Új privát üzeneted érkezett!

dodó: milyen ügyes nagylányod van!!! mire jön tesóka, kész önálló hölgy válik belőle :lol:

freyja: hát, sajnos ez egy átka a társasházaknak! jöhetnek állatkák és sajna elég, ha egy lakásban nem figyelnek oda rá, vándorolni próbálnak házon belül. de cicusod biztos odafigyel rátok :lol: :lol: hűűű, a költözés jó, de a pakolást most nem irigylem tőled! a takarítástól is úgy elfáradtam tegnap, h ma képtelen vagyok folytatni... azért óvatosan rámolgass, vigyázz magatokra!!!!! milyen ággyal kacérkodsz???

poci: akkor jó sok forgalmat nektek, legyen eredményes a piac :lol: :lol: azt hittem végre nagyot és sokáig szusszantál reggel!

Kép
zsani78

Sziasztok!

Niki ne idegeskedj, az csak Neked és a babának árt! Ha mára megnyugodtál, és férj is, próbáljátok meg szép nyugodtan megbeszélni, biztosan meg tudjátok oldani ezt a kérdést!
Egyébként nálunk is két gép van, de itt én vagyok a net függő…. Mondjuk a laptop inkább a munkája miatt lett véve, na de ha már van, én kihasználom…

Edi örülök, hogy pozitívak voltak szülésznőről a benyomásaid, nagyon sokat jelent ez szerintem! Lassan nekem is fel kellene hívnom, akit én szeretnék.
Hordozni szeretnéd a babát? Én ehhez nem érzek magamban elég energiát.

Zsani várjuk a képeket! Mi 17:40-re megyünk :D

Freyja szerintem a majonéz-tojás ilyesmik nem túl ajánlottak, de én nem hiszem, hogy ebből olyan nagy gond lehetne…. gondolom a szalmonella miatt nem ajánlják, de ha Te otthon készíted gondos odafigyeléssel, esélye sincs a szalmonellának Elvileg kolbászt, meg ilyen nyers dolgokat sem lehet, toxoplazma és szalmonella miatt.

Dodó kislányod nagyon nagyon kis ügyi, gratula a bilis kakihoz :D
Mi ma délelőtt relatív későn keltünk, mert uram éjjel kettőkor ért haza, hát tovább aludt. Aztán elmentünk Obiba vásárolni, vettünk egy beltéri ajtót, ami majd a babaszobán lesz, meg nádszövetet a hintaágy tetejére.
Beugrottunk a keresztlányomék hoz is. Hihetetlen, most volt múlt héten 5 éves a kiscsaj, és már a két alsó középső foga kiesett! Kicsit korai szerintem, de hát visszaragasztani ugye nem lehet :D
Apóséknál ebédeltünk, tegnap horgászni volt, és főzött fini halászlevet, aztán meg az uram elvitt fagyizni a kedvenc cukrászdámba, Érdre az Osváthba! Mondjuk van is miatta lelkiismeret furdalásom, kicsit parázok a cukor miatt….
Most gyorsan bekukkantottam, aztán megyek holnapra főzni.
Este meg jönnek át barátnőmék (leendő keresztmami), a srác lefújja nekünk a beltéri ajtóinkat festékkel, így nem kell festegetni őket! Mióta ideköltöztünk, 3 éve nincsenek lefestve az ajtók :( Na de majd most!

Én meg nem tudom, lehet elaludtam a derekamat, de rettenetesen fáj:(
Jaj már úgy várom a holnapi 4d-t! Majd hozom a képeket!
Később még jövök, ha tudok! További jó hétvégét!

zsofka83

Zsófika!
De jó, nektek is 4D lesz??

Zsani!
Szupi ügyesek a fiuk, nagyon jól haladnak!

d.dodó

[quote="d.dodó"][ írta:d.dodócolor=green]
Zsófika!
De jó, nektek is 4D lesz??

Zsani!
Szupi ügyesek a fiuk, nagyon jól haladnak![/color]

Bizony :D Juj olyan jó lesz látni! Egyszer már voltunk, mikor 13 hetes volt, akkor még nagyon pici volt a drágám. Abból ez a kedvenc képem:

Kép

Itt pedig mint egy kis Alien :D :

Kép

Most már azért gondolom jobban fog látszódni, viszont már nem fog beleférni teljesen a képbe, csak egyes részei :(

zsofka83

kisfiamnak legújabb szerzeményünk :lol: :lol:

Kép

Kép
zsani78

tatár: igazából amájhoz gondoltam, de közben majonézes kukoricára vágyom. ugyhogy az lesz. de bolti majommézből.

Zsani: egy szimpla kombi ágyat szeretnék. ágy - komód - pelusozó.
de nem túl drágán. olyan 20ig kb. persze azért legyen szép is :lol: szóval nem vagyok egyszerű... van egy a teszen, de nem érte el a minimál árat. :( pedig az tetszene...

Szépen halad az a a házikó... :) ügyik a fiúk.
hát nem hogy jobb lenne a kedvem csak rosszabb :( :oops:

Kép
freyja

Zsani: Szupi a tigrises ágynemű! :)

Emi

Emi

email4
Budapest

freyja: hát, 20ból azért nem lesz könnyű! de semmi nem lehetetlen!!!!!!!! én pl. szoktam alkudozni is :oops: ha drágának találom vagy csak pofátlanul olcsón szeretnék vásárolni :oops: főleg ha nincs licit mindíg megfontolják! van, h bejön, van h nem. 1próbát mindíg megér!

ez a tigris most vaterán lett miénk, kemény 1000 ft-ért, vadiúj :lol:

Kép
zsani78

Zsani nagyon szupi ez az ágynemű!!!!!:)

Freyja mért nem mozdultok ki kicsit? Egy séta, egy fagyi, csodákra képes :) itt a tavasz, süt a nap, csiripelnek a madarak, hátha felvidulsz egy kicsit! :D

zsofka83

freyja: zsofkának igaza van, olyan szépen süt a nap, biztos jobb kedved lesz! ha már én dolgozom, legalább ti szórakozzatok :lol: :lol: :lol:

emi, zsofka: köszönöm, szeressük tigrincs :lol:

Kép
zsani78

Gratulálok a hófordulósoknak!!!!!
A házikó nagyon halad!!!!!!
Zsani szupi az ágynemű és ennyiért!!!!!!!!
Mi is megvagyunk. Megint éhen akarok halni.Pedig beebédeltem, meg ettem most egy süttyőt is.
Jó volt a babauszi!!! Mint mindig. Aztán most meg anyummal elmentünk játszóterezni, de nagyon hideg szél fújt így haza is jöttünk. most egy fél óra pihi,aztán kitaláljuk hogyan tovább manóval. Remélem férjemuramnak van esze, és nem játszik ma a rossz lábával. Vitt el Cataflamot. :roll:
Na megyek pihizni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

http://teszvesz.hu/item970875432_kombi_ ... ml#gallery ez volt az... de igy h nem érte el nem is tudom... :(

nem lehet. apának nincs kedve fagyizni, nekem meg egyedül nincs kedvem menni. :(

szép a tigrincses cumó :) ügyik vagytok!

Kép
freyja

Hellóóóó :)

Zsani
hűűű szuperjól haladtak a fiúk, nem semmi :)
Klassz az ágynemű :P

Zsofka
Én Bálintot is hordozókendőztem, 2éves korában szoktattam le róla, mert már nehéz volt nekem. :wink:

Bibar
Én írtam a kendősöknek, mert a leghosszabbat szeretném, de az oldalukon csak S és L méretben volt...

juhuuu Zsani, Zsofka szóval 4D :P szupeeeer, várjuk majd a képeket nagyon :)
Vendég

Én azt hiszem összeütöm a kedvenc Amerikai Palacsinta receptemet (extra gyors) és csinálok párat, mogyorókrémmel és vanilia krémmel :D:D:D
nyammm :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Csajszik!

Zsani: nem semmi a tempoban epul a haziko...szuper. Mondjuk nekem mar amugy is tetszett. Igazi kicsi takarok haziko. De persze, hogy jon a Babo igy boviteni kellett.

Ninki: ne is mondd az edesseget, annyira rakaptam megint..pedig rosszul vagyok tole altalaban, de megeszem :lol: :lol: :lol:

Dodo: milyen ugyi nagylany mar Lizy...edes kis manofeje van a hordozos kepen.

Edi: majd ha meglesz a hordozo irj mar rola, hogy milyen. Soha nem lattam meg eloben hordozot(semmilyet), igy nem is tudom, hogy mennyire praktikus. (hallgatok ebben az oreg rokakra :lol: )

Freyja: ne szomorkodj, a pasikkal neha nagyon nagyon nehez szot erteni. Oda kell nekik durrantani es kesz. Most mi kell, hogy legyunk a figyi kozeppontjaban :lol:

Olyan nyugi voltam delelott, aludtam egy jot...persze ulve es maris jobban lettem.
Hihetetlen ez az oraallitas, ilyenkor ugy elrohan a nap..
pocaklako

Pocak
nanááá, persze írok ahogy megérkezett.... jól letesztelem :P

Csináltam egy vonalzót, hogy lássam hány nap van még hátra...
Vendég

Na tényleg összecsapom a palcsintát, utána jövök :D:D:D

Cupp
Vendég

Edi esetleg a receptet is mellékelnéd? :lol:

zsofka83

4-kor bementem kicsit szunyálni, és most keltem fel. :lol:
De Lizy is nemrég ébredt, igy 9 előtt nem lesz alvás asszem.....de jólesett.

edi!
Jó az új vonalzód is....lassan 100 nap alatt vagyunk! Lehet, hogy 100 naptól vágom a centit is :)

d.dodó

én is szusszantottam egyet... többször felkeltem, h horkolok :lol: gyorsan vacsiztam, h ne legyek későn éhes! most köszönöm, jól vagyok :lol: és ma megállapítottam, h 5 napja nem volt rókakoma. ahogy edi szokta: jupppppiiiiijjjjjjjjééééééééé :lol: :lol: :lol:
egyedül az a bajom, h most, h tudom nem ehetek édeset, naná, h azt kívánom :cry: de egyenlőre hősként ellenállok, vmelyik nap egy norbis pudingot engedélyeztem csupán, d most nincs itthon.

hordozókendőre én is kíváncsi vagyok, nem sűrűn láttam ilyet! legalábbis használat közben. ez, amit edi mutatott és ahogy dodó használja.... kedvcsináló!

freyja: megnéztem ágyikót! én is pelenkázót vadászok több helyen, ha látok elfogadható áron jó állapotú ilyen ágyat, akkor szólok :wink:

Kép
zsani78

Zsofka
:lol: :lol: :lol: beírom a recis topikunkba mindjárt :D:D:D
Edi pikk pakk Amerikai Palacsintája... jól be is falt az egész család belőle :P

Dodó
Igen, én is azért csináltam, hogy lássam mennyi is napra pontosan, mert így már sokkal kevesebbnek tűnik :P
Csinálj Te is egyet... :P
Vendég

eszembe jutott, h fóka azt írta vmelyik nap mindjárt jön és azóta sem láttam :shock:
fóka????

Kép
zsani78

edi!
A másik fórumon ilyen "visszaszámolósom" van. ;)

d.dodó

sziasztok,
ma egésznap csavargásra voltunk ítélve, mert Apa vizsgára készül..és ilyenkor elhúzunk otthonról..megint jó elfáradtam, de legalább a gyerek kint volt a szabadban.

Hát a pasikkal nehéz néha, nem mindegyik van oda a terhességünkért, nem érzik át uazt..Apa is most kezdi igazán élvezni az apaságot, h a gyerek már beszél, megérti amit mondunk neki, stb. eddig is imádta, de most már többet tud vele kezdeni, jobban élvezi, én ezt látom. nálunk is voltak viták mostanában ebből, h nem nagyon beszélgetünk, nincs időnk egymásra..és mi lesz ha már 2 gyerek lesz?? én is egésznap egyedül vagyok, apa este 1/2 7 előtt szinte sosem ér haza, itt vagyok egy ép beszélni tanuló gyerkőccel..azért most már jobb, h jobb az idő, sokat vagyunk a szabadban, emberek között..most már jön a játszóteres korszak, hátha összeakadunk jófej kismamikkal..így már könnyebb..Apa is állandóan netezik, ha nem az egyetemi dolgait intézi, akkor játszik (rallye)..én vagy amikor a gyerek alszik, vagy késő este tudok.na de ez van. ő is sokat tesz értünk, idegölő munkája van+a suli, szóval néha muszáj megalkuvónak lenni..

már alig várom a fizut, most megyek venni a kislányunknak ezt-azt (eddig nem mertem). van nálunk egy tuti turi, kilós, és kislányruhákból mindig olyan jókat láttam, amikor Martinnak akartam venni..fiúsból nem nagyon volt..most kezdem el összerakni a cuccait, Martinéiből, ami nagyon fiús vagy odaadom vkinek, vagy eladom, bár nem nagyon akarok postára járni, így terhesen, gyerekkel..katasztrófa nálunk..az félnap..sajnálom elajándékozni, mert egész jók vannak közöttük, de nem vállalom be a postát..

jó ez a visszaszámolós..countdooown
:lol: :lol:

M
Vendég

Hát ez a nap is gyorsan elröppent...főleg az óraátállítás miatt!
Ma a szokásos hétvégi teendőinket végeztük.
Sütöttem hurkát, és csirkét, hagymás tört burgonyával, és párolt zöldséggel.
Na meg sütöttem egy kalácsot édesítőszerrel, durum lisztből...így abból én is ehetek.
Nem is lett rossz! :)
Délután én is szunyókáltam kicsit...aztán vacsi. Most meg úgy kavirnyál a pocim. :(
Holnap megyek a védőnőhöz! Gondolhatjátok alig várom! :)

A legújabb szerzeményeim...kisruhák kalappal-bugyival, napozó, body, farmerruci...
Kép
Kép
Kép
Kép

Emi

Emi

email4
Budapest

emi: nagyon szépek és aranyosak a rucik!!! bocs, ha lemaradtam vmiről... cukor miatt készült így a kalács?

azt hiszem megyek lefekszem, holnap randevú! nagyon el voltam keseredve, h a héten le kellett mondanom, d a holnapi kárpótol majd :lol: :lol: :lol: és remélem a kis vesénkkel is minden rendben van, drukkoljatok lécci! azért reggel még leszek kicsit...

jó éjt kismamik, szép álmokat mindenkinek!

Kép
zsani78

Jo ejt Kismamik, elteszem magam en is holnapra...csak ennek meg ennek.....meg ennek...de nem is vagyok ehes... A merleg meg mar az egbe szaladt..asszem jobb lesz egy kicsit visszafogok a tempombol, most vagyok ott, hogy tenyleg mar tenyleg olyannak erzem magam, mit egy lufi... :lol: :lol: :lol: egy pufi lufi...
Apa mindjart hazaer...igy megyek is.
Jo ejt Lanyok es Babaik :lol:
pocaklako

Emi
Nagyon cukik a rucik :D:D:D nekem a napozó a best :P

Zsani
mennek a drukkok ezerrel, nagyon remélem, hogy minden oké lesz. Beszélj a kis hercegeddel, hogy mutassa magát szépen :)
+++++++++++++++++++++

Én is lefekszem, bár aludni még nem tudok, de muszáj lesz lefeküdnöm....

Puszi
Vendég

Zsani: akkor egyutt horkolunk??? :lol: :lol: :lol:

Emi: nagyon cuki rucikat vettel.

Edi: meg atnezek a recis topikba hatha feltetted a palacsinta recit..csorog a nyalam :oops: :oops: :oops:
pocaklako

Pocak
Jó éjt Nektek :)
feltettem a recit, még akkor :P

Puszi :D:D:D
Vendég

Zsani: megy a csíííííííííííííííí +++++++++++++++++
Emi: szuper rucik..remélem én is találok majd ilyeneket :oops: :oops:

M.
Vendég

Hello Lányok :) !

Én megint eltűntem kicsit hétvégére, ilyenkor kihasználom, hogy a férjem is itthon van :wink: ! Tegnap piacra mentünk, aztán babakocsi és babaágy nézőbe indultunk, este 7 után értünk haza. Jól elfáradtam :oops: . Persze egyikben sem döntöttünk még mindig :oops: .

Látom, mindenkinek szépen növekszik a pocak :D !

Zsani, örülök, hogy ilyen szépen haladtok a hozzáépítéssel!
A fáradékonysággal sajnos én is hasonlóan állok, pedig nekem 3 héttel fiatalabb a babókám a kisfiadnál :oops: ! Én főleg a lehajlós feladatokat nem bírom már. Hogy állsz a vizesedéssel? Nekem tök változó, van, hogy semmi gond, és van, hogy baromira látszik a lábamon.
De jó lesz neked, hogy holnap randizol a picúr fiaddal! Várunk majd a hírekkel és reméljük, tudsz hozni majd képet is!

Bibar, de rendik az anyósék, hogy segítenek nektek egy mosogatógéppel :) !
Szuper lesz, meglátod :wink: !

Poci, szuper, hogy eltűntek a baktériumok! Továbbra is csak így tovább, kitartás a pihihez :wink: !

Emi, Zsani, csodállak titetek, és le a kalappal a szénhidrát figyelés miatt! Én most végre már mindent falok :) ! Nagyon nehéz lenne türtőztetnem most magam bizonyos ételekkel kapcsolatban :oops: !

Emi, nagyon édesek a rucik, és a virágos napozó a legcukibb (ja, most látom, Edinek is ez tetszett a legjobban :D )!

Mindenkinek nyugodt éjszakát és szép álmokat kívánok :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Zsani: A cukormentes kalácsot a magas inzulinom miatt kellett készítenem.
A vércukrommal minden OK (terheléses vércukorvizsgálat is rendben), de korábban nagyon magas volt az inzulinom...s a háziorvos szerint most is az, mert az éhgyomri vércukrom 2,2 körüli, ami az átlagérték alatt van jóval.
A 2 órás cukrom assszem 4 körüli lett.
Holnapra nagy-nagy drukk! ++++++++++++++++++

Köszi lányok a ruci-dícséreteket! :)

Mia: Biztosan te is találsz ilyen rucikat...tudod. Aki keres, az talál! :)
Na de szerintem elég a mai bölcseletből...én is lefekszem.

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

emi!
Szép dolgokat szereztél ismét!!

Lizy még csak most aludt el.... :roll: túl kialudta magát délután.

d.dodó

Sziasztok!

Bibar: köszi! Neked is boldogságos hétfordulót! Írtam privit :)

És még annak is, akinek mostanság van :)

Edi: jól felcsigáztál engem is ezzel a kendővel. Mi is Nanduztunk Nórival, de valóban ez már képen is olyan simulékonynak és pihi-puhinak néz ki. Majd mesélj, hogy milyen, ha már kézen fogható a kendő :)
Szülésznő már most kész főnyeremény!
Most meg a palacsintával csigáztál fel :D áááááá, de ennék olyat. Viszont már este 10 óra elmúlt :(

Zsani: jajj, de szuper, hogy holnap mentek UH-ra. Majd képet hozzál nekünk feltétlen! :) Drukk, hogy szépen mutizza magát!
A házzal is nagyon jól haladtok! Ügyesek ezek a fiúk!

Zsofka: neked is drukk holnapra az UH-ra.

Emi: édesek a rucikák!

A hétvége most tényleg elröppent az óraátállítás miatt, meg amúgy is... Tegnap 14-es biciklit kerestünk lánykámnak, valami komolyabbat. És sok mászkálás után meg is vettük. Hozza majd a nyuszi. Ma pedig a Vasúttörténeti Parkban voltunk, ami nagyon jó volt. Kicsit szeles volt az idő, de szépen sütött a nap. Rengeteg gőzös volt kiállítva. Volt, amire fel is lehetett ülni és menni vele, de olyan hosszú sor állt :( Viszont volt kis vasút is, arra felült Apa Nórival, így megvolt az élmény. Ajánlom minden kismanós Anycinak, ha még nem voltatok. Mi most voltunk először és nagyon jól éreztük magunkat. Igaz a beugró 1100 Ft volt :( De legalább gyereknek nem kellett fizetni (ha jól emlékszem 4 éves koráig). Utána pedig elmentünk hamizni, ami szintén kellemes időtöltés volt egy ilyen nap után :D

Jó éjt mindenkinek!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Jóóó reggelt!

Hogy, s mint vagytok?? :) Mi megvagyunk! Apa elment dolgozni, mi megreggelizünk, ugyhogy most pici lusti még, aztán teszem fel a ruci képeket! :)

A kislánykakat váró mamiknak megsúgom, hogy ha minden igaz, és a posta is úúúgy akarja, a héten lesznek 3-12hónapos korig kislányka rucik!!!
Ma meg a nagyobbacska kislányoknak nézelődhettek, ha feltettem a képeket!! :) De majd lekommunikálom nektek! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jó reggelt!

Zsani!!Örülök, hogy egy ideje nincs rókakoma!!!Csak így tovább!!!Hajrá!!! :lol: Drukkolok a mai randidhoz!!!!Gyere majd a jó hírekkel!!!:D

Emi, nagyon édesek a kisruhák!! Tündériek!!!!

Edi, a pali receptet én is kibányászom a topicból, mert nagyon jól hangzik!!!!

Manorka, nagyon jól hangzik a délutánotok!!!!! Én is voltam már ott egy rendezvényen a házigazdák részéről. Nagyon érdekes hely, igaz!!!!!

Nem is mondtam, felültettem manót szombaton ilyen áruházi autóra. Tudjátok, dobtok bele pénzt és elkezd mozogni. Hát egyelőre nem aratott osztatlan sikert.Ki akart belőle mászni.
:D Bezzeg ha csúszdázni kell!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

fel8, és még senki?? Vagy még csak fél7?? :) Akkor beletemetkezem a ruci-képekbe! Majd jövök!!

Szép napot!! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Joo reggelt Lanyok!

Remelem mindenki jol aludt, es sav es rosszullet mentes ejszakan vagytok tul. Szerencsere ma ejszaka mi jol aludtunk, kihagytam a vacsit, igy nem volt sav sem.
Kepzeljetek, este jon haza Luca, mar hallottam, hogy beallt az autoval, hiv telon a haz elol, hogy az udvarunkon (2 emelet lepcsot kell feljonni az ajtoig) csucsul, azaz a bejarati ajtonk elott, csucsul egy oriasi patkany!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: A szivroham jott ram, gondolhatjatok. A masodik emeletig feljott, mert itt van az ajto elott a kutyi kajas talkaja, de kaja meg nem volt benne. Azt mondja Luca amikor megijesztette eliszkolt, fuggolegesen kavart fol a falon.... :shock: :shock: :shock: nem lepcsozott...Lattam en mar par napja, hogy eleg nagy fekete kakik vannak a labtorlon, de azt gondoltam, hogy deneverek, mert itt gyakran elofordulnak....hat neeeeeemmm egy nagy patkany.......aaaaaaaahhhhhhhhh.......Luca megy is mindjart vesz irtot, mert rohadtul felek, hogy bejon a lakasba es a masik, hogy ha itt jarkal a bejarati ajto korul, akar valamit meg ossze is szedhetek, mivel a koralaton meg mindenhol ott tornazott tegnap. Eleg ha en is megfogom ugyanazt..ki a fene gondolna, hogy ott az elobb epp egy parkan setalt at...
Na szoval ennyi volt a nagy elmeny...

Manorka: szuper lehetett a delutanotok, mar en is ugy mennek erre-arra.

Niki: hogy vagytok, akkor mar szent a beke?

Meme: varjuk az uj kepeket

Mindenkinek szep napot Kismamik!
:wink: :wink: :wink:
pocaklako

sziasztok, jó reggelt!

apának most reggel volt hozzám türelme, kiméricskéltük hova kerüljenek majd a falak-ajtók-kémény... az új lakrészben! tegnapig már többször idegbajt kaptam tőle, illetve tőlük-a kőművessel együtt! azért, mert a férfiak mindíg csak egy lépést látnak előre, én meg a végeredményre koncentrálok, mindíg hülének néznek. többször leszóltak az ötleteimmel, összevesztek velem, legyintettek, h óóóóóóó a nők..... de ma reggel megvilágosítottam a párom és végre hajlandó volt az összképet látni :) így közös nevezőre jutottunk! :lol: :lol: :lol:

ééés kisfiam TUDJA, h ma találkozunk, mert reggel fél 6kor már felkeltett a bukfenceivel és türemkedett felfelé jelezve: hééé, anya! te nem izgulsz a találka miatt?? :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

poci: jujj, feltétlen ki kell rakni a szűrét!!! csak nehogy kutyu hozzáférjen az irtószerhez! szívből örülök, h nyugodtan tudtál aludni, szuper!!!!!!!

Kép
zsani78

Zsani: nagy drukk mara nektek...
mar pont meg egy hazi allat hianyzott nekunk itthonrol :shock:
pocaklako

POci nem csodálom, hogy sokkot kaptál a dögtől!!!! :( Nálunk a macska csak félig megcsócsált egereket hord haza, nekem köszönöm az is elég....

Zsni drukkolok Neketek az uh-hoz!

Meme sajnos hétvégén nem sikerült elutalni a pénzt, de Zsoltira ráripakodtamn, hogy ma villám sebességgel utalja!!!!!! Ha délelőtt sikerül neki, akkor szerintem holnapra ott van, de ha nem, akkor szerintem csak szerdára. Bocsi!

Vatweráztam én is egy jó pár ruhácskát, meg magamnak egy farmer rövidnadrágot!!!! :D Alig várom, hogy azok is megjöjjenek!

Én ma extra sz@rul aludtam. Ugye le lettek festve a beltéri ajtók, és kint lettek hagyva, hogy száradjanak, viszont így egész éjszaka azt figyeltem, hogy a kutya mikjor mászik be közénk, és éppen mit csinál.... mert kutyika az előszobában szokott aludni, de a szobaajtónk mindig zárva van, és nem tud bejönni. FÉltem, hogy reggel majd arra kelünk, hogy köztünk fekszik :D De nem, tök jó fej volt, nem jött be :) És szerintem még ma éjjelre se kerülnek vissza az ajtókk, mert nitrós festékkel lettek lefújva, és rettenetes büdösek :S

Jaj, úgy tudtam volna még otthon maradni!!!!!!

zsofka83

Hellóóóó lányok:)

Pocak :shock: :shock: :shock: hűűűű, elhiszem, hogy frászt kaptál... :S

Megrendeltem a kendőt közben, ha megjött akkor jól megmutizom :P Bizti fini pihepuha lesz :D

hűűű, de nem volt kedvem ma felkelni.... aztaaaa :S
Vendég

Jó reggelt!
Visszaolvastam, de most nem jegyzetelgettem, úgyhogy tuti kiesett a fele :oops: Bocs, de nagyon ideges vagyok, Nagyim már a műtőben van :? Annyira féltem :( Tegnap reggel bevittük, délután még bementünk hozzá Anyuval. Olyan rossz volt ott hagyni :cry:
A szülinap egyébként nagyon jól sikerült, majd vadászok képeket, de most nincs türelmem :oops:

Poci, ez a patkány sztori nagyon durva :shock: Gondolom, hogy szívrohamot kaptál :shock:
Örülök, hogy talán kicsit jobban vagy :P

Zsani! Nagyon frankón alakul a házikótok!! És ahogy leírtad így az emelettel együtt tök jó mérete lesz! :D Nagyon ügyik a fiúk :) Hozz majd képeket az UHról :wink:

Edi! Én már Emmával is rugalmas kendőztem és naaaaaagyon szerettük! :D Van kép is, majd megkeresem :wink: Csak ajánlani tudom, főleg nyárra sokkal jobb szerintem mint a szövött, bár azért ebben sem fáztunk :D De nagyon klassz, mert egyrész pihe-puha, másrészt mivel rugalmas, könyebb pont a jó méretre kötni :wink:

Freyja, remélem már jobb kedved van!!

Niki, azért jó, hogy kibékültetek :P Mindenkinél vannak rosszabb/nehezebb időszakok!
Ez a számítógép téma sem egyszerű: őket ez kapcsolja ki, de tény, hogy könnyen beszippantja az embert, és egyébként is olyan kevés idő jut már a magánéletre :? Kidolgozzák a belüket, nekik is jár a kikapcsolódás :wink: Nálunk pl vannak napok, amikor egyáltalán nincs gép elé ülés már este :wink:

Na megyek, mert reggel elfelejtettem váltóruhát küldeni Emmával :oops: Lassan befejezik a reggelit és be is jutok :)
Jajj lennék már öregebb pár órával :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

barbuss: szorítunk! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
zsani78

Barbuss: Ma minden extra drukk a tietek! Nagyon szoritunk a Nagyidnak!! meglatod minden rendben lesz. :wink:

Hu ez a pihe puha kendo mar annyira felcsigaztatok.
Edi: milyen szinut rendeltel a pici Manoseggudnek?

Reggeli muszak: Dodo, Bibar?? Merre jartok Baranykak?

Zsofka: sajnalom, hogy nem telt valami jol az ejszakatok...
pocaklako

Barbuss drukk a nagyinak! Lemaradtam róla, hogy mért műtik, de remélem semmi komoly baj nincsen, és rendben fog lezajlani minden!

Annyian írjátok már ezt a kendő dolgot, hogy kezdek elgondolkozni..... tényleg ennyivel jobb?

zsofka83

Jó reggelt :lol: :lol:

Pocak
jön a barinőm a kislányával és takaritok mint őrült :wink: :wink: :wink:

Barbuss
ezer millió druuk a nagyidnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

majd jövök :wink: :wink:

Manorka
irtam privit :wink: :wink:

bibar

na eddig volt távol rókakoma :cry:

Kép
zsani78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?