Sziasztok!
Én is itt! Bocsi, hogy tegnap jöttem, de még el kellett szaladnunk festékért, mert az ajtókra nem lett volna elég, meg még a Brendonba is beszaladtunk! Vettünk az ajtóra biztonsági rácsot - egyenlőre csak egyet -, de a végén közel 40.000,-Ft-ot ott hagytunk! Hát ez van! Rácsból azért kell kettő, mert egy kell Kendra szobájára, hogy ne tudjon kijönni, meg a kutyuk ne tudjanak majd bemenni, a másik pedig a konyhába kell, mert a másik kutyámnak a "lakása" a konyha, és igazából a két kutyus el van különítve egymástól, mert akkor egész nap csak a játék menne!
Szóval ebéd után elmentünk, aztán majdnem 6 volt mire hazaértünk! Akkor mondta a párom, hogy most már akkor mindent cuccoljunk le az anyjáéktól ami Kendráé, és rakjuk be a szobájába! Képzeljétek, úgy tűnik készen van a szoba, már csak a dekorgumik hiányoznak a szekrény ajtókról! Annyira jó lett! Majd fotózok és dobok g-mail-re!
Tesómék tegnap megígérték, hogy feljönnek megnézni a szobát, de közbe jött nekik valami
, de remélem azért ma már ide találnak!
Törpilla!
Én nem Elevitet szedek, hanem Femibion 400-at, de engem a doki leállított róla, azt mondta, hogy heti 1-et szedjek, mert ugye nem akarok óriás bébit! Innen gondolom, hogy "nagy" lesz tőle a baba! Te mennyit szedsz? Én is várom már, hogy kezdjem mosni a babaruhákat, meg az ágyneműket, meg mindent! Nagyon klassz lesz! Nálam egyébként már a gyerekszobába "baba illat" van, mert a függönyt, és a falvédőt is "gyerek illatú" öblítővel öblítettem ki!
Hibernia!
Természetesen a találkát úgy hozzuk össze, hogy Ti is itt legyetek!
Nem fogsz kimaradni! Nyugi!
Nadina!
Veled mi a helyzet? Jobban vagy? Gyere és mesélj nekünk!
Barbazso!
Kíváncsian várom az új vonalzódat!
Szerintem tuti klassz lesz!
Ügyes vagy kert ügyben! Nekem a mai program, hogy Kendra szobájában a bútorokat le kell törölnöm, mert eddig azért nem tettem, mert folyton poroltunk, meg minden! Vettünk egy klassz kis fertőtlenítő szert, ami egy csomó minden ellen "véd"! Pl. H1N1, különféle gombák, és fertőzéseikkel szemben! Jó az illata, és nagyon jól fertőtlenít - mert azért már kipróbáltam!
Anita!
Nekem még nem kellett elkezdeni számolgatni a mozgást, de hát azért Te előrébb vagy mint én!
Hajrá a babaszobához. Ha minden nap tudjátok csinálni, akkor biztosan meglesz 1 hét alatt! Majd kérünk ám képeket!
Csigaby!
Mikor kezditek a pakolást? Szerintem lassan már mi is elhozzuk a tesómtól azokat a dolgokat, amik már nem kellenek Benedeknek - pl. légzésfigyelő, bébiőr, mérleg.... stb. Azért jó, hogy ilyeneket nem kell venni!
Csöpplány!
Mi is Dulux-al festettünk! Szerintem ugyanabból a szériából, csak mi Party Surprise 3. Igaz a miénk rózsaszínű lett!
:)
Most ennyi! Majd még jövök! Akit külön név szerint nem említettem, bocsi, de olyan sokat írtatok, hogy ha kimarad egy nap lehetetlenség követni, ki mit írt!
Puszi