Sziasztok Pöttömösök
Hát sajnálattal látom, hogy nem csak minket csípett fel ez a fránya takonykór, minden szenvedőnek jobbulást, a többiek meg immunizáljanak SOS (pl CEBION cseppek).
Tegnap voltunk sétálni a Kisceli múzeum mögötti kis erdőcskében. Képzeljétek a sétaúton heverészett békésen egy 1,5méteres erdei sikló!!! Arra gondoltam, hogy meglepetésemben sikítok, de a dédivel a fülemben (telefonáltam) mégse tettem. Komótosan eltekergett a fák tövébe. Lehet, hogy a sikításommal megszereztem volna Léna első sokkját, vagy fóbiáját....
Jelentősen nem javul a mi űllapotunk sem. Nekem nincs hangom, Léna meg hőemel. A baj csak az utóbbi
Vic
kösz a tippet, ma már majdnem kihagytuk az orrszívást, mondván üresnek látszik a nózi, és eldöbbenve láttam a 'deazértmégisszívjukki' utáni tartályállapotot. Ja, jelzem, hogy ülve több cucc jön ki, mi eddig csak fektetve próbálunk szipókázni...
Tünde
hát továbbra is nagyon édik vagytok együtt, le sem tagadhatnátok egymást!! Nincs is jobb, mint egy későbbi kelés
Hooovááá meenteeek???
Ági
Dani nem kispályázik, na!! Várvavárt ötlet nekem??? Igazán össze kellene futnunk, egy csomó dolgot akarok a dolgos kis kezedtől kérdezni!!! Pl mikor csinálsz ilyen csodákat, én még egy üvegmatricához is reggel 7-8között jutok el, mikor mindenki horpaszt!
Bogi
Lili megmondta az igazat nagyinak: gtbvezbh54tfdcvg6ztcxv. Köszönet neki a fiáért, a többit meg ne is vedd komolyan, idővel gondolom még többen fognak kritizálni. Lesz@rni.
A szomszéd superman gyerekére meg ne irígykedj, hogy néznétek ki abban a hülye kék pelerinben????
Buksi
Tapanccsal próbálkoztunk, elég nehézkes volt, de apa nem egy képnézegető, irodája sincs tudod. Bonyi. Viszont egy polótippem már van, és a múltkor azt vallotta, hogy örülne neki, meg egy kis csúsztatott palacsintának. Igaz, hogy még nem csináltam, de vegyészkéz mindent tud recept alapján
Még egyszer gratu Vencelnek. Aji megvár, nem esszük meg
Ini
mi volt a dokinál??? Táblázatról jut eszembe, az én szülinapom febr 15, és már szerettem volna látni, mert pont ma 7hónapos az édes
Halász Judit az új albumát énekelte??
Hajni
ne aggódj a foga miatt (se), nincs gyerek, akinek ne lennének fogai. Addig meg nem megy tönkre a cici, cumi, műa kiskanál, átalaudt éjszakáid
Bájvigyor meg így az igazi!!!!
Küldök magunkról egy hétvégi kirándulsos képet,
pusszancsok
J