Sziasztok!
Niki ne idegeskedj, az csak Neked és a babának árt! Ha mára megnyugodtál, és férj is, próbáljátok meg szép nyugodtan megbeszélni, biztosan meg tudjátok oldani ezt a kérdést!
Egyébként nálunk is két gép van, de itt én vagyok a net függő…. Mondjuk a laptop inkább a munkája miatt lett véve, na de ha már van, én kihasználom…
Edi örülök, hogy pozitívak voltak szülésznőről a benyomásaid, nagyon sokat jelent ez szerintem! Lassan nekem is fel kellene hívnom, akit én szeretnék.
Hordozni szeretnéd a babát? Én ehhez nem érzek magamban elég energiát.
Zsani várjuk a képeket! Mi 17:40-re megyünk
Freyja szerintem a majonéz-tojás ilyesmik nem túl ajánlottak, de én nem hiszem, hogy ebből olyan nagy gond lehetne…. gondolom a szalmonella miatt nem ajánlják, de ha Te otthon készíted gondos odafigyeléssel, esélye sincs a szalmonellának Elvileg kolbászt, meg ilyen nyers dolgokat sem lehet, toxoplazma és szalmonella miatt.
Dodó kislányod nagyon nagyon kis ügyi, gratula a bilis kakihoz
Mi ma délelőtt relatív későn keltünk, mert uram éjjel kettőkor ért haza, hát tovább aludt. Aztán elmentünk Obiba vásárolni, vettünk egy beltéri ajtót, ami majd a babaszobán lesz, meg nádszövetet a hintaágy tetejére.
Beugrottunk a keresztlányomék hoz is. Hihetetlen, most volt múlt héten 5 éves a kiscsaj, és már a két alsó középső foga kiesett! Kicsit korai szerintem, de hát visszaragasztani ugye nem lehet
Apóséknál ebédeltünk, tegnap horgászni volt, és főzött fini halászlevet, aztán meg az uram elvitt fagyizni a kedvenc cukrászdámba, Érdre az Osváthba! Mondjuk van is miatta lelkiismeret furdalásom, kicsit parázok a cukor miatt….
Most gyorsan bekukkantottam, aztán megyek holnapra főzni.
Este meg jönnek át barátnőmék (leendő keresztmami), a srác lefújja nekünk a beltéri ajtóinkat festékkel, így nem kell festegetni őket! Mióta ideköltöztünk, 3 éve nincsenek lefestve az ajtók
Na de majd most!
Én meg nem tudom, lehet elaludtam a derekamat, de rettenetesen fáj:(
Jaj már úgy várom a holnapi 4d-t! Majd hozom a képeket!
Később még jövök, ha tudok! További jó hétvégét!