Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Köszönöm a dicséretetKép
Minden beteg manónak gyors gyógyulást és persze a beteg mamiknak is.

BuksikaKép
Lehet hogy mi még se tudunk menni, ez délutánra kiderül, de Dani reggelre belázasodottKép 38,5, adtam neki kupott és most alszik mint a bunda. Nem folyik az orra, nem levert, eleven, lehet hogy csak a foga, de mindenesetre egykor leviszem a dokinéninkhez, majd ő eldönti mi az ábraKép

Este még irok, de megfertőzni senkit nem szeretnék, ha esetleg még se a foga a hunyó.

TündeKép
Zitánál Matyira gondoltál tuti, csak már én következtem a hszben és ezért irtál biztos DanitKépKép

Most megyek mert felébredt, délután jövök majd az eredménnyel, addig is szép napot nektekKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Remélem, emlékeztek még ránk(Zsóf+Gergő). Sajnos nem jutottam eddig internet közelbe, de most már van a könyvtárban eMagyarországpont.

Csodálattal olvasom csemetéitek fejlődését. Mi is szívesen elmennénk talira.

Gergő 8 hónapos, 73 cm és 8,4 kg. Nagyon értelmes, aranyos babácska. Igaz, még nem áll, nem ül, nem mászik, sőt még nem is kúszik, csak gurul. Mit gondoltok, nem baj?

Próbálom legalább a végét visszaolvasni. Puszi:

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Noémi!
Most olvasom csak a nagy hírt!Újabb baba!Gratula! Mi is szeretnénk, de nekem még meg se jött. Te hányszor szoptatsz még, hogy sikerült ilyen hamar?
Jó lenne látni benneteket és a babákat.

Ja és bocs, a táblázatban az áll, hogy Gergő névnapja november 17., de mivel ő hivatalosan Gergely, ezért a névnapja máj. 9. Légyszi javítsátok ki. Köszi. Puszi.

Kajákban mi a Hippet szoktuk venni, nagyon bevált a sárgarépa-rizs-borjúhús. Ráadásul bio.

Puszi.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Sikerült egy kicsit kipihenni a fáradalmakat.

Judit!
Én naggggggggyon örülök Nektek,akkor is ha csak két sort írsz! Léna pedig mint csapatunk legifjabb tagja /de egyébként is/ nagyon ügyi az üléssel,és bizonyára elbűvölő a fogacskájával! Már úúúúúgy látnám ! Szülinapi ajándék: biztos láttad a múltkori toll- kapocstartónkat Vencel lábával. Most csináltunk egyet az egyik nagyi szülinapjára is,nálunk ő is zokogott a meghatottságtól,meg előzőleg apa is. Persze nemcsak tolltartót lehet,hanem számos más dolgot,de a Léna lábnyom biztos nyerő lenne KépJa! És mindenképp szoptass, az ellenanyag megy át, nálunk régebben apa és én döglődtünk,Vencelnek kutya baja nem volt!

Tünde!

Ez a vásárlás most már csak így működik Kép és miket vettetek?

Ági!

Még nem volt alkalmam elájulni az órától,de döbbenetesen ügyi vagy!!!!!

Zsófi!

Bevallom,már csak a nevetekre emlékszem,gyere most már gyakran, hogy felelevenedjenek a képek Kép! Ha tali érdekel,küldöm Neked is a mélt. Gergő mozgásfejlődése miatt én nem aggódnék,ha nem volt koraszülés,oxigénhiányos állapot,stb. Szóval ha nem túl laza,vagy kötött /ezt az orvos biztos észrevenné/,akkor majd csinál mindent, ha eljön az ideje az ő időszámítása szerint Kép

TALI:

Minden beteg babának jobbulást és remélem el tudtok jönni. Már nem tudom,hányan leszünk, azért akinek felmerült a neve,annak küldök mélt. Javaslom, hogy 2-3 között gyertek,így akinek korán el kell mennie, az is jelen tud lenni, a többiek meg maradnak,amíg bírnak Kép Semmit,ismétlem SEMMIT ne hozzatok,édes+sós nasi,buborékos/buborék nélküli ásványvíz, rostos levek ,kölyökpezsi beszerzve. Ja! Mégis: pár édes kismanóra szükség lesz,őket nehogy otthon felejtsétek Kép!

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Mi sem égünk kisbolígó lázbvth gtbvezbh54tfdcvg6ztcxv

Bocs, ez Lili volt.

imn esís 7n7v

Szóval nem égünk kisbolygó lázban. Nem tudom miért, de ezek nem csigáznak fel annyira. Persze biztos megnézzük, de látványnak sem egy nagy szám.
Annyit látsz a távcsőben, hogy egy pontocska ami hamar kimegy a látómezőből (a Föld forgásának köszönhetően, mint minden égi objektum). Csak tudod, hogy az egy kisbolygó.

Lilinek jön a foga. Még nem bújt ki, de már nyomja és fáj a fogínye. Nem engedi, hogy benyúljak a szájába.
És nagyon anyás lett.

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én iszonyúan felhúzom magam, amikor anyósom elkezdi mondani, hogy Lili el van cseszve, csak mert hozzám ragaszkodik.
Mostmár zömmel nálam szeret lenni, vagy ott kell, hogy legyek a közelében, ha más fogja. Sőt, az apjával is eljátsza ezt párszor, hogy ha kimegyek a szobából, és az apja vele van, akkoris üvölt.

Anyósom nem tudja felfogni, hogy nem el van cseszve, hanem fejlődik a kis agya, és most ez az időszak van nála.

Mostmár szeret kézbe lenni, de csak azért, hogy játszak, foglalkozzak vele. De ugyanúgy eljátszik a földön is a játszószőnyegen, a habtapin, stb.

Nektek nem mondtak még ilyet a nagyszülők, hogy el van rontva a gyerek? És Ti hogy kezelitek ezt a kérdést?

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

SziasztokKép

Egy gyorsvonatnyi bekukkKép

UGy néz ki meg van a bűnös, vagyis inkább a bünösök ami miatt Dani lázas volt reggel, egyszerre jön neki a jobb felső és alsó kettes fogacskája szegényemnek, igy nem is csodálom, hogy belázasodott.

BogiKép
Nekem anyám szokta néha megjegyezni, hogy már megint kézbe.... anyósom meg folyton "elrontja" nekemKépKép miután ott voltunk nála, vagy három nap mire megszokja a gyerekem, hogy létezik más is mint hogy karba legyenKép
Lili pont most ért el abba a korba, hogy Te vagy neki a szent és sérthetetlen, és ha ezt valaki nem érti meg, akkor ne foglalkozz vele, kb egy más fél hónap és simán ellesz ujra apával is, és nem fog üvölteni, ha kiteszed a lábad a látóköréből.

Nah megyek, mert menetrend szerint megy tovább a vonat: hiv Dani játszani és nagyon replikázik ámKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Bogi!
Ne foglalkozz vele, csatlakozom Ági vélrményéhez.

Ági!
Szegény Danika, kibújt már a fogacska?

Judit!
Még nem is gratuláltam a fogacskához. Remélem jobban vagytok.

Buksi!
Ne hozzak akkor pogit? Csak mielött elkezdek sütni.Kép
Én nem kaptam mailt vagy még el sem küldted?

Ma este elviszem Olit egy ortopéd magánrendelésre, mert nagyon ropog és kattog a csontja. Múltkor a gyerek doki azt mondta, hogy kinővi, de inkább megkérdezek egy ortopédot.

Tünde!
kérdeztem már,hogy hogyan sikerült a keresztelő?

Zsófi!
Javítom a táblázatot
puszi

Ines
ini

Sziasztok!

Ines, igen, kérdezted, aranyos vagy, de majd csak most vasárnap lesz a keresztelő. Kép
Remélem minden okés lesz az ortopédián.

Ági, jó, hogy szóltál, most látom, hogy összekevertem a neveket. Zita, bocsika, hogy "ledaniztam" Matyidat. Kép

Zsófi, szerintem se izgulj, majd fog Gergő is mindent csinálni a maga ütemében. Sőt aztán meg lehet, hogy mindent egyszerre fog csinálni, és nem győzöl csodálkozni. Kép

Buksi, hát igen, jó volt ez a vásárlás, persze nem is bántuk. Vettünk sapit, meg rugikat, kellett is már néhány melegebb darab.
Holnap akkor 2-3 körül érkezünk valamikor. Várom a mailt.

Bogi, drukk Lilinek, hogy mihamarabb kibújjon az a fogacska. Anyósoddal meg ne is foglalkozz.

Ági, Daninak is drukk a fogacskákhoz. Akkor tudtok jönni holnap?

Pusza,
Tünde
rtünde

SziasztokKép

TündeKép
Most mértem a lázát, 37,8 volt még, kapott még egy kupott meg egy adag chamomillát. Remélem reggelre nyoma se lesz és tudunk menni a talira.

InesKép
A felső már áttörte az inyét, érzem az ujjammal hogy ott van, az alsó még csak egy csöppet bujt ki... szal szenved még vele.. és ahogy az előző adagok megjelentek ugy várható hogy két nap mulva jön majd a baloldal isKép

ZsófiKép
Majd mindent egyszerre fog csinálni, alig fogod győzni követni, hogy milyen gyorsan fejlődikKép

BuksikaKép
nem kaptam emailtKép vagy még más se?

BogiKép
Dani együttérző puszit küld Lilinek fog ügybenKép

VicKép
Dorci annyira édes a képeken, baromi tetszett a megemelem az asztalt remekműKépKép

NoémiKép
HAtalmas gratula a pocaklakóhoz, majd kérünk uh képet ámKép)))))

JuditKép
++++++ gyorsan gyógyuljatok ám megKép

Nah most huzok, mert Dani megszerzett egy tollat és éppen azt probálgatja hogy hogyan kell használni....

puszi
ÁGi

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Most írom,végre megjött a felmentő sereg apa személyében Kép

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Megnyugtattál Ági! Reméltem, hogy később még leválik rólam Kép
Így most nem sok időm jut dolgozni, pedig kéne nagyon. Nem hinném, hogy a munkahelyemen jó szemmel néznék, hogy itthon dolgozhatok, mégse jut időm rá egy 7 és fél hónapos baba mellett Kép

A szomszédban van egy 4 héttel idősebb kisfiú. 11 kg, de már pár hónapja stagnál a súlya Kép, mindenesetre már egy hónapja megy!!! és mostmár egyedül is próbálgatja. Nem semmi. 7 hónapos fiú gyerek, jó masszív, és rohangál Kép
Az orvos azt hitte, hogy legalább 1 éves.

Ilyenkor arra gondolok, hogy Lili le van maradva, de aztán rájövök, hogy inkább a kissrác nem olvasta a bizonyos nagykönyvet Kép

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Buksi!
Akkor most ne vigyek pogit?
Ines
ini

Ini,

Szerintem biztos elfogyna,de ha nincs iszonyatos süthetnéked,akkor már ne kezdj hozzá Kép!

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Már megint rohanásban vagyok, muszáj lesz kialudnom magam, amig lehet!

Sajnos Peti nagyon taknyos lett, tegnap még csak egy kis "víz" folyt, de ma már olyan ronda trutyi, inkább nem visszük el nektek!!!!!!
Majd legközelebb!
Azért nagyon sajnálom!

Érezzétek jól magatokat, aki beteg gyógyuljon meg hamar!!!!!

Puszi!
Andi
andi68

Helló-helló!

Vencelkének nagyon sok boldog névnapot kívánunk!
Kép
A beteg babócák meg gyógyulgassanak, jobbulást!

Ági, szuper lett az órád!!!

Vic, mellgyuszi Kép
Dorci, hogy viselte, hogy nincs már cici?

Tünde, hogy már milyen nagyok vagytok! Csak ámulok! Kép

Zsófi, de rég írtatok! Szerintem egyáltalán nem vagytok lemaradva, szóval nyugi! Hogy telnek amúgy a napjaitok?

Judit, de jó van fogatok! KépLátod én lelkendezem! Mi épp ma vagyunk 9 hónaposak, de még mindig semmi fogügyben.

Bogi, ne törődj vele, hogy mit mond az anyósod! Tényleg épp ezt a korszakát éli, de hamar kinövi. Alexa már rájött, hogy nem tűnök el örökre, ha kimegyek a képből. Sőt megkeres! Ma verte a WC ajtót, mert én épp bent tanyáztam Kép

Ma csak ilyen rövid voltam, de majd még bepótlom Kép

Puszi mindenkinek és érezzétek jól magatokat Buksiéknál!
Hajni, aki megy barikat számolni
Kép
tigribigri

Sziasztok!

Vencelkének boldog névnapot!!!!

Ma éjjel Oli egy órát sírt, fájt a pocija. Este evett kenyérhéjat, szerintem az volt a ludas . nagy darabokat nyelt le szerintem.

Délutánt már várom. Kik jönnek végül?
Most valami virus van? Rengetegen betegek.

Vic!
Tápszert adsz Dorcinak? Milyet? Voltatok Halász Juditon? Mi igen, tetszett nagyon, csak a Hannának hangos volt már 4-5 dal után.

puszi

Ines
ini

Sziasztok!

Vencelnek BOLDOG NÉVNAPOT! KépKépKépKép

... és jó talizást délutánra Kép

hüpppp-hüpppp, hogy lemaradunk Kép

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk. Buksi, nem kaptam mailt.
Elküldenéd még egyszer?

Pusza,
Tünde
rtünde

Tünde!
A freemailre ment Neked, de elküldöm én is Neked .
Ines
ini

SziasztokKép

NAgyon sok boldog névnapot VencelkénekKépKépKépKép

Sajnos mi se tudunk menniKépKép Reggel még mindig lázas volt Dani, levittem a dokinénihez, piros a torka, kicsit duzzadtak a nyirokcsomóiKép Kapott köptetőt, valami gyógyit, meg vizeletet kell tőle gyüjtenem, érdekes lesz, de megoldjukKép
Nagyon nagyon sajnálom, pedig ugy készültem rá, majd talán a legközelebbin mi is részt tudunk venni.

Most megyek, mert a nagybeteg fiam szétszedi a lakástKépKép Az apjának már égnek áll a haja, és most akarja a mancsomba nyomni DanitKépKép

puszi mindenkinek és érezzétek jól magatokat

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! Sajnálom,hogy ilyen sokan betegek,meg nem tudnak jönni Kép.de így több pezsi meg rágcsa marad Kép Nem megsértődni ám! és akkor hogy hányan leszünk? Aki tuti: Hicu,Tünde,In,meg mi Kép Ha valaki még tuti,de én nem soroltam fel,attól bocs.

puszi:

Buksi
kisbuksi

Mi is nagyon sok boldog névnapot kívánunk Vencelnek!
Puszi!
Peti, Kitti és Andi
Kép
andi68

Buksi!
Már írtam privibe, de Hannának folyik az orra és félek, hogy bárki beteg legyen tőle.
Sajna itthon sem tudom senkire se hagyni.

puszi
Ines
ini

Hát ez már minden,csak nem tali.Tudom,hogy senki nem tehet róla,úgyhogy töretlen jókedvvel várom...öööö... Hicut és Tündét,meg hátha befut még valaki Kép

Buksi
kisbuksi

Vencelke,
Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!!
Kép

Buksi,
Írtam mélt, de ide is leírom. Mi még mindig betegecskék vagyunkKép, de egy következő talit (remélem lesz még) most már tényleg nem szeretnénk kihagyni!!!

Beteg manóknak:
Kép

Puszi:

Vic
Victoria

HAli!

Nálunk az oviban 25 gyerekből csak 8 ment ma! A többi mind beteg Kittivel együtt. Kép

Nálunk apa kezdte, 5 napig tart, a vége ronda köhögés. Engem viszont ezidáig elkerült!

Gyógyuljunk!

Pusz!
Andi
andi68

Sziasztok!

Ezt a sok szegény beteg babót! Mindenkinek sok-sok gyógypuszit küldünk, hogy mielőbb meggyógyuljanak.

Buksi, köszönjük szépen a meghívást, azért az tali volt, mégha csak kevesen is voltunk. Kép
Hicu, Boró, örülök, hogy találkoztunk!
Kittit is sikerült hazafelé lenyugtatni, még szinte le se ültünk a héven, már aludt. Az átszállásokat se vette észre, csak a metrón nyitotta ki a szemét. Szépen haza is értünk negyed 7 körül.
És Vencelt sikerült elaltatni? Vagy annál jobban alszik éjszaka?

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok Pöttömösök
Hát sajnálattal látom, hogy nem csak minket csípett fel ez a fránya takonykór, minden szenvedőnek jobbulást, a többiek meg immunizáljanak SOS (pl CEBION cseppek).
Tegnap voltunk sétálni a Kisceli múzeum mögötti kis erdőcskében. Képzeljétek a sétaúton heverészett békésen egy 1,5méteres erdei sikló!!! Arra gondoltam, hogy meglepetésemben sikítok, de a dédivel a fülemben (telefonáltam) mégse tettem. Komótosan eltekergett a fák tövébe. Lehet, hogy a sikításommal megszereztem volna Léna első sokkját, vagy fóbiáját....
Jelentősen nem javul a mi űllapotunk sem. Nekem nincs hangom, Léna meg hőemel. A baj csak az utóbbiKépKép

Vic
kösz a tippet, ma már majdnem kihagytuk az orrszívást, mondván üresnek látszik a nózi, és eldöbbenve láttam a 'deazértmégisszívjukki' utáni tartályállapotot. Ja, jelzem, hogy ülve több cucc jön ki, mi eddig csak fektetve próbálunk szipókázni...

Tünde
hát továbbra is nagyon édik vagytok együtt, le sem tagadhatnátok egymást!! Nincs is jobb, mint egy későbbi kelés KépKép Hooovááá meenteeek???

Ági
Dani nem kispályázik, na!! Várvavárt ötlet nekem??? Igazán össze kellene futnunk, egy csomó dolgot akarok a dolgos kis kezedtől kérdezni!!! Pl mikor csinálsz ilyen csodákat, én még egy üvegmatricához is reggel 7-8között jutok el, mikor mindenki horpaszt!

Bogi
Lili megmondta az igazat nagyinak: gtbvezbh54tfdcvg6ztcxv. Köszönet neki a fiáért, a többit meg ne is vedd komolyan, idővel gondolom még többen fognak kritizálni. Lesz@rni.
A szomszéd superman gyerekére meg ne irígykedj, hogy néznétek ki abban a hülye kék pelerinben????

Buksi
Tapanccsal próbálkoztunk, elég nehézkes volt, de apa nem egy képnézegető, irodája sincs tudod. Bonyi. Viszont egy polótippem már van, és a múltkor azt vallotta, hogy örülne neki, meg egy kis csúsztatott palacsintának. Igaz, hogy még nem csináltam, de vegyészkéz mindent tud recept alapjánKép
Még egyszer gratu Vencelnek. Aji megvár, nem esszük megKép

Ini
mi volt a dokinál??? Táblázatról jut eszembe, az én szülinapom febr 15, és már szerettem volna látni, mert pont ma 7hónapos az édesKépKép
Halász Judit az új albumát énekelte??

Hajni
ne aggódj a foga miatt (se), nincs gyerek, akinek ne lennének fogai. Addig meg nem megy tönkre a cici, cumi, műa kiskanál, átalaudt éjszakáidKépKépKép Bájvigyor meg így az igazi!!!!

Küldök magunkról egy hétvégi kirándulsos képet,
Kép
pusszancsok
J
holophernes

Sziasztok!

Gyorsan én is Boldog Névnapot Vencelnek!!!
Sajnálom, hogy végül kevesen tudtatok elmenni, azért majd meséljetek! Ha vége van ennek a beteg időszaknak, kell szervezni egy másik talit!
Csak úgy emlékezetből írom, met lusta voltam jegyzetelni:
Bogi,
ne törődj a beszólásokkal. Úgysem tudnál mindenkinek (köztük a nagykönyvnek is) megfelelni, neked magadnak kell megtalálni azt a bizonyos középutat.
Zsófi,
Mi is hasonló korúak vagyunk, hasonló tudománnyal, kivéve, hogy Dorkám már ül, ha hagyom néha. Ha izgulsz, kérdezd meg a gyerekorvost, nem lát-e valami rendelleneset, de nem éri meg még izgulni.
Ági,
milyen volt a börze? Sajnos későn olvastam, hogy lesz.

Ini, hol kattog Olinak? Melyik ízület?
Tényleg nem tudom, ez most vírus, vagy sem, de mi is betegek vagyunk vasárnap óta! Illetve Dorka kezdte, ma már nekem is fáj a torkom. Persze ma láttam, hogy a harmadik foga is kibújt, az is ludas lehet a dologban. Kép Kezdődött hőemelkedéssel vasnap, aztán egy nagyon nyűgös estével, amikor 2 órán át az ölemben ülve aludt a fürdőszobában (a pára segített neki), aztán kaptunk egy homeobogyeszt a dokinénitől hétfőn, azt szopogatja rendszeresen, olyan komolyan tudja csinálni! Meg mindenkinek tudom ajánlani a Fluimare orrsprayt, az csak "tengervíz", és tök jól átmossa az orrát, nem kell porszívózni. Persze csak akkor jó, ha vízszerű maga a váladék is.
Na eldugulok. Ha betegek vagytok, vigasztaljon az, hogy minden átvészelt betegséggel erősödik az immunrendszere a babóknak, ha meg nem vagytok betegek, nektek meg olyan erős, hogy nem is kell erősödnie. Kép

Pusszancs

Szilvi és Dorka akiről még mindig nincs lekicsinyített kép mert ócska hozzá a szgépem (99-es modell, ez már veterán!)

Kép
Kép
szilvih

Kedves Anyukák és Pöttöm-társaim!

A mai nappal hátam mögött hagytam a csecsemő-létet! Meguntam a hónapok számlálását és áttérek az évekre!

No, 1 szó, mint 100 EGY ÉVES LETTEM Kép

Nem tudom hogy örüljek-e szívből ennek, mert innentől már csupa-csupa nagyos dolgot kell majd csinálnom:
- meg kell tanulnom szavakkal is előadnom a mondókámat, holott nekem már egész jól bejött ez a mutogatós saját gügyögő nyelvezetem, amit a mami meg néhány közelebbi "rabszolga" megért.
- el kell sajátítanom előbb egy furcsa kis műanyag, majd egy nagy fehér porcelán csészébe való ürítés mikéntjét, hogy az eddig pelenkákra szánt pénzt végre hasznosabb dolgokra is költhessem, pl: játékautók, hintaló, labdák, ólomkatonák, legók...
- meg kell szabadulnom attól a fura négykerekű járműtől, amit a mami vagy esetenként valamelyik másik rabszolgám vagy a papi tol maga előtt. Bár ez nem lesz olyan nehéz, mert idestova 3 hónapja gyakorlom, sőt nagyon ügyesen ki is tudok már bújni a kantárokból. Kép
- egyre újabb ízekkel kell megismerkednem, bár van 1-2 olyan is, pl: zöldbab, sárgaborsó, amiket kihagynék szívesen. Viszont vannak számomra igen kedves, de ritkán kóstolt falatok is: piskóta, túró rudi
- legkönnyebben az ismerkedés fog menni, már így is mindenkire mosolygok, ha jó napom van. De a kislányokat, hosszú copfjaikkal kimondottan szeretem.
- a legnehezebb talán a mamitól és a finom tejcikétől való elszakadás lesz, de fokozatosan sikerülhet. Már nem igénylem csak 2x, illetve ha bánat, baj ér.(ls: félre-lépések, ujj-odacsukás, buksi-beverés...)
- ja és szüleim hülye hóbortjainak is meg kell majd felelnem, pl: papi hegdülni taníttatna és focizni szertne látni, míg a mami elhatározta, hogy meg fogok tanulni táncolni és a focin kívül bármit sportolni...

A papi szerint kicsit tanáros-évnyítósra sikeredett a szövegem, ezért szeretném két fotóval "feldobni"
Ilyen voltam 4 naposan
Kép
és ilyen vagyok 1 évesen
Kép

Puszi mindenkinek, Matyi
zitus

Matyi,

Nagyon Boldog 1 éves Szülinapot kívánunk!!!
Kép

Dorka& Vic

Ui.: Nagyon édes mindkét kép! Te ilyen ügyesen segítesz a maminak a takarításban?
Ui.2.: Én a zöldborsót utálom, brrr.
Ui.3.: Nagyon tetszett a kis írás, amit a mamid írt!
Ui.4.: Majd mesélj, hogyan ünnepeltétek az első szülinapodat, miket kaptál, milyen volt a tortád stb?
Victoria

<pre>

Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.09.29
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 7 hónap 1 nap 29.máj 15.febr
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 7 hónap 5 nap 30.ápr 15.nov
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 7 hónap 12 nap 21.márc
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 7 hónap 13 nap 11.júl 01.okt
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 7 hónap 13 nap 25.ápr
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 7 hónap 16 nap 28.jún 20.júl Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 7 hónap 19 nap 11.júl 09.ápr
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 7 hónap 26 nap 21.márc 25.aug Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 8 hónap 1 nap 10.szept 24.máj Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergely 2004.01.24 3900g/57cm 8 hónap 5 nap 09.máj
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 8 hónap 8 nap 26.nov
Detti Levente 2004.01.17 3550g/56cm 8 hónap 12 nap 28.jún 29.máj
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 8 hónap 13 nap 21.nov 23.jún Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 8 hónap 17 nap 29.ápr 18.ápr Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 8 hónap 21 nap 06.febr 10.okt
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 8 hónap 22 nap 14.febr 24.jún
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 8 hónap 23 nap 02.szept 18.jún
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 8 hónap 26 nap 27.júl 26.nov
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 8 hónap 30 nap 05.nov 11.júl
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 9 hónap 2 nap 18.máj 23.jún
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 9 hónap 4 nap 13.jan 24.jún Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 9 hónap 10 nap 20.aug 18.jún
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 9 hónap 11 nap 20.aug 03.júl
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 9 hónap 20 nap 21.júl 16.dec
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 9 hónap 21 nap 15.márc 05.márc Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 9 hónap 26 nap 28.szept 19.márc
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 9 hónap 28 nap 23.aug 17.márc
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 10 hónap 16 nap 06.jan Barnabás 2001.09.21.
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 10 hónap 21 nap 30.nov 17 és 14 évesek
AnnAnn Hanna 2003.11.04 3490g/56cm 10 hónap 25 nap 28.márc 29.máj
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 10 hónap 29 nap 17.nov
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 10 hónap 30 nap 09.máj
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 11 hónap 8 nap 21.júl
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 11 hónap 19 nap 25.ápr 31.máj
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 11 hónap 28 nap 15.máj 22.jún
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 1 év 0 hónap 0 nap 03.dec 27.dec
</pre>
ini

Judit,
Ez a teli vigyor...nagyon édesek vagytok!!! Jobbulást!
Mi is a Cebion cseppeket szedjük, és használni látszik. Dorka 6 cseppet kap, mi lovak pedig 20 cseppet. És az íze sem rossz, tömény cukros citrom, vagy miKép
Halász Judit elég kevés régi számot énekelt, pedig a felnőttek néha jobban tomboltak a régiekre, mint a gyerekek az újakra. Amúgy nagyon jó kis koncert volt, le a kalappal Halász Judit előtt, hogy azután a súlyos betegsége után ismét ott áll a színpadon, és nekünk énekel! Dorka nagyon élvezte, dobolt a kezével, lábával, tapsikolt stb...Ja, és folyton átmászott a mellettünk lévő székre, aztán onnan akarta megfodrászolni az előttünk ülők szép hosszú hajátKép

Ini,
Nektek hogy tetszett a koncert? Olinak is tetszett?
Szerintem a Te férjedet láttam, a ruhatár közelében ott állt mellettünk egy darabig.
Ja, a koncertről készítettem néhány képet, ha érdekel, akkor elküldöm Neked.

Most megyek, mert Dorka most csak a bútorokba kapaszkodva 2 lábon hajlandó közlekedni, és már kezdi is a mai napot...Kép

Puszi,

Vic
Victoria

NAgyon sook boldog szülinapot kivánunk MAtyi neked:KépKépKépKépKépKépKép

Remélem a sikeres érettségi vizsgádat is együtt fogjuk ünnepelniKép

Kép

Hu lányok nem gondoltam volna hogy ilyen bonyi pisit gyüjteni, eddig három probálkozásból nulla az eredményKép mindig a pelus győzKép Van valakinek ilyen téren tapasztalata esetleg, mert adhatna valami tanácsot, mert már csak egy gyüjtő zacsink van és ha ez se sikerül, mehetek ujra a rendelőbe venni a köv adagot.

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Köszi a sok bíztatást, képzeljétek, Gergő tegnap óta hátrafelé kúszik. Kép

Szilvi!

Mikor ült fel magától?

Napjaink jól telnek, járunk úszni, tücsök zenére, baba-mama klubba.

Gyógyulást minden babónak.

Puszi:
Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!
Matyi nagyon boldog első születésnapot kívánunk!
Kép

Judit!
Aranyos nagyon a kép rólatok!
Átaludt éjszakák?! Mik azok? Kép

Zsófi, na ugye! Ügyi ez a Gergő! Kép

Ági, tippem sincs sajna! Azért még számolj be az eredményről.

Pusz és tessék gyógyulgatni!
Hajni

Kép
tigribigri

Ági,
Volt már randitok a bilivel? Talán azzal könnyebb lenne, mivel már Ti is szépen fixen ültök bárhol. Persze ez csak egy tipp.
(mi szoktunk naponta 2- 3- szor- mikor milyen kedvünk van- randizni a bilivel, és eddig kop-kop-kop mindig sikerrel. Közben nézegetjük a képeskönyvet, dumcsizunk, tornyot építünk, rombolunk, és pár percen belül már csordogál isKép) Egyszer már volt nagy ajándék isKép Persze ez nem eröltetés szinten megy, hanem tényleg csak randizunk, és ez tetszik Dorkának -isKép-!
Vagy Daninak rögtön a zacsiba kéne produkálnia? Bocsi, ha idióta a kérdés, de nekünk még nem kellett gyüjtögetni.

Judit,
Még valami: az orrszívással vigyázni kell, mert árthat a nyálkahártyáknak, szóval csak módjával. Inkább jobb a Szilvi által említett Fluimare orrspray, és rengeteg folyadék...és alvás...és türelem...Kép

Zsófi,
Írj még Gergőről, ha lesz egy kis időd, és képet is tehetnél fel. Kúszáshoz nagy gratula!

Szilvi,
Jobbulást kívánunk Dorkának! Nálunk is bevált a fürdőszobai pára, és ha van szobai párásítótok (milyen hülyén néz ki így leírvaKép), akkor egész napra kapcsoljátok be, tényleg hatásos!

Puszi,

Vic
Victoria

Sziasztok!

Úgy érzem,már soha nem lesz időm leülni ,visszaolvasni,naponta töbször írni. vencel egész nap állni akar, most is polcot pakol,én meg odahúztam az egész számítógépes kócerájt a közelébe Kép Még egyszer nagyon szépen köszönjük a tegnap képeslapokat,hívásokat,kedves méleket,nagyon jólestek Kép! A taliról csak röviden: mi nagyon jól éreztük magunkat ilyen kis létszámmal is,bár Vencel miután elmentetek szó szerint kidőlt. Képzeljétek! Reggel 8 óta nem aludt,már Tündéék megérkezésekor is álmos volt nagyon,de ahhoz képes jó házigazdához illően vörös szemekkel,de vigyorogva csinálta végig a bulit Kép Szóval közel 10 órát volt ébren. Aztán este még befutott pár barátnőm,meg egy pár köszönteni,de Vencel már csak az ölemben ülve pislogott Kép A tali ivararánya kezdetben nekünk kedvezett /jött két csaj/,majd befutott Istvánkazoltánkaborókicsikincse besegíteni Vencelnek.A pasik összebeszéltek,mindketten kantáros farmerben próbálták meghódítani a lányok szívét. Na nem ragozom,majd felteszek képeket.

Matyika ,Drága!

Boldog első szülinapot kívánok! szerintem örülj neki tiszta szívből,nagyon sok jó dolog vár Rád! És azért nem sürget annyira az idő,anya biztos még akár a következő szülcsinapodon is örömmel kínál meg a borsó mellett cicivel,és az a műanyag izé,amit porcelán fog felváltani, bőven ráér még ismerkedés szintjén is jövő tavasszalKép beszélni meg klassz lesz,anyáék nagyokat fognak nevetni az édes kis dumcsidon,Te meg legalább szóban is kifejezheted,hogy nem kérsz zöldborsót,illetve hegedűlni sem akarsz Kép Isten éltessen sokáig! Ja! és ilyen pici létedre már nagyon ügyesen segítesz anyának a takarításnak.

Bár az ilyenkorban való "játékos barátkozást" a bilivel abszolút nem is értem, meg feleslegesnek is tartom /a gyerek 1. nem érti mit várnak tőle 2. nem tudja tudatosan szabályozni az ürítést 3. a véletlen sikerből /ha rajta ül egyszer úgyis bemegy vmi/ fakadó szülői öröm teljesen megzavarja,mert szerinte nem csinált semmi olyat,aminek örülni kellene/.Szóval a fenti fizikai/szellemi/pszichés tényezők miatt másfél éves kor előtt felesleges. Ezt csak leírtam, mert hátha valakit érdekel, persze mindneki csinálhatja teljesen másképp, nem beleszólok, és kötekszem,csak kifejtettem,hátha... Kép

DE! Ági,talán egy "db" pisi összegyűjtéséhez mégis segítség lehet,ha másképp nem megy.

Most ennyire tellett tőlem,még jövök.

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Egy nagyon gyors bejelentkezés ...

Élünk és virulunk, föleg Bence... Egy perc nyugtom sincs töle.

Vic,Ines, majdnem nyaraltam is ... ezerrel pakolok, ha van egy kis idöm Bencétöl, vagy épp a lábam alatt vele, mert átalakitjuk a földszintet, úgyhogy ezért netezni sincs idöm. Csütörtöktöl hétföig pedig (majdnem nyaralás) otthon voltam papáméknál Bencével, mert a férjem elutazott. Kicsit pihentem, de most iszom a levét, hogy vki mindig foglalkozott vele ...

Ma voltunk mázsáláson: 8950g, 74cm, 6 fogú, hála égnek makk egészséges akarnok. Aki leette a szöszt a pulcsimról ... Kép

Minden beteg pöttömnek és szüleinek jobbulást!

Visszaolvastam nagyjából, ennyire futi most:

Lemaradtunk a taliról, de mi most nem tudtunk volna menni (pakolás, no meg nincs autóm, és én ellentétben sokakkal nem BKV-zok, évek óta, jöhet a kritika).

Cipö: Bence apukájától kapott 4 pár különbözö cipöt, külföldröl (más márkák). Ott erre esküsznek. Szerintem ezt is mindenki másképp, saját belátása szerint csinálja. Kép

Bili? Le vagyunk maradva? Mág eszembe se jutott, bár szerintem Bence jó esetben is csak fél percig foglalkozna vele, ütögetné a földhöz, vagy vmi ilyesmi.

Noémi! Gratulálunk Nektek!!! Hanyadik hétben vagy már?

Ines, jók a képek a keresztelöröl és végül is jól sikerült ...

Judit nagggyon jó a kép rólatok!!!

Bocsi, ennyire futotta, Bence is el ... ha tudna, mert már akar ... egyszercsak elengedi az épp addig fogott támasztékot mindkét kezével, eldöl, aztán csodálkozik, hogy miért kötött ki a padlón, holott ö elindult ...

Vic, mail? Igért egy maratonit!!! Kép Dorci már teljesen meggyógyult? Bár ha bulizni jár! Örülök, hogy végre túlestetek rajta.

pussz
Orsi
orsi17

Drága Buksi,
Igazán nem szeretnék sem kötekedni sem okoskodni, és remélem nincs harag, de ebben most nem értek egyet Veled.
Amiket leírtál a bilivel kapcs.ban - bár így leírva tök jól hangzik, de- nem egészen helytállóak sem pszichés, sem fizikai, de elsősorban szellemi szempontból sem, főleg mert nem lehet minden gyerekre így általánosítani.
Egyik manó fogékonyabb az új dolgokra (és bár Te másképp gondolod, de hidd el, hogy hamar megérti, hogy azt mire is használjuk), a másik manó pedig kicsit később fedezi fel a dolgokat, és valóban furcsállja, és sokáig nem érti meg az új dolog lényegét és miértjét.
Úgy gondolom, hogy egyik manót sem szabad lealacsonyítanunk olyannyira, ahogyan írtad. Hidd el, hogy minden manó nagyon- nagyon hamar, és pontosan érti, hogy mi történik Velük, ahogyan azt is pontosan megérzik, ha a szülők feszültebbek.

Egyikünk így fogja tenni a dolgokat, a másikunk pedig úgy, de az, hogy Te így foglalsz állást még nem azt jelenti, hogy finoman lebarmolj, mert mi már szoktunk néha bilizni. Amíg játékos formában zajlik, addig nincs baj, én így gondolom.

Puszi:

Vic
Victoria

Sziasztok!
Matyika!
Nagyon boldog születésnapot kívánok, ha lenne jó kis gifem, akkor csak Neked küldenék.

Hát most már én sem tudom, hogy hova keapkodjam a fejem. Hanna vagy Oli utánKép Szóval senki nem unatkozik.

Vic!
És a Hanna is ott volt a férjemmel? Most vagy egy fekete kording vagy vaj színű kording volt rajta.
Nekem nagyon tetszett, gyerekkori emlékek jutottak eszembe, amikor anyu vitt minket a Momba.Oli aludt végig amig bent voltunk. Kerestelek Titeket a szememmel, de nem láttalak.
Mi egyébként a terembe a bal oldalon az utolsó sorban voltunk. Vagyis a férjem és Hanna, mert én mögöttük voltam a babakocsi miatt.

Judit!
Beírtam a szülinapodatKép
Az ortopéd azt mondta, hogy ez idővel elmúlik, mert ahogy nő, a porcok és a nem tudom mik nem egyformán nőnek nála, ezért ropog. Csípőtől lefele minden amit el lehet képzelni. Persze a dokinál összesen egy ropogást tudott produkálni.
Ez persze mindig így szokott lenni.

Buksi!
Csatlakozom hozzád a bili véleménnyel. Tavaly nyáron, Hanna másfél volt, akkor kezdtünk vele próbálkozni, ment is egy hétig. Ha tudatosult volna benne, hogy oda pisilni, kakilni kell, akkor nem felejtette volna el egy évre. Most májusban egyik napról a másikrta azt modta, hogy nem kér pelust. Egyedül a kakit ne hajlandó csak a peslusba végezni. Majd ez is idővel. Éjjel még pelusozunk. Szóval ő jelzi, ha kell neki. És most már rögtön wc-be, bili kimaradt.
Ági!
Daninál valóban ez lenne a megoldás, közbe nyisd meg a csapot az inger miatt.

Szilvi!
Örök hála Neked, már teljes lázban égünk, férjem ma utalt Neked. A szállás is majdnem el van intézve, holnap kapom a visszajelzést, mert last minute a szállás. 170 eur helyett 70 a kétágyas szoba reggelivel.
Viszont a megszakad a szívem, hogy a gyerekek maradnak. Ilyenkor mindig végig fut rajtam, hogy mi történne velük, ha velünk valami történik.
Ez majd elmúlik. Az Airport minibus reggel 5-kor jön értünk.:-O

Judit!
NAgyon jó a kép!

Megyek altatni Hannát.

puszi

Ines

Orsi!
Vasárnap voltunk Lőrincen, de gondoltam, hogy nem vagy itthon, így nem is hívtalak fel.
ini

Kedves vic,

dehogy vettem kötekedésnek,csak szerintem nem érted,miről beszélek. Ciki,hogy mai napig nem tudom ,hogy kell írni a bonyolult nevét,de biztos tudjátok ,kiről beszélek. Szóval Ranschburg Jenőnek van egy nagyon jó könyve a szülővé válásról,abban ez nagyon jól le van írva,és Róla aztán igazán nem mondhatjuk ,hogy lealacsonyítaná a manókat,bár ezt azért ne feltételezzük rólam sem. Sajnos a könyvet nem tudom idézni,mert kölcsön adtam,de bármely modern felfogású könyv hasonlóan vélekedik. Hiába annyira okos,jól kommunikáló stb. Dorka, a székeltét és a vizeletést ő is önkéntlenül üríti egyenlőre.ha tudatosul,hogy azt a kakit,pisit ő csinálja,az nagy dolog,de azt még mindig nem tudja mikor megy bele. Ha majd tudatában van annak,hogy mindjár kell,és ezt jelzi,akkor eljött az idő. Még ekkor sem biztos,hogy tudatosan vissza tudja tartani,de már lehet próbálkozni. A folymatot minél előbb kezdjük,annál hosszabb a tanulás folyamata. És hidd el,örülök,hogy Dorka veletek örül egy-egy bilibe pisinél,de ez nem egy olyan folyamat,amihez neki köze lenne tudatosan. Elismerem,hogy minden gyerek más, de 10 hónaposan akkor sem érett meg rá. Ha a gyökvonást magyaráznád viccesen,azon is nevetne,és ez így van rendjén. Szerintem nincs azzal gond,hogy nem egyezik a véleményünk, nem baj,ha megismerünk több nézetet.

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Húh, annyira felhúztam magam, hogy ezt még muszáj leírnom, aztán dobom a témát.
Mivel emberek vagyunk, eltérő háttérrel, neveltetéssel, véleménnyel stb., ezért lehet eltérő a véleményünk.
DE ez nem azt jelenti (legalábbis számomra), hogy élesen bíráljam, ha a másik ember másképp cselekszik, mint ahogyan azt én teszem! Inkább tiszteletben kéne tartanunk, ha a másik embernek eltérő a véleménye, hiszen a másik ember inkább abban bízik jobban!
Én sem bírálom, hogy ki mikor, és mit ad enni a manójának, ha Ő a legjobb tudása szerint úgy és azt akar adni, amit ad, és Ő abban hisz, vagy azt mondta Neki a doki. A mozgásfejlődéssel kapcsolatban sem bíráltam sosem, hiszen minden manó más és más, egyik előbb ül, áll, jár, a másik később, és ez teljesen normális, hiszen különbözünk.
Nyilván némelyik embernek csípi a szemét, de mi a fenét tegyek, nálunk tényleg nincs semmi olyan, ami miatt "panaszkodhatnék", és ezt most nem rossz értelemben írom azokkal kapcsolatban, akiknek van néha valamilyen problémájuk. Nálunk minden mozgásfejlődéssel kapcsolatos dolog viszonylag, de mégsem annyira hamar történt meg, mindenféle eröltetés nélkül. Mi nem ismerjük az éjszakai sírásokat sem, mivel D. 3 hónapos kora óta teljesen átalusszuk az éjszakákat, reggel 7- kor kialudva ébredünk. De Dorka 3 hónapos koráig sem sírva ébredt, hogy éhes, hanem csak nyöszögött egyet, és tudtuk, hogy kajaidő van, s így csendes evés 2- kor, aztán aludtunk is vissza reggel 6- ig.
Nem tudom, milyen a fogzás közbeni nyűgösség ésmég sorolhatnám...Vessetek meg, de ez van.

Szóval tényleg mindenféle harag és sértődés nélkül, Drága Buksi, kérlek, hogy próbáld Te is tiszteletben tartani a másik ember esetlegesen eltérő véleményét.

Puszi:

Vic
Victoria

Húúúúhhhh Csajok!

Szerintem, mondom szerintem, ezt nem kellene tovább ragozni ...

Mindenkinek van véleménye, bevált, vagy beválni látszó, másoktól vagy önmagától szerzett tapasztalata, mások által javasolt, vagy épp kötelezöen elöirt jó és "rossz" hogyan kell/kellene csinálni-ja. Nem kell egy véleményen lenni, el kell fogadni vagy nem kell elefogadni csak meghallgatni mások véleményét. Én sem értek egyet mindenben, de meghallgatom, elfogadom, esetleg ki is próbálom.

Isten ments, hogy belekotnyeleskedjetek, de ne vitázzatok vagy mi ... OK??????

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

pussz
Orsi
orsi17

Ja, jól van, akkor ezt megbeszéltük, és nincs harag, túl van tárgyalvaKépKépKép

Ja, Ranschburgot olvastam és mellette még jó pár ilyen témájú könyvet, hiszen tanultam pszichológiát 4 évigKép

Na, téma elvetve!Kép

Puszi!
Victoria

Orsi,
Nem vitázunk, ne aggódj! Más volt a véleményünk, de ez előfordul. Vér nem fog folyniKép Felőlem aztán tuti, mert én egyébként is eldőlök a vér látványától.Kép
Leveled készül szép lassaaaanKép Csipkedjem magam, ugye?!
Victoria

Vic!
Ne haragudj, de szerintem Te igazán akarod vagy tudod elfogadni, ha másnak veled eltérő a véleménye van.
Senki nem akarja a Te nevelési elveidet megváltoztatni, de egy forum, topik azért is nagyon hasznos, mert sokan leírják a vélemünyüket. Mindenki csipeget abból, amiből úgy gondolja, hogy hasonlít a saját elveinek az elképzeléséhez, amit sajna nem mindig lehet megvalósítnai.
Tovább nem is ragoznám a dolgot.

Ines
ini

Ini,
OK, elfogadom a véleményed, ha mondasz legalább egy olyan embert, akinek élesen bíráltam vagy beleszóltam volna, hogy mit miért és hogyan csinálja a manójával úgy ahogy.

Véleményed másik felével egyetértek.Kép
Victoria

Én itt Buksi bilis véleményére gondoltam,amihez én is csatlakoztam.
Na mindegy, felesleges ezen vitázni.
ini

Na, akkor mégiscsak hámozzuk ki, hogy ne legyenek félreértések, aztán vissza is csomagoljuk ezt a témát:
Nem én bíráltam először a bilis dolgot, hanem Buksi írta le, hogy mennyire nem ért egyet a bilis témával, mire én leírtam az én véleményemet.
A Tiedet már nem láttam, mert miután elküldtem Buksinak a reagálásomat, utána olvastam el a Tiédet. Tehát nem 2 vélemény ellen szóltam, hanem egy ellen.
De lényeg a lényeg: lehet eltérő a véleményünk, meg tudjuk "beszélni" felnőtt emberek módján mindenféle burkolt szöveg és sértődések nélkül.

És most már tényleg zárjuk le ezt a vitát.

Ja, ha jól emlékszem, akkor azon a pasin, akit a férjednek gondoltam valami sötét ing féle volt. És szemüveges volt, középmagas, barna hajú...
Victoria

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?