok fel neked oldalképet is az is van csak nekem úgy nem tetszik a pocim
én akár szülhetnék is minden össze van pakolva babcuccok kimosva és apának az egyik szekrénybe betettem mit kell majd behoznia utánam a kórházba gondolok itt haza menős cuccokra gyereknek meg nekem stb :lol:
szóval baccus már csak szülnék mert ettől a nagy hastól hú kivagyok már :cry:
de imádom különben mindenki úgy megbámulja egyébként ma itt szupi idő volt voltam sétálni is

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

ercsikati:
hát nem panaszkodom pocakkal jól állok nem is igen alszok tőle sajnos
már minden össze van pakolva rakva mosva remélem nem hordom majd túl a picurit 35 héttől szedem a homeos bogyókat remélem ér majd valamit

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

a kismami táblázatban el van írva a hetem 32 hetes ! 4 napos vagyok ott meg csak 31 hetes + 6 napos
amúgy mindeg yvégre látom magam benne :)

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Kismami:ez jópofa! :lol: Remélem párom azért nem fog elájulni! :lol: Elvileg az apacsomagban van cipővédő,szájmaszk,sapka,meg köpeny.Azt hiszem ennyi.Másik fórumon hallottam a lányoktól.

KépKép
Kép
csöpplány

Kismami:azért mert én nem tudok olyan táblázatot szerkeszteni ami folyamatosan frissül.Én írom át minden hétfőn a terhesség idejét és teszem fel a frissített verziót!

KépKép
Kép
csöpplány

Jajj és köszi a pocakfotót!Egyébként meg olyan nincs hogy csúnya pocak!Aki azt mondja az hazudik!!!Minden pocak gyönyörű!!!!!!!

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Nadina neked jobbulást.
Én is minden kaját megkívánok, amiről itt írtok, de nálam a hamburger a legnagyobb menő. Azt minden héten muszáj ennem egyszer, remélem a szülés után ez elmúlik :-)

Mayday - voltunk a Brendonban és gyorsan vettünk is ilyen kiságyat, igaz babakocsiért mentünk, de az nem volt :-(

Végre megvettük a légzésfigyelőt is, úgyhogy kezdek megnyugodni.
Már "csak" az átrendezés és a pakolás van hátra. Addig azonban nem tudjuk a kiságyat sem elhozni.

Ercsikati, Csöpplány - nagyon jók lettek a szobák, ügyesek vagytok.

Barbazso - http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/20130878
Baldachinnak van fent, de megnéztük és tökéletesen funkcionál majd szúnyoghálóként is.

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület

Hibernia:ha jól láttam te kérdeztél gmail-en.Ha nem akkor bocsi :lol: A szoba színe Carribbean Dawn,ez egy dulux festék.Mi kicsit hígítottuk fehérrel mert túl erősnek találtuk.

KépKép
Kép
csöpplány

csöpplány:ja bocsi beszéltük is hogy minden hétfőn frissítesz bocsika
na az apacsomagtól kiakadtam
hát végül is csak szép pocakok vannak de előről akkor is szebb

puszi

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Sziasztok!

Kismami: megnéztelek és tényleg szép pocis vagy! :-)
Te küldtél levelet a freemailomra? Sajnos a gép csak annyit ír címzettnek, hogy Babanet.

Csöpplány: a babaszobátokat is megcsodáltam, aranyos és az ágy kísértetiesen olyan mint a miénk! :wink:

KépKép
charlott

Sziasztok!

Annyira jó napom volt!
Samu megmutatta magát, nagyon büszke voltam rá! Gmailre ment a link, ahol megnézhetitek. Küldtem hasképet is magamról. Hát, Kismami, tényleg jól le vagyunk maradva hozzád képest! Nem csodálom, hogy nehézkes az alvás... :) A fiaddal is ilyen hatalmas volt a pocid?
UH után elmentünk abba a boltba, ahol az olcsó melltartó van. Vettem is egyet, remélem, ezzel már kihúzom a végéig! :roll: Samu is kapott pár dolgot. Kicsit szűk volt a hely, szóval ha menni akartok, nézzétek végig a neten a kínálatot, és célirányosan menjetek, mert különben elvesztek a dzsumbujban. :)
Aztán mamami bolt..., megvannak a pelusok!!! Folyton előveszem, és tapogatom őket. :D Nagyon várom, hogy lássam a Babámon!
Megmutattuk Anyuéknak az új szerzeményeket (ott laknak), aztán hazafelé bementünk az Ikeába, és megvettük a hiányzó dolgokat. Persze, még mindig nincs meg minden, de már nagyon alakulunk.

Ercsikati, kösz az energiát, nélküle nem is bírtam volna a mai napot! :wink:

Hibernia, az a mondat engem is szíven ütött, de szerintem nem kell így lennie. Tőlünk függ, hogy milyen a kapcsolatunk a gyerekeinkkel. Ha állandóan azt érzik, hogy szeretjük őket, és megbízhatnak bennünk, akkor nem hiszem, hogy magányosnak érezzük magunkat majd mellettük. Ha így lenne, biztos a mi szüleink is panaszkodtak volna... Vagy nem? :roll:

Csigaby, köszi a linket! Mi végül nem vettünk, de én is néztem ezt. A felhős is tetszik. Még nem döntöttünk, van még kis időnk. :) A légzésfigyelő nekünk még nincs meg. :( Most kicsit lenulláztuk magunkat hónap végére... De már csak pár nap, és jön az új fizetés! :D

Ja, Samu méretei:
BPD 7,72cm
fejkörfogat 28,28cm
haskörfogat 27,2cm
combcsont 6,51cm
súly 1867g

A combcsont kivételével minden adat a korának megfelelő, viszont a combja magához képest elég hosszú. Két héttel idősebb méret! :D Még a végén magasugró lesz. :) Nem tudom, kitől örökölhette, mert mindketten inkább alacsonyak vagyunk, vagy átlagos magasságúak...
Ja, igen, és hála Istennek, rosszul sejtettem múltkor! Nagyon mozgott, de úgy látszik, nem bukfencezett, mert még mindig fejfekvéses. :wink:

Azt a 95%-os alvást én is olvastam. Ki is kerekedett a szemem tőle. :shock: Valahogy nekem is többnek tűnik az ébrenlét a mozgása alapján... :?

KépKép

KépKép
barbazso

Ó, most jut eszembe, hogy ma egy órával rövidebb az éjszaka! :x

Holnap megpróbálom összepofozni a szobát, és ha haladok valamennyit, megörökítem Nektek.

KépKép

KépKép
barbazso

Lányok, az egyedi vonalzónál Ti választottatok hátteret, vagy ők küldtek ilyet? Hogy kell csináltatni? Gondoltam, most, hogy Samu végre megmutatta magát, én is kérek egyet. :)

KépKép

KépKép
barbazso

Szia Barbazso:elvileg csak elküldöd a szöveget amit a vonalzóra szeretnél.Ők küldik a linket ha kész.És ott te beállítod hogy hány hetes terhes vagy,születés várható ideje és a vonalzón a tárgyat ami jelzi hol tartassz.A hátteret ők csinálják,sajna nincs választás.

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Ezer éve nem voltam, de mindennap benézek olvasni. :) Végre összeáll a kórházi cuccom, már nem tudtam aludni miatta. :D Már csak a dm-ben kell futnom egy kört, és kész. Majd lefotózom, és mutatom, ha minden ki lesz mosva.
Nagyon tetszenek a szobák, mi húsvét utáni héten fogunk festeni. Szeretnék egy hét alatt kész lenni az egész házzal, és akkor már csak a babruhák mosása, vasalása, meg a kisebb pakolások vannak hátra. Májusban már csak pihenni szeretnék, meg akkor már mindig menni kell valahová, mindig van valami.
Nektek el kellett már kezdeni a magzatmozgás számlálást? Én most kaptam meg a papírt a védőnőtől. Kendével is mindig elfelejtettem, szerintem most sem lesz másként. :D

Szép napot Mindenkinek!

Anita

Kép

Kép
anita1984

sziasztok,

Tegnap nagyobb volt a pörgés, úgy érzem. :)

Mi tegnap kirándultunk, pontosabban autókáztunk a hegyekben, annnnnnnyira jó volt. Imádom a körülöttünk lévő "hegyvidéket", most egy tőlünk kb 50 km-re lévő faluig mentünk el, de a hegyeken át, úgyhogy kb 30 km / óra volt a sebességünk az itteni utaknak köszönhetően... Fél egytől 5-ig autóztunk, sétálni nem nagyon sétáltunk, mert így kényelmesebb volt... A végén már kicsit így is hányingerem lett, de egész jól bírtam, abszolút megérte. :roll: :roll: A jövő hétvége lesz az utcsó hétvégénk kettesben, gondoltunk ki kell ezt a mostanit használnunk, ki tudja, milyen elintéznivaló marad. :?

Ma végre nekiállunk a gyerekszobának, összerakjuk a kiságyat, eltervezzük, hogy fog kinézni pontosan, ilyesmik. Kicsit le vagyunk maradva hozzátok képest, de ma reggel vitték el a franciaágyat a szobából, eddig semmit sem tudtunk csinálni. :evil: No de majd most.

Nadina: Jobban vagy?

Ami a férjes itthonlétet illeti, eddig nálunk úgy volt, hogy a férjem tud Magyarországról dolgozni, de ez most megváltozott... :( Szóval most úgy tűnik, én hazarepülök április 8-án és ő csak május 14-én jön utánam, majd kb egy hónapot otthon lesz velünk és repülhet vissza... :( Ez azt jelenti, hogy szülés előtt több, mint egy hónapot egyedül leszek, majd mikor a babó pár hetes lesz, újra egyedül maradok... Még konzultálunk gyerekorvosokkal, mikor tudunk leghamarabb visszarepülni, eddig úgy volt, ha május végén születik a baba, két és fél hónaposan, vagyis augusztus közepén repülünk vissza, de most hogy ez kiderült, minél hamarabb igyekszem azért repülni vele, mert ki akar másfél-két hónapig egyedülálló anyuka lenni? :? :? Szóval most úgy állunk, hogy legkésőbb július végén (két hónaposan) repülünk és így is külön leszünk egy teljes hónapot mi meg a férjem. :cry: :cry: Kemény. Mondjuk utána legalább együtt leszünk, nem úgy, mint pl Mayday-ék, mert az én férjem legalább 8-5-ig dolgozik, ráadásul tök közel a lakásunkhoz... :)

Szép vasárnapot, jó készülődést, most megyek pakolni. :)

hibernia

Ezt találtam he-he, hogy mozog... Eszerint a miénk kb csak forog - vagy nem fejfekvésű még...

http://www.pampers.hu/hu_HU/swf/discove ... hp?age=101

hibernia

crarlott: köszike a pocim óriási mindenki a csodájára jár

igen én írtam de hogy mit azt ne kérdezd! :)

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Végül nem egy órával aludtam kevesebbet... Kicsit kómás vagyok, de nem bánom, mert negyed 7 van, és hét ágra süt a nap!!! 8) Már csak a szélnek nem kéne fújnia...
Végre haladtam valamit kert ügyben. Vetettem borsót, jégsalátát, retket, répát, petrezselymet, újhagymát, csípős paprikát. Kíváncsi vagyok, ki fognak-e hajtani. :) A többi magot palántázni kell, remélem, holnap sem leszek halogatós kedvemben!

Köszi, Csöpplány! Már el is küldtem a képet és az idézetet. Izgatottan várom az eredményt... :)

Érdekes az a babamozgásos cucc. Kicsit könnyebb így megérteni, hogy egy mozdulatot miért érzek két-három különböző helyen belülről. Szerintetek a zenére tényleg így ropják? :D

Hibernia, szerintem engedni fogják a babával a repülést, csak elöl kell majd ülnötök. Legalábbis húgomat mindig előre ültették a babákkal. (Hamburgban éltek pár évet.) A nyári találkozót mindenképp még Veletek kell megszerveznünk! :wink:

KépKép

KépKép
barbazso

Sziasztok!
Hú mennyit írtatok mire a végére értem aaz eljét el is felejtettem :lol: .

Csöpplány a babasarok nagyon jól néz ki.A szoba színe szenzációs lett.

Kismami,a pocikád ténnyleg nagyon nagy,de nagyon édi :lol: nem csodálom hogy nem tudsz már aludni tőle.Ja a babakocsi is jól néz ki.

Nadina nagyon sajnálom hogy rossz volt a kaja amit megettél,de remélem mmár jobban vagy?!

Barbazso én is szívessen ketészkednék,ültetnék ilyen finomságokat,de sajna nincs kerttünk.

Ercsikati Kendra szobája egyre klasszabb lesz gratula hozzá. :lol: ,de azért pihizzél is ám,nehogy túlhajtsd magad.

Hibernia hamar el fog telni az az idő míg egyedül leszel,de utánna bepótoljátok ami kimaradt :lol:Van aki segítsen itthon ez idő alatt?

Olyan sok finomságokat emlegettek itt hogy mindet felfalnám :lol:
Az édesség nálunk is nagyon nyerő,mind a ketten nagyon szeretjük.Nem tom már ki írta hogy hamburget eszik minden héten,de jól teszi én is ennék most,de nincs itt a közelbe semmi ahol lehetne ilyenkor még venni,de ami késik nem múlik. :lol:
Na meg az eper,hát nyami nyami....

Én is szedek vas készítményt neo-ferro-folgammát,de nincs semmi bajom vele.Meg még mellé az elevit-et.
Szedi valaki az elevitet?Szerintetek igaz hogy nagyob tőle a baba?

Na most megyek!Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

KépKép
torpilla

Ja ma elhoztuk a babarucikat a sogornőmtöl :lol: :roll: !!
És milyen szépek!! :lol:
Alig várom hogy kimossam,kivasaljam és kipróbáljuk a drágámmal :lol: :oops:

Babaillat az tényleg nagyon jó!Én is egésznap szimatolni fogom a babócámat :lol: :oops: :roll: .
Na jól van megyek mostmár
Sziasztok

Kép

KépKép
torpilla

Sziasztok!
Én is itt! Bocsi, hogy tegnap jöttem, de még el kellett szaladnunk festékért, mert az ajtókra nem lett volna elég, meg még a Brendonba is beszaladtunk! Vettünk az ajtóra biztonsági rácsot - egyenlőre csak egyet -, de a végén közel 40.000,-Ft-ot ott hagytunk! Hát ez van! Rácsból azért kell kettő, mert egy kell Kendra szobájára, hogy ne tudjon kijönni, meg a kutyuk ne tudjanak majd bemenni, a másik pedig a konyhába kell, mert a másik kutyámnak a "lakása" a konyha, és igazából a két kutyus el van különítve egymástól, mert akkor egész nap csak a játék menne! :D Szóval ebéd után elmentünk, aztán majdnem 6 volt mire hazaértünk! Akkor mondta a párom, hogy most már akkor mindent cuccoljunk le az anyjáéktól ami Kendráé, és rakjuk be a szobájába! Képzeljétek, úgy tűnik készen van a szoba, már csak a dekorgumik hiányoznak a szekrény ajtókról! Annyira jó lett! Majd fotózok és dobok g-mail-re! :) Tesómék tegnap megígérték, hogy feljönnek megnézni a szobát, de közbe jött nekik valami :( , de remélem azért ma már ide találnak! :)

Törpilla!
Én nem Elevitet szedek, hanem Femibion 400-at, de engem a doki leállított róla, azt mondta, hogy heti 1-et szedjek, mert ugye nem akarok óriás bébit! Innen gondolom, hogy "nagy" lesz tőle a baba! Te mennyit szedsz? Én is várom már, hogy kezdjem mosni a babaruhákat, meg az ágyneműket, meg mindent! Nagyon klassz lesz! Nálam egyébként már a gyerekszobába "baba illat" van, mert a függönyt, és a falvédőt is "gyerek illatú" öblítővel öblítettem ki!

Hibernia!
Természetesen a találkát úgy hozzuk össze, hogy Ti is itt legyetek! :) Nem fogsz kimaradni! Nyugi! :D

Nadina!
Veled mi a helyzet? Jobban vagy? Gyere és mesélj nekünk!

Barbazso!
Kíváncsian várom az új vonalzódat! :) Szerintem tuti klassz lesz! :) Ügyes vagy kert ügyben! Nekem a mai program, hogy Kendra szobájában a bútorokat le kell törölnöm, mert eddig azért nem tettem, mert folyton poroltunk, meg minden! Vettünk egy klassz kis fertőtlenítő szert, ami egy csomó minden ellen "véd"! Pl. H1N1, különféle gombák, és fertőzéseikkel szemben! Jó az illata, és nagyon jól fertőtlenít - mert azért már kipróbáltam! :D

Anita!
Nekem még nem kellett elkezdeni számolgatni a mozgást, de hát azért Te előrébb vagy mint én! :) Hajrá a babaszobához. Ha minden nap tudjátok csinálni, akkor biztosan meglesz 1 hét alatt! Majd kérünk ám képeket!

Csigaby!
Mikor kezditek a pakolást? Szerintem lassan már mi is elhozzuk a tesómtól azokat a dolgokat, amik már nem kellenek Benedeknek - pl. légzésfigyelő, bébiőr, mérleg.... stb. Azért jó, hogy ilyeneket nem kell venni! :)

Csöpplány!
Mi is Dulux-al festettünk! Szerintem ugyanabból a szériából, csak mi Party Surprise 3. Igaz a miénk rózsaszínű lett! :):)

Most ennyi! Majd még jövök! Akit külön név szerint nem említettem, bocsi, de olyan sokat írtatok, hogy ha kimarad egy nap lehetetlenség követni, ki mit írt! :D
Puszi

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Huh végigolvastalak titeket röpke 1 óra alatt :D
Hétvégénk jó vegyes volt... bár alkás alakul nagyon..mostmár tényleg ababaszoba jön, este meg is vettük a kiságyat, pelenkázót, szekrényt..de még persze minden dobozban..azért jó érzés, hogy megvannak!

Viszont én olyan rosszul voltam szombat du-tól vasárnap kb délig..a fejem kettéhasadt, éjszaka arra keltem hogy fáj és hányingerem van... aztán vasárnap de magambapumpáltam egy komolyabb adag koffeint és helyrejöttem szerencsére :D

Pocakok csinik..kismami..le a kalappal :D :lol:

Szobák is nagyon tetszenek..Ercsikati... el vagyok ájulva :D
Csöplány a tiétek is nagyon csini nagyon tetezsik!!!! :D

Barbazsó! arra a mamai-s előadásra szerintem elmegyek..aztán lehet meg is vesszük a készletet..már alig várom megegyen.

Jajj és képeljétek a héten dolgozom utoljára....azthiszem ez így épp elég is volt...

iwi-re még mindíg nem jutottam el :cry: Hétvégén asztalos volt nálunk, meg nappali szerelés, így a számítógép elő sem került... de majd ígérem, ahogy lenyugodnak a dolgok pótolok mindent..fotókat is meg iwiw-et is.

Nevelés: nálunk szerintem rendben lesznek a dolgok, bár párom komoly ember lett és sokat kell vidékre konferenciákra járnia, de szerintem belefér a dologba, ja és fertőtlenítő szereket gyártó cégnél van így a higéniára nem lesz gondunk.

Nálunk amúgy apás szülés van tervezve, de úgy tudom ezeket a cuccokat a kórház biztosítja-ha kell- szendvicset érdemes apának eltenni meg üdítőt..azt majd meglátom hogy a vajúdáskor épp lesz e kedvem szendvicset gyártani :D

Ja kórház csomag nálam sehol pedig 35. hétre kész kéne lenni...ez a 33. hét..szóval ideje beehúzni :oops:
Szép napot!

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Sziasztok!

Ercsikati:mi azért választottuk a dulux-ot mert hálistennek egy rétegben fed,ami nem egy hátrány.Annyi hogy előtte természetesen fehérrel le kellett alapoznunk.Bár ez már két éve így van,akkor csináltuk.Most csak a babaágyat szereltük össze és tettük a helyére nem volt nagy munka :lol: Már csak a dekoráció hiányzik a babasarokról,na meg Balázskám a kiságyból! :lol: Tök jó hogy ti is készen vagytok.

Zsu:én is azt hallottam hogy van olyan kórház ahol adnak apacsomagot,és van ahol neked kell megvenni.Majd utánajárok nálunk hogy van.Azért durva hogy van ahol nem adnak,tökre mint a terheléses cukornál,amikor neked kell megvenni a cukrot a patikába.Mondjuk nekem ilyen nem volt.Ott a laborba adták kikeverték,jó hogy meg nem itták helyettem! :lol: Remélem nálunk adnak apacsomagot,de állítólag nem drága,2000ft alatt van az ára.
Tök jó hogy nemsokára vége a melónak,minden tiszteletem hogy idáig is bírtad.Aztán tessék most már pihenni!!!

Torpilla:biztos édesek a babarucik!Én már behajtogattam őket a szekrénybe,de még nincsenek kimosva,de olyan jó nézni őket amikor kinyitom a szekrényajtót! :lol:

Hibernia:huu,akkor nem lesz könnyű az első pár hónapotok.Azért remélem minden rendben lesz!Én pont most beszéltem párommal,hogy talán mégse kellene annyi szabit kivennie májusba,hanem addig dolgoznia kellene amíg nem szülök meg,és inkább utána kivenni a szabit.Csak ugye sokan szeretnék majd júniusban kivenni a szabijukat ugyhogy majd meglátjuk mennyire lehetséges a dolog.Inkább akkor legyen itthon amikor már megvan a baba,ne akkor amikor esetleg nem történik semmi.Már úgy izgulok,de párom is! :lol: Most azon filózott hogy mit fogunk csinálni ha beindul a szülés és apu nincs itthon(mert akkor a kocsi se,mert mindig azzal jár dolgozni).Imádom amikor dilemmázik! :lol:

Málnalevél tea:Lányok,akar valaki ilyet inni?Én már megvettem.Mindenképp ki fogom próbálni.Elvileg a 34. héttől lehet inni.Itt dilemmázok rajta hogy mikor kezdjem,mert nem szeretném ha Balu előbb jönne.(bár a 36.héttől felőlem már jöhet).De azt se akarom hogy esetleg ne legyen hatásos mert későn kezdem.Lehet hogy hülyeségeken akadok fel? :lol: :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Szió!

Málnalevelem már nekem is van..elvileg jövőhétteől kezdhetem? Jézusom de rohan az idő..ilyenkor picit mindíg elkezd bizseregni a agyomrom az izgalomtól :D
Utánaolvasok netenm..lehet megvárom a 35. hetet az olyan szimpatikus :D Sem 34 sem 36. hét :D :D
Amúgy azok akik itták nekem azt mondták jó volt (az egyik első gyerek és 3 óra alatt szült meg) persze van ellenpélda is..gondolom a vajúdási idő alkati kérdés is..én azért egy max 6 órával beérném :lol:

Ha nincs kocsi akkor tudtok mentőt hívni, illetve taxit is..utóbbinál kérdéses mennyire messze van a kórház mert azért vagyonokat sem kell otthagyni...

BKV-al ne induljatok el ha csak nem a köv sarkon van! :D

Hibernia, nem is reagáltam a helyzetedre..nem irigyellek..nehéz lehet..én már attól kivagyok, hogy a férjem május végén 3 napos konferenciára megy...

De a baba mellett biztos gyorsabban megy az idő és hamar együtt lehettek... de ettől függetlenül drukkolok, hogy mihamarabb repcsire engedjenek Titeket!!

Ja amúgy még szó volt az alvásról..én tegnap újítottam kb 5 párnából egy kisebb hegyvonulatot, mert sajna nem megy az oldalt alvás...begörcsöl tőle a pocim, így félig fekvő félig ülő helyzetben hanyatt tudok aludni... édesen nézek ki a párnahadseregemmel :lol:

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Kivételesen most annyira nem is voltam lemaradva, mégsem tudom már, hogy mire akartam válaszolni. :(

Zsu, akkor a mamamiban! :wink: Gondolom, még Neked sem 100%, de azért jó lenne, ha már ott találkoznánk. Valószínűleg könnyebb lesz felfedezni egymást, mint a Jánosban. :) Én utána megyek a szülésznőhöz egyeztetni. Meséltem, hogy majdnem lemaradtam róla? Külön engedéllyel vállalhatott még el 6. kismamaként májusban...

Apacsomagról én még nem is hallottam ezelőtt, és azzal se nagyon vagyok egyelőre tisztában, hogy a babának mit kell vinnem a kórházba. Pelust és popsitörlőt tuti, mert bár adnak, eléggé szűken mérik állítólag. :)

Málnalevelet én is akarok majd inni. Ez a 35. hét elég jól hangzik. De nekem még messzebb van...

Nálunk inkább Apósom aggódik, hogy hogy lesz majd a kórházba menetel. Mondtuk neki, hogy elég kicsi az esély rá, hogy olyan gyorsan történjenek első babánál a dolgok, hogy a férjem nem ér haza, és neki kelljen majd bevinnie. Én inkább attól félek, hogy Samu bent akar még maradni, én meg nem merek egy isteneset etye-petyézni a férjemmel, hogy beinduljanak a dolgok, mert a nagyszülők itt lesznek a szomszéd szobában... :oops: :lol:

KépKép

KépKép
barbazso

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?